Új privát üzeneted érkezett!

hajni, kockásra röhögöm a hasam azon, amiket írsz! :lol: :lol: legközelebb nem is hasizmozok fürcsi előtt, csak beülök a gép elé és olvasom a hsz-eidet :wink:
a furi h most újra nagy divat kezd lenni ez a korai biliztetés :shock: :shock: azt hittem h az a kor már rég lejárt, de nem sokáig tartott... :evil:
ez a beszéd dolog is hallod!! :shock: :x hát, én olyan gyerekről még nem hallottam, aki egy év körül, pláne az alatt már beszélt volna! :shock: különben tegnap találkoztunk egy kissráccal, aki 23 hós éppen és még NEM beszélt, csak egy-egy szót. és nagyon édi volt úgy is :D sztem az a baj h sokan talán nincsenek tisztában azzal h az h mikor kezd vmit a gyerek, az nem függ össze az értelmi képességeivel, pláne azzal h mennyire édi-bédi :wink:

ja, és ezzel a kisfiúval "ismerkedett" a lányom - odatették egymáshoz a kezüket, meg a kiscsákó még egy puszit is dobott neki!! szal mondtam h most már megvolt az első udvarlás és az első csók is! :lol: ezek a mai fiatalok vhogy mindent olyan korán kezdenek :roll: na, jó asszem, ezzel inkább nem fogok viccolni... :oops:
Vendég
 


kata, akkor a doki nénid meg is adta a választ nekem is :wink: ezek szerint jól csinálom h újra próbizom? csak néha olyan idétlennek érzem magam. de én sem adok mást sem - igaz, könnyen vagyok, mert akkor kaphat szopit. bár h a fruttapura pontosan miért semleges, azt nem értem. :shock: én nem próbáltam, mert minden van alma és az eddig nem volt jó. de tudtommal színtiszta gyümi az egész! persze, nyilván jobb a frissen szedett gyümölcs, csak hát azért így tél végén nem sok ilyesmi van... :roll: én nem favorizálom a cumisüveget már korábban említett okokból, viszont én helyette a legtöbb kajcsiját a kezemből adom a szájába. sok esetben egyszerűen praktikusabbnak érzem, mint a kanalazást. persze a kásákat viszont azzal nyomatom.
Vendég
 


Hajni, a durva az, hogy nekem Anyám kezdte el mondogatni, hogy nyáron szobatisztaságra kellene szoktatni a Marcit. Mondtam, hogy talán majd jövő nyáron. Erre persze ellenkezett. Na, ezzel mit tegyek? Együtt töltenném vele a nyár egy részét a Balcsin. :oops: Az eséseket nem lazán veszem, de nem lehet őket megakadályozni, ezért nem szabad emésztened magad neked sem :)

Doo, most igazán nagyon szurkolok, némi fogalmam kezd lenni, hogy mit érzel...
kpetro78
 
 

 
 

Doo, úgy jutott eszembe, h okos vagyok és kikövetkeztettem. :lol: . Csak egyszer írtad, hogy x falon keresztül is hallotta, h sír és átjött, és most a szomszédos sztorid kapcsán jutott eszembe megkérdezni. De már meg is válaszoltad amire kiváncsi lettem volna, h nálatok működik-e ez a közelség.

Kata, köszönöm, akkor ezt figyelni fogom a vizen.

Viki nem semmi hajlékony, ha kiteszi a lábát a tálcára. Elképzeltem az asztalkerülgetős etetést, aranyos. :lol:
Vendég
 


Hajni, hogyan figyeled?
kpetro78
 
 


Doo, meg is válaszoltad: friss gyümi a hasznos, mert több e vitamin tartama és jobban felszívódik.
kpetro78
 
 


a vitamin, nem E vitamin
kpetro78
 
 


Hát, gondoltam rá van irva az összetőknél, mármint az ásványvizre. A csapvizet meg megkérdezem valami vízügyestől.
Vendég
 


