Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

mármint a fejem

Kép

Kép
mogyoland

Prücsi
na sok reményt nem fűzök ám a matricázáshoz sem.Elmondtam neki hogyan gondolom,most ragaszthatott egyet hogy délután jó volt,erre :kérek még.alig tudtam visszaverni a kezdődő nyürrögését a további matricák után

jaja ezt én is csináltam,utánzást,éneklést :-)

mpst a változatosság kedvéért Bibu nyürrög eész délután

Mogyó
enyém fejem is fáj :-(
Vendég

Csajok! 3 hónapnyi szenvedés után Marci első foga is kibújt. Hú, Petra éppenhogycsak beelőzött. :D
Nekem már tegnap is gyanús volt, de ma voltunk dokinál és ő is megerősített, hogy az a kis fehér, amit kocogtatni lehet a kanállal bizony egy fog. Én már többször is azt hittem, hogy célegyenesben vagyunk, úgyhogy most szkeptikus voltam. :)
Van egy új kence, DOLOGEL, ezt ajánlotta, korlátlan számban lehet vele kenni az ínyét, mondta teszteljük, aztán kiváncsi a tapasztalatokra.
Marci most is sokkot kapott minden gyerektől és felnőttől egyaránt, akárcsak a babatalin, úgyhogy látom már keresnem kell vmi klubot, hogy szokja a társaságot. Korábban mehettünk bárhová, tündér volt, mindenkire mosolygott, most meg... :(

Kriszti, ez a matricás hisztitábla tök jó ötlet, elraktározom az ötletet, alig két év múlva úgyis kell, az tuti. :)

Timi, idegölő lehet én el se tudom képzelni, hogy lehet ezt türelemmel elviselni. Biztos csak úgy, jó pillanataiban ezerszeresen kompenzál a kis tündér. :)

Jutta, irigyellek egy kicsit. Mondjuk a mosásért, vasalásért, pakolásért nem, de ami utána jön az már igen :)

ukati74

Gratulálok a fogacskákhoz!

Hajni, bocsi, kicsit felületesen olvasok. viszont a parinak is csak a levét kapja (de nem izlik neki, szóval ennyi volt)
viszont nagyon izlett neki az univer vegyeszöldség ami bio is

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na én is felületesen olvasok, micsoda, FOGAK??!!! :shock: Andi, gratula Petrának!
Kati, Marcinak is!!!!! Lehet ezért nem evett mostanában, mert fájt neki, zavarta a cumi meg a cici?! Mi szívesen megyünk néha társaságnak, jövő héten már biztos megyek anyuhoz.

A kúszás tulajdonképpen micsoda? Amikor nem emelkedik fel a térdére, hanem a karjával húzza magát előre, és a lábával nem annyira segít? Vagy mi?

Tegnap este már 3 óránként keltünk. Napközben cici után nem fogad el üvegből semmit, cicizni meg a régi szokásos 80-100. Tutira ezért kel éjjel is, de nem tudok több tejet csinálni. És szerintem éjjel sem lehet valami sok. Most megint hullának érzem magam, pedig már azt hittem "megjavultunk".

Macsek, Te merre vagy? És Anett?

Én tudom, hogy Ádám második neve Gellért, ami szerintem nem furcsa, nagyon szép név. Persze lehet, hogy a vezetékneve valami kacifántos :lol:

Az a fruttapura tényleg jó lehet? Néztem én is, de inkább desszertnek tűnt nekem, olyan puding-félének. De ha tényleg tiszta gyümölcs, akkor szupi.

KépKép
kertikiri

nekünk is van Gellért nevű kis barátunk, én nagyon szép névnek találom

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Köszi. :D
Kriszti, te próbáltad már hidegen a tápit? Timi írta, és Marcira is igaz, abból jöttünk rá, hogy kb 5-ször odakináltuk neki. Először még kicsit meleg volt, aztán egyre hűlt, végül ötödszörre, mikor már csuklón is hidegnek éreztem szépen megitta. Én meg fostam, hogy valami baja lesz tőle, de nem lett. :D
És nem szopik rosszabbul attól, hogy 3-as TT cumiból iszik, szerintem ilyenkor már zavarja őket, ha nagyon lassan jön.
És igen, lehet, hogy a fogától nem evett-eszik, de gondolatolvasónak kéne lennünk, hogy kiigazodjunk rajtuk. :D
Szuper lenne, ha összebarátkoznának a gyerkőcök, talán megszokná a sikítást és legközelebb Petrával is barátságosabb lenne kicsit. :D

ukati74

Ha nekünk fiúnk lett volna akkor Kiss Gellért Menyhért lett volna a neve!

