Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ!!!!!
encike 2

vera megint laptető,mostmár tuti baba van a pocidba érzem!!!!!!!! :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

a másik topicban meg nekem lett laptetőm bibibi... :P

KépKép
lyndee

Vera:milyen jól mutatna közöttük egy kiscsajszi :lol:

Én nem ismertem ezt a trükköt,ugyhogy nekem spontán laptetőm van :wink:

KépKép
lyndee

Na kinek van babája?
encike 2

nem tudom de olyan forróság tört rám,megmértem a hőmet és 36.9.valami miatt felment... :shock:

KépKép
lyndee

nekem most 37.0 a hőm

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én sem mértem csak most a fejemet elöntötte a forróság.
nekem 36.6 körül szokott lenni ébredés után.

KépKép
lyndee

vera :D :D :D :D :D :D :D
te tényleg iszonyat nagy tesztelő vagy!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

na holnap reggel kipróbálom ezt a hős dolgot mert regel úgysincs itthoin a párom :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dreika! Védőnőni Szolgálatnál dolgozom.

Lindee! Nem kell megszakítanod a táppénzt, ha babás leszel, folyamatosan megy, csak más indokkal. (Ezt a ho-nak be kell jelenteni) :D

Veszélyeztetettség: Mindenki veszélyeztetett akinek volt méhen végzett műtétje és többségünknek volt. (Ez protokoll által meghatározott, nem helyi szokás)

Jósteszt: Kettőből két hónapban vágott át. Remélem azért nektek bejön.

:)
kislibus

éljen a mi veránk!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Láttam ppetke nevét a forumozok között. Jelentkezett vhol?
Hogy vannak vajon?
encike 2

És még írni is tudok.... :roll:
kislibus

Juca! Csini a poci is, meg a lakója is! :D

Lina! Nyugi! Lehet, hogy a nyála ment félre azért köhög! Már megmondták, hogy műthető, nem lesz semmi baj! Apunak meg nyomass szeptofortot, akkor legalább a torka nem fog semmi kórokozót árasztani!

Újabb feljemény a tablettaszedési történetben: Híztam 2 kilót kb 2-3 hét alatt. :!: :?:
kislibus

encike biztos jól vannak!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus!!!!Te vagy az én emberem!!!!Jajj de örülök neked!Te tudsz nekem segíteni! :lol:

Azt mondta a dokim hogy még márciusban itthon maradhatok,és ha márciusban kiderülne amit nagyon szeretnék,hogy babás lennék akkor nem kell ahhoz visszamennem dolgozni?Ugyan úgy járna a táppénz?
Értem én,nem azzal az indokkal hogy terhes vagyok hanem hogy hányok meg rosszul vagyok,ugye?

KépKép
lyndee

Libus:szerencsére csak 2 kg és azt hamar le tudod majd adni,annál is inkább mert nincs már egy hónap és indulhat a baby project :lol:
Melyik fogigátlót szeded?

KépKép
lyndee

Igen, mivel a táppénz max. időtartama egy év, és azt még egyéltalán nem merítetted ki. Tehát maradsz táppénzen, csak az indok változik, de a nőgyógyásztól kell kérned javaslatot a táppénzre, és azt kell a ho-hoz vinni. Legalábbis van amelyik ho. csak ezzel ír ki, de van amelyik rendi és nem kér ilyeneket, hanem saját hatáskörben intézi a dolgot.
kislibus

lyndee te most fogigátlót szedsz?
ppetike már megszűlt

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi libus nagyon ari vagy!
küldök neked cserébe áprilisra egy gólyát :wink:

gyerekek,egyre feljebb megy a hőm,mikortól számít láznak?

KépKép
lyndee

Triodenat . Ez 3 fázisos. Nem akarom leadni. Tegnap a pszicho oldalon olvastam, hogy meddő nőknél a fokozott táplálékfelvétel jelentőssen megnövelte a teherbesési esélyeket :lol:
kislibus

nitácska:nem én,libus szed fogigátlót!

KépKép
lyndee

A gólyát tárt karokkal várom, addig is megy az evészet növelendő az esélyeket. A BMI-m úgyis béka posija alatt volt eddig :)
kislibus

Libus:ne törődj vele,2 kg nem kiló :lol: ha csak ez kell egy kicsi babóhoz...nem igaz?

KépKép
lyndee

de jó volna ha rajtam is csak plusz 2 kg-ó volna!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És a közröhely, hogy 3 hete kezdtem el 2-3 naponta tornázni, súlyokat emelgetni itthon... :)
kislibus

Tudom, hogy megszült. Valamelyikőtök irta le.

Én is azt tanácsoltam, hogy az orvossal beszélje meg. De látom már kaptál tuti választ.

Libus!
Szabadsággal kaocsolatban tudsz segiteni?
encike 2

Enci! Nem biztos, de megpróbálhatom....
kislibus

elméletileg holnap mennek haza ppetikéék a korházból szerintem. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Láz: 38-tól.
kislibus

Remélem küld képet magukról !
kislibus

én is nagyon várom a babócás képeket de nagggyóóóóóóóóón!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus,ha a BMI tök alacsony volt szerintem az a + 2kg meg sem látszik rajtad,csak te veszed észre.
Egyébként is ha a párodnak tetszel,akkor minden ok.
Az én párom kifejezetten örül neki ha felszalad rám pár kg :D

már 37.1 a hőm,most miért emelkedik ennyire?ugy érzem tüzel a fejem.

KépKép
lyndee

mert lázas leszel, beteg vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem már otthon lehetnek,mert ha 3-án szült 3 napra kiengedig.

KépKép
lyndee

Helló!

Szakbarbinak érdemes írni. Nekem volt szerencsém személyesen randizni vele. Néha nyers, de abszolút jószándékú, és segítőkész. Csak gondoljon bele mindenki, neki ez a hobbija és nap mint nap ugyanazokat a hülyeségeket kérdezik tőle, és van, aki még a leírtakra is százszor visszakérdez. Persze lehet menni munkahelyre, egyéb fizetős tanácsadást igénybe venni, de senki ne várja, hogy az adott tanácsadó tapasztaltabb, kedvesebb és megértőbb lesz.

Lina!

Remélem nem lesz gond Lilivel, de inkább megint halasszanak, mint úgy műtsék meg, hogy nem 100%-os, és jönnek a következmények...

Kislibus!

Köszi. Ja és még annyit, hogy bármitől lehet valaki veszélyeztetett, amire az orvos azt gondolja, jobb, ha otthon marad. Pl. nyiladozó méhszáj vérzés, előző vetélés(ek), méhben sövény stb.
És oké, hogy van ez a fogalom, de ha valaki mégis dolgozna, akkor mehet, csak mert két vetélése volt, még lehet jól. (és csak halkan: ha valakinek idősebb gyereke(i) van(nak) őket nem adhatja megőrzésre, a felügyeletüket meg kell oldani, az pedig kemény meló.

Alíz tényleg megszült? :shock:

tjuca

elméletileg ha nincs semmi akkor is 4 nap a korházi idő.minket is 4 nap után engedtek haza.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus!
Nov. 1.-jén jár le a gyesem. 2 gyerek után összegyült szabikat kivehetem ugy, hogy mintha dolgoznék, tehát nem csak kifizeti a munkáltato, hanem ki is veszem, ezzel huznám az idöm és nem kellene tp-re jönni, ha esetleg babás lennék. Érted amit akarok?
2 gyerek után hány nap szabim lehet?
encike 2

Nem tudom,délután ahogy hazaértem és leültem a gép elé ugy éreztem hogy a fejem annyira elforrósodott hogy kíváncsiságból megmértem és azóta csak megy felfelé.Beteg nem vagyok,már a torkom sem fáj....

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?