Nem jövök egy ideig és alig ismerem fel a topicot.
Üdv a - számomra - ismeretleneknek.
Anuk,
Konkrétan mit szeret vagdalni?
Gátmetszéshez tényleg nem kell érzéstelenítő.
45 éves korára ami tapasztalatot nem szedett össze egy nőgyógyi, 20 év praktizálás után, azt nem érdemes összeszedni.
Max azt mondhatnám, hogy faros szülést nem mer majd bevállalni, mert az az ő praxisában már inkább császár zárhatta le és nem ismeri a fogást.
Szépen összejött neked.
De ezek még nem jelentik azt, hogy biztosan feküdni kell.
Várd meg a hidat.
Szeritnem is.
Encsike,
A terhesség felnyomhatja a prolactinszintet, ami a menstruáció kimaradását okozhatja - amíg vissza nem tér a rendes kerékvágás és magától le nem csökken. Ezen kívül még egy rakás más dolog is lehet persze.
Gyógyszer:
A legtöbb gyógyszert be se vizsgálják rendesen terhesekre, mert nagyon költséges, ezért rá kell írni, hogy terhesek nem használhatják. (ez vonatkozik a szemölcsös cseppekre is.
) Mellesleg kísérleti állatokon csinálják a teszteket, ami nem épp a legtutibb módszer.
DE! Terheseknek, pontosabban a babáknak sokkal többet árt, ha nem kezelik a betegséget, minthogyha bevesszük az előírt gyógyszert. Csak egy statisztika.
A bevett gyógyszerek az összes születési rendellenesség 2%-áért felelős, a láz a 8%-ért!!! Nem bonyolult itt a mérlegelés, pláne, hogy a lázcsillapítók biztonságosak. Magas láz okozhat vetélést, szívproblémákat, nyitott mellkast, nyúlszájat stb. A nehezebb kérdéseket meg jobb dokira bízni. Tévedhet, a te bőrödre és a babáéra, de kisebb eséllyel, mint mi.
Persze nem szabad elbagatelizálni a gyógyszerek veszélyeit sem, a heroin is köhögés elleni gyógyszernek indult.
Teljesen más a helyzet a gyógynövényekkel. Ott sokaknak semmi félelme nincs, pedig pont itt kéne észnél lenni. Nincsenek általában bevizsgálva, a betegséget sem gyógyítják úgy, mint a célzott gyógyszerek. Így marad a rizikó két oldalról is.
Tabati,
Én nem mondhatom igazából, hogy amikor nem jött meg, akkor tudtam, hogy terhes vagyok. Tudtam, persze, persze, de egy csomó más alkalommal is, amikor mégis megjött.
Hogy meddig bírja ki egy férfi szex nélkül, megkérdezheted egy katolikus paptól.
Tippjeim: A - régi/új barátnő, B - impotencia, vagy legalábbis a libidó csökkenése (amit a nyaggatás a nullára redukál), C - simán tele van a hócipője. Nem hinném, hogy bmelyik is szimpi.
Az amalgámot, ha egy mód van rá, hagyd ki.
Körülbelül 50%-a higany, a többi ezüst , cin , cink , réz és más fémek. Fúj.
http://amalgam.free.eplanet.hu/_dwad_/f ... planet.hu/
Olvasd el a cikket, valószínűsítem, hogy nem fog annyira zavarni az érzékenység.
Pruci,
Az első 12 hétben az embrió méretei alapján ki lehet számolni a korát elég nagy biztonsággal. Néha jobban is lehet rá hagyatkozni, mint a menstruációra.
Sajnálom, hogy igy viselkedtek veled anyósék.
Pláne, hogy Petra az unoka, semmiről nem tehet, a nagyi meg vele is kiszúr így. Persze ami nem megy, azt nem kell erőltetni.