Hát ilyen korban nem kell aggodni ,hogy nem barátságos a baba én meg ezt olvastam ,hogy eddig akire mosolygott most lehet ,hogy sir tőlle!
Hát ők még nagyon sokat változnak!
És állítólag látják a aurát is ,így mikor elkezd rajzolni a baba és mondjuk a cicát pirosnak rajzolja le akkor ő ugy látja és nem kell rászólni!

Kép

Kép
mogyoland

Jóéjt én már eltünök!
egyedül megint!
Mindjárt fürcsi!

:arrow:

Kép

Kép
mogyoland

Kati
gratula a fogacskához :-)

Bibus dettó mint Marci :-) cumisüveg és hőfok egyaránt :-)

Gellért nekem is tetszik

Bibus neve is kissé dallamos :-)
Vendég

Aha, Timi, nem is tudod mennyire. Én adtam a jó tanácsot, hogy kevesebb tápit adjál Bibusnak. Erre én ma délután megszoptattam, mivel nem tudom mennyit szopizik, bekevertem 120 g tápot. Hát 5 perc alatt benyomta, utána meg fél órán keresztül köpködte kifelé. 3 szor öltöztettem át. :D

ukati74

Haligali!

Háááát akkora nyünyörgés volt este... hmm... délelőtt fél órát aludt, délután is, aztán meg fáradt, végül 6-kor kiraktam aludni még 1x fél órára, hogy a fürdésig kihúzzuk!

Timi, azért ezek a hisztik tényleg kemények lehetnek, Bibus ilyenkor mit csinál? Nem zendít ő is rá? Vagy megszeppenve hallgat?

Na mosok még! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

No. Hát az úgy kezdődött (Elfelejtettem ki kérdezte :oops: ) hogy 3 honapos volt, mikor kezdődött a cicisztrájk. Nagyon profi volt, hat hét alatt hízott kemény 40dkg-t. Rá egy pár napra elkezdtem menstruálni utána már csak emberfeletti kuzdelem árán sikerult cicit csempészni a szájába és gyorsan ki is köpte. Nem lenni ám kulföldi, csak sz@r a klaviatúrán néhány betű. No ezek után jöttek a tápik, mer több is volt ám. Beba Ha, utálta, nem ette, Nutrilon, sűrű volt mint állat, inkább éhezett, aztán Beba 1 és most is az van. Ebből is elég elenyésző mennyiséget eszik, éppen csak. Ezért gondoltam ideje elkezdeni a kajákat, ekkor már 4hos volt a csajszi, csak nehogymá éhen haljon!!!!!!!!!! :( És most már azért eszeget. Ha meginna tápibol olyan 180-200-akat még én is vártam volna ezzel. De ezt a mennyiséget ő kb olyan 2x-re eszi meg. No röviden ennyi. Bocs, hogy többre nem reagálok, de kiba@x fáradt vagyok.
Szép átalvosat mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

kikuka

Kati

Bibus is bnyomott 180at szopi nélkül mondjuk félrenyelt felét visszabukta,aztán még egy kicsit :?

Jutta

Bibust nem zavarja,már megszokta sajnos a drága nővérétől,azt hiszi ez a normális 8) azért egy idő után ő is rázendít.Sőt Maja meg ha Bibi sír ,szóval elvagyunk

én babám is keveset aludt ma

jajj olyan kupi van,de olyan fáradt vagyok :cry: :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon nagy a pangás gondolom mindenkinek megvan a maga gondja!Nekem is apát már megint 5 napja nem láttuk na de talán holnap reggel hazaért.

Az alvás hát nekünk sem ment ma már holt fáradt volt csukott szemmel kaparta az arcát de elaludni azt nem...... ugyhogy indulás séta igy aludt 1órát persze estére KO. volt.

Timi! Hát a Bibu sérója nem semmi bárcsak nekünk fele ennyi lenne Petra olyan kis kopasz.

na nem is iok mást megyek aludni, mert fáadt vagyok.

Jó éjt mindenkinek!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Kreáltam magamnak egy aláírást, talán kicsit feltünőre sikeredett. 8) :oops:

Jó éjt.

ukati74

Sziasztok!

Hát Kati pont jó!

Andi005: Petráról jó a képed!

Hát én is most irattam fel tápszert de egyből megkérdezte mennyi idős mert nemsokára átállunk érdekes most nagyon odafigyel ránk!

Egyik ismim mpost irt ,hogy tán itt is van rota virus!
Hát amugy is általában tavasszal!Vagy nem jól tudom?

