Új privát üzeneted érkezett!

Még egy vicc:
Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35. házassági évfordulóját
ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...

Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt
mondta "Mivel ennyire különleges házaspár vagytok, és hűek voltatok
egymáshoz ez alatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet,én
teljesítem kívánságotokat!"

"Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel!" -
kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és -
abrakadabra - két első osztályú jegy termett az asztalon a Luxus
utazási iroda világkörüli útjára.

Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt:

"Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer
adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én
kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!"

A tündér és a feleség nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az
kívánság... Így hát a tündér körözött egyet a varázspálcájával és -
abrakadabra - a férj 92 éves lett!

Mi a mese tanulsága? A férfiak hálátlanok, DE a tündérek nők...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jajj Ósio drága,tudom,hogy ezek a dolgok is benne vannak.És éppen ezek ellen tehetetlen az ember.Tényleg nem okoskodni akartam,csak kicsit bíztatni Téged.Meg morogni az egész rendszeren,mert dühít. :evil: Nekem eddig ebben szerencsém volt,mert 3 állásból amim volt,kettőben nagyfőnök interjúztatott,akinek esélyem sem lenne a helyére. Szar dolog ez az állás féltés. Sajnos kétélű fegyver. De azt javaslom,koncentrálj az álláskeresésre,és észrevétlenül talán becsusszan a baba. :D Vagy ne kívánjak Neked ilyet? :)
kutyafüle

Amúgy az a neve,hogy vállalati gyakorlatok.6-7 meg talán még a 8. félévben is van ilyen.A 6-ban egy vállalatról kell írni,a 7-ben nekünk pénzintézetről.A 8-at még nem tudom.
kutyafüle

Zsuzsa! De jó,hogy utána néztél a dolognak!!Egyik másik orvos nagyon nincs a szakmája magaslatán.Nem akarok senkit bántani,de elég rossz véleményel vagyok manapság a dokikról.
De nagyon jó,hogy sikerült lelkileg helyre jönnöd.Ez szuper,hogy nem előre görcsölsz a babán,hanem a következő picike lépésre koncentrálsz!!! :D Nagyon szurkolunk hogy a nem sokadik lépés a pozitív teszt legyen!!
kutyafüle

Szia Anuk! Üdv közöttünk! De klassz, hogy Te is ilyen jól állsz a dologhoz. Én hülye meg apróságok miatt parázok,mint suli.Na ilyenkor tudnám fenéken billenteni magam.:) Bizony nehéz lesz a fekvős év, de megéri az száz!!!Tényleg jó,ha ismerősök által meg tudod találni a legjobb szakemberket.Az előző hozzászólásomban már kifejtettem a véleményem a dokikról. Mindent bele akkor Nektek is!
Milyen szépen gyülekezünk! :D Ez olyan jó!
kutyafüle

Kutyusfül!

Nagyon rendes vagy, hogy nyugtatni próbálsz, ami az álláskérdést illeti. Bizony, nem könnyű, de úgy is mondhatnám, hogy k.....a nehéz! Mert azért úton útfélen találkozok ismerősökkel, és bár tudom, hogy végülis mind jóindulatból, de mind azt kérdezi, hogy na, van már munkád, na dolgozol már, na, visszajeleztek már, stb? És ezt sokszor nem könnyű kezelni. Igazából, úgy vagyok vele, hogy az elmúlt időben már szinte mindent magamban tartok, de hát egy-két dolog akkor is kiszívárog belőlem. :roll:
Jó, tönkre nem fogok menni benne, az biztos. Vannak már terveim is (a babán kívül), például most nekiállok majd az angolnak, és lehetséges, hogy jövőre elmegyek doktori iskolába. Ez még több dologtól is függ, de lenne hozzá kedvem, s amennyit gondolkodom rajta, annál jobban tetszik az ötlet. Egyébként ez pár napja fordult meg a fejemben.
Nagyon érdekes lehet, amit tanultok, ezekkel a vállalkozásokkal kapcsolatos dolgok. Akkor te szerencsés voltál, hogy a nagyfőnök felvételizetett, és nem érezte a saját állását féltve. Mondjuk egy cégnél ez máshogy megy, mint a közigazgatásban, ahol mindenki állami alkalmazott.
Azért, ha lesz valami fejlődés állásügyben, és érdekel benneteket, leírom.

Kuzsanna!
Nekem is hasonló gondjaim voltak pár éve, akkor még egyáltalán nem akartunk gyereket, így nem is volt olyan zavaró a magas PRL szint. De azt tudni kell, hogy a Bormocriptin szedését akkor se szabad abbahagyni, ha normalizálódik a PRL. Nem is értem, hogy miért állított le az orvos róla, amikor rendbe jött a prolactinszinted. nekem kifejezetten mondta, hogy mindig kell szedni, és csak terhességkor kell abbahagyni, de előtte azt is meg kell beszélnem vele.
Sajnálom, hogy ennyi mindenen kellett keresztülmenned. A hormonok világa olyan, hogy ott olyan sok minden kiszámíthatatlan, és csomó mindent még az orvosok se tudnak.

Tabati!
Tudod, hogy szerintem mi jó a szemölcsre? A vérehulló fecskefű narancssárga leve. Nekem gyermekkoromban két nagy szemölcs is volt a job kézfejemen, míg olvastam erről a megoldásról. Kb. 3-4 hétig kell naponta kétszer a naracsárga lével ecsetelni, lehetőleg friss növény szárából, és egy idő után ez leszárítja. Igaz, a végén már befeketedett az a pont, ahol ecseteltem, de nyáron csináltam, így a suliban nem látták. Ennek hatására elmúlt, és azóta se jött vissza. Egyébként vérehulló fecskefűtinktúrát is lehet kapni, szerintem érdemes lenne megpróbálnod. Nekem se segítettek a mesterséges cseppek.

Juj, holnap megyünk Pestre, és megyünk a meghívókért is. Remélem, szépek lettek. Sőt, bizti is. :)

Encsikéről tudtok valamit? Nagyon eltűnt.
Momi is igen ritkán ír.
Vendég

ósió!

Igen, nyáron nekem is volt máshol a kezemen szemölcs, és a kertben van nekünk is ilyen növény, ezzel kezeltem el is múlt. De most télen nincs... De lehet, hogy veszek, bár ha van már úgyis itthon, akkor ha megjött akkor használhatom azt. (ez nem csepp, hanem az a lefagyasztós izé :roll: )Ha nem jön meg :wink: , akkor majd veszek olyan tinktúrát a patikában!

Akkor már holnap fel is tudod rakni a meghívókat! :wink:

Momi gondolom Ricsizik, encsike...passz...majd jön, ha kedve van! :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati, holnap biztosan nem tudom még megmutatni a meghívókat, mert késő este fogunk hazajönni (éjszaka). De amint lefényképezem, teszek fel róla képeket, ígérem.
A vérehulló fecskefű télen is él, ha tudod, hol szedted a nyáron, akkor most is megtalálod, de persze virág nem lesz rajta (lehet, hogy ez miatt nehéz megtalálni, beazonosítani). És tuti, hogy nem ártalmas, még a babára sem.
De azt nem értem, hogy egy kis külsöleg alkalmazandó cseppet miért nem lehet terhesség idején használni? Szerintem agyuknál lehetnének néha a gyógyszerészek. Még jó, hogy levegőt lehet venni vagy szappant használni. Tényleg, a fogmosással mi a helyzet? Azt lehet terhesség alatt? Na, jó, hagyjuk. :D
Vendég

Lehet, de hallottam olyan mellékhatásról, hogy hánysz tőle! :lol:

Amúgy jut eszembe, már letarolták azt az oldalt ahonnan szedtem, úgyhogy már nincs. Valahol az utcán az árokban is szokott lenni, de azt meg nem ismerem fel így, hogy hol... :roll:

De dokihoz amúgy meg azért mentem el, mert kiszakadt és vérzett. Nehogy valami baj legyen, de szerintem úgyse csinálna ő sem vele mást.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!!!!! :D

Vagyok ám!!! :wink: :D

Hű de beindult itt az élet! :D :D

Sziasztok Újjak! :D

Annyi mindenről írtatok, hogy nem győztem olvasni...de ez szupi :P

Nekem anno mikor terhes voltam, azt mondták a dokik, hogy sok gyógyszert lehet szedni, csak azért van rájuk írva, hogy terhesség alatt nem szedhető, hogy védjék magukat. De van olyan is hogy ártó gyógyszert írnak elő, de kisebb mértékben árt és nagyobb mértékben használ. Hát érdekes, de csak tudják hogy mit adnak :roll:

Anuk!

Sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzet, de abban igazatok van hogy több orvost kell megkérdezni!
9 hónapot végig feküdni tudom milyen, hidd el, mire odakerülsz, nem fogsz kételkedni abban, hogy mindent megér, akár fekszel 9 hónapot. :wink: Mi az elsőn lakunk, családi házban, a konyha lent van így én is járkáltam le-fel, de a lehető legminimálisabbra csökkentettem a lépcsőzést.

Szerintem érdemes lenni inkább így hozzáállni a dologhoz: Bízom a szervezetemben, tudom, hogy képes lesz kihordani egy babát! És tudom, hogy a babám erős lesz és egészségesen fog megszületni a 9. hónap végén!
Tudod, ha fejben igenis elhatározod, hogy menni fog, akkor az már fél siker! :wink:

Barátnőm nővére mélyvénás trombózist kapott baleset következtében. Sok gyógyszert szed, az orvosok azt mondták neki, hogy ha terhes lesz, két esélyes a dolog: vagy elveteti, vagy megszüli, de esélye van mindkettőbe belehalni. TErhes lett, úgy döntött megszüli, hitt abban hogy menni fog. Tuti császár lett volna, de mégsem, rendesen jött a baba a világra és egyikőjüknek sincs semmi baja. :D Bízott a testében, a babájában és az orvosában! :P

Kuzsanna!

MOndhattni, akkor már látjátok az alagút végét :D Jó hogy megvan a sikertelenség oka, remélem sikerül nagyon hamar leküzdeni! :wink: :D

Ósió!

Várjuk a meghívó-mintát! :P

Tényleg, jelentkeztek a múltkori melóhelyről ahol meghallgatáson voltál? :roll:

Tabati!

Nekem egyből az jutott az eszembe, hogy így akarnak több pénzt lehúzni az építkezőkről :evil: Röhely, néha mi folyik hivatali szinten :roll: De lagább már elkezdtétek...milyen nagy öröm lesz majd beköltözni, hjajjj :D :D :D :D :D

Anus!

Genetikushoz nem akartok elmenni, az megmondaná hogy mire számítsatok az örökölhető betegségekkel kapcsolatban?! :roll: Vagy voltatok már? :roll:

Pruci!

Mi is kistesóra gyúrúnk! :wink:

Pár hónapja én is azt szerettem volna, hogy megjöjjön :D Most újra, hogy ne :lol: 8) :lol:

Szoptatsz még?

Nekem is volt anno egy kósza gondolatom az a bizonyos akció után: ebből baba lesz...és lett. :D

Kutyafüle!

Suli témához nem igazán tudok hozzászólni :oops: :oops: úgy terveztem, hogy ha szülök, akkor fogok fősulira járni, de nekem ez nem megy már rájöttem... :oops: Majd ha nagyobb lesz a Ricsi, és a tesók is :roll: :lol:

26 leszek én is :wink: júniusban :D

Remélem nem hagytam ki senkit és nem írtam túl nagy zagyvaságot :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Kiderült végül, hogy csak három dolgot kell megvariálni az építkezésnél, és a tervben az egy fontos alakítás csak szerencsére. :D Az, hogy fa födém lesz, mert a beton födém az kivitelezhetetlen nálunk. Viszont így olcsóbb, és el fogja bírni az üvegtégla, azt sem kell kicserélni, vagy kivenni. A másik kettő nagyon pici változtatás. Túl kicsi ajtók lettek tervezve, nagyobbak lesznek. Állítólag az eredetin a bútorok nem férnének be. Meg hiába ytongból építkezünk, attól még kell kívülre hőszigetelés. (mondjuk, amikor még nem tudtuk, hogy ez rendelet, akkor is gondolkodtunk rajta, hogy ártani nem árthat, az nem akkora pénz)

Hát így ennyi. Úgyhogy már nuku idegeskedés...legalábbis a következő fázisig. :lol:

momi!

Ricsinek lett már barátosnéja? :lol:

A gyógyszerekben meg az a rossz, hogy hiába tudjuk, hogy valszeg szedhető, mert nem árt, tuti biztosak nem lehetünk benne. Így inkább nem szedjük be, nehogy valami rosszat tegyünk. Viszont van pár gyógyszer, amire rendesen van ráírva ez. Nem úgy, hogy tilos szedni, hanem úgy, hogy mérlegelni kell az előny hátrány kockázatát. Én is úgy hallottam, hogy ha pl. várandós vagy, de még szoptatsz, akkor bizonyos esetekben mérlegelni kell, hogy többet ártasz e annak a gyereknek akit szoptatsz, mint a magzatnak használsz egy bizonyos gyógyszerrel. Úgyhogy bonyi az egész. :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Hát igen, eltűntem kicsit... vagyis olvasgattalak, csak nem volt hangulatom írni... :)

Egyébként hogy vagytok?

Látom halad az esküvő szervezés, meg az építkezés is :wink:

Üdv az újaknak! És kitartás mindenkinek! minden rendben lesz! És tényleg úgy van, hogyha fejben akarjuk és bízunk benne, akkor sikerülni is fog!

10-én megyek a dokihoz, aztán majd akkor mondják meg mikor lehet próbálkozni :) Remélem már áprilisban lehet! Egyébként még nem jött meg a műtét óta :roll: Pedig ma jár le a 4 hét.... Igyekezhetne már, hogy ne kelljen még 2 hetet várni...

Házasulandók segítsetek :):):)
A díszítést magatok fogjátok csinálni, vagy megbíztatok esetleg valami ezzel foglalkozó emberkét? Engem az érdekelne, hogy a virágok mennyibe kerülnek egy terembe... lufit tudok venni magamtól is :) de virágot nem igazán tudom, hogy mennyiért lehet... A többinek már nagyjából utána jártam... viszont amikor azt mondták, hogy az étterem 30 főnek 4 órára (este 10ig) 210.000 ft akkor dobtam egy hátast.... milyen esküvő az ami 10-ig tart?? a torta is éjfélkor jön, nehogymár nekem előbb legyen :):):) Igazából nagyon szeretnék szeptemberben esküvőt (pontosabban előbb, de addig nem hinném hogy lesz) és már minden lehetőségnek utána járok, hogy meg lehessen oldani...
encsike87

Na helló!

Encsike, akkor náltaok 180 fokos fordulatot vettek az események, igaz? Mert úgy volt, hogy legkorábban jövőre vagy csak 2010-ben lesz esküvő, ezek szerint mégse.
Nem tudom, hogy Pesten ilyenszempontból milyen árak vannak, de én roppant soknak tartom 30 főre négy órára a termet 210-ért. Ha csak a szűk családot veszed, már az több, mint harminc fő. A virág meg szintén olyan, hogy mennyit akarsz a terembe és milyen fajtát. Illetve hogy hol rendeled, van-e ismerősöd, ha nagyobb tételt rendelsz, ad-e kedvezményt, stb. Szóval, ez nagyon összetett.
A teremdíszítést szerintem mi magunk fogjuk csinálni, vagyis a család többi tagja. Én megmondom őszintén, nem szeretnék annyi díszt, hogy térdig a lufiban kelljen gázolniuk a vendégeknek. A templomba is max. egy váza szép virágot szeretnék, de semmilyen másfajta pompát nem akarok. Úgy vélem, a kevesebb több és mutatósabb, mint a sok. Pl. egy-egy szál egy-egy vázában szebb, mintha mondjuk roskadozna az asztal a virágoktól.

Momi!
Még nem hívtak a melóhelyről, ahogyan ezt írtam is valamelyik nap, de úgy gondolom, hogy már nem is fognak hívni, ha eddig nem hívtak, amximum levélben fognak visszazutasítani.
Tudod, az a legnehezebb az egészben, hogy az ember hetekig függő helyzetben van, várakozik, izgul, mert egyszerűen képtelen nem foglalkozni vele, utána jön a levél, hogy köszi, mégse. Tehát ott vagy újra, ahol a part szakad, ráadásul kezdheted az egész előlröl, jó képet vágva hozzá, készülni az interjúra, ott megfelelni, megint várni az eredményt, és megint semmi. Szóval, ez a legnehezebb.

Tabati!
Nyáron a fecskefűnek szép, citromsárga élénk színe van, ilyenkor télen persze nem. És így nehéz felismerni, ha előzőleg nem jegyezted meg. De ha pl. találomból pár növénynek eltöröd a szárát, megláthatod, hogy melyik az. A szárából narancssárga vagy citromsárga lé folyik, ha kicsit jobban megnyomod. Nagyon aranyos kis növény, még a legkisebb szárból is jön, ha erősen nyomkodod. És egy kis szemölcsre egy csöpp elég is.
A gyógyszergyártók... hogy védjék magukat, mindent ráírnak a gyógyszerre... mindig csak védekezniük kell ebben az országban. De minek? Egyik úgyis védi a másikat. Soha az életben nem derülne ki, hogy ténylegesen a gyógyszer ártott a babának.
Bár én is azt mondom, hogy gyógyszert, főleg erőseket nem szabad szedni terhesség alatt, na de egy szimpla külső gyógyszert? Gondold el, egyesek kilószámra kenik a hasukra azokat a kenceficéket, amelyek a terhességi csíkokat megelőzik. Az nem ártalmas? Hiszen az is tele van kémiával.

Na, nemsoká indulunk Pestre, valamelyik nap jövök a meghívókkal! :D Olyan fura ott látni a nevünket :-)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Igen, szerencsére látjuk az alagút végét :lol: :lol: :lol: :lol: És ami nagyon érdekes......nekem ezt egy tavalyi rendezvényen megjósolták :wink: el sem hiszem :roll:

Amúgy én is járok suliba. Első éves vagyok és informatikus könyvtárosnak tanulok.

Ósió: Most vettem észre, hogy nemsokára esküvő..... nagyon sok boldogságot előre is nektek :wink: Nekem életem legszebb napja volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Huh!

Hihetetlen, hogy mennyire pörög mindenkinek az élete. Én úgy érzem magam, mint a mókuskerékben, mindig ugyanaz a munka-suli-háztartás fázis jön. Ezért is nem írtam már tegnap. Este fél 9-ig iskola.

Tegnap megkaptam a páromtól a Kismamák nagykönyve könyvet :) Belelapoztam, hát nagyon tetszik, remélem jövőre már használhatom is.

Lányok egyébként a hivatali bürokrácia egyszerűen szörnyű. Ahogy packáznak az emberrel :x Tudom, benne dolgoztam 10 évig. Azóta is csak a megmaradt kapcsolataimnak köszönhetem, ha valamit gyorsan és jól akarok elintézni. Nem csoda, ha mindenki totál ki van akadva.

Házasulandóknak nagyon sok boldogságot kívánok. :) Izgi lehet készülődni, bár nekünk eszünkben sincs.

Nem adom fel :) Tegnap beszéltem a leendő dokimmal, bejelentkeztem hozzá. Kaptam időpontot, azt mondta minden betegségem átbeszéljük, felveszi a kapcsolatot az orvosaimmal, aztán megoldjuk azt a babakérdést. Nagyon rendesnek tűnt.
Vendég

Anuk: Tök jó :!: :!: :!: hát nagyon kíváncsi leszek, hogy az új doki majd mit fog mondani :) Mikor mész hozzá :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

encsike!

Esküvő? :shock: Ilyen hirtelen? Ti aztán nem vesztegetitek az időtöket! :lol: Nem tudom mennyire olvasgattad mostanság a topicot, de nekünk egy ált. iskolában lesz a vacsora. Ha van ismerősötök, vagy csak egyszerűen egy közeli suli, biztos olcsóbban meg lehet beszélni a gondnokkal, vagy az igazgatóval. :roll: Csak egy tipp, hátha... Mi sem szeretnénk sok díszt, úgyhogy pár szál virág az asztalokra, meg én fogok csinálni poharakból gyertyatartót, aztán ennyi. Esetleg még szalvétatartót csinálók, az is fel tudja dobni az asztalt.

Arra sajna nem tudok mit mondani, hogy még nem jött meg neked, mert ugye nekem műtét nem volt, és kihagyás nélkül megjött rendesen. De ha úgyis mész a dokihoz, akkor tuti megmondja, hogy mi a helyzet.

ósió!

Tényleg, erre nem is gondoltam a különböző krémeket tényleg kenik magukra a lányok...szerintem mi is fogjuk...legalábbis én tuti kipróbálom, hátha nem leszek csíkos tőle, bár sokan azt mondják, hogy hajlam. Viszont ha hajlam, akkor én tigris leszek, mert a combomon már most is van régről amikor sokat fogytam. :roll: De ha ez az ára, akkor jöhet! :lol:

kuzsanna, anuk!

Köszönjük a jókívánságokat, nekem még tulajdonképpen semmi kézzelfogható nincs meg, mint pl. ruha, cipő, meghívó. Viszont már tudjuk hol lesz a vacsora, már megvan a sminkesem (a fodrász valszeg én leszek :lol: , és a fejemben még sok-sok minden!

Kép
Kép
tabati

anuk!

Még kifelejtettem, hogy az szuper, hogy ilyen rendes orvosod lesz. Ha kedves, megbízható, akkor az már több, mint fél siker. Hisz nem tudhatod, milyen szakember, az majd csak később derül ki (esetleg hallomásból, ismerősöktől), de fontos (legalábbis nekem), hogy meg tudjak bízni benne, és hogy minden kérdésemre válaszoljon érthetően emberségesen! Drukkolok, hogy minden jól alakuljon.

Lányok!

Viszont ezek szerint nekem ebben a hónapban nem 26 napos lesz a ciklusom, mint múltkor! :lol: Annyira izgulok, hogy mi lesz pénteken! :oops:

Kép
Kép
tabati

EGy kis vicc:
A pap egy tinédzser ministráns fiút gyóntat:
- Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy
lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást...
- Te vagy az, Tamás fiam?
- Igen, én vagyok, atyám.
- Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány?
- Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére.
- Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz!
- Tudom, de ezt nem.
- Na... Ki volt az? A Kovács Eszter?
- Nem mondhatom el...
- Hát akkor a Szabóék lánya, a Kati?
- Nem mondhatom el...
- A Kis Judit volt innen a szomszéd utcából?
- Nem mondhatom el...
- Nagyon véded te azt a lányt... Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél
évig nem jöhetsz a templomba ministrálni!
Odakinn találkozik a fiú az egyik haverjával:
- Na mi volt a papnál?
- Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj nagyon izgulok, de 17-e még soká van. Egyébként már eleve körbeérdeklődtem az orvosokat, s aki "fennmaradt a rostán" azok közül választottam.
Állítólag nagyon jó ultrahangos, és bár nincs túl sok tapasztalata (tesóm szerint, mert csak 45 év körüli) sok itteni kismama dícsérte a babázó fórumán.
A másik doki aki szóba jöhetett volna vagy 60 éves, (tesóm őt ajánlotta, mint tapasztalt, sokat látott embert) de én nem akartam rezgő fülű vénembert. Ráadásul ahogy hallottam szeret nagyot vágni érzéstelenítés nélkül. Merthogy a fájdalom a szülés kötelező velejárója.
Nah köszönöm :shock:
Vendég

Na tuti én is a fiatalabbikat választottam volna.....én sem szeretnék érzéstelenítő nélküli vágást :roll: Mondjuk és majd császárral fogok szülni :roll:
Szóval 17-e.....elröpül ez a két hét gyorrsan :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igazából a baba miatt lett volna 2010 körül az esküvő... még szerintem igy is a 2009 az esélyes, mert nem tudom hogy hogy fog összejönni a baba, és elkapkodni nem akarjuk.. csak szeretnénk azért a baba előtt... Mi a művházra gondoltunk, és párom azt akciósan meg is kapná... mert ismerik nálunk, meg sokat zenélt ott is... Nagyon örülnék neki, ha összejönne még idén! Meg azért nagy pocival sem szeretnék és ha mondjuk a 4. hónap környékén nem jön össze a lagzi, akkor marad a 2009 .... de olyan áron megéri :)

Érdekes ez a vágjunk jó nagyot érzéstelenítő nélkül..én onnan menekülnék! az én dokim nagyon fiatal, de ettől még szerintem lehet valaki jó orvos... 35 alatt van...
encsike87

Aranyköpések gyerekektől:
Csak akkor üsd meg a másikat, ha nagyon muszáj. / Henriette, 7 éves

Ne vedd el házastársad dolgait. És anyák napján muszáj énekelni, különben iszonyú prédikáció következik. / Tom, 9 éves

Manapság sokkal könnyebb nőnek lenni. Régen máglyán égették el őket. / Benedict, 5 éves

A testvérét az ember utálja is meg imádja is. A testvér az egy olyan iszonyú kedves seggfej. / Filip, 7 éves

Az ember a családjának mindig elmondhatja, amit gondol, és soha nem kell attól félnie, hogy valaki ugyanazt gondolja. / Hökan, 6 éves

Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej. / Tony, 6 éves

A fiúk máshogy játszanak, mint a lányok. A fiúk állandóan csiklandozni akarnak. A lányok többet beszélgetnek, de az nem annyira
érdekes. / Matilda, 6 éves

A fiúk nagyszájúbban születnek, mint a lányok. A fiúk belsejében nagy ordítás lakik, aminek ki kell szabadulnia. A lányok belsejében kis dolgok vannak, nekik elég, ha kicsit nevetnek és futkároznak. / Sofie, 8 éves

Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű. / Ellen, 7 éves

Az együttélés és a házasság majdnem ugyanaz, kivéve, hogy az egyik önkéntes, a másik meg kötelező. / Siri, 7 éves

... És akkor a pap megkérdezi, akarod-e házastársadul azt, aki melletted áll, vagy valaki mást. Általában nem áll ott senki más,
ezért azt válaszoljuk: akarom. / Emil, 7 éves

Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik. / Pauline, 8 éves

A szegénység és a gazdagság közt nagy különbség van. A szegényeknek nincs semmijük, a gazdagok pedig azt hiszik, hogy nincsen
semmijük. / Ingrid, 9 éves

Ha a tanárok is eljárnának dolgozni, a gyerekeknek nem lenne hova menniük. / Hanna, 7 éves

Nagykoromban rendőr leszek, és mindenkit fejbe ütök a gumibotommal, főleg az öreg, savanyú néniket, akik kiabálnak, ha focizunk. / Henning, 7 éves

Még soha nem láttam angyalt, de láttam már fogorvost! / Mimi, 8 éves

Kétféle angyal van, szokványos, és őrangyal. Az őrangyalt ágyúból lövik ki, ezért kócosabb a hajuk. / Ann-Sophie, 6 éves

Jézus nagypénteken halt meg. Amikor még élt, sürgette a tanítványait, de amikor meghalt, a tanítványok nagyot pihentek. Ezért is hívják
nagypénteknek. Sírtak, de azért örültek is neki, hogy pihenhetnek egy kicsit. / Kevin, 8 éves

Külföldre úgy kell menni, hogy a boltnál balra fordulunk, aztán egy kicsit megyünk egyenesen, majd jobbra. Akkor már külföldön vagyunk,
de megvan az a veszélye a dolognak, hogy Norvégiában kötünk ki. / Oscar, 8 éves

Az Isten keresztre feszítette Jézust, mert egyedül akart uralkodni. / Tilda, 7 éves

A keresztre is akaszthatnánk néhány karácsonyfadíszt, így Jézus is jobban érezné magát, és jó társaságban lógna. / Tomas, 7 éves

Mózes a legklasszabb. Mózes képes a tengerfenéken gyalogolni. Allahnak csak repülő szőnyege van. / Daniel, 7 éves

József nem volt az igazi apja Jézusnak. Volt ott valami dolog a szamárral, de már nem emlékszem rá pontosan, mi. / Sofie, 6 éves

Nem, az úgy volt, hogy amikor József megvette a szamarat, Mária olyan boldog lett, hogy teherbe esett, mindenféle segítség nélkül! /
Jossan, 7 éves

A világűrnek nincs vége. Vagy az is lehet, hogy ott van vége, ahol az Isten háza kezdődik, egészen ott a kerítésnél. / Rasmus, 7 éves

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsika, hogy ilyenhosszúra nyúlt :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én pl jól szórakoztam rajta. :)

A főnökömet most kapta el a munkaláz. :( Tesz vesz, rakodik, okoskodik. Egész nap nem csinál semmit. Most meg ötig nem lesz megállás. :(
Vendég

Kitartást neked :!: :!: :!: Nem sokára 5 óra :!: :!: :!: Visszaszámlálást megkzedheted :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

encsike!

A művház sem rossz, főleg ha van protekció! :wink: Párod tényleg zenél? :shock: Mit? És milyen hangszeren?

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Hallom megy a szervezkedés. Én sajnos nem tudok bérleti díjhoz hozzászólni. Nekünk nem volt külön.Nekünk úgy volt,hogy a kaja+ üdí+ő+sör+bor(minden folyt ez tuti,semmiből sem volt kevés) volt 65 főre borravalóval kb 680.000 Ft. Mondjuk 2 éve volt és nem Pest,hanem megyeszékhely. De ott egy nagyon elegáns 4*-os szálloda. Hát hátha segít valamit a viszonyításban.
kutyafüle

Lányok!!!

Aki ismeri akírát! Sikerült neki a baba!!! :D :D Ő nyitotta a novemberi topicot! :D Reméljük összejött neki, és kis trónörökös lesz! :D

Kép
Kép
tabati

Tabati,
én is ma olvastam akírát :) örülök neki!

Egyébként párom DJ, úgyhogy a hangszer az mondjuk a keverőpult meg a bakelit és a cd-lejátszó :):)

Nem bírok aludni...
És ma elegem van az emberekből! kicsit csendben maradhatnának néha :):)
encsike87

Nem jövök egy ideig és alig ismerem fel a topicot. :lol: Üdv a - számomra - ismeretleneknek. :)

Anuk,
Konkrétan mit szeret vagdalni? :lol: Gátmetszéshez tényleg nem kell érzéstelenítő. 8)
45 éves korára ami tapasztalatot nem szedett össze egy nőgyógyi, 20 év praktizálás után, azt nem érdemes összeszedni. :twisted: Max azt mondhatnám, hogy faros szülést nem mer majd bevállalni, mert az az ő praxisában már inkább császár zárhatta le és nem ismeri a fogást.
Szépen összejött neked. :( De ezek még nem jelentik azt, hogy biztosan feküdni kell. :wink: Várd meg a hidat. :D Szeritnem is.

Encsike,
A terhesség felnyomhatja a prolactinszintet, ami a menstruáció kimaradását okozhatja - amíg vissza nem tér a rendes kerékvágás és magától le nem csökken. Ezen kívül még egy rakás más dolog is lehet persze. :wink:

Gyógyszer:
A legtöbb gyógyszert be se vizsgálják rendesen terhesekre, mert nagyon költséges, ezért rá kell írni, hogy terhesek nem használhatják. (ez vonatkozik a szemölcsös cseppekre is. :wink: ) Mellesleg kísérleti állatokon csinálják a teszteket, ami nem épp a legtutibb módszer.
DE! Terheseknek, pontosabban a babáknak sokkal többet árt, ha nem kezelik a betegséget, minthogyha bevesszük az előírt gyógyszert. Csak egy statisztika. :wink: A bevett gyógyszerek az összes születési rendellenesség 2%-áért felelős, a láz a 8%-ért!!! Nem bonyolult itt a mérlegelés, pláne, hogy a lázcsillapítók biztonságosak. Magas láz okozhat vetélést, szívproblémákat, nyitott mellkast, nyúlszájat stb. A nehezebb kérdéseket meg jobb dokira bízni. Tévedhet, a te bőrödre és a babáéra, de kisebb eséllyel, mint mi. :? Persze nem szabad elbagatelizálni a gyógyszerek veszélyeit sem, a heroin is köhögés elleni gyógyszernek indult. :twisted:
Teljesen más a helyzet a gyógynövényekkel. Ott sokaknak semmi félelme nincs, pedig pont itt kéne észnél lenni. Nincsenek általában bevizsgálva, a betegséget sem gyógyítják úgy, mint a célzott gyógyszerek. Így marad a rizikó két oldalról is. :(

Tabati,
Én nem mondhatom igazából, hogy amikor nem jött meg, akkor tudtam, hogy terhes vagyok. Tudtam, persze, persze, de egy csomó más alkalommal is, amikor mégis megjött. 8)
Hogy meddig bírja ki egy férfi szex nélkül, megkérdezheted egy katolikus paptól. :wink: Tippjeim: A - régi/új barátnő, B - impotencia, vagy legalábbis a libidó csökkenése (amit a nyaggatás a nullára redukál), C - simán tele van a hócipője. Nem hinném, hogy bmelyik is szimpi. :?
Az amalgámot, ha egy mód van rá, hagyd ki. :wink: Körülbelül 50%-a higany, a többi ezüst , cin , cink , réz és más fémek. Fúj.
http://amalgam.free.eplanet.hu/_dwad_/f ... planet.hu/
Olvasd el a cikket, valószínűsítem, hogy nem fog annyira zavarni az érzékenység.

Pruci,
Az első 12 hétben az embrió méretei alapján ki lehet számolni a korát elég nagy biztonsággal. Néha jobban is lehet rá hagyatkozni, mint a menstruációra.
Sajnálom, hogy igy viselkedtek veled anyósék. :( Pláne, hogy Petra az unoka, semmiről nem tehet, a nagyi meg vele is kiszúr így. Persze ami nem megy, azt nem kell erőltetni. :roll:

Kép

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Hát én jól eltüntem ne haragudjatok! Csak év végén elég beteges volt Kyra, nem volt igazán időm jönni, és hát januárba meg elindult, azóta is rohanok utána, mert így ugye egyre több dologba tud kárt tenni (legfőbb kép magába... :? )! És hát mikor néha benézek már azt se tudom ki kicsoda! Már persze Tabatit még megismerem, meg Lorcat, meg Ósiót és Encsikét! De a többieket már nem... :oops: :oops: :oops: Így már nem akartam zavarni, és főleg most, hogy összejött a baba, ugye ha minden jól megy 2008 novemberi baba lesz, szóval már nem vagyok idevaló... :oops: :oops: :oops:

És igen Tabati, jól emlékszel, kisfiút szeretnénk! Hát remélem sikerült, de ha nem, hát akkor legyen egészséges mint Kyra, mást nem várok el tőle! :lol:

De azért jövök majd olvasgatlak titeket továbbra is ahogy néha szoktam mikor időm engedi! Mindenkinek megy a drukk a mihamarabbi babásodás érdekébe! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Mostanában tényleg felörgött a topic!

Akíra!
Szeretettel gratulálok, legyetek nagyon boldogok, és drukkolok a kisfiúhoz! Amint tudsz valamit aneméről, gyere, és mond el (ami nem mostanában lesz :lol: )

Tabati!
Én nem vagyok hajlamos a csíkosodásra, remélem, ez megmarad terhességkor is. Én nagyon nehezen hízk, és nagyon nehezen fogyok, gyakorlatilag mindig tartom a súlyomat. De nagyon oda fogok figyelni terhesség alatt is, hogy a testem utána is szép maradjon. Végülis, meg kell nézni, hogy a nők a családodban szülés után visszanyerték-e az alakjukat, milyenek lettek.
Anyukám pl. olyan nagyon csinos volt az én születésem után, pedig én már a második gyerek voltam. De pl. a mamám (apukám anyukája) is három gyereket szült, és mégis nagyon szép alakja maradt. A nagynénimnek is. Remélem, ez ragályos. :lol: Én is olyan akarok lenni szülés után, minta "mi se történt volna".

Encsike!
Szerintem is jó ötlet az idei esküvő, főleg, ha már amúgy is régebb óta együtt vagytok, s 2010-ben lenne esküvő. Akár már a nyáron is esküdhetnétek, ha van szabad időpont és hely.

Na, nekünk megvannak a meghívók, nagyon szépek! 8)
Most majd készítek pár képet róluk, és teszek fel. Bár azt nem tudom, hogy a képek milyenek lesznek, visszaadja-e a fotó azt, amilyen az életben. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a meghívót választottam, főleg, hogy a korábbi nemcsak nem lett olyan szép, hanem kifejezetten bizalmatlan lettem a céggel szemben.
"Röviden" ennyi, most még pakolásznom kell, meg fényképezni. Na, csá, jövök nemsoká!
Vendég

Szép jó reggelt :)

Iorca:
Császárt szereti szép nagyot vágva érzéstelenítő nélkül a vén doki. :) Én meg tartok tőle, hogy még talán a keze is remeg már. Legutóbb az iskolaorvos (anno 1994-ben) volt öreg, és mikor gerincferdülés vizsgálatot végzett és meglátott melltartóban remegni kezdett. :D

Akkor inkább egy fiatalabb csorgassa a nyálát. Mint legutóbb az új háziorvos. Sajna megfáztam, muszáj volt elmenni. Látni kellett volna, hogy mikor levetkőztem mekkorákat nyeldekelt, pedig nem vagyok plázacica alkat, csak mellügyileg el vagyok kicsit eresztve.

Igazság szerint a ducibb kategóriába tartozom 93 kilóval. Voltam már 77 is egy betegség után, de úgy néztem ki, mint az anorexiás csirke, vaskos kiálló csontokkal. Tudom, hogy fogyni kéne, de képtelen vagyok rá, már nagyon sok mindent kipróbáltam. Ezt a súlyom tartom évek óta.
Terhesen egy bálna és egy rozmár keveréke leszek :D

Akíra gratula a babához, növeszd a pocidat :) Fenn leszek, csak közben dolgozgatok (ha már egyszer fizetgetnek)
Vendég

Sziasztok!

encsike!

