Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu
én is vártalak már. :lol:
költözéssel hogy álltok? április mindjárt itt van? hanyadikán lehet birtokba venni az új lakást/házat? kész lesz addigra?

Titi
tényleg jók a képek Olivérről. Nálunk sajnos ilyen korai képek alig vannak, csak amit a tesóm és a barátnőm csinált. tavaly áprilisban vettünk digi fényképezőt, szóval Máté első két hónapjáról nincs sok képünk. de majd a Tesóról lesz. :wink: :D

Kép

Kép
syrynx

Syry: nálunk meg mostanában nincs sok kép, mert már keveset fotozunk. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Syrynx: Kész leszbiztosan. nagyon jól állnak és eredetileg március végére lesz kész. Szóval én szeretnék még márciusban költözni. Már kivülröl le van szigetelve meg be van vakolva. Most szárad. Aztán szinezik kivülről. belül pedig a szigetelés megvan a tetőnél és a viz gáz szerelő holnap jön egyeuztetni aztán ők is kezdik a munkát. Az kb 1hét. Mondjuk durván számolva 5nap a burkolás. És aztána festők jönnek az is kb 1hét. tehát lehet meglesz még márciusban a költözés. Már nagyon várjuk.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a "bókokat" :wink: . Ádám már szerencsére jól van, csak az az egy nap fájt neki. Doki szerint gyerekeknél gyakran elofordulhat, rámehet valami vírus a hasukra, és egy napos fájást okozhat.

Titi
Látom a képen, hogy Olivérnek piros volt a szeme sarkánál. Bálintnak is most pont ilyen. Vagyis már a szuletése óta ilyen. Doki nem mond rá semmit. Ez aztán elmúlt magától, vagy valamivel kezeltétek?

Két tegnap esti kép. Kicsit rossz a minoség, mert le kellett vennem a vakut Ádám kérésére, mert nem szereti ha bevillan a szemébe, és ezért mindig becsukja :lol:

Kép
Kép
Vendég

carpediem: nagyon nagyon szépek a gyerekek. és ezt nem csak udvariaságból írom ám :)

Kép
csucsu05

sziasztok.carpediem gyönyörűek a gyerekek.!!!!!!!!!!!
képzeljétek ma már nem volt se barnázás se vérezgetés.4 nap volt az egész.
vajon baba???????? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ezt az idő eldönti vagy egy teszt. De az jó, hogy nem volt barnázás ma.

Kép
csucsu05

hétfőn kiderűl minden!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

KRISZTINKA: Nagyon guszta ez a joghurtos torta. Ki fogom próbálni én is. Ha visszamentél a dokihoz, írj mindenképp!
ERA: Üdv újra itt :lol:
NITÁCSKA: Ezek szerint már próbálkoztok? :wink:
KINGA: Megnéztem a hődet, mi a baj vele? A 16.napra betette a pé-t. Doki mikor látta a tüszőt? Még ne írd le ezt a hónapot, szépen megy fel a hőd! Csak maradjon is ott!
JULI: Sajnálom pirit, de majd ebben a hónapban! Március 11-én mindenképp próbálkozzatok, hátha bejön a Jónás..
HÉDI: Mi újság Veled? Már nagyon a finishben vagy! :lol:
MÁRTI: Sajnálom, ha nem vagy jól, így a vége felé tényleg nehéz már. Én még mindig a Fannira szavazok, vagy Liliána..
TITI: Nagyon jók a képek, olyan szép fiú Olivér! A Levente név nekem is nagyon tetszik, jó választás! Örülök, hogy már minden oké.
BETTI: Merre vagy? AFP volt már? Tudni már a pici nemét? :?:
SZILVI: Örülök, hogy Ádám már nem sír az oviba menéskor! Ügyes nagyon! Édesek a fiúk! Jövő héten már 1 hónapos lesz Bálint! Gyorsan telik az idő, nemde? Ádám tiszta Te, Bálint szerintem inkább az apukájára hasonlít. Szerintem neki kék szeme lesz. Már többször akartam írni, hogy nagyon szép házatok van, az iwiw-en kukkantottam meg.
Vendég

betsy igen próbálkozunk.remélem mihamarabb összejön a babó :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Titi: nekemis a Levente név nagyon tetszik. Sőt a Szabina annak is indult. Sokáig azt hittem fiú és Levente lett volna. na majd a kistesó az lesz:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Tegnap 23:31-kor megszületett MPATR (Patrícia) kisfia, Norton 3250gr és 55cm.
Vendég

Kép Kép
Vendég

Ja, és rakok egy képet Bencéről, most ilyen az én pici fiacskám :) Amúgy továbbra is mosolygós, csak épp itt nem produkálta magát :)

Kép

Mindenkinek nagyon boldog nőnapot!!!
Vendég

Sziasztok!

Mpatr!
Gratula és sok sok tejcit a pici Nortonnak!!!!

Hát úgy érzem ma magam mint egy viziló olyan vizes vagyok és fel vagyok püffedve ja és hasmenésem is van na meg társul hozzá egy kis hányinger meg a lánykám egyfolytában mozog meg se akar állni egész nap!!!
Név hát én most inkább a Zsófira szavazok bár még a Fanni sincs elvetve de a Lili az igen mert mire kimondja majd hogy ót Bukri Lilinek hívják kész lesz tőle sok az i-betű!!!

Titanilla!
Szép nevet néztetek ki!!!!

Na megyek mert ezer a dolgom!
Ja és képzeljétek szerdán kezdek kipakolni a szobánkból mert gletteli és festi a sógorom na meg laminált padlózunk!!!

Sziasztok jó hétvégét!

Kép
Kép
Kép
márti80

szia betsy.gyönyörű a kis Bence!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Betsy: köszi a biztatást, kedden voltam a dokinál, úgyhogy elég későre rakta a ferti a pé-t, na de úgysem ez a lényeg.
Nagyon szép a kis Bence!!!!
Patríciának gratulálok!
Nita: drukkolok neked is a hónapban!
Titanilla: volt már, hogy mi is eljöttünk a játszóról, ami miatt még jobban üvöltött és hisztizett a Máté, így aki esetleg lemaradt volna a botrányról, az még felfigyelhetett a végkimenetelre... :? :oops:
Én is próbálom lekötni mással a figyelmét ilyenkor, de nem nagyon megy. Abban reménykedem, hogy hátha ha többet megyünk, jobban hozzászokik majd a többiekhez.

Kép
németh

Carpe: Nem kentük Olivér bőrét semmivel. A mi dokink azt mondta, hogy ezt tűzpirnek hívják és értágulatot miatt van. Ez nem jelent semmiféle problémát magától elhalványul és szinte teljesen el is tűnik. Olivér ha nagyon sír akkor előjön, de aztán megint eltűnik. A tarkóján is van több, azok jobban látszanak, de az mindegy. Ne aggódj el fog múlni. :lol:

Mpatr: Nagy-nagy gratula!!!! Nagyon sok tejcit és jó egészséget kívánok nektek!!!

Betsy: nagyon helyes Bence!!!! Köszi és neked is boldog nőnapot kívánok!!!

Nitacska: szorítok, hogy az legyen!!!! :lol: :lol: :lol: Én is barnáztam az elején!

Németh: azt hiszem ezt át kell vészelnünk.

Képzeljétek ma elmentünk az IKEÁ-ba és megvettük Olivérnek a nagyfiús ágyat. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fog szuperálni. Nagyon tetszik neki, bizom benne, hogy nem fog leesni róla.
Levente nagyon sokat bugizik ma ami nagyon szupi.
Tegnap megszületett egy másik barátnőm kislánya Réka. Ma meg is néztük, nagyon édes.

Na megyek pihizni! Mindenkinek szép álmokat.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Betsy: nagyon szép a Bence még akkor is ha éppen itt a képen nem mosolyog.

Megvan a babanet újabb babája:)
Gratulálunk Patriciának :)

Kép
csucsu05

Köszönöm a dicséreteket Bence nevében is.

Íme MPATR kisfia NORTON (ezt egy másik topikból "loptam")

Kép
Vendég

nagyon szép a kis Norton!!!!!Gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon szép Norton baba!

Ma megvettem Olivérnek a nagyobb méretű motort. A nyuszi fogja hozni neki, a kistesó pedig majd nyáron a biciklit.
A turkálóban is voltam, otthagytam 5000 ft-ot. Olivérnek pár pólót vettem a többit Leventének. Rájöttem, hogy hiába fiú mind a kettő Olivér januárban született, így Leventének is kell ruhákat vennem.

Mág mindig fájdogál a hasam és ha pisilegk elég kellemetlen. A múlthéten voltam vizeletvizsgálaton és negatív lett. Nincs tippetek mi leghet és mit kéne rá szednem? A dokim tanácstalan volt.
Amúgy Levente spkat rúgkapál vele nincs baj szerencsére.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nem vagy felfázva?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem vagy felfázva?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A doki szerint nem, ezért is csináltattam vizeletvizsgálatot.
Nagyon ari az aláírásod.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

örülök,hogy tetszik! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Titi
Remélem már jobban vagy. Sajnos nekem nincs otletem, mivel lehetne enyhítteni. Nincs erre valami homeós bogyó?
Ja, és koszi hogy válaszoltál, így már megnyugszom. Akkor remélem Bálintnak is elmúlik majd idovel.

Márti
Látom, nagy munka elott álltok :wink: , de azért vigyázz magadra, már nagyon a finisben vagy, ne eroltest meg magad.

Patrícia
Hatalmas gratula a kis Nortonhoz. Jó egészséget, sok tejcit kívánok. :P

Betsy
Nagyon édes Bence. Petinek hogy tetszik az ovi?
Koszi a dícséretet /a házról :oops: /.
99%-ban mindenki azt mondja, hogy Ádám rám hasonlít. Oszintén, én sem látok benne apukáját :wink: :lol: , ezért most Apa nagyon boldog, hogy a másik fiunk legalább rá hasonlít :wink: . Mikor megláttam Bálintot, rogton mondtam, hogy ez már az apja :lol:
Valamiért nem tudok a iwiwre /és a vipre/ sem képet feltenni. :? :x
Már milyen sokan vagyunk a tábliba az "Anyukák"nál :P

Nita
Teszteltél :?: :?: :?:

Csucsu
Veletek mi újság

Vasárnap volt Bálint kereszteloje. Ádám olyan hisztit lecsapott a templomban, hogy ki kellett vinni. De ott is folytatta :oops:
Szerintem azért, mert a pap állandóan Bálint nevét mondta, és Ádám észrevette, hogy most nem o van a kozpontban.
Bálint továbbra is nagyon jó baba /kopp-kopp/. Bár még éjszaka mindig tobbet leselkedik, mint nappal.

Lányok, az mitol lehet, hogy az egyik mellemben mindig kevesebb a tej :shock: :?:
Vendég

Teszek fel néhány képet.
A keresztelo elott készultek:

Kép

apával......
Kép

és velem
Kép
Vendég

Ádámnak az ujjszopáshoz kell haj is. Ha nem tudja az enyémet fogni, elkapja a sajátját :P
Vendég

carpediem nem teszteltem mert voltam dokinál.minden rendben megfog jönni a menzi,ez a barnázás vérezgetés csak tisztulás volt.de azt mondta lehet próbálkozni és lehet még babám!!!!!!!!
De nem tudom mikor fog sikerűlni a babó mert anyós kikészít!!!
nagyon csinosak és édesek vagytok a képeken!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

titanilla most néztem a táblázatot és látom júni 26-ra vagy kiírva :lol: :lol: nekem akkor van a szülinapom! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi: nagyon szépek vagytok! Te meg tudod kire hasonlítasz? A sógornőmre. Mikor megláttam a képedet, hirtelen azt hittem ő az. :D Tej dologhoz nem értek, mert nekem mindkettőben kevés volt. :?
Nita: örülök, hogy rendben vagy, anyós miatt ne idegeskedj, nem éri meg!

Kép
németh

Carpediem: nygon szépek vagytok a képeken :)
Köszi jól vagyok éppen nagy dobozolásban vagyunk 2-3hét és költözünk.

Nita: Ne foglalkozz anyóssal mert direkt csinálja. Próbálj átnézni rajta. Tudom könnyű azt mondani de ez a célja, hogy kiborítson titeket.

Kép
csucsu05

SZILVI: Ezek a képek is nagyon jók! Szép család vagytok! Lesz harmadik gyerkőc? ;) Az iwiw-re csak 2000kb méretig lehet feltenni képet. Ha lekicsinyíted kb. 600x600-asra, akkor vagy 40db kép felfér elvileg. Érdekes, amit Ádámról írtál, hogy ujjszopás + hajhuzogatás. Peti detto :) Úgy alszik el mindig, hogy szopizza az ujját, és közben az én hajamat huzogatja. Neki nem jó más haja ;) Az ovi tetszik neki. Tegnap 10-től délig voltunk, ma már egy órára otthagytam egyedül. Azt mondta az ovónéni, aranyos volt, jól viselekedett, jól érezte magát, nem sírt stb. Holnap is csak 10-től délig leszünk.

Bencéről két kép:

Kép Kép
Vendég

betsy olyan édes a kis Bence!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csucsu nem tudok átnézni rajta mert olyanokat mond amit ide nem merek leírni.félek már itt lenni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: Köszi! :lol: Máté jól van?
Vendég

betsy:igen jól van hála égnek csak én vagyok ki idegileg az anyós miatt!!!!!!mihamarabb el is költözünk innen!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Átérzem milyen most neked. Nemértem ezeket az anyákat azaz anyósókat. Hisz a fia életét is megkeseritik ezzel a viselkedéssel. El kell fogadni eg yanyának a fia párját. Hisz ezzel a fiát bántja a legjobban. Nem értem az embereket!!

Kép
csucsu05

csucsu én is szegény zolit sajnálom a legjobban.de ha el kell meni hogy boldogok legyünk hát akkor megyünk!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Biztos jót fog tenni, hogy anyóst nem is látjátok. Meglátod nem leszel ideges és az anyó meg maradjon magára.

Kép
csucsu05

az biztos itt fog megdögleni egyedűl mert senki nem fog jönni hozzá!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Majd észhez tér ha nem jöttök hozzá. Vagy nem de akkor ti már nem fogtok idegeskedni miatta.

Kép
csucsu05

nem is idegeskedek miatta.!!!!

lányok,többiek hol vagytok?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem
Bálintnak boldog első hófordulót! Ma tölti az első hónapját! :lol:

Nita
sajnálom az anyós témát. de ha tényleg ennyire rossz a helyzet, talán a költözés tényleg megoldás lenne.
(Nálunk se anyós, se após, nem élték meg a nyugdíjas kort, és Máté születését sem. :cry: egyetlen Nagymamánk van az én Anyukám, Apu sem él már. :cry: )

Csucsu
költözéssel hogy álltok? már minden fontos becsomagolva? :D Szabina mit szól a felforduláshoz? mikor kell átadnotok a régi házat?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Nitácska

Nem írom, hogy elhiszem, hogy milyen sz@r a helyzet az anyóssal, mert nem tudom átérezni...Sajnos Én egy az egyben, ugyanabban a helyzetben vagyok mint Syrynx.Kísérteties a hasonlóság!A párom szülei sem érték meg a nyugdíjaskort, sem Máté megszületését.Sajnos az Én apukám is meghalt féléve így nekünk is csak egy nagyink van.
Én már egy kicsit másként látom ezeket a dolgokat. Biztos, hogy Én próbálnám valahogy jobb belátásra bírni, felnyitni a szemét, hogy ÖRÜLJÖN, hogy van családja, hogy van unokája, hogy Ti szeretitek egymást!Az életnek van humorérzéke és tud nagyon kegyetlen is lenni.Nem tudhatja mit hoz a holnap. Lehet egy pillanat alatt összeomlik a család, és utána már hiába keseregni, a pillanatnak kell élni, feélretenni az önzést és a haragot.Megnéztelek az iwiwen :wink: Nagyon fiatal vagy legyen neked több eszed!!Ne hagyd, hogy széthulljon a család, semmi nem tudja pótólni.

málna2162

Syrynx: Mindent becsomagoltunk már. Tiszta doboz a lakás. A kertet is össze pakoltuk meg a kerti bútorokat is. A bútorok nagy részét eladtuk igy nincs sok bútorunk. Csak a mindennapi dolgok vannak elől. na meg a ruhák. Elvileg április7én kellene átadni a régi háazt. gyakorlatilag ma rendeltünk egy konténert ami nemkell az kidobtuk és holnap jönnek pakolni egy két dolgoz. van a házhoz épitve egy mosóhelység én ott mosok meg száríto jó nagy 20nm. Abba holnap pakolnak. Meg az egyik szobát teljesenkiűritettem. oda is hoznak dobozokat. Ha lehetne én már holnap költöznék. De sajna még van munka a házon. Most csinálják a fűtést aztán burkolnak és festenek. 2-3hét még van. De ezt már fél lábbal is kibirjuk. :)
Ti jól vagytok??

Málna: sajnos nem mindenkivel lehet szót érteni. Megértem Nitát mert hiába ő a fiatalabb ha valaki ordotózik és lekurvázza akkor erre nem lehet mosolyogni??
persze a legjobb lenne ha valaki engedne na de nem mindig lehet ezt megtenni. Mert legközelebb nem lekurvázza hanem le riban...-za .
vannak sajnos olyan emberek akik így viselkednek.
Az én anyósómmal is haragban vagyunk. Nem is keresi az unokáját. Nekem akkor átkéne vinnem a kicsit??? ha nem érdekli akkor minek?Csak saját magamat bántanám ezzel.
Szóval csak azt akartam irni, hogy ahoz hogy valakivel megtaláljuk a hangot két ember kell. Egy kevés.

Kép
csucsu05

Csucsu

Igazad van, két ember kell a probléma megoldáshoz, vagy három.Hiszen ott a párja, ketten egy ellen...
Amiket írsz, hogy miket mond az anyós, azért elég kemény...Tisztázni kellene, hogy miből fakad ez a vélemény?! :roll:

Nem tudom, ezek nagyon nehéz dolgok.Sajnos az emberek akkor kezdenek el gondolkodni a tetteiken, és a nem tetteiken amikor már késő...

málna2162

Málna sajna az anyóssal nem lehet tisztázni a dolgokat.A párom próbálta de hiába,azt mondta anyós,hogy ő nem bírja a képem meg engem se!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ezért mondom néha nem lehet mit tenni. A legjobb ilyenkor jó messzire elmenni és kkor nincs konfliktus sem.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?