Új privát üzeneted érkezett!

Évi!

Elhiszem, hogy elkeseredett és dühös vagy!
A sex :oops: a fűszeres kaja és egy pohár bor.

Bár nálam nem segített! :lol:
Talán 5 nap alatt beindulnak a dolgok...
Nem indokolták meg, hogy miért programozott? Nem tudsz beszélni a dokiddal?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

éva csatlakozom dominikához a sex szerintem tuti beindítja a szülést. :oops: :oops: :oops:évi megint véres volt a betét szóval ez nem baba :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Annyira sajnálom...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nitácska,
:cry: :cry: :cry:
De kitartáááás...!!! Pont én beszélek, amikor apró dolgokon is el tudok keseredni. Dehát ezt másképp nem lehet, csak kitartással. Látod, sajnos vannak dolgok, amiket nem nagyon tudunk befolyásolni, hiába akarjuk. :cry: :cry:

Évi

Kép
evisan

sajnos ez van.de egyszer biztos lesz még tesókája a kis Mátémnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dominika,
Végülis azzal indokolják a program császárt, hogy úgy kényelmesebb mindenkinek. Van idejük felkészülni a műtétre, meg nekem is, nem csak úgy beesek, amikor megindul a szülés. Dehát így is megindulhat márc. 10-ig, még akár ötször is. Akkor meg cseszhetjük a kitűzött időpontot, dehát ezt ők is tudják.
Ugyanabban a cipőben járok, mint Hexina. Nála is megvolt a kitűzött időpont császárra, csak neki szerencséje volt, mert még előbb elfolyt a magzatvize. És így is előállt a "stáb" és még kedvesek is voltak vele. Szóval igazából nincs sok jelentősége a programozott császárnak. Csak mondom, ennyi, hogy mindenkinek kényelmesebb. De egy szülés, vagy egy műtét nem a kényelemről kell, hogy szóljon. Szerintem.

OK, hallgatok rátok. Szóval sex, fűszerek, és egy pohárka bor. OK. Mondjuk eddig a sex még nem hozta meg a kívánt hatást. :lol: :lol:

Kép
evisan

evisan jó fűszeres kajákat egyél :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi!

Maximálisan igazad van. Nem tudom mondtam-e, de a lényeg a sexnél az, hogy a sperma benn is maradjon a hüvelybe. :oops:
Bocs, de a spermiumban lévő anyagok puhítják fel a méhszájat!

Nem értem én ezt a programozott szülést.
Ki a dokid? (már tudom, hogy írtad de nekem lyuk van az agyam helyén)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Ági!
Hány hónapos korától lehet vinni a babát babaúszásra?
Csütörtökön írj, hogy mi volt az orvosnál.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla!

mi most megyünk majd. a 3 hónapos védőoltás megkapása után

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

KRISZTI!!!
NA MEKKORA A VÍZ A BABAUSZIN???KÜLDTEM NEKED EMILT!!!TALÁLD KI HOGY HOVA!!!

MESI!!!
MIZUJS VAN A FEJFÁJÁSODDAL???REMÉLEM MÁR JOBBAN VAGY!!!HA MIGRÉNES FEJFÁJÁSOD LENNE AKKOR ARRA IS TUDOK HOMEOPÁTIÁT DE HA A HOMLOKBÓL JÖN A FÁJDALOM AZ SIMA FEJFÁJÁS NEM MIGRÉNES!!!

LILLA!!!
ESTE JUTOTT ESZEMBE HOGY ÉN SZEDTEM A FOGAMRA IS AMIKOR BE VOLT DURRANVA HOMEOPÁTIÁT!!!A NEVE HEPAR SULFUR 30CH VOLT!!!NEMRÉG A FÉRJEMNEK BE KELLETT VINNIE AZ ÜGYELETRE MERT BEDURRANT A FOGAM ÉS AKKOR A TESÓM AZT MONDTA KEZDJEM EZT EL SZEDNI MERT MOST HOGY FELNYITOTTÁK A FOGAMAT ÉS ELKEZDTÉK GYÖKÉRKEZELNI IGY UGYE NYITVA IS HAGYTÁK MERT TISZTA GENNY VOLT AZ EGÉSZ ÉS AHOGY EZT A BOGYÓT ELKEZDTEM SZEDNI VALAMI BRUTÁLIS GYORSASÁGGAL ELKEZDETT A GENNYES GÓC LEHÚZÓDNI!!!A FOGORVOS IS MEGLEPŐDÖTT!!!NAPI 2SZER 5 GOLYÓT KELLETT BEVENNI DE MIRE VÉGEZTEM A TÉGELLYEL ADDIGRA LE IS MENT A GYULLADÁS TELJESEN!!!

