Kata: Hát magamról...... 31 leszek júniusban. Szolnki vagyok, de amikor megismerkedtünk a férjemmel (interneten
), ide költöztem hozzá Pestre. Három év együttélés után házasodtunk össze. Most márciusban lesz két éve, hogy nem szedek fogalmazásgátlót
Baba mégsem jön
Aztán októberben kiderült, hogy nagyon magas a Prolactin szintem. Erra először kaptam Bromocriptint, majd miután többszörösére emelkedett, kaptam novemberben Norplrolac-ot. Ennek decemberre sikeredett határértékig levinnie. Sajna határ felett volt, de dokim úgy döntött, hogy pihi, lássuk merre mozdul gyogyi nlkül. Januárban kiderült, hogy nem vészesen, de szép lassan kúszik felfelé. De dokim közölte, hogy három ciklust pihizzek és után, ha még mindig nem lesz baba magától, akkor menjek vissza és megyek további vizsgáaltokra. Ezek után került kezembe egy könyv, melyben benne volt pont az én betegségem is. Ott olvastam, hogy ezen és ezen a napon kell vérvétel (nem csinált
), kell UH (nem csinált, csak januárban, ogy megnézze, van-e szervi elváltozásom, nincs), és folyamatosan kell gyógyszert szedni a terhesség 12. hetéig. Ekkor kerestem fel párommal Erzsébeten a Forgács Intézetet. Ez egy reprodukciós intézet. Nem szeretik a meddőt használni
Szóval februárban voltunk konzin és múlt pénteken voltam a 2. napi vérvételen. Aztán 19--n kell mennem a 21. napira. Ha ennek is kész az eredméyne, ismét konzi, hogy hogyan tovább
Valószínű, hogy gyógyszert kapok és mennem kell HSG-re is. Hát ennyit az én történetemről.... bocsika, hogy ilyen hosszúra sikeredett