Új privát üzeneted érkezett!

Én írtam a lányoknak......

mikegirl

Mikegirl

Lehet nagyon hamar felkaptam a vizet,de akkor is.
Ha valaki nem is tud szopiztatni saját hibáján kívül nem elítélendő és ezt itt is tapasztaltuk ,hogy aki nem is tudta szopiztatni olyan hosszú ideig mint a másik , senki nem lett elítélve,kiközösítve.SŐT inkább tartottuk egymásban a lelket és bíztattuk a másikat.!
No mindegy mindenkinek szíve joga azt csinál a babájával amit akar,de fura ,hogy egy jóindulatú topictárs sem volt aki egy mondatot ejtett volna erről mindenféle bántás nélkül.

Viszont fini volt a kávém :):):):)

Kép

Kép
jucu

Mamiblue, hajrá!
Mikegirl, olvastam, egyáltalán nem tolakodó. Pöttyök elmúltak?
Áttört a két alsó-első kisfog!!! 3 napja végigalusszuk az éjszakákat :)
Reggel óta beszerző körúton voltunk, Eszter szunnyad a teraszon, én meg gyorsan valami ebéd után nézek..

Szép napot mindenkinek!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Edit, Dévényre jártok? Mi igen és nagyon hatékony, ahogy látom. Ti meddig jártok? Nekem azt mondta gy.néni, hogy addig szokták kezelni a babókat, amíg nem járnak. De legalább a rendes mászásig javasolja. Hm. Meglátjuk.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági. : Mi most kezdtük. Nekem az anyagiakkal van egy kis gondom, mert havi 10000, de valahogy muszáj kihoznom. Ja igen, Dévény-í . Nem tudom , hogy hasznos lesz, majd meglátjuk.
Te miben látod a változást? Neked is sír a vége fele?

Alma :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nem olvasok vissza,nem emlékszem ki kérdezte: Azért rugták ki a gyereket, mert 25 óra igazolatlan hiányzást szedett össze.
tuza edit

http://jatek.t-hometv.hu/index.html

gyorsan játszatok, jengát lehet nyerni .

Én nyertem 3-at
tuza edit

mikegirl: Hát ez a beírás nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. csak azt nem értette meg, hogy a babának ÁRT a főzelék ennyi idősen.
Majd rájön, amikor lesz egy jó kis allergiája, vashiánya, gyomor bántalma a babónak. Szomorú, hogy az egészből csak azt fogta fel, hogy miért nem szoptat. Tényleg sajnálatos, de az ő dolga. Ezért nem olvasok másik topikot.

Itt olyan értelmes a társaság. :wink: :P
tuza edit

Sziasztok!
Viki! Mi is 2x eszünk főzit! Dokinő mondta,hogy ha egyszerre nem eszik meg egy adagot akkor adjak neki kétszer. Úgyhogy 2x-re eszik meg egy üveg bébikaját, vagy ha éppen én főzök abból is csak 2x-re eszik meg kb 200ml körül.
Köszönjük a gratulációkat! Nagyon örülök a 2 kisfognak. Remélem most lesz egy kis nyugi! mert már ki vagyok purcanva.
Csokinyuff már akartam írni, hogy Maja nagyon hasonlít rád! Már amennyit láttam belőled a babatalis képen!

KépKép
dudu_84

Jó reggelt!

Mikegirl! Atinál Fanni kb. 5-ször kevesebbet eszik... :( Most hogy irjátok, ki mennyit eszik, úgy érzem Fanni semmit nem eszik... :( Pedig ennyi mozgás után igazán lehetne éhes... :roll:

Edit: 25 óra igazolatlan hiányzás??? Azt hogy csinálta? És Te tudtál róla vagy csavargott??? (Megjegyezem én is lógtam a suliból és mégis rendes tisztességes családanya lettem :oops: :lol: )

Nora: 88 ezer gyed? Hát én most már totál nem értem. Sziszike hogy lehet ez, hogy mindenkinek más a max gyede? Pedig én egy 5000 fős cégnél dolgozom, csak ki tudják már számolni, hogy mennyi pénz jár... legalábbis igy gondoltam... :roll:

Hát én kiváncsi vagyok erre a januári topikba, megyek beleolvasok... :oops: :roll:

horvviki

Dudu: olyan nálunk is van, hogy kétszere eszi meg a főzit, de egy üveget Fanni is. Mikegirl-től azért kérdeztem, mert ők kétszer esznek 1-1 üveg főzit :roll:

horvviki

Edit, Eszter RETTENTŐ MOZGÉKONY lett. Csak akkor van nyugalmi állapotban = nem mozog, ha alszik bár reggelre bejárja a fél kiságyat. Egész nap hason van, most már elkezdett kúszni is. Már a babakocsiban is hasaltatom :) Ő is sír a végére, de azért, mert akkorra totál kifárad. Fájdalomról szó sincs. Neki is van a szájában is masszázs, a nyelvét külön :)
Ti is privát jártok? Nekünk 3300 per alkalom és egy órás egy kezelés. Szerintem biztosan hasznos lesz!!

Főzelék nekünk napi egyszer van, de akkor egy Aventes pohárnyi. Ugyanennyi gyümölcs délután, reggel este tej+tápszer, sztem 250-300 ml/alkalom.

(ebéd még sehol, porszívóztam)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

dudu köszi kicsinek tiszta apja volt.
Szerencsére kezd változni :lol:
Én nem dobom el az üvegeket és nem is veszünk sok bébkaját.
Sokkal jobban szereti amiket én kutyulok...
Banános krumpli még mindig élen jár... de bejön a sárgarépa krumpli is meg az alma is kezd...
Amit főzök elteszem bébis üvegekbe lefagyasztom és nem kell minden nap mini adagokat fözögetnem :lol: Ha kiveszem felmelegitem és teszek bele egy kocka husit vagy sajtot vagy turót...
Maja egy nap két üveggel eszik meg :wink:

Különben egészen elképedek minden nap amiket a lányom müvel....
Mióta talin voltunk kuszik mindenhol feláll kb 30 új hangon szolal meg.... :shock: :shock: :shock:

Egészen elképesztő mennyi újat tanult meg :shock: :shock: :shock:
:shock:
Vendég

horvviki: 23 éves, saját lakásban(a mi házunk melett), csak én főzök rá. Muszáj volt külön engednünk, mert egyszerűen máshogy nem férünk el. Ő meg már idegesítő volt a sok haverjával egy szobában egy 12 évessel. Tehát csináltunk neki egy egyszobás összkomfortos lakást.
Na most ennek isszuk a levét, mert akkor jön.megy, amikor ő akar. Amikor le szakmunkásvizsgázott, akkor én ragaszkodtam hozzá, hogy menjen és tanuljon tovább, hamár az annnnnnyja ennnnnyire szarik rá. Mi pénzeljük, de most a fejünkre nőtt egy kicsit.
Mindegy, mert estin befejezi, különben agyonverem, az biztos. Már átiratkozott, csak akkor is dühít.
Az volt az egészben a legdühítőbb, hogy mikor számon kértük , hogy hol a francba volt a lógott idő alatt, akkor közölte, hogy az ügyeit intézte. Magyarúl sefftelt, ahogy a mostani fiatalok. Csak annyi esze nem volt, hogy az igazolást bevigye. mivel bőven nagykorú, mi csak levelet kaptunk, hogy kirugták. Se szülői, se semmi....Jaj.

Ági :Nekünk most 2000 áprilistól 2500, de 3/4 óra. Alexnak láthatóan fájt, ahogy az izmait mozgatta fel. Annyira sajnáltam. És akkor még nekem kell lefogni a kezét és néz azzal az ártatlan szemével a szemembe és zokog. Jaj, nagyon rossz.
tuza edit

babakajás üveg: Én mindig elraktam mindegyik gyereknél, most is.
Amikor jön az eper szezon, akkor rakom el benne mindig a mini mennyiségű epret, majd a szedret, majd a szőlőt... mármint lekvárnak.
Így nem romlik meg a felbontott üveg, mert általában elfogy egy evésre. :)
tuza edit

Edit, nem szabadna fájnia. Nem kerestek másik dévényest?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági: Nem tudom még, meglátom a következő alkalommal. Végül is teljesen átgyúrja az izmait és az nekem is fáj. Aztán lehet, hogy nem is igazi fájdalom, hanem inkább tiltakozás, hogy lefogják. Csak annyit látok, hogy potyognak a könnyei.
Másik csak Veresen van és ez is csak egy hónap után tudott fogadni.
tuza edit

sziasztok !

Állati jók a talis képek !!! Majd legközelebb megyünk mi is ha szabad.

A beteg babók remélem, már jobban vannak, most Erik szürcsög már 3 napja, és már nagyon utál engem a sok orrporszivózásért de másképp nem jön ki. :cry:

Én még be sem adtam az igénylést a GYED-re :? ahhoz idő kellene hogy ott seggeljek az oep-nél, majd apa elintézi csak most ő sem ér rá :lol: február 13-ától már gyeden vagyok addig gyás volt, nem tudom mennyi lesz a pénz de kiváncsi vagyok rá nagyon.

Kaja,
nálunk a sláger a sárgarépa - banán- alma szabályszerűen berántja a kanalat a szájába :lol: :lol: :lol:

Tényleg csajok, lehet hüle kérdés de ha valami főzit eszik akkor olyan a kaki mintha tömörítette volna a főzit és az jönne ki ilyen pép formában, az normális? (bocs a fura kérdésért) :oops: :lol:

Bogár
Kép
bogárka78

nyúff, én megkérdezném a dokitól hogy ennyi idősen az ön gyereke is hájpacninak, és jumurdzsáknak nézett ki? :lol:

Edit, ajánlott valaki a tornát, vagy önszántatokból mentetek?

Kép
mona76

Bogárka!

nekem ma jött meg a gyed de már januárban beadta az anyósom. de szerintem nem gáz, ha még nem adtad be, mert akkoris megküldik utólag, ami jár, :wink:
ja, és a kaki-állag, igen, stimmel a leírás...

a gyed és családi együtt 88e nekem! Kép
nora80

Edit
Ez van.....én megpróbáltam. És egy újabb ékes bizonyíték, hogy milyen szuper kis társaságba keveredtem!!!! :lol: :lol:
Úgyhogy tök igazad van!!!!
Ja, és felpiszkáltál.....holnap mil is megyünk gyógytornászhoz megint.

A mai szuper séta is megvolt Gyöngyörű napsütésben :lol:

Megyünk ebédelni.

mikegirl

kaki stimmel néha gyurma, néha leves, néha túró. :lol: :lol:
Én a banánosat utálom, mert az sokszor a rostoktól olyan , mintha tele lenne fekete gilisztával. Előszőr még nagyítóval is megnéztem. :roll:

torna: magunktól mentünk, mert semmit sem akar csinálni. tegnap voltunk előszőr, ma már kétszer megfordult a hasáról a hátára és a hasán körbepörög. :lol:
tuza edit

mikegirl :mivel is piszkáltalak fel? :?: :?: :?:
tuza edit

Edit
Bocsesz, Ági volt :D Hogy milyen kis mozgékony lett Esztere. Az én kis Atim meg remekül hasal, repül, forog hason körbe. A popifeltolást is csinálta annó, de mostanában már nem. Legalábbis a szőnyegen nem.
Még korábban én osztottam az észt, hogy türelmesnek kell lenni....de már nem tudok az lenni :oops: :oops: :oops: Elhatalmasodott rajtam megint az aggodalom. :oops: :oops: :oops:

mikegirl

Edit !
Engem is felpiszkáltál :) Csak mással....
Annak 2 jenga a végeredménye...

Tiszta nyűgös vagyok ma!
De a két kölyök is. Nem tudom, hogy bírjuk ki egymást estig...
Valami front jön?

Kép
Kép
pfranciska

pfranciska: örülök!!

Csak meg is kapjuk :wink:

mikegirl: én is türelmes vagyok, ezért nem a neurológiára rohanok vele. Nem csodaszer ez, csak egykis segítség. Azzal meg, hogy segíteni szeretnél Atinak, még nem vagy türelmetlen.
ugyan ezt csinálja az én fiam is. engem inkább az aggaszt, hogy nem forog, de megnyugtatott a csaj.
tuza edit

Sziasztok

Kint voltunk majdnem 3 órát és annyira szép idő van. :lol:
Hazafelé vettem egy gyümölcs duettet fiamnak és képzeljétek a főzi után úgy tátogott mint aki sosem evett..Mondom adok duettből is majd többit beteszem hűtőbe...hát többi :shock: egy csepp se maradt. :P Jól kiszívta a levegő:)

Kép

Kép
jucu

Edit, hát ez az!! Mesélte nekem múltkor a gyógytornászunk, hogy sok dévényes úgy csinálja, hogy az tényleg fáj a babának, mert olyan, mintha a behajlított ujjad bütykével nyomnák erősen az izomköteget (megmutatta és tényleg nagyon rossz). Ő meg KÖRBE masszírozza az izmokat, az nem fájdalmas. Jaj, nem akarok nagyokos lenni, csak nekem ezt mesélte és lehet, hogy Alexnak fájhatott. Meglátjátok legközelebb. Egyébként tényleg az van, hogy kezelést követő napon mintha megtáltosodna a kiscsaj :) (((csak zárójelbe írom, hogy nekünk neurológua ajánlotta)))

Mi is kint voltunk, illetve Eszter még mindig kint alszik, én meg gazt égettem. Tökre élveztem, gyerekkoromban is imádtam :lol: mindig almát sütöttünk a parázsban.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Edit, hát ez az!! Mesélte nekem múltkor a gyógytornászunk, hogy sok dévényes úgy csinálja, hogy az tényleg fáj a babának, mert olyan, mintha a behajlított ujjad bütykével nyomnák erősen az izomköteget (megmutatta és tényleg nagyon rossz). Ő meg KÖRBE masszírozza az izmokat, az nem fájdalmas. Jaj, nem akarok nagyokos lenni, csak nekem ezt mesélte és lehet, hogy Alexnak fájhatott. Meglátjátok legközelebb. Egyébként tényleg az van, hogy kezelést követő napon mintha megtáltosodna a kiscsaj :) (((csak zárójelbe írom, hogy nekünk neurológus ajánlotta)))

Mi is kint voltunk, illetve Eszter még mindig kint alszik, én meg gazt égettem. Tökre élveztem, gyerekkoromban is imádtam :lol: mindig almát sütöttünk a parázsban.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

:evil: :evil:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági mire lettél ilyen dühös?
Legközelebb megfigyelem, hogyan csinálja.

Nekem ma nincs kedvem kimenni. Tegnap annyit mászkáltam.
Végre voltam nőgyógyásznál is, csak a gyógyszert felejtettem el feliratni én hülye.
tuza edit

Sziasztok Csajok!

Megvagyok ám, csak nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy számítottam. Hétfőn elmentem házidokihoz jogsi ügyben (márc. 24-én lejár), megkaptam az alkalmasságit, de kaptam mellé vérvételre és mellkasröntgenre is beutalót. Magas volt a vérnyomásom, le sem merem írni (170/90). Biztos izgultam egy kicsit, de azért ennyire nem. Kaptam vérnyomáscsökkentőt is, még jó hogy nem váltottam ki, hanem először leinformáltam az interneten. "A kezelés idejére a szoptatást fel kell függeszteni". Anyád. Felhívtam másnap a rendelőt, mondtam hogy írjanak másikat, mert szoptatok (különben ezt tudták, mert még arra is rákérdeztem, hogy szoptatás alatt lehet-e röngtent csinálni). Végülis a Dopegitet mondták, abból volt egy egész dobozzal itthon, úgyhogy el sem kellett mennem másik receptért.

Tegnap megvolt a röngten. Először odamentem délelőtt, megkérdeztem, hogy előrevennének-e, mivel szoptatok (igaz csak reggel-este, de azt nekik nem kell tudni), azt mondták hogy várjam ki a soromat vagy menjek vissza 4 óra körül. Hát az utóbbit választottam. Így a vizsgálatra 1 óra 20 percet, az eredményre 30 percet kellett várnom. Természetesen semmi bajom.

Jövő héten csütörtökön vérvétel.

Ma pedig rákszűrésen voltam a nődokinál.

És lehet, hogy holnapra is lesz program, okmányiroda. Protekcióval.

Még jó, hogy egész héten itt van anyósom.

Na megyek, ébred Ádám.

Kép
Kép
márkanyuka

Edit, csak azért, mert kétszer szúrtam be a hozzászólásomat :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

nálunk az egyik kedvenc amit én csinálok:zöldborsó krumpli sárgarépa és csirkehusi megfőzve. aztán összepürésítem a botmixerrel. de előtte a borsót átpaszírozom a héja miatt.célszerű a borsót külön megfőzni,mert ugye csak azt kell paszírozni.na ezt imádja! de mindíg nem eheti ezt!

KépKép
dudu_84

Rájöttem, miért kaptam csak 79ezret és Nora miért 88ezret. Mert nekem nem jár a 9000 Ft-os adókedvezmény, mivel megyek vissza dolgozni és magas lesz az éves keresetem. Legalábbis erre tippelek. Sziszike szerinted?

Sziszike: sikerült utánanézned a gyed melletti dolgozásnak?

Mikegirl: hát elolvastam a januári topikot. Nem nagyon örültek neked :lol:

horvviki

nálunk most az eper nyam- nyam :lol: :lol:
tuza edit

Horvviki: gyed mellett lehet dolgozni, de csak maximum 4 órában és akkor nem veszik el a gyedes összeged. De csak gyed mellett 4 órát!!!
A maximum összeg tényleg 96600 Ft, és ezt be kell szorozni 0,8-al és akkor kapod meg a maximum összeget. Ha neked vonják a 9000 Ft.ot akkor örülj neki, mert azt majd visszaigényelheted!

Túró??? Sajt???? ezt nem csak 1 éves kortól lehet adni a babáknak??????

Mikegirl: hogy vagy érzelmieg? múltkor irtad hogy mész dokihoz? voltál már???

Kép
sziszike77

Nora80: úristen ti már midjárt indultok!!!!!!! Hogy elment az idő+!

Kép
sziszike77

sziszke!
NEkünk a doktornő mondta hogy dusabb legyen a hami turot és nem zsiros sajtot is lehet bele tenni a husin kivűl.
Esetleg extra szűz olviaolajat de azt csak 8. hotol
Vendég

Sziasztok!

Esélyét nem látom, hogy visszaolvassak.... látom termeltek rendesen, jól van lányok! :) NÁlunk gáz van, Gergőnek már 4. napja 38 alá nem megy a láza.. szegénykém egész nap csak fekszik, vagy rajtam lóg. Enikőnek a herpesze nem akar múlni, ma reggelre meg Emese jobb szeme gyulladt be, de cefetül. Egész nap nyűglődött, ment a cirkusz.. ha letettem, Gergő rögtön az ölembe fészkelt, akkor Emese ordít, ha őt veszem a karomba, akkor Gergő sértődik meg és rohan el bőgve, amitől még jobban felmegy a láza... szóval két gyerekkel a karomban cikázom a lakásban. Kész őrület! Mesit már kínomban hordozókendőbe csavartam... úgy még csak-csak... de Gergővel nem tudok mit csinálni. Mindenért hisztizik. Enikővel ölre mennek azon, hogy milyen dvd-t tegyünk be. Encsi ma négyszer nézte végig a Ludas Matyit, Gergő meg a Vackort és a Vuk-ot nyúzza... én meg már sokkot kapok a ludas vuktól.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Edit: köszönöm a levelet, megjött tegnap! Sajna én csak hétfőn jutok el a postára! Ne haragudj, nem felejtem el, de előbb esélyem sincs ennyi beteg gyerekkel bárhova is. Tegnap előtt is úgy kellett elmennem Daniért az oviba, hogy Gergő végig ordította az utat (kb 20 perc) az óvodáig.. ja, hát 39,5 volt a láza csórikámnak... én meg hurcoltam... felkeltettem, mert sajnos menni kellett... nem hagyhattam Danit az oviban... :roll:
Totál kész vagyok. Komolyan mondom, az orvos már úgy jár hozzánk, mintha haza menne... mondjuk itt lakik 4 házzal lejjebb, szóval nem nagy cucc, de már komolyan gondolkodtam ágyazzak-e neki... akár ide is költözhet.
Asszem rájöttem mi rosszabb 3 beteg gyereknél.... a 4 beteg gyerek! :wink: Úgyhogy még örülök, hogy nálunk csak 3 nyűgi baba van.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jaj, lányok annyi mindent szerettem volna hozzászólni a soraitokhoz.. de most futnom kell, mert Emese ordít... még csak nyüszög... de mindjárt rákezdi és akkor felveri az egész házat... Jó éjt, és jövök amint lehetőségem lesz rá!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Edit: bocsi... nem Neked írtam.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ági: Neked ment a köszönet! :wink:
Na én meg futok, mert Mesi most már télllleg visít..

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt!!!

Márkanyuka
Megnéztem, én már márc 2 óta lejárt jogsival autózgatok :oops: :oops:
És örülök, hogy semmi gáz veled :D

Viki
Hát majd akkor milyen bánatosak lesznek, ha esetleg probléma adódik abból, amit csinálnak. De ne úgy legyen! Csak egy csajnak válaszoltam, aztán a többit már nem is olvastam. (Ezzel is túlléptem a dolgot, mert csak azt a linket akartam elküldeni :oops: ) Szerintem nem voltam bunkó, és akit megérintett a dolog, az megfogadja, akiket meg nem, azok meg úgyis elküldenek a sunyiba. Azt meg minek olvassam? De tényleg sajnálom azokat a babákat!!!!! Részemről ennyi tellett......

Én tökre igyekeztem, és mégis itt vannak Atin a pöttyök, és nem tudom mitől.... Szar érzés, nekem elhihetitek. :cry: :cry: :cry: Nem kívánom senkinek. Még azoknak sem, akik melegebb éghajlatra küldenek....

Sziszike
Én táblicskumban 8-9 hó, ha a családban nem fordult elő allergiás megbetegedés. kefír, natúr joghurt, túró, sajt kis mennyiségben.
Tegnap is voltam dokinál. Járok hetente 1x. Remélem segíteni fog.

Bizony, bizony, Nóra - ha jól emlékszem - már csak vasárnapig lakik a "közelünkbe".

Mandala
Nem tudom, hogy olvasni fogod-e, de neked kitartást, a gyerkőcöknek meg jobbulást.

mikegirl

tuza edit: Eper?! :shock: Úgy tudtam, az 1-2 éves korig tilos, mint minden aprómagvas. Kiütéseket okoz. Rosszul tudom :roll: Vagy félreértettem és te eszed? :)
Vendég

Hello!

SOS!!!!
Tami összefirkálta a bőrkanapét tollal, nem tudja vki hogy lehet kiszedni???? Itt üt meg a guta rögtön, az biztos!!!! Pont a legláthatóbb helyen! :evil: :evil: :evil:

mamiblue

Na csajok, ma vagyok utoljára... egy darabig....

megpróbálok majd minél előbb jelentkezni, de már látom h le fogok maradni az olvasással, köszi mindenkinek, aki emlékszik rá h indulunk, igen holnap lesz a start. Már minden össze van pakolva.

Alapból nincs a lakásban internet, de minél előbb beköttetjük :wink:

Remélem jól fogja bírni Regi a hosszú utat.

Betegeknek jobbulást! Kép
nora80

Nora! jó utat nektek!
várunk minél elöbb vissza! és nagyon irigy vagyok! mi nem mehetünk veletek? :D
viccet félretéve vigyázzatok magatokra!

KépKép
dudu_84

Jó reggelt :)
Mandala végtelenül tisztelem amit véghez viszel-lassan kijár neked is a lovasszobor :wink: Mondjuk Szentendrén az Óvárosban... :?: :)
Hozzátáplálás.... hát kétség kívül kényes ügy.. de ami biztos hogy 6 -7 hetes babának egyszerűen még korai..és persze hogy most a kicsi "boldog meg vigyorgós" a bajt csak évek múlva fogja okozni amikor már ki gondol a korai hozzátápira...Egyébként az sem túl jó ha valaki ennek a felvetésétől rögtön arra asszociál hogy ő rossz anya mert sem megszülni nem tudta sem szoptatni nem tud...ez inkább utal arra hogy az anyának komoly önértékelési problémája van :( Mit számítanak ezek a dolgok minek az önmarcangolás ?Imádjuk egymást a büdös kölkökkel -és ettől aztán jó anya lesz az ember még ha időnként kiborul is a bili meg üvöltözünk meg türelmetlenek vagyunk -de közben meg rendületlenül szeretjük őket és simán meghalnánk értük :) - na egészen ide jutottam a korai almától.... :roll: :)
Csokinyuff - van másik alternatíva gyermekorvosra? Mert tuti nem százas aki ilyeneket mond.. én most cseréltem le a miénket mert ugyan egy bájos idős hölgy de kicsit fura volt hogy mindent a védőnőtől kérdezett... :? :)
Márkanyuka örülök hogy minden ok -tegnap én is letudtam a szűrést -eredmény ma lesz -mostanság tüsténtkedő férj hozza el kettő után...
Viki nálunk a csajok másfél- két üvegnyi kaját esznek és 3X 200 v 220 tápit esznek egy nap .A kínálat elég szűkös pláne hogy az 5-6 hótól javasolt kaják bőven 8-hó után adhatóak valójában -szerencsére a piacon kapok olyat amivel ki tudom egészíteni.Pl imádják a brokkolit teljes kiörlésű rizzsel meg van egy paradicsomos salátás répás főzi aminek isteni pizza szósz illata van -na az is nagyon fogy.
Nekem jövő hét elején utalják az első gyedemet -kíváncsi vagyok mennyi lesz...
Ma ismét átjön a barátnőm az ikerfiúkkal -remélem ma megússzuk vírusváltás nélkül... :) Megyek is összekapom magam mert most talpig kistigrisben ülök és a frászt fogom rájuk hozni... :) Kép

Kép
Kép
panni7

Nora én is jó utat kívánok nektek :) !

Kép
Kép
panni7

Eper
: teljesen átpaszírozom, mint a kiwit. én mindegyiknek adtam, kis mennyiségben persze. 3 szem eper, vagy 1 kiwi, hozzá egy pohár rizs.

mamiblue ötletem sincs, csak olyan, ami nem biztos, hogy a bőrnek jó.
tuza edit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?