EVISAN!!!
MI IS NAGYON DRUKKOLUNK NEKED!!!FEL A FEJJEL!!!MINDEN RENDBEN LESZ VELETEK!!!

NITACSKA!!!
NE ADD FEL!!!LESZ A MÁTÉNEK KISTESÓJA HIDD EL!!!

NA SZIASZTOK CSAJOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Dominika,
Dehogy van lyuk!!! :D :D
Én is néha olyan hülyeségeket tudok kérdezni. Hexinánál voltam így, hogy megkérdeztem, hogy természetesen szült-e, amikor én is tudtam, és mindenki tudja, hogy császárral. :oops: :oops:
Na mindegy, a hülye kérdések feltevésében szerintem én vagyok a bajnok. :D :oops:

Nincs választott orvosom, ügyeletes fogja csinálni a műtétet. Terhesgondozásra meg Tarcheh Viktor dr-hoz járok.

OK, akkor a sex terén meg hallgatok rád. Úgy lesz, ahogy mondod. :D :lol:

Snápi,
Köszi a drukkokat, remélem, hogy tényleg minden rendben lesz. :)

Évi

Kép
evisan

Szia Ági!

Köszi, mindenképp fogok venni, mert nekem is nyitva hagyták tegnap a gyökérkezelés után és elkezdett megint fájni.

Lilla
Vendég

Ági!

130 cm mély a víz www.vizimanok.hu oldalon mindent megtalálsz róluk.
Domi megkapja a szurit, után kezdjük, de még nem tudom mikor.

üzit? sehol sem találom, bizti jól elküldted :-)
iwiw-re?

Évi!

szorítok!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Kriszta!

Bocs, hogy beleszólok, csak én is megnéztem volna ezt a vizimanok.hu oldalt, de nem találtam. Végül találtam egy www.uszomanok.hu oldalt, ami az Átlós utcában van.
Nem erre gondoltál?

Lilla
Vendég

Sziasztok !

Évi . Nagyon sajnálom hogy így alakult . De szurkolok , hogy addig beinduljanak a dolgok . Fel a fejjel .

Kriszta . Köszi a recepteket , megkaptam . A baba úszáshoz javasolhatok valamit ? Anno mi is jártunk , mondjuk ez egy kicsit túlzás csak párszor voltunk , mert az első alkalommal lemerítették és hát nem igazán élvezte . Ordított mint a sakál és onnantól a fürdés is rémálom volt . Szerintem nagyon óvatosan kellet volna hozzá szoktatni . Így sikerült .

Nitácska . Nagyon sajnálom , hogy nem baba , de még lehet . Kitartás mi másfél éve szeretnénk és nem ön össze , ez van . Nagyon szorítok Nektek mihamarabb össze jöjjön . Kitartás .

Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

Evisan!
Szerintem mi láttuk egymást kedden a kórházban. Én 10-re mentem CTG-re. Te a pároddal voltál ugye, és ott az ajtóban köszöntetek el a szülésznőtől, hogy akkor hétfőn reggel 7-re várnak, és semmiféleképpen ne egyél. Várakozott ott egy másik kismama is, aki mára volt kiírva, és a Tolnai dokira várt.

Azért drukk, hogy beinduljon magától a szülés. Bár nekem 2-szer indított szülésem volt, mert nem indultak be a fájások.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Szia Zsuzsa!

Igen, jól mondod, az én voltam. :D :D Csak az édesapám volt velem. :D Igen, ott beszélgettem a másik kismamival. De sajna én nem emlékszem rád, mert amúgy is tök rossz megfigyelő vagyok, meg hát azért sokan is voltak ott. De megpróbáltam visszaemlékezni, ki lehettél, de nem emlékszem, bocsika. :D

Köszi a drukkot. :D

Évi

Kép
evisan

snápi remélem igazad lesz a kistesóval kapcsolatban!!!!!!!!
hasadi köszi a drukkot!!!!!!!!!!!!!!!!én is drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lilla!!!

De igen, arra!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Megyek, írtaok fel cavintont. :wink:

Hajni!

Én folyamatosan fürci végén már hűtöm neki a vizet, hogy hozzászokjon a 32 fokos vízhez.
aztán a zuhany hangját is most fogjuk bevezetni. Ezt a két dolgot javasolják.
Víz alá nem fogom itthon meríteni, ezt inkább csinálja szakember.
Ez sajna benne van a pakliba, ugyanúgy, mint a fülgyulladás vagy a félrenyelés. :cry:
De remélem, hogy jól sül el, ugyanis fontos lépés az úszás előkészítéséhez. (nálunk SENKI nem tanult meg úszni, engem ráadásul egyszer újra kellett éleszteni, mert úszásoktatáson bevágott az oktató a vízbe mert nem akarta elhinni, hogy nem tudok tényleg úszni)
Gondolhatod mekkora víziszonyom van! És rommá parázom magam, mikor a fiam strandra megy!

Receptek: lécci mindenképp írd meg nekem, hogy melyik hogy sikerült, jóóó???
Most akarok venni gépet, nem tudom mennyire érdemes!

Kép

Kép

Kép

dominika1

evisan hogy vagy ma?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

evisan hogy vagy ma?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Évi???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Megy a drukk!!!!!!!!!!!! Nyisd ki az ablakot, hagy repüljön be!

Na lövök pár királylányos képet!

Apával

Kép

Macikáimmal beszélgetek

Kép

Békámmal játszok
Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ja és a mai mérlegelésen
5700 gramm
és 59 cm volt.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Dominika,
Köszönjük a képeket, nagyon édi a kislányod!!! :D :D :D Már nagyon kezdi érdekelni a világ.
Köszi, kinyitottam az ablakot. Valami be is repült. :D :lol: :lol:
Még itthon vagyunk, de már nagyon unom az állandó itthon ülést. Olyan lassan telnek a napok. Na, de majd a kislányom véget vet ennek.

Köszi, Nitácska, jól vagyok!!! Túl jól is. Pont azt beszéltük a férjemmel, hogy másnak ilyenkor már minden baja van, vizesedik az arca is, nem tud aludni, itt fáj, ott fáj, meg mittudomén, nekem meg semmi bajom. Ez nagyon gyanús!!! :lol: :lol: Olyan jól alszom éjjelente, kétszer felkelek pisilni, de aztán rögtön visszaalszom, és alszom reggelig.
Egyedül azzal szenvedek most, hogy az egyik fogam elkezdett fájni, bár betömettem múlt héten, de még mindig fáj, és félek, nehogy a műtét előtt még begyulladjon, vagy ki kelljen húzni. Pont jókor jön ez a hülye fogfájás. :? :(

Évi

Kép
evisan

Évi!

Én egy héttel túlhordtam Domit, és olyan jóízűeket aludtam, hogy csak na!!!
Pedig a hasam mérete több volt, mint döbbenetes!!!
Én kb 3-4 x mentem pisilni. Szegény Apa meg minden pisilésnél kipattant az ágyból és izgatottan kérdezte, hogy öltözzön-e?
Ha megmoccantam rögtön kérdezte, hogy öltözzön???
Minden nap felmentünk CTG-re (ez napi 110 km utazás), 1 hét után Apa úgy nézett ki, mint a mosott kaki, én meg virultam mellette.

Volt olyan, mikor Hartman doki közölte a CTG görbe alapján, hogy éjjel biztos találkozunk!
Erre reggel mentünk CTG-re és megkérdezte, hogy mégis meddig képzeljük az egyben maradást!
:lol:

Szóval kitartás! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Helló Lányok!

Mivel mostanában olyan lassan "csordogálnak" a hozzászólások, én is szúrok be valamit... :)

Evisan! Az garantált, hogy vége lesz az unatkozásnak, a semmittevésnek ha megszületik a kislányod! Nehogy még visszakívánd... :D :D
Na, ez csak vicc volt, de azért csak félig mert nem minden kisbaba tartozik az eszik-alszik kategóriába, elég ha csak tüzetesebben átolvasod a topikot, vagy eljössz hozzánk és meginterjúvolod az ismerőseimet akik friss babásak. :D :)
Megmondom őszintén, én is abban voltam, hogy egy kisbaba csak eszik-alszik, és nem igazán számítottam arra amit Nándika produkált: a nappali alig alvásra, az esti jó hosszú kis hasfájásokra. De ebbe is hamar beleszokik az ember :) :)
Csak végre már a kezedbe foghatnád a babócát!

Domi (Krisz)! Tündériek a képek a kishölgyről! Annyira lányos, hogy az csak na! Főleg a piros csíkos szerkójában a rózsaszín játszószőnyegen!
Ezzel a mérettel most a 62-es rucikat hordja?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!

Köszike! Közben jártam a másik topikon is garázdálkodni! :lol:
Nándinak meg csodaszép szemei vannak!!!!!Bele is szerelmesedtem!!!

Még a 62-est, de változó az is, mert van olyan 62-es ruhánk, ami totál kicsi és van olyan, amit még tudunk hordani 1-2 hetet.

Van nagyon sok tündér ruhácskánk, imádom őt öltöztetni.
A fiamnál nem tudtam ezt a perverziómat kiélni sajnos. ( építkeztünk, ugye mondanom se kell mennyire feldobott minket a pénz)
Még így is van olyan ruhánk, amit nem hordtunk 1 percig sem, mert annyiszor nem mozdultunk ki.
Meg a kerijének hiába mondom, hogy ne vegyen már 62-es méretűt, juszt is azt veszi! :lol:

No megint jó sokat karattyoltam.
Megyek reggelizni, elaludt a HP.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kedves Evisan!

Bár nem ismertek, szoktam olvasgatni a fórumot, én is a JF-ben szültem.

Olvastam mennyire el vagy keseredve a programozott császár miatt. Én is így hoztam világra a csemetémet. 20 hetesen derült ki, hogy császár lesz, akkor egy világ omlott össze bennem, (napokig sírtam), aztán úgy szülés közeledtével, hogy programozott, ráadásul a betöltött 39. héten, vagyis 38 hét+2 naposan. A CTG semmi fájást nem mutatott, fiacskámnak esze ágában nem volt kibújni. Mindent megpróbáltam, hátha mégis elindul a szülés, a császár előtt két nappal nagytakarítottam, ablakot pucoltam. Semmi.... Próbáltam nem izgulni, de ezt úgysem lehet, a védőnénink bíztatott, hogy nyugodjak meg, ez nemcsak rólam szól, a babám tudja, hogy neki mi a legjobb, hogyan akar megszületni. Túl voltam a műtéten, behozták a fiamat, és már semmi sem számított, ami azelőtt fontosnak tűnt. Aztán bejött a doki, leült a mellettem levő ágyra, és csendben (nem szídva, nem szemrehányóan) csak annyit mondott: rövid volt a köldökzsinór. Mivel van egy alapbetegségem, a rövid köldökzsinór valamelyikünk életébe is kerülhetett volna, de legalábbis kevés esély lett volna, hogy a baba károsodás nélkül szülessen... Mindennap hálát adok, hogy pici fiam volt olyan okos, hogy nem bújt ki idő előtt... Tehát fel a fejjel, ettől még ugyanolyan jó anya leszel... Szorítok... Trixi
triximixi

Sziasztok!
Elég régen írtam már ide.
Evisan! Nem tudom emlékszel-e rám, együtt voltunk szülésfelkészítőn. Olvastam, mennyire el vagy keseredve. Ne aggódj, tudják ezek a babák, mi a jó nekik!
Nekem szülés előtti héten keresztbefordult a kisfiam, onnantól naponta ctg, kétnaponta uh, s valószínűsítették a császárt. Abszolút nem estem kétségbe, azt mondtam, ebben a kisfiamnak kell döntenie, ő tudja, mi a helyzet odabent. Mi van, ha a nyakára tekeredett a köldökzsinór? Nekem fontos volt, hogy élve, egészségesen szülessen.
A következő uh-n már fejvégű volt. Mindenki megnyugodott, császár kilőve.
AZtán elérkezett a szülés (hozzáteszem, nekem sem volt semmi bajom egész terhesség alatt). A kitolási szakasz nagyon elhúzódott, végül az ügyeletes dokit behívta a szülésznőm, aki kétszerre tudta kinyomni belőlem. (csütörtök délutántól votlak fájásaim, s vasárnap hajnalban született). Mondanom sem kell, hogy ordítottam.
S ekkor jött a döbbenet: közölték, hogy 1x a nyakára, 2x a testére tekeredett a köldökzsinór. Belegondoltam: ha lassan jött volna ki, valószínűleg nagy baj lett volna. Így viszont lekapták róla, s egészségesen, gyönyörűen, hatalmas hanggal jött világra.

Szóval: Ne aggódj a császár miatt! Tudja a te kislányod is, mit miért tesz!

Bocs, ha kicsit hosszú voltam.

Sziasztok:
Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

dominika gyönyörű a kiscsaj!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

Úgy látom nagyon nyugis nap volt .

Kriszta . Persze meg hogy meg írom , hogy sikerültek a kenyerek . A kalácsot meg csináltam ízre nagyon finom volt de szerintem nem sült meg rendesen . Az a baj a kenyérsütőkel , hogy nagyon nem mindegy milyen minőségű alapanyagot használsz hozzá . De van a füzetébe két süti recept az nagyon be jött . Nagyon aranyos a kislányod . Úgye milyen jó öltöztetni a kis csajokat .

Évi. Én végig görcsöltem így észre se vettem a végén a szülési görcsöket amik 2-3 percesek voltak és persze fájásgyengeséggel társult . Lehet hogy Neked egyszer csak majd jön a fájás . Kitartás és örülj , hogy tudsz aludni , használd ki . :lol:

Kép
hasadi

évi tényleg használd ki amig tudsz aludni

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi!

Asszem Trixi tökjól leírta a lényeget!
Ja és jön a melegfront....
Ohhhh... é mégegy. Ugyan nekem nem volt császár, de mindkét esetben indítani kellett!!!
Nem ugyanaz, de ez is egy "kudarc" ha az ember úgy ítéli meg. Nagyon szerettem volna, ha megindul magától, de az aggodalmam nagyobb volt ennél.
Boldog voltam hogy indítják!

Hajni!

Naná, hogy jó öltözetetni! Pláne azért, mert a fiamat nem nagyon tudtam.

Nitácska!

Köszi, Domi nevében is!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Két napja csak olvasok, mert egyébre nincs időm. :(

Évi, nagyon szívesen, máskor is! Csak remélni tudom, hogy segítettem! Nagyon köszönöm az sms-t, életemben nem kaptam ilyen szép köszönetet! :oops: Nagyon durkkolok, remélem hamarosan a szülésed hírét oszthatom meg a többiekkel!

Nitácska, neked is nagy-nagy szorítás, remélem nemsokára egyel bővül a vonalzóid sora! :D

Krisz, cuki a kiscsaj! Olvaslak a másik (újszülöttesen is, oda is belesek, csak nem írok) fórumon! :D

Nemsoká teszek fel képeket a hisztis királylányról, ha nem bánjátok!

Most megyek, mert folyamatos a hüppögés!

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina!

Írj nyugodtan oda is!!!
Már Mauzsuzs is írogat oda! Ritka elmebeteg banda jött ott össze! :lol:

Ja és abba a topikba egy fénykép a belépő!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Az én hisztincsem már alszik......elég is volt mára belőle :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Köszi a megnyugtatásokat, olyan aranyosak vagytok, hogy ennyire rám gondoltok!!!

Ma voltam egy szülésfelkészítőn, amit a védőnőm szervezett, és ő is azt mondta, menjek be 10-én, ne várjak. Aztán végülis úgy döntöttem, hogy nem variálok, ha tényleg mindenki ezt mondja, beletörődöm a program csasziba, tehát 10-én bemegyek, és megműtenek. Ígérem, mostmár nem variálok, így lesz, tehát döntöttem. Persze addig még a sors és a frontok produkálhatnak érdekes dolgokat.
Mindenesetre most este megint kész voltam. Elkezdtem sült csirkét csinálni, és ahogy vettem ki a sütőből, az egész a konyhakövön landolt. :lol: :lol: :x 9 hónap után most tudatosult bennem először igazán, hogy 3 nap múlva gyermekem lesz, pedig ez idő alatt lett volna elég időm agyilag felkészíteni magam erre.
Valahogy most hirtelen megéreztem, hogy egy másik ember élete fölött kell majd felelősséget vállalnom, és ha nem jól csinálom, akár még le is csukhatnak.

Szóval ha nem szülök meg addig, akkor ez már biztos:

március 10-én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hihetetlen!!! 3 nap múlva a saját gyerekemet fogom a kezemben tartani!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vajon miért ilyen nehéz elhinnem???

Évi

Kép
evisan

Ja, és még egy érdekes dolog arra nézve, hogy nincsenek véletlenek:

A férjem eredetileg lánynak készült. :lol: :lol: :lol: :lol:
A szülei mindvégig azt hitték, ... már az Ildikó keresztnevet is kitalálták számára.
Erre most mi történik? A kislányunk Ildikó napján fog megszületni:(márc. 10.: Ildikó).

Kép
evisan

Évi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát igen!
Tudatosulni akkor fog majd igazán, mikor a kórházból is hazajöttél!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Évi, nagyon örülök, hogy minden rendeződik! Meglátod, amint kinn lesz Zsófi baba nem az fog érdekelni hogy programozott volt a szülésed, hanem az, hogy megérkezett a rég vágyott kisember! Az a nap lesz életed legfontosabb napja! Nagyon várom az sms-t, hogy itt is tudhathassam a boldog örömhírt mindenkivel! Ott leszek veled gondolatban!!!!!

Krisz, rendben! :D Keresek megfelelően csábos képet a hisztincsről! :D

Hétvégére eltűnök, jön Hanna kerije vendégségbe, remélem lefoglalja kicsit! "Az egszemélyes anyacirkusz" meg pihen. :D

Szép hétvégét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok Lányok!

Évi!
Nagyon szorítok 10-ére. Addig is pihenj, biztos minden rendben lesz. És három nap múlva már kezedben tarthatod a kislányodat!!! :D :D :D

Sziasztok, jó hétvégét.
Lilla
Vendég

SZIASZTOK!!!

ÉVI!!!
NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED HÉTFŐRE!!!ÜGYES LEGYÉL ÉS VÁRJUK A FELJEMÉNYEKET!!!

KRISZTI!!!
NA MEGJÁRTUK A HARTMANN PAPÁT TEGNAP!!!MINDEN A LEHETŐ LEGNAGYOBB RENDBE, HOGY A MESTERT IDÉZZEM!!!MINDEN 29 HETESNEK MEGFELELŐ A LÁBÁT KÍVÉVE AMI MÁR MULTKOR IS 2 HÉTTEL ELŐRÉBB JÁRT!!!HÁT AZ MOST IS 31 HETES VOLT!!!NORINÁNAK KB.1,10 ÉS 1,30KG KÖZÖTT VAN A SÚLYA!!!NAGYON ARIKA VOLT A FELVÉTELEN!!!TELJESEN BE VOLTUNK SÓZVA EGÉSZ NAP APÁVAL, HOGY MIKOR LÁTJUK MÁR!!!HÁT SZÉP ÉLMÉNY VOLT!!!
DOMINIKA HOGY VAN???TÜNEMÉNY A KÉPEKEN!!!CSÓKOLTATOM!!!

