Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Hello lányok gud morning :lol:

jó kéősn keltem kezdek elkényelmesedni :lol: még ma reggel is nagyon fjt mindenem úgyhogy bevettem görcsoldót remélem nem tettem vele rosszat, de most nem fáj semmim legalább :lol:

Hanna!

Kétségtelen ez magas, de nem vészesen, nagyon remélem hamar meglesz a gyógyszer rá....ugye tudod, hogy ennek kikezelséével, nagyban megnő a spontán teherbeesés esélye is!!!!

telfonáltam a Kaáliba, megvannak mind a nyolcan, holnap 12.30 beülti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bella!
köszönöm szépen :!: ezt most elmentettem :D
dezsina

HANNA

Még csak kérdezném, hogy ezt nem orvos javasolta ugye, hogy megcsináld??? (engem is nagyon izgat fanny lsitája a kaális topikból :lol: )

ezt csak azért kérdem , mert mindig elszomoroodm, ha azt látom, hogy kimaradnak ilyen borzasztó alap vizsgálatok, mint az IR lombik előtt. Nálam ezzel kezdtünk...gondoltam azért, mert dokibácsi meglátta piknikus :oops: alkatomat, de Pandácska megnyugtatott, hogy az 50 kilójával is ezzel indított a doki.

a leidenre mikor lesz eredményed?

ha netán nem sikerülne az első (ez persze kizárt) akkor én is megnéetek mindent, beleértve az immunológiát, genetikát stb.
Vendég

legyekmami: gratulálok :lol: drukk tovább+++++

katica
katica30

Katica!

Köszönöm szépen!!!!

óriásu drukk a kezdéshez....holnap már a stimus szurik indulnak???miket kapsz??

:lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok Lányok!

Én ilyen izgulós vagyok, és szerintem ilyen is maradok. Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák :)

Viszont a görcsölés most elmúlt úgy érzem, viszont általában este jelentkezik.

Nagyon remélem, hogy tényleg jót jelent, végülis márcsak durván két nap és ki fog derülni. :)

Kis-Csillag!
Remélem felállva fog Nekem gratulálni a Tanár Úr, már annyiszor álmodtam erről, hogy feláll és kimérten gratulál..
gerike

Legyekmami! Ez fenomenális! Ebbóől még bőven jut kistesóra is! :)
Vendég

Katica, látod, elérkezett e te időd is! :)

Gerike, drukk, és továbbra is kapaszkodóanyagot küldök!
Vendég

MamiLeszel: hurrá!! Gratulálok!!
Kép Kép

Gerike: kívánom hogy akkor pénteken felálljon :D:D:D:D:D

Brumi: hogy vagy?

Katica: drukkolok mára ezer-megeggyel! ;)
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Nem jövök másfél napig, és alig győzöm végigolvasni, kivel mi történt. Megjegyezni is alig tudtam, remélem, nem hagyok ki senkit, és főleg nem keverek össze senkit senkivel :)

Olyan hosszú lett a tábla, hurrá! Sokan várunk a jóra :) :wink: Remélem, hamarosan mindannyian átkerülünk a következő táblába :D

Milyen sokatoknak sikerült elsőre! Csak nekem nem :oops: :cry: , hüp-hüp (na jó, nem csak nekem). Nem baj, majd legközelebb. A statisztikák szerint (amit még soha nem láttam, csak hallottam róla) a második a legesélyesebb. Amen!

Gerike, tényleg ne izgulj ennyire, az nem tesz jót. A mensi szerű görcsölés jelenthet jót is, pont a napokban írtam, hogy ez a korai terhesség egyik jele. Bízz, az nagyon fontos.

Legyélmami, gratula a 8 csöppséghez! Nekünk is a 3. napra ültették vissza, akkor 8-9 sejtesek voltak. Mennek a drukkok holnapra. Utána meg sok-sok pihenést, folyadékot, fehérjét, és optimizmust! +++++++++

Dezsi, 3 fagyibabánk lett. Már alig várom, hogy visszakapjam őket. Örülök, hogy túl vagy a depin, itt a tavasz, annak mindenképpen örülni kell. Meg minden másnak is.

Vikimi, gyönyörű a kiccsaj!

Hajnóca, gratula, hogy felült a kicsi. Olyan szép és irigylésreméltó időszak ez, ahhh!

Lapulevélke, sok sok sikert kívánok!

Brumi, hogy vagy? Érzel még valamit? Fekszel, vagy már mozgolódsz?

Kép
petne

sziasztok!

köszi a drukkokat. hazaértem. na ez a papír is megvan :lol: minden oké. csak nem írt külön a doki belgyógyászati szakvéleményt, csak kardiológiait. remélem elég lesz. hiába kértem, hogy írjon még egy papírt. igaz, majd holnap mondják, ha mégis kell egyéb.

katica
katica30

Katica

Nálam nem kértek belgyógyászati szakvéleméynt...elég volt a labor meg a sima ekg görbe...az altatóorvos csak ránéz és tudja miújság..

mikor én voltam punkcijón az egyik csajt nem vállalta be az altatóorvos, mert volt egy éve valami szívzűrje...szegénynek ébren kellet végigcsinálni....brrrrrrrrrrrrrrrr
Vendég

legyekmami: nálam kérnek kardiológiai szakvéleményt is, mivel a szívemre gyógyszert eszek. no meg ilyenkor én is megnyugszom, hogy nincs semmi baj, és mehet az altatás :wink:

katica
katica30

ahaaa

Így abszolut érthető!!! :wink:

oda kell figyelni nagyon helyes...nemtudom a szegedi milyen intézmény, de gondolom hasonlóan a pestihez ott sincs kórházi apparátus a műtő mellett, érthetőne nagyon figyelnek mindenre
Vendég

legyekmami: szegeden a kaáli a női klinika épületében van, de jól elkülöníthető részként. (egyik oldalágában van) a klinikáról szokott átjönni az altatóorvos is.

katica
katica30

Petne!

Hát remélem, hogy Nálam is bejön a stasztika, mert nekem ez a második :lol: :lol: :lol: :lol:
A görcsölésnek én is most olvastam utánna, valóban lehet a terhesség jele is akár... :? :? :?

Legyekmami!

Nagyon szép a nyolc kis sejtecske, menneka drukkok :lol: :lol: :lol:

Kis-Csillag!

Remélem nem lesz lusta a Tanár Úr és tényleg hajlandó lesz Nekem felállni :lol: :lol: :lol:
gerike

Katica!
Örülök a jó eredménynek! Akkor holnaptól hajrá!!! :!: :!: :!: :wink:

Legyekmami!
micsoda fantasztikus eredmények! Ezt nevezem!!! :wink: Sőt, kifejezetten irigykedem! Tényleg lesz itt tesó :P

Gerike!
nyugi! :wink: És mennek a pozitiv energiák!

Lulu!
Hol vagy? Nem elbújni ám, ha már voltál :twisted: :wink: Mi a helyzet, tűkön ülsz már :?: :wink: Olyan kiváncsi vagyok, mi lesz a konzin... nekem egy hétre rá lesz 17én!!!
Vonalzót csinálunk? :?: :roll: :?:

Petne!
privi ment... :oops:

Brumi!
Nálad minden rendben? Beülti? Dokilátogatás? mikor? Vaskúra végén?

Bella!
hol van a vonalzód? :shock: :?:
dezsina

Legyélmami, eszembe jutott még valami. Nem tudom, hogy nálatok is van-e rá lehetőség, de nekünk megmutatták beültetés előtt a két kiválasztottat. Nagy élmény. Ha már ilyen "érdekesen" lehet nekünk kisbabánk, legalább ilyen "különleges" élményt kapunk érte.
Katica, örülök, hogy rendben van a leleted, és nem fogják nagyon hiányolni a másikat.

Kép
petne

Embrikék: nekünk is megmutatták, annyira megható érzés volt őket látni!!! És az egyikük nálunk épp osztódott :lol: :lol:
AktivBaby :D:D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Azta Kiscsillag! Az milyen klassz lehetett! El lehet mesélni, hogy az milyen, amikor éppen osztódik? Vagy az leírhatatlan?

