Új privát üzeneted érkezett!

Már megint lapi?????
encike 2

vera...vera...laptetőőőőőőőőőőőőő.
lyndee azért lehet beteg leszel.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lehet az a jó hogy nem hajtasz rá :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca:Zsuzsu-nak küldött egy sms-t Alíz hogy 3-án este fél tíz körül ha jól emélkszem világra jött Perta.Jól vannak!

KépKép
lyndee

ezt írta zsuzsu:ÖRÖMMEL TUDATOM VELED ÉS A TÖBBIEKKEL, HOGY 2008.03.03-ÁN 21:45 PERCKOR MEGÉRKEZETT A KISLÁNYOM PETRA! MINDKETTEN JÓL VAGYUNK! ÜDV. ALÍZ a babanetről

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca!
Ez az én tapasztalatom volt. Persze lehet rossz napját fogtam ki. Csak elég sz....ul esett. Azért kérdeztem, mert nem tudtam ,ő azért van, hogy válaszoljon.
O micsoda költöi fogalmazás. Örülök, hogy neked segitett.
encike 2

Enci! Ehhez tudnom kéne, hogy pontosan hány hónapig/ évig voltál gyesen és hogy hány nap szabi járna egyébként a munkaszerződésed alapján! A pótszabadság két gyerekre már évi 4 nap.
kislibus

[quote="zsuzsu72"]S írta:zsuzsu72ziasztok!

Bocsánat, csak most tudtam jönni az örömhírrel! Ezt az smst kaptuk:

Szia Zsuzsu! ÖRÖMMEL TUDATOM VELED ÉS A TÖBBIEKKEL, HOGY 2008.03.03-ÁN 21:45 PERCKOR MEGÉRKEZETT A KISLÁNYOM PETRA! MINDKETTEN JÓL VAGYUNK! ÜDV. ALÍZ a babanetről :D :D :D :D

Válaszoltam is neki: Tiszta szívből örülünk, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk! SZeretettel: Zsuzsu és a babanetesek.

KépKép
lyndee

Juca! Nem kell ám leharapni a fejem, mert leírtam, hogy mi a protokoll!!! :(
kislibus

lyndee én is írtam ezt az előbb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus!
Privibe elküldöm az adatokat.
encike 2

Ok.
kislibus

Megyek fürdetni etetni, késöbb leszek.
encike 2

várunk vissza encike :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus!

Eszemben sem volt harapni. :-) Csak mondtam, hogy bármiért lehet valaki veszélyeztetett, és ha épp beleesik a kategóriába sem kell egyből "ágynak esni". Értettem, amit írtál, csak túl soknak tartom az automatikus veszélyeztetett terhest, aki meg télleg ott van a szeren sajna, azt meg nem mindig írják ki. Gondolom, ezt meg Te érted. :twisted:

Eszti!

Nem dolga. Hobbija. Nagy különbség. Egy fityinget nem kap ezért. És lehet rossz lapot húztál.
Én azon vagyok kiakadva, hogy elvileg ezt a munkahelyeken kellene kenni vágni, ehhez képest állandóan kérdeznek tőle. Az biztos, hogy nem méz-máz a csaj

Lyndee!

Köszi az infót. :lol: Ezek szerint tényleg korábban jött. Gratulálok Nekik!!!

tjuca

juca,hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok most beszéltem csucsuval és este már lesz,megcsinálták a gépet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Amúgy meg ez a TB téma, egy mocsár, ingovány, zavaros... én is megyek, nemsokára jön Kofa ma vagyunk 77 hónaposak, olyan népmesei nem??? :lol:

Encike!

Esztilil vagy, vagy keverlek? Bocs, de nem vagyok a toppon.

tjuca

az bizti lesz neki olvasnivalója bőven :mrgreen: :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca! Igazad van, hogy sok a veszélyeztetett terhes. De egyébként nem is írnak ki mindenkit automatice, csak aki kéri. És ha nem ír ki az egyik doki, hát el lehet menni egy másikhoz, mejd az kiír. Igy megy ez. Mindenesetre én boldog leszek, ha végre itthon tengethetem unalmas napjaimat! :lol: És most már az se érdekel, ha nem lesz gyedem. Ha elköltözünk, felmondok és ha pont úgy jön a baba én nem is megyek vissza dolgozni sehova. Nekem mostmár mindenekelőtt a gyerek.
kislibus

hajrá kislibus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus!

Te már eleget tettél vettél. Még hány szem van a harmadik levélből?

Tudod melyik kategóriára gondoltam, aki azt mondja, jaj szédülök reggel, 9inkább megyek táppénzre. :lol:

tjuca

Kislibus,
lehet, hogy tényleg csak nyál volt, cumizott, és akkor köhögött. Most játékból próbált, de nem sikerült neki egyátalán, ennek örülök. Azóta nincs semmi, de a cumit elvettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

jó a vonalzód :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

te tudod melyik a jobb

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látod lina mondtam én! Amúgy is szép a kis arca, nem kell oda az a fránya cumi! (Persze tuti, hogy én se úszom meg a cumizást majd a gyerekkel!)

Juca! Még nemhogy az egész levél, de még a mensim is hátra van. Még csak holnap fog megjönni, aztán kedden kezdem az uccsó csomit!

No én mára elkössz! Mindenkinek jóccakát, szép álmokat, rózsás csókokat! :)
kislibus

az én vonalzóim is szépek????????hmmmmm...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szép álmokat kislibus!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus,
Lili nagyon ragaszkodik a cumijához, meg egy kis kendőhöz. Nem tudom, mi lesz holnap, ha kiszedik a szájából a fibrómát, hogy akkor tud-e majd cumizni. Most egyenlőre főzök ki mindenét, cumiját, cumisüvegét, hogy amennyire lehet, steril legyen műtét után.

Juca,
Szakbarbár nő???????????? Én azt hittem férfi.

Vera,
nekem ez az LH teszt továbbra is negatív, a mikroszkóp meg olyan páfrányos, hogy az csak na, hő is leesett, csak ma kellett peteérésemnek lenni...

10,5 óra múlva a kórházban kell lennünk, mi mindennek bele kellene férni ebbe a 10,5 órába :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Eszti,
Igen, kockázatos volt, bár a dokinéni 1 menszi után zöld utat adott. :D Ő Gajdos Edit.
Hormont nem néztek.

Juca,
Nagyon csini vagy! Drukk, hogy minden oké legyen!
Paca cuki! 8)

Lina,
Nagy drukk holnapra!!!! Minden oké lesz!
A száját műtik??? :shock: Lehet valamit félreértettem, de mintha a fülébe akartak volna egy csapot (?) tenni? :roll:
És hajrá kistesó!!! Hosszú még ez az idő! :lol:

Kacika,
Vigyázz magatokra!

Encike,
Igen tudja, az ő „utasításait” követtem. A műtét októberben volt.

Kislibus,
Mielőtt a fiam fogant én is híztam 2-3 kilót. :wink:

KépKép
dreika

akkor honnan tudtad, hogy minden rendben van e...
és honnan tudta a doktornő, hogy akkor most már
felelősséggel lehet próbálkozni?? :shock: :shock:
esztiilil

Eszti,
onnan, hogy ő azt mondta és én megbíztam benne :!:

KépKép
dreika

DREIKA!
éN AZT HITTEM, HOGY MOSTANÁBAN VOLT AMÜTÉT ÉS AZÉRT TARTOTTAM KORAINAK A PROJECTE. bOCS.
encike 2

Sziasztok!!

Linácska!!
Nagyon sokat gondolok Rátok. Minden rendben lesz, nagyon vigyázz Magatokra! Várjuk a híreket!!

Kacika!

Vigyázz Magadra, pihizz! Szorítunk nagyon!!!!!!!!

Juca!
Alíz tényleg megszült :D :D :D Csini vagy nagyon. Szerintem a lábad sem vészes. Pocaklakó édi! Neme? Neve???

Mi megvagyunk, Ábel energiabomba...tegnap már kimászott a kiságyból, ugyhogy ennyit a nyugis percekről. Szerencsére ott voltam, épp vasaltam. Nem esett el, profin kimászott....

Szép 7 végét, boldog pocakosodást!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kacika,
mindkettő igaz, tubust is kap Lili a fülébe, meg a szájából is kiszednek valamit.

Köszi az értünk való aggódást, lassan indulunk...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Linácska:gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!++++++++++++

KépKép
lyndee

Sziasztok!

ALÍZ!!!! Nagy gratula,
:lol:
majd reméljük jelentkezel, h lesz fél perc szabad időd és már otthon leszel! Pusziiii

Megyek ma pedikűröshöz, és nagyon szép lesz a lábam! :wink:

Tegnap voltunk 2 hetes babát nézni a férjemmel, egy kislányt! Tündéri!
Olyan fura volt nekem, h puncija van... :shock: sztem én nem is tudnék mit kezdeni egy összekakilt kislánnyal... :roll:

Nagyon szép baba, csak szopizik és 10 nap alatt 1kg-ot hízott! :o

Kép
zmimi

Sziasztok csajok! na megjöttem sajna rossz volt a gépünk :(
Hát lesz mit vissza olvasni az biztos.

Nita: Hú új vonalzód van :) Hát ha ilyen fiatal lennék én is csinálnék a szülinapos vonalzót! De ilyen öregen nem érdemes :)

Hú látom van újszülött is :) de jó! Szivemből gratulálok!!!!

Kép
csucsu05

sziasztok.

juca irtam privit.

Kép
monyo83

Monyó!

Jaj elfelejtettem válaszolni, megyek...

Lina!

Szorítok, hogy minden rendben menjen!

tjuca

Csucsu:Már hiányoltalak!Megjött végül is piri?

KépKép
lyndee

Sziasztok!!

11:20 körül beszéltem Linácskával. Túl vannak, Lili fel is ébredt. Éhes és enni szeretett volna, de nem lehetett akkor még.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hála Istennek hogy túl vannak rajta!
Sok puszi a kis Lilinek, jobbulást!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?