Új privát üzeneted érkezett!

Orsi

tejallergia-gyanús Olivér, szóval nem igazolt.
tudom, hogy szója alapú, de akkor mit adjak neki, ha nem akarja megenni a tápszert mostanában? ma reggel is csak 70-t evett.
azt mondta a gyerekorvos, hogy így ő csak SOM-ot és sinlacot , meg a pepti juniort eheti 1 éves koráig. sinlacot adjak neki naponta többször?

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Nekünk irt fel a doktornéni anno egy Milupa HA vaniliás rizses pépet mert a Sinlacot nem ettem meg Ágoston!
De nem találok semmi linket rola! :(

Orsi!
A szojás miért nem javasolt?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Zsuzsi :D
az a gond a szójával, hogy keresztallergén a tejjel... tehát a tejallergiások nagy százaléka (60-70%) szójaallergiás is.
Szerintem sinlac menjen, de megkérdem a bnőmet akinek a fia tejallergiás volt, és tudom, hogy ő egy gramm szóját nem adott, mit adott neki ennyi idősen.

Anikó :D
szerintem msn mutattam... de lehet, hogy nem.
nekem 1 bajom van bele, hogy nem esernyőre csukódik és szerintem elég nagy összecsukva, bár lehet, hogy élőben látni kellene.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

és igen, amit Anikó is ír,hogy a HA tejpép is mehet, abban is HA tápszer van.
van a milupának meg a humananak is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Ja és még én adtam Ágolyonak Holle rizspelyhet és kölespelyhet gyümülcsel az is egy fö étkezés volt!
Szerintem ha a Sinlaccot megeszi akkor adhatod többször is nem csak egyszer!

Zsebi!
Amikor a habarást csinálod,akkor a joghurtot+lisztel beleteszed és még rottyantassz rajta?Vagy már csak akkor teszed bele amikor kész?

Pandus,Csipi!
Merre vagytok??

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Orsi!
Én megnéztem élöbe és nagyon lapos összecsukva!És borzaszto könnyü!Az ülésbetétet egy mozdulattal kilehet pattintani és csak a vázat adod fel a repülöre!
Az én gyönyörü Chicco babakocsim huzták vonták a repülön és ugy sajnáltam! :(
De mivel az is vizszintig dönthetö meg nagyon kényelmes belül nagy rész van a fejnél szoval annyit gondolkodtam mert kinnt láttam ám olyanokat hogy minden nap mást akartam! :shock:
Például a M&P a lula (azt hiszem jol irom,de keresek linket) hát ezért megörültem!De ezt tényleg sehol nem lehet kapni! :cry: Még itt a környezö országokban sem! :(
Mindjárt keresek linket!

KépKépKépKép
aniko24
 
 



KépKépKépKép
aniko24
 
 


Orsi!
Kébzeld ezt kissebbre lehet összecsukni mint az én esernyömet! :shock:
És nagyon jo a designe szerintem!
Na megyek a Corába mert velem lesz tele az oldal! :roll:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


zsuzsi73 írta:a müllerben a legolcsóbb a törlőkendő, 4X80-as kiszerelés 1200 ft és szuper. előtte níveát használtam, amiből 72 db volt 700 ft és nem volt ennyire jó.


Zsuzsi! :)
Múltkor, amikor voltam a Müllerben, néztem ezt a törlőkendőt, de akkor még a Penny-ben is 300 ft volt a 80 db-os, és gondoltam, hogy ha az bevált, és ugyanannyiba kerül, akkor nem váltok. De azóta a Penny-ben drágább lett, úgyhogy akkor legközelebb veszek a Müllerben, és kipróbáljuk.
Meg persze feltankolok megint Hipp-es bébikajákkal is. Ott vannak olyanok is, amiket itt nem kapni.

Más:
Nem írtam még, hogy megint voltunk fodrásznál Kláribabával.
Ilyen lett! Ja, és látszik a 2 kis csámpás fogacskája is.

Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok!

Katyerina,
szupi az új babakocsitok!Én is szemeztem vele,de a színe miatt nem ezt választottam!
Joghurtból 1 éves korig a natur Danone activiát adtam,túróból Bakonyi zsírszegényt,sajtból is vmi zsírszegényt,ami nem túl sós.
Jogsi miatt ne parázzál,sikerülni fog,ha meg véletlenül nem mész át elsőre,sebaj!Engem előtte az akkori párom megtanított vezetni,így sokkal könnyebb volt.

Képzeljétek,tönkrement a Pikolo kocsink!Egyenletlen terepen mentem vele,és a hátsó kereke úgy kifordult,hogy kitörött tokostól!A másik baja meg az lett,hogy a fő váza elgörbült,az a cső,amit le kell nyomni lábbal,hogy össze tudjam csukni!Szerencsére Apa a kereket meg tudta javítani,de a görbülést nem!Beszéltem a bolttal és a szervízzel,de ők is csak javítanák,cseréről nem is akarnak hallani!Úgyhogy a kocsi marad,végül is használható,de nagyon bánt,hogy 1 hónap alatt két hibája is lett!Nagy sz@r!

Zsebi,Hajni,
hát a tagnapi napunk elég gáz volt,felváltva sírtak,nyűglődtek!Mindkettőnek kellett panadolt adnom,aztán estére már nem volt gond,bár az éjszaka sokx fent voltak.Ez az oltás gyengített vírusokat tartalmaz,ezért buktak így ki.A délelőtt már nyugisan telt,most alszanak.

Anikó,
gratulálok Ágostonnak a felálláshoz!
Bár Zsebitől kérdezted,azért válaszolok,hátha akarsz főzni:miután belekevered a habarást a főzibe,még rottyantani kell kb.5 percig!
Én nem joghurttal,hanem tejföllel csinálom a habarást,12%-ossal.

Zsuzsi,
enyémek szerették a Som-ot,de sztem is inkább Ha-s pépet adj,azt is fel kell iratni és nagyon finom.

Andi
Kép
aanda
 
 


Kismókus,
Klári baba gyönyörű szép!

Zsebi,
vettünk a fiúknak kismotort,délután adjuk oda nekik.Eszti mennyi idő után tanulta meg használni?Balázs nem is motorozik?Hogy van?Pöttyök múlnak?

Andi
Kép
aanda
 
 


Kismóki
Tünemény a lányod! És abszolút rekorder fodrászhoz-járásban :D
Én eddig egyszer vágtam Zalán haját, van tutkó fodrászollóm, szeretek bűvészkedni.

Anikó
Nagyon ügyi a gyermeked! Nektek hogy áll a kaja-téma? Sokmindent eszik már?

Hajni
Jó ötlet nagyon a tali.

Nagyon jó tippet adtatok a HA tejpéppel. Írattam fel rizsest és vaniliásat is, már nagyon akartam bővíteni a választékot. Főleg így mensi előtt annyira kevés a tejcsi, hogy mindkettőt leszívja, és simán bevág egy bébkaját mellé :? És amiket csak úgy lehet kapni boltban nagyon nem tetszettek, de HA-t merek neki adni.

Ja és az éjszakáink rosszabbodnak. Jó lenne leszokni lassan az éjszakai szopiról! Csak nem vagyok elég elszánt...........

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!
Tennék fel képeket, de nem tudom, hogy kell többet egyszerre. Csak egyet tudok. :( Help!

Kép
petyaanya
 
 


Anikó!
Igen még rottyantok egyet a kajcsin amikor beleteszem. :)

Na ez a müller akkor azt hiszem kimarada z életemből mert nekem nagyon messze van. :(

Kismókus!
Nagyon aranyos Klári baba. :) Hihetetlen mennyi haja van.

Andi!
Első nap még csak ült a motoron aztán ráültem és mutattam hgoy kell hajani a lábunnkkal akkor elkezdett másnap hátrafelé haladni majd rá egy napra meg lassan de előre megdícsértük csaltuk magunk elé és boldogan jött. Egy hét alatt tökéletesre fejlesztette mert küszöbön átemeli az elejét kanyarodik minden. :)
Balázs nem értékeli nem tudom ráül és le is akar szállni. Ha tolom vagy húzom rajta az bejön neki. Bár ő picit alacsonyabb és a lába is rövidebb arra gondoltam neki még nem ér úgy le hogy tudja lökni magát rendesen.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi

HA-s pépet akartam iratni, de azt mondta a doki, hogy azt neki nem lehet,mert az csak megelőző, de nem tejallergiásoknak van.

Mi aúgy is a Humana HA-ról váltottunk pepti juniorra.
Azt megköszönném, ha megkérdeznéd a barátnődet, hogy mit adott a babájának.
egyáltalán mit jelent az, hogy igazolt tejallergia? 1 éves kor alatt nem csinálnak állítólag allergia vizsgálatot.
Olivérnek egy kicsit a füle mögött volt sebes, ami állítólag sok babának van, erre mondta a doki, hogy tejallergiás. úgy, ránézésre.
de lehet, hogy rá se nézett, csak én mondtam neki, hgoy sebes a füle mögött. már nem elékszem.

Kismókus,

én is betankolok a müllerben bébikajákból mindig, pl. a répapürét és répa-krumplit én eddig csak ott láttam még, és Olivérnek ez a kedvence. Amikor délben gyümölcsszósz főzök, akkor répapürét kap 10 óraira mindig, hgoy nem egyen 2-szer egy nap gyümölcsöset/édeset.

Emma

hogyhogy rosszabbodnak az éjszakák?
hányszor keltek?
tényleg, Zalánnak hány foga van?

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok :)

Anikó :)
Nagyon jónak tűnik ez a bugaboo babakocsi. Tetszik nekem is, de szerintem mi mér nem cseréljük le a mostanit.

Zsebi :)
Játszótéren én is ráttettem Balázst egy motorra és ő is hátrafelé kezdte el hajtani magát :) De nagyon bizonytalanul, még nem is vettünk neki, de szülinapjára szeretnék neki egyet.

Kismókus :)
Nagyon édes Klári baba :)

Emma :)
Éjszakai szopik... Én is szeretném leszoktatni, de annyira nincs szívem megkezdeni az elválasztást :( De mivel szeretnénk tesót is lassan muszáj lesz. Azt reméltem egy éves korára már nagyjából csak reggel és este fog szopizni, erre naponta 6-7 szopi van még. Nagyon nehéz nekem is elhatározni magam, de azt hiszem egy éves kora után kap még egy kis haladékot aztán megkezdjük a napközbeni és az éjszakai szopik kiiktatását.

Lányok, én nem Holle kölespépet veszek, hanem sima bio kölespelyhet és azt "főzöm" meg Balázsnak, aztán keverek hozzá egy kis gyümölcsöt. Sokkal olcsóbb, mint a holle és szerintem finomabb is. DM-ben, gyógynövényboltokban lehet kapni kölespelyhet és más gabonapelyheket is. Zabpelyet is csinálok neki sokszor és mind a kettőt nagyon szereti. Most már ez a sztenderd vacsink.

Balázsom túl van a hasmenésen, helyette döglődünk mi a férjemmel. Azaz én már kifelé jövök belőle, a férjem meg tegnap lett rosszul. Egész héten Apu járt fel hozzánk vigyázni Balira, remélem ő azért nem kapta el, az nem igazán lenne hálás ;)
Mondjuk Bali csak egy napig volt fizikálisan rosszul, onnan csak nagyon sokat és hígat kakilt, de hál istennek rengeteget ivott, úgyhogy nem fenyegetett minket a kórház. Nem akarom elkiabálni de mára már a széklete is egész rendesnek tünt.
Valószínű a rota járványba estünk bele, a szomszéd kislány hozta haza az oviból, szerencse, hogy egész enyhén megúsztuk.

wish
 
 


Wish!

Sajnálom a rotát! Remélem már tényleg múlóban.

Összeszedtem, hányan vagyunk. Nincs office a gépen, ezért csak, így. Bocs az elírásokért és a kimaradókért.

aanda-Arnold, Márk
Anikó-Ágoston, Marci
bandika-Balázs
bzsuzska-Borka
dkata-Bálint, Ádám
emma1976-Zalán
Hajni77-Olivér
icsilya-Lili,Levente, Máté
katyerina-Gaja, Maja
kismókus-Klári
lafead-Hunor
Lili73-Alíz,Barnabás
melcsi-Lukács,Emese
napszemcsi-Nóri,Barna
pompomlány-Norina,Benedek
petyaanya-Eszter
tiko-Zorka
zseboroszlán-Balázs,Eszter
zsuzsi73-Olivér
Wish-Balázs


Na így pont 20. és 31 gyerkőc.
Viszont így nem fogunk beférni a Hajni által javasolt helyre, mert oda max 15 fő van írva.
De erről Hajni többet tud.

katyerina
 
 


zsuzsi73 írta:Olivérnek egy kicsit a füle mögött volt sebes, ami állítólag sok babának van, erre mondta a doki, hogy tejallergiás. úgy, ránézésre.

ezen diagnózis alapján nem kap ő semmiféje tejes cuccot :shock: :shock: ez azért elég meglepő.
a fül mögötti sebesség lehet sima atópiás ekcéma, aminek semmi köze a tejallergiához.
szerintem azért ennek érdemes lenne utánajárni, mert ha nem iazolt az allergia, akkor ne kelljen, hogy megvondd tőle ezeket.
Bnőm 8-ig síel, utána tudok infót adni.

Katyerina :)
ha ez így 31 gyerek, akkor max. 20szal kell szerintem, hogy számoljunk, mert babás talik alapján én azt mondom, hogy ennyien tuti lemondják előtte 1 nappal, mert beteg lett, folyik az orra, nem aludtunk éjjel... stb.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

de hogyan járjak utána? milyen vizsgálatot szoktak csinálni?

Katyerina

mi sajnos egészen biztosan nem megyünk, én nem tudok Budapestre felutazni.

Kép
zsuzsi73
 
 


zsuzsi73 írta:Orsi

de hogyan járjak utána? milyen vizsgálatot szoktak csinálni?

8.a után jövök az infókkal, beszélek a bnőmmel.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,
beszedtem egy 2 éve lejárt Algopyrint, mert iszonyatos migrénes fejfájásom volt. Szoptathatok szerintetek?

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!

Lányok, köszönöm a válaszokat alvás-ébresztés ügyben. Mostmár megnyugodtam, hogy jó így.

Anikó, köszi, akkor megpróbálom Emma táblázatát visszakeresni.

Kép
potykamanó
 
 


Lili!
Lányok,
beszedtem egy 2 éve lejárt Algopyrint, mert iszonyatos migrénes fejfájásom volt. Szoptathatok szerintetek?


Ezt előtte nézted meg vagy utánna? :shock: ki kéne dobni! (vagyis leadni a gyógyszertárba) :oops: Legalább használt? Egyébként algopyrin melett lehet szoptatni. De minél kevesebb gyógyszer! Nekem csak feleket enged beszedni a doki.

Orsi!
:D

ha ez így 31 gyerek, akkor max. 20szal kell szerintem, hogy számoljunk, mert babás talik alapján én azt mondom, hogy ennyien tuti lemondják előtte 1 nappal, mert beteg lett, folyik az orra, nem aludtunk éjjel... stb.


Erre gondoltam én is, de még se legyen az, hogy végül mindenki jönne és a hely szűke miatt nem lehet...
de kb ennyien vagyunk most aktívak, akik hirtelen eszembejutottak. Ez nem a tali listája, arról mindig csak beszélünk! :wink:

katyerina
 
 


Zsuzsi!
A tesóm kislánya egy év után kapott már nem HA-s tápszert vagyis tejapalut attól hasmenése votl és elkerült a tejallergia központba a Madarász utcai kórházba egy évig csak tejdiétára fogták semmilyen tejes cuccot nem ehettek és egy év után csináltak neki egy tejterhelést egy hónapig ehetett mindenféle tejes cuccot kivétel konkrtéan tejet nem ihatott és egy hónap után megitatták ott tejjel és mivel az is kiütötte kapott papírt hogy tejallergiás innentől kapott magasabb családi pótlékot is pedig egy éves korától tudtuk hogy az de igazoltan csak kettőtől. Így ők speciális tápszert kapnak támogatással és Sinlckot szintén támogatással.

Wish!
Örülök hogy már Balázs is túl van rajta reméljük a férjed is hamar meggyógyul. :) és hogy a nagypapa nem kapta el.
Amúgy ez a htárafelé téma érdekes mert Eszti mászni is először hátra mászott és úgy előre. :)

Lili!
A lejárat miatt nem tudom de amgúy szopi alatt mehet az algopirin érdemes szoptatás után beszedni és akkor a köv szopiig sok kijön állítólag. Nekem szopis tanácsadó mondta.

Katyerina!
A tali mikorra szerveződik vagy az még nem derült ki?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsuzsi,
Balázsnak is sebes a füle mögött, de se a gyerekorvos , se bőrgyógyász nem mondta, hogy allergiás lenne. Pedig a bőrgyógyásztól direkt megkérdeztem, de azt mondta, hogy ez nem allergia.

Anikó,
Nagyon jók ezek a kocsik, tényleg kedve lenne az embernek minden héten újat venni.
Gratulálok Ágostonnak a felálláshoz!
Balázs is hatalmasakat borul. Van, mikor sikerül elkapnom, de sajnos nem mindig, de szerencsére még nem ment el a kedve.

Kismókus,
Hát, Klári baba már most sűrűbben jár fodrászhoz, mint én! :D Nagyon édes még mindig!
Ma megyek DMbe, remélem itt is él az akció!

Andi,
Örülök, hogy találtatok szállást! Remélem, most már rendbejöttek a fiúk! Kocsi. :evil:

Wish,
Hogy főzöd meg a kölest? Simán beleteszed egy kis vízbe? Mennyibe?
Jobbulást Neked és a férjednek is!

Katyerina,
Nagyon szép kocsit vettetek!
Én is későn tanultam meg vezetni. Megvártam, míg a férjem megelégeli, hogy csak halogatom, és ő beíratott 1x meglepiként. Akkor már nem volt visszaút és azóta is hálás vagyok érte, mert nagyon szeretek vezetni és borzasztóan hiányozna, ha nem lenne jogsim.

Emma,
Szerintem hamarosan el is kezd mászni Zalán, ha már emelgeti a popiját!

Potyka,
Hajni rakott fel Neked linket a táblához az előző oldalon.

Zsebi,
Tehetnél fel motorozós képet Eszterről!

Petyaanya,
Nem lehet, hogy a méret miatt nem hagy többet feltenni?




Ma végre megjött!!! :D

Kép
bandika
 
 


Bocs, mostanában megint behavazva vagyok...
Zsuzsi!
Nálunk mindkét kicsi atópiás ekcémában szenved, jellemzően a fül körüli terület piros, sebes, de biztosan állithatom, hogy Emese pl. nem tejallergiás. Ő már komplett tejet iszik kb. fél éve. Sőt mintha elmulni látszana a betegség, ugy október óta egy folt sem jött ki. Mondjuk gondosan kenem testápolóval, és fürdéshez találtunk egy nagyon jó szert, Ökonetnek hivják és habja is van (ez már szempont nálunk kérem szépen). Nekem a doki javasolt egy nagyon jó bőrgyógyászt, elvittem, elsőre eltalálta a megfelelő kenőcsöt amit azóta meg felir a házidoki, és szükség esetén használom. Lukunál is bevált.
Kismokus!
A Kismokuskád olyan gyönyörü!
Anikó!
Látom itthon vagytok, de nem volt időm visszaolvasni. Jól sikerült a nyaralás?
Hol lesz az a tali? És mikor?
Vagy 2 hete nem volt időm még olvasni se...

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Manó
Hajni azóta feltette neked a táblázatot! de megy megint
:D
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Zsuzsi
hát az előző éjszakánk (szerencsére nem ez van mindig, de heti 1x-2x biztos):8kor alvás, felsírás f12kor, 5 perc hátsimi, visszaalvás, ue fél1 kor és 1 kor, fél 2kor kelt fél 4 ig fent volt :shock: Majd 6kor jelezte, hogy köszi, kialudta magát :shock: Pedig mindent igyekszünk úgy csinálni, ahogy javasolják: nem vesszük ki, nem játszunk vele stb. De csak forgatja a fejét, nem sír, csak dünnyög, meg nyomja ki magát

Wish
hát igen.... kistesó-téma miatt vmikor majd a sarkunkra kell állni... Nagyon nehéz.... De én tényleg az éjszakaiak kiiktatásával kezdeném, maradna 3 nappal, majd vmikor 2 lesz és így tovább. Tudom, bízzuk a gyerekre, de lehet, hogy ő sosem hagyná el.....

Melcsi
végre jöttél!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma

hát én az éjszakai keléseket nem bíznám a gyerekre, hogy magától hagyja el.
az tényleg jó sok ébredés, amit felsoroltál.
nem írtad, Zalánnak van már foga?

Lányok,

köszönöm a sok reakciót tej-allergia ügyben, mostmár tényleg foglalkoztat, és szeretnék a végére járni, hogy vajon ez tejallergia vagy sem.
de az a röhej, hogy egyszer volt sebes a füle mögött, először csak sudocremmel kenegettem semmit hatás, aztán bepanten plussal, attól elmúlt.
kár volt akkor a dokinak megemlítenem.
nem tudom mit csináljak. szerintem ha nem azt a rossz pepti juniort enné, hanem a humana-t, azt el is fogadná és nem olyan keveset enne, mint mostanában.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
a sudocrem dobozán rajta van, hogy ekcémára jó, ez igaz is, csak az atópiás dematitis (ekcéma) nem a klasszikus ekcéma, így arra nem jó.

szerintem beszélj a dokiddal, hogy csak így látatlanban ne írjon fel totál tejmentes tápszert, próbáljatok meg egy HAs tápit, ha tényleg tejallergiás, akkor annak a fül mögötti kisebesedésen kívül kb. 100 tünete van.

(a másik meg... ennyire már nem akarok a doki tudásában vájkálni, de olyan, hogy tejallergia nincs.. mert lehet tejcukorallergia - akkor pl. savanyíott tejtermékek mehetnek és minden laktózmentes dolog, meg lehet tejfehérjeallergia, ami teljesen más tészta... az egyik kinőhető a másik nem igazán)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

mondtam neki, hogy én a Humana HA-s tápszert szeretném neki újra adni (hétfőn voltam nála, akkor írta fel a SOM-ot is), azt mondta, neki nem lehet, csak pepti juniort, mert ekcémás volt. szó szerint így mondta.

milyen egyéb tünete van a tejcukor vagy tejfehérje allergiának?

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
az ekcéma NEM a tejallergia tünete!!! (nekem van 3 fullekcémás gyerekem és egyik sem semmiféle formában nem tejalleriás)
tünete csak akkor van, ha kap tejest.

tejcukornál gyakori a hasfájás
tejfehérjénél hasmenés
de van még egy csomó kísérőtünet... és az ekcéma egyiknél sincs közte!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


" azt mondta, neki nem lehet, csak pepti juniort, mert ekcémás volt"
ezzel meg semmiféle formában nem tudok egyetérteni

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi!
Én nem akarok akadékoskodni de egyet nem értek most fogm az agyammal hogy a Te babád mennyi idős igazából ő még elvileg semmilyen formában nem kaphat (kapott) tejet tejszáramazékot gondolom tápszerből is HA-st ezsik (ha nem anyatejet nem vagyok most képben) akkor miből gondolják hogy ő tejallergiás lehet. Kapott esetleg tejpépet vagy valamit ami tehéntej alapú?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Jajj, köszönöm, aranyosak vagytok, akkor éppen afölött valahogy sikerült átsiklani. :oops:
Szóval, köszönöm a táblázatot! :lol:

Kép
potykamanó
 
 


Hm, Hajni, pedig olvastam is amit az orvosról véleményeztél, csak kihagytál egy sort és a linket már nem is néztem hogy az még nekem szól. A vakegér! :roll:

Kép
potykamanó
 
 


Én meg azt hagytam ki (úgy látszikez egy ilyen nap)

hogy megköszönjem hogy érdeklődtök Balázsom felől. Igen már alapjáraton jól van de még enyhén nyűgos remélem pár nap és helyreáll a rend.

Mostoros képet teszek fel íme ilynek a motoron azért kettőjükről mert úgsem látszik képen hogy hogy halad vele de azét teszek egy egyeset is Esztiről

Kép

Amikor megbeszéljük a nap eseményeit :)

Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi, Zsebi

Humana HA-t kapott, és arról váltottunk pepti juniorra. állítólag a humana ha se jó neki, ha ő tényleg allergiás.
de akkor most mit mondjak a dokinak? én nem okoskodhatok olyan dologban, amihez nem értek. viszont én szeretném újra a humana Ha-t adni neki, mert azt legalább szerette.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsebi

nagyon aranyosak :D
jól beöltözteted őket otthon.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Igen ha valaki tejallergiás igaán akkor a HA-s tápi sem mehet. Hát én lehet rákérdeznék nála hogy nem próbálhatnátok-e meg a Hummanat mégegyszer figyelve hogy előjönnek e a tünetek.

Köszönöm a dícséretet. Nincsenek itthon így beöltözve csak elötte jöttünk haza és ritkán vannak itthon egyforma ruhában ezért fotoztam őket le. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi, Napszemcsi!
Bedaráltak bennetetket a gyerekek???? Tessék írni hogy hogy vagytok!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Zsebi,
a képek nagggggggggyon jók!Én olyan egyformának látom Őket,de Esztinek olyan gyönyörű bájos mosolya és pofikája van!
Láttam a Brendon nagykatalógusban gumi cipővédőt,a cipő elejére kell ráhúzni!(motorozáshoz)Még neten nem néztem meg,de biztos megtalálod.Én tuti veszek nekik.

Wish,
jobbulást kívánok!

Emma,
nemek Márk az éjszakai bagoly,néha 10x is fent van!Kiesik a cumija,vagy csak úgy felkel.Felkapcsolom az éjjeli fényt,betakarom,megsimizem,fény le és visszaalszunk.Reggel is mindig Ő kel elsőnek,mi az Arnival még tudnánk aludni!

Tényleg,csajok!Ti még egy szobában alszotok a bébikkel?Mert szerintem én már ott maradok!Amíg felkelnek éjszaka,muszáj vagyok velük aludni!Mondjuk így legalább nyugott vagyok,de meddig fog ez még tartani?????

Zsuzsi,
endometriózisra Te is a Danoval-t szedted?Utána mennyi idő múlva jött meg?Már 3 és fél hete elfogyott a gyógyszer,de mensinek semmi híre!De legalább nincsenek ragyáim és visszafogytam az eredeti súlyomra!

Andi
Kép
aanda
 
 


aanda írta:Tényleg,csajok!Ti még egy szobában alszotok a bébikkel?Mert szerintem én már ott maradok!Amíg felkelnek éjszaka,muszáj vagyok velük aludni!Mondjuk így legalább nyugott vagyok,de meddig fog ez még tartani?????

nem tudom, én sosem aludtam velük :D
éjjel ha kel átmegyek hozzájuk, aztán visszafekszem apa mellé :)

cipő orrát nem biztos, hogy szétmotorozzák a gyerekek, enyémek nem tették és mástól is hallottam már, hogy nem feltétlenül megy szét a cipő.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Felállt Olivér!!! :D Még most is itt cseng a fülemben ahogy mondta a konduktor, hogy akkor vigyük vissza, ha nem áll föl 1 éves korára! :D Ja, és előbújt a 3. foga, a bal felső 1-es! :D Legalább könnyebb lesz megjegyezni, ma van a névnapja! :D

Anikó,
Még gondolkodtam is, hogy mivel jobb ez a babakocsi az esernyőnél, de aztán leírtad a lényeget, hogy kivehető a közepe! :wink: Ez tényleg nagyon állat! :D A repülőn nekem is megszakadt a szívem, mikor láttam hogy dobálják szegény babakocsinkat. :( Én amúgy is szeretek vigyázni a cuccaimra…

Zsuzsi,
Ha az alapján állította fel az orvosod a diagnózist, hogy berepedt a füle, akkor az én fiam is tejallergiás, meg a húgomé is, meg talán az unokatesómé is. :lol: Soha egyikük se kapott még tejtartalmú kaját!

Zsebi,
Nagyon szép gyerekek, nekem a kanapés kép tetszik a legjobban! :D Tök jó, hogy meggyógyult Balázs!

Katyerina,
Tök jól összeírtad a listát! :D Ho. majd felhívom a csajt, hogy mennyi a maximum keret, amíg még szűkösen is, de elférünk. Esetleg lehetne vmi nagyobb hely alternativaként, ha maradnánk ennyien… :?:
Mikor terhes lettem, azon gondolkodtunk, hogy maradjunk és felújítsunk, vagy költözzünk vhová Pest környékére. Nagy dilemma volt, igazából mindkettő helyen jó lenne lakni, de végül itt maradtunk a belvárosban. Pont ezért, ami nektek is egy nagy macera, az autó. Ugyan nekem van jogsim, de kb. 10 éve nem vezettem, és nem is merek itt Pesten. Anyuéknál vidéken még csak-csak, bár piacnapon ott se nagyon mertem… :oops: :lol:
A jogsi miatt ne aggódj, tuti sikerül! Ha meg nem, akkor mi van?! Én asszem vagy negyedikre mentem át, de apu lefizette a vizsgabiztost – mikor utólag megtudtam, tök rosszul esett. :? Pedig akkor tényleg jó voltam, szerintem… :roll:

Lafi,
Ide is felteheted ám a szépséges nagyfiadról a fotókat! :D

Kata,
megvoltak már a vizsgák? :?: Sikerült? Mesélj! :!:

Kismóki,
Nagyon helyes Klári baba! :D Olivér itt vigyorgott rá, közben meg dumált neki, majd megettem! :lol: Az enyémnek is ilyen kacskák… :roll:

Andi,
Pontosan milyen babakocsi is ez? Csak hogy szidhassam másoknak! Ez nagyon durva, hogy elhajlik a váz, meg kitörik a kereke!!! :twisted: Nem is hallottam még ilyet. :twisted: Ez egyértelmű anyaghiba, én biztos rájuk borítottam volna az asztalt, ha nem adnak újat vagy inkább vissza a pénzt! :twisted: Ne hagyd magad!
Én egy ágyban is alszom vele, pont hogy az éjszakai szopik miatt. Na de meddig? Apa már visszakövetelné a helyét szegény. Bár már eléggé megszoktuk… :roll:


Emma,
Cickó + bébikaja, nahát! :shock: Nem csoda, hogy jó húsban van! :D Bár ma Olivér is csúcsot döntött a mai 3 üveg bébikajával! :D

Wish,
Balázsnak boldog hófordulót, mindjárt 1 éves! :D Ti beadattátok neki a rotát és ez csak egy gyengébb lefolyású vírus volt? A Holle kölespelyhet tegnap kihányta Olivér. Mondjuk lehet, hogy túl sokat raktam bele, nemtom…

Petyaanya,
Simán enged több képet tenni: melléklet csatolása, majd nyomsz egy entert, és beszúrod a köv. képet.