Doo, velünk szembe lakik egy kislány 1 évesen már rövid mondatokban beszélt, de ez szerintem is nagyon ritka és egyáltalán nem biztos, h ezt az előnyét mindig tartani fogja. szóval lehet 3 évesen ugyanolyan mint a többi, de lehet zseni is, kitudja?.
Vendég
 


szeretek ám kötözködni :roll: úgyh megjegyezném h nálunk is voltak vmi bogyók a fogakra oviban, uakkor azt is javasolták h fluorMENTES fogkrémet használjunk :shock: ami tudtommal egyedül az elmex - akkor és talán igazából azóta is...

kata, sztem szobatisztasággal annyi kompromisszumot köthettek h leveszed róla a pelust a strandon, kertben, hm? ha érdekli (sztem igazán még úgyse fogja...) akkor ráül bilire, ha kell neki - minden erőltetés nélkül. az anyák (már úgy értem NAGYanyák... ;) ) meg jobb, ha tudomásul veszik h ezeket a gyermekeket már mi neveljük és nem ők és punktum!!! :x tanácsolni szabad, beleszólni tilos!! :evil:

ja és sztem ne legyen bűntudatod - csak utólag okos az ember h mit nem lett volna szabad és tényleg igaz h az ember csak a saját kárán tud tanulni... :roll: végülis nem tudhattad h hogyan fog reagálni a szervezete - a mi gyerekkorunkban bőven mentek a tejes cuccok, már sztem sokkal korábban is. ezt a nyavalyás ekcémát meg kinövi és minden rendben lesz!
Vendég
 


persze, lehet zseni is, de sztem az se számít. persze, örül az ember ha ügyes-okos a gyereke, de én azért azt vallom és próbálom is ahhoz tartani magam h a legfontosabb h boldog, kiegyensúlyozott kis emberke legyen belőle és ehhez képest marhára másodlagos h szuper zseni-e v sem.
Vendég
 


Kedves Lotti!

Sok szeretettel köszöntünk első születésnapod alkalmából és kívánjuk, hogy az egész életed legyen olyan gondtalan és boldog, mint az elmúlt egy éved. Sok puszit küld Hangi és Hajni
Vendég
 


Nem kötözködés ez Doo. Ha tudnám mi a jó, fel sem vetettem volna ezt a témát. Mert ha nem tudom, mennyi a víz fluortartalma, és mondjuk magas és még a bogyót is adom, túl lehet azt adagolni, Kata? Mert elvileg azért nem lehet ilyen kicsiknek fogat mosni fogkrémmel, mert lenyelik és nem használ a sok fluor, vagy valami ilyesmi rémli. (De már kezdek olyan lenni mint egy autista aki rákattan egy témára és nem tud túllépni rajta. :oops: :lol: )

És teljesen igazad van az utolsó hsz-odban. Az a legfontosabb és ha az sikerül én már boldog leszek.
Vendég
 


Én sem kötözködésnek szánom, de szerintem is nagyon korai a szobatisztaságra nevelés Marcinál.
nálunk szerencsére nincs ilyen "beleszólás", sőt tanácsot se nagyon mernek adni, mert nem épp a legjobb a természetem. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm a köszöntést!Lotti nevében is!Ma rengeteg dolgom lesz!Hiába mondtam,hogy szombaton tartjuk-ma mindenki bejelentkezett... :roll: szülők,nagymamák,dédmamák,keriszülők.Abszolút nem készültem így :twisted:

KépKép
vicuska
 
 


LOTTI babának nagyon - nagyon boldog születésnapot kívánok! (anyukájának kitartrást a váratlan vendégözönre :wink: )

Kata!
Értelek én, meg a dokinénidet is. A Frutapurára csak azért gondoltam, mert csak gyümölcs, nincs benne cukor és még ha hőkezelt is , azért több a semminél. Próbálok türelmes lenni az etetésnél és időt szánni rá, és az első pár elutásítás után még próbálkozom tovább. Mivel az almát nem eszi meg (azért sütve kipróbálom majd, ahogy doo mondta, csak így sincs benne sok vitamin, viszont olcsóbb mint megvenni az üvegest) marad még a narancslé (természetesen frissen facsart), még van egy vésztartalék üveg fagyasztott őszibarack, banán ennyi.

Valami ötlet csajok?

Szobatisztaság majd eljön ha érett lesz a gyerek. Az egyik ismerősöm éjjel felkeltette az egy év körüli gyerekét és megpisiltette és szerinte a gyerek szobatiszta :twisted: Ez már jó régen volt még nem volt gyerekem, de akkor is éreztem,hogy ez brutális. Szerintem akkor lesz szobatiszta, ha majd amikor érzi, hogy pisilnie kell szól vagy megy a bilihez és ott elvégzi.

Hangának millió gyógypuszi. Ennyi baleset egy nap, szegénykém :?

Most találtam a Kismama babakonyhájában!
1 ek. zabpehely, 2,5 dl. víz, 1 ek. narancslé vagy pár csepp citromlé, négy - öt szelet banán.
A zabpelyhet be kell áztatni, majd az egészet összeturmixolni.
(8 hónapos kortól)

Elküldöm, nehogy úgy járjak mint Kata

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo!
Azért tartsd a kislányodon a szemed :shock: , nem korai még ez az ismerkedés? :lol:

Apa azt mondta, hogy ha eljön az ideje, hogy Rozi randizni fog, veszünk egy egy szobás lakást,odaköltözünk és azt mondjuk nyugodtan hozza fel a fiút, de mi is otthon leszünk. :lol:



Hajni!
Elő a farbával, milyen is a természeted :?: Szerintem egy tök jó fej, vagány csajszi vagy :wink:
Apának volt balesete? 3 éve nekem is volt egy balesetem. Egy hülye p.csa elém kanyarodott és fékezés ellenére kb. 70-el nekiütköztem. A biztonsági öv mentett meg, az autó totálkáros lett én pedig tele zúzódással. Nagyon furi helyzet volt a másik oldalon lenni, mert én eredetileg ezzel foglalkozom.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


bea, mármint mivel foglalkozol?! :shock:
Vendég
 


jaj, nem az akart az első hsz-om lenni, hanem az h ISTEN ÉLTESSE AZ 1 ÉVES NAGYLÁNY LOTTIT!! :D :D :D
(vicuska, én a helyedben nem csinálnék semmit: egy kis száraz süti-ropi, meg egy jó tea, oszt jónapot! majd szombaton megkapják az ünnepi menüt!! :twisted: megjegyzem, sztem a rokonok is ezzel számolnak, csak nem férnek a bőrükbe h ezt a gyönyörű kislányt mielőbb felköszönthessék! :lol: )
Vendég
 


hajni, sztem nem vagy autista (v ha igen, akkor én is :wink: ). értem én h tudni szeretnéd, mert neked ez a fontos. nekem meg más dolgok - legalábbis egyelőre és azokra én is rá tudok kattanni és addig olvasok-kérdezek, amíg meg nem "szülöm" a megoldást.
Vendég
 


Lotti, "Ez a nap más, mint a többi, ezt Te is jól tudod, mert ma van reggeltől estig a születésnapod!". Sok boldog szülinapot kívánunk Marci és Kata
kpetro78
 
 


Hajni, csatlakoznék Doohoz: nem tűnsz autistának (bár nem sokkal találkoztam), és igen túl lehet adagolni a fluoridot. Az Elmex tartalmaz fluoridot, lehet ezt akartad írni, Doo, én azt használok kicsi korom óta. Igaz mi éltünk Nigériában, ahol nem is ittunk vizet...

Bea, én gesztenyét keverek az almához és turmixolom. Marcinak valahogy reszelt nem jött be. Erős a garatreflexe. Bár most már jobb a helyzet (kenyérhéjjat rágcsál). De én is utáltam reszelni, azt meg sem ette...

Vicus, ha van időd olvasni: én még a Vienettát ajánlom. Nekünk az a menedék finomság itthon (pont tegap kellett használnom)...
kpetro78
 
 


vienetta jó ötlet! :wink:
hm, akor elmexszel el vagyok tájolva. de vmi tuti h van benne v nincs, ami más fogkrémeknél pont ellenkezőleg. na, ez nem túl pontos infó, mi? :oops: :lol:

kata, mea culpa! most olvastam kismamában h tápis babáknál a tejTERMÉKEKKEL nem kell annyira óvatosnak lenni, csak a tejjel. mert a tápi úgyis tejalapú, szal ők már edzve vannak - ellentétben a szopisokal. szal mindkettőnknek igaza volt - a maga helyzetére vonatkoztatva :wink: :D
Vendég
 


Lottinak nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
:D :D :D

Kép
ági_bp
 
 


Kata, én csak annyit szólnék hozzá a dologhoz, hogy dokinénid nem javasolja a kanalas erőltetését, inkább a cumisüveget, hogy ez műxik annál, aki amúgy cumisüveges. De aki nem cumisüvegezik, mert addig, amíg nem hozzátápiztak csak szopizott, annál szerintem nem jó fél évesen rászoktatni a cumisüvegre. :roll: Nekem eszembe nem jutott volna ilyen, de ha mondták volna sem teszem, hiszen Zita kizárólag szopis bab volt (első pár napban kellet pótolni, akkor elfogadta a cumisüveget, de pl 3 hósan próbáltam abból vizet adni, s azt sem tudta eszik-e vagy isszák :lol: ). Egyébként nálunk nem hiszem hogy a kanállal van baja...egyre inkább az az érzésem, hogy unja az egész dolgot. Az elején elkezd enni-és mindent, tehát nincs amire azt mondanám, hogy na, ezt nem szereti...aztán előbb-utóbb abbahagyja (ez van hogy csak pár kanál, van, hogy jóval több) de ha valamit csinál közben, pl. játszik egy kanállal, vagy hasonlók, bejön az apja, s Őt nézi és nevetgélnek, vagy elkezdek valami jó mondókát, akkor még eszik tovább... :roll:

Bea, szerintem próbáld ki a fruttapurát. Aztán meglátod. Lassan jönnek a friss gyümik is, addig azért adnod kell valamit.
Nekünk van fagyizva cseresznye, szilva, körte, barack. Talán meggyet is lehet kapni fagyasztva, meg barackot is-májusiaknál ez volt már téma. Próbáltad már a meggyet??

Kép
ági_bp
 
 


Hú, lányok, épp egy idegöszeroppanásból kezdek magamhoz térni. Magkaptuk az éves gáz és villany elszámoló számlát. Mi vagyunk a hülyék h nem álltunk át a havira, de elfelejtettük most meg szívunk, Hanginak csak szeretetben lesz gazdag a szülinapja. :(

Bea, tetszett az egyszobás lakás ötlet :lol: . És igen, mi a foglalkozásod? A természetem inkább nem részletezném. Tömören annyit h nem vagyok mindig mindenkivel egy tündi- bündi :oops:

És Neked Vicuska, mert eddig még Te titokban tartottad. :lol: Na jó nem is várom h ezen a szép napon válaszolj, rá, majd csak holnap ha ráérsz.
Vendég
 


Kata, azért nem mondható el az életedről, h eseménytelenül zajlott volna (Nigéria). :lol:
Vendég
 


Most mondja anyukám, hogy van a fagyiban meggy, meg szilva. Saját termés :lol:

Priviben küldöm mindenkinek a foglalkozásom. Nem mitha szégyelném, de inkább így :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Mármint nem mindenkinek csak nektek :lol:

Kata!
Tényleg nem semmi, Nigéria! Merre jártál még?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, megkaptam, írtam.
Vendég
 


én is megkaptam :) akkor te egy álruhás gógus vagy? :shock: :wink:

hajni, direkt nem hasizmoztam, te meg sehol?! :?
Vendég
 


Közben meg vagyok, csak ma nem beszéltem nagytudású szomszédommal, úgyhogy nem tudlak üde történetekkel tornáztatni. :lol:
Vendég
 


Azt azért elmesélem, h én gyerkőm ma szokás szerint arcra esett és már kezdett volna sírni, mikor észrevette, h valami van a szájában és olyan jóízűen kezdte csócsálni a földet, h nem volt szívem kitúrni a szájából. :lol:
Vendég
 


nem volt szíved :lol: :lol: szegény Hanga! jaj istenem, kék-zöld lesz a szülinapjára. :?

kata, áruld már el h hogy készíted ezt az alma-gesztenye uzsit Marcikának? erre én is beneveznék! a turmi gép hogy a fenébe viszi le az almát? nekem még nem sikerült. igaz, nálunk elég körülményes lenne a turmizás, mert Viki bőg mindenféle hanghatástól: porszívó, hajszárító, turmix... :? vagy turmixoláshoz is kössem a hátamra?! :evil: ma gondoltam, kipróbálom h hátha már megszokta a porszívót, mert ugye pár hete naponta porszizok (h korábbi kérdésekre is válaszoljak: thomas genius, 57ezerért a media marktból) gyermekkel a hátamon és csak gyors fel akartam szívni a kuszkusz szemeket, amiket szétmorzsáltunk... na, persze a vége az lett h fél kezemben porszívó cső, másikban meg leányom :?

vicuska, mi lett végül a mai napotokból?
Vendég
 


Sziasztik!
Köszönjük a köszöntéseket!Jól sikerült a nap,tényleg csak mindenki a tisztelet látogatásokat tette meg!
Anyósomék voltak több ideig na és persze hozott tortát is..Ők akik rettenetesen el fogják kényeztetni a lányom :cry: Szülinapra kapott tőlük:aranykarkötő,medál a nyakláncára,gyerekbabakocsi ami olyan mint egy igazi csak az ő méretéhez igazítva,egy baba ami énekel-villog és hintázik egy álványon...Na és nekem mondta,hogy luxus ilyen sportkocsit venni :twisted: Az ő gyerekbabakocsija is 10en valahányezer....
Nem egyszerű eset az anyósom!!!!
A dédike pénzt hozott és a keriapu is!
Ja voltunk délelőtt tanácsadáson is:8700gr és 76cm a lányom!Hát nem lesz túlsúlyos a cseppem!

Nekem imádja a porszit!Jön utána...

Én banki ügyintéző vagyok,kiszolgálom a kedves embereket !Akik nem mindig kedvesek :lol:

Én botmixerrel csinálom az almát,egy ideig nekem is csak úgy ette meg ha kompótnak megfőztem(cukor nélkül!)Gesztenyét milyen formában tesztek bele??Rendesen ti sütitek?

KépKép
vicuska
 
 


gesztenyét főzni érdemes - én eddig úgy adtam, de körtével.
Vendég
 


Vicuska, örülök, h jól sikerült a napotok. tényleg bőkezű ajándékokokat kapott anyósodéktól, bár én kicsit korainak tartom az aranyat. Vagy Ti szerettetek volna már Neki?

Az almával én is szenvedek, 3 féle turmixom van, de az alma mindegyikkel kifog. Végülis a botmixerrel szoktam, de a teljes testsúlyommal nekifekszem :evil: . Azóta sem találtam olyan fagyasztott gesztenyét amit írtál Doo, lehet olyan zacskósat is adni? Vagy az már sült?

Mi is megyünk hétfőn tanácsadásra, meg a szemészetre is kéne már időpontot kérnem.
Vendég
 


Doo, botmixerrel készítem, előtte összevágom kicsire. Nekem viszi. Én fagyasztott gesztenyét vettem, úgy néz ki, mint amből a gesztenyepürét lehet készíteni ( Mammut Biocentrum :) ). Nincs benne semmi, 100% gesztenye. Sógornőm mondta, hogy a CBA-ban is szokott lenni, ő ott vette.

Tegnap megetettem a Marcival egy egész fej brokkolit. Tiszta hülye vagyok. A hasfájós gyermekemmel. Persze nem aludtunk :cry: :cry: :cry:

Nigéria: '85-89-ben voltunk kinn, ott dolgozott az Apám. Jó kis kaland volt :) Egy-két dolgot tanultam... Merre jártam? Nagyon sokfelé, de nem szeretnék "felvágósnak" tűnni, inkább szerencsésnek mondanám magam.

Na sír vki a kisszobában.
kpetro78
 
 


Ja Doo! Áll gógus vagyok, nem árt több lábbal állni a földön :wink:

Szóval megfőzöm a gesztenyét + alma hozzá és így lehet adni. Na ezt is kipróbáljuk.
Annyit tanul tőletek az ember, de tényleg.

Vicuska!
Örülök, hogy jól sikerült a napotok. Tényleg kicsit túlzás ez a sok ajándék, de a nagyszülőnek az a dolga, hogy kényeztesse a gyerkőcöt. Bár én előnyösebbnek tartom ha megkérdezik mire lenne szüksége a gyereknek és azt veszik meg, vagy belepótolnak, nem egy csomó felesleges kütyüt. Azért kicsit tényleg durva,hogy ennyi minden után azt mondja drága sportkocsit vettél :shock:

Kata!
Csak vágjál fel nyugodtan, legfeljebb kicsit irigykedünk. :wink: Szegény kis hasfájós Marci :cry:
Ki sírt a kisszobában :?: :wink:

Hajni!
Hangának folyamatosan mennek a gyógypuszik :wink:

Ma baba-mama klubba megyünk!

Puszika

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Baba -mama klubbot túléltük, jól eljátszott a gyerekem. Hazafelé a babakocsiban ment az üvöltés , mert már nagyon álmos volt, de persze nem aludt el. Itthon kitettem az erkélyre az alvós bkocsiba és azonnal elaludt.

Ma még semmi kanalas nem ment le neki, csak a szopi :?
Ágit a multkor én vigasztaltam, most kezdek én is aggódni. És persze fogdossa megint e fülét, mind a kettőt, de hiába nyomkodom neki arra nem reagál. Lehet, hogy csak egy újabb szokása lett ez? Minden nap 20x megbizonyosodik róla, hogy megvan -e még a füle :?:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, túléltétek? :lol: . Ez nem úgy hangzik, mintha Neked nagy kedved lett volna hozzá. Nálunk a játszótéren kezd lassan egy baba-mama klubb kialakulni. De szerencsére tényleg jó kismama társaság van. Pedig én terhesen rettegtem ettől a játszótéri feelingtől, de kellemes csalódás -egyelőre.
És sírva toltad hazáig Rozit? Vagy kivetted?
Fülfogdosás nálunk is menő móka, de azért err szerintem is mindig oda kell figyelni, de ha fájna gondolom sírna, nem?

Húúú, lányok ez eddig a legnehezebb korszak, állandóan csak megy, én mindig kergetem, mert nem bízok benne, h oda is ér :? Ráadásul mostanában alig köti le magát egyedül, állandóan engem foglalkoztat, ha állok átkarolja a lábamat és fúrja be a fejét a két lábam közé. És minden vágyam egyszer úgy wc-re menni, h ne sírja rekedtre magát. Mármint az etetőszékben ott tudom hagyni, de abból meg félek h kiesik. De hogy van az, h az etetőszékben egyedül hagyhatom, máshogy (földön, kiságyban) meg nem,És azt sem értem, ha aludni teszem le simán ágyban marad egyedül, ha nem alvó pozícióba teszem le, ordít. Na ezt fejtsétek meg nekem :!:

Doo, most előre szólok, inkább hasazz, mert semmi jó sztorim :lol: . Nehogymár miattam ne legyél nyárra kockahasú. Bár nem tudom 40akárhány kilóval mi is akarsz ledolgozni :wink:
Vendég
 


Hipp-hipp-hurrá, nyolc hónapos lett Marci! Sok puszit küldök Neki!
Vendég
 


ISTEN ÉLTESSEN, MARCIKA! A topic egyetlen királyfija! ;)

hát hajni, így csak annyi kifogást mondhatok h picit fáj a fejem, ezért bliccelek :? a köldöksérvemet szeretném, ha nem is ledolgozni, de legalább a - továbbra is elég gyér - hasizmaimmal kicsit megtámogatni a hasfalamat.

ma voltunk zeneböliben. mindkettőnknek tetszett, bár elég rohanós volt az összekészülés és hazafele visított is a kocsiban :? de azért jó lenne eljárni hetente. viszont ezzel a hercehurcával kapcsolatban mégis megint megsajnáltam magam. :roll: :oops:

hajni, minden korszak "legnehezebbnek" tűnik úgy első nekifutásból, nem? én azt mondom, ha kissé távolabbról szemlélem a dolgokat és éppen józan ítélőképességem birtokában vagyok h annál nehezebb semmi nem lehet, mint amilyen a legeleje volt... :roll: legalábbis nálunk.

botmixerem nincs :? de vizet sem adtok hozzá, meg semmit és úgy mixeltek? és az miben különbözik a reszeléstől? már végtermékileg gondolom... ma rizstejben főztem köles és rizspelyhet és abba kevertem nyers reszelt almát. úgy tűnt, ízlik neki, de azért nem nagyon evett belőle :? viszont én befaltam azt amit meghagyott, vagyis majdnem az összeset - és merem állítani h szuper fincsi :P főleg h rizstejjel készült, még édesíteni sem kellett (én nagyon édesszájú vagyok) és pont jóízű volt!
Vendég
 


Na jó, ha reálisan nézem és nem ragadnak el a jelenlegi érzelmeim, tényleg az eleje volt a legnehezebb, DE AKKOR NEM ESETT EL ILYEN SOKSZOR. :? De azért várom, h úgy egy hónappal idősebbek legyünk, akkor már remélem nem áll mindig belém a frász mikor az üvegajtó vagy a szekrénysarok mellett megy el. :roll:

tegnap azért már felbátorodtam és a boltban kivettem a babakocsiból és kézenfogva, sétálva vásároltunk. Egész jól ment, míg az alkoholos- pulthoz nem értünk, ott úgy gondolta egyedül akar tovább jönni. Hát volt egy kis műsor amiért nem engedtem el a kezét, de nem kockáztattam meg hogy kifizessek egy sor whiskyt. :lol: de könnyen el lehetett terelni, úgyhogy nem volt vészes. Különben nagyon cuki volt, ahogy ott sétált velem. :lol:
Vendég
 


szerintem nincs különbség a reszelő és a mixer között. De akkor én miért nem reszelem? :shock: Mert el is felejtettem, h nekem is van vadi új üvegreszelőm :oops: , kb. 2x használtam a legelején. Holnap elő is veszem.
Vendég
 


Sziasztok!

Bea (alias Junius) kedves invitalasara ugy gondoltam hogy ha nem banjatok, akkor csatlakozom ehhez a topic-hoz (is). Beahoz hasonloan a 2007 juniusi babak topic-ba szoktam irogatni, de sajnos egyre kevesebben vagyunk ott...

Igazabol mar a kezdetektol olvaslak titeket, ugyhogy igazi kukkolo vagyok! :oops: :D De tenyleg, mert a majusi tipoc-ot is szoktam olvasni, ugyhogy "doo"-t meg Agit onnan is "ismerem".
Az en fiam Bercel, 2007 junius 14-en szuletett 3400 grammal es 56 centivel, most pedig 7520 gramm es 69centi. Egy igazi sajtkukac keresztezve egy duracell nyuszival... azaz: orokmozgooo!! :) Neha nagyon jol "elvan", neha pedig tobbemberes kis mano... foleg ejszakankent... eleg sokszor felebred, s bar viszonylag hamar visszaalszik, azert nem konnyu szinte orankent felugralni hozza... de azert most mar javulni latszik a helyzet...

Na ennyit rolunk, remelem szivesen lattok minket! :wink:
Etus

zetus8
 
 


Doo, születésnapod alkalmából, kívánok Neked minden szépet és jót! :D

Szia Zetus! Részemről szívesen látunk, de biztos h a többiek részéről is, úgyhogy gyere és írjál jó sokat. Az jó, ha eddig kukkoló voltál, így biztos könnyebb bekapcsolódnod :lol: .
Vendég
 


hajni, köszi :D igazán figyelmes vagy :)

etus, szia! persze h gyere csak!
Vendég
 


Én mindig le vagyok maradva egy nappal!

Marcinak nagyon - nagyon boldog hófordulót kívánok, és millió puszit küldök!

Doo!
Isten éltessen sokáig! Hanyadik is :wink: Tudom ezt nem illik, de csak egymás között vagyunk :wink: És ne tessék nekem állandóan lelkifurit csinálni, hogy minden nap porszívózol :lol:
A hullahopp karikát nem próbáltad? Én most nyomom, állítólag hatásos ha napi 30 pecet teker vele az ember.

Hajni!
Hangát pont az alkoholos pultnál veszed ki a kocsiból, utána meg nem engeded kibontakozni! Hát anya az ilyen? Csak megnézte volna a csillogó, villogó üvegeket :lol:
Tök jó, hogy a játszótéren alakul a csapat. Én sem gondoltam volna, hogy ennyi jófej anyuka van. Itt is csak úgy van mint az életben vannak ilyenek is meg olyanok is.

A baba - mama klubbal nincs bajom, csak Rozi miatt kicsit mindig streszbe vagyok, hogy vajon mit fog művelni. Nagyon aranyos volt, végig járta a szőnyeget, minden játékot megnézett magának és persze mindig ott téblábolt ahol a nagyobb fiúk szaladgáltak :? :wink:
Amúgy nem vettem ki a kocsiból, ott sirdogált, inkább ezerrel toltam haza!

És Hajni attól, hogy valaki vékony még lehet ám hasa így szülés után. Én is 46 kg. vagyok és mégis dudorodik amhasam. Ettől kellene megszabadulni valahogy nyárra. 8)

Etus!
Örülök, hogy jöttél. Akkor most már tessék aktívan bekapcsolódni. Tudtam én, hogy szívesen látnak a csajok :wink:

Ágiról régen hallotam, merre vagy :?:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, már a kijáratnál kivettem a boltban, ennyire nem vagyok amatőr, h ott tegyem meg az első próbát. Az már az utolsó kanyar volt, csak hát azzal szemben van a kenyér és muszáj volt arra is menni: (csak mielőtt meggyanúsítanátok, h a napi feles adagomért volt olyan fontos arra kanyarodni :lol: )
Egyéként meg visszavonom a kérdést, mert én is mindig vékony, de dudorhasú voltam, és NEMCSAK SZÜLÉS UTÁN. :oops: Pedig volt idő mikor heti 5-6 aerobicra eljártam, nagyon fanatikus voltam és a hasam akkor se lett lapos, fogjuk inkább a génekre. :lol:
És ügyi vagy Bea, én nem tudok csak fa karikával hullahoppozni. nekem a műanyag mindig leesik. Fát viszont már nem nagyon lehet kapni.

Nálunk is volt egyik nap egy ismerősöm a nyolc hónapos kisfiával és Hangi olyan édesen simogatta a fejét. azért résen voltam, mert közbe mondogatta azt is hogy aúúú, és ha nálam csinálja ezt mindig utána meghúzza a hajam. (mert ha meghúzza én mindig azt mondtam aúúú, erre Ő összekötötte és így szól, hogy most meg fogja húzni :? , persze azt is mindig hozzáteszem, h nem szabad mert fáj, de ez annyira nem érdekli)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?