Új privát üzeneted érkezett!

Gira,
erre gonolsz? még nyáron készült és nagyon boldog

Kép
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Dancsi!
Igen, pont erre gondoltam :lol:
Vendég

Timika!Isten éltessen Kristófot, nagyon boldog szülinapot kívánok Neki!

Csajok!Vki nem akar jövő héten Ringatóra jönni???Timika,Kinga,ti szoktatok járni nem???
20140113113746

Gira: Mert ott a dokim, aki utána rá akar pillantani a görbéimre. Kérdeztem tőle, hogy nem mehetnék a Vasasba...előadtam neki az indokaimat, mondta hogy, de, mehetek, de utána úgyis be kell menjek a klinikára, hogy megmutassam a papírt neki....szóval azzal nem csináltam semmit.
De majd úgyis jövő héten derül ki hogy végül hogy lesz. Remélem nem kell gyakran járnom. Azt mondják most már csak hetente 1x kell menni. Grétivel 2-3 naponként visszahívtak, pedig minden rendben volt mindig. Na majd kiderül ha beborul.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)

Enikő :)
Minden elismerésem a Tiéd, hogy 3 gyerek mellett végig csinálod ezt a tanfolyamot! :)
Én képtelen lennék... :cry:
Én is agyaltam ezeken a Lenkei féle vitaminokon, de el ment a kedvem tőle az alapján, amit írtál. :roll:

Exi :)
Drukk megy! :wink:
Én is alapvetően fiús anyukának gondoltam magam, míg meg nem született a lányom. :D :D

Norus :)
Én ugyanúgy érzek, mint Te a több gyerkőccel kapcsolatban. :oops:
Néha úgy érzem, hogy a kettő is nagyobb falat, mint amit én bírok, ilyenkor szar anyának érzem magam. :cry:

Bea :)
Igen, hetente 1x kell már csak ctg, ha a dokid másképp nem gondolja.
A Klinikánál nem drága a parkolás, mert ott egy félórással 2 órahosszat várakozhatsz, negyedórással meg 1 órát. És a ctg-re időpontot kapsz, amit elég jól tartanak is! :wink:
Én is kocsival mentem, a Női Klinika mellett, (a gyakorló suli mellett) szinte mindig volt hely. :wink:

Zsuzsu :)
Gyógypuszik Ábelnek.
Örülök, hogy nincs komoly baja, ijesztő tud lenni az ilyen, Boti már jópárszor megcsinálta ezt. :?

Dancsi :)
Jóóóóó ez a kép! :lol: :lol:
Boti is él-hal a pocsolyákért, ami nyáron nem olyan gáz, de most.... :shock: Mondjuk van "védő felszerelésünk" gumicsizma, esőkabát és esőnadrág formájában.. 8)

A csajom ma reggel 5-től nagyon nyügi.
Eszik, bealszik, nem sokkal utána felébred, tekereg, böfizik, pukizik, mint aki teli van, mint a délibusz, csak szopival nyugszik meg. De így kezdődik elölröl az egész.
Biztos fáj a pocija, most próbálok rájönni, hogy mit ettem, ami okozhatja.
A kis arca is csupa pötty már pár napja. :roll:

Képzeljétek, tegnap beszéltem az ismerős óvónénivel, aki a választott ovinkban dolgozott (most gyeden van), és mondta, hogy tuti fel veszik Botit december végén, mikor betölti a 3 évet! (mondjuk csak januárban kezdünk). :D :D
Nagyon örülök, szarul érintett volna, ha átirányítanak vmi bénább oviba, vagy csak szeptemberben kezdhetné. :roll:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, most regisztráltam.
A 4D-s ultrahangon kevés magzatvizet állapított meg az orvos. Azt mondta, hogy ez nem túl jó. Volt már valakinek hasonló problémája?
Mit tudtok Hodoniczki László doktorról, ő az orvosom, mi a véleményetek róla, mindenféle érdekel.
köszönöm
angyelka

Zituska,elhiszem hogy 2gyerkőc néha nagy falat,nekem néha az 1 is nagy............. :wink: :oops:
Ilyenkor én is nagyon szar anyának érzem magam..................

Bea,Zituskának teljessen igaza van a ctg-vel kapcsolatban!!!
Én anno,amit legtöbbet vártam a ctg-re,az 5 perc volt!!!!
ott nagyon ügyik a lányok!!!! :wink: :wink:

A pocsolya,meg a víz,meg a tócsa,nálunk is nagy sláger!!!!
Basszsus,ha nem figyelek,úgy áthajt motorral a tócsákon a Barni,hogy az csak na.................. :twisted: :twisted:

Zsuzsu,mi 5-6 évet gondoltunk a gyerekek között,szégyen nem szégyen,én már vágyok vissza emberek közé,dolgozni!!
Anyagilag sem mindegy....... :oops: :?

Gira,figyi tuti fiú lesz nálatok a következő!!!!

Tegnap Barni a bölcsiben,hangossan köszönt előre hogy sziasztok(ő aki mindeg előre kiabál,hogy nem köszönök),puszit adott a gondozónéniknek,szóval kezdek megnyugodni,hogy nem lesz vele nagy gond!!!!
Bár ,még mindig nagyon gonsznak érzem magam.......
Pénteken,megyek munka meghallgatásra!!!!
Gondoljatok rám!!!

Enikő,nagyon ügyi vagy,a tanfolyam miatt(is)!!!

Kép
bibi226

Enikő! Brendon kupon akcióba(Baba magazniból kell kivágni),Cybex gyerekülés 29990ft-ról (,7000ft-os kuponnal) 22990Ft!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Timi!
Kristófnak boldog szülinapot!

Enikő, Zituska!
Nagyon szépek a gyerekeitek!

Exi!
Szorítok a vizsgára!Most épp bent lehetsz!

Majd még jövök!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika,boldog szülinapot Kristófnak!!!

Kép
bibi226

Kristóf! Az Isten éltessen sokáig :)

Bibi! :shock:

Ezt meg miből gondolod? Itt az ismerősök már azzal is ijesztgetnek, hogy ikrek, mert olyan nagy a hasam... pedig csak 2kg-t híztam, úgyhogy az nem háj :roll:
Vendég

Tud valaki baby sittert ajánlani? Olyan kellene, aki hazahozza heti 2-3 alkalommal a gyerekeket (autó szükséges), 3 körül kellene értük menni és addig itt lenni, míg haza nem érek (5-6 óra, valamikor később).
Meg aki betegség esetén be tud ugrani vagy akkor ha anyukámnak közbejön valami a hét másik 2 napján, amikor ő hozná el őket.

Ovi, bölcsi tőlünk autóval 3-4 km kb. buszozás kizárt, mert messzi van a megálló és rossz idő esetén necces, meg 40 fokos melegben is.
Vendég

Sziasztok!!
Ma apánk betért a Lidl melletti kerek babaáruházba vagy mi az. Megnézte a legócsóbb autósülés 21000 pénz volt Pierre Cardin. Szétnéztem a neten és találtam ugyanilyet 17 766 ftért szállítással, cakkumpúder együtt. Úgyhogy megrendeltem!
Narancs-szürke színben :) teccik nagyon :D
http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... osules_279

Köszi mindenkinek akik hasznos tanácsokkal és infókkal elláttak ezzel kapcsolatban! :lol:

Gira: Sztem is fiad lesz :)

Kristóf Boldog szülinapot :D

Angyelka: Üdv itt, hány hetes vagy??? Én erről a problémáról sokat nem tudok "sajna" ! Melyik doki állapította ezt meg aD uhán? Hol csinálták az UH-át?

Zituska: Azért mert nekünk nem jöttek be, másnak még használhatnak! Nekem is úgy ajánlották, hogy hűdeszuper..... Mondom kipróbálom veszíteni valóm nincs, aztán nem lett jó és itt áll a polcon a konyhába mert egyik gyerekem se hajlandó elszopogatni. Télleg mocskos rossz íze van :( Néha a zuramba belenyomok egyet, főleg most h beteg volt, de ő se ugrál érte. Én se :oops: 8) Az alap vitamin csomag meg apu polcán áll..... :( Kidobott pénz volt, persze lehet van akinek jó..... :roll:

Lépek, mosogatok, pusssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja Zsuzsunak akartam még írni. Balesetek nálunk is vannak. :( Tegnapelőtt apa elfelejtette, hogy megkértem, hogy figyeljen oda Zalánra. :evil: És legurult az ágyról!

Ma pedig ebéd után én mosogattam, apa be akarta hozni Zalánt a pihiszékből a konyhából. Kikapcsolta egyik csatját, közbe tüsszentenie kellett és félrehajolt (de nem ment el, csak félrehajolt) Na Zalán abban a szent minutumban előreborult a metlakira :( Ugye fejjel.... :shock: :cry: Nagy üvöltés, kanál előkap, pukli lenyom, ordít! Anya megnyugtatta, aztán átad apának, behozta a nagyágyra és most elaludt! Remélem semmi komoly, bár nem sírt olyan túl sokáig.... De, jó balf¤sz a zuram :evil:

Szegény Zalán szoktatva van, Vius a kiképzőtisztje :D Ráül, húzza vonja, közelharcok mennek a játékokért, Viusnak mindig az kell, amit szerencsétlen Zaza épp elér. Elveszi tőle, aztán Zalán ha tudja visszaveszi. :lol: Életrevaló gyerek lesz :lol:
Ez van! :oops: :D

ceniko
Szeged

Enikő!

Én is pont ilyen autósülést vettem, pont ennyiért ;) Nekünk azért nem jött be, mert Réka még kicsi volt bele, így ha abban ült, mindig kidobta a taccsot :( Épp most adtam túl rajta :( De ezek után fogalmam sincs, milyet vegyek :roll: Mert abban az ülésben se látok semmi rosszat a mai napig sem :roll:
Vendég

sziasztok

még mindig köszi a haskötös, pelustáskás válaszokat.marad a hátizsák, és nem lesz hasszoritás, amúgy sem volt valami lapos :lol: , így nem nagy kár érte.

dancsi pocsolyás kép nagyon jó. szeretem ,ha a kölkök rosszak :lol: ( gondolom ez addig tart ,míg nem az enyém rosszalkodik :wink: )

mi is végeztünk a központi védőnökkel.erre a körzetes is telefonált, hogy jövőhét kedden bemegyek-e. be.
hétfőn CTG, a Vasasban, mert enyém doki ott van.
eddigi legjobb vérnyomimat délelőtt mérte a védőnő:80/50. :D . legalább nem fenyeget a toxémia

szerencsére kevés magzatvízről semmit nem tudok, mert az enyém normál. dokit nem ismerem.

jó tanulást, vizsgázást
toncsi

toncsi80

SZIASZTOK!

CENIKONEK: MOST VAGYOK A 25. HÉTEN, A NŐI KLINIKÁN CSINÁLTÁK MÚLT HÉT SZERDÁN ILL. TEGNAP. SURÁNYI DOKTORNŐ VÉGEZTE. TELJESEN KÉTSÉGBE VAGYOK ESTE, MERT ELÉG SOK ROSSZ DOLGOT MONDOTT. :(
angyelka

Angyelka!

A sógornőmnek is kevés volt a magzatvize. De őt nem tojatták be nagyon, csak azt mondták, hogy vigyázzon, mert így sérülékenyebb a baba. Időre tök egészséges lánya született ;) Fel a fejjel!
Vendég

Enikő!
Ha megjött az ülés, légyszi szóljál már, és ha arra járunk felétek megkukkoljuk. Meg ha megengeded belepróbáljuk Márkot. Mi is akarunk másikat, és ennyiért szerintem megéri! Köszi.

Angyelka!
Surányi dr.nő Jégvirágra ia a frászt hozta!
A dokidról annyit tudok, hogy onkologus is. Meg tudom, hogy hogy nézz ki, mert a Kandász Andrea műsorában Őnála szült egy anyuka. Ott szimpinek tűnt. A magánrendelése ott van ahol az én dokimnak. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

:) Igen, a Szülőszobában a szegedi szülésnél ő volt a doki :) Emlékszem. Vagy 20x megnéztem :oops:
Vendég

Az összes részt, nemcsak azt 8)
Vendég

Sziasztok!

Gira!
Köszönöm a bíztatást, remélem minden ok lesz.

Zita!

Egyébként tényleg szimpatikus orvos, ezért is választottam. köszi

Angyelka
angyelka

Sziasztok!

Angyelka, a dokidat nem ismerem, de én is a Surányi doktornőnél voltam 4D-n, nem volt valami barátságos, de azt mondják, jó szakember. A kevés magzatvízre meg kérdezz rá a saját dokidnál.

Gira, Bea, a Vasasban is van CTG? :shock: Nekem mindig a Klinikára kellett mennem, időpontra, és sosem kellett várnom.

Enikő, sajnálom, hogy így összejöttek a programjaid, ha Lali nagyobb lenne, bevállalnám Zalánt, de sokszor a sajátommal se bírok, nemhogy kettővel. :oops: Vius jobban van már?

Zituska, osztom Bibi véleményét, sokszor én is szar anyának érzem magam, pedig nekem csak egy kölkincem van. :shock: De amikor órák hosszat ordít és fogalmam sincs, mi baja van, vagy tegnap este, amikor úgy megrángatta a cicimet, hogy kipotyogott a könnyem és felkiáltottam, hogy b@ssza meg, a gyerek meg megijedt és elkezdett üvölteni, na akkor nekem is lelkifurim van. :oops: Jó anyák vagyunk, a gyerekeinknek a legjobbak és kész. :wink: Noémi teljesen meggyógyult? Végre mi is abbahagyhattuk az antibiotikumot.

A Cebiont meddig lehet adni? Én még adom Lalinak.

Bibi, én is így szeretném, mint ti, 4-5 év korkülönbséget, én is szeretnék visszamenni dolgozni ketteske előtt. Hová mész munkamegbeszélésre? Drukkolok!

Toncsi, már a végén jársz te is, kezd izgalmas lenni a dolog. :D A vérnyomásod jó kaki, az enyém is ilyen alacsony volt. Azon röhögtem, hogy az első 3hónapot végigdolgoztam, a 13. héttől meg alacsony vérnyomás miatt táppénzen voltam. Gyógyszert is kaptam rá, amit nem szedtem be... :oops:

Dancsi, jaj de várom már, hogy én is ilyen képet készíthessek!!! :lol: Nagyon édes! :wink:
Gira, elképzeltem, ahogy belemész a pocsolyába, és közben magyarázol a lánykádnak, hogy koszolja össze magát nyugodtan. :mrgreen:

Műtét: két hónap múlva megnézi a doki, hogy állnak a sebek. Elképzelhető, hogy szépen gyógyul magától és minél többet várunk, annál kisebbet kell majd vágni. Meg a szervezetem öngyógyító képessége most nagyon gatya a szülés és az előző műtét miatt, nehezen és lassan gyógyulnék most.
Rákészültem nagyon, hogy túlesek rajta, de most igyekszem jó mélyre temetni, hogy ne is gondoljak rá.

Enikő, nincsen seb, mert beforrt, vagyis nyílt seb nincsen, csak hegesedés, azt kell majd kivágni és újravarrni, amik nyílt sebek voltak, azok a hüvelyben voltak.

Kép
szilcsi

Először is: van itt egy nagyon szép, vadonatúj Clarks (!) cipőcske 14 cm-es belső talphosszal, ha valakinek a kisfia ekkorát hord, szerintem jó választás, főleg ilyen áron!
http://www.teszvesz.hu/item324892667_uj ... scipo.html
Ha valakit érdekel, írjon privit, én vásárolok ettől az eladótól éppen, tehát felezhetjük a postaköltséget, és szívesen licitálok is!

Enikő: egyszerűen nem érzem képesnek magam általában egy 3.-hoz. :cry: Ilyen kis korkülönbséggel semmiképp, leghamarabb, ha Dóri 3 éves lesz, de akkor én már vén leszek (37). :( Ha véletlenül terhes lennék, tuti nem vetetném el, de nagyon be lennék tojva… Na meg attól is tartanék, mi lesz, ha a harmadik fiú, és nem bírok vele. :oops:
És önző, irigy is vagyok, és (bibihez csatlakozva) én is csinálnék már valami mást… :oops:

Dóri is pofáraesett tegnapelőtt apa előtt ülve, szerencsére a habtapira. :shock:

gira: értem akkor a vegyes csoportot! :wink: Akartam kérdezni, hogy hányat szeretnétek, de már válaszoltál is! :)

exdeus: én is úgy gondoltam, én csak fiús anyuka lehetek, aztán tessék! :lol: Nem tudom, kitől fognak sminkelni, magassarkúban járni meg ilyesmit tanulni a csajok… :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

ATZita: naná hogy megengedem :D Csak érjen ide :) Azt írták szállítási határidőre, hogy futárral 2 hét is lehet (aaól függ van-e készleten)! Személyesen (11. kerület) át lehet venni bármikor!
Hja és én régebb óta regisztrálva vagyok ezen az oldalon ezért kaptam kedvezményt. Aminek az összege pont annyi, mint a futárköltség :)

Hát nekem a középső gyerekemmel -aki lány ugyi :D - több gondom van/volt/lesz mint a másik kettővel összesen, az tuti :D Olyan ördög :lol: Úgyhogy ez nem nemkérdés. És most hogy van fiam és lányom is, rájöttem én is inkább fiús anyuka vagyok. :lol: Megőrülök ezektől a rózsaszín ruháktól, sminkcuccoktól, kopogós cipő a halálom :twisted: :lol:

Angyelka: Majd kérdezd meg a dokidtól ezt a kevés magzatvíz dolgot. A gugliba beírtad? Nekem mániám, hogy ott nézek utána a dolgoknak.... :oops: :D Fel a fejjel, kitartás++++++++++++++++

Szilcsi: Cebion mehet nyugodtam, amíg ilyen kórságos idő van adjad neki nyugodtan. A szevzete nem raktározza el a felesleges kipisili!

Zalánnak egész nap hőemelkedése van és atomtaknyos (+ köhög a takonytól) :( Holnapra kértem időpontot a dokihoz, viszem a 2 kicsit. Így nem vágunk neki a hétvégének, meg ha Vius okés és mehet bölcsibe kérek igazolást!

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Minden betegnek gyógyulást!

Kristófnak boldog szülinapot!

Lányok!
A Csillag téren hol van az a cipőbolt, ahol Asso cipők vannak? Ma néztem a kocsiból, de a körfolgalom miatt nem sokat láttam... Pontosan kellene, hogy ne kóvájogjak!
Köszi!

Én fiam mostanában nem jár, hanem rohan. Következmények: hatalmas esések itt-ott. Tegnap a konyhaszekrényen csimpaszkodott és lefejelte a kinyitó foggantyút. Ma egy csipesz rugót tüntetett el úgy, hogy nem találjuk sehol. Nem nyelhette el a Föld, de ő sem (remélem).

Exi!
Mi újság??

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Timika! Kristófnak boldog szülinapot kívánunk! :) Kérünk majd képeket!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Cseppek! a Photo Hall-al szemben van, az egyik ház aljában.

Na a fogam szerencsére mégsem gyulladt, de tettek bele gyógyszert. Kontroll jövö héten.

Hefe! Jövö héten megyünk uszni!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!!!!

Képeket is fogok feltenni, holnap kora délutánig kérek egy kis türelmet (akkor jövök bővebben is) :D:D:D

Puszi

KépKép

KépKép
timika

Szilcsi :)
Noémi már teljesen jól van (kopp-kopp!!!) :)
Cebion mehet, én is adom Noéminek, meg Boti is kapja egész kicsi korától, majdnem folyamatosan, néha - pl nyáron - tartunk kis szüneteket.

Timi :)
Boldog szülinapot itt is Kristófnak! :D
Jó az új vonalzód, remélem hamarosan másmilyen lesz! :wink:

Botinak kötőhártya gyulladása van. Délutánra pirosodott be a szeme :(
Csak reménykedem, hogy Noémi nem kapja el - meg én se.

Az első alvás a pihenőszékben. Csak félóra volt, de ez már haladás, eddig szinte csak hason aludt a Nőci :)
Kép

Kép
Kép
zituska28

Bocsi, bocsi, de ezt nem tudom kihagyni:
Ugy azért hasonlít a két kölyök egymásra??:lol: :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
zituska28

Hellóka!
Megjártuk a dokit (tegnap egész nap hőemelkedése, este láza volt Zalánnak :( és most is hőemelkedéses van) A tüdeje tiszta a visszafolyó váladéktól köhög. Kaptunk feltételesen antibiotikum receptet (mert jön a 7vége) de csak végszükség esetén váltom majd ki!
Rákérdeztem, én rontottam el valamit, hogy ennyit beteg szegény? (amióta megszületett ez kb az 5. vagy 6. lázas megbetegedése neki :( ) Azt mondta a doktornéni, hogy egyrészt ez a tél olyan volt, ami nagyon kedvezett a baciknak, vírusoknak, másrészt a nagytesók 2 felől hoznak neki haza mindent.... Ráadásul ha viszem/hozom a csajokat az oviba/ből kénytelen vagyok zalán is vinni magammal, mer nem tudom kire hagyni. Tehát még az ottani idegen gyerekektől is benyelhet akármit.... :roll: :( Há evvan :( Viszont előbb megerősödik az immunrendszere :)

És vettem grépfrútmagolaj kivonatot Viusnak hogy jobb legyen az étvágya meg adok majd a többibek is, hátha kicsi erősödik az immunitásuk!

Zituska: Mint 2 tojás, csak Noémi egy kicsit sötétebb tónusú gyerek, de amúgy rök egyformák :lol: Az orruk, szájuk görbülete minden :D Nagyon édesek :D

Cseppek: A Spar melletti 10 emeletes alatt!

Mék me sírdogálás van...

ceniko
Szeged

Tegnap megkóstoltuk a meggyet :D (bannánal)
Kép

ceniko
Szeged

Zituska!

Tiszta egyformák!Nagyon édesek!! :D

Enikő!

Zalán is,látom ízlett a meggy!! :D

Csajok!Ringatóra senki nem akar menni???????????
20140113113746

Zituska! :lol: :lol: :lol: Valóban.

Timi! Boldog szülinapot Kristófnak!

Enikö! Zalánnak is gyors gyógyulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cseppek:én is a csillag téri asso boltba tértem be előszőr,de akkor nem volt nagy választék, így elmentem a Feketesas u-ra, ott van siesta és asso is,én ott találtam, nagyon szépek vannak.

Lányok:nálunk is megtörtént az első leesés. Réka már nagyon ügyesen közlekedik a kanapén, fotelen,ágyon le,föl, de ma reggel szeleburdiskodott és az ágyunkról arcra esett.A bal arcára.Nem magas az ágyunk, de azért puffant a laminálra. Nem látszik semmi rajta, remélem nem lett agyrázkódása.Megijedtem és nagyoon rossz!Figyelem egész nap, de mindjárt suliba kell mennem, apjával marad.nem szívesen megyek így. :roll:

Kép
gyanixi

Zalán nagyon cuki! (én is szeretnék meggyet banánnal :lol: )

képzeljétek az áprilisi fórumban megvan az első baba :shock: , ami jó hír , de az anyuka csak 4 nappal volt korábbra kiírva mint én :shock: . nálam csak Húsvét után jöhet szóba a szülés :lol: (sima ügy, mert így döntöttem :lol: :lol: )
toncsi

toncsi80

Zituska! Még hogy nincs emberi klónozás?? :D Hihetetlenül ugyanolyanok a gyerekek! :) Csúcs! :)

Enikő! Jobbulást Zalánnak! Édes a gyümis képen!
Violának nincs jó étvágya??Lemaradtam vmiről? :)

Angyelka! Üdv itt! A dokit csak névről ismerem, meg talán láttam is a tvben.
Uh: menj el máshova, ahol szakember van, a szó legnemesebb :) értelmében!! Kecskemét!!
Nem akarok én személyeskedni, de S. amit mond, gyököt kell vonni belőle. :?

Lindus jobban van, a hangja még mint egy repedtfazék, de határozottan javul. Lottika meg egy megszállott ovis lett, ui. tegnap sem volt kedvem, erőm nagyon felkelni reggel, megkérdeztem a lánytól megy e oviba, vagy maradjunk itthon, válasza: menjünk. :) Megjegyzem, én pont ilyen voltam, vérig voltam sértve, ha nem mehettem oviba, suliba. mostmeg: bárcsak vki azt mondaná most, hogy 1 hónap múlva nem kell munkába állnom

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Zituska!
Mint két tojás... Édesek! :D :D

Enikő!
Zalánnak gyógyulást! Nagyon aranyos a képen!!!!!!

Niki!
Ha sírt, nem hányt, akkor nagy baj nem lehet. Ábel tegnap előtt este zugott le, amint irtam. Igaz Ő hanyatt. Kutya baja, de én persze egy éjjel virrasztottam...

Közben rájöttem, h azért esett le, mert nem mászott fel a franciaágyra, hanem LÉPETT!! :o :lol: :lol:
A legfirssebb "anyamegőszítő cselekedet": kmászik a járókából és a rácsos ágyból.... :) :( Nem esett el, profin kimászott a szemünk láttára....

Anyucik!!
A szomszédunk kért meg, h kérdezzelek meg Benneteket.
Úgy tudja, h NYIRATI DR. NŐ Ruzsán rendel. Tudok erről valamit???? Pontosan hol, mikor, mennyibe kerül, telefonszám esetleg?? KÖSZI!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Mégegyszer köszönöm a szülinapi jókívánságokat!

Gira :) Óvoda témára visszatérve: én nem hinném, hogy Réka lemarad bármiről is, ebben a korban még mindent be lehet pótolni szerintem.
Vannak már neveitek?
Ja, azért szívesen venném, ha a kistesó majd nyugisabb lenne, mint Kristóf. Kinga a tanú rá, mit összeszenvedtem vele télen, mikor a rohadt hidegben is képes volt megtalálni az egyetlen pocsolyát a Klauzál téren :twisted: :twisted:

Zituska :) Szuperek a képek és bakker, az utolsó kettőn mintha ikrek lennének, csak Noéminek kicsit sötétebb a haja :shock: :lol:
Köszi a drukkot :D :wink:

Enikő :) Jobbulást Violának és Zalánnak! A kisfiad nagyon cuki a képen!

Sznanna :) Gyönyörű Nóri, igazi kis hajas baba és nagyon ügyes is!

Bibi :) Hogy sikerült a meghallgatás? Tegnap összefutottam Barnival a játszón (gondolom anyukáddal volt) :lol: Remélem a beszoktatás is zökkenőmentesen zajlik majd!

Zsuzsi :) Milyen volt a bölcsi?

Dancsi :) Kristóf is ébred még éjjel és akkor cicizik :roll: Jövő héten végig fent leszünk Pesten, de utána megpróbálok nem adni neki éjjel. Továbbra is átmegyek hozzá, meg lesz simi, de az éjjeli szopikat már abba akarom hagyni.

Melinda :) Jobbulást Lindinek! Azért tök jó, hogy Lottika ennyire szereti az ovit!

Zsuzsu :) Nagyon kell vigyázni ezekre a törpékre, ma Kristóf is taknyolt egy nagyot :( Volt sírás, de szerencsére semmi komolyabb baja nem lett!

Anett :) Már elég rég nem voltunk Kristóffal Ringatón, mert az utolsó két alkalommal csak rohangált fel-alá, ami önmagában még nem lenne baj, de folyton a bordásfal tetejére, meg egy paraván mögé akart bebújni, vagy kimenni a teremből és ez már sztem zavaró volt. Most egy ideig még pihentetjük a dolgot, egyébként sajnálom, mert én nagyon szerettem.

Szülinap: vasárnap a Százszorszépben szerveztünk egy kis babazsúrt Kristófnak, nagyon édesek voltak a manók :D Tegnap pedig itthon, szűk családi körben ünnepeltük az igazi szülinapot. Íme a képek, de előtte még két játszóteres. Sok lesz, bocsi :oops: :oops:

Kittivel:

Kép
Kép
Kép

A buli:
Kép
Kép

Dénessel:
Kép

Kitti:
Kép

Tegnapi tortázás 3 + a bevásárlókocsi

Kép
Kép

Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Klasszak a képek nagyon. :D
Sajnálom a Ringatót! :(
20140113113746

toncsi:ha úgy döntöttél, nem lesz húsvéti babád! :wink:

Minden betegnek jobbulást! (Sajnos megint ezt kell írnom...)

Csatlakoznék Zituskához a fotókkal:

Kép Kép
A csajok félévesen. :lol: Hurkaversenyben Dóri a nyerő. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Megint egy ruci, ha kell valakinek, írjon! (Nem én árulom, csak vettem pár dolgot a gazdájától, ha már úgyis fizetem a postát, használjuk ki, hátha megtetszik valakinek.)
Kép
ujja hossza: 40 cm, a vállától az aljáig: 45 cm, mellbősége: 76 cm, Széldzseki vízlepergetős anyagú, vadiúj, 2200 ft

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus! Azta, ilyen egyforma tesókat is ritkán látni! :) Azt a husikás combikat! :lol: Remélem megnyugodtál már súlyügyben. :)

Timika! Jajj de helyes a fiatalember! És a barátok is! :)

Exi! Vizsgád?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szia Cenikő!

A fiam ezt a folyékonyat issza és szereti, bár szerintebb hígabb a széklete, de nem biztos hogy ettől. Azért köszi az infót.
Márti
zamarti

Sziasztok!

Zituska: Lehet van némi közük egymáshoz a gyerekeknek :)
hihetetlen mennyire hasonlítanak :)

Nórus: A lányok is....hihetetlen, mint két tojás, tényleg félelmetes :)
(Azért Marcsi is el volt látva hájjal :) Gyönyörűek.)

Nekem is lesz egy Grétire hasonlító fiam?????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon nem tudom elképzelni :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez a kabát hanyas méretnek felel meg? Nekem tetszik. Lehet még méricskélek ma...
Holnap találkozunk? :) 10-re mentek?

Ja, és tőlem se fog Gréti sminkelni tanulni, én totál antitalentum vagyok hozzá....ergo nem is szoktam. Pedig nem ártana :lol: :lol: :lol: A magassarkú cipőben járást sem tőlem fogja ellesni :)

Timika: Nagyon helyes az ünnepelt, és Dénes és Kitti is :) És te is nagyon csini vagy ám!

Zsuzsu: Ott is rendel igen, egy ismerősöm hozzá jár. Ha elérem meg tudom kérdezni tőle a pontos infókat, de ma nem volt elérhető telefonon :(
Sőt Szilde is hozzá jár, de ő meg ugye nem tudni hol van épp :(

Toncsi: Olvastam én is az áprilisi babát, nekem egy ismerősöm szült 3-án, ő április 5-re volt kiírva. Én se akarok még szülni március végéig!!!

Zalánnak, Botinak, Lindinek meg a többi betegnek gyors gyógyulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timika,
Kristófnak utólag is boldog szülinapot!

örömmel hallom, hogy nem csak én tökkelütött fiam cicizik 2 évesen, és hogy más is küzd ezzel

Zita,
nagyon hasonlítanak a gyerekek!

Nórus,
a lányok is, mint 2 tojás
Vendég

Szilcsi,Timika,hát ez a meghallgatás egy nagy car volt......................... :evil: :evil:
Azt hittem tutira sikerül,mert volt protekcióm,de úgy tűnik rosszabbul jártam vele.................

Timika,igen Barnival anya volt,és mondta is hogy ráköszöntek,de ő nem ismer benneteket,a kisfiam meg ha jól hallottam előre kiabált,hogy nem köszönök!!!! :lol:

Zituska,mint 2 tojás,a gyerkőcők!!!

Kép
bibi226

Melinda: igen, megnyugodtam, sőt, vissza is fogtam a rizst meg ilyesmit, az utolsó mérlegelés óta. :lol:

jégvirág: szerintem fiú és lány csak picinek hasonlíthat ennyire, nyugi! :lol: A kabát cimkéjén 104-es van, szerintem akkora is, a méretei alapján. Írj, ha érdekel. Igyekszünk odaérni 10-re holnap... :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szép estét!

Küzdünk az elalvással, gyakorlatilag dél óta próbálom elaltatni Lalit, azóta háromszor aludt 30 percet. :shock: Olyan fáradt már, hogy alig lát, csak sír, elalszik, ha cipelgetjük a popókáját,de ahogy leér a kiságyba, már sír is fel. :roll: :( Ha nem alszik délután, az sték horrorisztikusak. :(
Timi, Kristófnak boldog szülinapot! Ilyen tehenkés pulcsink nekünk is van. :wink: Jó az új vonalzód, kívánom, hogy hamar teljesüljön a vágyatok! :D
Norus, csak a képeket néztem meg először, csodálkoztam is, miért raktál fel két ugyanolyan képet. :lol: Aztán olvastam a "használati utasítást", hogy is kell nézni. :wink:
Zituska, hát a te gyerkőceid is szinte egyformák. :D Lali nem marad meg hason. :roll: Pedig kéne minél többet hasra tenni...
Megyek, az agyonrágott cicike hátha megvigasztalja ezt a kis gazembert. :roll:

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?