Új privát üzeneted érkezett!

Ági! Ez jó :lol: Kinövi a gyerek az ordítást a kocsian? :lol:
Ki. Majd ha már tud ülni, akkor olyan autósülése lesz, amiben nézelődni tud és sokkal jobban ellesz majd.
Mellesleg olyan időpontban érdemes autóba ültetni, amikor kimozogta magát. (erről már volt szó).

Most Anna ilyen nehezen viseli a kocsikázást?

Kép
niki30

Most elköszönök, ma dolgoztam, bevásároltam du.
Holnap meg jön át egyik barátnőm a kislányával. Bandázunk.

Jó éjt Mindenkinek! Aludjatok jól!

Kép
niki30

zsu: hát az a baj, h bkv meg ügyintézés nem nagyon mükszik motorral. meg nem annyira motormániás a gyermek. ha megunja, akkor meg ott állok megfürödve :) :) szal nem az igazi.
de azért köszi!!!

ági: samu sose sírt, így erre nem tudok reagálni. mondjuk az tény h 1 órát is neccesen bír ki samu. ha utazunk akkor azt alvásidőben tesszük, h aludjon, aztán még egy kicsit elvan, de utána türelmetlen a drága.
kerekpocak

gi: volt hogy Szonja is üvöltött, de akkor azért mert sötét volt már, és egyedül ült hátul, és nem volt hozzászokva.
Amúgy igaz, egyen, játszon mielőtt elindultok, és akkor minden ok lesz. Ja, és játék legyen, mert miután nem lát ki, hamar megunja a semmit, ami nem is csoda.

Zsu: nem kapok végül Zapp-ot, mert drága ajándékot kaptam a névnapomra, és nincs képem most 2. babakocsit venni. Majd nyáron, ha aktuális lesz.

Nelly

Kép
breeki

Helló lányok!
Eltűntem, itt vagyok, levizsgáztam, 1/3 szakvizsga donez. Ezért (is) tudok Fatimának válaszolni :)

Az egyes szabálysértésekről szóló 218/1999.(XII.28.) kormányrendelet 6.§-a alapján van olyan, hogy csendháborítás.

(1) Aki lakott területen, az ott lévő épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetőleg a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja harmincezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés elkövetőjével szemben a rendőrség, ... (természetvédelmi őr stb.) ... helyszíni bírságot szabhat ki.

Amúgy jól vagyunk, annyit tanultam, hogy kikészültem :) de igyekszem hamar visszatérni a rendeltetésszerű agyhasználattal rendelkezők táborába. Mindenkinek puszi. A.
tündérkisfiú

haho!

Niki mar nem tudtam hogyan fogalmazzak miutan nem akartam ismetelni magam

Igen szo volt de ugy emlekszem a babakocsirol. Az a baj hogy Anna akarmilyen faradt is 10 percnel tobbet nem alszik az ulesben, lehet hogy majd amilyen hamar csak lehet be kell szereznunk a kovetkezo autosulest...

Az egeszbe csak az a rossz hogy nem latom es nem tudok semmit csinalni max megallok es megvigasztalom de ugy-e ezt nem mindig lehet es ha mar elindultunk el is kellene jutni valamikor valahova :(

NA mindegy majd csak megoldodik valahogy....

Anita gratula a vizsgazashoz, nekem is nemsokara itt van de meg nem tanultam semmit jaj en szegeny :(

Ma csupa szomorusag vagyok foleg hogy takaritani is kellene... tenyleg Klari Julia ma nem er ra :wink:

:lol: agi

Kép
cica_1

Basszus nem is tudom hanyadik kavemat iszom egyszeruen nem birok felebredni pedig mar 9 is elmult :shock:

Kép
cica_1

Ági, ébresztő!!!!

Ha Júlia ráér, hozzánk is jöhetne egy porszívózás erejéig :lol:

Ági, szerintem meg kell tanulniuk a piciknek, h. a kocsiban nem tudsz mit csinálni, nem tudod kivenni, ez van és kész. De erre idővel ők is rájönnek.

Én tök sokszor esem abba a hibába, bármivel kapcsolatban, h. azt gondolom, dehiszen Emma még picibaba, aztán rá kell, h. ébredjek, h. annyira nem pici baba már. Bizonyos dolgokat igenis meg kell tanulnia, lassan egy éves lesz.
Ági, ezt nem Annára értettem, ő még tényleg picike.

Kép
niki30

Sziasztok!

Juliára ma nekem is szükségem lett volna... Fúúú, de utálok takarítani. :x

Voltunk ma védőnőnél, Szonja 67 cm, és 6950 g. Juhééj, végre! Majdnem fél kg-t hízott egy hónap alatt, cserébe viszont nem nőtt egy cm sem. Nem baj, végre egy kicsit husis! :D

Ági: velem is volt egy párszor, hogy mentünk valahova, és Szonja üvöltött a kocsiba. Az volt a legdurvább, amikor a Camponába mentünk ki, és végig üvöltötte az utat. Azt hittem megőrülök mire megérkeztünk. De Nikinek igaza van. Meg kell tanulniuk, hogy vannak helyzetek, amikor nekik igenis el kell tűrniük ami velük történik.
Nálunk addig a férjem mindig hátul ült, és szórakoztatta Szonját az úton, nem azért mert kellett, csak úgy, bolondoztak. Na az ominózus ordítós út után letiltottam Apát erről. Üljön előre, a gyerek tanulja meg, hogy ott vagyunk, és le kell kötnie magát valamivel. Most is előfordul hogy sír, de akkor általában álmos, és pár perc alatt elalszik.

Nelly

Kép
breeki

Niki: bocsi, de néha bele szoktam olvasni a májusiakba... :D
Bogyra cuccait sosem találom, milyen cím alatt vannak?
Segíts légyszi! Köszi! :D

Nelly

Kép
breeki

Kép
niki30

milyen kihalt ma a topic :(

hol vagytok csajok? kop kop

Koszi az autos valaszokat, hat igen jobb hijan muszaly lesz kibirja...

Gratul Szonjanak a hizashoz....

Szerintetek Annacskam kover O 6,5 kg es kb. 65 cm lehet??? :roll:

Niki hogy sikerult a napotok?

Zsofi
Samu hogy van?

Lesz tali penteken es ha igen mikor?

agi

Kép
cica_1

anita: és az összes szakvizsgáddal végeztél? gratula! jöjjön a jól megérdemelt, nem tanulós, dolgozós, babázós időszak!!!

ági: sztem anna pont jó!

tali: samu jól van, részünkről úgy néz ki megyünk, azért még holnap doki.

én nagyon nagyon görcsölgetek és keményedek. folyton és néha kicsit félelmetes. lehet, h beszélek a dokimmal és hétfő helyett, már holnap megyünk. sztetek mi fér bele a jóslófájás kategóriába??
kerekpocak

Hello!

Én is vagyogatok, de többnyire csak arra jut időm, hogy elovassam azt az amúgy is kevás hsz-t. Bassus csajok amióta Tarek felállt azóta nincsen egy nyugodt percem sem. Mit perc??? Másodperc!! :) De most komolyan! Muszáj ott lennem vele, mert írtó naghyokat esne. És nem a popsijára vagy valami olyan helyre ami nem gáz, hanem eldől, mint egy zsák. Simán kitörné a gerincét. :( És nem túlzok! Most nem a paramam beszél belőlem!!! Kicsit aggaszt is, hogy ez miért olyan veszélyes nálunk, ha mindenki másnál nem ilyen durva ez a korszak. :shock: :shock: :shock: Remélem tényleg csak az egyensúlyát kell még fejlesztenie és nem valami idegrendszeri a dolog. :(
Na szóval így "állunk"! Alig van időm bármire. Még pisilni is inkább magammal viszem a fürdőszobába. :oops: :oops: :oops:

Anita! Nagyon köszi az infot csendháborítás ügyben. :)

Zsófi! Jó, hogy jobban van Samu. De az nem olyan vicces, hogy keményedsz. Hívd a dokidat. Biztos, ami biztos. Azért nagyon pörögsz és ez nem biztos, hogy jó Jónásnak. Vigyázz magatokra basszus! Drukkok, hogy minden OK legyen.

Na megyek elteszem mára magamat. :)

Ági! Hány órára gondoltál????

fatima

jaja igazából az is érdekelne, h van vkinek erről tapasztalata? mi számít normális mennyiségú jóslófájásnak?keményedésnek?

lányok régóta akartam írni, de nyugaodtan szóljatok be, ha gáz vagyok. szal én nem vagyok egy nagy helyesíró (mondjuk annál, amit itt produkálok lényegesen jobb vagyok, csak a fórumon a gyorsaságra megyek, ezért a kis-nagy betű hiány és a vesszőhibák. pl egybe-különírás hibák stb) szal NEM AKAROK SENKIT KIOKTATNI. csak van egy vesszőparipám, leírhatom?

a muszáj az pontos j. nem ly. általános hiba, sokan keverik. csak leírom,. mert én pl 18 évesen tudtam meg, h nem ly, hanem pontos.

SZAL NE HARI!!!!!!!!!!!!!!! csak gondoltam megosztom veletek (és most fatimán felbuzdulva, aki jól (!) használta vettem a bátorságot)

léci ne haragudjatok, nekem is nyugodtan tehet bárki észrevételt, mert tudom, h gáz vagyok. szal bocsi bocsi bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Niki: köszi! :D

Zsófi: örülök hogy jobban van Samu. Tényleg hívd fel a dokidat, nehogy baj legyen!

Fatima: nincs járókátok? Szonja is elég félelmetesen el tudja/tudta magát dobni, de a járókában elég jól megtanult esni is.

Nelly

Kép
breeki

Zsófi pihenj!!!!! Meddig dolgozol még?? Nem lehetne kicsit lassítanod???
Komolyan aggódom, tudom hogy pörgős vagy, de ez mégiscsak a 7-8. hónap, s nem olyan mint Samuval mert akkor munka után pihizhettél.

Julit nem adom, nálunk is kosz van :lol:

Anita gratulálok!!!!!

Légyszi írjátok hogy Juli, most már feloldotta a szigort. De én amúgy sem tudom Júliának szólítani :oops:

Ági: Ilcsi testápolókat Ilcsi kozmetikákban lehet kapni, besétálsz és veszel: www.ilcsi.com

Úgy 2500 körül van, az hónapokig elég. Ahová kened ott egy kicsit csíp meg szúr pár percig, mert paprika van benne, és nagyon bepirosodik a bőr de ez normális, 1-2 óra alatt elmúlik. Nekem halálkomolyan elmulasztotta a narancsbőrt a fenekemen (mindenféle torna nélkül), és a cicivel is csodát tett. 8)

Most lépek hulla vagyok, holnap jövök!

Klári
Kép
ganti

Ja, szóval azt akartam írni (tiszta zizi vagyok) hogy én csak így tudok 1-1- percet lopni magamnak, nem is beszélve a házimunkáról!

Nelly

Kép
breeki

nem írtátok meg, h nektek hogy volt? kinek mennyi jóslófájása volt? keményedés?
elvileg még 4x megyek. de azért hiányozni fog :oops: :oops: :cry: :cry: nagyon :oops: :oops: :cry: azzal együtt, h fárasztó :lol: :lol: nagyon jó kikapcs volt.
kerekpocak

kerekpocak

az a gáz, h végigolvastam a termékek közül a testet érintőket és basszus mindegyiket kb magamrakenhetném :shock: :shock: az meg egy kisebb vagyon lenne heheh.

nem is meséltem milyen vicces volt tegnap. jól összevesztem csabával az ágyban, h nem felém, hanem a fal felé fordulva olvas. jó nagy hercehurcát csináltam belőle, morgolódtam meg minden (tudom gáz vagyok :)) egész nap dühöngtem rajta. este beszélgetünk, mondom, h most már béküljünk ki. erre ő- miért veszekedtünk?
nem emlékezett. már félálomban volt, és hozzátette, h amúgy sem veszekszik velem, mert ha undok vagyok, az nem az igazi énem, hanem a hormonok. :lol: :lol: :lol: :lol: szal egész nap a semmin puffogtam.
kerekpocak

na jól elmesélgetek itt magamban. megyek is aludni, jó éjt!
kerekpocak

Ez tök aranyos! Látod mennyire ismer téged Csaba.

Én egyáltalán nem keményedtem, és 1-2 jósló fájásom volt csak, szóval én ezért nem írtam. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Zsófi! Én sem keményedtem, de fájásaim azok voltak rendesen. Mármint jóslófájások. Közel 24 órán keresztül mentek össze-vissza. :( Húúúúú belegondolni is rossz!!!! :(

Helyesírás: muszáj (!!! :)) Zsófi véleményét osztanom. Nekem is a vesszőparipám a helyesírás. Sajnos ennek ellenére nem tudok helyesen elválasztani stb. Nyelvtanból nagyon béna vagyok. De mentségemre legyen mondva, hogy alig tanultam nyelvtant. Én ugye nem itt jártam általánosba. A gimiben pedig ofőit tartott a tanár nyelvtan óra helyett. :) Szóval amit tudok, azt magamtól tudom pl könyvekből stb.
Amitől ki tudok rohanni a világból az az, amikor azt mondják: "örömöt okozni"! Olyan nincs is!!! Örömet szerezni az van! Bánatot meg okozunk! :)

Nelly! Tarek kb 1 percig maradna a járókában. Ráadásul nekünk puha hálós járókánk van és abba nem tud úgy kapaszkodni. :( Úgy ki vagyok purcanva! :( Remélem hamarosan egyedül tudom hagyni 1-2 percre.

fatima

Sziasztok!

Anita én isgratulálok!

Zsófi, ez aranyos! Kis puffogó vagy!
Nálam nem voltak jóslók, tudod én programozott voltam. Keményedések voltak, de csak finoman és általában akkor, ha "túlfeszítettem" magam.

Fatima, tényleg extrém, h. Tarekot nem tudod egy percre sem magára hagyni. Emma is sokat esett és fog is, de muszáj (én két éve tudom kb, h. így kell írni :oops: ) hagyni, h. megtanulja. Mondjuk ő nem liszteszsákként dőlt, hanem popóra.

Ha valakinek kell Ilcsi cucc, tudok szerezni. Nővérkém kozmetikus, ő is azzal dolgozik. Én is azt használok. Nagyon tudom ajánlani!

Most elköszönök, megyünk Diósdra bandázni.
Este jövök.
Szép napot!

Kép
niki30

fából? mármint járóka? mi 5 rugóért vettük használtan (samu nem használta, mert nem volt rá szükség végül- talán jónás)

nekem is elég rossz a helyesírásom (családi örökség, egyedül anyunak jó, apunak és az öcsémnek nem nagyon).

várjuk a kaputelefon szerelőt.
kerekpocak

(A szakvizsga három külön részből áll, az elsővel vagyok meg. Köv. június és november.) :)

Pusz. A.
tündérkisfiú

De szépek.

Kép
niki30

Nem tudom, hogy én írtam-e, próbáltam visszaolvasni, de nem találtam, a muszájon agyaltam egy sort mielőtt leítam, ha nem kerestem helyette egy másik szót! Szóval ha én voltam bocsi! :oops:
Nekem nagyon jó volt a helyesírásom, de mivel évek óta nem vagyok rákényszerítve, így nagyon sokat romlott. :(

Nekünk fa járókánk van, és áldom minden nap, hogy megvettük, mert ha nem lenne már megőrültem volna. Én sem tudnék semmit csinálni Szonja mellett.

Nelly

Kép
breeki

CSajok, tisztázzuk már ezt a tali dolgot! :roll:

Akkor péntek du. 3 legyen? :roll:
Tessék szavazni (mondjuk), h hova menjünk!!!
Ági, Nelly, Zsófi, Niki, Fatima és akik még jönnek!!!

Állatkert: Zsu.....
Arany J. utca: ....

Zsu
svs

SZiasztok!

Helyesiras - szerintem en viszem a primet pedig 1 evig volt egy olyan magyar tanarunk aki minden oran dogat iratott es ahany helyesirasi hiba annyi kormos (meg mindig sajog a kormom :))
...ja es en sose olvasom vissza amit irok :( ha valakit tenyleg extremli nagyon zavar akkor inkabb nem irok nyugodtan szoljatok nem sertodok meg
...mellesleg en szekely vagyok (most mar hivatalosan magyar), de ez NEM ok a rossz helyesirasra mert en mindig magyarul tanultam csak esetleg arra hogy neha maskeppen felyezem ki magam :)

Tali hat nekunk 13, 14, esetleg 15 lenne jo de ha megis marad a 16 azert megprobalunk elmenni

Fatima kitartast hamarosan arra kell figyeljel hova szaladt mar megint el ez a gyermek :lol:

puszi agi

Kép
cica_1

Nelly ne agyalj en voltam a MUSZAJ-OS :lol:

Ja egyebkent en is helyesebben irok ha van ido (legalabbis remelem :oops: )

Kép
cica_1

illetve olyankor meg ekezeteket is hasznalok

Kép
cica_1

nekünk 1-2 nagyon korai, 3 óra még csak csak - így egy órát mi tuti késünk. (samu 12-13 óra körül fekszik) állatkert: végülis ok, de akkor belőlünk hehehe nem sokat láttok, de megoldható.
kerekpocak

A helyszin nekem mindegy...

Kép
cica_1

most megyünk amúgy kontrollra.
kerekpocak

nem akarok erőszakosnak tűnni :oops: , de légyszi ne legyen már olyan, h mindegy! Így nem jutunk előrébb! Szóval... :roll:

Zsu
svs

oksi akkor nekem az Arany J. jobban hangzik...

Zsofi drukk hogy minden okes legyen Samuval majd ird meg hogy mi volt

Mi ma megyunk csipo szuresre remelem nem lesz semmi gond

Kép
cica_1

Állatkert: Zsu.....
Arany J. utca: Agi ....

Kép
cica_1

Na én is itt....

Nekem mindegy, hogy hova megyünk, de ha dönteni kell, akkor most az A. Jánosra szavazok. Azt még nem láttuk! :lol: :lol: :lol:

Az időpont viszont sajnos nekünk is eléggé necces. :( Én Tarekot tudom altatni mondjuk 14-től vagy 14:30-tól a babakocsiban, de nekünk így is kell legalább 1.5 óra alvás különben Tarek nagyon nyűgös lesz. Szóval legkorábban 15:30-ra tudom magunkat ígérni.

Ági! Te helyileg honnan is jössz??? Nem tudsz babakocsival jönni és akkor tud Anna is aludni ott?

Zsófi! Te hányra érnél oda?

fatima

EMMUSNAK BOLDOG 8. HÓFORDULÓT!!!

fatima

én még nem nyilatkoztam tali ügyben, de sajnos nem tudunk menni. Majd legközelebb.

Igen Zsófi, erre gondoltam! Asszem van direkt egy mellfeszesítő krém is, de azt még nem próbáltam. Viszont ez is bevált.
Én azért szeretem az Ilcsi cuccokat, mert gyógynövényesek, és én ebben hiszek :lol: Nyáron kipróbáltam a paradicsomos napozót is, még soha ilyen szépen nem barnultam le!!! Hehe irigykedett is mindenki.

Nekünk is fa járókánk volt, NAGYON bevált.

Klári
Kép
ganti

BOLDOG HOFORDULOT EMMUSNAK

Kép
cica_1

mi ujpesten lakunk mindket helyszin kb. 20 perc autoval babakocsival lehetetlenseg...

figyusz csajok nem baj majd megyunk ha anna nagyobb lesz most amugy is keveset alszik szoval nem akarom meg ezt a picit is csokkenteni es o is ordit ha faradt szoval megertem Fatima

Kép
cica_1

na voltunk kontrollon, minden ok, samu közösségbe mehet, gyógyult.
én az arany j u.-ra szavaznék, mert ott még nem voltunk és kisebb.
mi kényelmesen kb 4-re érnénk oda.
ági: ti 5 körülre nem tudtok jönni? sztem 4-6ig ott vagyunk. (bárhol is legyen az az "ott")
kerekpocak

CSajok ti tervezzetek ugy ahogy a tobbsegnek jo aztan ha tudunk megyunk... az 5 sem jo mert kb. fel negykor alszik el es kb. fel hatkor ebred jo esetben de most eppen valtozoba vagyunk mert az ejszakat 2 napja atalutta es most mikor kellene keszulni csiposzuresre huzza a lobort es tiszta ideg vagyok mert nem akarom felebreszteni de mit csinaljak mar bementem, lehuztam a wc-t stb... de semmi reakcio aaaaaaaaaaaaaaa

Zsofi tok jo hogy Samu meggyogyult hatha talalkozunk en azert remenykedek :D

Kép
cica_1

Ági!
Isten ments, hogy megbántsalak és sokat is gondolkodtam, hogy megírjam-e a véleményemet vagy sem, de úgy döntöttem, hogy megírom.
Na szóval szerintem ha amúgy sincsen még kialakult alvás idő Annának, akkor simán tudod már reggel úgy alakítani a napot, hogy mondjuk ekkor vagy akkor már elfáradjon és le tudd tenni aludni. És most nem a talira gondolok, hanem pl a csípőszűrésre is, ami ugye fontos.
Én még a mai napig tudok variálni Tarek alvásával +- 1 órát. Persze kérdés, hogy akarod-e. Azt is megértem, ha neked az a fontos, hogy Anna akkor aludjon és olyan mélyen, hosszan ahogy ő akarja. De hosszútávon ez a módszer azért nem rossz. Nekünk nagyon bevált.
Amúgy a délutáni alvása előtt mikor szokott még aludni Anna????

Zsófi! Szuper!!!! Akkor péntek Arany János utcai játszó 4-től????

Ki jöN????

fatima

Sziasztok!!

Nem szoktalak olvasgatni Titeket mostanában, de ma bekukkantottam, és megakadt a szemem Zsófi írásán, amire reagálnom kell 8) :

Zsófi (atyaég,már 33 hetes vagy :shock: ) én Borcsival egyáltalán nem keményedtem, azt sem tudtam,mi az.
Viszont Marcival rengetegszer. Sokszor felegyenesedni nem bírtam,annyira feszített a hasam. Fájni nem fájt, csak olyan volt mint a beton és azt hittem szétszakadok. Ilyenkor általában csak az segített, ha lefeküdtem egy kicsit. Sokszor úgy éreztem, hogy most tuti szülök :roll: .Kb a 25. héttől folyamatosan keményedtem nagyon erősen. Nem tudom, Te szedsz-e valamit, én magnézium pezsgőtablettát ittam, a magneb6 nem segített semmit. De még a pezsgőtabletta mellett is sokszor (napi rendszerességgel) keményedtem. Az orvosom szerint érzékenyebb a méhem+2.terhesség.
Szóval sok-sok pihi és magnézium!!! + méhszájvizsgálat!!! :wink:

puszi Mindenkinek,Zsóka

KépKép
logi

Szia Zsóka!!

Mi újság veletek? Legalább pár szóban?? :wink:

Klári
Kép
ganti

Szia Zsóka! :wink:

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak