Új privát üzeneted érkezett!

Katica! Akkor sikerül lassan mindent elintézni, ami még kell?

Snufi! Okés én csak beléd beszélem KisSnufit! :wink:

Kép
bettike
Eger

bettike: már csak holnap kell dokihoz mennem. az a papír hiányzik csak.

kati
katica30

Kati!
ha nem gond a csillag, akkor nem gond :)
már csak 4 nap! :)

Kata!
nekem azt mondták telefonon, hogy ha csak a vérvételt csináltatom meg, akkor nem tudják kiértékelni :shock: ez már akkor fura volt, de nem akartam kötekedni és jobbnak érzem, ha konkrétan beszélek is valakivel, így konzi lesz.
sonjus

Sonjus, én csak a vvételt kérem, és egy endokr-sal kiértékeltetem! Illetve sztem a pcosoknál is tudnak rá vmit mondani! Nekem egy kicsit drága a mens.
kata05

Jó endokrinológust sem egyszerű találni. Egy ismerősöm, akiről már írtam, ajánlotta ezt a helyet, mert neki korábban simán rámondták a rossz leletére, hogy jó :( és most már babát vár, így én inkább most rászánok még pénzt, de rendben akarom tudni magunkat :)
sonjus

Sziasztok.

Szezso,hat en szerettem volna most repesztot de a doki ekkorara meg nem ad.azt mondja majd szerdan kapok,de en ugy erzem nekem ma hajnalban megrepedtek.
Szerintem a holnapi hod sok mindent el fog arulniJ

Sonjus,most csak spontankodunk,bar a doki megkerdezte nem e akarok most inszemet,hat nem akarok.Szerinte olyan szepek az eredmenyeim hogy siman mehetne az inszem.
A genetikai info engem is erdekel,ha megtudsz valamit lecci irjal privit.

Snufi jobbulast.

Bettike igen spontankodunk.

Katica druk hogy minden ok legyen.

Kép
monyo83

sonjus: már nincs 4 nap.

előbb megjött. hívtam a kaálit. csütörtökön megyek ciklusindításra.

kati
katica30

Kati :) drukkkkkolok
sonjus

Sziasztok!

KAtica Hajrááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

KAti hará ciklusindítás! :lol:
Vendég

Kati: hurrá!!!!!!!!! Hajrá!!!! :wink:

Sonjus: igazad van. Ha nekem ez az inszem nem sikerült (ami ugyebár kizárt! :lol: ) , én is megyek mindenféle vizsgálatra!

Tesó: gyere msnre légyszi!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok :roll: :D

Bocsi hogy így betörök :shock: :lol:
Régebben itt töltöttem kezdő felhasználóként napjaimat, majd a sors úgy hozta hogy máshova kell járnom. :roll: :lol:

A történetem szinte mindenki ismeri :oops: :D
Viszont most segítségért jöttem LH teszt ügyében :lol:
Mert látom tapasztaltak vagytok eme témában :wink:

Ma (elméletileg a 16.cn) csináltam egy LH-t ami csont nega, de ma délután kezdtem érezni a petefészkeim környékén a sejtelmes fájdogálást - mit gondoltok? túl vagyok már a PÉ-n, vagy még csak most fog kezdődni? Jó lenne tudnom, mivel így tudjuk bekalkuláni a hiszterót :D :wink: Érdemes holnap reggel is megnézni?
Még van 6 darab :lol: :lol: :lol:

Ha már itt vagyok (eddig is voltam, csak olvasóban :roll: így nagyjából tudom kivel mi van :wink: :roll: ):

Bettike: naon naon drukkoltam és naon naon örülök Kismamiságodnak! Kívánom a legjobbakat! És nyugi :wink: :D

Boniko: már 17 hetes vagy :roll: :D hogy repül az idő!
Sajnálom az utóbbi idők kellemetlenségeit! ((((())))) De büszke vagyok Rád, hogy ilyen erős vagy! :)

Klarissza: halkan gratulálok, a tesztek szerencsetesztek :wink:

Monyo: azok a tüszőcskék nem hiába vártak meg :wink:

Snufi: csak pozitívan :wink:

Mindenkinek pusszantás :) :P és +++++++++++

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*: Lh-t nem reggeli pisiből kell nézni!

snufi

Kis*: hány naposak a cilusaid? Ettől is függ, volt-e már vajon peteérésed!

snufi

ezt az LH-t fél órája csináltam :oops: :oops:
Hány naposak? Remélem visszaáll eredeti rendjébe :oops: :roll:
Elméletileg 28, max 30-31 naposak szoktak lenni :)
De most nálam a császár rendesen bezavart ugye.. :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*: ha 28 napos, akkor elvileg lehetséges, hogy túl vagy a peteérésen. Ha 31, akkor lehet, hogy még csak lesz. Én a helyedben még 3 napig tesztelnék, ha nem lesz + a 3 nap alatt, akkor vagy lekésted, vagy maratoni ciklusod lesz és később lesz peteérés, vagy anovus a ciklusod. Szerintem.

snufi

Katica! Ez csúcs! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kis-csillag! Köszönöm! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezsó! Nem ismerem egyik gyógyszert sem :cry: Én biztos megpróbálnám, mert homeobogyó-párti (is) vagyok. ...ja, és nekem tetszik a fos görbéd. :lol:

Sonjus! Bővebbet nem tudok a firstről (higítás...) Saját tapasztalatom nincs.
Ez a "seb" dolog nekem nem teljesen tiszta. Amit méhszájsebnek szoktak hívni, az igazából nem is seb. Ha egy nyálkahártya erózió, ahol a HPV megtelepedett, akkor szerintem használhat a kiirtásában. De ebben sem vagyok profi!
A genetikai a Kaáliban 8500/fő. (Az Istenhegyi Klinikára viszik az anyagot)

Kép
zölddisznó

coca kerlek.
ezt a genetikat hogy nezik?azt hogy osszepasszolunk-e a parommal?
vagy valami mast?bocsi de erdekel ez a dolog :oops:

Kép
monyo83

Monyó! A getetikai vizsgálat vérből történik. A kromoszómákat vizsgálják, hogy van-e valami rendellenesség, pl. öröklődő betegség, magzati elhalást okozó bibi. Érdemes mindkét félnél megcsináltatni.

