Panny: lovasszobor? Hm, ez édes!
Bár inkább egy dárdát szorongató, háborodott tekintetű ősasszony szobra illik hozzám leginkább. Totál brutál fejem van.
Alig aludtam éjjel, most meg... hát Gergő 38,2-vel ébredt, csak fekszik, meg néha nagy-nagy zokogásba tör ki. Szegénykém... alig várom, hogy ismét a karnisról kelljen leszednem a rosszcsontot. Ilyenkor értékelem azt, amikor elviselhetetlen és a sírba visz a komiszságával... mert akkor tudom, hogy jó, van....
Amúgy Veletek mi van? Ha nem publikus priviben is megdobhatsz... annyit vagy eszemben. Alakulnak a dolgok apával? Úgy átérzem ami Veled történik... nálunk is volt hasonló...
Mike: múlnak a pettyek a kis katicánkról? Egyem a szívét! Tudom mit érzel, nemrég Gergő lett tele pöttyökkel, hát paráztam rendesen, aztán ma sem tudjuk mi okozta... talán a rhinathiol köptető... az ex dokim 3 hétig szedette a gyerekkel.. én barom meg nem olvastam el csak utólag a hülye papírt, amiben le van írva, hogy 5 nap a max!
Edit: sztem sem kéne még málnát meg epret adni! Ez épp olyan, mint a sárgabarack... nagyon allergén! Ráadásul előbbieknek pici magvaik vannak és azokat még átpasszírozni sem tudod, szla én még várok vele. Annyi más van, amit lehet adni...
Mamiblue: ezt találtam...
Sziasztok!
"- Van valakinek valami ötlete arra, hogy hogyan tudom kiszedni a textilbőr űllögarniturából a tintát? sajnos a kislányom elég sok helyen összefirkálta, és nem tudom eltüntetni Vanish szappanal probáltam, nem jött ki. Előre is köszönöm a segitséget! Egyébként krémszinű a garnitura...
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
Gszil
- Dr. Beckmann folttisztító, tintára való. Nekem mindenből kihozta eddig. Egy próbát megér."
"Ink Remover -20 ml /tintaeltüntető stift/
Vízalapú tisztítószer bőr vagy műbőr tárgyakhoz (ne használja nubukhoz illetve zergebőrhöz).
Előzetes próba: Nedvesítsen be sima vízzel egy puha, fehér kendőt. Dörzsölje gyengéden a bőrt egy nem látható helyen és ellenőrizze, hogy a kendő elszíneződik-e. Ha a bőr színe lejön ne használja Ink Remover , hanem forduljon szakemberhez. Egy nem látható helyre vigyen fel kis mennyiségű tisztítószert, majd tisztítsa meg egy kendővel. Ha a kendő elszíneződik, vagy a művelet eredménye nem kielégítő, ne használja a szert.
Használat: Dörzsölje a szert közvetlenül a foltra Majd várjon 30 másodpercig, hogy a tinta oldódjon. Amikor a tinta oldódni kezd, távolítsa el egy puha, nem dörzshatású kendővel az Ink Removert és a tintát. Makacs folt esetében szükséges lehet a művelet megismétlésére.
Sose dörzsölje a kendővel túl erősen a bőrt, mert az színét vesztheti. Ha a tinta nem jön ki, ne használja többször a szert, hanem forduljon szakemberhez. A tintafolt eltávolítása után tisztítsa meg a szennyeződésektől a bőrt Leather Cleaner-rel, majd végezze el a kezelést a Leather Protector-ral.
Figyelem! Ne nyelje le! Gyermekektől elzárt helyen tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha a szer szembe kerül, bő vízzel öblítse le. Használata után mosson kezet."
Itt találtam:
http://64.233.183.104/search?q=cache:VDUnbeivChwJ:www.pannonbutor.hu/szolgaltatasok.php%3Fkategoria_id%3D2+b%C5%91r+tinta+tiszt%C3%ADt%C3%A1s&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu