Új privát üzeneted érkezett!

Jim, kicsit megnyugtattál, hogy nem csak én nem vagyok teljesen normális. :? :D
Vendég

Sziasztok!

Kikó
Még egy szép baba! Nagyon édesen alszik!
Már a mi kiságyunkba is aludhatna egy ilyen pici csemete, csak lányból!!!!

MEGPRÓBÁLOK LEFEKÜDNI! Enyém az egész nagy ágy, mert párom dolgozik. Dehát minek, ha feküdni sem tudok benne, nemhogy még aludni!
Irigylem a fiam, itt alszik megint mellettem. A feje le sem ért a párnára, már horpasztott. Addig nem volt hajlandó lefeküdni a fiam, amíg be nem kente a hátam. A kis ujjaival csak úgy maszírozott. :) Imádom ezt a kölköt!

Jó éjt, hátha valaki elindul szülni is!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Kikó!Nagyon édes a kisfiad :D :D Szép hajasbaba, aranyos pofikával.
Én is kíváncsi vagyok nagyon a történetedre, főleg hogy sorstársak vagyunk a gerincünk miatt.

A pingvineket senki nem nézte meg?
Levente imádja, végig tapsol nekik :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sikerült végigolvasni a termést. :)

Mzx,
a rántott levesről már én is hallottam, hogy beindítja a tejet, de idáig még konkrét tapasztalatot senki nem mondott ezzel kapcsolatban. Akkor ezek szerint tényleg van ilyen hatása.

Potyka, Biribon, Tcis, Zsombi,
üdv köztünk! :)

Jim,
engem is sokszor kiver a víz, éjjelente gyakran arra ébredek, hogy ki vagyok takarózva.
Tuti a pocakos kép, jó nagy! :)
Örülök, hogy végre kibékültetek Robival!
Pár hete én is megégettem a pocimat, kiváncsi vagyok, a babán is lesz-e ott folt. :roll:

Beus,
férjed képén jót nevettem, nem semmi! :)
Ügyi vagy, hogy kész a szakdoli! :)
Jól néz ki a pihenőszék, tetszik a színe!

Pumperka,
a Ti pihenőszéketek is jó, tetszik, hogy ilyen színes!
Aranyos vagy, hogy így aggódtál értem, szülök-e. :)

Fanetta,
szépek a gyerkőcök! :)

Kölyök,
gratula a bababútorokhoz, meg a mai babás dolgok vásárlásához! :)

Zsu,
nagyon jó volt a vicc, felvidított! :)

Niki, Kikó,
de jó, hogy újra itt vagytok! :)
Édes Lilla és Zalán is!

Pati,
nem vagy egyedül az indításos parában. Bár nekem nem igazi indításom lesz. Ha a kiírás napjáig, azaz hétfőig nem szülök meg, be kell feküdnöm a kórházba, és valamelyik nap (attól függően, mikor dolgozik a szülésznőm), kapok egy adag oxytocin injekciót. Kérdés, hogy reagálni fog-e a szervezetem fájásokkal. Ha nem, két nap múlva újra próbálkoznak. Jobb lenne ezen a héten megszülni, minthogy nem természetesen induljon be a szülés.

Judit18,
nekem a Maja név tetszik!

Tcis,
a Te babádnál pedig a Christian névre szavazok!

Judit,
Levi nagyon helyes fiúcska, az tuti, hogy kamaszkorában alig fogja győzni levakarni magáról a csajokat! :) Drukkolok, hogy Neked is meginduljon a szülés 10-éig!

Csujzi, Judit,
ha nem szülünk meg addig, egy napon vonulunk kórházba. Ebben az esetben remélem minél hamarabb meg lesz bent a babánk.

Bosek,
cuki Blanka! Örülök, hogy megindult a tej! :)

Dany,
édes pofi ez a baba! Jó a sérója! :)

Melinda

Kép
melinda80

Tegnap este voltam dokinál. Ki van nyílva a külső méhszáj és a nyakcsatorna pedig 1 cm-re van kitágulva. Ennek ellenére nem tartja valószínűnek a doki, hogy a héten megszülnék, de nem is zárta ki. Azért reménykedik ő is, hogy a héten kijön Dóri, mert jövő héten szeretne szabira menni. De az se gond, ha jövő héten indul csak meg a szülés, akkor arra az időre bejön hozzám a doki a kórházba.
Védőnőnél meg ma voltam. Nem híztam semennyit se egy hét alatt, pedig nálam is befigyelt egy nagyüveges Nutella az elmúlt egy hét alatt. :oops:

Engem már kezdenek idegesíteni a "na, egyben vagytok még?" telefonok. Miért gondolja mindenki, hogy nem lesz értesítve, ha megszületett a kisbabám? Komolyan, sokszor azért válok türelmetlenné, hogy mikor jön a baba, mert felidegesítenek, hogy nekem már szülnöm kéne. :evil: A másik oldalról nézve meg jó, hogy ennyien izgulnak értünk, de most ugye nem jó semmi se... :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Csak röviden, mert palacsintát sütök épp.... :lol:
(navajon miért :?: :roll: :lol: :lol: )

Judit, nnnagggyyyyooonnn jóóóó a pingvines videóóóó
naggyon tetszik!!!!! köszziiiiii

Apja épp a komódot rakja össze :lol: már mindjárt kész.
olyan heppi vagyok :lol:

Kép

Kép
kolyok28

pelenkázókomód készen :lol:
palacsinta finom volt :P
nem fotóztam, nem vagyok szadista....

megyünk aludni.... ;)

(masemszült senki? :roll: )

Kép

Kép
kolyok28

Ha röviden és tömören szeretném tudatni veletek jelenlegi állapotom, akkor csak ennyi:

Álmatlanság c. film (Insomnia) Al Pacino főszereplésével. (Kavics alias Al Pacino)
Vendég

Jó reggelt!

Engem is kidobott az ágy.
DE a hátfájásos helyzethez képest tudtam aludni!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Ajaj átlépünk a 39. hétbe!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Bekukk.
Semmi.
Szavahihető ember vagyok, bááár a fűtést lekapcsolták odakünn (-0,5 fok :roll: )
Ergo: Állatkert. Aki csatlakozna, híjjon.
Pussz.
:wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati, én elmennék veled, de Milán már oviban van. (amúgy tavaly nem jött be neki az állatkert, bezzeg a hülye vidámpark.......)

Tényleg rohadt hideg van, itt -0,3 fok.

vasalnom kéne....
Vendég

Jó reggelt kismamik!

Reggel elkezdett távozni a nyákdugóm. Hívtam a szülésznőmet, meg a dokimat, azt mondták 5-10 perces fájásokkal menjünk csak be, hogy ne kelljen feleslegesen bent lennem.
De érdekes, hogy nem egyben, hanem szakaszosan távozik.Ilyen halvány rózsaszines-barnás-pirosas nyálkaszerű szar.
Egy kicsit kezdek parázni, de legalább már nemsokára meg lesz a kis drága remélem.

Puszi

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Jo reggelt.

Siettem bekapcsolni a a gepet hatha valami jo babahirek fogadna de semmi :(

anita,
megy a drukk...

Jim,
Epp most kapcsoltam be a vasallot :( Utalok vasalani. Ezt neked ajanlanam vagyis Milannak.www.playhousedisney.it nem tudom tanitod-e olaszul, de ha nem akkor is erdemes megnezni Elisa imadja. Nem tudom irtam-e mar (nehanyszor elszalt a hsz amit megirtam es ujra kellett kezdenem), hogy Elisa valamelyik nap elkezdett angolul 10ig szamolni, le is esett az allam, hirtelen nem tudtam elkepzelni honnan tudja en nem tanitottam, az oviba se tanitjak mire rajottem, hogy a mesefilmekbol amiket nez. Azok vannak azon az oldalon is.

kolyok
Nem semmi idopontban sutod a palacsintat. Kepeket.