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Azta Timi, Majci nagyon keményen nyomja. Sztem jól reagálod le.
A helyzethez képest türelmes is vagy. Már tuti megőszültem volna.
Bibunak copfja van. Tök édi vele.
A játszószőnyeg rongálós kép is bejött. Ádi is csinált már ilyet. :D
Kati: gratulálok Marci első fogacskájához!
Kikuka: Vivike is aztán elvan minimál kajával.
Ilyenkor hálát adok az égnek, hogy nálunk "csak" a börrögés hátráltatja az evést, nem az étvággyal van baj.
Jutta: meglásd a jó hűvös levegőn Dorka mekkorákat fog szunnyantani bundazsákban.
Andi2: jó az új Petra avatar
Ez a matricás dolog nekem is tetszik. Remélem mikor szükségem lesz rá, emlékezni fogok.
Kriszti: próbáltál másfajta tápit? Hátha ez nem ízlik Nadinnak.
Köszi mindenkinek, nekem is tetszik a Gellért név (ezért is kapta 2. nak).Ha rajtam múlott volna, csak ez az 1 neve lesz Ádinak. Apa mindenképpen 2 keresztnevet akart és semmiképpen nem akarta elsőnek a Gellértet. A család sem volt elragadtatva. Anyós is aggitált annakidején, hogy engedjek a 21-ből. (nem az ő hatására engedtem)
Szal akkor közkívánatra: Soós Ádám Gellért a becsületes neve a kiscsibémnek.
( megjegyzem, engem is érdekelne a babák teljes neve, de csak ha bevállaljátok)
Prücsi: nem hinném, hogy nálunk az lenne a gond, hogy nem elég erős Ádi keze. Ha hason van, a játszószőnyegen lévő játékokért felnyúl, és ha el akar dőlni, megkapaszkodik bennük és vissza húzza magát.
Tegnap ismét lánynak nézték a gyereket. Volt itt egy biztosítós pasas. Magyarázta, hogy milyen jó lesz a babakötvény a gyereknek ha elkezdi az önálló életét, pl ha férjhez megy... ja akkor különösen jó lesz sztem is... :roll:
Mogyo: látják az aurát is? Ez érdekes.
Általában barátságos idegenekkel Ádi, bár múltkor a leendő sógornőmet ahányzsor meglátta, annyiszor fakadt sírva. Furi is volt, mert eddig nekem úgy tűnt, csípi.

Na hol alszik a gyerek? Habtapin a földön. :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Bibusnak jó a sérója!
Petrának az új vonalzós képe aranyos!
Katinak meg pont jó az aláírása!

Gabciii, Ádit lánynak??? :shock: :shock:
Egyrészt alapból hapsis,másrészt ált. úgy is van öltöztetve!
De lehet, hogy nem is nézte lánynak csak nyitott a fickó a másság irányába! :wink:

Babakötvény: bocsi, de még egyszer leírom!!!! Baromság!!! Egyrészt, az állambácsi pénzét az államkincstár ingyér őrizgeti és még kamatoztatja is. Másrészt, ha megtakarítani akartok a gyereknek, annak vannak jobb módjai is. Harmadrészt elg magas kezelési költségei vannak.
(Negyedrészt minden ami biztosítós ajánlat sokkal nagyobb egyéb költséget tartalmaz - pl. nem gyerek kötvény esetén mindenféle biztosítással egybekötött ökörség - mintha bankbetéted lenne, vagy vmi kockázatviselési hajlandóságodnak megfelelő befektetési típust választanál. Szerintem biztosítóval kell kötni egy sima, mezei biztosítást (na jó nem egyet, egy élet és balesetes, egy lakást és egy autót) DE befeketni külön kell!!!)
De ez csak az én véleményem és mostanságkülön pikkelek a biztosítós ügynökökre mert 2 volt nálunk és még 2 bejelentkezett (utóbbiakat már telefonon leráztam).

Jutta

KépKép
jutta

Amennyiben Ön nem nyit Start-számlát gyermekének, hanem a Magyar Államkincstár letéti Start-számláján hagyja a babakötvényhez kapcsolódó állami támogatás(oka)t, akkor a Magyar Államkincstár egészen a gyermek felnőtté válásáig ezen a számlán tartja nyilván a gyermeknek járó állami támogatásokat és azok kamatait. Ebben az esetben a szülőnek nincs beleszólási joga abba, hogy milyen eszközökben kamatozik gyermeke megtakarítása.

A Magyar Államkincstár évente az ötéves állampapír hozamával megegyező mértékű kamatot ír jóvá a kincstári letéti Start-számlán levő összeg után. Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (AKK) honlapján nyomon követhetők az ötéves állampapír hozamai az alábbi linken:
http://www.akk.hu/kamatreferencia3.ivy

Az ötéves hozam a megállapítást megelőző három naptári hónap ötéves futamidejű államkötvény aukcióján kialakult átlaghozamoknak az elfogadott mennyiségekkel súlyozott számtani átlaga.

A Kincstár minden kamatszámításkor az előző hónapban közzétett hozamot alkalmazza.

Amennyiben gyermeke babakötvényét a kincstári számla helyett valamely pénzügyi szolgáltatónál vezetett Start-számlára kívánja helyezni, javasoljuk, hogy olvassa el a Kiemelt ajánlatok Önnek és gyermekének vagy a Start-számlák a hitelintézeteknél oldalakat. A Babakotveny.info portállal szerződött pénzügyi szolgáltatók esetében ugyanitt kezdeményezheti is a számlanyitást is.

Ha arra kíváncsi, hogy hogyan gyarapodhat a már megnyitott vagy megnyitni tervezett Start-számlája, akkor válassza a Babakötvény kalkulátor oldalt!

Forrás: http://www.babakotveny.info/?oldal=allamikamat

A Start-számlát a pénzügyi szolgáltató a jogszabályban meghatározott mértékig terjedő díjért vezetheti. Ez jelenleg a Start-számla éves átlagos állományának legfeljebb 1%-a évente, mely csak a gyermek 18. születésnapjáig érvényes, annak betöltését követően a korlátozás megszűnik, így a díj akár nőhet is.

http://www.babakotveny.info/?oldal=attekinto

No azt a banki hozamot ami tartósan magasabb az állam ált. jóváírt kamat - banki kezelési költségnél megnézném, főleg mert a bankok profitorientált vállalkozások, az állam ált fizetett kamat pedig egy marzs nélküli (igaz 5 évese ami jellenleg alacsonyabb a rövid kamatoknál,de ez csak jelenleg van így) kamat.

Jutta

KépKép
jutta

Hűűű, az összes bank ami ilyennel foglalkozik jön majd egyesével meglincselni!!!

Jutta

KépKép
jutta

sziasiztok

Gabci

Ádit biztos azért nézik lánynak ,mert olyan szép kis arca van :-)

hát hogy jól reagálome a le a hisztit nem tudom,próbálok mindent.Tegnap este kibírta hitti nélkül,ma reggel egy icipici volt ezért kis csőrikét kapott,szerintem délbe is kap :-)

Jutta
igazad van a kötvénnyel kapcsoltban.Mi olyat kötöttünk,hogy egyben életbiztosítás a páromra,ha valami gáz van elvileg figyel ,ha nem Maja kapja amikor 18 lesz.Bibusnak is kéne,de egyenesbe kéne jönni.

Kati
nekem tetszik az aláírásod :-9

Mogyó
milyen tápit esztek?

Hajni
megkaptad a lét?

Kép
Kép

bocs ha sok a kép,de ezt a popót meg kell mutatnom :-)
Vendég

Sziasztok.

Timi:
igen, ideért a cumisüveg ára, köszi.
nagyon aranyos Bibu.
ne haragudj, h ezt írom, de sztem ez, h azért jutalmazzuk a gyereket, mert nem hisztizik, hát...
sztem ezzel azt fogod elérni, h még követelőzőbb lesz, ha nem kap meg valamit. de persze te tudod, csak nekem ez olyan fura így.
ha Marci hisztizik, akkor büntit kap és nem jutalmat.. nem is nagyon próbálkozik már...
szval sztem ha azért jutalmazod, mert nem hisztizik, akkor az fog lejönni neki, h bármit megkap, csak ne hisztizzen és ha valamire meg nemet mondasz még jobban fog, mert tudja, h ezzel sakkban tart.
persze ez lehet, h hülyeség....

Gabcii:
Marcit is sokszor lánynak nézik, többnyire mamák.
biztas azért, mert Ádinak is angyalpofija van...

Kép
Kép
h@jni

Hajni, ez a milupás gyümi miben van? Ugyanolyan üvegben, mint a bébiétel?

Timi, nem semmi ez a hiszti. Szerintem egyszerűen nem kéne ugranod Majának minden hóbortjára, engedd el a füled mellett. Gondolok arra, hogy most nem tudom fogni a kezed, mert megyek Bibushoz. Jó, jó, tudom, hogy mondani könnyű :lol:
Édes Bibus a nagy macival...már igy megül egyedül?

És igen, voltunk Juttáéknál, édes a csaj, jó kis gömböc, tök más, mint képeken :lol:
Nagyon jól elvolt a 2 csaj, megbeszéltük, hogy majd többet összehozzuk őket. Tépték egymás ruháját meg megfogták egymás kezét. Édik voltak :lol:

Prücsi, lszi legközelebb egy fényképet rakjál, amin a földre veted magad és hisztizel :lol: :lol: :lol:
Ábel annyira hapsis!

Marcinak is kibújt a foga? 5 hósan??? Nem semmi! Na akkor most ez a téma lesz porondon egy ideig, látom. Mert ha egy biznisz beindul :wink:

Gabci, Ádinak nagyon szép neve van! Ennek az ürgének meg tuti nincs gyereke! Ádi aztán tényleg nem lányos!

Jutta, befektetéssel egyetértek. Kurva nagy költségei vannak és az ügynökök félrebeszélnek, sok mindent elhalgatnak. Volt már itt kettő. Az első, mikor ittvolt, kértünk gondolkodási időt és kicsit utánaolvastunk a dolognak, mert túl szépnek tűnt az ő tálalásában. Aztán mikor hivott, hogy na mi van, akkor egy csomó mindenre rákérdeztem, amit azóta olvastam és kérdeztem, hogy ezeket miért nem mondta. Volt olyan, amit előnynek emlitett, de kiderült, hogy mi nem is vehetjük igénybe. Persze hebegett-habogott, hogy ő nem szándékosan hallgatta el a dolgokat, és hogy elnézést, hogy rosszul mondta, stb. na azóta se jelentkezett.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bibusnak nagyon jó kis kerek popója van :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, nem fogsz szeretni, de...

Ha egyenesbe jöttök, akkor szerintem takarékoskodjatok saját név alatt és bankban betét formájában vagy vmi kötvény / részvény alappal.

Gyerek NE legyen kedvzményezett, hanem Ti egymásnak. Én már 14 évesen szembesültem olyannal, hogy nővérem lett a bíróság előtt az eseti gondnokom, amikor öröklésnél anya az apa nevén lévő kocsi felét sajátjának vallotta, pusztán azért hogy csak a másik felére kelljen az örökösödési illetéket kifizetni.
(mindig erő felett támogatott minket, és ez is csak egy formaság volt, engem marhára nem érdekelt, anya meg szarul érezte magát amikor írásban azt látta, hogy érdekellentét miatt a nővéremet jelölik ki eseti gyámnak :twisted: :roll: )

A megtakarításoknál meg egy értelmes felnőtt ember tudja azt hogy mekkora részét szánja a gyerekeinek anélkül, hogy azt külön nevesítenék, és ha tényleg baj van akkor nem kell mindenféle jogi marhasággal szarakodni. (pl. tényleg gáz van és hozzá kell nyúlni a pénzhez, hogy a gyereknek a JELENBEN jobb legyen.)

Két felnőtt ha tudja egymásról, hogy a közös gyereket minden körülmény mellett (akkor is ha elválnak, vki meghal és új asszony / férj új gyerekekkel kerül a képbe) is tisztességesen elinítja az életben, jobban teszi, ha saját néven és egymás kedvezményezettségével takarít meg és köt biztosítást, mert különben jogilag olyan kacifántos marhaságokba fut bele, amikor mondjuk tényleg nagy a baj, hogy ihaj!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu:
ilyen:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=060307
kis pohárban van, 4x100 g.

Kép
Kép
h@jni

Ja, még a tegnapi napunkat akartam leirni, összesen másfél órát voltunk itthon, mikor ebédeltünk, egész nap csavarogtunk, de nagyon jól birta a csaj!

10-re mentünk gyógytornára, ott végig üvöltött, gondoltam, hogy igy lesz, igy a kocsiban vittem babakocsit. Torna után be a babakocsiba, el a CBA-ba, ezt végig aludta, és utána még másfél órát aludt, közben sétáltunka környéken.
Elsétáltunk Juttáékhoz, ott is voltunk 1 órát.
Utána haza, megetettem, én is ebédeltem, aztán irány anyukámékhoz. Onnan este 8-ra értünk haza.
Mondanom se kell, a fürcsi már elmaradt, úgy kidőlt a csaj. Szóval már csak szopi és tápi aztán szunya!
Jó volt, mostmár tényleg bátrabban szervezek progit. És már anyukáméknál se sirt, csak kicsit nyűglődött, mikor álmos volt, de el tudtam altatni ott is!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta!
Köszönöm az infót! Egyébként eszem ágában nincs megkötni. nekünk is van életbiztosításunk, meg minden féle, talán már csak a levegőre nem kötöttünk.
Timi: nagyon jó alakú kiscsaj Bibu! Mondjuk Ádim még nem deltásodik ( bár az alkarja nem piskóta), de azért összeillenek :wink:

Na igen, meglepődtem én is, hogy csaj lenne, dehát nem először fordult elő már.
Hajni: Nemáá, hogy Marcit is... Az oké, hogy szép, de hapsis ő is rendesen!
Úgy szeretném már én is kipróbálni, hogy Ádi mit lépne ha hasonló korú babával találkozna. Sajna csak idősebb gyerek(ek) vannak a környezetünkben.
Azt el is felejtettem írni, hogy az éjjel Ádika felsírt. Reggel mondta Apa, hogy nem is aludt vissza még kb fél órát. Nekem ez kimaradt, ill asztem álmodtam... :oops:
El, felébred a "kiscsaj" :D
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

Na megyünk gyogyitárba, meg bevásárolni, ami még kell az útra!

Az én kiscsajom is alud most 1 órát!

Jutta

KépKép
jutta

Na jó, Zsu 1 órát volt nálunk, de Panka csak egy felet! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Hajni

ma indítottam a másikat is :-)

hát nem tudom,majd meglátjuk,én már mindent kipróbálok,ha napi 3 matricán múlik,hogy egész nap ne hisztizzen,azon nem fog múlani.Amúgy is megy aharc,eddig nem volt követelőző,de most pár heet felvette hogy mindent kér,aztán ha kap kér méhgegyet,de ezt a drága nagyszülők b@szták el :evil: ,a napi 3 matricától nem lesz követelőzöbb,viszont visszatartja,reggel is majdnem robbant aztán megkérdetem kéraz matricár??? és abbahagyta délbe dettó,nekem megér ennyit :-)

tudo más természetű mint a te angyalkád :-)

Zsu
ha nem fogtam volna a kezét szerintem még most is üvöltene

hű de böüdi van,majd jövök még :-)
Vendég

másfél órája evett kis tököt meg 60 ml tápszert,ordított benyomott 160 mlit MOST :shock:

a tápi babakaki milyen színű???BIBUé zöldes

na most kiütötte magát

van még majd 300 mini csőrikém,addigra csak kinövi a hittit

Jutta

18 éves koráig én vagyok a kedvezményezett

de nem biztos hogy Bibusak is ilyen lesz,de valami lesz neki :-)

volt nekünk mindenféle betétünk amíg volt félretett pénzünk,de nevetséges a kamat,2 millió 1 év alatt hozott 50.000et???
Vendég

Millumil HA-t de azt mondta a doki ,hogy majd váltunk még az 1-est eszzük!

Kép

Kép
mogyoland

Csajok!!!

Gondoljatok majd rám! Megnéztem, hááát nem igen van kék pálya (csak a szállástól messzebb, az meg időben luxus) a környéken.
Tehát meg kell küzdenem a piros pályával rögtön elsőre...
Tavaly ugyebár már nem igen síeltem (közepes gyerekpályán jöttem le vagy 10x mert már 3 hós terhes voltam) és amúgy se én vagyok a pályák réme...

Ajjaj! :roll: :roll:

Egy sztori az első pirospályás élményről:
2. év (síelésügyileg) 4. nap, kicsit már kínos, hogy én még mindig a kék pályákat nyüstölöm (azt is lassan, és hóekében :lol: ).
Kedves párom biztat, hogy menjek fel vele a pirospályára. OK,de előbb bemelegítek, meg lelkierő stb... (na ez reggel 8-tól délután 2-ig el is tartott)
Délután 2-kor, felmerészkedtem (persze addigra már jó jeges és buckás volt a pálya), főleg az első 200 m.
Na ezen a 200 m-en a következő zajlott:

Pálya teteje (szembesültem a helyzettel):
- Vojtek, hova hoztál! Én itt nem megyek le.
- Gyere már (ő már lentem egy kicsivel).
- Vojtek, hova hoztál! Én itt...

Nagy lendület, jól körülnézek, felmérem, hogy melyik buckán hogy megyek át és keresztbe síelem a pályát, majd forduló...
- Vojtek, hova hoztál! Én itt nem megyek le.
- Gyere már (ő már lentem egy kicsivel).
- Vojtek, hova hoztál! Én itt...

Újból, felmérem a terepet... stb... majd nekiindulok...

És ez így ment tovább!

Egy egy forduló majd 2 perces megállással konkrétan 2-3 m-t haladtam lefele (hiszen keresztbe síeljük a pályát, hogy nehogy egy picit is begyorsuljunk :lol: :lol: ) és ez az első 200 m-en így ment!

Szerintem a környező egybesereglettek halálra röhögték magukat! Bár az a rész tényleg jeges volt, és 10 emberből 6-7 elesett - ÉN NEM! :lol: - de azért ezzel a különszámmal egy kabaréban felléhettünk volna! :lol: :lol:

Hozzátartozik a sztorihoz hogy én utálok esni, ezért vagyok ennyire biztonsági síelő, pedig nem akkora dolog elesni néha (első alkalommal ebből mutattam be különszámokat, na akkor a felettünk lévő felvonóból drukkolak nekünk, hogy fel tudunk -e állni, úgy csúsztak szét a léceink egy barátnőmmel :lol: :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Timi: igen zöldes !

most megevett egy üveg vegyeszöldfőzeléket a csaj nem győztem adni neki!
Most meg kidöl és alszanak apjával.

Én :arrow: nokedlit szaggatni!

Pusszantás!

Kép

Kép
mogyoland

Hűh, micsoda fejlemények!
Vagyok ám, olvasok rendszeresen (minden tejfejésnél :lol: ), csak írni nem jut már időm.

A fogacskák hallatán csak lestem! ÍNagy-nagy gratula Petrának és Marcellnek!

Zsu, Panka annyira édes azon az alvós képen! Kis angyalka. Tök jó, hogy így ki mertél mozdulni vele, és jól sült el!

Prücsi, nagyon aranyos Ábel, ahogy kutyázik! Leírnád nekem hogy a sült almát hogyan készíted neki? Meg a linket is? (Nem találom...) Mi a jövő héten kezdünk.

Olyan jó, hogy mondtátok a frutapurát, Krisztihez hasonlóan én is azt hittem, ez valami desszert vagy puding, az nem tűnt fel, hogy nincs hűtőben... :oops: Úgyhogy már be is vásároltam belőle.

Timi, szerintem is inkább matrica, mint hitti (ez a szó annyira aranyos :lol: ). Lehet, hogy csak tűzoltás, meg átneneti megoldás, de majd később hátha jobban lehet beszélni a kis fejével. Vagy az ovi helyreteszi. Bibuska képei díjnyertesek! Hát, azt a copfot irigylem!!

Jutta, a start-számláról nekem is ez a véleményem. Nagy átvágás, én nem is foglalkoztam vele, ennek ellenére egy nő az OTP-től zaklatott vagy 3xx, hogy nademostmár tényleg küldjem vissza a szükséges papírokat... :evil:
Síelés: hát, csúcs lehettél! Idén is hasonlót tervezel? :lol: Na, ezért nem síelek én. Mert csúszik, és el lehet esni. :lol: Vojtek a zurad? vezetékneve?

Mogyo, nem semmi, hogy Ágika gyakorlatilag mindenevő. A táblázatom szerint, ha nem volt étel allergia a családban, akkor narancsot és paradicsomot 7 hónapos kortól lehet adni. Tápszeres bébikéknél gondolom 2 hónappal hamarabb. Szóval jól csinálod.

Gabci, nagyon szép a Gellért név! Meg Ádika egész neve úgy ahogy van!

Eszter neve: Szabó Eszter. Hát, van hangja, ha kiereszti...! :lol:

Most egy kicsit el vagyok szontyolodva. Hordozókendő tanfolyamra mennénk fél 4-re, de a párom még sehol. Kivett fél nap szabit, tehát 1-ig dolgozott csak, azt mondta, elintéz pár dolgot, aztán jön 3-ra. 3-kor rátelefonálok, erre ő: már ennyi az idő?? Á, nem, nyugodtan élhetünk a New York-i, vagy a Tokyo-i időzóna szerint is, végül is ... Szóval sz@r érzés, hogy neki rohadtul nem számít, hogy mi meg itt várjuk... És direkt a mi kedvünkért szervezték fél 4-re a tanfolyamot, ezt az égést!!! :oops: :cry:

Kép
waterlilly

Anett: hát ,hogy mondják férfiból van! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Timi:
hát Marci sem egy angyal, de kezelhető...

Lilla megint az idegeimet tépázza.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Anett, :evil: ezt üzenem a párodnak! Fogalmuk sincs, hogy egy-egy ilyen kis kiruccanás milyen fontos nekünk! Mert ugye itthon ülünk egész nap, alig várjuk, hogy kicsit kimozdulhassunk.
Bár nekem egy szavam se lehet a páromra. Nekem még ő szokta mondani a 7végén, hogy menjek el ahová akarok, majd ő vigyáz Pankára.

Panka elaludt pelusozás közben :shock: Szegény, nem vettem észre, hogy már ilyen fáradt, húztam az időt, játszottam vele, hogy könnyen elaludjon. Aztán észrevettem, hogy átázott a pelus és pisis a ruhája (Pampers :evil: ). Vittem pelusozni, átöltöztetni, sirt végig, akkor már láttam, hogy nagyon fáradt. Egyszer csak abbahagyta az üvöltést, szem becsuk, alvás :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mogyo, hogy neked milyen szerencséd van, hogy Ágika mindent ilyen szépen megeszik!!! Pankának eddig minden főzelék pfujjj kategória, a sütőtököt leszámitva.

Panka becsületes neve Piller Panna. Azért tetszett meg, mert igy egyben olyan mesebeli :D Remélem felnőtt korában se fog utálni érte.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, megint nem eszik a csaj?
Én most feladtam a tápit, nem erőltetem. Reggel kap anyatejet, aztán tápit annyit, amennyit megeszik (20-40 ml). Tizórai és uzsira anyatej + Sinlac. Ebédre anyatej és gyümi. Vacsi anyatej és tápi, mert este megeszi, francse érti miért. Szóval naponta kb 100-120 ml tápot eszik csak meg.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
megint nem... tápi 100-120 ml, pépet meg nem akar most..
és mikor tej ás sinlac vagy tej és gyümi van , akkor mennyi? mármint 100 tej és 100 pép?
nálunk meg az esti kaja a leggázabb, akkor alig eszik, hiába evett előtte 5 órával...

Kép
Kép
h@jni

a múlkor elfelejtettem, 31 vagyok
Pintér Marcell Miklós (papa után) a becsületes neve. A többiek: Barnabás Szabolcs (apa után) , Bernadett Dorka

Képzeljétek ma shoppingolni voltam barátnőkkel. Ők találták ki! :wink: Vettem két gatyát, 4 pólót egy fehér blúzocskát mindezt a h & m ben, szóval nem került sokba, ja Bettinek még egy hello kittys övet, meg barnunak egy fölsőt, de majd húsvétra kapják meg, magamnak 3 hello kittys bugyit (de lehet, hogy snoopys nem is tudom, mindkettő nagy kedvencem :oops: ). De jól is jött mert holnap unnepi ebédre megyünk és ugye nincs egy rongyom se :? , de mostmár van :P
és holnap még megyek mini osztálytalira is

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

én 25 nyáron 26
tehát 1982.08.04

Kép

Kép
mogyoland

Hajni: ne add fel!!!!

Zsu: hát igen jó evő remélem marad is igy!

Holnap mi is csavargóba megyünk apa dolgozik mi meg anyuékhoz!
Anyóséknál gyűlik a család de vasárnap is anyuéknál leszünk mert unokahúgom 8 éves holnap és megünnepeljük!
Azt hiszem majd rosszul lesz anyósom ,hogy megint nem megyünk! :) Csak szeliden!

Szerdán beszéltem a sogórnőmmel és mondta ,hpogy betegek de ma már jöttek fel(bár lehet ,hogy meggyógyultak)

Kép

Kép
mogyoland

Hajni
Majához Marcid egy angyal :-)

hm ez a Lilla,érdekes :?

drukkegy kis étvágyjavításhoz

Anett
igazi férfi,mind ilyen

jelentkezzen akié nem ilyen

Zsu
pelusozás közbe?nem semmi :-)
Vendég

Hát én jelentkeznék!

Nállunk ugyanugy elvan a csajjal mint én!

Kép

Kép
mogyoland

Na csak azt akartam még kérdezni ,hogy valaki használ már vékony kispárnát a babánál!
Én még pelust rakok még a feje alá!

Kép

Kép
mogyoland

Na csak elköszönni jöttem! Még a pakolás dandárja előttem van, vasalok is (de csak pelusokat). A csajt már letettük, remélem reggelig nem is jelentkezik!

Jó babázást, és átalvósakat minden anyukának!
Jól evős, jól alvós, pörgős-forgós napokat a babákank!
Nagytesóknak kevesebb hisztit és szép időt a kinti játékhoz!

:arrow: :arrow: :arrow:

(Mogyo, kispárnát mi nem használunk)

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?