Új privát üzeneted érkezett!

ritt: remélem igazad lesz :D
Vendég
 


Nem tesztelek eldöntöttem 10dpo előtt.ez már biztos!

Szilvi:én amikor mértem a hőmet és menszi jött a hőm csak a második nap esett le.Tehát ezért untam meg mert tulajdonképpen nem tudtam meg belőle semmit,csak azt hogy volt e pém.de azt meg tudjuk hogy volt, az LH-ból.

Mára már elmúlt a torokfájásom is,semmi jele a náthának :roll:

Vera!!!!TESZT!!!!

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: igazad van, nálam is hasonló a helyzet, de azért ezt a ciklust még végighőmérőzöm.
Vendég
 

 
 


Jó ez a hőmérőzés, nekem mindig aznap reggel leesett, amikor megjött. Mérés, wc, mensi. :lol: Viszont nagyon untam reggel mindig ugyanakkor felkelni, mérni, ráadásul párom is mindig felébredt a csipogásra (mondjuk az kivédhető olyan hőmérővel ami nem digitális) Így kiegyensúlyozottabb vagyok reggelente. :lol: Ohhh, micsoda nagy problémáim vannak mi? :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kíváncsi vagyok én is Verára, mert olyan furi ez a halvány csík, ilyen korán, ráadásul hcg teszten... :shock: Bár biztos van akinek ilyen korán kimutatja, ha gyorsan szökök fel a hcg szintje. Nekem is ott kacsingat az éjjeliszekrényen a teszt. :wink: De nem flörtölök vele! Még nem!! 8)

Kép
Kép
tabati
 
 


Lh-ból nem értek! :evil: Kérjük a hcg!!! :lol: :wink: 8)

Kép
Kép
tabati
 
 


Vera:most már mondd meg mi lesz ebből :roll:

Tabati:hát igen,kicsit fárasztó a hőmérőzés...nekem lehet azért nem esett le mert inkább délután vagy este szokott megjönni,így csak másnap reggelre esik le a hő,amikor már ugyis tudom hogy nincs babu.

KépKép
lyndee
 
 


tabati:pedig neked már tuti kimutatná,2 nappal menszi előtt már szokott látszani. :wink:

KépKép
lyndee
 
 


tabati: szeintem nyugodtan csinálj tesztet. ha babás vagy, tuti kimutatja már!
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy "ismeretlenül" írok, de Verát figyelem már elég rég óta ( még a babatervezőkön is megleltem) és miután Ti nagyon rutinosak vagytok a teszt figyelgetésben én is szeretném megmutatni a tesztjeimet.

Szóval én is a 40. napon tartok ( egyébként normálisnak tekinthető ciklusaim szoktak lenni) és bár nem szoktam LH tesztelni ez a hónap másképp alakult.
Pont a 14. napon csináltam egy tesztet ( 1 db volt csak otthon) és tök negatív lett.
Aztán rendeltem teszteket, gondoltam, ha már bőven van ellövök egyet, és csodák csodája pozitív lett, amin azért csodálkoztam nagyon, mert az már a ciklus végén volt.És miután már én is olvastam erről a jóstesztelésről, utána már belémbújt a kisördög és majdnem mindennap csináltam tesztet. És egyfolytában pozitív, tegnap délután már olyan erős volt, hogy a tesztcsík előbb kijött, mint a kontrollcsík. Viszon csináltam HCG tesztet is és negatív.
Azt tudni kell, hogy nagyon sok problémám volt,ezért ebben a hónapban csak a hónap második felében sűrüsödött a szex, ami ha baba van a dologban, akkor még talán nem is látszódhat a teszten. (legalábbis ebben reménykedem)
Felteszem az eddigi képeket, hogy mit szóltok hozzá. ( Ja, tüneteket én már nem figyelek magamon, mert az nagyon becsapós, viszont van egy tünetem, amit nem lehet bebeszélni, tiszta pattanás a halántékom mindkét oldalon, és én még kamaszkoromban sem voltam pattanásos)

Vera!
Nagyon várom az eredményedet, nagyon drukkolok, ha neked ilyen korán kimutatja a teszt akkor nálad viszont nagyon korai pé volt!
ABabatervezők fórumján hogy a fenébe kell hozzászólni? Egyszerűen nem tudok rájönni.