Igen, most, hogy írod, már emlékszem, talán már régebben írtad, hogy a párod DJ. És milyen fajta zenéket játszik?

lorca!

Azt a cikket, ha nem haragszol nem olvasnám el. :oops: Csak, mert én hamar elbizonytalanodom, viszont erről a témáról is (mint pl. a terhességről) ahány orvos annyi vélemény. Én meg megbízom a dokimban, és talán még egyszer rákérdezek nála pénteken, de hinni fogok neki. Most kezdem a tréninget a terhességemre, hogy higgyek a dokimban. :lol: No meg magamban.

Szabit zabálni fogják a nők! 8) Ekkora szemeket!! :shock:

akíra!

Most már tudom hol talállak meg, úgyhogy kíváncsian várom bejött e a Jónás módszer! (ha jól gondolom azzal próbálkoztatok :wink: )

ósió!

Nálunk anyu meghízott, de csak az öcsém után, és állítólag a fogigátló miatt. Van pl. egy kép, ahol engem tart a kezében, tesóm még csak gondolatban, és iszonyú vékony. Viszont cs....hetem, mert én apu alkatát örököltem, mindig is hízékony voltam.

Várjuk a meghívó képeket! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Akíra, én is gratulálok, remélem minden rendben lesz és még a neme is bejön :wink:

Tabati, hát igazából olyan normális diszkó zene, vagy mi :) Amúgy meg funky... a többit be nem tudom sorolni sehova, nem az a hallgathatalan tuc-tuc :):):)

Ósió, igen jó lenne az esküvő nyáron, de hát az a baj, hogy sok pénz.... és most vagy baba vagy építkezés (2 év múlva) vagy esküvő....

Csíkok: Hát én már nem tudom eldönteni, hogy hajlamos vagyok e rá vagy sem.... A combomon van kb 5 db.... de ilyen vékonyak, úgyhogy strandon nem látszik, de én látom :):) Egyébként olyan 17-18 éves koromig állandóan vagy híztam vagy fogytam, és nagyon könnyen... de aztán beállt olyan 54 nyáron és 57 télen... és emellett még éjjel is csokizok pl és nem hízok... remélem igy is marad! :)
Amúgy olyan 15 évesen hiztam vagy 6 kg és azért lettek csíkjaim :? 48 kg-ról olyan 54re kb... aztán az ott is maradt,.. pedig én világ életemben sportoltam, úgyhogy ez tényleg bőrtipus kérdése....
De az a lényege, hogy soha ne legyen száraz a bőrünk az olyan helyeken főleg, és maszírozgatni kell, mert úgy rugalmasabb lesz.. és akkor talán kevesebb csík lesz...
Hátha :):)
encsike87

Jónás módszer, ha már erről van szó

Megnézegettem én is, mert elsősorban kislányt szeretnénk. Egyszer láttam egy olyan naptárt, hogy több nap is meg van jelölve pl. l,l,l,f,f,f,f tehát több nap.
Aztán most legutóbb csak havonta egy nap és havonta egy nem. Most akkor kicsit megkeveredtem. Egy hónapban csak egy nap jó?

Két különböző webocímű jónást is összehasonlítottam. A születési adataim szerint az egyikben aug,szept,okt,nov csak lány lehet. A másikban szept,nov lány, aug,okt fiú. Szóval érdekes. :( Nem tudom minek higgyek. Sajna a webcímeket nem tároltam el.
Vendég

Hát én nem nagyon hiszek az ilyesmiben... Nekünk mindegy is lesz, hogy fiú vagy lány. Plusz nem vagyok hajlandó sakkozgatni, hogy mikor kell együttlenni ahhoz, hogy lány, vagy fiú legyen. Legalábbis még nem. Persze megértem pl. hariverát, akinek van 4 fia, persze, hogy lányt akar. De ahogy látom, ő sem dől majd késbe, ha véletlen lesz még egy 5. fiú is.

Kép
Kép
tabati

Igazából nekem meg sem fordult a fejemben, hogy eszerint próbálkozzunk majd :) Én csak a zebrás tesztre vágyom meg egy egészséges babára! A többi már lényegtelen! ha fiú lesz akkor azért fogom imádni, ha lány akkor azért :) csak lehessen már próbálkozni :) Én még azt sem szeretném kiszámolni, hogy mikor kell együtt lenni stb... majd amikor akarunk együtt leszünk, és nem fogok a babán görcsölni az tuti! mert elsőre is rögtön összejött, és egyáltalán nem foglalkoztunk azzal, hogy most terhes lehetek e vagy sem... hátha most is bejön a dolog, csak máshogy végződik :)

Tabati, neked mikor derül ki hogy sikerült e a hónap ?:)
encsike87

Engem se érdekel, hogy mi lesz. Elsősre semmiképpen. De úgy gondolom, hogy másodszorra se tudja az ember kiszámolni. Mert én tuti, hogy nem csak azokon a napokon lennék együtt a párommal, amikor mondjuk fiúra vagy lányra van esély. Mert ez által elvesznek az adott ciklusban a többi nap lehetősége.

Én ma is izgulhatok, nemsoká megyek a fodrászoz, próbafrizurát készít nekem, és megbeszéljük, mi hogy lenne jó, neki mik a tanácsai. Sajnos a fátyol nincs nálam, pedig jó lett volna azzal próbálni.

Tabati, a meghívót már lefotóztam, de azt hiszem, nem látszódik rajta rendesen, hogy milyen. De most nem teszem fel, mert már mindjárt indulok a fodrászhoz, majd csak este.
Vendég

Ósió, majd a hajadról is tegyél fel képet ! :)
Meddig érő fátylad lesz?

Én kedden megyek fodrászhoz, de én csak úgy egyszerűen, nem próbafrizurára :):) Csak már lejött a sötétbarna festék a hajamról és nem szeretem az eredeti színét...úgyhogy most megint feste lesz, és lesz benne szőke meg vörös csík :):) Kiváncsi leszek az eredményre :)
encsike87

Sziasztok!

Encsike! Nekem műtét után napra pontosan 6 héttel jött meg először. A baba két év múlva jött össze, a koleganőmnek meg 3 hónapon belül. A lényeg, h ne görcsölj rajta!

