csucsu, tök jó hogy jöttél és hogy ennyit írtál.
Jöhetnél többször is, mert én meg mindig elfelejtek átmenni a másik topikba elolvasni hogy miket írtok. Úgyhogy legalább másold ide be hogy mik történnek veled.
Szerintem mások is kíváncsiak rá.
De tök jó lesz már végre az új házban nektek! Mennyire lesztek távol az imádott családtól? Amúgy az irigység tényleg gusztustalan de nagy úr. Én is tapasztaltam már egy csomószor és tényleg nem tudsz mást tenni mint ráhagyod a másikra, az úgyis saját magát bünteti a butaságával de hihetetlen bosszantó tud lenni...
odri, tök jó hogy te is jöttél!!!!!!!!
Lilla, szerintem is most a síelésre koncentrálj, hátha kellemes meglepetés ér.
magdolnam, a postáról nem is mondok semmit... de én is felkaptam volna a vizet!!!
Amúgy velem nincs semmi különös. Vettem ma egy kismami halásznacit, nagyon tetszik. Férjemnek nem, de nem érdekel. Rajtam még olyan ruha nem volt ami tetszett volna neki. Legalábbis sose mondja és már tök elegem van abból hogy nem érzem magam jó nőnek mellette... Na mindegy. Múlt héten megkérdeztem tőle, hogy szép vagyok? Erre azt mondja, jól nézel ki. Mondom de szép vagyok? Erre azt mondja a szép az más... Szerintetek??? :devil(
Na mindegy. Ő ilyen, így kell elfogadni csak néha jólesne egy-két kedves szó...
Nem is panaszkodom tovább mert még van dolgom, csak gyorsan beugrottam... MIndenkinek szép álmokat és jó pihenést. Erika, Nati, Lilla, megy a drukk, VIri a te hónapodat meg sajnálom...