Új privát üzeneted érkezett!

Elli,
uramatyámKép. És a doki nem tette helyre anyóspajtit?
Majd teszek máskor is propagandafotókatKép.

Sofka,
majd elmélem az alaprajzot, ha érdekel, miután Apasas előássa végre, jó? Semmi extra, L alakú ház, egyik szárban nappali+konyha+étkező egyben, és a végén egy háló, fürdővel, klotyóval, és egy kis gardróbbal, a másik szárban a 3 gyerekszoba, fürdő, gardrób,WC, stb. Egyelőre mi is abban a részben rendezkedünk be, aztán ha nagyobbak a srácok, akkor az élni és élni hagyni elv alapján áthúzunk a másik szárbaKép. Tetőtér nincs, Zulu lusta, nem lépcsőz, alagsor van, meg pince.(a lejtés miatt az egyik vége nem földalatti, oda lesz berendezve a hobbi-és dolgozószoba, vendégszoba, játszótér, izmozó, a másik meg a hagyományos pincefunkciókat rejti. Na most ez kicsit zavaros, bár Te mint tapasztalt építkező, biztos átlátodKépKépKép.
Most is vannak hajtépős fotók, de azt nem teszem felKépKépKép, nem akarok demográfiai válságot a topicbanKép.

Beu,
örülök, hogy semmi komoly.Kép

Maci_2,
Roni tündéri, ahogy mosolyog!Kép

Azúr,
nekem is -5 fokot mondott a dokinéni egy év alatt, de nem azért, mert megfázik, hanem a bőrük nem bírja. Viszont ahová síelni járunk, ott simán felviszik a tökmagokat a pályákhoz, és ott barátok közt is -10 van maximum, de inkább hidegebb. Dávidkát mi 5 hósan vittük fel, mondjuk nem volt kint sokat, de simán bírta, jót tett neki a hideg levegő. Az arcát bekentem vízmentes krémmel, úgyhogy annak sem lett semmi baja.
Kesztyű: szerintem amig babakocsiznak, addig egyujjas, vagy ujjatlan. 5ujjas elég bünti, mire minden ujjacska a helyére kerülKépKépKép.
Zsák: van egy belül szőrös anorákja Macnak, erre kapja a juhot a babakocsiban.
Sapka:pamut, kötött, füles. Vagy gyapjú, de az alá adok egy vékony pamutsapit, hogy ne szúrjon. Nagy hidegben ezt kapja.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

még itt van egy igazi pusznyák isKép:
http://www.pollar.hu/0729/mondoka.avi
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
jajj de helyes az ifjú pár!Kép Sziliboy kardigánja is roppant tetszetős, már ami látszik belőleKép.
Látom, nálatok is cicinalvás van, én már kezdek kicsit aggódni, mikor fog megtanulni aludni nélkülem a csajszi.
Kiscsajra dehogy nincs esély!Kép Tudod, soha ne mondd, hogy sohaKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Maci_2
kedvenc kép joggal kedvenc Kép

Myssnia
micsoda?? sörözni????!!! KépKépKép
itthon rendszeresen beleiszok apa sörébe, és az alkoholmentesnek már a szagát sem bírom Kép
képek szupik! Kép

Zulu
köszi köhögős, bio-s, tejes infót Kép
jaj ezek a játszótéri anyukák Kép
ma séta közben én is elkezdtem beszélgetni egy 2 hós kisfiú anyukájával, aki közölte, hogy Dani ahhoz képest, hogy 5 hós, milyen pici! mÁs meg aszondja, hogy milyen nagy Kép most akkor mi van? biztos mindenki a sajátjához viszonyít Kép

Andi
psandi

Zulu
Egy időben hajtottam, hogy aludjon magától szépen, de mióta áll, már sokkal nehezebb. Így mikor már nagyon dörzsöli a szemét, és nyüszizik, akkor tudom, hogy kéri a jussát. Belegondoltam, hogy pár év múlva bánnám, ha nem engedném, hogy szopjon, mert minden csepp tej számít.Kép
Amúgy napközben ennyit szopik összesen. Két alvás előtt, és este. Éjszaka meg amennyi beleférne - de már alig vanKép. Ma megint elkezdtem egy kis urtciát, hátha segít.
kiscsaj: az a baj, hogy most szeretnék már. de febr körül már megyek dolgozni, és még apa sincs.Kép

mn
myssnia
Budapest XI. kerület

Sofka, PsAndi,
Na ezek után legyek okos, ha tudokKép

Myssnia,
KépekKép Főleg az alvósKép
Mondókát nem tudom megnézniKép

Na, jó éjt mindenkinek!

Maci_2
maci_2

Szepjoestet mindenkinek!

Toffi
Hogy alltok a barackkopkodessel? Kép
Husiadasrol kerdeztwm ma vedonot, azt mondta adjak 1ik nap feltetnek husin, masnap sajtot, turot, tojast szb. Szoval nem kell husi minden nap.

Bebikomp erdeklodes hianyaban elmarad Kép Amugy azert vettuk volna, mert mar leszakadok, h folyton tartogatom, hogy alljon. De le lettem beszelve.

Heppi
Kepek nagyon edesek! Kép
Nekunk van egy pamut tutyink amit meg lehet kotni elvesztes ellen, kendobe azt szoktuk hasznalni.

Maci2
Elvileg 8-11kg. kozott van az UP&Go, de Jazi epphogy 8 kg. es alig birom beletuszkolni! Kép
Hozzatapi csatajert nem irigy...nameg a hulye szemeszet miatt se nem! Itt a telszam ha esetleg nem talaltad volna meg: 0680/200-339 (latom mar megirtak, de most mar nem torlom ki, lasd milyen rendes vagyok! Kép )
Kep Kép

Andy
Gratula a fogacskahoz! Jazi is folyton logo nyelvvel kozlekedett,mikor megfogasodott. Kép

Torpicur
Udv. itt.

