Új privát üzeneted érkezett!

vera küldheted nekem az a cartedor fagyit.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Aha teljesen egyértelműen, és így, hogy tudom hol a csík az utolsó fotón is látom. De mint mondtam, egy ilyen csík még nem sokat jelent, annyit láttam bár ilyet. Bocs Vera. Ráadásul ez egy 10-es teszt, tehát itt még ha van HCG az is minimális.

tjuca

juca értem....
te hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hú megnéztem. Most nagyon vészmadár leszek, ha azt mondom, hogy ha jól mértél akkor ez egy anovus görbe, vagy még nem volt péd? Nyugodtan harapj ketté. Vagy küldjél nekem fagyit, nehogy megromoljon már ott a hűtőben, még ilyet!!!

tjuca

Nita!

Köszi most már klasszisokkal jobban vagyok. Elmúlt az undormány íz a számból. Most csak annyi van, hogy nagyon furán fekszik a kölyök, és felnyomja a gyomrom, meg a tüdőm, ami még azért egy kicsit korai, de ez semmi az első etaphoz képest. :-)

Ti most próbálkoztok? Dzsíz, még ilyen zsenge vagy? 21 éves? :roll:

tjuca

én se hallotam még anovusról :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nincs peteérés az adott hónapban. :-(

Leonál találsz számos "szép" görbét ilyenből. A kor előrehaladtával egyre több az ilyen hónap. Míg 30 alatt évi egy van kb. vagy annyi sem, 35 felett már akár évi 3-4 is lehet. :-( Ezt olvastam valahol. Aztán fokozatosan jön a klimax, amikor szinte alig van peteéréses hónap. Akit sokat stimulálnak (több lombikja van), annál előbb jelentkezik ez a természetes folyamat.

tjuca

anovulációs a tisztes neve.

tjuca

Leonál anovulatórikus görbéket keress. :lol:

tjuca

Jahh nekem tuti nem az van mert ebbe a hóba 2x is volt pé és a mostani is tuti volt mert derékfájás, pé után meg a lábgörcsöm előjött ami ugyan ez volt a babás hőmnél is ezért tudtam hogy pé-m volt.
az első pé-nél láthatod hogy felment a hőm pár napig míg nem jött a másik pé. És most is kezd felmenni csak nekem nem hirtelen megy fel hanem fokozatosan. És nekem nincs magas hőm

harivera
Budapest XXI. kerület

az alaphőm 36.2-3 körül van és ha megvolt a pé akkor megy fel 36.4-5-re és nekem mindig ilyen hoszsú a ciklusom 40 naposak báár ez ha jól számolom akkor 51 napos lesz de nem szokatlan műtét után és pont ezért nem izgat ha nem lesz most baba mert akkor kezdem a barátcserjét- remélem nálam beválik

harivera
Budapest XXI. kerület

hajrá vera!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is megyek csak tv-ni na sziasztok holnap dumálunk.pusza mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
hát nekem nagyon hosszúnak tűnt, mire kiraktak a kórházból. Gyakorlatilag reggel 10-kor már teljesen jól volt Lili, csak ugye hivatalosan az altatás után még 4 órát ott kell lenni. Ébredés után 1 órával kezdhet inni, aztán később enni, és ugye várni kell, nem hány-e tőle. Na Lilinek szerencsére semmi baja nem volt, ugrált a székeken..., alig lehetett lekötni.
Azon a teszten a tesztcsík baromi széles? Azt kell látni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, örülök, hogy minden simán ment a műtéttel.

Megmondom őszintén, nekem az lh-teszt soha nem volt igazán pozitív, csak egyetlenegyszer, most, utoljára, a clostis hónapban.
Leo azt írta, hogy akkor is lehet pozitívnak tekinteni, amikor még kicsit halványabb, mert lehet, hogy fel-vagy leszálló ágat találtam el.
A görbe alapján viszont szokott lenni pé.Igaz, babás nem lettem akkor...

Az előző hozzászólásodban írtad valamikor, hogy a progi ellenére sem voltak tüneteid Lilivel.
A progitól erősebbek a tünetek?Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de én még soha nem szedtem.
Lehet, hogy ha egy hét múlva abbahagyom, kicsit jobb lesz?Bár én nem szedek sokat, 2X1 utrot.
Vendég

Sziasztok!!

Linácska!
Nagyon örülök, h minden rendben Lilivel! Örültem az smsnek, jó volt beszélni pár szót. Köszönöm! Lilinek sok puszit küldünk és kívánjuk, h mielőbb felejtse el a műtétesdit!

Kacika!
Hogy vagytok??????

ALíz?????????????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Luca,
most is szedsz progit, az utro az. Elvileg az émelygést, hányingert, hányás a progeszteron emelkedett szintje okozza, ha még pótolja is az ember, szerintem jobban elő kellene jönnie. Én is 2x1-et szedtem Lilivel, de semmi nem volt.

Zsuzsu,
szerintem nem sok mindenre emlékszik Lili a műtétből, este megkérdeztük tőle, hogy hol voltunk, és közölte, hogy nem tudja. A "gombot" hiányolta kicsit a szájából, mondtuk, hogy a doktornéni aranyos volt, kiszedte..., nem nagyon érdekli. Elküldték azt a valamit szövettanra, remélem ott sem találnak semmi különöset.

A hőm nekem is érdekesen alakul, két napja 36.2, örültem, hogy akkor peteérésem van, tegnap 36.5, ma megint 36.2. Lehet, hogy a két nappal ezelőtti csak próbálkozás volt? Bár amennyit stresszeltem én magam az utóbbi pár napba, még azon sem csodálkoznék, ha most nem lenne semmi, na meg ugye hó elején antibiotikumot is szedtem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na csak sikerült lementeni a görbém, ilyen eddig:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:ebből még bármi lehet ha holnaptól felfelé megy. :wink:

Nekem a ma reggeli jóstesztem ugyan olyan halványcsíkos lett mint a 2 napi.Mit jelent ez?

Nincs babó? :oops:

KépKép
lyndee

Na megállt a vonalzóm,egyébként 11 dpo-n vagyok!

KépKép
lyndee

Lina, tudom, hogy az utro progi. :oops: Éppen ezért kérdeztem.Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, bocs.Úgy gondoltam, hogy előző terhességeimnél nem szedtem. :D
Vendég

Luca:nem marad majd ki véletlenül utrod?

KépKép
lyndee

Zsuzsi, még megvagyunk, itthon, egyre türelmetlenebbül.

Csüt. hajnalban majdnem keltettem a férjemet, de 2-3 óra múlva elmúltak a "fájások".
Az elmúlt éjjel nyugi volt. :)

Remélem jövő héten valamikor meglesz a lánykám.

És te? Émelygés van e már?

Juca, örülök hogy jobban vagy, a gyomor, s tüdő felnyomás már csak rosszabb lesz, de ezt te is tudod :P :wink:
Mondtátok a dokidnak hogy ha meglátja a nemét ne mondja nektek? Vagy ti tudni fogjátok csak nem mondjátok el másnak?

Monti?

Luca, jesszusom te is mindjárt 12. hét......
Vendég

Sziasztok!

Lina,
Jajj, remélem igazad van és én is csak az „ilyen szerencsés vagyok” kategóriába tartozom. :roll:

LH: én az UH-gal együtt csináltam mindig és mikor UH szerint pém volt, akkor a teszt is mindig pozitív lett.

Jósteszt: engem 3x csapott be, negyedszerre már nem is csináltam. Inkább HCG-t. :D

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
dreika

dreika:Hogy csapott be?Pozitív volt és nem voltál babás,vagy negatív volt és babás voltál?
Én sem hiszek a jóstesztben,majd ha piri nem jön akkor csinálok Hcg :wink:

Márciusba lesz babás közöttünk?

Luca:mekkora már a pocid?

KépKép
lyndee

Linácska: sajna nem volt jó a gépünk így lemaradtam és most olvasom meg is volt a Lilinek a műtét. Végül megműtőtték? nem úgy volt, hogy még várnak vele amig együttmüködő lesz? A fő azonban, hogy túl vagytok rajta. Remélem a szövettan is jó lesz.

Kép
csucsu05

sziasztok.
Nem tok visszaolvasni, a betegeknek gyógyulást, a várakozóknak sok sikert.
Tegnap este voltam dokinál.
34mm a babám, annyira ficegett alig lehetett megmérni, nagyon boldogok vagyunk, eddig minden rendben további pussz mindenkinek.
nálunk felújitás folyik ritkán tok jönni.

Kép

Kép
napsugár035

Kacika!

Mi sem tudjuk, Kingát sem tudtuk. Igen mindig mondjuk a szonográfusnak, hogy nem szeretnénk tudni, ne árulja el. :D

Igaz Kingánál még mikor megszületett sem láttuk, mert a kis pondró nekünk háttal volt, és csak a köldökzsinór lógott a lába közül, amikor kérdezték, hogy mi is a neve. Kértük a dokit árulja már el, hogy lány vagy fiú... :lol:

Sugi!

Örülök, hogy minden rendben. Akkor maradtál H-nál végül?

Képzeld most mondta anyu, hogy H mondta neki, hogy szívesen elvállal engem meg a húgom, ha arról van szó. Nem értem, hisz tudja, hogy már nem lakunk otthon. Na mindegy, ha esetleg ott szülnék meg, tudom, hogy elvállal. :lol:

tjuca

Csucsu,
Lili kapott tubust a fülébe, elaltatták, és ha már egyszer úgyis altatva van, megkértem a fül-orr-gégészt, hogy vegye ki azt is. Ok, hogy nem fülészeti téma, de gondoltam azért meg tudja csinálni, ha egyben fej és nyaksebész is. Mondta, hogy nem fog gondot okozni neki ez sem :lol:

Viszont most olyan csúnya a seb a szájában :( Tiszta piros, heges, szóval nem szép.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca:Ez olyan izgi lesz,hogy csak akkor tudjátok meg paca nemét amikor megszületik :wink:

Vannak már lehetséges neveitek amik tetszenek?

KépKép
lyndee

Lyndee!

Konkrét neveink vannak, de ezeket meg titokban tartjuk. Ki tudja melyik családtag kószál erre... :lol: Így csak mi tudjuk, Kofa meg én. Kingánál is így volt. Mindenki úgy tudta Anna lesz vagy András, de mi tudtuk, hogy nem is. :twisted: Most már nem is erőlködnek, hogy halljanak valamit mert őgyis tudják, hogy más lesz. :shock:

Lina!

Nekem a fogam fúródott az ajkamba, és az is nagyon lassan gyógyult. A száj egy kényes hely, minden sokkal rondábbnak látszik. Remélem rendben lesz a szövettan is. :D

tjuca

Biztosan jól fogtok dönteni,mert a Kinga is nagyon szép név és szerintem nagyon is illik a lányotokra! :wink:

KépKép
lyndee

Juca,
hogy bírod ki, hogy nem tudod mi van paca lába között?????????
Én is így akartam Lilivel, de csak a 18. heti UH-ig bírtam. Na meg annyira látszott még 2D-ben is, hogy ha akartam volna sem tudtam volna nem megtudni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dreika,
mikor mész dokihoz? Amúgy tuti csak "ilyen szerencsés" kategória vagy :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Tubust minek kapott a kis királylány?A fő, hogy túl van rajta de ne félj szépen megfog gyógyulni a heg meg a seb.Csak frissen még ijesztő.

Juca: Tényleg minden tiszteletem a tiéd, hogy kibírod azt, hogy nem tudod milyen nemű a baba. Végül is mindegy csak egészséges legyen én is ezt mondtam csak azért a kiváncsiság bennem volt.
De jó a történet amit írtál, hogy kérdezték a baba nevét és ti meg rákérdeztetek, hogy akkor mi is a neme:) Ez aranyos:)

Kép
csucsu05

sziasztok lányok.ma volt egy kis barnázásom meg fáj jobb oldalon a hasam:(
:?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

megvallva az őszintét,én sem bírnám ki hogy ne tudjam meg a babám nemét.Én már azt sem tudom megállni hogy piri előtt ne teszteljek...pedig jó lenne.
Minden elismerésem Jucáéknak!Ez az igazi meglepi! :wink:

Nitácska:Azért hétfőn nézesd meg magad a dokival!

KépKép
lyndee

lyndee hétfőn tutira megyek a dokihoz.muszály

kontroll miatt is

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megállt ez a fránya nőivonalos vonalzóm :x

KépKép
lyndee

Csoda történt: teljesen pozitív az ovutesztem :lol: Olyan szép két csíkos, hogy az csak na.... és olyan nagyot aludt Lili délután :oops:

Csucsu,
inkább nem nézegetem a heget, és akkor nem idegesít. Én nagyon rosszul viselem az ilyesmit. De játszik Lili, cumizik, szóval nem hiszem, hogy nagy baj lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

na látod Linácska,mondtam én hogy minden jóra fog fordulni! :wink:
Ügyesek legyetek,még 2008 baba lehet!!! :lol:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Kacika!

Még van egy kis időd szülésig. Ámbár Én is így voltam vele, hogy 12-ig kihúzom, de nem így lett. Hétfőn délelőtt CTG + doki, hétfőn este meg irány a szülőszoba. Csütörtökön meg már itthon voltunk.

Ha lesz időm teszek fel képeket a kis Petráról.
Vendég

Lyndee, sajnos nem marad utro, mert itt nálunk teljesen hiánycikk, sehol nem lehet szerezni, és nem is tudtuk kiváltani, ami fel volt írva.Szerencsére éppen elég az, amit tudtam szerezni.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?