Potykamanó,
:D

Lili,
Szerintem egy szemtől semmi bajod/bajuk se lesz, de gondolom már látod Te is. :D

Bandika,
Megjött, de jó!!! :D

Melcsi,
Na végre, hogy előkerültél! :D

Orsi,
Holnap várunk Titeket! :D

Columboné, maga meg merre jár? :?:
20140901102739
 
 


Hajni,
Gratula Olivérnek is a felálláshoz!!! Nagyon ügyes!


És ilyenkor, mikor este még ébren vagy, Olivér egyedül alszik a nagyágyban?

Balázs külön alszik nálunk is, és átmegyünk, ha felsír.
Nálunk teljesen kiszámíthatatlanok az éjjeli ébredések. Mikor már azt hiszem, hogy most már tök jó, szépen alszik, akkor hirtelen minden borul... Mondjuk szopizni már nem szokott, csak simi van meg fenékrázás és visszaalszik.

Zsebi,
Nagyon aranyosak!!!!!

Ja és boldog névnapot az Olivéreknek!!!!

Kép
bandika
 
 


Olivérek!!! boldog névnapot!!!

Hajni, gratulálok a felálláshoz!

Aanda, mi most együtt alsznk 6 hóig, aztán irány a kisszoba...

Móki, Klári baba aranyos, az a mosoly... :lol:

ZSebi, micsoda motorcross bajnokok :lol:

Az első vigyorik, most először sikerült elkapni, el is csúszott, de sebaj :lol: az ülős kép meg kaja után félig kidőlve...de hősiesen tartva magát...kb 2 percig...

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Andi!
Igen én is hallottam már erről a cipővédőről, de ahogy Orsi is írta nem minden gyerek gyirkolja le a cipő orrát. Most azt gondoltam ki hogy majd tavasszal veszek nekik egy hosszabb szárú tornacipőt amintek gumis az orra az jó lesz a homokba is motorozni is. :)

Én kb. mikor hazajöttünk a kórházból két hét után mentem a saját helymre aludni. Egyszer ott aludtam el és rájöttem sokkal jobban tudok pihenni mert szokszor csak nyöszögnek álmukban nem ébrednek fel de én meg igen. Max. ha betegek szoktam ott aludni mellettük.

Nektek ment szét a babakocsi? Én most hiába nézek vissza nem látom az írádosdat. a pikoló?????

Hajni!
Olivérnek nagyon sok boldog névnapot kívánok. És külön gratula a felálláshoz és a fogacskához. :)

Köszönöm mindenkinek a gyerköcök nevében a dícséretet. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Hajni,
gratulálok a felálláshoz és a foghoz!És boldog névnapot kívánok!(az én naptáram nem írja az Olivér napot)
Pikolo a "márkája" a babakocsinak,egymás melletti esernyőre csukható.Sajnos nehéz lenne intézkedni,mert nem helyben vettük,telefonon beszéltem velük és nem hajlandóak kicserélni,csak javítani!

Köszi a válaszokat együttalvás téren!
Enyémek is csak nyüsszögnek,amikor megébrednek,de ha nem kelek fel,elkezdenek sírni és akkor egymást is felkeltik!Ezért alszom még velük,de nekem is jó lenne már Apa mellett!

Lafi,
a férjed nem ébred meg?Mert enyém tuti felkelne a gyerekekre,és ezt nem akarom,mert műszakozik,muszáj kipihennie magát!
Hunor mekkorát nőtt!Édesen vigyorog!

Zsebi,
a tornacipő jó ötlet!

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda

én Gnrh injekciót kaptam 6 hónapig és az utolsó után 3 hónappal mesterségesen jött meg a menszeszem, gyógyszert szedtem, hogy megjöjjön.

Kép
zsuzsi73
 
 


Aanda, nem, ő nem kel fel...pedig tök sz@r alvó és mégsem kel fel...ellenben én minden neszre, mégha csak megfordítja a fejét , akkor is...pedig lassan ki kéne magam aludni, mert hát én napközben nem tudok aludni sajna, aztán lassan tanulnom kellene szakvizsgára, ami hát nem egyszerű...kialvatlanul.
Vendég
 


Zsuzsi,
köszi,akkor türelmesen várok,bár egyátalán nem hiányzik!

Lafi,
ebéd után miért nem alszol Te is Hunorral?Én néha még most is ledőlök,ha éppen nem megyünk le.
Mikor még ilyen picik voltak,mint most a Tiéd,nem bírtam volna talpon maradni,ha nem alszom én is napközben!

Mit tanulsz?Másoddiploma?Jogász vagy,ugye?

Andi
Kép
aanda
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: