Sziasztok!
Egy orvost megrágalmazni ráadásul névtelenül a legkönnyebb. Ez igy ilyen formában pánikkeltés. Mert ha van pontos infó (ki, mikor, hol), akkor azt miért kell ilyen virágnyelven elmondani?
Elolvastam azt nlc-t is, de ott sem volt semmi konkrétum, és ugy szidták csak, hogy szintén nem irtak le semmit, hogy miért teszik.
Akik dr. H-nál (az egyiknél
) szeretnének szülni: ilyenek a tapasztalaitok?? És kinek hisztek? Saját magatoknak, vagy egy névtelennek? Ha igy lenne a dolog, ahogyan állitja, akkor bizonyára ti is megtudnátok (ez olyan komoly dolog, ami mellett azért biztosan nem menne el a kórház vezetése se szó nélkül), vagy nem?
Egyébként én nem nála szültem, hanem a másik dr. H-nál (Harsányi).
Fiona!
Azt hiszem, te jársz hozzá, ugye?
Ne tessék nyuszinak lenni, ha valamit meg akarsz tudni, akkor kérdezz, arra biztosan fog válaszolni. Ha még nem tetted, akkor az elkövetkezendö vizsgálatokra menjél olyan papirral a kezedben, amire felirod a kérdéseidet. És ha valami ennyire fontos, és nem tudod, hogy is van ez, akkor szerintem nyugodtan hivd fel. Ezért fizetsz, nem? Ha nem tudja épp elmondani telefonban, akkor kérj töle külön idöpontot, hogy beszélhess vele.
Nagyon sok minden azon múlik, hogy te milyen vagy, és szerintem ez nem feltétlenül minösiti az orvost. Elmondhat egy orvost mindent, gyönyörü, megnyugtató szavakkal, ha aztán, amikor tényleg gond van, nem tud mit kezdeni. Nem szeretnék nagy szavakat használni, és egyébként is ez csak az én tapasztalatom: szerintem jó kezekben vagy. Nem tudom, az én kisebb fiammal mi lett volna nélküle (aki végül altatásos császárban született (kétszer a nyakán és egyszer a vállán volt a köldökzsinór)), de az biztos, hogy most teljesen egészséges, eleven 15 hónapos kisfiú. (A nagyobbat csak azért nem emlegetem, mert ugyan ö is nála született, de az sima ügy volt
.)
Ezek után nem is kell mondanom ugye, hogy a következö(ke)t is nála fogom szülni...
Persze, ha tényleg ugy érzed, hogy neked más tipusu orvos kell, akkor az orvosváltáson is érdemes elgondolkozni, mert ez életed egy nagyon fontos eseménye.
Beszti