VISZONT A SEGÍTSÉGETEKRE SZERETNÉK LENNI!!!A HOMEOPÁTIA FELŐL NAGYON SOKAN ÉRDEKLŐDTETEK AZ UTÓBBI NAPOKBA NÁLAM ÉS UGY GONDOLTAM HOGY TI IS NYUGODTAK LEGYETEK MEGOSZTOM VELETEK ANNAK A HONLAPNAK A CÍMÉT AHONNAN MI IS SOKSZOR KAPJUK A SEGÍTSÉGET AMIKOR EGY KICSIT ÖSSZETETTEBB BETEGSÉGRŐL VAN SZÓ!!!
SZÓVAL A HONLAP NEVE:
http://homeopatia.info.hu
ITT NETEN KERESZTÜL TUDSZ TANÁCSOKAT KÉRNI HOMEOPATÁKTÓL AKIK MAGÁT A KÖNYVET IS ÍRTÁK!!!A KÉRDÉS-FELELET ROVATBA KELL BEMENNI ÉS OTT HA REGISZTRÁLSZ AKKOR A KÉRDÉSEIDET LEÍRHATOD ÉS ŐK MIHELYT TUDNAK VÁLASZOLNAK RÁ!!!KB.30 PERCEN BELÜL MI MINDIG MEGKAPJUK A SEGÍTSÉGET HA KÉRÜNK!!!KEDVESEK ÉS SEGÍTŐKÉSZEK NAGYON AZ EMBERREL!!!VISZONT HA A PIROS VILLOGÓRA KATTINTASZ RÁ AZ A GYÓGYSZEREKBE SEGÍT!!!ÉRDEKES AZ IS!!!PRÓBÁLJÁTOK KI HA GONDOLJÁTOK!!!
A MÁSIK VISZONT EGY OLYAN DOLOG HA MÁR KOMOLYABBAN SZERETNÉD EZT ŰZNI AKKOR MOST INDUL EGY INTERNETES HOMEOPÁTIA TANFOLYAM!!!NETHOMEO NÉVEN!!!
ENNEK A CÍME:
http://homeopatia.proboards21.com/index.cgi
HA GONDOLJÁTOK IDE IS BEKUKKANTHATTOK HÁTHA VALAKIT ÉRDEKEL!!!

ÉN KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON JÓ KIS HÉTVÉGÉT, MÉGHA AZ IDŐ NEM IS OLYAN LESZ MINT AMILYET MI SZERETNÉNK!!!
SZIASZTOK CSAJOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk, nagyon az az érzésem, hogy a kislányom megvárja az Ildikó napot. :D

Üdv:
Évi

Kép
evisan

évi hajrá 10-re gondolok rád de nagyon sokat!!!!!!!!!!!

hexina köszi ,hogy szoritasz nekem.én is remélem hogy bővűl a vonalzóim száma majd hamarosaan!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ha olyan orvosotok van, akiben nagyon megbízok és elégedettek vagytok vele, kérlek írjátok meg nekem a nevét és ha lehetséges, az elérhetőségét. Mindenképpen a JF-ben szeretnék szülni, de sajnos még nem sikerlt orvost találnom, pedig már 18 hetes a picikém.

Kérlek, segítsetek!

Köszönöm szépen előre is.

Aggab
aggab

szia én most váltottam dokit és sokan nagyon dícsérik.a jahn ferencbe van
dr.szinte andrás a neve.
tel.0630/203-04-00 z a mobilja.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Aggab!

Az orvosom dr. Fekete Tamás volt, magánrendelője van nem messze a kórháztól + erzsébeti sztk-ban is rendel. Fiatal, alapos, jó doki. Kislányom nála született októberben!
Ha kell az elérhetősége, írj és küldöm priviben!

Szép hétvégét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Aggab!

Dr Hartman Gábort is nagyon tudom ajánlani!

Évi!

Ezer Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

évi holnap gondolunk rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

24 óra múlva, ilyenkor már lehet, hogy meglesz a kislányom!!!! :D :D :D :shock: :shock: :D Úristeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
evisan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?