Anuk, Kuzsanna! Minden össze fog jönni, csak akarni kell! Csak pozitívan kell állni a dolgokhoz. Ahogy látom, ez már megvan!
A jó és rossz dokikról pedig megvan a véleményem. Nekem az első terhességnél megállapították, h kétszarvú a méhem és vetessem el, m nem biztos, h ki tudok hordani egy gyereket. Majd elmentem másik dokikhoz (3-hoz), h most tényleg kétszarvú méhem van-e, erre kiderült, h egyáltalán nem az. Csak hát sajnos a baba elment a 9. héten. Azóta szerencsére találtam egy teljesen megbízható orvost, akiben maximálisan megbízom. Szerintem ez a bizalom a lényeg! Azt a császárt érzéstelenítő néélkül vágót meg jól el kéne küldeni a fenébe! Vagdossa magát fájdalomcsillapítás nélkül!!!

Momi! Igen, szoptatok még, bár a kezdetektől nagyon kevés tejem van, és főleg tápit kapott. De reggelre mindig van annyi, h jól belakott vele és 3 órát kihúzza.

A csíkokról: nem vagyok egy modellalkat, hízásra is hajlamos vagyok, és csak a túlhordás idején lett pár csíkom, addig pedig rendszeresen kenegettem.

A fiú-lány kérdés is igen érdekes nálam: mindig is kisfiúra vágytam, aztán amikor terhes lettem, azon imádkoztam h csak lány legyen...

Ósió! Várjuk a képeket meghívóról meg frizuráról is!

Teri

KépKépKép
pruci

Szia Pruci!

Tündéri a lánykád :lol: :lol: :lol: :lol: Én kislányt szeretnék, nekem jutott 2 öcsi is :roll: Most babaázni szeretnék :lol: :lol: Persze a lényeg, hogy egészséges legyen a drága :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pruci,

és a két év alatt nem mondták, hogy miért nem jött össze?

Görcsölni nem fogok rajta, de mondjuk biztos jobban fogom várni, hogy megjön e vagy sem :):)

Az orvosok meg beszélnek össze vissza, szerintem ezért nem elég az ha csak egy doki vizsgál meg és mond véleményt a babával kapcsolatban...

Kuzsanna, én is babázni szeretnék :):) vagyis pontosabban azt hogy legyen "albérlő" a pocimban, és mondjuk már legyen legalább 16 hetes :):) nem is kértem olyan sokat :D:D

Én a múltkorinál teljesen fiút gondoltam, meg olyan érzésem is volt (hát ez már nem fog kiderülni). és most meg annira lányra vágyom! De ez olyan fura érzés... pedig mégcsak próbálkozni sem lehet, és most úgy érzem hogy majd lány lesz ha összejön :) Hát remélem mondjuk legkésőbb egy év múlva kiderül :):):)
encsike87

Encsike: Mikor próbálkozhattok legközelebb :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna, nem tudom... ha minden jól megy remélhetőleg április közepétől már lehet :) de szerintem csak május lesz belőle.... Február 7-én volt missed ab.om. 11 héten, és elvileg 3 hónap, de hát attól is függ, hogy minden oké e bent... vagy még van nyoma...
encsike87

Teszek majd fel képeket.
Már itthon vagyok, egész jó kis kontyom lett, megbeszéltük, hogy azért az én hajamból is ki lehet hozni ezt-azt. Este hazajön a kedvesem, lefotóz, és akkor együtt teszem fel a meghívós és a frizurás képeket.
Talán annyi a kifogásolnivaló, hogy elől lehetne kicsit laposabb, bár oldalt és házul nagyon jól néz ki, kell neki ez a fajta tartás. Egyébként lesz kis strassz a hajamban, azzal lehet "lapítani", ha valahol mégis felállna túlságosan.

Hát, én mostanában nem nagyon gondoltam a terhességre. Sok minden más kötött le, csak most fogtam fel, hogy én ide egy várandós topicba írogatok. :? De annyi minden jár a fejemben... ráadásul ma is tönrtént egy-két dolog, amire egyáltalán nem számítottam.

Encsike, akkor most, ha jól értettem, elsődlegesen babát akartok, és ha nem jön össze hamar, akkor esküvőt? Vagy hogyan tervezitek?
Repülnek a napok, az biztos, már itt van március... májusban meg végképp ki leszünk már borulva az izgulás miatt, az tuti. Tényleg, azért szuper lenne már túlleni rajta. Meg a pénz is. Minden hétre jut valami kiadnivaló, most már jó lenne, ha ennek vége lenne. Habár sejtettem, hogy nem lesz könnyű menet, azért erre nem számítottam. :? De érdekes, akárkivel beszéltem eddig, végül mindenki máshogy élte meg a szervezést, mint ahogyan nekiállt.

Na, lassacskán kellene mennem főzni a vacsorát. Később visszanézek.
Vendég

Anuk,
Azt a császárt érzéstelenítő nélkül azért kihagynám. :shock: Felejtsd el a pasit, ha csak egy mákszemnyi igazság is van benne. :lol: De ha már vág, és érzéstelenítő nélkül, akkor tulajdonképpen mindegy, hogy mekkorát.

Pruci,
Hogy tudnak elnézni egy normál méhet ennyire? :shock: Nem, mintha túl nagy bizadalmam lenne az orvosokban, de ezt nem kéne.

Tabati,
Amalgám kérdésben ha megkérdezel nőgyógyászt, vagy olvasol babára készítő könyvet, magazint, nincs véleménykülönbség. :wink:

Kép KépKép
lorca

Ósió!
Ez annyira szupi időszak :!: :!: :!: :!: Én imádtam minden percét :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem is kontyom volt :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

encsike!

Holnap kéne nem megjönnie :lol: , de mivel nekem 28-30 naposak a ciklusaim ezért még akár vasárnap is megjöhet. Viszont szombaton reggel tesztelek, mert mennék hétvégén táncizni, viszont ha baba van, akkor nem megyek.

Amúgy nekem is szőke, meg vörös csíkok vannak a hajamban. :wink: A vörös nem régi próbálkozás, de jobban tetszik ha csak szőke van benne, úgyhogy én legközelebb már így kérem.

lorca!

Még mindig nem olvastam el a cikket, de látom nem nyugszol míg rá nem vezetsz a lényegére! :lol: Régen csak amalgám tömés volt. Akkor is születtek babák nemde? De mondom azért megkérdem mégegyszer a dokit, és meggondolom. Majd szóba hozom a babatémát is (bár tudja, hogy próbálkozunk) .

ósió!

Kontyra én is kíváncsi vagyok, meg persze a meghívókra továbbra is. Milyen dolgok történtek ma? Publikus? Csak nem valami álláslehetőség?

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?