Andi
Jajja, mostanaban semmit nem birok a boltban hagyni Képhttp://www.bebilap.hu/elso_ev/elso_ev.htm
Remelem azota ettel?! Kép

Zsurlo
Gyors kilabalast!!!

Evi
Nagyon aranyos a kiscsaj a mackokkal.

Franyo
Ne irigykegggy, lesz meg nektek is havaaaj! Kép Ugye mar jobban vagy? Kepek szupik!!! Na es a matricafestes a hatterben?! Kép

Urszila
Huuuuuuuuuuuuuuuuuusssss Depiiiiiiii Kép Kép

Moskuska
Vegre valaki akinek szinten zabagepe van! Tyuhuuuuuuu Kép furgon Kép Gratu a felevesseghez+szulinaphoz! Kép

Beu
Jobbulast a pindurfinak!!! KépRemelem nem lesz mar semmisemmi baj. Sikerult tegnap a kadazas?

Myssnia
Kulturprogi? Az igen! Kép

Zulu
Babaholmin vettem a cipelloket! Kép
Haztervek Kép bocsiiii
Jazi meg nem tud egyedul jarni, igy a jazekauto neki meg nem aktualis. Nade majd kiiisobb! Kép (Ja, amugy a nemenakaromfogniHaáll volt a cel) 9E? áááááaáááááá me nem vagyok en millioner?
Kepek vaaao, nagyon jok!

Csucsuka
Gratttt a laptophoz!

Azur
mi vettunk romlott Pacific barackot Kép Azota leginkabb vizet iszek a kiscsaj, de ha nem akkor en keszitek neki gyumicentrivel vagy veszek ami epp akcios (kiveve Pacific...)
Ma volt az elso furasmentes nap, aludtunk is negyed10ig (fel10re jott a vedono Kép ), de olllyan jol esett! Kép Borfeszt csucsjo, tegnap este tancolos koncerten voltunk, de holnap is megyunk....
Hasfajasmentesseg dejoooooooo! En a gyumit siman a zoldsegestol veszem. Kesztyu ugy engem is erdekelm, Jazi keze ma is jegcsap volt :0/

Heni
jo kis reggel....

Ari
Ez a mondoookka?! annyira jo! A szoroslabas a legjobb Kép

Elli
Ejszakai taplalkozasra nincs 5letem.
Harisnyalevetel Kép Uristen anyossztori, ugy megrugnam h laba nem erne a foldet!!!!

Mi ma megint csomot maszkaltunk.Gondoltam kiprobalom a foltmentes Hippkajat, azaz kukoricas pulykat. Csak azzal nem szamoltam h kicsi lanyom meg nem kostolta es hat....hmmmm...nem izlett neki! Kozelben nem volt bolt igy a belvaros sziveben osanyat jaccottunk azaz szopi volt (Beu azzal a kavezoval szemben ahol hideg borzongtunk Kép )
Erdeklodnek, hogy gyakorlott hozzatapisok mit adtok ebedre a pirinyoknak, merten mar nagyon unom a menut (Jazi nem...) hatha van valami uj 5letetek?

Na lelepek ,Apa elaludt, csatlakozom!
Joccakat mindenkinek!
Norka s hihetetlenulsokatvigyorogJazi
norkini

Andi,
én régebben volt, hogy fiatalabbnak mondtam MacókátKép. Most azért kicsit kilógna a lólábKép.

Myssnia,
hja, kérem, kiscsajokra várni kellKép. Gondolj csak bele, Szili összes haverja szerelmes akar majd belé lenni, és ha az életkorokat is tekintetbe vesszük, a legideálisabb, ha a potenciális vőjelöltek úgy 2-3 évvel idősebbekKép.

MaNagyonSzőkeZulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu
Kép

Lanyok
kkor ezexerint csak a mi Up&Go-nk budos?????? Amindenit,hogy kifogtuk?!

Norka
norkini

norka
nálunk mostanában nagyon megy a paradicsomos kaja:
hipp- paradicsomos tészta cukkinivel
hipp- bolognai spagetti
a kukoricás kaja szilinek sem tetszett 1-re, de mikor nagyon éhes volt, megevett fél üveggel, és utána adtam neki tumixolt banánt szövölélvel. mostanában mindig megkínálom valami gyümifélével a fözi után. így mindig jó lakik.Kép

jó éjt!
m
myssnia
Budapest XI. kerület

zulu
annó (nagyon régen) én voltam mindig szerelmes a bátyjám barátaiba, de ők belém nem. Kép
mondjuk köztünk 5 év van, és mikor ők nagyfiú 8-ikosak voltak, én még alsós voltamKép

m
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia
Nemtudom miert, de ugy tunik Jazi gyomra nem birja a paradocsomot Kép Megeszi lelkesen csak aztan uuuggy siir!
Amugy a kukoricas maradekot du. siman bevagta itthon barack hozzakutyulassal.
Jaja, en is mindig buktam a batyam haverjaira (10 ev van koztunk Kép Kép ), ok kevesbe, de miert? Nem ertem????!!!!!!!!!!!!!!

Lanyok
Hogy kerul a bebipapiba teszta? azaz hogyan kellene tesztat adni neki homemade modon? Vagy nem er annyit tapanyagilag,hogy ezzel maceraloggyak?

Tenylegleleptem
Norka
norkini

Maci_2

az nem teljesen igaz,hogy amit a baba kap azta mama is kaphatja Bori szemcseppje tajekoztatojan az van, hogy szoptatas alatt nem ajanlott a szoptatast abba kell hagyni. Amikor a Matraban fajt a hatam 2 nap fotelben alvas utan elmentem orvoshoz kinezte okos konyvebol milyen orvossagot kaphatok, de a beteg tajekoztaton meg az volt, hogy szoptatas alatt nem ajanlott. Este az utolso szopi utan azert bevettem mert elegem volt a fotelben alvasbol. Borinak nem lett semmi baja Kép A gyogyszergyartok sokszor ovatossagbol irjak a tajekoztatoba, hogy nem lehet alkalmazni. Ha holnap sikerul apukamhoz (haziorvos) eljutni megnezem (nyaral azert nem kerdezem meg fejbol o sem tud mindent) neked, mit ir az o okos konyve az irgamidrol.
Ari
ari

Norka: azert a tojassal varnek megKép En max 10 ho utan adok majd Lackonak sargajat. Turot is csak 8-9 houtan ajanljak (meg a joghurtot, meg a sajtotKép)

teszta: csak olyat szabad adni, amiben nincs tojas. Ilyen pl a Barilla. Szerintem nem eri meg pepecselni.Kép

MI sokszor eszunk pl huslevest (sima husleves, turmix a bennelevoket), Lacko nagyon imadja (meg en is megennem egyebkentKép). Meg nalunk most sutotok-szezon van, ebedre krumplival-husival, uzsira almavalKép

orsoly

ps: minden gyermek eeedesKép
ps2: a legotaligat 5 ezerert hirdeti a csaj, irtam neki mejlt, de meg nem valaszolt...
orsoly

Norka,
hát beledzsanálodKép. Fogakkal rendelkező lurkónál pedig szimplán összetöröd villával, diribdarabra. Csak arra figyuzz, hogy egy év alatt lehetőleg durumtészta legyen, ohne tojás.
Bébikomp: nálunk a kölök egyszerűen nekitámasztatik egy épp kéznél levő bútordarabnak, azt ott álldogálhat, kedvire.Kép

Myssnia,
mondom én, 2-3 év, az oda-vissza bejönKép.

Jóéjt mindenkinekKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Azúr!
Igen, éjjel is jól aludt(szokás szerint 1x kelt kajcsizni) és reggel egy vigyorgó Zsuzsipofira ébredtem. Kép
Igen, Gömb az én húgom és Lili már meggyógyult, csak azt hiszem még havonta kell kontrollra mennie a biztonság kedvéért.

Elli!
Kevin combija hogy van? Kép

Manó!
Sajnálom a tengerimalackádat. Kép

Zsófi!
De jó Neked, laptop. Nálunk 4 gép+1 laptop van, de egyik sem az enyém, 1 a Nikié, a többi apa munkájához kell. Kép

Beu!
Szegény Lőrinc Kép, remélem, már jobban van.

Zulu!
Naggggyon husik a gyerekek. Kép

Elli!
Szerintem most van a 3 hónapos ugrás, ilyenkor többet esznek. Kép

Maci2!
Kedvenc kép tündéri. Kép

Myssnia!
Szili is nagyon ari. Kép

Norka!
Romlott pacifik után romlott UP&GO. Kép Kép

Magdi
gallainémagdi

sziasztok!
nagy a pangás, sehol senki?
délután jön egy volt munkatársam, takarítok ezerrel, de még így sem tudom hol áll a fejem.Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

myssnia! Kibogoznád nekem a nemférjapa, testvérprobléma gubancos szálait? Nemlány sziliboyjal végleg felkavartál! Jó takarítást. (jó magánban is)
sofka
sofka

Sziasztok!

Mostazonnal indulunk anyosekhoz, ugyhogy csak egy jo hirt szeretnek Veletek megosztani:

tegnap este mar nem birtuk ki merleg nelkul, es Viola 4 nap alatt 13 dekat hizott! Kép Kép
Ez tobb, mint amit elotte 2 het alatt produkalt!
Most OK minden, kicsit atszerveztem az eletunket, maratoni cicizesek mennek, aztan majd lesz valahogy :-)))

Koszi mindenkinek a drukkolast! :-)))

boldog Kaska
kaska

Sziasztok!

Bocs, hogy off leszek, de Corynak szeretnék üzenni, nem tudom, jár-e erre mostanában.
Cory!
Írtam neked e-mailt privátban, ha tudod, olvasd el légyszi!
Köszi
johitimi

Sziasztok!

HÁt nem írtatok valami sokat!

Dani több hét után először ma megint csak 1x kelt éjjel, fél 3-kor, utána szundi fél 10-ig!!! viszotn reggelre tejben úsztam Kép

Kaska
gratu a + 13 dkg-hoz!

Nagyon fincsi tárkonyos csirke ragu levest főztem ebédre - pulykából Kép és palacsintát is sütöttem. HOlnap meg anyóséknál ebéd, így nem kell főzni Kép

na megyek fürdetni

Andi
psandi

Kaska, csak így tovább!Kép

Lányok, ma ráébredtem, hogy anno a nagylányomnál főzelékkel kezdtem a kajáltatást. Krumpli v. répa, alaposan felhígítva anyatejjel. Így az állag is jobb volt, az íz meg ismerős, és nem volt semmi gond.
Marcipán ugyanis boldogan tátog a kanálra, meg is eszik egy kiskanálnyi banánt, (az találtatott elég fincsinek). Nem köpköd. Nem fúj. Nemes egyszerűséggel fuldokolni kezd, majd könnyes szemmel ordít egy sort. Újra tátog. Na ebből gondolom én, hogy a sűrűséggel van a bibi. Van vagy 40 gramm lefejt tej itthon, holnap kísérletet teszek. Mondjuk ha bejön, tökölődhetek a fejéssel, de mindent a gyermekért. Kép
Lőrinc, hogy vagy? Anya nem enged a géphez? Marcipán már nagyon aggódik!
Norka, mi up&go-t csak a szobatisztaságra hangolódás legvégén használtunk. Drágább, és sokkal kevesebbet is bír. Szükségmegoldásnak jó. Bár a jó útra tért gyermek a legritkább esetben pisik bele önként, mert méltóságán aluli, előtte meg szinte mindegy mit használsz. És még ab ovo büdös is! Ezt nem is tudtam. Tésztát a legtöbb kölök minden dzsamásítás nélkül hamar megeszi. Sőt, szereti!!!
Gurulós taligák azért elég átmeneti játékszernek tűnnek. Nálunk bevált a bébitaxi. Mai napig elő-elő kerül, csak már megviselt.
Zulu, engem az ideális ház terve továbbra is izgat. Mert úgy gondolom még egy költözést vállalok, aztán vagy tíz évig békét akarok. Na ezért. Be akarom tervezni a porszívó, a vasalnivaló és az utolsó ruháscsipesz helyét is.
Három gyerekszoba? Akkor Te még őrzöd a kismama ruhákat!
Ari! Orvosságoknál létezik olyasmi, hogy relatív ellenjavallat. NAmost az, hogy anya meggyógyuljon fontosabb, hogy pl. a bébinek hígabb legyen a széklete. Szemkenőcs-gyerek viszonylat azért elég távoli. Csak senki nem vállalja szívesen a felelősséget.
Magdi, lázadj fel, hogy gépet Neked is! Ez már elnyomás!
Na megyek, még lábadozok, de azt hiszem nekilátok vasalni. Biztos valami tuti van a tévében, Ti is azt csodáljátok.
Jó, nyugodalmas éjt!
sofka
sofka

Sziasztok!

Zulu!

Én a délinéla játékboltban kérdeztem,e gy idei lego katalógust is kaptam, abban írják hogy Magyarországon nem kerül forgalmoba 2003 01-06. Hát hogy mikor lesz azt nem tudom. Igaza délinél a kis legós boltban nem kérdeztem ezek után, én most kis duplo vonatot keresek, de sehols emmi, csak a világító pillnagó mega kukac van mindenhol, amire lehet pakolni a duplót.

Norka!

Up and go-t én azóta használok miót Emma hsiztizik pelenkázáskor és kicsavarja magát hanyatt fekvésből. ha nyugton marad sima pelust kap, ha nagyon enm bírok vele és nincs aki leefogja akkor up and go-t. nekünk nem büdös. A liberót meg pamperst szoktam használni,d ekevesebbet bír.

Myssnia!

Szili nagyon aria barátnővelKép Majd lesz hugica is ne aggódj, csak nem vonulsz tán kolostorbaKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

sziasztok!
valahogy elállítottam a gépem, most azon ügyködöm.Kép
vendég elment, kicsit fáradt vagyok, de még este elugrottunk a szili itteni barátnőjéhez. hazafelé elaludt az autóban, itthon még volt egy kis szopi.
azám, megint eltünt a tejem, alig van. Kép
később jövök még
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

sofka
majd írok mailt. Kép

Manó
Nálunk is nagyon nehéz pelenkázni, örökmozgó az úrfi.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia

Nekem is bogozd ki a szálakat, mert már én is elvesztettem a fonalat. Én még emlékszem a friss mamákból, hogy kispapid bent volt szülésnél, azóta nem nagyon értek semmit Kép Csak annyit, hogy Szili nem kislány. Kép Kép Jöhet nekem is mailban. D e csak ha akarod.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Hát Jóestét Mindenkinek!

Végre itt vagyunk !!!!!
Most értünk haza és mint az őrült,ráraboltam a gépre.KépKépKépKépKép

Vissza olvasni...ennyit....még nem volt időm,de majd bepótolom.

Én még a talinál tartok,remélem jól éreztétek magatokat,mert mi nagyon!!!!!

Nagyon fáradt vagyok,egy örökkévalóságnak tűnt ez az utunk haza.(Köln,fapad,autó,Marci végig orditotta a repülés elejét,-szóval mosott rongy efektus van nálam)

Remélem minden baba jól van,és persze anyukák Ti is!????

Pusz
M&M
Mariann

Sziasztok!

elkezdtem nosztalgiázni, ugyanis pontosan 5 hóanppal ezelőtt ilyenkor indultunk be a kórházba. El is kezdtem lelkesen mesélni apának, hogy mint is volt, erre bealudt!!! A fia születésének történetén!!! most gondolhatom át a sztorit egyedül KépKépKép

Andi
psandi

Andi,

de jó...de jó...de jó.Én is minden kedden 10 óra 20 perckor azon gondolkozom,hogy ekkor bújt ki Petrus. KépAnnyira jó érzés állandóan ezen rágódnom.Meséld el nekünk a benned maradt élményáradatot. Kép Én imádom újból és újból elmesélni a barinőimnek a történetet,mert ők minidg meghallgatnak és az olllllyan jóóóóóóó! Kép

Myssnia,
ne fossz meg minket sem a részletektől.szerintem vagyunk itt egy páran akik csak abban biztosak,hogy Sziliboy és Myssnia anyuka egy erős kötelék,de mi van a többiekkel(férj,nemférj,anyós,nem anyós)?!!?!?? Kép

Sofka,
hajrá vasalás!!! TV uncsi, ellenben békésen szuszogó pici lányom másik szobában csodálatos. Kép

Mariann,
örülök,hogy szerencsésen hazaérkeztetek. KépKukkerold meg a képeket is....van egypár belőlük a képtárban.Pihizzétek ki az utazás fáradalmait!!!

jó éjt
Évi+Petra

és a délutáni séta előtt készült kép Kép
Kép
Évi24

Sziasztok!

Micsináltok?

HOlnaptól szerda éjjelig apa Németo-ban lesz Kép, úgyhogy asszem gyakran jövök majd Kép
remélhetőleg akkor majd többet írtok, mint ma Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Látom mindenki élvezi az utsó jóidőt. Ilyen se volt még, hogy délutánig nincs termés.

Hát ez jó, nézem Petra képét, hol és mikor voltatok ti sétálni?? Lehet, hogy én vagyok laza a negyedikkel, de tegnap du egy szál kombiban volt a leányzóm....(rövidujjúban), persze csak odakint, idebent kellett egy rugi is...

Ancsi ma éjjel jól aludt, a második ébredés (tkp harmadik, de az első félórával letevés után olyan tuti, hogy nem számitom éjjeli kelésnek) már reggel fél 7-kor volt és még visszaaludt fél 8ig ebből is. Nappal persze a szokásos, elég nyafin kezdte, de elmentünk tescozni és ezt nagyon élvezte, meg voltam lepve. Utána 2 órát itthon is jól el volt, most megint nyafi. Kell neki a program mese nincs.
(tescoban a saját termék pelusuk a lélegző (textiles) 2000, a fóliás 1760-ért van még mindig)
Nagyok állatkerteznek a nagyival, több a felnőtt mint agyerek itthon, ilyen is ritkán van!

Hát én nem nosztalgiázom Ancsi születésén. Csak vártam és reménykedtem, hátha megment és mégiscsak rászánja magát a kibújásra, aztán fogyott a remény (programcsaszi lett előzetes csaszi miatt. ha beindult volna magától a szülés, akkor megpróbálhattam volna normál úton. de nem sietett a leányzó.) Kissé csalódásként éltem emiatt meg a születését. De az első szopizásától már én is szivesen nosztalgiázom.

Sziasztok
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok,

gyorsan bejelentkezem, megjottunk a nyaralasbol! Kép
Nagyon JOOOOOO volt, teljesen bababarat volt minden es mindenki, sokat furodtunk, pezsgofurdoztunk, masszazsra jartunk, kirandultunk. (Es igen jutanyos aron. Kép) KépKépKép
Ha tudok este, jovok meg, meselek es olvasom vissza a termest. Kép

Pussz,
Gombóc, aki mosomasat jatszik momentan...
gombóc

sziasztok
azt hiszem szilárd csak az ágyamba tud jókat aludni. mostanában mindig ott köt ki... és ma mondta nemanyós, hogy drága fiúgyermekük is ott aldut csak. na tessék, ezek szerint itt a bibi.

nemférjapa: próbálok gyorsan lényeget írni, hogy senkit ne fáraszzak saját dolgaimmal. szal:
volt egy 3 éves kapcsolat, ami megromlott. a végén szakítás következett volna, de helyette becsúszott Szili drágám. Ment a dilemma, hogy most mi legyen. Gyerek marad, mert szeretjük, és a másik lehetőség gondolata is rémísztő. De mi legyen a kapcsolattal? Így egyelőre nem erőltetjük a kapcsolatot, csak szeretjük a gyereket. Nem tudom lesz-e még belőle valami...
Remélem nem voltam bonyolult.

Ildi
Ha ránézel a lurkóra, akkor mindent kárpótol, a szülés élménye meg amúgy is egyre jobban halványul. Legalábbis nálam igen.Kép

gombóc
ÜDv újra, lesznek fotok?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Gomboc, de jó, de jó, és Isten hozott!
Myssnia, ez igen. SOk helyen a dolgok épen fordítva zajlanak. És hány meg hány nemférjapa rohangál a nagyvilágban. Jobb mint a nemenyimférjapa verzió. Kép Hogy mi lesz? Hát mit szeretnél? Remélem pontosan az!!!
Gyerek a szülői ágyban? Hát ha így békésen telik az éjszaka, miért ne?
Nosztalgiáztok itt. Úgy látszik ez van a levegőben. Valamelyik lázasan összekavart éjszakán én is felidéztem a szülést. Nem is volt annyira rémes. Pedig emlékszem, volt hogy szívesen kiszálltam volna belőle kicsit megpihenni! Ildi: Majd a következőnél! Kép

Szép álmokat, nyugodt éjszakát minden mamának és babának.

sofka
sofka

Myssnia,
Zsombi is allandoan a mi agyunkban alszik el. A kisagyaban nem hajlando. A mi agyunkban hozza se kell erni, es mar el is aludt magatol. Ezek a toportyuk mar most nagyok akarnak lenni...Kép

Aaaaa, mar en is ertem a Nemferjapa dolgot. Kép Es ha bekoltozol ujra BP-re, az uj lakasba, van esely, hogy O is odakoltozik? Nem akarok indiszkret lenni, ha nem akarsz inkabb ne valaszolj! Kép Viszont az nagyon jo, hogy igy szeretitek mindketten Sziliboy-t. Kép A kepeket is megneztem, nagyon edesek! Kép Es gratu a kiallotasmegnyitohoz is, honnan van ennyi energiad? Kép
Digikepek nem lesznek a nyaralasrol, csak sima fenykepezot vittunk, es szkennerunk nincs itthon. Kép Viszont a helyet, ahol voltunk, tenyleg tudom mindenkinek ajanlani, www.zalakaros.info.hu, szerintem szenzacios! Kép

Zsombi ma eppen 8 honapos, en is nosztalgiaztam ma egyet! KépKép

Megyek, olvasok tovabb, es varom Apajat a friss hirekkel, aki nemsokara jon haza Anyospajtastol. Anyospajtas sajnos megint kotozkodni (itt az osz es unatkozik) kezdett velem, es megint szekalgat. Kép

Gombóc
gombóc

gombóc
költözés. hááát, nem tudom. ha nem is, de biztos sokat lesz ott. a kiállításra nem új képeket vittem, hanem az elmúlt év terméseit. így nem volt fárasztó. Kép
gratula Zsombinak!!!
azám, örülök, hogy "nem vagyok egyedül a nem a kiságyban szeretek aludni" gyerekkel.Kép

jó éjt!
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Norka,
Tudom én, hogy rendes vagyKép AZért kösziKép
Krumplis tésztát (baba-mama delelőben) símán leturmixolták. Szerintem más házilag készült tésztát is így tudsz adni Jazinak.

Ari,
Neked is köszi. Holnap beszerzem. A másik szemhéjam is kezd érzékeny lenni (szuper, ha a szemész a vizsgálatkor vitte átKép)

Kaska,
Szép gyarapodás, csak így tovább!Kép

Mariann,
Remélem sikerül hamar kipihennetek az utazás fáradalmait.

Évi,
KépKép

Gombóc,
Gratula a 8 hóhoz!Kép

Képzeljétek, Roni ma benyomott tízóraira fél almát és utána szinte nem is szopizott.
Ja és most már lábtámasz nélkül is kutyázik. Sőt, kicsit (2-3 mozdulatot) tud előre kúsznimászni!KépKépKép Nehezedik a felügyeleteKép

Jó éjt mindenkinek!

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Ma megvolt a keresztelő, Lőrinc rendesen viselkedett, elaludt, csak a keresztelésre ébredt fel. Pedig jó hosszú volt az istentisztelet. Itthon kiderült, hogy magas láza van, azóta is próáljuk levinni, nem túl nagy sikerrel. Nagyon-nagyon rossz nézni, ahogy szenved. KépKépKép
A keresztelő utáni 15 vendég 2 beteg pasival (apának is magas láza van még mindigKépKépKép )) nem volt az igazi. Hulla vagyok. A konyha romokban, kéne egy gép, ami bepakol a mosogatógépbe.

Legyetek jók, és drukkoljatok, hogy éjszaka ne menjen fel a láza.

Beu
beu

Sziasztok!

Myssnia!
Remélem tejci nem tűnik el, csak rejtőzködött.

Kaska!
Éljen Vilkahízás, csak így tovább. Kép

Mariann!
Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok. Kép

Gombóc!
Gratula a 8 hónapossághoz. Kép

Beu!
Gratula a keresztelőhöz. Betegség pedig huss, tessék elmenni.

Hát ma nem írtatok valami sokat. Viszont én had dicsekedjem egy picit. Miki pár napja szobatiszta lett, csak éjszakára kell neki pelus. Úgy örülök neki, mert azt hittem már sosem jutunk el idáig. Niki már 2 évesen teljesen szobatiszta volt, Miki azért még ráhúzott 3/4 évet. Másik, apa tegnap meghívott vacsizni, ezért Zsuzsit 7-kor megszoptattam, Anyósék jöttek hozzánk és 11-kor mikor hazaértünk még mindig aludt a kiscsaj, fel se kelt. Eddig ha rájuk hagytuk( mindig náluk) akkor amint elmentünk, elkezdett üvölteni és mikor visszaértünk akkor még vagy sítr, vagy a hisztitől kiütötten aludt. Szerencsére Zsuzsi is fejlődik, már egész nap tündérke, eszik, alszik, játszik, vigyorog és magyaráz. Kép Ja és ma apa tartotta a frontot, Zsuzsi is csak cicire jelentkezett, így 1 cicizéssel de.1/2 10-től du. 3-ig aludtam egy nagyot, ezzel kipihentem a 3 hónap elmaradását. Kép

Na jó kis szájmenésem volt, megyek aludni.

Magdi
gallainémagdi

Szép jó reggelt!
Magdi, árad belőled a derű, örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok! Gratula Mikinek a pelusnélküliségért, Zsuzsinak a jókislányságért.
Beu, szegény Lőrinc! Sok gyógypuszi neki. Apájának is jobbulást. Neked pedig kitartást, nem könnyű egyedül ellátni a kórházat!!
Maci2 ügyes a Roni gyerek! Tegnap Marci is evett fél üveg gyári alma.banánt. Szerintem az állaga volt jobb, mint az itthoninak. És éjjel csak 1/2 5-kor kelt!!! Olyen kipihentnek tűnök!
gomboc Zsombijának boldog hófordulót!!

sofka
sofka

Sziasztok!megint vagyok kicsit, de még nem sikerült elolvasnom a lemaradást, úgyhogy csak egy-két dolog:

Zulu,
köszi a képet Malackáról.Kép Nagyon édesek együtt a kölkök és külön-külön is.KépKépKép

Zulu, Myssnia és még akinek Prima Pappa etetőszéke van: láttam Zulu képein, hogy az etetőtálcája felhajtható. Azt szeretném kérdezni, hogy rögzíthető-e??? Nekünk ugyanis Brevi van és ugyan a tálca felhajtható, de nem rögzíthetőKép

Norka,
köszi, megtaláltam a kendőd méretétKépegyedi nagyonKép

kis helyzetjelentés Zsuzsiékról:
szerdán szerencsésen megérkeztek, jól vannak. A héten szerdán vagy csütörtökön mennek vissza, de nemsokára jönnek megint(kb. 2 hét), mert Dani vizsgázni fog.
Mikinek kibújt az első foga és hiába mondta Zsuzsi már nem hiszem el neki, hogy nem eszik rendesen, ugyanis a szemem láttára tüntetett el 2/3üveg főzit+1reszelt almát, majd szopi.KépKépKép

Magunkról:
Bencének is kibújt az első fogacskája szombaton, nagyon éles a kis recéshátúKép, de szerencsére eddig még nem okozott bennem nagyobb kárt vele.Kép
Éjszakáink változatlanok, letenni le tudom, de éjfél körül kel. Csak mellettem alszik rendesen, és ha mégis visszateszem a kiságyba 1óra múlva tuti felkel, ha nem azonnal.KépKép

MyssniaKép, GombócKép,
úgy látszik nagyon egyforma fiaink vannak.Kép

Szép napot Mindenkinek, pusza,
Timici
timici

Sziasztok,
Kevin továbbra is nagyon sűrűn ébreszt, Kép úgyhogy kissé dekoncentrált vagyok. Plussz esténként 9-ig le kell feküdnöm, mert akkor alszik a legtöbbet egyben, és így van némi esélyem a pihire...Kép
Szerintetek egy kis homeo Chamomilla nem segítene? Vagy pici még hozzá?

Beu
Tök jó volt az uszi, Dani kifejezetten vigyorgott, Kevin továbbra is a tűrés taktikáját választotta, szerintem azt hiszi, így hamarabb vége.Kép A víz 30 fokos volt, kicsit hüvi volt, és a Nóra aszonta, most már minden alkalommal ilyen lesz.
Vizont a szaunaszopit ismét kikövetelte, szerintem rendszert akar csinálni belőle.
Jaj, megint baj van? Jobbulást Lőrincnek!!++++KépKépKép

Maci2
Akkor ezt a vigyori képet fogom keresni séta közben, ami nem is Rózsa utca, hanem Nyár utca vonalon megy. (Rosszul tudtam, de tegnap megnéztem, direkt neked.) Ti merre bóklásztok amúgy?

Myssnia
Te szegény, mindig olyan lemondóan nyilatkozol tesó ügyben, de annyi minden válozhat még!! Szili meg olyan jól sikerült, talán apának is megjön a kedve majd. Ja, most látom a sztorit. Akkor drukkolunk, hogy az legyen, amit szeretnélKép

Zulu
Azóta megtudtam, hogy fent említett anyós nem csak 1, hanem TÖBB(!!) dokit hívott fel!KépKép Ja, ez nem Bp hanem egy másik város.
Alaprajz: mekkora az alapterület, hogy ennyi minden belefér? Mi is tervezgetünk, (bár még telek sincsKép) de a legszükségesebbeket sem tudjuk 180 nm alá szorítani, 2 szinten.(Úgy értem 90+90) Pedig optimális esettel számoltunk, amikor 2-ra összejön a kislány, ha nem, az plussz 1 gyerekszobát jelentKép

Magdi,
Köszi a kérdést, Kevin combja még kicsit göbös, de csak éjjel borogatom, mert csuromvíz a rugija tőle, és ha kimegyünk, még megfázik. Éjjel meg úgyis hason van, elég a body+takaró, nem rúgja le.
Zsuzsiét is borogatni kell még?
Tündérgyereket irigylem nagyon!!De jó neked. KépKép

Kaska
HízásKépKépKépKép

Sofka,
Ház ügyben lásd fentebb a nm problémát. Illetve a probléma inkább a takarításKépKép

Évi
Petra továbbra is nagyon édes. Kép Képzeld, uszin ott volt a Gyöngyi a tornáról (tudod, akinek a 3. babája volt pocakban.) Említettem neki, hogy készülünk az Edinához, erre kiderült, hogy ő jár tornázni hozzá. Nem a regenerálóra (nem is kell neki, tök jól néz ki - én meg irigy) hanem normál tornára.Kép

Na, nyöszi van, megyek.
pussz
Elli
ellimami

Sziasztok!

Csütörtök óta nem voltam, remélem, utolérem magamKép

Maci_2
Krumpli? Nem értem. Az biztos, alma nem kell, a barack sem, még a háta közepén is voltKép Ha Zsombi meglátja a kanalat (bármelyiket), elcsapja a fejét és mindkét kézzel csapkod, mint egy helikopterKép Úgyhogy hozzátápi-próba lefújvaKép
New Headway Intermediate-ből tanulunk, ez megint egy új kiadás (azért hasonlít az előzőre)
SzemészetKép
Alma-hapciKép
Mászó-RoniKépKép gratulaKép

Andy
Gratula az első fogacskáhozKép

Heppi
Gratula a nagy kajáláshozKép

Törpicur
Üdv ittKép
Ma is találkozunkKépKép

Évi
Igen, megoldódott a rejtélyKép
Dehogy körözi le Petra a macikat (majd később utoléri)
Nagyon aranyosKép

Ildi
Nekem is lesi Zsombi a kajákat, mégsem eszi (lehet, hogy a pizzát várja???Kép)

Zsurló
Remélem, már jobban vagytok!!! Hess betegség!

Orsoly
Jobbulást LackónakKépKép

Franyó
Az hagyján, hogy végigordítja az öltözést, de emiatt még be is fog melegedni. Az "öltöztetőnő" is.
Bujkálós Anka édesKép
Anka is imádja, ha fényképezik, ugye?Kép

Mókuska
Tényleg jó régen jártál erre, de jó, hogy itt vagyKép
8300 g!!! Nem semmiKép
BalesetKépKép
Boldog szülinapot így utólag és gratula a félévességhezKépKép

Beu
Két gyerekkelKép
Elalvás általában nálunk is így megy, ha cicin nem sikerül, akkor hasra fordítom és hátsimi vagy popsisimiKépKép
Most olvasom: mi van Lőrinccel? Jobban van?

Myssnia
Kiállításod?KépKép De ügyi vagy!Kép
És hol? Már látom. Egy-két képet légyszi tegyél fel, kíváncsi vagyokKép
Zsombi is a nagy ágyban alszik el, utána kipakolomKép
Nemférjapa: drukkolok és reménykedekKépKép (Te mit szeretnél?)

Jó ez a fiú vagy lány témaKépKép

Urszila
Zsuzsi-pusziKépKép
Ez az, amit soha nem fogok megérteni, Szandi is elállított egy csomó mindent 1-2 kattintással, utána fél órai meló volt visszahozni a dolgokat. Itthon könnyebb, kilépek, kikapcs, bekapcs és (eddig) minden a régiKép
SuliapukaKép (egyébként már bölcsis lehetne)

Magdi
Szép méretei vannak ZsuzsidnakKépKép
Gratu a pelusnélküli MikihezKép

Sofka
Én még nem találtam olyan zoknit, amit Zsombi ne "dolgozna" le a lábairólKép

Zsófi
Gratula a saját laptophozKép

Manó
Tengeri malacKép
"Normálisan" pelenkázni már nálunk sem lehet, lassan megtanulhatom úgy is, hogy Zsombi hason fekszikKép

Kaska
Hatalmas gratula a hatalmas gyarapodáshozKépKép

Mariann
Tali nagyon szuper voltKépKép
Szuperpihi NektekKépKép

Gombóc
Örülök, hogy jól telt a nyaralásKép Pezsgőfürdő...masszázs... énisénisénisKép
Gratula a 8 hónapos ZsombinakKép

Timici
Gratula az első fogacskáhozKépKép

Elli
Ez a szaunaszopi nálunk is nagyon népszerűKép

Megyek, mert a mosógép kb. egy órája leálltKép Szerintem Zsombi is mindjárt ébred, de nincs lemaradásom (csak az egész augusztusKép)

Tegnap a Börzsönyben voltunk kirándulni, nagyon jó volt, leszámítva, hogy Szandi szinte végig nyavalygott, hogy milyen fáradt, pedig csak egy órát mentünk. Én bírtam volna többet is, de Apa is kezdett kikattannni és Zsombi is (Apa vitte kendőben).
Remélem, nem fog esni...

PusziKép
Toffi + mégalszik Zsombi
toffifee

Ezt most kaptam mail-ben, nekem nagyon tetszikKép
Bocs, hogy megint ilyen hosszúra sikerült (az előző isKép)
Toffi (ahelyett, hogy teregetnék)

Volt egyszer egy ferfi, aki nagyon
belefaradt a mindennapi munkaba. O
mindennap dolgozni jart, a felesege meg csak
otthon ult. Szerette volna,
ha a felesege is megtudna, mi mindenen megy
keresztul nap, mint nap, ezert
egy este igy imadkozott:

Mindenhato atyam! Mindennap dolgozni jarok, es
naponta 8 orat robotolok,
mikozben a felesegem csak itthon ul.
Szeretnem, ha o is megtudna, mi
mindenen megyek keresztul, ezert kerlek uram,
add, hogy egy napra testet
cserelhessunk. Amen.

Es Isten az o vegtelen bolcsessegeben
meghallgatta a ferfi a kereset. Es a
ferfi masnap reggel mar noi testben ebredt.

Felkelt, reggelit keszitett a parjanak, felebresztette a gyerekeket,
kikeszitette az aznapi ruhajukat, reggelit adott nekik, becsomagolta a
tizoraijukat, elvitte oket az iskolaba, hazament, osszeszedte a
vegytisztitoba valo holmikat, es elvitte, megallt a banknal is, penzt
vett
fel, elment bevasarolni, kifizette a szamlakat, es rendezte a
csekk-konyvet is. Kicserelte a macska almot, es megfurdette a kutyat.
Ekkor mar delutan egy ora volt, es igyekeznie kellett, hogy be tudjon
agyazni, hogy rendet rakjon, porszivozzon, es meg a konyhat is
felseperje
es felmossa. Es mar rohanhatott az iskolaba a gyerekek ele, akik
hazafele
meg vitatkoztak is vele egy sort. Kitett egy kis sutit meg tejet, es
ravette a gyerekeket, hogy irjak meg a leckejuket es tanuljanak.
Ezutan
felallitotta a vasalodeszkat, es tevet nezett, mikozben vasalta a
ruhakat.
Fel otkor nekiallt krumplit pucolni, es zoldseget mosni, hogy egy kis
salatat keszitsen. Kisutotte a hust, es egy kis zoldbabot is parolt melle
vacsorara. Vacsora utan kitakaritotta a konyhat, beinditotta a
mosogatogepet, majd elrakta a tiszta edenyeket, megfurdette a
gyerekeket,
es agyba dugta oket. 9-re mar nagyon faradt volt, es bar a napi
munkaval
meg nem vegzett, ugy dontott o is bebujik az agyba, ahol meg
elvartak
tole, hogy szeretkezzen, es o ezt panasz nelkul meg is tette.

Masnap reggel, amikor felebredt, azonnal
leterdelt az agya melle, es igy
imadkozott:

Mennyei Atyam! Nem tudom, mire szamitottam.
Belatom, hiba volt, hogy
irigykedtem a felesegemre, mert kepes egesz nap
otthon lenni. Kerlek Uram,
nagyon kerlek, csinaljuk vissza a cseret!

Es Isten az o vegtelen bolcsessegevel ezt felelte:

Fiam, latom, tanultal a leckebol, es ezert
boldogan cserelem vissza a
dolgokat abba a formaba, amiben eredetileg is
voltak.
Csak kilenc honapot
varnod kell meg.
Tegnap este teherbe estel.
toffifee

Sziasztok!

nem tüntem el, csak apa nem volt itthon és így minden energiámat megette Réka Kép
megpróbálok visszaolvasni, utána uszi, és talán a du.i alvás alatt tudok jelentkezni.

Minden picinek puszi a pocijára Kép

Tofi, igen igyexünk menni, találkozunk az uszin!
Kép

sziasztok
törpi

ja, megpróbálok csatolni én is egy képet, remélem összejön. ez az egyik uszi alkalmával készült:Kép
törpicur

ja, meg itt van egy másik az esti fürcsi utánKép
törpicur

Tofi,
ez nagyon tetszett Kép
apának át is küldtem Kép

törpi
(aki már ki is teregetett)
törpicur

Sziasztok!

Én is vagyok, csak nem tudom behozni a lemaradásomat. Hétvégén anyóséknál voltunk, jó volt egy kicsit pihenni.

Nincs sok időm, nem tudok mindenkinek név szerint írni, előre is bocsi!

A képeket megnézegettem persze, tündéri babáink vannak Kép Zulu képeit nézve egyre biztosabb vagyok, hogy kell még egy gyerkőc.

Beu!
Szegény Lőrinc! Kép Remélem jobban van! Állítólag járvány van, úgyhogy vigyázat.

Andi!
Dani hogy van? Tudtok jönni tornázni? Mi még nem 100%, hogy megyünk, de remélem sierül.

Elli!
Majd megpróbálok küldeni képeket a pénteki usziról, egyenlőre le kellene kicsinyíteni, mert így nem tudom átküldeni. Holnapi tornát neked is írom, hogy nem 100%, remélem sikerül.

Most mennem kell, mert újabban menzás lettem annyi a dolgom, és mennem kell az ebédért.

Mindenkinek Szép Napot!

Réka
muki

Ja, még egy képet felteszek, mert ez nagyon tetzsik.
Dodókám úszás közben elkapta apája orrát a lábujjaival. Kép

Kép
muki

Törpi
Én is kiteregettem, most ébred Zsombi, úgyhogy eszik és lassan indulunk az uszibaKép

Réka
Uszis kép szupiKépKép

Toffi + (remélem)éhes Zsombi
toffifee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?