Kép
petne

Petne: így van - leírhatatlan, de annyit tudok mondani, hogy nagyon jó érzés volt látni hogy iperedik :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Jobban vagyok, köszönöm... egyre többet tudok fent lenni. Napi mondjuk 3 órát már, de nem egyfojtában, mert el kezd fájni minden belül.
A varratszedésen kívül tegnap voltam először kint, elmentünk autóval egy csokizóba, hát, isteni volt, de nem tudtam úgy rohanni még. Szólni kellett a barátnőmnek, hogy lassítson. 2 óra után éreztem, hogy ágyikómat akarom... Szóval módjával ficánkolhatok.. állítólag lement a pofim, eddig sem volt kerek, de most beesettebb.

Tegnap előtt megjöttek a vörösök, és hát ugyanúgy fájt csak, mint máskor, viszont iszonytatóan sok jött és folyamatosan. Meg is ijedtem, pedig mondta, hogy számítsak rá, hogy erős lesz. Na de ennyire?! Végül felhívtam, párom addig nem akart itthon hagyni egyedül amíg nem beszéltem az orvossal. Mondta, hogy ha nem csitul, akkor menjek be holnap. Lekopogom, most jobb a helyzet, mint koradélutánig. Akkor óránként cserélni kellett a betétet. :(

Dezsi, a vaskúra 2 hónap :( Beülti leghamarabb április végén lesz, ha minden jól megy.. :)

Nekem is megmutattták az embrikéket... hú, olyan komoly volt... ott a rengeteg digitális számkijelzés, ami az időt jelzi, a hőfokot, meg mit tudjam én... nagyon vigyáznak rájuk.. :)
Vendég

Dezsi, az orvoslátogatást kifelejtettem. Március 14-én kell mennem UH-ra. Vérképem mondták még nem érdemes nézni, majd egy hónap kúra után, de a kúra 2 hónap.
Vendég

Mi is megnézhettük mindkét alkalommal a sejteket. Nekem sosem jött ki a nyolc sejt a számolásnál, apa azonban mindig látta......persze.....no, de hát akinek uh-szeme van, attól nem is csoda.

Brummadzag - nagyon erős, ügyes vagy!!!! Szép teljesítmény, hogy egyáltalán vágysz elmenni, mozgolódni! Azt mondják, így gyorsabb a gyógyulás is, csak hát kivitelezni nehéz az ilyenenek, még ha tudja is az ember, hogy jót tesz vele. Így tovább - remélem egyre szebb idő lesz, és sokat tudsz majd kinn lenni!!!!!!!! :wink:

Képzeljétek apán milyen jót mulattam! Mondtam neki tegnap romantikusan-szerelmesen, hogy hétvégén nőnap, s milyen megható (itt kicsit el is érzékenyültem) hogy két lánykáról is gondoskodhat, szerezhet örömet ezen a napon. Na most Janka természeténél fogva azt tudja értékelni, amit általam megkap, tehát gondoltam én ilyenekre, hogy kap a kisasszony egy doboz finom csokoládét, amit tetszés szerint adagolhatok neki, vagy valami finom bombont. Persze ezt nem mondtam el, hagytam volna, hogy apa magától találja ki ezt a meglepit......na, talán ez volt a baj. :lol: Kb. negyed óra után apa boldog mosollyal közölte, hogy megvan az ajándék Jankának, illetve az ötlet, ami csak az övé, ami személyes, amit igazán fog élvezni - tessék kapaszkodni kedveseim - megtanul egy új dalt, és elénekli neki. :lol: :lol: :lol: (Akik még nem ismerik a férjemet, iszonyú hangja van, minden este énekel, borzalmas, hihetetlenül sokat nevetek rajt, persze a lánya táncol rá a hasamban....) Na, jöhettem én a csokoládés ötletemmel, hogy én inkább azt gondolnám.......apa arcán látszott a büszkeség. Vesztettem. :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

