Sikerült végigolvasni a termést.
Mzx,
a rántott levesről már én is hallottam, hogy beindítja a tejet, de idáig még konkrét tapasztalatot senki nem mondott ezzel kapcsolatban. Akkor ezek szerint tényleg van ilyen hatása.
Potyka, Biribon, Tcis, Zsombi,
üdv köztünk!
Jim,
engem is sokszor kiver a víz, éjjelente gyakran arra ébredek, hogy ki vagyok takarózva.
Tuti a pocakos kép, jó nagy!
Örülök, hogy végre kibékültetek Robival!
Pár hete én is megégettem a pocimat, kiváncsi vagyok, a babán is lesz-e ott folt.
Beus,
férjed képén jót nevettem, nem semmi!
Ügyi vagy, hogy kész a szakdoli!
Jól néz ki a pihenőszék, tetszik a színe!
Pumperka,
a Ti pihenőszéketek is jó, tetszik, hogy ilyen színes!
Aranyos vagy, hogy így aggódtál értem, szülök-e.
Fanetta,
szépek a gyerkőcök!
Kölyök,
gratula a bababútorokhoz, meg a mai babás dolgok vásárlásához!
Zsu,
nagyon jó volt a vicc, felvidított!
Niki, Kikó,
de jó, hogy újra itt vagytok!
Édes Lilla és Zalán is!
Pati,
nem vagy egyedül az indításos parában. Bár nekem nem igazi indításom lesz. Ha a kiírás napjáig, azaz hétfőig nem szülök meg, be kell feküdnöm a kórházba, és valamelyik nap (attól függően, mikor dolgozik a szülésznőm), kapok egy adag oxytocin injekciót. Kérdés, hogy reagálni fog-e a szervezetem fájásokkal. Ha nem, két nap múlva újra próbálkoznak. Jobb lenne ezen a héten megszülni, minthogy nem természetesen induljon be a szülés.
Judit18,
nekem a Maja név tetszik!
Tcis,
a Te babádnál pedig a Christian névre szavazok!
Judit,
Levi nagyon helyes fiúcska, az tuti, hogy kamaszkorában alig fogja győzni levakarni magáról a csajokat!
Drukkolok, hogy Neked is meginduljon a szülés 10-éig!
Csujzi, Judit,
ha nem szülünk meg addig, egy napon vonulunk kórházba. Ebben az esetben remélem minél hamarabb meg lesz bent a babánk.
Bosek,
cuki Blanka! Örülök, hogy megindult a tej!
Dany,
édes pofi ez a baba! Jó a sérója!