Új privát üzeneted érkezett!

naaa...befejetee a vécézést a leánygyermekem :lol: 8)
bocsi...

szóóóval a második hónap hormonprofilja meg ilyen eredményt hozott és azt mondta a doki, hogy akkor kéne egy harmadik. és ha ott se jó a progi, akkor closti 2-3hónapig-ellenőrzéssel és utánna lehet próbálkozni...ááá basszus, én meg már tűűkön ülök ennyi várás után... te/ti mit tennétek a helyemben???
:roll: :roll: :roll: :roll:
esztiilil

Én is türelmetlen lennék.De csak azt tudod tenni, amit a doki mond.
Na,én megyek aludni, sziasztok!
Vendég

encike:január 6-án volt a műtét,rá 5 hét és 3 napra volt az első menzi,ami kevés és csak 4 napig tartott.Most meg 12-én kellett volna a menzinek jönnie de 3-án elkezdtem barnázni vérezgetni ami azóta is tart.de szintén kevés :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na én elteszem magam mára majd holnap jelentkezem.pusza mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,
Ha én is látom majd a szívét dobogni, akkor én már nyugodt leszek. :wink: Illetve nyugodtabb. :lol:

Kislibus,
Köszi! És igen, visszakapod! :wink: :lol: :twisted:
Te hol/mit dolgozol?

Eszti,
Azért kaptam Clostit, mert szerettem volna kicsit megsürgetni a dolgot :oops: és a doktornő igen együttműködő volt. UH-gal követtük a ciklusaimat. A fiam és a nyári baba is teljesen spontán fogant.
Az orvosom az Istvánban van.
Nézd, én nem értek a hormonproblémákhoz, de ha a legutóbbi rossz lett, akkor én 2 vetélés után – akármennyire is iszonyatos várni – nem kockáztatnék. Lehet most minden rendben lenne, de ha nem? Ezt kell mérlegelni. Hogy élnéd meg?
Mikor lenne az a 3. hormonvizsgálat?
Ha alacsony a progi, akkor arra nem az Utró van? Bocsi, totál nem értek hozzá. :oops:
Mindenesetre nagyon drukkolok Neked! :)

KépKép
dreika

aranyos vagy, hogy drukkolsz!:)
de végülis az is kockázatos volt, hogy a
műtét után egy hónapot vártatok és máris próbálkoztatok...
vagy három hónapig clostiztál és utánna próbáltátok...??
és nézték folyamatosan a hormoneredményeidet is???
bocs,h ogy ennyit kérdezek csak...
ki???? az orvosod??
pusza, esztibeszti
esztiilil

Helló! Halló!

Beújítottunk egy újabb gépbe, régi le anyuhoz, erre az új gyári hibás volt, vissza kicserél valamit benne, és most már remélem működik. Esélyem nincs visszaolvasni, ha gondoljátok szánjatok meg, és mindenki egy mondatban foglalja össze nekem miről maradtam le. Köszi. :lol:

tjuca

Sziasztok.
Hol van a reggeli műszak? De eltűntetek.

Nekem a ma reggeli hcg tesztem szerintem erősebb lett de még mindig a szemmerengetős formájú. Képet nem tudok most felrakni mert a gépem az oviba van a bulin. így majd holnap.
Az LH tesztem még mindig erős ugyan úgy.

harivera
Budapest XXI. kerület

szijja juca.
Hát velem most az van hogy furi a szervezetem mert a reggeli első LH tesztjeim 3 napja csont pozitívak de a hcg-n csak szemmerezgetve látni valamit szóval az még nem pozitív. És lement a hőm de most már megint fel.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Szerintem várj pár napot, még nagyon korai lenne bármi. :wink:

Kértetek pocakfotót, meg dobok egy múltheti lábfotót. Saját mű, nem is túl jó, de látni, ahogy párnásodik.
Azóta jobb, gondolom időfüggő is, meg most sokat pihentem hétvégén.

Majd jövök. Puszi.
Kép Kép

tjuca

Juca! De csini vagy!!!!! :wink:

KépKép
lyndee

Velem pedig az van hogy ma vagyok 9.dpo és a ma reggeli jóstesztem halvány csíkos lett :lol:

KépKép
lyndee

juca nagyon csini a pocakod :lol: :lol: :lol:
lányok ugy néz ki el is múlt a barnázás vérezgetés :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee!

Remélem pár nap múlva a hcg is csíkos lesz.

Köszi, most már talán arányosabb a hasam a terh. koromhoz. :twisted:

Ja és Paca fotója lemaradt: http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csalad/2008/02/
Ez is múlt hét pénteki. :-) 18+0-án. A részparaméterek a bal szélen. :lol:

tjuca

juca:ari a babód a uh-os képen!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

MŰTHETŐ LILI!!!!
Igaz erre a hírre 1-es sorszámmal sikerült egy órát várni, doktorbácsi 9-re már oda is ért a 8-kor kezdődő rendelésre, utána még telefonált, majd beadott még egy szurit, úgyhogy olyan 9:15-kor már következtünk is. A tanácsadó helységben várakoztunk, remélem nem kapott ott sem el semmit Lili. Na tessék, ahogy ezt leírtam, köhögött egyet...

Lyndee,
azért ne vonj le messzemenő következtetéseket abból a jóstesztből, nekem is csíkos volt, baba meg sehol. Többet nem is csinálok.

Viszont tuti ma van peteérésem, 3 tizedet csökkent a hőm, és a reggeli LH teszt is már majdnem pozitív.
Sajnos a tegnap esti akció viszont elmaradt, apa felidegesített, és elmentem aludni. Itt óvom Lilit, erre ő meg elkezd tüsszögni, meg folyik az orra, és előtte pont kértem, hogy ne puszilgassa agyon Lilit.

Juca,
na ez tényleg arányos poci, pont olyan félidő közeli.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:jajjj de jó!!!!És akkor holnap már meg is lesz a műtét?

Nem bízok benne túlságosan,igaz engem még nem csapott be a jós,mert ha nem voltam terhes sohasem volt csíkos.2 nap múlva újat csinálok.

Linácska:hajrá babaproject!!!!!!!!!! :D

KépKép
lyndee

Vera,
fiúra gyúrunk, hogy ne örökölje a betegségemet. Mondtam is a férjemnek, hogy bármit mondanék este, max. erőszakoljon meg :lol:
Miért nem tudom a fertilityről lementeni a görbét? Eddig olyan szépen csinálta, most meg bmp-be akarja.

Remélem holnap így már meglesz a műtét, táncsak nem ezalatt az egy nap alatt betegszünk le. A gyerekorvos mondjuk hiányolta a laborvizsgálatokat, de a fülész meg direkt mondta, hogy nem vesznek tőle, mivel ez a műtét nem jár vérzéssel, így nem nagyon kell. Ő tudja.

Lyndee,
én kívánom, hogy igazad legyen, nekem nem jön be a jós, mert végig a ciklusban két csíkos az LH-m, csak az intenzitása más.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca, de csinos vagy!
Szép pocid van!Paca is nagyon helyes. :D

Velem nincs semmi különös.Úgy vagyok, ahogy eddig.

Lina, szuper, hogy Lili műthető! :lol:

Jósteszt nekem sem jött be.

Akkor is kétcsíkos volt amikor babás voltam, de akkor is, amikor nem. :roll:
Vendég

Juca, csinos poci, és helyes kis "paca"!

Rám kedden jól rámijesztett a doki, hogy a lepény én oldalam felőli részen kicsit túl meszes, nehogy leváljon.
Úgyhogy sok folyadék, és csak pihi.
Jövő hét csüt-ön kh-i uh, meg nst.

Lyndee, Vera, szerintem se vegyétek ennyire komolyan az lh-t, többnek nem jön be, mint akinek igen.
Azért kívánom, hogy nektek a babát mutassa.

Lina, drukkolok holnapra Lilinek nagyon, nektek meg az estéhez :wink:
Vendég

Sziasztok!
Dreika!
Mütéted volt és csak 1 menszit vártatok? a dokid tudja, hogy ilyen "bátrak" vagytok?

Nita!
Közben másik topicban megtaláltam válaszod, bocs, hogy ennyit kérdezgetek!

Juca!
Nagyon formás vagy.

Lina!
Akkor holnap gondolok rátok és vigyázz a babora!
encike 2

Köszi mindenkinek, majd ha tudok, holnap web'n'walk-ról küldök egy üzit, ha már minden rendben Lilivel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

encike nyugodtan kérdezgess.még mindíg vérezgetek elegem van :? :? :? :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajszik,tudtok segíteni?

Olyan kérdésem lenne hogy most betegállományban vagyok még márciusban.Aztán ha menet közben kiderülne hogy terhes lennék,vissza kell mennem ahhoz dolgozni hogy újra eljöhessek bet.állományba?

Aki tud lágyszi segítsen :oops:

KépKép
lyndee

lyndee most babás vagy??????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:még nem de ha esetleg márciusban az lennék?

KépKép
lyndee

Lyndee!
2 éven belül meg van a 180 napod, hogy gyedet kaphass?
Mert gondolom nem gyesen akarsz lenni!?
encike 2

lyndee nagyon örűlnék neki ha legalább neked sikerűlne :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike:nem értem,magyarázd el légyszi,tök homály vagyok ehhez.
Nincs még babám.

KépKép
lyndee

hamarosan lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ezt most találtam nagyon szomorú el is sírtam magam! :cry:
Egy tanulságos történet, ami a mai világban tanult emberek kapcsán velem esett meg. Ha nem velem történik, valószínűleg el sem hiszem. Szomorú tapasztalat, hogy mégis van ilyen. Nem kívánom senkinek.

Már az ötödik hónapot tapostam ikerterhességemben, amikor ultrahangra kellett mennem. Felfeküdtem az asztalra, ránéztem az eleve ellenszenvesnek tűnő dokira és megkérdeztem, ha lehet, szeretném megtudni, hogy fiúk vagy lányok a kicsik. A kedves tanult orvos azt válaszolta, hogy nem értek én? Nem fiúk-lányok, hanem halott gyerekek. Megfordult velem a világ és a könnyeimen át mertem megkérdezni, hogy tessék? A válasz egyben kérdés is volt. Mi van, nem ért maga? Holnap reggel bejön szülni. Na viszlát, mert dolgom van. Azzal elment.

Nem hagyott nyugodni, így másnap nem szülni, hanem másik helyre, másik orvoshoz mentem ultrahangra. Felém fordulva megfogta a kezem és részvétet kívánt nekem. Nagy különbség!

Természetesen egy másik kórházban szültem meg a kicsiket, kezembe vettem őket és csendesen elbúcsúztam tőlük.

Remélem mással nem esik meg, hogy ilyen orvossal találja szembe magát. Az ilyen nem ember! Persze a másik orvos kedvessége valamelyest enyhített a fájdalmaimon.

Kismamák! Nagyon válasszátok meg kivel osztjátok meg a bizalmatokat, ne csak a pénzért legyenek veletek rendesek! Tudom hogy nehéz, de megéri óvatosnak lenni.
Viseljétek boldogan és egészségesen a terhességeteket és legyetek egészségesek. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na most! Van jelenleg munkahelyed?
Miota?
encike 2

Tiszta ideg vagyok, felkelt Lili a délutáni alvásból, és egy csomót köhögött. Komolyan, már csak olyan 15 órát kellene kibírni, remélem nem most lesz beteg...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

undorító hogy ilyen is megörténik,ilyen szemetek az orvosok legalábbis némelyik :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az a lényeg hogy december 17-óta vagyok betegállományban mert akkor terhes voltam és el kellett jönnöm mert ikerterhességből az egyik babó elment ráadásul a munkahelyemen.
Majd kiderült nem fejlődik a másik baba sem,tehát műszeres bef. volt.Azóta betegállományban vagyok még márciusban.
De ha ne adj isten babás lennék márciusban,vissza kell mennem ahhoz dolgozni hogy újra itthon maradhassak?Vagyis meg kell szakítanom a betegállományt vagy nem?

KépKép
lyndee

Egyébként 4 éve dolgozom a munkahelyemen.4 év alatt nem voltam betegállományban csak most,mert muszály volt. :cry:

KépKép
lyndee

Lina!
Egyébként milyen mútét lesz?
encike 2

Linácska:Nagyon szorítok hogy ne legyen már semmi tényleg!Én már megőrültem volna....! :oops:

KépKép
lyndee

linácska kibírjátok már azt a párórát és tullesztek rajta végre!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerintem ezt a részét a dokiddal beszéld meg. de ha esetleg terhes lennél, akkor nem leszel veszélyeztetett? A doki végülis táppénzen tarthat. Tudok egy oldalt, ahol kimondottan ezzel foglalkoznak. Anno énis itt kérdezgettem, de negativ tapasztalatom van, mert olyan kérdést tettem fel, amire nem tudtam a választ. És a Szakbarbár komolyan mondom olyan sértőket irt vissza, hogy csak na. De probáld meg!
encike 2

encike ezt kinek írtad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem mindenképp veszélyeztetett lennék.csak nem tudom vissza kell e ahhoz mennem dolgozni hogy újra eljöhessek.
elég stresszes a munkahelyem,az sem kizárt azért ment el az előző baba is....
mi annak az oldalnak a címe?

KépKép
lyndee

Lyndeenek.

Niza! Birja még a gépünk? Hol itt-hol ott?
encike 2

lyndee nem lennél veszélyeztetett.veszélyeztetett terhes az akinek több vetélése volt.eeezt a szűlésznőm mondta mert én is kérdeztem ha újra babás leszek veszélyeztetett leszek e.és azt mondta nem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?