Mindenkinek további sok sikert. Éva Kép Kép
fanny01
 
 


szia fanny!

két verzió van 1.nagyon pé gyanus a dolog.nagyon sok mindenkinek van ugy hogy a ciklus végén van pé-je és utána nem megfelelő a luteális fázisa,vagyis túl rövid.
mivel eddig nem figyelted így máskor is lehetett a ciklus vége felé pé-d.a túl rövid luteális fázis sárgatest elégtelenségre utalhat,ami miatt nem tud beágyazódni a babó ha meg is termékenyül.


2. verzió:ha reggel csináltad akkor jósteszt.vagyis azt mutatja ki hogy babás vagy e.de ez csak akkor ha napról napra erősebb a csík.de én ugy látom hogy nem,mert a 34 cn nagyon erős volt aztán hiretelen újra negatív,majd újra pozitív. :shock:


az én véleményem ez pé lehet,csak a 34. napon nem repedt meg.

De azért kíváncsi vagyok mások véleményére is. :?

KépKép
lyndee
 
 


egyébként ha most lesz péd,akkor a mostani ciklusod 54 naposnak kell lennie.volt már ilyen?

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Fanny0!
Nekem a lányom a 39-dik napon fogant és az 53. napon teszteltem +-at. Pedig előtte normális ciklusaim voltak! :D :D :D Hajráá!

Arnica
arnica
 
 


Szia Lyndee!

Köszi a gyors választ!

Nekem is gyanús, hogy késői pé., de mivel ilyen maratoni ciklusom még soha nem volt ( nagy ritkán 33-35 nap, de általában 28-29), ezért reménykedem. Bár tény, hogy a negatív hcg teszt azért lohasztóan hat a pozitív gondolkodásomra.
Majd jövök a hírekkel, addig is olvaslak benneteket és mindenkinek drukkolok.
Éva
fanny01
 
 


Szia Arnica!

Jaj, bárcsak a SORS szólna belőled!
Éva
fanny01
 
 


fanni,ma és holnap kötelező a szetkezés!!!! :lol:

KépKép
lyndee
 
 


szia Fanny
Annyira jó és furi hogy titokba drukkolnak nekem és végig kísérik az eseményeket nálam.
Hááát tényleg furi a tied is de hajól látom akkor neked 28-án volt egy pé-d ami lehet hogy nem repedt meg. De ez csak feltevés a számomra mert most én is óriási nagy talány vagyok ezekkel a naggyon erős tesztjeimmel. Így én most minden nap csinálok reggel és este is addig míg vagy az LH nem negatívosodik vagy a HCG nem pozitívosodik jól láthatóan. Ma megint betankoltam LH tesztekből :lol: :lol:

a babatervezőkbe úgy lehet hozzászólni hogy regizned kell a fórumoknál és ha a chatre szeretnél írni akkor beírod felul a nevedet és oldalt van az hogy profil és arra katt és ott be tudsz jelentkezni a chatre

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Elnézést, hogy csak így bepofátlankodok!
Csak jöttem megkukkantani, hogy hogy állsz Harivera! Nagyon jók a tesztek! Alig várom, hogy a hcg teszt is mutassa! De szerintem baba! Várunk ám a 2008 novemberi topikba! És megy a drukk!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 



Hogyan lehet ilyen lh teszthez hozzájutni? Mert néztem a DM-ben, de baromi drága és azt hiszem csak 5 db van benne! :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 



Harivera, az nem semmi! Az jó olcsó!
Timócska, ti is próbálkoztok? :) Én a dm-be vettem azt az ötöset, és hát igen nem volt olcsó azt hiszem 2500.-
Viszont itt a neten is árul huncutka nagyon olcsón és sokan vettek már és azt monják jó! Lehet érdemes azt is kipróbálni!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


akíra:kb egy időben járunk Verussal,szinte egyszerre repedt meg a tüszőnk is.Én is nagy eséllyel indulok a novemberi babóért.Nem bánjátok ha én is csatlakoznék a 2008.novemberes fórumba?Persze csak akkor ha pár nap múlva pozitívat tesztelek :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Vera!Ne idegelj már, miért nem csináltál ma is hcg-t?
A véleményem Veránál tuti baba van és szerintem nincs egyedül az a baba, ha ennyi Hcg-t termel és ilyen korán mutatkozik, ez csak azoktól tudom, akik ikresek és jó korán kimutatta nekik a teszt.

Fanny!Nálad én is pé-re gyanakszom, mert 2 napig erős volt aztán megint nega ez pé-re utal, van ilyen hogy késői pé, a lényeg, hogy az ügyön legyetek!

De ha Veránál így erősödik napról napra és a hcg-n is volt egy halványka akkor tuti baba.!

Vera, tegnap nem válaszoltál :x :Mikor van NKM?
És milyen hamar látszott a második csík a hcg-n?

ritt
 
 


Sziasztok csajok!

Ma délután ugy fájt a derekam hogy csak na. :wink:

Vera:most már kiderülhetne hogy mi áll a rejtély hátterében!Gondoljátok hogy ikrek? :roll:

KépKép
lyndee
 
 


sziasztok megjöttem

Ritt mert foggalmam sincsen hogy mikor nemkéne megjönnie :shock: ha tartaná a 40 napos ciklusomat akkor kb hétfőn. de ha ez most még egy pé volt akkor lehet még két hét rá. De most csináltam megint egy LH-t és egy hcg-t is. Az LH naggyon erős a hcg meg mikor egy kicsit megszáradt akkor lehet látni rajta valamit szemmerezgetve. Úgy hogy ha ez baba akkor még csak most tapad meg szóval tuti nem ikrek vagy tényleg pé. Na majd a hétvégéig kiderül. Már csak pár nap lányok nyugiii és megoldódik a vera rejtély :lol: :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


lyndee: és az jó jel??

Kép
Vendég
 


vera: addig is szorítunk ezerrel :D

és várjuk a híreket :D

Kép
Vendég
 


akíra!

Szép dolog m,ondhatom, hogy engem már meg sem ismersz, és velünk nem is tudattad a jó hírt, csak innen kell megtudnom! :evil: :shock: :D Azért gratulálok, és reménykedünk, hogy fiúka, ugye? :wink: Benézhetnél hozzánk azért, de én úgyis elpletyizem a többieknek! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Lyndee persze téged is várunk a novemberiek közé, sőt mindenkit innen! :wink:

Tabati téged meg főleg! Benézek hozzátok is mindjárt, és bocsika, csak hát ugye ő már nem 2009es baba lesz és ezért nem éreztem fairnek hogy oda is menjek! :oops: :oops: :oops:
De megyek és ha még nem pletyizted el, bejelentem ott is :lol: :wink:

Vera, hajrá!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok csajszik!

Mindjárt azzal kezdem hogy jósteszteltem reggel és egy halvány csík volt rajta.De ahogy lefényképeztem azon nem igazán lehet látni.
Szóval nem tudom ez mit jelent de majd 2 nap múlva csinálok egy újat.
Viszont a derekam fájdogál és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni,de még mensziig van legalább 1 hét. :roll:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee : csak nem sikerült megállnod ? :D :D

mi mást jelenthetne, minthogy BABA :D :D
Vendég
 


szisztok.

erdekeseg keppen hoztam nektek tuszorepis HCG es LH teszteket :lol:

A felso teszt tuszorepi beadasa utan 2 oraval keszult.
a masodik teszt a ma reggeli lh,alatta a mai reggeli hcg.
Kép


ilyet akarok ket het mulva!!!

Kép
monyo83
 
 


Hát még elég halvány még nem bízom el magam!!!!!
2 nap múlva csinálok mégegyet és ha erősödik,talán van remény.
Ma vagyok a 9.dpo,szerintem ennél erősebb nem is lehetne.Úgy érzem ha van is babó az tegnap ágyazódhatótt be.

Ma megyek a háziorvosomhoz,szerintetek ő írhat ki nekem utrot?

Vera:ugy emlékszem te is kértél már a háziorvostól utrot?

KépKép
lyndee
 
 


Monyó:Drukkolok!!!! :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Igen de nem ad. Csak szakorvos adhat.

Na szerintem a mai reggeli hcg egy kicsit erősebb mint a tegnapi de azért ez is szemmerengetős. Fényképezni nem tudok most mert a gépem az oviba van ugyan is beadtam hogy fotózzák le ahogy ünneplik a Balumat :lol: :lol:
így majd este. vagy holnap.
az LH tesztem is erős még. És a hőm kezd felmenni.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


9 szem utrom van még itthon,de azzal nem megyek semmire.
Nődokihoz meg még elég korai elmenni,mit is mondhatnék neki?

Vagy felejtsem el az utrot? :roll:

KépKép
lyndee
 
 



monyo!

Ezt nem értem! :oops: Ez az szuri ilyet produkál a szervezetben? A Hcg hormon nem csa terhesség alatt termelődik? Vagy mi? :oops: Nagyon szőke vagyok, bocsi... :oops:

lyndee!

Én is tegnap este nagyon közel álltam már hozzá, hogy teszteljek, de kibírtam. Páromtól kértem engedélyt, de ő csak (ki)mosolyogva válaszolt, hogy van még 2 nap. :? Aranyos volt, úgyhogy mondtam neki, hogy oké, kibírom. :evil: Valahogy az esték mindig neccesebbek! :lol: Viszont lehet, hogy ma este rádolgozunk, hogy ha akar, akkor jöjjön meg, de minél korábban, ha meg nem, akkor úgysem fog. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati konkretan HCG hormont kaptam szuriba.
Ezt stimulalt ciklusban szoktak.Megnonek, kapsz egy szep kis adag hormont es attol repednek meg a tuszoid.

drukkolok a pozitiv tesztert :wink:

Kép
monyo83
 
 


Én tudtam hogy nem birom ki,ismerem már magam. :lol:

Picit reménykedek,de nem élem bele magam túlzottan.Igaz nekem még a jós sohasem volt csíkos ha nem voltam babás.
Most már nincs sok hátra,egy 7 és kiderül mindenkiről minden....hihi :D

KépKép
lyndee
 
 



Ja!! :shock: Hcg hormont adnak? :shock: Hűha! :oops: Most már értem...

Hát rám már csak 3 napot kell várni. Kíváncsi vagyok. Izgulok ám nagyon. Annyira jó lenne. Persze, ha nem jön meg, és pozitív lesz a teszt, akkor jó, és gyorsan el is fogok menni táppénzre, mert az elkövetkező két hét elég nagy hajtás lesz, ráadásul csomószor cigifüstben, úgyhogy az nem kell babásan. De! Ha nem sikerül és megjön, akkor meg a sok munka miatt olyan gyorsan elmegy a következő ciklus is, hogy hamar újra izgulhatok. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kép

Ennyire látszik fényképezőgéppel,de én látom itthon. :wink:

KépKép
lyndee
 
 



sztem 9.dpo-nak megfelel,2 nap múlva újra megnézem. :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Én is látom! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ezek lesznek ám a nehéz napok...ez az utolsó egy hét.
De már annak is örülnék ha hétvége lenne,legalább azt tudnánk már hogy tabati-nak van e pocilakója :lol:

Nem sokára indulok a házidokihoz,neki van Uh-ja.Kíváncsi vagyok megnéz e vele.Szerintetek mit látna most?

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen írtam, de mindig olvaslak titeket.
Nagyon drukkolok nektek, Lyndee, Vera, Szilvi.

Lyndee: én is látom a két vonalat.




Kép
mónika23
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: