Új privát üzeneted érkezett!

Kis*, Alleg
Köszi a Matyekom nevében :lol: Majd amikor hozza haza a kis k...kat :lol: :oops: Hú de fogom biztos utálni :lol: :roll: :? :oops:

Alleg
Elhiszem. Most aztán bepótolja az elmaradt februárt is a piri :twisted: De tényleg örülök, hogy legalább magától jött meg, mégha ennyi időre is :roll: :?
Tervezed már a h. évfordulót? Elmentek valamerre?
Vendég

sziasztok!

hazaértem. megkaptam a mai szurit. ma csak egy volt, holnaptól kettesével megy a pocakomba. :lol: hétfőn újabb vérvétel és uh.

később visszaolvasok, most kicsit fáradt vagyok.

kati
katica30

mnzsani!

Abszolút lehet, hogy igazad van, én is gondoltam már erre, hogy lehet, hogy beképzelem a dolgokat, de azt hiszem az vesse rám az első követ aki egy ilyen helyzetben nem érezne valaki így. Abszolút nem haragszom, sőt szeretem, ha valaki leírja, amit valójában gondol, én is ilyen vagyok! Köszi a drukkot és, hogy válaszoltál :!: :wink: :wink: :wink:

Kis-Csillag!

Ajánlom neki, hogy felálljon, mert különben megharagszom rá... :oops: :lol:

Alleg!

Vérvétel lesz, és remélem, hogy ott ragadtak a kismanók, ahol az Anyukájuk gondolja!!!:)

puszi
gerike

Sziasztok Lányok!

ma csak beugrom, mert nemrég jöttem a sebészetről, kivágták a rózsatüskét a kezemből (be volt tokozódva). és még fáj ahogy írok. (sikerült műtét ütán elájulnom :oops: ) de már jól vagyok, csak fáj...
nem szabad vizbe tennem egy hétig, lehet apának kell fürdetnie engem :shock: :roll: :D :lol: :lol:

mindenkinek drukkok, holnap jövök (remélem)
dezsina

Dezsina - húúúúúúúúúúúúú, micsoda program!!!!! mármint a fürdetés!!!!!!!!! micsoda kényeztetés lesz nálatok!!!!!!!!! :lol: (vagy csak a naivitásom mondatja ezt velem? - nálunk apa biztosan végigmulatná a dolgot!) Figyi -mindjárt konzultáció , azt látom a vonalzón, és aztán következő hónapban buli??????????????

Gerike - nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!! Tessék reggel okosan tesztelni is! Aztán meg írni nekünk, hogy veled örülhessünk!!! A vércukorszintem miatt sajnos diétáznom kell - a dalnak is örülök, de a csokoládéra most jobban vágynék..... :wink: Dalol apa eleget így is!

Zsani - szóval utálni mi????????? nálunk apa mondogatja, hogy vadászfegyver-vásárlást tervez a születéssel egy időpontban. Pedig tényleg jóképű a srác!!!!!!!!!!!! Na jó, Janka még rettentően kiskorú ehhez! :lol:

Kép

Kép
julika79

ezt beragasztom a babanaploba

Beney Zsuzsa :
Hogyan vártalak

Azt kérdezed tőlem,
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget –
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret –
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget –
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.
Vendég

sziasztok!

gerike: drukk+++++

brumi: gyógyulást kívánok! csak óvatosan, vigyázz még magadra!

bellanita: szegeden már csak a pocakodban mutatják meg, beülti után. én alig láttam, hisz a műtőbe nem vihettem be a szemüvegemet (legközelebb kontaktlencsében megyek). utána kapsz róla egy pici uh képet.

bella: drukk++++ várunk a hírekkel!

legyekmami: nagyon drukkolok+++++

zsani: nagyon édes a kis szakács :wink:

dezsi: gyógyulást kívánok!

julika: apa tanulja az éneket?

katica
katica30

Katica - igen, tanulja. De talán a csokoládé sem marad el, ha jól sejtem..... :lol: persze meglepi az egész, de böngészgeti a füzeteimet versek-dalok után.....nagyon édes. :oops:

p. kata - én ezt szoktam énekelgetni Jankának. Szeretjük!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Julika,
már nagyon a finisben vagytok Jankával. :D :D :D
Édes lehet nagyon a párod amikor készülődik, hogy a megfelelő éneket találja meg és Jankának is tetszen. :wink:

Nálunk Apa Shrek dallamait szokta játszani illetve tanulgatni amikor van ideje és éppen keze ügyébe akad a gitár. :) Kár hogy csak néha.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

csak egy gyors bejelentkezés ma még pihizek :lol:

van három csodás kisvirágom odabent :lol: jó helyen :wink: Öten pedig fagyasztóban várják a jövőt---

közsönöm a drukkokat, éreztem :wink: :lol:
Vendég

MamiLeszel: akkor mától MamiVagy! :wink: :wink:
Sok-sok folycsi, fehérje, becélgetés, pocaksimi :)
Babaragi első szállítmány elindítva!

Julika: én a csokit most kívánom, meg alapból az édeset, míg terhes voltam egyáltalán nem.. :shock: Hát most bepótolom :lol:

Én meg jelentem működök..
Kép
Ez egy ma 17ó20p-kor készült LH :lol: :lol:
Kép Kb 14 nap és itt van pirinyénnye :lol: :lol:
Most én lenni nagyon happy, bocsánat mindenkitől..
De nagyon várom a köv. mensit, mert akkor lesz megkonzi mikor lesz megmütti :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

LÁnyok!

Úr Isten mindjárt péntek, nagyon be vagyok sz----va.....
Vajon költözött valaki(k) a pocakomba????
Jézus még1 éjszaka.

legyekmami!

Nagyon vigyázz a babócákra...és pihengess sokat.
gerike

Lányok!

Írjatok Nekem valami biztató!!! :? :P :? :P
gerike

gerike: szuuuuuuuuuuuuszáááááááááááááááá
Akarsz róla beszélni??

Kép
kis-csillag
Tököl

"bíztató" :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok!

mindenkinek szép estét! Búcsúzom, remélem anyaként fogok visszatérni holnap!:9
gerike

Gerike!

mennek a +++++++++++!

Lmami!
sok sok ragacsot és vigyázz a kicsikéidre.Milyen érzés volt mint az inszem?A fagyikért fizetni kell?

Katica!
a doktornő adta be az injekciót?és miért kell megtanítani beadni?
menni adagot írt fel?

Most megyek "hulla -fáradt" vagyok most értem haza a melóból 20 perce.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát.

Kép

Kép
bellanitta

gerike: reggel lesz gondolasz RÁD!
Nagyjából azt is sejtem mikorra várható az uhu, így ahhoz is sok-sok drukk!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

gerike!:)
márcsak pár óra és jösz az eredménnyel!Nagyon drukkolok!!!!! ahogy írni szokták:kezem-lábam X-ben! :)

legyekmami! :)
vigyázz a manókákra! pihenj sokat,igyál nagyon sokat és egyél amitcsak megkívánsz! :)

kis-csillag!:)
szép kétcsíkos, remélem hamarosan a hcg teszt is ilyen lesz! :)
a fogorvost nem irígylem,nekem is menni kéne,de nagyon félek tőle...de kell...terhesség alatt kihagytam,így tuti tömések esetleg egy húzás vár rám :( honnan van ennyi bátorságod??? ja a receptet köszike! :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gerike!
Rettentően szorítok! Várom a nagyon nagyon pozitiv híreket! Hős vagy, hogy eddig kibirtad teszt nélkül! :D :wink:

Legyekmami!
Hatalmas gratula a kismamijelöltnek! Mennek a ragacsok! Pihizés, relaxálás, pozitiv gondolatok! Ezt írom fel a receptedre! :!: :wink:

Katica!
ugye Neked akkor elkezdődött és szúrsz :roll: :?:
dezsina

KisCsillag!
nekem is van LH tesztem. Ebben a hónapban én is kipróbálom. egyszer próbáltam ki ilyet, de minden csíkom egyformán sötét volt és nem láttam különbséget :shock: ....
dezsina

Gerike!
Várunk nagyon az eredménnyel!Nagy drukk mára!...és egy hős vagy,hogy nem teszteltél :D
Lmami!
Soksok babaragacsot küldök,hogy legalább ketten odatapadjanak még vagy 8 és 1/2 hónapig.(bár ikrekkel lehet hogy csak 8 :roll: )
Kis-csillag!
Örülök,hogy működsz,de azt ugye tudod,hogy az Lh teszt akkor pozitív,ha a tesztcsík legalább olyan erős,mint a kontroll,vagy még erősebb.Gondolom mára beerősödne,ha csinálnál,de szerintem így nem 14 nap,hanem egy-két nappal több,míg megjön. :wink:
Dezsi!
Puszi az ujjacskádra!
Katica!
Hajrá tüszőcskék!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gerike,
nyugi, ne stresszeld magad, azzal nem teszel jót magadnak!

Legyélmami
nagyon szorítok
+++++++++++++

Katica,
Hajrá tüszök.

Dezsi,
Remélem ma már jobban van a kezed.

Kis*
örülök, hogy 14 nap múlve jön a piroska!:)

Konzi:
szedem továbbra is a fogigátlót és várjuk a férjem eredményét.
Vendég

Sziasztok, nagyon rohangálós napjaim vannak mostanában :oops: , de lélekben veletek vagyok.

Dezsinek és Bruminak további jobbulást kívánok!

Gerike, várom nagyon a híreket. +++++

Legyélmami, neked is drukkok +++++

Zsani, nagyon szép a kis szakácsod. :)

A többieknek is szép napsütéses 8) napot, és persze szép hétvégét! :D

Kép
petne

Legyekmami,
Kép
Vendég

Viki: hogy honnan?
Van egy hely itt a városban, az a neve, hogy "piarc"..
És szóval van ott egy nagyon eldugott kis sarok..
Abban az eldugott kis sarokban üldögél néhanapján egy öreg néne, és az őzikéje..
Szóval időnként, ha ott érem, veszek tőle egy-két zubbonnyal, majd hazahozom és gondosan becsomagolom majd amikor elfogy, mindig levágok egy kicsit és felhasználom..

Komolyra fordítva a szót :) Tőletek :) :roll:

A HCG-t meg majd nyáron hozom :D
Recept egyébként bevállt? :oops: :roll: :wink:

gerike: épp rád van gondolaszom, remélem most vagy benn uhun és Török Tanár Úr jól bekukkerol és utána meg majd gratulál a vérvétel eredményével :wink: :lol: :roll: :D

Dezsi: nekem a tegnap esti lett először ennyire látható, ma is lövök egyet :lol:

Nyulasz: én is örülök neki, csinálok ma mindenképp..
Most épp azon filózok, lehet mindjárt meg is ejtem és mégsem várok estig.. :lol: :lol: :lol:
A 14 nap egy kb időpont, lehet lesz az 16 is, de legalább vannak sejtéseim mikor várható kb.. és ennek örülök :lol:

Bella: mikorra várható az eredmény? szurkolok ++++

Egyébként hurrá péntek
Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

szerbusztok lánykák!!

nagyon köszönöm a babaragcsokat, jól elraktároztam őket. Sokat bezsélek hizzájuk, apuka is puszilgatja őket, remélem lesz kedvük maradni...most már hogy mindhárman bent vannak, nincs szívem azt kivánni, hogy ketten vagy egyen (de jó kis szó :wink: ) maradjanak, akarom mindhármukat...na milyen az anyai szív igaz???? :lol: :lol: ugyhogy erről ultrahangig nem is beszélek hogy eghy kettő vagy három legyen, komplex kis cspatként kezelem őket, nem tehetem meg úgy érzem hogy azt kivánjam egyiktől másiktól ne maradjon meg. amint aztán meglátom hányan maradtak annyiukat fogom imádni....de addig....ők hárman az én picikéim :lol: :lol: 1 fiú két lány szerintünk :wink:

eléggé fáj még a hasam de szerencsére magne b6 ra remekül múlik...ami zavar az akorai allergia..amitől hatalmasakat tüsszögök, de azért remélem annál jobban ágyaztam, semminthogy ez ártson nekik :wink:

Kiscsillag!!

elhiszem hogy örülsz a kétcsiknak...ez nagyon jóóó hír!!!!! ellenben vitatkoznék finomna Nyulaszka azzal, hogy csak a két egyforma erősségű csik pozitiv, mert anyatopikomban több babás lánynak sem volt egyformán csikos és mégis bab lett belőle...azt hiszem attól is függ, hogy mlyik napszak, mennyire sikerült közel kerülnöd az lh csúcs hoz időben és igy tovább.

Nyulaszka!!

Köszönöm szépen a ragikat :lol: :lol: :lol: :lol: felhasználom őket az össszeseeeeeeeeeeeet :lol: :lol: :lol: és persze mind mind köüldöm majd vissza őket ha szükség van rájuk.,..látom 14. napvan...még nem vagyok teljesen otthon bennetek, nálatok van spontán esély???mert akkor ezerrel tessék nyulnak lenni :lol: nomen est omen ugye :wink:

Gerike

HOGY BÍRTAD KI teszt nélkül??? én et+ 10 től tervezem :oops: majd megírjátok hülyeség e
nagyon sok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ezermillió puszi mindenkienk!!!
Vendég

Nyulasz!
köszi a puszit! :lol:
lassan akciózhattok :wink: középidő :D hátha..... :wink:

Bella!
:D ma már jobb a kis-kezecském, ezért többet is írok :D

Gerike!
már tűkön ülök! :D :lol: :wink:

Zsani!
Sajnálom, hogy nem a babásodás miatt váratott ennyit a mesid! De ha ez jó hír, hogy magától jött meg, akkor örülök neki!
Milyen jól látod, hogy az ember lánya hogy be tud mindent magyarázni a testébe :roll: :) sajnos :(

Julika!
valóban lesz konzi pár nap múlva, de nem tudom, hogy akarok e most nekiindulni. :roll: Sok minden kavarok bennem. Ugyan most nem vagyok depi szerintem, de azért mégis az vagyok apa szerint... Tegnap a lelkemre beszélt, hogy tönkreteszem az életem, ha így mindenen izgulok és idegesítem magam előre. Olyan dolgokon, amiket nem tudok befolyásolni, azokon ne örlödjek. Hát, könnyű mondani. Azt hiszem képtlen vagyok megnyugodni. Pedig muszáj lenne. Persze lehet, hogyha talákozom a dokival, egyből megyek! Igaz elötte szeretnék még egy pár vizsgálatot megbeszélni vele, mert ugyi fogy a támogatás és nincsenek válaszok a miértekre...
Húúú, de hosszú voltam :shock:
dezsina

Legyekmami!
legyélmami :D és is mindig ET+10nél kezdem (ez hazugság mert előbb) :lol: :lol: De ET+10-nél nekem már volt pozitiv! :!: :lol: Olyan jó volt :lol:
dezsina

sziasztok!

julika: legalább kapsz csokit is :lol: (kárpótlásul az énekért)

legyekmami: nagyon drukkolok+++++

kis *: mai teszt? :wink:

gerike: nagyon drukk++++

bellanita: remélem, tegnap válaszoltam msnen minden kérdésedre.

dezsi: nem szúrok, engem csak szúrnak. én nem vagyok elég bátor ehhez. helyette minden nap elsétálok a kaáliba. (na jó, néha lusta vagyok, így pl. ma villamossal mentem)

bella: férjed eredménye mikor lesz meg?

petne: gyere máskor is!

rólam: megkaptam a mai szurikat :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Sziasztok!

Legyekmami! ++++++++++++++++

Gerike! Várjuk a jó híreket!

Katica! Hajrá szurik!!!

Bella! Közel a cél. :wink:

Mindenkinek nagy ölelés!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gerike :!: Felallt :?: :lol:
katavirag

Ciactok Lánkák :)

Hanna: én is ölellek Téged naon-naon!

Katica: hajrá szurkapiszkák :lol:
Mai teszt? megvolt.. jelentem.. halványabb az estinél, még egy van, azt este kilövöm a holdig :lol: :lol:

Katavirág: :lol: :lol: :lol:
De én is kiváncsi vagyok már, hogy felállt-e :roll:
nagyon szurkolok gerikének :) :D :wink:

Voltam ma munkahelyemen.. Beszéltem orvoskollégával és gyógytornásszal is.. Mert hát ugye balesetis vagyok van protekcióm.. Ugye bajok vannak a farokcsontommal amióta hazatértem, és már olyan szintű a probléma, hogy fél óra ülés után nagyon fáj.. Előzményeimben egy 97'-es nagy esés van csak és a császár során a spinál .. :oops: :oops: :D :shock: Holnap megyek be ehhez az ismimhez, megnézzük röngönyön, látszik-e valami, mert már kicsit zavaró NAGYON! Gyógytornász szerint lehet az oka, hogy a sok fekvés nem tett jót, másrészt sajna az is lehet hogy a spinálkor szúrtak meg egy rostot.. Holnap okosabb leszek.. :roll: Mint egy ötödikes :lol:

Amikor még a konzi és a nőgyógyi kontroll előtt álltam, Dezsikém Te mondtad, hogy minden hétre kell izgalom..
Látod? Eddig bírtam orvos nélkül, holnap muszáj lesz egyet elfogyasztanom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Többiek mizu? Kismami? Pocaklakók? Babyk?
A hiányzóknak tessék magukról életjelet adni néha! :) :wink:

Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Gerike???????
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Gerike!
gyere már, annyira várom a jó híreket!!!! :lol:
dezsina

Sziasztok!

Micsoda csapat! Énekesek, gitáros. Apa nálunk is kórusban énekel. És tud is szépen. Nekem is szokott :D Meg táncol is hozzá. Na az már nem megyen olyan jól :D

Dezsi, megértem, hogy el vagy kenődve, és egyetértek azzal, hogy ha nem érzed magad felkészültnek a következőre, akkor inkább várj egy kicsit. Nekünk is volt a 4 inszem után pár hónap szünet, és nagyon jót tett... lelkileg is és a kapcsolatunknak is. Előtte másra sem tudtam gondolni, mint hogy gyerket akarok, mindent annak vetettem alá, az egész életem megváltozott, rossz érzés volt pocakos kismamákat, újszülötteket látni. Aztán a pár hónap pihenő csodákat tett. Visszatért az életkedvem, és egyben a korábbi életem.

Legyélmami, én is sok sok ragacsot küldök. Nagyon izgalmas időszak ez szerintem, kicsit irigy vagyok érte :oops: Na de hipp-hopp eljön az én időm is.

Gerike, úgy reméltem, hogy mire jövök, már a jó hírekkel vársz, de még semmi :cry: Írjááááááál :!: :!: :!:

Kiscsillag, micsoda fordulat :D Remélem, kétcsíkos repül az űrbe, nagyon drukkolok. Szerintem azon ne izgulj, hogy halványabb az egyik a másiknál, a tájékoztatókon is azt szokták írni, hogy mindegy, milyen erős, ha ott van, akkor ott van, és kész :!: :D Várom a fejleményeket.

Katica, a szuris időszak is jó, mert eltekintve a hülye mellékhatásoktól, azért ez már valami jónak a kezdete.

Kép
petne

Köszi lányok a drukkokat, de nem sikerült.
Az UH alapján azt mondta nagyon nagyon biztató és szerinte terhes vagyok, de a vérvétel egyértelműen kimutatta, hogy nem...ennyi..
gerike

ja és még azt mondta, hogy most megjön a menstruációm és utánna indítjuk a fagyi babákat.
gerike

Gerike, hol keslekedsz :?: Mindenki erted izgul :!:
katavirag

Jaj, Gerike, nagyon sajnálom :cry:

Kép
petne

:cry: :cry: :cry:

Gerike, pont egyszerre irtunk :!: Telepatia...

Mennyi volt az a negativ HCG :?: Hany nappal vagy az ET utan :?:
katavirag

Talán az vígasz, hogy nem kell sokat várni, és újra próbálkozhatsz.

Kép
petne

Gerike!
:( akkor csak icipicit vagy terhes :roll: Istenem, annyira sajnálom :(
DE nem adod fel! :!: Én is voltam icipicit terhes és a lombik után rögvest terhes lettem spontán, mert a szervezetem emlékezett! Igaza van a dokibácsinak! Tessék menni a fagyikért és meglásd karácsonyra babázol!!!! :D
Ölellek! :)

Petne!
:D :) :D aranyos vagy, hogy megértessz!

Katica!
Te kis kényelmes, szúratod magad?! :D :lol:
dezsina

Katavirág!

Nekem semmi értéket nem mondott ET+12 nap, csak azt mondta, hogy a vérvétel alapján nem vagyok terhes.

Dezsina
Engem is az nyugtat, hogy egy ciklus és a következőben mehetek a fagyibabákért, azt mondta még, hogy ennyi fagyibabából, már terhesnek kell lennem, pedig ilyet nem nagyon szokott mondani senkinek azt mondta.

El vagyok keseredve...ma akik visszajöttek senkinek nem sikerült..
gerike

Gerike!

El sem tudsz keseredni, mert már ott várnak a sítáborban a gyerekek és a meleg pocidba kívánkoznak! Képzeld el tudatalattidban, hogy karácsonykor már ringatsz... 8) Nagyon drukkolok!!!! :wink:
dezsina

Gerike :cry: :cry: :cry:

De ne add fel :!: Most sird ki magad, esetleg rugjatok ki a hambol ma este paroddal, de ne add fel :!: Ebredj holnap mar uj remenyekkel :!: Itt a topikban pedig megbeszelheted velunk a problemaidat :!:

Kivanok mihamarabbi babasodast :!:

Kép

Akkor most Legyelmami a kovetkezo :?: :wink:
katavirag

Gerike!

a fenébe!!!! annyira sajnálom!!!!!!!!!!!előre a fagyibabákért!!!!!! sikerülni fog!!!
Vendég

Kata!!

tehogy vagy így a finisben??? :lol: megvetettek már mindent?
Vendég

Igen, mar mindent megvettem. Sot, en mar a 7. honap vegen, mondvan, ilyenkor mar nem fogom birni magam. Hat birom. Sot, ugy probalom valamivel elutni az idot. Amugy meg baratnozom, moziba jarok, venedegeket hivunk, sutok-fozok.
Persze e miatt nem kivanom, hogy jojjon hamarabb... :wink:
katavirag

Gerike! :(
simi a pici lelkednek! ma még szomorkodhatsz egy picit,de holnaptól már teljes erőbedobással a fagyibabókra koncentrálni!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?