Judit,
nalunk is bejottek a pingvine

Mentem vasalni

Tcis

Kép

Kép
tcis

[quote="pepike"]T írta:pepikeegnap a doki azt mondta hogy 2-3cm-re vagyok nyitva. Jó lenne tudni ez mit jelent időben, ezzel még ki lehet húzni a végéig vagy a napokban baba lesz. Mondjuk sok jóslóm van és a derekam is fájdogál rendesen. Tapasztalatok?????

Nekem is egyik nap ennyire nyitva volt a méhszájam... másnap kibújt Joseph...
Ennyire nyitottan már vigyázni kell!
Vendég

Anita
Van aki a nyákdugó ávozása után több nappal szül csak :wink:

Kikó
Nagyon szép a kisfiad :lol:

Ebben a topikban olyan szépségesek a csemeték :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Én is beléptem a LEHET, HOGY MA SZÜLETEK táborába.
Ennek ellenére semmi. :( Viszont holnap kórházi vérnyomásellenőrzés. :(
Lehet, hogy én már csak 41 hétre vagyok kalibrálva...

Melinda!
Jó, hogy megvagy, bár reméltem, hogy szülsz....

Kölyök!
Tök jó, hogy ennyi minden miatt happy vagy. Majd fotózz!

Mommy!
Az, hogy valaki 1 cm-re ki van nyílva, az ugye nem ugyanaz, mint egy ujjnyira. A végére 5 ujjnyira, azaz 10 cm-re tágul a méhnyak.
Jól tudom?

Tcis!
Vasalás ma nálam is műsoron kell, hogy legyen, és én is utálom. :(

Gyanita!
Te is léptél legalább előre. :D Azt hiszem mi egy napra vagyunk kiírva...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

tcis, még a végén 3 nyelvű lesz a kislányod, ez szupi! Köszönöm a linket, mindenképp meg fogom nézni. Vasalás helyett most telefonokat intézek, mert témát akarok váltani a férjem szakdogáját illetően, találtam sokkal egyszerűbbet és jobbat, csak a ciki az, hogy a rektorhelyettes lenne a konzulens :shock: szóval most őt fogom hívni, szorítsatok.
Aztán vasalás :cry:
Vendég

Pumperka neked még semmi jele, hogy szülni készülnél?

Kép

Anita
gy.anita

Zsu, Jim ez a Medveczky-s sztori kész :) ez már tényleg a vég :) :)

Kikó, nagyon szép baba Zalán!!!

Anita, most elgondolkoztattál engem is. kocsonyaszerű cuccal nem találkoztam, de már 2 napja pirosas-barnás nyálka (bocs a reggelizőktől) jön ki néha, de csak kis mennyiségben. az az lenne??

annyira bírom a lelazult kismamákat. tegnap este beszélgettem a szomszéd csajjal meg egy barátnőmmel, mindkettőjüknél 8-10 hetes a baba - a szomszéd lány tegnap este már baráti összeröffenésre ment (férj adott lefejt tejet üvegből), a barátnőm meg síelni megy jövő héten nagymamástul (pedig ő is szoptat rendesen)
szerintem ez tök rendben van, jó lehet ilyen relaxnak lenni
ja és az szerintem hülyeség a hallottak alapján, hogy a cumi, a cumisüveg meg a bimbóvédő tilos, mert összezavarja a babát a szoptatásban (pedig mindenhol ezt nyomják) - tucatnyi ellenpéldát hallok!

KépKép
judit18

Sziasztok,

Sz...rakodik a netem, feladtam tegnap is a visszaolvasást, amikor már 3x fagyott le az egész...

Szóval csak gyorsan: mi még mindig egyben, ma sem tervezek szülni. Megyek délelőtt barátnőhöz, délután megpróbálok valami ráolvasásszerűt, hogy működjön a gép.

Akiket láttam: Kölyök, tök jó, hogy már szereltek, én úgy szerettem azt az időszakot! Kezdett valószerűvé válni, hogy tényleg lesz baba, meg megnyugtatóvá, hogy ha tényleg lenne, akkor lesz hol aludnia is... Mondjuk azóta inkább tippelek az elefántra, mint a gyerekre.

Kikó
!!! Naggyon jó, hogy visszatértél hozzánk! Gyönyörű a gyerek, kérünk minél több képet, élménybeszámolót, meg mindent!

TYÚKANYÓ!! Ne próbálj minket visszaolvasni, inkább cska irj, csak irj, csak irj!!!

TÖbbiek: mi ez a nagy pangás, valakinek illene már szülnie, mégiscsak márciusi topicnak nevezett el minket anno Melinda!

Kép

KépKép
eszterxx

Judit18,
beszéltem a ugye a szülésznőmmel meg a dokimmal,ez az.Csak nem egybe, hanem szakaszosan távozik. Mondjuk nekem fájás is társul hozzá. :roll:

Kép

Anita
gy.anita

Szilvánusz, azért csak menjünk együtt szülni, majd elszórakoztatsz! te mikor ctgzel megint? ma?

hogy jött be a palacsintázó? én egy ideje nem csípem, kezdenek lepattantak lenni a nagyi palacsintázói és nem újítják fel. meg olyan vékonkák a palacsinták ott.
én olyat csinálok itthon ami vajjal, tejjel, cukorra (meg egy kis rummal) készül, olyan masszív, hogy már töltelék nem szinte nem is kell szinte bele

jut eszembe Biribon, te mikor voltál, mész ctg-re? tegnap volt ctg-n egy lány akire gyanakodtam, hogy te vagy, de még a fotó alapján is bizonytalan voltam...kicsit rossz az arcmemóriám

KépKép
judit18

eszterxx, csak most látom a vonalzód!! :) :)
lehet, hogy most besértődött Andris és juszt se jön ki ... :)

KépKép
judit18

Anita!
Nagyjából semmi.... Max annyi, hogy mondják, hogy lent van a hasam, és jól lent dörömböl a drága.

Illetve 3 és 4 nappal ezelött reggel belőlem is ürült sűrűbb cucc, de csak sárgás fehéres volt. Azt hittem megváltozott a hüvelyváladék, de utánna semmi, minden a normális mennyiség. Így utólag az lehetett nálam is nyákdarab, de mivel nem olyan klasszikus mint a fiamnál volt, így passz...

Judit18!
Neked viszont tuti az. :lol: De végülis időszerű... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Persze, akkor előtte meg miért nem? Amúgy, csak csendben mondom, de remélem, még nem olvas...

Tényleg, csajok, ha véletlen hét végén szülnénk, akkor tudja valaki, hogy hogy van ez a népszavazás dolog a kórházakban? Megy oda a mozgó urna, mint a választásokon?

Jó-jó, Kölyök, Pati, mielőtt megszólalnátok, tudom, hogy nem áprilisban lesz...

Kép

KépKép
eszterxx

Judit!

Részletezd majd a palacsintád készítését!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

most nézem, hogy már a zsiráf is megszült az állatkertbe ...

KépKép
judit18

judit18: jaja, elég gáz volt a sírás tegnap, családom férfi tagjai ki is röhögtek. Már csak 1 napod van, tök izgi! Szerintem neked is a nyákdugód az, mint anitának. Én meg azt nem vágom, hogy örökké jósolgatok, akkor hogy a cucckerájba zárt a méhszáj 3000-re?! Na mind1, hamarosan úgyis kiderül 8)

Eszterxx: 40+2 :mrgreen: de lehet elszámoltam és 41+2 lesz?! :wink:

na megyek, mert még kikapok. :oops:
Vendég

Kölyök,

A táblázatot nincs kedved feltenni a neved alá, mint Kiszazsu? Csak mert akkor mindig tudnánk nézegetni, igy én már nem találok vissza...