Julika! Mélt megkaptad? :oops: :oops: :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nahát,egy napig nem jövök,és nem győzök olvasni :D
Lmami!
Elöszőr is gratula a 8 embrikédnek. :D Csütörtökön lesznek 3 naposak,nekem akkor 6 és 8 sejtesek voltak,de van akinek 10 sejtes,és van akinek Morula állapot,de azt ne kérdezd hány sejtes,mert nem tom.Drukk holnapra! :wink:
Brumi!
Örülök,hogy javulgatsz,csak szépen fokozatosan mindent. :wink:
Katica!
Nahát,kezded a szurikat?SZuper.Tüszőnövesztő drukkok mennek!!!
Kis-csillag!
Jót nevettem a ..."remélem feláll neked a tanár úr..."mondaton. :lol: :lol: :lol: Örülök,hogy jól ment a melóhelyeden minden. :wink:
Gerike!
Kitartááááááááááás :D A legnehezebb,de nagyon drukkolok! :D
Dezsi!
Tessék mosolyogni,örülni a tavasznak...és ahogy írták neked a többiek is,sokmindennek lehet örülni,meg kell keresni ezeket az apró dolgokat :wink:
Petne!
Tényleg különleges élmény.
Valamelyik nap azon nevettünk a párommal,hogy mindig azt mondják,hogy az anya az biztos,az apa meg hát... :roll:
Mi meg ugye ezt nem mondhatjuk el,bár tudom,hogy nem keverik össze az embriókat,dehát emberek dolgoznak ott is,betegeket műtét elött és halottakat is kevernek össze,így aztán... :lol: :lol: :lol:
Majd csináltatunk anyasági vizsgálatot :lol: :lol: :lol:
Hanna!
Sajnálom a rossz eredményt.Ilyenkor mit adnak?Mennyi ideig?
És ez konkrétan mit jelent,hogy rossz az eredmény?
Julika!
Nagyon édes ez a történet :D És gratula a 30.héthez!
Vendég

Kis* - megkaptam, folyamatban a válasz! Naggggggggggggggyon várunk titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

jaaaa! már attól féltem hogy rossz helyre küldtem :shock: :shock: :wink: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

[b]Nyulasz: már hiányoltalak ám :wink:
De gondoltam biztosan dolgozol :wink:

Visszatérve erre a felállós dologra, utána mikor elolvastam, hát szóval ... khm ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz!

Köszi a drukkokat!!Valóban nagyon nehéz, de kibírom, hiszen olyan ügyes voltam, hogy még tesztet sem csináltam, inkább a vérvétel...

Kis-Csillag!

Remélem tudunk majd nevetni pénteken is a Tanár Úr feláll mondaton, ha feláll, akkor majd elmesélem neki, csak nehogy nevessek :D :D :D :D :D :D

Julika!

Lehet, hogy a pici jobban díjazza apa éneklését, mint ha csokival bombáznád nem gondolod :? :?
gerike

Sziasztok!

Julika Édes a sztori.
szombat nőnap ez jó mi pénteken megyünk bálba ez a nőnapi ajándék.Mondjuk én is vágyom egy doboz bonbonra.

Holnap szorítok Lmaminak és Katicának.

Gerike még kettőt alszol és....++++++!

Nem tudom Szegeden majd megmutatják e az embikéket.Hú ez nem is mondom el a férjemnek hátha és akkor lesz meglepi.

Többiek hol vagytok?

Kép

Kép
bellanitta

gerike: de név nélkül :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!

Persze név nélkül!! :oops: :oops: Mindig este görcsölök, most megint, egész nap nem volt semmi...miért van ez így :( :( :( :(

Bellanita!

igen már csak kettő.... :!: :!:
gerike

Lányok!

A Forgácsban fényképet is adnak az embrikéről! És nekem mindegyikről van!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó lenne, ha végre megszülethetne, hiszen ez lenne az első fotója!
Ilyen nem sok mindenkinek lenne :D :D :D

Nyulaszkám!
nem lehet ám így, egész nap távolmaradni...

Brumi!
Lehet, akkor hogy együtt mehetünk. Tán én is tavasz végére tervezem, de ez még nem biztos
dezsina

Sziasztok,

kicsit eltűntem, de betemetett a munka :oops: Igyekszem visszaolvasni, de nem ígérem, hogy mindenre emlékezni fogok.

