Új privát üzeneted érkezett!

Na ne, pont lapteto...ezt nem hiszem el :oops:

Kép

Kép
tcis

Jim!
A te számod nincs a táblázatomban. Elküldöd?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

tcis: gondolkodtam, csak annyira elrondultam, eldagadtam közben, hogy nem akartam már fotóztatni magam. Meg tavaly áprilisban abbahagytam végleg, és megfogadtam, nem megyek több fotózásra. De most mégis, úgy szeretnék a pocikámról szép képeket!!!

judit, mindjárt küldöm priviben

panny: anyámnak mindig igaza van! De tényleg!!!!!
Vendég

na, közben keddre ledumáltam egy másik fotóst, de mondtam, kizárólag ruhás képekre vagyok hajlandó, mert különben nagyon sok utómunkálatra volna szükség :lol:

juditkecsk, elküldtem a számom.
Vendég

Pété, Mátyásföld kispálya Érdhez képest :lol: :lol:

Elcseszett darab vagyok, meg se nyikkant a ricinus. Viszont a fájások erősödnek, már van, hogy megyek bicskába és volt köztük 2 perces is...

Fürödtem is már, úgyhogy indulunk.
Írok sömöst.
Drukkokat kérek tovább.

PUSZI!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok :!:

Csak egy gyors bekukk , gratulálni szeretnék Anitának és Lusienak a cseppségekhez :D
Sok tejecskét és jó egészséget :!:
Magunknak pedig türelmet és kitartást :wink:
Legyetek jók !

Anita
Kép
boszi30

mpatr: megy a drukk ezerrel :P

Anita
Kép
boszi30

Mommy nagyon köszi, ma a doki is megnyugtatott!!!

Pati, hajrá, gondolok rátok!!!!!!!!

Kép
kikó70

PATI: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Az erő legyen Veled :wink: ( végülis nem sok napot tévedtem :wink: :wink: :wink: )
Vendég

Endre beírása:
Hajrá Patrícia!
Biztosan ügyes leszel! Ha nagyon fog fájni azt igazi anyatigrisként fogod tűrni születendő gyermeked világrahozatala érdekében. A pihenő szakaszokban ne felejts elllazulni és erőt gyűjteni!!!!
Endre

Kép
kikó70

Hello!

Vannak ám történések! :)

Lusie,
hatalmas gratuláció Péter babához, sok tejcit és örömöt kívánok! :D

Pati,
ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++

Kölyök,
én is kivoltam múltkor, amikor a párom közölte velem, hogy nem akar velem ungabungázni, mert túl nagy mindenem. Aztán kb. egy hétre rá megint nyomult. Biztos fáradt volt. Szerintem a Te férjednél is ez a helyzet, be van havazva.

Kvasz Évi, Linocs, Cicuka,
szuper, hogy írtatok! Gyertek, amint tudtok tapasztalatokat átadni a még egyben lévő kismamáknak!

Zsu,
sajnálom, hogy ilyen feszült otthon a hangulat. Remélem legkésőbb a bébi meghozza a nyugalmat!!!

Eszterxx,
az jó, hogy nem kell indítás előtt befeküdnöd a kórházba! :)

Szilvánusz,
neked is küldöm a drukkot, hogy a hétvégén legyen szülés!

Livcsi,
a szülésznőnek még a kórházban fogom odaadni a pénzt, a dokinak meg varratszedéskor.

Melinda

Kép
melinda80

Pumperka???

Jim,
de jó, hogy már találtál új fotóst! :) Oszd majd meg velünk is a képeket!

Melinda

Kép
melinda80

Livcsi,
küldöm a sok-sok pozitív energiát, hogy Nálad is meginduljon valami! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melinda

Kép
melinda80

[quote="panny"]E írta:pannyszter-Feri!

Már márciustól megszűnik a munkahelyi TB kifizetés!!!Mindent a MÁK-on keresztűl vagy az OEP-en keresztül kell sajna magunknak intézni!!Ez tuti!Nekem is kifizetőhely volt a cégem,de az utcsó a Szülési szabi amit még ők intéznek,a többit már nekem kell.Volt amúgy nemrég a TV-ben is erről.

Panny, ez nem igy van. Nem a TB kifizetőhely szűnik meg, csak a családtámogatási volt úgy a januári hirek szerint.

A legnagyobb cégek maradtak volna márciusig, de még mindig nem szüntették meg őket. A TB kifizetőhely továbbra is megmarad, úgyhogy tgyás-t pl. tuti onnan kapsz.

Lehet, hogy a céged ment 100 fő alá, azért szűnt meg ott a TB kifizetőhely, nem?

Kép

KépKép
eszterxx

Jim!
Köszi!
Írok majd, ha meglesz a baba. Még odébb van. :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="kvaszeva"]N írta:kvaszevaa, Lányok!
Visszatértem, és most még én hozom a legújabb babahírt is!?

Megszületett Lusie kisfia, bemásolom az sms-ét. :wink: :D

"HAHÓ! MEGÉRKEZTEM KÖZÉTEK 12.58-KOR! NEVEM SEPER PÉTER, 4,8 KG ÉS 61 CM VAGYOK! KÍVÁNJATOK NEKEM SOK TEJECSKÉT, ANYÁNAK MEG JÓ PIHENÉST, MERT NAGYON ELFÁRADT!"

Azta mindenit, ezt a méretet!!!!!!!! Nem semmi!!!!!!!!!! ÓÓÓÓRIÁSI GRATULA!!! Császár vagy természetes volt egy ilyen hatalmas baba????

És Kvaszévi, jelentkezz majd te is, ahogy időd engedi!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Hát itt pörögnek az események, ha nem vagyok itt! :shock: :lol: :lol:

Nagy-nagy gratula Anitának és Lusienak!

Pati!
Neked is megy a ++++++++++++ és reméljük ma vagy holnap már te is kezedben tarthatod a pici fiadat!
Vendég

HAHÓ!

Nem jövök pár órát, erre Pati megmérgezi magát! :shock: :roll:
Valamelyik összetevője hathat mégis, ha már úton vannak... :)
Reméljük a ricinus mostmár nem aktivizálja magát, különben érdekes szülés elé néznek... Reszkessetek, dokik!!!!! :)

Pati, megy a drukk, bár lehet, hogy már kint is van a fiatalúr??? :)

Lusie, gratulálok, nem semmi teljesítmény lehetett! Akkor már a 62-es ruhákat is lehet eltenni? :shock:

Linocs, jó újra itt látni! :) Ma Laura is ilyen szipolyozós kedvében van, állandóan rajtam lóg :roll: !

Kvaszévi, ezek szerint kár volt görcsölni a választott orvoson :). Hallom kedvenc doktornőnk most sem volt túl kedves... Szerencsére nem történt baj! :)

Kép

Kép
mzx

Eszterxx: jó, hogy előkerültél, már kezdtem ideges lenni! Hogy vagy? Szerintem versenyezzünk, kinek lesz a legbálnább bébije :wink:

Meli: és te hogy vagy ma????

Kvaszéi, tudom, már neked akartam írni az előbb is: örülök, hogy újra itt vagy! Körülményesen, de továbbítottam ám Boti képeit :wink:

mzx, veletek mizújs?
Vendég

[quote="linocs"][ írta:linocsNo és aki még előtte áll, azoknak is türelmet: repülő a levegőben, gyermek a hasban még nem maradt ;)

Linocs, grrrrrrr!!!!!!!!
Betudjuk a frissen szültségednek, meg egyébként is jóindulatúak vagyunk, meg sokat voltál távol, de ezt majd akkor lődd el, ha ülsz az időzitett bombán, ami egyik nap sem akar elindulni. Közben meg fenyegetnek mindenfélével...

Gyere inkább és mesélj !!!

Kép

KépKép
eszterxx

Amugy én ma voltam utolsó nst-n, persze a baba beájult, mire sorra kerültünk volna, ezért gyors lementem a büfébe és leküldtem neki egy kis kolát................................. meg is volt a hatása!
A doki mondja, hogy felvétel elött megvizsgál, és eredmény:
fej beilleszkedve, és egy ujjnyira nyitva! Hogy ezzel meddig lehet igy ellenni, azt nem mondta, de mióta megvizsgált fájdogál a hasam, hol jobban, hol kevésbé! És egy kicsit barnás lett a bugyim (bocsi akit zavar, hogy leírom), nem tudom mi lehet ez!
Hát reménykedem, hogy a kisasszony kibírja hétfőig, mert akkor legalább tudom, hogy jutok el a kórházig!

Na nem is untatlak titeket!

További szép estét mindenkinek!
Vendég

hú csujzi, akkor célozzuk meg a hétfőt!!!! Biztos amiatt eltt barnás, mert jól megnyomkodta a méhszájat. Ezek a fránya dokik szokták csinálni, hogy jöjjön a baba. Eszterxx, neke dis többször kellett volna méhszájat nézetni :wink:
Vendég

Bocsi lányok mindenkitől, akinek nem írtam, de nincs erőm visszaolvasni a két nap termését, meg igazán se ülni, se menni nem jó, mert fájdogál a hasim ott lent, és sokszor keményedik is!!!

Sorry, lányok!!!!!!
Vendég

Jim, ez meglehet, mert jól megnyomkodta a hasimat, miközben vizsgált!
Ez baba meginditó????????
Vendég

Jim!
Te is betámadod a hétfőt????
Vendég

Na, végre sikerült végigolvasnom...

Nekem egyre inkább meggyőződésem, hogy ez a gyerek nem fog magától kijönni. Az a baj, hogy nem csak az én parám, a doki sem lát semmi jelet.

És azért sikerült rettenetesen megijednem, mert végülis ez az inditás olyan, mintha a császárra várnál azzal a különbséggel, hogy ott a tuti műtétet és altatást várod, itt meg az ismeretlen fájdalmat, amiről mindenki annyit ir, hogy szörnyű...

Mivel egyáltalán nem vizsgálnak addig (a ctg-n kivül), ezért nem merek bábakoktélt sem inni, nehogy egy tök zárt és fenn lévő méhszájra hozzam a fájásokat...

Voltam fenn a szüleimnél, beszéltem, hogy akkor kedden felvisszük a macskát, mert szerdán aludni kell, hisz csütörtök éjjel szülünk - na, akkor majdnem elbőgtem magam...

Nagyon-nagyon-nagyon félek, természetes szülést akartam, magától beindulva. Igy is tartok az oriásbébitől, hogy hogy fog kijönni, hát még úgy!

Jajjj, valaki irja inkább le, hogy milyen volt az inditás, akinek már csinálták! Itt valami ballonnal csinálják, meg zselé és oxitocin. Legalábbis állitólag. Tudjátok, nincs hely, tutira mennek...

Ja és a vizsgálat után kézen fogtam a párom és elmentünk három órát sétálni, egyrészt, hogy lenyugodjak, másrészt hátha... áhhh, semmi... azért tök jól esett, ennyi hatása volt.

Kölyök, látom, azért csak eljutottatok az Ikeába!!! :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Jim,
ma egy kicsit megijedtem, délután hazafelé sétáltam a barátnőmtől, és elkezdett fájdogálni az alhasam, nem görcsösen, csak úgy, mintha meg akarna jönni a mensim. Aztán egyre erősödtek ezek a fájások és egyfolytában éreztem őket. Hazaértem, lezuhanyoztam és teljesen elmúlt ez az érzés. Nem tudom, mi lehetett, de vagy fél órán keresztül éreztem. Azt hittem, hogy talán beindul valami, de azóta semmi...

Melinda

Kép
melinda80

Eszter,
nyugi, szerda estig még bármi történhet!!! Ne gondolj addig rá, hogy indítás lesz. Hátha Andris is beijed, mint Pati Nortonja! :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Ejha Csajok! Kép

Pati drága!
Drukk hegyek mennek feléd a magyar éteren keresztül. :D Remélem érzed! Kép
Hajrá Norton!!! :lol: :lol:

Eszter! Kép
Megértem a türelmetlenséged!
Én tegnap óta kapom az smseket, telefonhívásokat, hogy egyben vagyunk e még?? :roll:
Basszus, mégcsak 38-ik hét! Ráér! Vagy nem? :shock: Nem is értem.

El sem tudom képzelni, hogy mi lesz, ha valóban túlhordom. :lol: :lol:

Már abban is kételkedem, hogy valóban a nyákdugó ment e el?! :? :roll:

Csujzi!
Babamegindító bármi lehet, sőt annak az ellentkezője is! :lol: :lol:
Szerintem egy klasszikus méhszáj ellenőrzés önmagában nem indít szülést! De lehet, hogy igen! :lol: :lol:
Határozott válasz... ! :lol: :lol:

Én is keményedgetek, de csak keményedgetek! Igazából semmi érdemleges!
Vendég

B közt reklám van, így reagálok gyors,

Eszterxx, teljesen megértelek, komolyan. Sajnállak :cry:

csujzi: én nem akarok hétfőn szülni, mert kedden fotóshoz megyek :lol: rád gondoltam, hogy addig húzd ki!!!!
Amúgy tényleg igaz, ha úgy keményen megvizsgál, megnyomkodja a doki a méhszájat, kinyílhat és akármi lehet. A végefelé direkt csinálják, legalábbis az én régi dokim nekem a 37. héten kezdte el, mert teljesen zárt voltam -no meg augusztusban ment szabira- és szerintem ez is közrejátszott, hogy utána 2211-re nyitva voltam + sex és 38 hétre jött Miló.

Meli: erős joslóid lehettek, sajna a szülési fájások nem maradnak abba. :(

ja, juditkecsk: nálunk meg fordítva van, Milán oroszlán és a szülők nyilasok. (ex:dec 10, én dec16, férjem meg dec21....) Sejtem akkor nálatok is hogy mennek a dolgok :wink:

Jó éjszakát mindenkinek, én lassan nyugovóra térek, fáj a fejem, derekam.
Vendég

Olvasgattam, de most hulla vagyok, nincs erőm újból átvenni és válaszolgatni. Úgyhogy csak ami megmaradt a fejemben. Bocsi!!!

Pati, megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!! Hajrá Norton baba, kifelé!!!

Eszterxx, én már írtam a zselés indításról, nem olyan vészes, simán túl lehet élni! :wink:

Jim, a himbilimbis linked kidobott az internetről! :roll: Úgy látszik, túl durvának találta. :lol:

Felsorolás nélkül: nagyon sok mindenkinek fordulópont a hétfő! Nem is tudom, hányfelé kell küldeni a +++++++++++++++ energiát! (Bár nekem abból nincs most valami sok. :oops: )

Most délután-este megint lefárasztott a gyerek. Itthoni hisztit megunva, gondoltam, elviszem sétálni. Nem részletezem, de nagyon rossz ötlet volt. Fetrengés a parkban, visítás, kismotor elhajítás, elrohanás stb..........
Egy előnye volt az egésznek: fél 9-kor már elaludt. :lol:

Kép
Vendég

Jim, jó pihenést!!! A bálna-gyerek verseny áll :lol:

Patinak irtam sms-t, mivel nem válaszol, ezek szerint már szül... tuti ir majd, ha van hir, akár éjjel is jövök és felrakom! (de elég, ha a leglelkiismeretesebb kölykök is csak reggel frissitik a táblát :lol: )

Kiszazsu, köszi, csak eddig átugrottam direkt bármi ilyet. Most meg para van, de tulajdonképpen lehet, hogy a parával várni kéne még pár napot. Végülis még 6-t kell aludnom addig... basszus, hét nap, hat éjszaka, azalatt vagy 80 telefonálót meg fogok ölni...

Na, megyek én is, mert most szörnyű a hangulatom...

Kép

KépKép
eszterxx

Pati!

Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++. Norton baba ügyes legyél!

Jim!
Most néztem meg fent van a BABA TÉVÉ mai adása a neten
www.mtv.hu
honlapon és a kezdő oldalon a VIDEO BOXBAN érdemes megnézni mert az illóolajokrólis van benne szó szülés stb.

Olyan kiváncsi vagyok a képekre, igaz majd teszel fel?

Melinda!
Akkor nemsokára neked is baba lesz, ha jósló fájásaid vannak.

Eszterxx!
Húzzál bele mert tényleg áprilisi lesz Andris!

Kavics!
A túlhordás szerintem a legrosszabb. Az ember az utolsó hónapban már úgy várja, hogy megszülessen a babó. Kiírt időpont is eltelik utána még lasabban telnek a napok. Igaz Eszterxx?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Basszus én nagyon K.O. vagyok. Olyan sületlenségeket írtam ma. Bocsi gondolatban javítsátok ki.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska
Nem csoda, hogy K.O. vagy, pihenj, aludj! Marha sokat dolgoztál az utóbbi napokban. Nekem már tuti nem ment volna.

A lányodnak nagyon cuki kis pofija van. Nagyon koncentrált a kamerára. ARANYOS!!!!! :):):):):)

Eszterx
Ne keseredj el! Majdcsak kibújik a következő napokban Andris. Írtam már, hogy nekem még 3 nappal a szülésem előtt is 3000-es volt a méhszájam, fájás nulla (de még keményedések vagy jóslók sem voltak). Az első fájáskát akkor éreztem, amikor elfolyt a magzatvizem. És totál "simán" született aztán meg a fiam. Kívánom, hogy nálad is hasonlóan alakuljank a dolgok!!!

Erika

Kép

Kép
zsombi

Eszter!

Most akkor a TB kifizetőhely meg a családtámogatási osztály egy cégnél nem ugyanez??AHA.....

Márciustól megszűnik mindenhol a kifizetőhely,nem?!azt tudtam hogy januártól kezdték és a nagyobb cégek maradtak márciusig.Az enyém létszáma tuti nem lett kevesebb...Magyar PostaZrt :wink:
Nekem azt mondta a munkaügyis csaj a TGYÁS az utcsó amit náluk igényelhetek és tőlük is kapom a számlámra.
De akkor mi van a GYED-del?Vagy csak a csaj tudja rosszul?Mert ahogy Kiszazsunak is írtam,a GYED-hez a nyomtatvány nincs a MÁK honlapján.

Sztem se félj annyira az indítástól(bár még addig tutira beindul magától!!)nekem több barátnőmnek is volt és nem számoltak be rossz élményekről.Sztem jobb mintha netán csaszi lenne,nem?!Szegény csaszisoknak nehezebb a műtét utáni mozgás,ugye?!

Pati!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pati nagyon drukkolok Neked és gyors, könnyű szülést kívánok Neked!

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok,

Panny, a kettő különböző, ha megszünne a tb kifizetőhely, akkor igen sok bérszámfejtő-tbs lenne sz..ban. A gyedet is náluk tudod kérni, ha a Postánál már megszűnt a családtámogatás, akkor a családi pótlékot már tényleg nem...

Valóban, a Posta tuti nem ment 100 fő alá :lol:

Az anyasági támogatást nem tudom, majd hétfőn megkérdezem a mi TBseinket, hogy az hova tartozik.

De te nem akarsz rögtön gyedet igényelni, nem? Vagy nem vagy tgyás-re jogosult? Vagy csak én nem fogtam fel a parától?

Mindenkinek köszi a buzditást, azért még naggggyon félek, de végülis bizzunk benne, hátha beindul, ha mégsem, akkor majd kedd-szerdán irjátok le, milyen is ez a valóságban...

Patinak megy a drukk ezerrel, még mindig nem jelentkezett!

Kép

KépKép
eszterxx

Pati
Drukk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Pati, drukkolok!

Ha már így szóba került ez a kifizetősdi, segítsetek már légyszi, ha tudtok nekem is.
Mennyi a Tgyás? Ha most Gyeden vagyok, akkor érdemes-e megszakítani, igényelni, azután újra Gyedet igényelni? Vagy ezekhez nem kell az előzőt megszakítani?
És mi van, ha én ápr. 30-ával munkanélküli leszek? De addigra remélem megszülök azért. Ha akkor a Tgyás fut, és munkanélküli leszek, akkor jár a Gyed? Vagy igényeljem most egyből a Gyedet?
Minél többet próbáltam utánna olvasni, annál bonyolultabb az egész.
Van vkinek ötlete, hogy miként kellene elintéznem?
Köszi.

Eszterxx, nekem, nem volt zselé, csak burokrepesztés és infúzió. Rettenetesen fájt, függtem az EDÁ-tól,egész addig, amíg azt nem mondták, hogy három ujjnyi. Akkor úgy döntöttem nem kérek többet, innen már átvészelem, hogy nehogy hátráltasson a további tágulásban. Onnan még két óra volt hátra, összesen 07-től-13-ig tartott az első szülésem. Mindössze egyszer bátorkodtam megjegyezni a kitolási szakban, hogy akkor ezt most kellene abbagyagyni, de hamar meggyőztek, hogy folytassam.

A fimnál egyéb gondok miatt nem tudom, hogy mi lett volna a rendes befejezés, mert úgy alakult, hogy pillanatok alatt átnyomták rajtam.
Jobban örültem, mint a császárnak.

Szurkolok, hogy magától menjen minden.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Most olvastam Kikó szüléstörténetét, le a kalappal, szuperül csináltad! Én tutira nem bírtam volna ki, most már örülök, hogy Lillát viszonylag kevesebb fájdalommal (azért az is baromira fájt) császármetszéssel vették ki. Linocs szülését sem bírtam volna ki... én a terhesség elejétől fogva végig a szülésen paráztam. Én sem tudok egyáltalán feloldódni, lazulni, szerintem baromi nehéz dolga lett volna a szülésznőnek és az orvosnak is.

KépKép
KépKép
mni

Hihiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol:
Végre vagytok éjszakás műszakban is :lol: :wink:

Én a szüléstől nem féltem... csak attól, hogy Joseph-nek baja lesz...

Kép

Találjátok, ki a végeredményt.... :wink:
Vendég

Fanetta, Nimród hány centivel született? Hiányzik a táblázatból! :lol: Nekem sem írták rá a papíromra a Kútvölgyiben, úgy kellett megkérnem őket, hogy szépen írják rá, mert az album nyitó oldalára kerül a kis papír. :)

KépKép
KépKép
mni

Lassan kezdek a végére érni az olvasásnak! :)
Judit, Szilvánusz: húzzatok bele, mielőtt kedvenc orvosotok elmegy szabira! Nekem Ő vette ki a varratot és tök rendes volt! Jól elmókázott, majd beleszakadt a varrás és utána csipesszel kereste a végét. :) Még két hatalmas puszit is kaptam Tőle és egy jótanácsot: "Nagyszülőket távol tartani, mert minden csodálatos elrontói!" :) Amúgy létezik annyi film, ahányszor moziba mész? :wink:
Juditkecskemét, nekem is nyugodtan küldhetsz SMS-t, most egy jó darabig nem megyek sehova. 06203446279

Most megyek picit vízszintesbe, mert szerintem perceken belül ébred a kis éhenkórász. :)

KépKép
KépKép
mni

Ti annyit írtok egy nap, hogy mire végigolvasom este, nemhogy írni nincs erőm, de már nagyon beálmosodom... így nem tudok sajna mindenhez hozzászólni :(

Eszterxx,
te olyan bolond vagy! nem láttam én semmit a te vetkőzős-öltözős jelenetedből. NE AGGÓDJ! azért az a függöny el volt húzva, meg egyébként sem szokásom kukucskálni, meg aztán épp a leleteim keresgélésével voltam elfoglalva!!
nagyon remélem, hogy megindul az a kisfiú magától...
ne aggódj, MINDEN RENDBEN LESZ! :) meg aztán vigasztaljon, hogy most már látható a VÉGE! (nem maradsz örökre terhes :wink: )

ami minket illet, egyenlőre nem túl érdekes.
a doki azt mondta szte még 3 hét, de kettő mindenképpen. zárt méhszáj stb. 2800-2900 kg körüli...

Kvaszévi!
várjuk a fotókat, amiket a szupertelóval nyomtál.
biztos nagyon édi, h olyan kis pindúr. tényleg milyen rucik lettek rá jók?

Kikó!
zalánka nagyon szép kisbaba!grat :lol:

Jimm!
mindenképp csinálj terhesfotókat, mert később megbánod.

Pati, hősmami.
sztem te már túl is vagy a nehezén :lol:

kölyök,
tök jó h vannak babásmamik, ekikkel tudsz találkozni, eszmétcserélni. egy vadidegen helyen ez tök megnyugtató! :lol:

Beus,
tök helyesek voltak a tornászlányok! (meg az a kisfiú, aki fel alá rohangált a tornateremben :wink: )

(áll. a vonalzóm siet egy kicsit!)

norco

juj, Pati, nagyonnagyonnagyon drukkolok Neked! ++++

most nem tudok másra reagálni, bocsi,mert
a) voltunk ikeában :)
b) utána nagyot beszélgettünk :)
c) utána moziztunk az óriás tvnken :)
és télleg csak bekukkantottam, hogy mizujs....
szval mindenki megnyugtatására, már újra telivagyok szerelemmel....
:)

Pati++++++
csak ügyesen, én úgy drukkolok!!!!!

akik nem akarnak most hajnalban szülni, azoknak jó éjt,
az előbbieknek is ++++

Kép

Kép
kolyok28

Egy újabb alvás nélküli éjszaka... Pati még nem jeletkezett, már nagyon aggódom érte...

Kissani, én sajna nem tudom a kérdéseidre a választ, mert ez már annyira speciális, ha jól emkékszem, Beuska valamelyik rokona ért nagyon mélyen a TBhez, talán ő...

Kissani, 6 óra a beinditástól számitva... ezt valahogy ki kell birni... végülis az annyi, mint 6 Vészhelyzet vagy 3 Fábry Show... áhhh, ott vannak reklámszünetek is...na jó, nem paráztatom magam tovább (vagy legalábbis megpróbálom)

Kölyök, ezt a hozzászólásodat vártam!!!! TUdtam én, hogy ilyen este lesz!!!

Kép

KépKép
eszterxx

én sem alszom sorstársam. pedig azt hittem bekuksizok és itt talál a jó hír Nortonnal kapcsolatban! :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Éljenek a 41+-osok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X