Új privát üzeneted érkezett!

Betsy: hát nem. :D
Levetítettem a videót Rékának, nagyon tetszett neki. Figyelt, fülelt és válaszolt is. Istenemre, mintha értené, mit mond Bence. :shock: :D :D :D

Gabi: Lehet, hogy lesz szívhang szombatra, de nem biztos. Akkor se ess kétségbe, ha nem lesz. Tudom, idegörlő napok, hetek ezek a szívhangig, átéltem magam is, de csak nyugi. :wink:
jaimee1
 
 


Betsy: jaj, nagggggyoooon édes Bence :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira aranyos :lol:
mikor kezdett el beszélnii? Tündike még nem hajlandó :lol: Nagyon komoly egy csaj :lol: Néha napján mosolyog, meg néha ká vagy au, de nem túl sűrűn :lol: Zolcsi ilyenkor már vigyorgott és dumált 8)
Zolcsi elvágódott az aszfalton, nagyon sietett ( mint általában :roll: ) De már alig látszik.

Gabi: Változó, nálam ,ár látszott pont 6+2 voltam, de másnál nem. No para, ha még nem lesz ott, pár nap kérdése.

Jaimee: Ez a babanyelv :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Betsy! Még nem ül egyedül, csak apa beletette a kép erejéig. 63cm és 6.5kg volt a 4 hónapos oltáson. Általában jól elvan a játszószőnyegen, eldumálgat a játékaival, de vannak olyan napjai, hogy nem tudok tőle csinálni semmit. Egy perc nyugta nincs, még szopi közbe is jár keze, lába. Azt szokta csinálni, hogy ha hanyatt fekszik, felhúzza magát ülésbe, majd kinyomja magát állásba és lépeget, közbe meg vigyorog. A hátáról átfordul mindkét irányba a hasára, visszafelé kicsit nehezebben megy neki, de párszor már sikerült.
Vendég
 

 
 

Ja, és újabban berreg, fújja a nyálát, még evés közben is.
Vendég
 


JAIMEE: :)
OLIK: Benci is nyugodtabb sokkal, mint Peti. Peti többet mosolygott, kacagott, de többet is sírt ennyi idősen. Bence még nem kacag, csak mosolyog, de azt mindig, ha valaki beszél hozzá. Eleinte ő is csak annyit mondott, hogy "egö", pár hete kezdte a folyamatos dumálgatást :)
CHRISSYY: Nem semmiket csinál Martin! Felül, és felhúzza magát állásba, meg lépeget? :roll: Lassan szaladhatsz utána ;)
Vendég
 


Jaimee,
a múltkor akartam irni, de elmaradt sietségembe, hogy nagyon aranyos kis talpacskák! Zabálnivaló! :lol:

Gabi,
ne izgulj, ha még nem lesz szivhang, tényleg csak napok kérdése lesz, a lényeg a petezsák, és benne a kis pötyike!

Betsy,
nem semmi Bence, milyen aranyosan "beszél"! :lol:

Hát lányok az biztos, hogy nem semmik ezek a gyerekek, annyi örömmel meg tudják ajándékozni a szülőket, na meg persze sirással is... :wink: :lol:

Mától végre teljes mértékben itthon vagyok! Hurrá! Egyenlőre élvezem, bár egy kissé furcsa, hogy reggel nem kell kelnem, meg ha felkelek nem kell készülődni, smink, stb., de majd megszokom ezt is! Ja, és aminek a legjobban örülök, hogy mától 3-assal kezdődnek a hetek számai! :lol: :lol: :lol:

Többi kismami, hol vagytok elveszve???
sirkici
 
 


SIRKICI: Gratula a 30.héthez! Kár, hogy a vonalzód nem azt mutatja.. ;) Már csak 70 nap..
Vendég
 


Betsy,
köszi! Igen, mostmár azt várom, hogy elérjük az 50 napot! :wink: :D

Friss pocifotók:

Kép Kép
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok,

Totális időhiányban szenvedek, DE jövő héttől két hétre szabadságolom magam, mert már kinyúvadok a fáradtságtól. Ígérem legkésőbb akkor jövök.
Még annyi, hogy pénteken voltam dokinál, minden rendben a gyerkőccel. Ha beszkenneltem rakok fel új sztárfotót. Hatalmasat nőtt a kis gombóckánk.

puszillak titeket

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sirki: Csini a pocid! Gratula a 30. héthez és a pihihez!!! Élvezzétek nagyon a hátralevő 8-10 hetet!!

Mirci: Hát........Ne kapkodj, mert még leversz valamit! :wink:

Gabi, hogy vagy?
jaimee1
 
 


Nóri: Megvan már a rucid az esküvőre????
jaimee1
 
 


Sziasztok!
Sirkici, gratula a 30. héthez! Pihizz és élvezd ki a pihenést!
Gyönyörű a pocid!!!!

Mirci, de jó hallani rólad! Pont ma jutottál eszembe, hogy mi lehet veled!

Jelenleg itthon fekszem, mert bedurrant a derekam. Nem tudtok valami jó kenőcsöt, amit lehet is használni most? nem merek semmit magamon használni, nehogy ártson. Bár szerintem mivel idegbecsípődésnek érződik, valszeg még 2-3 napig szenvedni fogok. :evil: Nagyon fáááááj.

Betsy, Bence nagyon édi!!!!!!! :)

Kép
Kép
gabi82
 
 


Mirci,
várunk! :D

Jaimee,
kösz! :lol:

Gabi,
kösz! :lol: A derekadra én úgy tudom nem jó semmit sem kenni, de ezt csak fél füllel hallottam valahol, marad a finom masszázs esetleg, bár ha az ideg csipődött be, akkor meg úgyis mindegy, sajnos! :(
Tényleg, be akarsz kerülni a táblába? Beirjalak, vagy várjuk meg a szombatot, és utána?

Apropó tábla, fel is teszem, de nagyon üres!!! Csajok, senki nem megy mostanában semmilyen vizsgálatra, stb.??? Hol vagytok elveszve???

Kép
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de kicsit sűrű lett az életünk. Végre a hétvégén átrendeztük a szobánkat. Összeszereltük a kiságyat. :lol: Nagyon szép lett. Teszek majd róla fel képet.
Tegnap voltam a védőnéninél. Minden ok. Nem híztam semmit már 1 hónapja, viszont a pocakom nőtt 2 cm-t.

Sirkici!
Láttam hiányoltad a vizsgálatokat. Én megyek egy párra a következő hetekben. Írom is: 10-én vérvétel, 12-én Doki bácsi, 18-án kötelező 36 hetes UH+NST, 19-én védőnő, 26-án ismét NST. Azt hiszem kicsit mozgalmasak lesznek a következő hetek.

Gabika!
Gratulálok! Boldog pocakosodást! :wink:

Anyukák!
Gyönyörűek a babák. Mi meg csak irigykedünk, és alig várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk őket. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Sirkici

Szép nagy már a pocid! Élvezd ki ezt a hátralévő pár hetet.

Megvolt a 32 hetes uh.,Nagyobb a koránál kb 1 héttel.BPD 83 cm,THQ:89 cm.CG:3210, ez nem változott a 29. hét óta,de apától eltiltott a doki,a 36. hétig.
Jövőhéten vérvételek lesznek,márc.31. uh.

Gabi

Derekadra muskotályos zsálya olaj!

KépKépKép
bambika
 
 


Chris,
várjuk a képet a kiságyról! Tedd fel minél előbb!
Úgy látom ténlyeg nagyon mozgalmasak lesznek a következő hetek, egyre közelebb kerülsz a szüléshez! :lol: Amennyi kifér a tálbiba azt beirom, a többit majd később! :)

Bambika,
először is örülök, hogy minden rendben veletek, bár ez az eltiltás... :wink: :lol:
Ami azt illeti a pocim tényleg nagy, pedig már egyáltalán nem eszem édességet (pedig majd megveszedek érte), sétálok is minden nap egy nagy kört, és a kilók mégis csak rakodnak rám, nem tudok mit tenni ellenük, dehát majdcsak véget ér már, és végre én is babázhatok! :D
Hihetetlen, még 2 nap, és már te is 50 nap alatt leszel! :lol:
sirkici
 
 


Kép

Többiek? Bibi, Gyabi, Gitka?
sirkici
 
 


Sziasztok,

Egy gyors bekukk, sajna visszaolvasni nem nagyon van időm, rengeteget írtatok az elmult másfél hétben.

Most már egy kicsit jobban érzem magam, de sajna még mindig eléggé labilis vagyok. Ehhez hozzájárul az is, hogy Barbika nagyon hasfájós, rengeteget sír szegényke. Szépen szopizik, már 100-akat megeszik, persze utána meg bajlódik a pocival.
Kis lelkiismeretfurdalásom is van, mert nincs annyi időm a fiukra mint eddig. Minden pillanatomat a kicsi köti most le. Azért remélem, ha a 6 hét letelik, egy kicsit tudok ujra a fiuké is lenni.
Amugy Balázska egy igazi kis anyáskodó tesó lett. Mindig Barbika körül forgolódik, simogatja ha sír, nagyon türelmes. Imádja őt. Danika is szereti a kicsit, de őt idegesíti ha sír. Ha nincs sírás akkor szépen elvan vele.
Talán jövő héten már kimehetünk egy kicsit, mert a bezártság már nagyon rámtelepedett.
Súlyom szépen csökken, már 7 kg ment le rólam. Zömében a víz. Most már van ujra bokám és kezem is. Persze még sokat kell leadnom, de majd idővel.
Amugy kislányomat 3720 g-al hoztam haza szombaton, tegnapi mérése már 3960 g volt. Szóval szépen hízik és gömbölyödik. Remélem nem az anyjára fog hasonlítani.
Anyu itt van a héten, nagy szükség van most rá, mert még nehéz a mozgás, de már sokkal jobb, mint pár napja. Csak estére fárad el nagyon a hasam, akkor rettenetesen húz lefele.

Röviden ennyi rólunk, szüléstörténettel még majd jövök.

Néhány kép.


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Judy!
Gratulálok Barbikához. Nagyon aranyos. :lol: Az szerintem természetes, hogy leköti minden idődet, és elfáradsz mellette. De a fiúk úgy tűnik tolerálják. :wink:

Én is nagyon fáradok mostanában. Reggelre megfájdul a csípőm az oldalon alvás miatt, így már 4 órától azt sem tudom hogyan feküdjek. :? :oops: Fáj a hátam, a derekam. De gondolom ez normális. Többet kéne pihennem, de nem igen tudok.
Még tegnap is a szobában pakoltunk, hogy visszakerülhessen a fotel, mert abban valószínűleg könnyebb lesz majd szopiztatni, pláne éjjel.

Íme a kiságyunk:
Kép

Bambika!
Én is küzdök a gyomorsavval szinte egész nap, de főleg éjjel. Védőnéni tanácsolta, hogy igyak lefekvés előtt tejet. Úgy tűnik bevált. Most már nem olyan vészes. Kibírható. Egyébként hogy vagytok így a finishben? Kórházi pakk össze ven csomagolva? Nekem még nincs. Baba ruhák sincsenek kimosva sem. De azt hiszem jövő héten meg kell csinálnom, nem húzhatom tovább.

Sirkici!
Köszi! Csinos pocid van. Szerintem nem látszik, hogy sokat felszedtél volna. Hogy vagy? Hogy tellik a szabi?

Lányok!
Van jelentősége, hogy mikor vesszük ki a szülési szabit? Tudom, hogy 4 héttel a szülés várható időpontja előtt kéne, de én csak ápr. 1-től gondoltam. Addig tápénzen vagyok.

Anyukák!
Hogy vagytok? Mit csináltok ebben a szeles hidegben?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Judy,
örülök, hogy már jobban vagy, mostmár egyre jobb lesz! Nagyon szép képek, aranyosak a gyerekek! :lol:
:shock: a viz nem megy le rögtön? Én azt hittem, hogy amint megszülök megszűnik mindenféle ilyen jellegű dolog, mint a viz, derékfájás, stb. Vagy csak én vagyok ilyen naiv???

Chris,
nagyon szép a kiságy, meg minden körülötte, igazi babásos, nagyon aranyos!
Azért rendben van, hogy sok a dolgod, de próbálj meg mostmár többet pihenni, hisz nagyon a finish-ben vagy már! :lol:
Kösz a pocidicséretet, pedig már 16 kg-nál tartok, bár kb egy hete már be van dagadva a bokám meg az újjaim, és már le sem lappad, gondolom ez már igy marad végig, igy mostmár az is nyomja majd a kilókat! Lehet, hogy eddig is, nemtudom! Egyébként kösz jól vagyok, egész jól elvagyok itthon, meg mostmár visszaszámolok! :lol:
Ezt a szabis dolgot pedig sajnos én nemtudom, mert még sehol sem dolgoztam soha! :(
sirkici
 
 


JUDY: Nagyon szép kislány Barbi! Igazi kis formás kisbaba! Sajnálom, ha hasfájós, nem próbáltál rá valamit? Édesköménytea, infacol, köménymag stb. A fiúk is nagyon aranyosak, ahogy körülbástyázzák a hugit! Igazi féltő bátyuskák! Gratulálok a kis családodhoz, gondolom, így most már teljes az életetek 5-ösben :)
CHRISTELL: A TGYS-t a szülés napjától is igénybe veheted, nem kötelező szülés előtt. A táppénz több, mint a TGYS.. Nagyon jó a kiságy, de már a múltkor is megdicsértem. Mi van arra a papírra írva, ami a pelenkázó rész fölött van?
Vendég
 


SIRKICI: A pocakodat még meg sem dicsértem! Gömölyödik szépen :) Vonalzódat nem korrigálod? ;)
Vendég
 


Chris

Szuper jó a kiságyatok. :lol: :lol: :lol:

Én szülés előtt 2 héttel vettem kis a TGYÁS-t, hogy ezzl már ne kelljen foglalkozni szülés után. De közvetlen a szülés napjától is igényelheted.

Nagyon drukkolok neked, te vagy a következő. :lol: :lol: :lol:

Betsy,

Igen, azt hiszem teljes a család (???)De ki tudja mit hoz a jövő.
Én legszívesebben már most ujrakezdeném a 9 hónapot. Gyönyörű volt annak ellenére, hogy nekem még a kisujjam is fájt a végén. :lol: :lol:

Vettem infacolt, azt hiszem elkezdem, bár a védőnő szerint csak szenteltvíz. Köményt nem karaok adni, mer az is fúj. Csak tejcit kap, meg néha egy kis forralt vizet. Na meg nagyon odafigyelek, hogy mit eszek.

Én ugy tudtam, hogy a TGYÁS is 70% mint a táppénz. :roll: :roll: :roll: Tévedtem????

Sirkici,

Hát sajna nem megy le a víz rögtön, 1-2 hét kell hozzá, de gyomorégés, derékfájás, méhszájszúrás etc..., ezek rögtön elmúltak. Persze jött hozzá a hasfájás :evil: :evil: a császár miatt. De sima szülésnél, csak a gátseb fáj egy kicsit, de az elhanyagolható.

Amugy nagyon sépen nő a pocakod, és nagyon formás vagy.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Chris: Én is táppénzen voltam a szülés napjáig. Aznap amikor bementünk szülni, telefonált apa a háziorvosnak, hogy írjon ki, indul a TGYÁS! A gyednek van plafonja, azért is érdemes húzni az időt.

Klassz a kiságyatok! Hamarosan durmol majd benne valaki. :D

Judy: Barbi gyönyörűséges. Nem is 1-2 hetes babának néz ki, olyan kis kerek! :D hát egyetértünk. Piszok sokat kínlódtam a 9 hónap alatt, gyakorlatilag végigvinnyogtam, de holnap újrakezdeném. :shock: Biztos, ez valami kód, ösztön vagy ilyesmi.

Sirki: Én is azt hittem, hogy rögtön lemegy a víz, de a szülésznő mondta, hogy kb. 1 hét. Annyi is volt. A kórházból a szakadó hóban még az őszi cipőmben mentem haza...Semmi más nem ment a lábamra.

Réka éppen most borítja fel a napirendet, amit már egész jól megszoktam. Most összevissza időpontban akar enni, hol óránként, hol 3 óránként, és ordííííít, ha nem kap cicit. Fél órát alszik, máskor ébreszteni kell, mert már 3 órája szunyál.....3 hónapos, biztos most változik. :roll: És csorog, csorog a nyála.
jaimee1
 
 


Sziasztok!
Bambika, köszi a tippet!

Judy, Barbi olyan aranyos! Egy tündér.

Christell, nagyon jól néz ki a kiságy!!!!!


Kérdés: Milyen vizsgálatok várnak rám így az elején? Mert holnap, ha látszik valami, akkor uh után rögtön vérvétel jön. Mire számíthatok még?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Gabi: ez megyénként eltérő sztem, én 12. hétig csak privi dokihoz jártam, utána kellett a TG-be mennem, kaptam kiskönyvet és kezdődtek a vizsgálatok, első körben
- labor
- belgyógyi+ekg
- fogorvos

TG: havonta 1x a 28. hétig

Van privi dokid is?
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Judy

Tündéri a kislányod,nagyon szép baba.

Sirkici

A vizesedésről: mikor Bencével hazajöttünk a kórházból másnapra bedagadt mindenem,a lábfejem nem fért a papucsba sem,nagyon megijedtem.Felhívtam a dokit, ja elfelejtett szólni hogy ez előfordul,de még általában a kórházi napok alatt ,csak mi hamar hazajöhettünk.Ilyesztő volt látni ahogy percről-percre dagadok :shock:

Christell

Már én is nehezen viselem nagyon.Köszi a tejet kipróbálom,csak az a baj hogy úúútálom az ízét.Kakaó nem jó???
Kórházi csomag még sehol,még meg sem vettem a betétet stb....OLyan Pató Pál urasan vagyok vele,,,,ej ráérünk arra még :)
A ruhák már pár hete kimosva,vasalva pihennek a szekrényben,de milyen jól tettem,tudtam hogy mostmár nagyon nehéz lenne még azokat is vasalgatni.Kiságy még nincs összerakva,majd az utolsó pár napon valamikor.

Jaimee

Réka valószínüleg elérkezett a három hónapos /húú hogy is hívják?? :oops: /fejlődési ugrás??-hoz,amikor átmenetileg többet eszik.

KépKépKép
bambika
 
 


Betsy,
köszike! :lol: De miért mi baj a vonalzómmal? Jól számol, ma vagyok 30+2 hetes. Vagy valami más a baj vele?

Judy,
kösz! Hát akkor ez nagyszerű, de nem gond, az már majdcsak elviselhető lesz valahogy, a lényeg, ami utána jön. A hasfájásra meg mindent mondanak, de eddig én senkitől sem hallottam, hogy valami igazán, hosszabb távon is hatott volna, de biztos van rá valami módszer, nemtudom. Azért remélem nektek sikerül valamivel megszüntetni, de a lényeg, hogy emigy minden rendben veletek, és hogy már a sebed is szépen gyógyulgat! :D

Jaimee,
:D , nem semmi, hogy milyen össze-visszaság alakult ki nálatok, de talán tényleg csak változik, és hamarosan megint beáll egy rend, vagy visszatér a régi! A nyálcsorgás nem azt jelenti, hogy hamarosan jön a foga? Tudom, elvileg 6 hónapos kor körül kellene, de a barátnőm kislányának is kijött 4 hónaposan kettő is, most meg 7 hónapos és már van hat foga! Ő is sokat nyáladzott előtte!
sirkici
 
 


Jaimee, a prividokimhoz járok. Ő rendelte el a vizsgálatokat. Mi az a TG?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Jaj, azt hiszem rájöttem: Terhes Gondozás, ugye? De buta vagyok. Bocsi.

Kép
Kép
gabi82
 
 


Bambika,
:shock: , úristen, nem semmi, ilyen dagadás előfordulhat? Akkor remélem, hogy jók lesznek a papucsok, amiket vettem a kórházba, és úgy számoltam, hogy most ennyi dagadástól éppenséggel rámegy a lábomra, akkor meg már majdcsak lappad, és nem lesz gond. Lehet, hogy elszámoltam magam, dehát ezt nem tudni előre, valamit meg venni, vinni kell!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem régen jártam erre, mert nem győzök olvasni!!

Gabi! Gratulálok!!! Biztos fognak legközelebb már hallani!

Christell! Nagyon szép a kiságy!Biztos szépeket fog álmodni!
Én is táppénzen voltam a szülés napjáig.

Jaimmee! Mennyi haja van Rékának! Hihetetlen!
Dorkának is csorog a nyála. Először azt hittük, azért, mert felcsippantották a nyelvét. De nem, csak pont akkor kezdődött. Azt mondta avédőnéni, hogy bár a foga csak később bújik ki, de a ki csírák már megindultak. Úgyhogy utánunk a nyálözön!

Judy! Nagyon szép Barbi! Hatalmasakat eszik!Szerintem is idősebbnek néz ki! Lesz a fiúknak kit gardírozni!

Dorka meg nem nagyon akar enni. 150-nél ritkán eszik többet,és van ,hogy azt is úgy kell belediktálni. A kaki ügy se oldódott meg. Adhatok én neki akármit. Heti egy ,max.kettő és slussz.

Sirkici! Szépen alakul a pocakod! Kell is már hozzá a pihenés!
Íme legújabb szerzeményem:
Kép

"én és a zsiráfom"
Kép

Ez az egyik kedvencem.Sirkici, ha godolod beteheted ezt a táblába
Kép

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Bambi: De, kakaó is jó! Mindegy, csak a tej benne legyen. :wink:

Omni: Elképesztő szép ez a lány!!!!!!! :D Csodaszép!
Látom, ez a macis rugi népszerű, Rékának is volt, Bíbinek is lesz... :D

Én nem is tudom, mennyit eszik, minap 100 ml ment le neki üvegből, de a cicit jobban értékeli egyelőre.

Sirki: No para! Minden oké lesz! Erről a kórházi dagadásról én sem hallottam, szegény Bambi....

Gabi: TG? Igen, az. Bocsi, lusta voltam kiírni. Ja, akkor nálatok egy szálon fut minden. Az a jobbik eset. :wink: Nálunk a TG-s dokihoz muszáj járni,mert az írja elő a vizsgálatokat és ugye gyűjteni kell a 4. megjelenést is, privi doki azokat nem igazolhatja. :roll: :roll: :roll: Mikor is mégy UH-ra? Holnap?
jaimee1
 
 


Omnia,
:D , igen kell, az biztos!
Nagyon szép Dorka baba, és szépen növöget. Aranyos az új szerzeményében, és a zsiráffal is nagyon cuki! Betettem a képet, mindjárt felrakom a táblát, tényleg jó kép!

Jaimee,
igen, minden oké lesz, csak pozitivan! :lol: Már csak arra kellene valahogy rávennem a szentemet, hogy forduljon be szépen, ahogy kell, hogy lehessen rendes szülés...

Tábla:
Kép

Judy,
esetleg, ha lesz olyan képed Barbikáról, ahol szépen látszik az arca szólj, és berakom azt a tábliba! :D
sirkici
 
 


SIRKICI: Nekem azt mutatja a vonalzód, hogy 27+5.. A többieknek nem? Akkor nálam van a hiba :roll: Nekem is szülés után dagadt be a lábam, de mire hazajöttünk, már szépen lement.
JAIMEE: Pont kérdezni akartam, hogy valamelyik gyerkőcnek jön e már a fogacskája?! Sajnos ez hosszú folyamat lesz, Bence pár napja nagyon nyáladzik, és az ökle a szájában van sokszor. Ezek szerint Rékánál is elindult valami :)
OMNIA: Kész hölgy már Dóri, főleg az utolsó képen. Jó az az etetőszék, praktikus, hogy dönthető (a mienk sajna nem), mert biztos lesz rá példa, hogy evés közben bealszik :)
Vendég
 


Betsy,
tényleg? Nálam jól mutatja! :)
Akkor lassan nálatok is jönnek a fogak! :D

A táblát felrakom mégegyszer, kicsit próbáltam közelebb hozni Dorka arcát, remélem látszik is valami különbség:

Kép
sirkici
 
 



Sziasztok!!

Judy: nagyon helyes, hogy már jobban vagy!!! Örülök Neked nagyon! A babáid tüneményesek, két lovag és hercegnő, ez olyan szééééép :wink:

Chris: Tök szupi az ágy!!! Tényleg, mi van a "faliújságon"??
Nekem nem volt vizesedésem, de a szobatársam is szülés után vizesedett be. Megijedt, de már elmúlt neki teljesen!!! No para...
A szabit és a Zoli születésétől vettem ki. Így gazdaságosabb.

Sirki: Szép gömbölyű a pocikád :wink: Jó otthon, nem? Élvezd ki, készülj fel a nagy dologra!!!
A tablicsek szépen növöget. Nálunk is volna egy korrekció, de nem olyan lényeges. Tündike 2590-el született 8) De így is mi vagyunk a legkisebbek :lol: :lol: :lol:

Fogzás: Zozinál már 2 hósan csorgott a nyála, de az első foga meg 5 hós korában jött ki.

Jaimee:
Ez a mérföldkő vagymi :wink: akkor most új órarend? 8)

Omni: Hú, de szép baba a kis Dorka 8) Fiúk, vigyázat :lol:

Bambi: Most is vizesedsz? A ruhákat jó, hogy megcsináltad, én is azt hittem időben vagyok, kimostam és másnap vasalni akartam, de bementem szülni 36+5 napon :wink: A csomagomat meg előtte lévő nap összeraktam...Belsőmegérzés :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok Lánykák!

Csak gyorsan bekukkantottam, mert lenne egy kérdésem. Ma reggel óta nyilalló fájdalmat érzek az alhasamban. Normális ez ilyenkor? Tudom, hogy elég nagy változások mennek végbe ilyenkor, de azért egy kicsit aggódom. Szerintetek felhívjam a dokimat?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sziasztok!

Unatkoztam, pedig vasalnom kéne, de imádom a kis szívtiprómat! És bocsi, ha sok lett, de nem tudtam választani.



Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Most nézem, hogy az első képet nem forgattam vissza, mindjárt javítom!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Mirci: nekem azt mondta az orvosom, hogy ameddig nem GÖRCSÖLÖK, addig nincs gond. Minden másfajta fájdalom okés. :wink: Méhszalagok nyúlnak sztem. Ha mégis nyugtalanít, nyugodtan hívd fel a dokid.

Majd reagálok, csak most dologidő van. :D

Sirki, nálam is jó a vonalzód! :D

Chrissy: SZupik a képek!
jaimee1
 
 


Ja és Mirci, pihenjél! Az első trim (is) marha fontos. :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee mami köszi!
Na én pont az ellenkezőjét tettem, és széthajtottam magam. Nem nagyon volt más választásom. De jövő héttől kííratom magam két hétre...pont az első trim. végéig. Na azt nem mondom, hogy végig feküdni fogok, de nagyon kímélni fogom magam. Azért holnap rácsörgök a dokimra......már a derekam is fáj.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Olik,
korrigáltam! :D És igen, jó itthon, egyenlőre tök jól elvagyok, meg visszaszámolok... :wink: :D

Mirci,
osztom Jaimee véleményét, nekem is ugyanezt mondta a dokim! A fájdogálások miatt én is sokat paráztam, de ha nincs görcs, nincs gond, de ha az téged jobban megnyugtat, akkor hivd fel a dokid! :)

Chrissyy,
nagyon jók a képek, aranyos Martinka! Szépen produkálja már magát! :wink: :lol:

Jaimee,
akkor OK! :lol:
sirkici
 
 


Sziasztok csak most jövök mert eddig nem sok történt.Nagyjából követtem a dolgokat és Gratulálok minden anyukának!!!!!!!
Sirkici:mi márc.18-án megyünk uh-ra.Eddig minden ok semmi változás.
Ja és márc.25-30 nászút lesz már alig várom :D
Vendég
 


Sirki: Mert még nem fordult be? Dehát az nem baj, még ráér. Hová rúg?

Chris: Tényleg, ti hogy álltok ebben a témában?

Olik: Igen, próbálom kitalálni, milyen új napirendet tervez a kisasszony. :roll: 8)

Gitka: Húha, dejónektek! :D Hová utaztok? ....Így hárman? :D
jaimee1
 
 


Gitka,
beirtalak! De jó is lesz nektek, nászút... :lol:

Jaimee,
igen, mindenki azt mondja még ráér, és én még reménykedem. Hogy hová rúg, hát általában a köldököm körül rugdos, vagy alatta az alhasamban érzem tompán. De mikor elkezdtem érezni, akkor is ott éreztem a rúgásokat, úgyhogy abból is gondolom, hogy nem történt változás. Meg Chris is irta, hogy amikor befordult (elvileg, mert azóta nem irt ha jó emlékszem, hogy mit mondott a doki az uh-n) máshol érezte a rugásokat!
Nálatok kezd már összeállni az új napirend? :lol:
sirkici
 
 


Jó reggelt lányok!

Én hiszek nektek, úgyhogy nem nyaggatom a dokimat. Görcs nincs hál istennek. Próbálok pihengetni hétvégétől.

Amúgy a babák ennivalóak mindegyik :D

Sirki: amúgy milyen a közérzeted? Ne haragudj lehet, hogy írtad, de dolgozol még?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Tyűűűű, végre itt! :lol: Nagyon nem fogok most visszaolvasni, csak egy kis életjelet adok... őskáosz, költözés, most kicsomagolás, még mindig nem találom a fejemet sem...

Közben voltunk dokinál, minden oké, Bibibébi még mindig fejvégű és még mindig utálja ha az UH betolakodik a lakásába, folyamatosan rugdosott a vizsgálat alatt, vicces volt :lol:

Kaptunk egy képet a pofijáról, íme:

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?