Új privát üzeneted érkezett!

Gabika be is termelte pár perc alatt a reggelit.
Most megyünk felöltöztetem,mert még hálózsákban van. Aztán ő játszani,én meg mosni fogok szerintem,meg vasalni is kellene+torna! Főzni szerencsére ma nem kell! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mindjárt 10 óra és Milán még alszik..Mi lehet vele?!
Igaz,mint írtam nagyon rossz éjszakánk volt:(

Attól tartok,h Viki Nálatok ebédelünk:)..mert igy tolódnak az étkezések..
trécsi

Köszi Boszi!

majd rákérdezek anyósra,mert a multkor ragaszkodott hozzá,h ezt ő vegye meg..
Ha mégsem,akkor megveszem..
Pont arra van szükség! :lol:
trécsi

Jaj nem is mondtam!

Jövőhét szerdán,megyünk a párommal a cigileszoktatóra!!
Biorezonancia..
Anyósnak bejött,remélem nálunk is bejön.
Úgy utálom már ezt a büdös bagószagot magamon,cinkes :oops:

De sajna most akaraterőm nincs,igy meg tán jól jön egy kis segítség.
trécsi

Trécsi szerintem is kimerült az éjszaka miatt,biztos nemsokára felkel! :lol:

Cigileszoktatót csak ajánlani tudom,párom is ezzel szokott le már 5 éve,és nem is hiányzik neki. Nekem rosszabb volt,mert én csak letettem a cigit,és néha hiányzott,pedig nem is voltam nagy cigis! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

sziasztok!

Mi most keltünk :lol: Érdekes, ha apa nincs itthon, akkor sokkal tovább alszik Fanni :roll: Ha itthon van, már 7-kor fel kell kelni Fannival. De ma elment apa 6-kor és 7-kor már vissza is aludtunk Fannival fél 10-ig a nagyágyban :lol:

Trécsi! Akkor 13 óra körül várlak! Ollót hozzál, már nincs hajvágásra alkalmas :lol: Sokat nem lehet variálni a hajamon, mert úgy hullik.... már vannak kopasz foltok is szerintem :shock:
Milán és Fanni remélem ellesz :roll: De szivesen látok bárkit bébiszitternek :wink:
Na Boszi, Helga, Kia? Valaki bevállalja és jön még? :lol: :lol: :lol:

horvviki

Majd reagálok még, csak Fannit átöltöztetem, lakást rendbe kapom kicsit. Na meg reggeli...

horvviki

Közös séta vmikor lányok? :roll:
Jó lenne megint olyan szép napsütés,mint volt,mert ez a hideg olyan rossz! :( Tegnap is majd megfagytam a babakocsit tolva! :oops:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na végül csak felket Milán..Kissé bevannak gyógyulva a szemei:)

Ha nem is pont 13óráa ,de érkezünk a körül)

Odafele bekell futnom a postára,remélem nem járok ugy mint Boszi:/

A takarítást délutánra hagyom,most semmi hangulatom.A nagyja már tegnap megvolt.

A reciket megkuksizom majd:)ugyis mindig ötlettlen vagyok.
trécsi

Dél fele kajázunk,készülünk és megyünk.

Babysitterek? :lol:

Terhességnél én is leraktam,de aztán ujra :?

Séta?Jó lenne vmikor..Remélem mihamarabb viszatér a tavasz!
trécsi

Apropó!Olló!A nélkül el se indulnék:)

A CSP megjött,a GYÁS meg nem..VAjon miért?
Kia Nálatok megérkezett?
trécsi

Hát sajnos én nem tudom megmondani mikor tudunk veletek sétálni legközelebb. Most péntek jó lenne, szerintem, de jövő hetet még nem tudom. Majd hétfőn kiderül, hogy alakul a hetem.

Én próbálom fárasztani Fannit és majd csak akkor altatom el, ha itt lesztek Trécsi! Hátha úgy jobban tudunk hajat vágni. Mert amióta felkeltünk, rajtam lóg :?