Arra emlékszem, hogy a hét végén születéshullám várható az előirtak szerint, de amilyen jól tartjuk mi az időpontokat... eddig még egyetlen gyerek sem született időre...

11-en korábban, 2 később...

Kép

KépKép
eszterxx

jó reggelt mindenkinek :)
egy gyors bekukk,
Eszterxx, ma Andris nap van!!! tessék a vonalzódon kijavítani :lol:
majd ha minden a helyén lesz (matrac, meg minden) akkor fotózom, igérem. De most télleg örülök a javulásnak.
De az ikeáról még mindig nem akar tárgyalni a kedves... én meg nem akarok házisárkány lenni, de télleg fontos lenne, hogy vegyük már meg azokat a fránya cuccokkat.... ;)

ja, és tegnap asszem nem írtam, pedig akartam,hogy
Kikó!!!! gyönyörű a kis Zalán! köszönjük a képeket, gyere gyakran és rj nekünk :)

Judit18, itt a szülésfelkészítőn kérdeztem, hogy a cumi nem zavar-e be a szoptatásban, és akkor mondták, hogyha az első pár héten (lehet hogy 6 hét, de ez nem tuti, majd megnézem) csak cicit kap és semmi cumit vagy cumira hasonlító dolgot, akkor nem lesz gond a szoptatás+cumi(süveg) gonddal, mert megtanulja melyikből hogy kell szopni. Szval az első pár héten kell "szigorúnak" lenni, ha lehet.
Természetesen a bimbóvédő más, mert az egészségügyi okokból kell....
na megyek :) sajnos elfogyott a palacsinta, pedig milyen jó lenne még reggelire.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Eszter!
A mozgó urnáról semmit se tudok, de legalább, ha még nem szülsz, akkor van egy program, hogy hová menjél a hétvégén, feltéve, ha akarsz. Azzal is eltelik egy kis idő. :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

állatkertben...

a masszív palacsinta receptje (állítólag ez francia palacsinta, egy félig francia barátnőmtől kaptam)

5 tojás, 50 dkg liszt, 4 dkg olvadt vaj, 1 csipet só, 10 dkg cukor, 1 liter tej, 1 kupak rum
másfél órát pihenni hagyni sütés előtt

KépKép
judit18

Kölyök!
Én is hétvégén kisírtam az Ikeát, és csak az a szönyeg nem volt amit kinéztem a babaágy elé. :evil: Bosszúból vettem egy kistakarót. :?
Meg ettünk is, a gyerekek voltak a játszóban, szóval közepesen sikerült. Itthon amikor rákérdeztem a raktárkészletre azt adta ki a gép, hogy van az a szőnyeg. :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxTényleg, csajok, ha véletlen hét végén szülnénk, akkor tudja valaki, hogy hogy van ez a népszavazás dolog a kórházakban? Megy oda a mozgó urna, mint a választásokon?

Ez engem is érdekel, mert szavazni akarok! Ne lincseljetek emiatt sem, de nekem bal oldalon van a szívem :oops:
Vendég

Köszi Judit! A következőt majd így próbálom ki.... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én meg közben megbeszéltem egy személyes konzultációt szombat 10-re Pécsett. Hehe, de sz@r :roll:

judit18:klasszul hangzik a pali, majdnem mint gofri, csak abba ugye kevesebb a tej, meg több a vaj. A tojásokat külön vered fel? Ezt még megvárom 8)
Vendég

Jim, egy percig nem fogok meglepődni a 41+2-n. Csak annyit szólok majd, hogy nahát, már most????????

Nekem is Pumperka egyébként a következő tippem, úgyhogy mindig várom, mikor jelentkezik be!!! De ezek szerint még mindig egyben :cry:

Kmanna, amúgy te lettél volna a soros, de lassan már kifutsz az időből és te is várhatsz itt a 40+sok közt a sorodra, hogy mikor megy le végre a vége...

Na, tényleg lépek, Kölyök, lobby hatására javitottam a vonalzót... hogy ez a gyerek mennyi mindent köszönhet majd neked!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Mi is még egyben, bár este másabbul fájt a hasam alja, mint szokott. Szolid görcsöket éreztem 15-20 percenként, kb. két órán keresztül, aztán abbamaradtak. Pedig kezdtem reménykedni, hogy hajnalra baba lesz. Hátha ma akar inkább jönni a picikém. Reménykedem, hátha. :)

Örömmel hallom, hogy mennek el a nyákdugeszok. :) De jó lenne, ha ma is születne egy újabb topik baba!

Melinda

Kép
melinda80

Kép Kép

itt van, de nem akarom minden hszhez, mert az nagy lenne, de azt szívesen megteszem, hogy minden oldalra kirakom. Már ha épp netközelben vagyok :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Eszterxx :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

ja és kérem az új jelentkezők adatait, hadd rakjam be a táblázatba :)

Kép

Kép
kolyok28

Most, hogy napok óta sokat rugózom ezen a nyamvadt gimnasztikalabdán mára egész izomlázam lett a fenekemben, meg a hátsócombomban, hogy a méhszájammal mitt tett azt nem tudom. :D
Ott nem érzem az izomlázat. :lol: :lol: :lol:
Viszont azt érzem, hogy a gáttájékot nyújtja.
Szóval kölyök, ha egyedül akarsz gátmasszázst akkor ez is egy megoldás:
Olajjal bekenni a kérdéses területet, labdára leülni, és rugózni. Kéretik vigyázni, mert az olaj csúszik, a labdán pedig rajta kell maradni... :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszterx, a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hüüüüüüülye
Vendég

Jim,
a ma reggelt vasalással kezdtem. Nem ültem előbb a géphez, mert akkor megint tuti elmaradt volna. Már hét eleje óta tologattam, hogy majd holnap vasalok...de végre meg van! :)

Melinda

Kép
melinda80

pumperka, megnéznélek így a labdán rugózva :lol: jaj, olyan jókat röhögök így reggel mindig. Látnátok mi vár rám a vasalódeszkán, 2 tonna ruha. :evil:
Vendég

Lehet, hogy a kiírás napjára lapos hasam nem, de formás popsim még lehet. (bár az én méreteimmel. :oops: :oops: )

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, tegnap én is elkezdtem labdán ücsörögni :lol:
de olajjal nem próbálnám.... ;)
de télleg érzem, hogy más.... pl amikor a kanapén ülök, akkor ha felállok sokkal nehezebben mozgok, fáj a szeméremcsontom. a rendes széken ülés közben is fáj...
labdán még nem tudom mi fog fájni, ezek szerint a popóm, de legalább nem tunyul el (jobban)... :lol:

lányok, tegnap este azt vettem észre, hogy bezabáltam, és mégsem volt az a nagyon teltségérzett, hogy egész nap nem éreztem a bordámon a baba fenekét. Szerintem ez a kölyök lejjebb ment.... :roll: ;) még nem vagyok benne biztos, de lehet.... ;)
végre

Kép

Kép
kolyok28

Meli, te tudsz vmit. Te hogy vagy? Nem semmi, már 39+3. Nekem addig míg van 3 hét.....Megyek most már tényleg. Pusszantás. majd 10 ing után jövök pihenni és jutalomolvasni :wink:
Vendég

na megyek azuram győzködni az ikeáról. de csak szépen lassan...
csakazértis ma vagy holnap menjünk el, de inkább ma :)
szegény, amúgy megértem hogy elege van, 1 hónapja mást sem csinálunk mint bútort veszünk és ő összeszereli... dehát ezt egyszer kell megtenni és már nincs messze a vége....

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?