Julika, teccik a történeted :) Enyém párom már a beültitől énekelt az embrikéknek, bár szerintem nem ezért nem lettem pocakos :wink:

Az embriókat csak én nézhettem meg, a műtőben voltak már, a férjem nem jöhetett be :( Ezt sérelmezte is. De tényleg fantasztikus érzés!

Legyekmami, grat a 8 embrikéhez, mikor is kapod őket vissza?
allegrobarbaro

Csináltam új vonalzót :D :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Legyélmami
+++++++++

Gerike,
++++++++++

Julika,
Ez nagyon aranyos. Enyém férjem is gitározik és énekel, talán nálunk annyival jobb a helyzet, hogy neki jó hangja van.

Dezsi,
Tessék jókedvűnek lenni.
Nincs vonalzóm, tudod ezt már megbeszéltük a múltkor. :wink:

Katica,
gyere majd a történésekkel.

Én este megyek a dokihoz!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

sziasztok!

csak rövid bejelentkezés. túl vagyok a vérvételen, megint csak 1 szúrás volt. megjavultak a vénáim :lol: fél 10-re kell visszamennem.

katica
katica30

Katica! Hujjjjá!! Drukk a jó eredményekhez :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!

Jó h szegedi vagy nekem azt mondták egy fél napot szánjak rá legalább.mennyi adag szuri irtak fel?

én is utálom a vérvételt remélem itt jól veszik le.vásárhelyen mint a barbárok nem mertem rövig ujjúban dolgozni kb 4 napig ugy bekékültem.
Este jövök és várom a jó híreket.

Szorítok Lmami!

Kép

Kép
bellanitta

Dezsikém!
Vagyok...ennyi elég lesz mára? :lol: :lol: :lol:
Vendég

MamiLeszel: előre is drukkolok 12-30hoz! :wink:
Kép Kép

Nyulasz: jó hogy látlak :D

Én meg nyargalok házias doktornénihez :lol: :lol:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Végre megjött 62 nap után :lol: Azt hiszem ilyesminek csak én tudok itt örülni.

Mindenkinek megy a drukk, akinek aktuális vmiért :wink:
Vendég

Zsani: de aranyos az új képed! :D
És grat pirinyénnyéhez! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*
Köszi :lol: Délelött játszóházban voltunk, ott öltözött be szakácsnak :lol:
Itt van egészben a kép :lol:

Kép

Pirinek meg örülök, de utálom :evil:
Neked mi volt dokinál?
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Már csak egy nap sem és meg fogom tudni, hogy anya leszek-e??? :? :? :? :?

Most éppen nem görcsölök, de esténként szinte mindig..ha valakinek van ötlete, hgoy ez mitől lehet, szívesen fogadom :shock: :x :x :shock: :shock:
gerike

Gerike
Szerintem este már kimondottan figyeled, hgoy vannak-e a tünetek. Sőt...talán bebeszéled. Tudom, hogy érzed és görcsöl, de ezt simán irányíthatod az agyaddal. Igaz Dezsina?
Csak egy példa. Februárban hajrá spontán. Már fájt a hasam, a melleim, simán terhesnek éreztem magam, mert figyeltem mindent és akartam, de aztán a nega teszt után azt mondtam, hogy na ennek vége, ez igy nem jó. Másnaptól nem fájt a hasam! Azt hiszem erről Dezsina tudna még mesélni, mert Ő legalább ilyen zizi e téren (vagy etéren :oops: )
Nem bántásból írtam ám ezt le.
Egyébként ahgoy a lányok is írták, van akinek az volt jó, hgoy görcsölt és a baba ott volt a pociban, van aki meg nem érzett semmit és mégis volt ott is baba.
Szorítok nagyon :!:
Vendég

Zsani: irigy irigy Naon heles a kisfiad! ;)

gerike: akkor holnap ájjon fel!!!! :wink:
Egyébként pedig mindenki ANYA LESZ! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Zsani, anno én is örültem, mikor 53 nap után végre megjött :D

Gerike, ne keress tüneteket, mert nincsen egyértelmű jele...na jó, ha már rugdos és nagy a pocakod...Szóval relax, és holnap reggel tesztelj egy zebrát. Vagy vérvétel lesz?

Zsani, Máté nagyon helyes kis pasi :D Jól áll neki a szakácsjelmez :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?