Új privát üzeneted érkezett!

Mirci: helyes! :wink:

Bíbi: Akkor neked is jó korán befordult, mint Réka. Jó rendezkedést! 75 nap! :D

Sirki:
Köldök körül? Az nem a keze? :D

Hja, napirend, most óránként kér enni. Ha nem: ordítésordítésordííít...úgyhogy elhihetitek, kap enni óránként. :? Majdcsak elmúlik ez nála... :D De lányok, ennyi nyálat amennyit ez a baba termel.... :shock: :shock:
jaimee1

Bíbi: hogy bírod ezt a strapás időszakot?

Mi áprilisban fogunk festetni, és addig még ki kell pakolnom a leendő gyerekszobát, meg el akarom adni a benne lévő bútorokat, plusz egy festés majdnem olyan mint egy költözés. Teljesen felforgatjuk a lakást. Már előre feláll a hátamon a (nem létező :wink: ) szőr. :)

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok Lányok!

Hű de sokat írtatok.. Győztem visszaolvasni.

TGYÁS-ra én is úgy emlékszem, hogy átlag bér 70%-a, de szerintem a táppénz és a GYED is annyi. De lehet, hogy nem jól tudom. Szerintem én is várni fogok a szülésig. Akkor valószínűleg nem keveredek bele. :oops:

Betsy, Olik:
A pelenkázó feletti papírt Apától kaptam, és ez áll rajta:
"Én szeretnék lenni Neked a szél.
Mindig hozzád repülnék.
Lágyan, könnyedén.
Én szeretnék lenni Neked a Nap,
hogy sugaraimmal bearanyozzalak.
Én szeretnék lenni Neked a tűz,
mely minden rosszat eléget, elűz.
Végtelen folyó legyek Neked,
nincs vége, de tudod honnan ered.
Legyek Neked a csillagod,
aki éjszaka Rád ragyog.
Legyek Neked a mindened,
ahogy nekem Te: a Szerelem."

Bambika:
De jó a kakaó is tej helyett. Én is azt iszom, és úgy tűnik egész jó. Kórházi pakkal akkor hasonló helyzetben vagyunk, a ruhákkal én még le vagyok maradva.

Jaimee, Sirkici:
Befordulás ügyben sajnos szinte sehol nem állunk. Szerdán megyünk UH-ra akkor majd kiderül, és reménykedek. De sajnos a rúgásokból, szívhangból nem következtethetünk semmire, mert a múltkori UH előtt szinte biztos voltam benne, hogy befordult, mert máshol éreztem a rúgásokat, és a védőnő is máshol találta meg aszívhangot. De sajnos megviccelt a kislányunk. Szerintem még nincs kedve fejen állni. :? :lol:

Chrissy, Omnia:
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Mekkorát nőttek...

Bibi:
Jó korán befordult pici lányod. Tök jó a sztárfotó. :wink:

Mirci:
Szerintem is pihenj amennyit tudsz. MagneB6-ot nem szedsz?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!
Köszi a kiságy dícséreteket. Még pelenkázó matracunk nincs, mert nem tudtak küldeni a kiságyasok, épp elfogyott nekik a 70x70-es méret.

Judy!
Köszi a drukkot. Be is vagyok kicsit tojva, hogy én vagyok a következő. :oops: :?
Nagyon aranyos Barbika! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na lányok, a helyzet a következő:

A TGYÁS-t a táppénz szabályok szerint kell megállapítani. A napi átlagkereset 70%-a. Adót kell utánna fizetni, de eg.bizt. , és nyugd.bizt.járulékot nem.

A GYED-et is a táppénzszabályok szerint kell megállapítani, de legfeljebb a min.bér 2-szeresének a 70%-a lehet. Adózni kell utánna, eg.bizt.j. nem, de nyug.jár. igen, ha dolgozott 2007-ben végig.
jaimee1

Chris: nekem is nagyon tetszik a kiságy. Magne B6-ot szedek emelt dózisban 3x2, a doki javasolta.

Kép
Kép
mirci74

Helló!
Gyors bekukk. 5,8mm petezsák. Túl vagyok a vérvételen és az EKG-n. Köv. uh márc.18-án. :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Itt a kép bébibogyóról: Kép

Kép
Kép
gabi82

Gabi: Gratula a Picurhoz! :D Mikorra vagy kiírva? November?

Mirci: Az jó, a Magne B-t nem lehet túladagolni. A pezsgőtabli is jó, nekem az jobban hatott. (Még jobban egy pohár vörösbor. Hehe... De doki tudott róla, sőt...)

Szép hétvégét mindenkinek!! :D
jaimee1

Mirci,
csak pihengess szépen, az jót fog tenni! Valószinűleg a szervezeted rád szólt, hogy állj, pihenés is kell, hisz babát vársz! :D
Én köszönöm kérdésed jól vagyok, már nem dolgozom hétfőtől, egyenlőre élvezem a "szabadságot"! :lol:

Bibi,
de ügyes Csiribébi, és milyen aranyos kis pofika! :lol: Azért a pakolászással csak vigyázz, és gyere amint tudsz! :D

Jaimee,
én nem tudom megállapitani, hogy a kezével vagy a lábával bökdös-e?! Ezt egyáltalán meg lehet igy állapitani? Lehet csak én vagyok hülye hozzá! :roll: :lol:
Réka óránként eszik? Nem semmi, csak vigyázz rá ne szokjon, de gondolom ha annyira ordit, én is biztos adnék neki enni! :lol:

Chris,
nagyon szép vers! :lol:

Gabi,
akkor mostmár HATALMAS GRATULA a kis petezsákhoz! És bár a kép egy kissé homályos, de a lényeg látszik! :lol:
Gondolom be akarsz kerülni a táblába végre, igy kérném a szülés várható időpontját, azt, amit a vonalzódra állitottál be!
sirkici

Sziasztok Lányok!

Jaimee!
Én is pont ezt olvastam ki a Tb törvényből. Ezek szerint aki teheti, szülésig legyen táppénzen, szüléstől tgyáson, utána pedig gyeden, mivel a gyedből már vonnak nyugd. bizt. járulékot, így az lesz a legkevesebb. :?

Mirci!
Jó a MagneB6. Akkor szerintem már csak pihenned kell. Tegnap én is megijedtem egy pillanatra. A derekam hihetetlenül el kezdett fájni. Épp egy bababolt kellős közepén. Alig vártam, hogy hazaérjünk, és a férjem megmasszírozza. Masszír után elmúlt szerencsére. :wink:

Gabika!
Gratulálok a kis petezsákhoz! Szuper a sztárfotó! :wink:

Sirkici!
Én sem igazán tudom megállapítani, hogy hol mivel rúg, vagy kapálózik. Viszont mastanában csuklik. Délelőttönként ez egy jó 10 perces program. De nem tudom ilyenkor mit kell csinálni, hogy abbahagyja. Nem nekem rossz, hanem szerintem neki. Vagy nem?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hűűűűűűűű, Gabi, én meg majdnem lemaradtam itt a nagy hírről?!? Hatalmas nagy gratula a kis petezsákhoz! Hurrrrá!

Mirci, hát mit mondjak, kivételes élmény nagy pocakkal költözködni :lol:

Csajok, ez a befordulás dolog nem tudom, hogy van, szerintem ne aggódjatok, a végére nektek is fejen fog állni majd a bébi. Mondjuk érdekes, Csiribébi már egy hónapja fejvégű fekvésű, tényleg jó korai, azért remélem, ezen már nem fog változtatni :lol:
Vendég

Chris,
szerintem nem rossz neki a csuklás, legalábbis még sehol sem hallottam, hogy azt mondanák, hogy baj! Én azt sem érzem mikor csuklik, vagyis nem tudom megkülönböztetni a többi mozgástól... :roll:

Bibi,
reméljük már nem fog változtatni a helyzetén, a mieink már fognak! :wink: :D Tényleg nem lehet semmi nagy pocakkal költözködni. Még mindig nagy a káosz?
sirkici

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat!
Számításaim szerint okt.31. De mivel úgy látszik 1 héttel később fogant, így lehet inkább nov.6. Nem tudom. 18-án már remélem lesz szívhang, bár már egy pöttynek is örülnék a petezsákban. Akkor majd megkérdezem a dokit, hogy szerinte mikor.

Kép
Kép
gabi82

Bíbi: Nekem is akörül fordult be, mint neked. És egyáltalán nem fordult vissza. Aminek örültem, nehogy magára tekerje a köldökzsinórt....Egyértelmű volt a rúgásokból, hogy fejjel lefelé van. Megkérdeztem volna a dokit, hogy nem baj e, hogy vagy 15 héten keresztül fejjel lefelé van.... :shock: :shock: de bevallom férfiasan, nem mertem. :oops: Bizti, nem volt baj. :D

Gabi: 18-án tuti lesz szívhang.
jaimee1

Sirki: Hát a lábával rúg vagy kinyújtja a lábát és végighúzza a méhfalon (a végén ezt már annyira nem értékeltem, mert fájt. Nagy lába volt már akkor is....A kezével inkább simiz és csiklandoz, kapirgál.
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee

Sok boldogságot nektek! Mivel ünnepeltek,mentek valahová?

Gabi

Gratulálok a kis petezsákhoz!

KépKépKép
bambika

JAIMEE: Boldog évfordulót Nektek!
OLIK: Boldog névnapot Zozinak!
GABI: Gratulálok bébibogyóhoz :)

Mindenkinek boldog nőnapot, kellemes hétvégét!
Vendég

Jaimee,
először is boldog évfordulót!
Egyébként én legtöbbször csak ilyen kis kapirgálásokat érzek, néha vannak nagyobb mozgások, gondolom azok a rúgások, amit a lábával csinál, az van a köldökömnél.

Ja, és mindenkinek boldog nőnapot!
sirkici

Gabi,
csak neked: :lol:

Kép
sirkici

Köszönjük! :D Kellemesen telt az évforduló, de semmi különöset nem csináltunk. Volt egy nagybevásárlás már Húsvét jegyében, Réka csak a pénztárnál ébredt fel.

Sirki: Na, lesz ez még így se... :D Ahogy fogy a helye és lesz egyre erősebb, annál nagyobbakat fog rúgni.

Képzeljétek, már 3. napja Réka fürdés, szopi és büfi után gond nélkül elalszik a kiságyában. Magától. :shock: :shock: :shock: Nem tudtam, hogy ez lehetséges....

Gabi: Welcome on our list! :D

Olik: Boldog névnapot Zozinak! :D
jaimee1

Sziasztok!!!
Nagyon köszike a Zolcsika nevében is ( Apa is Zozi 8) ) Ráadásul most volt szülinapja is. Úgy volt melóm :lol:

Jaimee: Boldog Évfordulót!!! Rékuci meg ügyes, remélem, megtartja a szokását :wink:

Gabi: Gratulálok a Pötyihez!!! Problémamentes pocakosodást kívánom Neked!!!

Befordulás: Zolcsi végig fejvégű volt, Tüncsike végig farvégő. 33 heti uh-n befordult, örültem, aztán meg kijött onnét, nem tetszett a kishölgynek :wink:

Bíbi: Gyönyörű :wink:

Pár kép:

A hercegnő:
Kép

A kis névnaposunk :wink:
Kép

Már ilyen erős vagyok 8)
Kép

Tesók :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,
hát nagyon remélem, mert ebben az esős, nyomott időben még annyit sem akar rugdosni, mint eddig. Tegnap is vagy fél órát könyörögtem, bögdöstem a hasam, mire rúgott 1-2 kicsit! Hiába, már most is makacs, igazi kis bika! :wink: :lol:
Nagyon ügyes Réka, remélem ez nem változik, és mostmár ilyen szépen el fog aludni! :D

Olik,
de jók a képek! Főleg az utolsó tetszik, nagyon aranyosan mosolyog Zozika!
Igy utólag is boldog névnapot a fiúkáidnak! :D
sirkici

Hali!
Sirkici, köszönöm. És a többieknek is!!!!

Olik, nagyon aranyosak a gyerekek!

Kép
Kép
gabi82

Gabi,

Gratulálok a kis petezsákhoz. Boldog pocakosodást kívánok.

Olik,

Tündi baba egyre szebb lesz, és hogy szalad az idő, már elmúlt 2 hónapos.
Boldog névnapot a Zoltánoknak.

Jaimee,

Gratulálok Réka babának, hogy ilyen ügyes. Csak így tovább.

Rólam.

Én totál kivagyok.Barbi eszik és sír, majd megint eszik és megint sír. Aludni nem hajlandó, csak max ölben akkor is max fél óra, és megint kezdi a sírást. nem tudok mellette semmit csinálni, pedig jövő héten már egyedül leszek. Azon gondolkodom, hogy a kaját is hozni fogom innen a Kiskuktából, mert arra sincs időm. Lakás szalad, én meg mint a mumus ugy nézek ki. Már csak 4 kg van rajtam, enni sincs nagyon időm. Remélem azért a tejci nem fog elmenni.
Azt hittem nincs új a nap alatt 2 gyerek után, DE VAN.
Babás lányok,

Ti hogy álltok a rota vírus elleni oltással??? Beadatjátok??? Nagyon drága csak azért kérdezem. Be kellene adatni, de nem bizti, hogy ki tudjuk gazdálkodni. Nagyon mínuszon vagyunk, ha megjön az anyasági azzal talán pont nullára kerülünk.

Majd még jövök, de Barbi kezdi a sírást.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: És éjszaka? Mennyit alszik? Mindenképpen hozasd a kaját, nehogy még a főzéssel is kínlódj!! Tejcsi nem megy el, de azért igyekezz enni és főleg inni. Magzatvédő is jó ilyenkor, én is szedem még.

Mi a rotát nem adatjuk be. Lehet, hogy megbánjuk, de nagyon drága és a doktornő is inkább a pneumot javasolta 2 éves kora körül.

Olik: nagyon jók a képek megint! :D "Irigykedem", hogy Tündinek már van fülbevalója. :D
jaimee1

Jaimee,

Éjszaka nincs gond, kb 11 körül bealszik és reggel 4-ig fél 5-ig durmol, persze mellettem a nagyágyban.:lol: :lol: :lol:

Valszeg mi sem tudjuk kigazdálkodni, mert a többit fontosabbnak tartom. De majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Réka baba

Kép

Kép Kép

Kép
jaimee1

Kép

Kép
jaimee1

Jaimee,
de aranyos! :lol: Nem semmi, milyen grimaszokat tud vágni, nagyon édes!

Kismamik, anyukák!
Hol vagytok elveszve???????????
sirkici

Sziasztok!

Nagyon ciki, hogy ennyire régen jelentkeztem, de nem tudok eljutni a gép elé... :oops:

Jaimee: annyira cukor a kis Réka! Gyönyörű nagylány lett!!!

Judy: kitartás!!!! Minden rendbe fog jönni, csak adj magadnak egy kis időt!! Mi beadattuk a Rotát, mert pont volt egy hasmenéses gyomorrontása és megijedtem...Ráadásul a Tv-ben akkor a híradó is közölte, hogy terjed a Rota vírus... A Pneumót is biztosan be fogjuk adatni, ráadásul már a következő hónaptól valszínűleg, mert két ismerősöm gyereke is agyhártyagyulladást kapott... Más nem kötelezőt nem adatunk...

Olik: szuperek a képek a kis hercegnőről!! Zolika is nagyon édes baba!!

Nálunk: napirend szerencsére teljesen stabil...Este 9-kor alvás, másnap reggel 6-kor kelés...Viszont egész nap nem alszik...A járókában van, és egész nap síkít, gagyog és gargalizál a nyálával:) Tegnap voltunk uh-n, megnézték a medencéjét, szerencsére gyönyörűen csontosodott! Amúgy általában úton vagyunk, ezért sincs időm a géphez jönni...Az a jó, hogy lehet Vele mindenfelé menni már...Nem sír sehol, inkább csak nézeget és beszélget....Az az egy a hátrány, hogy mindenki megállít és gyönyörködnek benne, amitől dagad a májam rendesen, viszont pont nem marad időm semmire.. Tegnap a MOM parkban voltunk , ami nagyon tetszett neki...Teljesen el volt ájulva a mozgólépcsőtől és a parfümöktől....:)) Nemsoká töltök fel újabb képeket és küldök majd..

Syri: nagyon köszön az érdekklődést!!! Amint írtam, nem nagyon szoktam menni a másik topikba, ezért elnézést, ha le vagyok maradva...Mi újság van veletek???

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok,

Gabikám gratulálok!

Bíbikém: óvatosan a költözködéssel. Elég útálatos dolog, pláne nagy pocival az lehet. (Én mondom amikor bevállaltuk áprilisra az egész lakás festetését)

Lányok: ahogy írjátok olyan érdekes lehet ahogy mozog belül a baba.....el nem tudom képzelni, de biztos fantasztikus élmény. Remélem én is hamarosan megtapasztalom! Az a része viszont nem lehet túl kellemes amit Jaimee írt.

Olik:helyesek a gyerkőceid

Judy: remélem hamarosan javulni fog a helyzet nálatok, és Barbika megnyugszik kicsit!

Jaimee: én csak annyit írok Réka a sztár :wink:

Kép
Kép
mirci74

Jaimee,

Réka baba gyönyörű, és milyen pufóka. Látszik, hogy jól tartod. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni,

De jó nektek, hogy már van napirend. Nálunk még se híre se hamva, pedig jó lenne, ha a tavaszi szünet után valahogy beállna, mert akkor már én viszem a lurkókat a suliba. :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on.

Mirci,

Már csak pár hét és a te babócád is kirúgja majd az oldaladat. :lol: :lol: :lol:

Hát remélem hamar túl leszünk ezen a korszakon, mert eléggé nehéz így bármit is csinálni, ha egész nap a fenekát dajkálom.
Porszívóra csöndben van. Ha mosogatok vagy teregetek akkor mindig bekapcsolom, hogy el tudjak végezni. Csakhát így hamar tönkre megy a masina. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mirci: Ó, nem emlékszem hogy a baba mozgások fájdalmasak vagy kellemetlenek lettek volna.......dehogydehogy. :D Csoda az!!!!

Heni: és tényleg nem alszik napközben Alexi? :shock: Réka 2 óráig bírja ébren, utána alszik legalább egy órát.

Én még nem merem hordani emberek közé, most is van ez a ...osós járvány... :? :?

Judy: Porszívóra csendben van??? :D :D :D

Nekünk nyugtalan napunk volt, nem derült ki mi a baja, de ma nem is játszottunk, szinte csak kézben volt vagy sétáltunk vagy aludtunk...hulla is vagyok... :?
jaimee1

Sziasztok!

gyors bekukk két takarítás között. A szoba készen, várakozáson felüli, el vagyok fáradva ezerrel, mert most jön a ház többi része, mert a csiszolás és minden után nyakig állunka porban! Gyerkőcünk mocorog rendesen, már a párom is érzi és persze nagyon élvezi!!! Holnap délután megyünk dokihoz.

Visszaolvasni képtelenség, Jaimee-Olik-Heni (bocsi ha kimaradt valaki ): egyszreűen gyönyörűek a babák!!!!!!

Betsy: egy nappal megkésve, de a 3 éves nagyfiadnak küldöm:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Judy,
porszivóra csendben van? Ez nem semmi! :lol:

Betsy,
nagyon boldog szülinapot Petinek!!!
sirkici

GYABLONKA, SIRKICI: Köszönjük a szülinapi köszöntést!
Vendég

Gyorsan visszaolvastam..

NIKI, CHRISSYY: Boldog 5 hónapos fordulót a fiúknak! :lol:
JAIMEE: Boldog 3 hónapos szülinapot a kislányotoknak! :lol: Nagyon szép Réka! Milyen fényképezővel csináljátok a képeket? Apa a fotós vagy Te? Örülök, hogy Rékucinak sikerül egyedül elaludnia este. Petit mi is ringattuk 6 hónapos koráig, Bence magától alszik el.
OLIK: Nagyon helyes a kis hercegetek és hercegnőtök :lol: Szépen kerekedik Tündi, és tényleg nagyon ügyes, hogy már tartja a fejét hason. Sokat van hason?
HENI: Jó hallani Rólatok! Majd ha időd engedi, rakjál fel képet, bár én az iwiw-en mindig kukkolom a friss fotókat!
JUDY: Sajnálom, hogy Barbi csak kézben van el, és hogy sírdogál. Méred, hogy mennyit eszik? Milyen sűrűn eszik? Gondolod, hasfájós lehet, azért sírdogál? A porszívóra Peti is megnyugodott anno..
SIRKICI: Milyen otthon? Hiányzik a munka?
GYABLONKA: Már a félidőn túl vagy! Azért pihenj is, és várjuk a képeket a pocakról, pocaklakóról, házikóról :lol:
RÓLUNK: Mi jól vagyunk. Petivel tegnap voltunk státuszvizsgálaton, minden rendben 15,5kg és 100cm. Ovit hétfőn kezdtük, de csak 1,5-2 órákat voltunk eddig. Hétfőn ott voltam vele végig, kedden és szerdán 1-1 órára eljöttem. Jól érezte magát, jól viselkedett, aranyos volt, nem sírt. Holnap nem megyünk, mert iskolafelkészítő lesz az oviban, pénteken folytatjuk a beszoktatást. Bence manó is szépen növöget, jövő héten megyünk majd mérekezni. Éjszaka 12 órázik, este 8-tól reggel 8-ig alszik, középtájban (2 körül) megetetem, aztán alvás tovább. Rakok fel két képet, bár nem sokat változott Bence..

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Megvolt az oltás, Tüncsi egy szót sem szólt, picit görbült a szája :lol: 5330gr és 56cm :wink: Aztán sétáltunk egy nagyot és most mindketten szundiznak...
4 napig nem kakiltunk, viszont tegnap magától kijött, de hogy... :shock: Még a nyaka, karja is olyan volt :? Lepedő csere stb. Aztán még 2X volt egymást követően :lol: Nagyon belejött a csaj :lol:

Jaimee: Még mindig nagyon szép a Réka baba!!!!! :lol: Annyira változatos és kifejező a nézése, mint egy felnőtté :shock: :wink:

Betsy: Peti babának Sok Sok Boldog Szülinapot kívánok!!!
Volt ünneplés? Mit kapott??? Még csak most volt 2 éves, még kicsit irigy is voltam, hogy már ilyen nagy fiad van, de most már Zozi is az :roll:

Judy: A porszívós trükk nálunk is megvan, Zozinál is bejött anno, Tüncsinél is :lol:

Gyabi: Csak óvatosan a nagy takarítással!!! Teszel madj fel képeket, ha elkészül?

Heni: A vásárlás :lol: Nálunk nincs bébi hordó, babakocsival megyek itt a közelbe, 3 hós kortól meg kenguruban megyünk majd nagyobb bevásárlásokra :wink: Zozi nagyon élvezte anno, meglátjuk ...

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy: Egyszerre írtunk :lol: Sokat van hason, alszik mindig így, ha fent van, akkor a hátán fekve nézelődik, aztán szeretne vissza hasra, hogy tornázhasson :lol:
Zozi is 15.5kg és 99 cm :lol: Ma 3 évesnek nézték őt :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Csajok, annyira édesek a babák!!!
Vendég

OLIK: Köszi :) Tényleg nagy Zozi! Peti is magas korához képest, őt meg a 4,5 éves unokatesójával nézik mindig ikreknek, mert egyforma magasok, szőke haj, kék szem.. Kíváncsi vagyok, mekkora lesz Zolika 3 évesen, ha már most ilyen nagy fiúcska! :) Az jó, ha szeret Tündi hason lenni. Bence nem szeret, ezért a fejét hason csak 3,5 hónapos kora óta tudja tartani. Szülinapi buli majd hétvégén lesz, tőlünk a korit kapta, Bencétől a könyvet, tortája is noddy-s lesz. Íme a képek:

Kép Kép
Vendég

Betsy: nagyon klassz Noddy-s kori, nálunk is most ez a sláger :wink: Most is azt nézi :roll: Éppen megy a Minimaxon. :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy,
hogy mennyit, és milyen aranyos mosolyog Bence! De jó nektek, hogy ilyen mosolygós fiatok van! És Peti is nagyon ügyes az ovival! :lol:
Én köszönöm jól vagyok, bár mostanában esténként már le akar szakadni a derekam, a lapockámnál szúr, nem kapok levegőt, de gondolom ezek természetes tünetek, és nem bánom, bár már annyira szeretnék babázni! A munka meg furcsállom is, de egyáltalán nem hiányzik! :lol:
sirkici

Most látom átlépett a vonalzóm a 8. hónapba! :lol: :lol: :lol:
sirkici

OLIK: Először nem noddy-s korit rendeltem, mert egyrészt nem is találtam a neten csak Sam-eset, meg picit drágállottam is az árát, de mivel sima nem volt, így ilyen lett. De így utólag örülök, mert nagyon örült neki Peti, naponta többször megköszöni, meg Bencének is a könyvet. :lol:
SIRKICI: Peti még Bencénél is mosolygósabb volt, de tényleg jó, hogy ilyen kis nyugis, vidám baba Bence. Jé, már nem 27+5-ön áll nekem a vonalzód, hanem 30+6-on. De még így sem jó.. :? Amiket írtál, azok ilyenkor már természetesek. Amikor már menni is alig fogsz bírni, na akkor már közel lesz a szülés :)
Vendég

Betsy: Utólag is ( :oops: :oops: :oops: ) nagyon boldog szülinapot Petinek!!
jaimee1

Betsy,

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK PETINEK.

Mérem Barbikát minden evésnél, 100-110-eket eszik. Szóval tuti nem éhes. Biztos a hasa, met nagyon feszeng, rugdalózik és néha nagy nehezen jön is a puki a fészkelődés után.
Hétfőn már 4,12 kg volt 2 hetesen, pedig 3,72 kg-al jöttünk haza. Szóval hízik rendesen. :lol: :lol: :lol: :lol:

Olik,

Gratulálok Tündi babának, hogy ilyen ügyes volt az oltásnál. :lol: :lol: :lol:
Szép kis súlya van a nagylánynak. :lol: :lol:

Sirkici,

Bizony megy az idő, és már csak 2 hónapod van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JAIMEE: Köszi :)
JUDY: Neked is köszike :) Akkor rágcsálj köménymagot, hátha beválik..
Vendég

Olik, Betsy: ígérem óvatos leszek a takarítással, családom is rohamot kap a székre ugrálásomtól, meg az ablakpucolástól.
Teszek pár képet a szobánkról:

Még üresen:
Kép

A kuckóm:
Kép

A kiságy helye:
Kép

Pocakfotók is jönnek majd... :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Vissza: Fogamzás