Lassan ebédeltetem...

horvviki

Nekem meg még a jövő hét jó séta ügyileg,mert utána a Balcsin leszünk egy ideig! :wink:

Majd egyeztetünk kinek mikor jó,csak öszejön majd egyszer! :P

Viki akkor képet kérünk a hajadról! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

De sokat olvastam :)

Viki
Ha még nem találtad meg:
http://baba.rooom.hu

Az új frizurára én is kiváncsi vagyok!

Helga
Sajna nem láttam az időjárásjelentést szombaton.
Nagyon ritkán nézzük az m1-et.
Örülök, hogy Áron jól viselte az utat, vonatozást....

Boszi
Jó a tehénes kép :lol:
Gabika nem volt túl vidám, amikor fényképezted, még sírt is :(
Örülök, hogy nem lesznek olyan szomszédaitok :wink:
A Micimackós újságot nem tudom, hogy megvegyem -e . Jó lenne még a lapostényárhoz mély is :lol:

Trécsi
Cigileszoktató?
Remélem hatásos lesz.
Én is magamtól raktam le még 2004-ben. Már akkor készültem a gyerekre -úgy voltam vele, hogy ha jön valamikor (szept. után - akkor volt az esküvő) - addigra tisztuljon ki a szervezetem.
Nekem azért volt rossz, mert a munkahelyen sok kolléga szívta :?

Családi pótlék.. szerintem megjött , nálunk azt Apa kapja a kártyájára.
Gyás, ... - már rég megkaptam mindent, mert nekünk a cég intézte a dolgokat. :P

Séta..
Nekünk is jó bármikor.. (kivéve :lol: : péntek, szombat - akkor talán nem melózik Apa, na és 16., akkor lesz a szülinapja :P )

Ma hívtak a pelenkaszállítók - jönnek a nyereménnyel :)

Néhány kép:
Szombaton Apai nagyapjával meccset néz:
Kép
Finom a keze:
Kép
Macival:
Kép
Ez is finom:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kész lettem :lol:

Hát de csajok! Senki ne vállalkozzon két baba mellett fodrászkodásra :roll: 2 variáció volt:
1. felváltva sírtak
2. egyszerre sírtak

Szegény Trécsi nem győzött hajat vágni, Milánt nyugtatgatni és Fannihoz hajolgatni... :roll:

Na de a végeredmény miatt megérte :lol: Tök jó lett a hajam, de meg se ismernétek! Jó rövid lett, de tetszik, mert nagyon praktikus, és beszárítás nélkül is frizura :lol:
Még egyszer köszi Trécsi! Kép este lesz, mert már fényképezkedni nem tudtunk, nem hagytak a gyerekek :? Majd apát megkérem este, vagy mindjárt megpróbálok tükörben csinálni egyet :shock:

horvviki

Na sikerült. A kerek fejemet és a duda orromat ne figyeljétek csak a hajat :lol:
Kép

horvviki

Hátulról sajna nem tudom lefényképezni, pedig rétegesen van levágva, és kifele lett száritva...

horvviki

Csajok!
Voltam a Metroban és megnéztem a bébiétel választékot. Hát nincs nagy választék, de ami van, az jóval olcsóbb, mint máshol. 250-260 Ft-ért vannak hippes kaják, olyanok, ami máshol 310 Ft körül vannak! A libero megapack is csak 3600 Ft! (7-14 kg). Máshol az is 4000 vagy még drágább. Csak szóltam, hátha arra jártok :wink:

horvviki

Sziasztok!

Kar, hogy nem olvastam hamarabb a bebiszitteres felkerest! :( Sajnalom, hogy a gyerkocokkel kicsit nehez volt a frizurakeszites, de szerintem is nagyon jo lett a hajad Viki!!!!!
Ugyi vagy Trecsi!

Seta: nekunk barmikor jo. Bar mar elegge a szulinapi elokeszuletek lazaban egek :) egyfolytaban eszembe jut valami, ami miatt vissza kell menni a boltba :)

Boszi,
Meg a multkor kerdezted, hogy lemosom e meg a jatekokat. Hat nem. Aron maszik, jon-megy a lakasban, utana meg bekapja az ujjat, mivel O azt szopizza, a cumit mar nem fogadja el. Igy gondolhatod, mennyi bacit osszeszed. Emiatt eleg surun takaritok, de azert nem minden nap.
Epp most van egy reklam a tv-ben, amiben azt javasoljak, hogy a pelenkazot minden pelenkazas utan takaritsuk domesztosszal.... :shock:

Viki,
Koszi a metros infot, kar, hogy nincs hozza kartyank. Vagy az nem gond mar??

KépKépKépKép
thelga

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem adta be amit írtam :evil:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Viki
JÓÓÓÓ lett a hajad!!
Jó a fodrászod, ügyes :wink: :lol:

Helga
A metroba még kell kártya.

Apa itthon lesz péntek, szombat - el akarok menni vele végre vásárolni én is , na meg Manó is :lol:
..bár nekünk még nem kell bébitel, de köszi a tippet Viki.

Ma 17 után meghozták a pelust. Kaptunk 100 db-ot.
Így már van itthon vagy 270 db :lol: így nem kell mennie Apának venni egy ideig.

Helga neked tetszett a Berni pelus?

Ma megkérdeztem a szállítót, hogy mennyi a szállítási díj.
Azt mondta nincs :shock: de a pelusok darabja 5-7 ft-tal drágább.
(a kisker áron szállítják ki - így marad az, hogy Apa megveszi a IV. ker-ben a boltban olcsón)

Na jó éjt Mindenkinek!
Remélem ez már elmegy....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Viki jó lett a hajad :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok,jó reggel lányok! :wink:

Most keltem :lol: ,Gabika meg még alszik.
Viki nagyon jó lett a hajad! Jó a fodrászod! :lol:
Köszi a METRO-s ajánlatot,de nem nagyon járunk.Kocsi nélkül nehézkes. Lehet megkérem anyósékat majd! :roll:
Kia nagyon cuki Levi manó! :P Azta akkor sokáig lesz otthon pelus! :lol:
Nika mi van a nettel? Már gyorsabb?
Trécsi már fent,vagy még pihengetsz?
Fiora?

KÉRDÉS:

Aki GYED-en van,annak havi fix-et kap? Mindig ugyanannyit?
Én decemberben 85.000öt kaptam ,múlt hóban 83.000at,most meg csak 78.000at! :roll: Ebben benne van a családi is természetesen,ja és állítólag a max-ot kapom! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga a reklámot én is láttam,és kicsit kiakadtam! :shock: Azért az már durva szerintem! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga nálatok sok vendég lesz vasárnap? :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika már fel is kelt,most reggelizik ő is és én is.
Közben hajat is mostam,és azon kacagtt,hogy törülköző van a fejemen! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi igen már gyorsabb a net :):):):):)

Tényleg én is láttam azt a reklámot de én mindig azt tanultam hogy egy kg koszt legalább meg kell "enni "egy év alatt különben tényleg meghal az immunrendszer :):):):):)

nika70
Salgótarján

Gabikának megrendeltem a tavaszi ciőcskéjét! :lol: Méret szerint még 18-as a lába,de 19-est kértem inkább,nehogy hamar kicsi legyen. 1/2 cm-t nőtt a lába,mióta vettük a szandit bentre! :P

Ilyen lesz,csak sötétkékben:
Kép

Nika akkor lehet én azért voltam kicsinek nagyon beteges,mert óvva voltam nagyon! :roll:

Többiek mit csináltok?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Német ismerőseink megvették a mamámnak a kényelmi ágyat,és nemsokára viszik majd le neki. De szegényem most azon izgul,hogy hova lesz rakva,mert a régi ágyától nem akar megválni,és felfordulást sem akar a lakásban. :roll:
Anyu vele alszik 1 szobában,mert éjjel is sokszor ágytálazni kell. :roll:
Múltkor beletették a kerekes székbe,ki lett tolva az előszobába,és már nézte mi nincs a helyén,és neki állt törölgetni! :lol:
Éjjel az álmodtam,hogy tudodt menni,igaz csak mű lábakkal! :cry:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Ma ismét 10-ig aludtunk :lol:

Trécsi: Mindenkinek tetszett a hajam, még apának is! :lol: Nagyon meg lettél dicsérve, hogy milyen jól levágtad a hajam :wink: Még egyszer kösssssssssz!!!

Helga: Mi is sajnáljuk, hogy nem jöttél bébisitternek :wink: Úgy kicsit egyszerübb lett volna, és közben még jót beszélgethettünk volna... (Vagy szaladhattunk volna Áron és a virágok után is :wink: :lol: )

Kia! El vagy látva pelenkával egy ideig! Jó neked... Megnéztem már a honlapot, láttam Levi Manót is, hogy nyert! :lol:

Boszi: én csak most kaptam gyedet februárban, jövő hónapban meg már rendes fizut kapok. Nekem most 79500 Ft-ot utaltak, mint max gyed családival együtt.Én sem értem, hogy lehet más. Már a másik topikban is kitárgyaltuk ezt, és ott is van különbség max. gyedesek között :roll: Viszont most biztos azért kaptál kevesebbet, mint 80ezer mert február csak 29 napos volt! És azt napok alapján is számolják!!! Mint hogy az sem mindegy, hogy 30 vagy 31 napos a hónap!

Reklámot én is láttam. Hát szerintem túlzás!!!!!!! Mászás közben ezerszer több koszt összeszed a gyerek... :roll:

Ma 2 órára jön a két terhes barátnőm. Egyikük még csak 5 hetes terhes, másik már 14 :lol:

Barátok közt: nem tudom hogy lehet egy szereplőt ennyire utálatosra csinálni... Nem birom a Vandát elviselni, pedig ez csak egy film :twisted:

Fiora? Merre vagy? Mikor mész legközelebb orvoshoz?

horvviki

http://jatek.t-hometv.hu

Az első 15.000 játékos JENGA-t kap! :lol:

Én nyertem! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Szeretne vki 6os ikreket? :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

hahó, tegnap nem volt netünk, ma meg CTG-n voltam a kórházban. Szerencsére minden OK, labor stb. Vasat kell csak szednem továbbra is, de ez legyen a legnagyobb bajom. MIndjárt megyek és meglátogatom a gyerekorvos nénit, most van az egészséges rendelése. Védőnő mondta, hogy szülés előtt mutassam meg magunk :lol: . Tegnap volt itt a védőnéni és NAGYON aranyos volt és rengeteg hasznos dolgot mesélt. Itt volt több mint egy órát.
Fájások nincsenek, de ha hasonlít a menstr. görcsökhöz akkor tudni fogom, mert ahhoz volt szerencsém eleget :( .

Kép
fiora

Boszi: sokkoló :shock:
viszont megnéztem a recepteket és rögtön kedvet kaptam, hogy süssek valamit, pedig nálunk a férjem a konyha bajnoka. Bár mostanában azért sütöttem ezt-azt. :)

Kép
fiora

Sziasztok!

Csak beugrottam begyüjteni a dícséreteket:))
Tényleg örülök h tetszett Viki!És főleg a párodnak:)..hisz magunkon kívül elsősorban (Nekik),akarunk tetszeni:)

És mégegyszer nagyon szívesen!

Nagy takarításban vagyok éppen,csak leültem míg felszáradnak a dolgok...

Gyorsan kihasználom az alvásidőt:)

Jók legyetek!
Boszi szuper a cipő!

Kia Ti aztán betáraztatok pelusból:)egy méret?.,mert sose lehet tudni..Levi már igy is olyan gyorsan növöget..

Nika örülök h nwem idegesít a net már..

Gratula a nyerteseknek! :lol:

Fiora nehogy megszülj nekünkk és lemaradunk!:)

Helga a reklám láttám,én is csodálkoztam,de gyorsan letakarítom!)))..mert anyósnak ugyis ez lesz az első mondata legközelebb :evil:
trécsi

Köszi Boszi, én is nyertem :wink:
6 ikrek: szerintem kb. egy napig birnám őket ellátni, aztán szétesnék... :? Szerintem ez 6 emberes feladat...

Fiora: tényleg, fogsz kérni fájdalomcsillapitót? Beszéltetek erről az orvosoddal?

horvviki

Nyertem mégegy JENGÁT! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ah, nekem elég egy is :) Igy sem tudom ki fog velem játszani... :roll:

horvviki

Én nagyon szeretek JENGÁ-zni és apa is,már pont gondolkodtunk,hogy vesszünk egyet! :lol:

http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid= ... dasid=4379

Magyar 5-ös ikrek :P

Blogjuk:
http://daveandmanna.blogspot.com/

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

A másik JENGA-t meg megkapja az unokatesom vagy vmelyik rokon! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na mentem ebédelni,mert nemsokára Gabika is kel,és éhes lesz majd! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

trécsi, viki: még nem szeretném ha jönne, maradjon csak bennt a kiscsaj amig lehet. Orvosommal megbeszéltük, hogy epidur. lesz.

Kép
fiora

Sziasztok!

Fiora - már csak 14 nap :shock: :wink:
Én is akartam EDA-t, de nem volt már semmire idő... :lol:

Boszi - Köszi!
Én is nyertem :wink:

A 6-os ikrek... :shock:
Durva a hasa :shock: :shock:

Viki
Örülök, hogy Apának is tetszett a hajad!
Tudta, hogy rövid lesz? Vagy ez meglepi volt?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Mi ezt sütöttük - Apa segített 2 napja:
(már rég ettünk kókuszos dolgot)

Finom kókuszos süti

Hozzávalók:
20 dkg liszt, 15 dkg margarin, 20 dkg cukor, 3 tojás, 1 mokkáskanálnyi szódabikarbóna, 10 dkg kókuszreszelék, 15 dkg porcukor, baracklekvár.

Elkészítés:
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját és a szódabikarbónát. Jól kidolgozzuk. A tésztát tepsibe téve megkenjük baracklekvárral, majd a három tojásfehérjét habbá verjük a porcukorral és a kókuszreszelékkel együtt. A tészta tetejére kenjük. Lassú tűznél is hamar megsül.

Megyek előkészítem a húst, hogy már csak sütni kelljen.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Boszi,
Koszi a hometv-s honlapot, elmeletileg en is nyertem JENGA-t, bar meg sose lattam ilyesmit :)

Szulinap: Osszesen tizen leszunk. Nagyon varom mar :)

Otos-hatos ikerek: :shock: No comment!! Iszonyu nagy volt a hasa a nocinek!!

Gyed: Nalam is volt hasonlo gond, megpedig amiatt, hogy az adojovairast nem vettek az iden figyelembe. A munkahelyemrol kellett papirt kerni, kitolteni, es mostmar ervenyesitik az adojovairast, igy tobb penzt kapok (tudjatok, a 9000 ft) (szerintem nem szamit, hogy egy honap hany nap... de lehet, hogy tevedek)

KépKépKépKép
thelga

Na csajok most kicsit ideges lettem.

Beszélghetek egy kolleganőmmel,és kiderült,hogy cégtől megint iszonyat sok embert elküldtek és év végén újra. :shock:

Lehet már nem is lesz semmi belőle,mire szülném a másodikat! :?

Nem tudom most mi legyen??? :roll:

Azon drukkolok,hogy ne szünjön meg,mert akkor mi lesz velem??? :roll:

Mit kapok akkor? :roll:

Semmi erőm új melóhelyet keresni most,így előbb! Egymás után szeretnénk a 2 babát,meg új melohelyen nem is lehetne rögtön szülni! :?

Írok is egy kolleganőmnek,aki nagyon jártas ebben,mert kicsit ideges vagyok!
:roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

bOSZI KÖSZI ÉN IS BENNE VAGYOK A 15000-BEN:):):):)

Ötös hatos ikrek: nem is tudom mit csinálnék ha nekem lenne ennyi:) biztosan megőrülnék :)

Kép

Fióra már nincs sok hátra:):):):)

nika70
Salgótarján

csajok azt hiszem egy év után már a heteket nem írom a táblába ha nem gond ok?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika,
Tolem mehet!
Ja, es 4 foguak vagyunk! :) (pontosabban Aron) :lol:

KépKépKépKép
thelga

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?