Kép
zölddisznó

Kép

snufi

Jó éjt csajok!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt csajok!

Kárek szépen rámgondolást, mert ma megyünk a 13 kémcsöves vérezés eredményeiért! Jáááájjjjjj!

Kép
zölddisznó

ZöldiregondolzöldiregondolzöldiregondolzöldiregondolzöldiregondolZöldiregondolzöldiregondolzöldiregondolzöldiregondolzöldiregondol
Zöldiregondolzöldiregondolzöldiregondolzöldiregondolzöldiregondol
Vendég

Egyébként mindenkinek jó reggelt!

Kis* VAnnak nálam erősebb emberek is, mint például ti! Lh teszthez sajnos nem értek. remélem azért úgy sikerül ahogyan ti szeretnétek.Örülök, hogy kicsit itt is vagy. :lol:

megy valaki valahová mostanság?

Nincs valami jó ötletetek hova menjünk el párommal még utoljára "kettesben"? május körül. eddig sógort akartuk meglátogatni, de asszem repülni már nem szeretnék
Vendég

Jó reggelt!

Snufika: torkod?

Coca: ma egész nap zöldeket fogok gondolni, jó lesz? :lol: legalább megnyugtat...

Boni: én dolgozni megyek, fél órán belül :lol: Szerintem se repülj már, nézd, mi itt voltunk:
http://www.danubiushotels.com/hu/magyar ... ver-sopron

Szuper volt!!!

Kati: jajdejó, megint lesz kiért izgulni lombik ügyben! :lol:

Bettike: hogy vagy?

Kiscsillag: szerintem ha most kezded érezni a petefészkeidet, akkor még pé előtt vagy. Illetve nem tudom, régebben mit szoktál érezni pé-kor?? Csináld azt, amit Snufi írt, tesztelgess még pár napig...Ébredési hőt mértél már valaha? Minél több dolgot figyelsz, annál biztosabban lehet megmondani, hol is jársz a ciklusban...

Monyó: hajrá mára! Egyébként a tüszők 16 mm felett érettnek számítanak. De azért a repesztéssel jó megvárni, hogy 20 mm fölé menjenek. Én 1X kaptam repesztőt 18 mm-es tüszőnél, nem is repedt meg...inkább óriásira nőtt (29 mm).

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni: de hozzánk is jöhettek, van egy kihúzható kanapénk, és kontinentális reggelivel is tudok szolgálni :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, és teljesen megnyugtattatok a fos görbémmel kapcsolatban! :lol: köszi!!!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó :mrgreen:

oké készpénzzel vagy kártyával fizessünk? :lol:
Vendég

Átutalással, ha kérhetném :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

nana, előre nem fizetek.oszt elköltöztök :lol:

épp azon gondolkodtam, hogy tavaly ilyentájt voltunk Áfiéknál!de jó is volt. :lol:

csajok nincs kedvetek megnézni a Vajdahunyad várában a húsvéti forgatagot? naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Szezsó te is igazán feljöhetnél, legalább egy napra :lol:
Vendég

Én is nagyon gondol Zöldi! :lol:

Szezso! Köszi! Túl jól! :lol: :lol: :lol:

Boni! Nekünk még belefér 1 hét balcsi! :lol:

Kép
bettike
Eger

Snufi!
Te ezzel a SIKERES inszemmel egy csomót spóroltál :D

kis-csillag!
Snufi tanácsai szerintem jók :wink:

Zöldi!
Gondolok rád, gondolok rád, gondolok rád :)
és újra köszi az infót :)
sonjus

Miért nem megy magától a vonalzóm? :(
Korán van? Akkor hazaküldetem magam még aludni :)

Boni!
Nagyon szép a nyuszi hoppos vonalzód :)
sonjus

Sonjus köszi :lol:

Bettike :twisted: :lol:
Vendég

sziasztok!

lányok: köszönöm. a sok drukk ránk fog férni.

snufi, szezso: drukk++++

kis *: üdv itt is.

coca: drukk, és várjuk az eredményt.

rólam: tegnap óta nagyon görcsöl a hasam :( mára kérnék egy pici drukkot a kardiológushoz (belgyógyászhoz). még az hiányzik az altatáshoz.

kati
katica30

katipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukkkatipicidrukk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

boni: köszi :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

Sziasztok!

Bettike, tudod ez az az időszak amikor valaki tünetért, valaki pedig tünetmentességért könyörög. Próbálj pozitívan gondolkodni (tudom, hogy nem könnyű) és arra gondolni, hogy minden ok a kis Bettivel, hidd el ő is érzi, ha rosszul érzed magad.

Katica drukk, és nagyon köszönöm a táblavezetést!

Monyó, Snufi, Szezso nektek is drukkolok nagyon!

Ja, és Szezsó drága kukkancs már át a másikba és nézzed meg az én Adrienn görbémet :)

Robcsi gondol Cocára!

1 gyerekes vagyok, Rékát elvitték anyuék kirándulni, kiscsajszi meg azóta alukál. Hihetetlen, hogy 1 gyerek mellett mennyi mindenre van időm :) Rendetraktam a konyhában, most mosogatok (vagyis a gép), a gyerekszobában is összepakoltam. Elszoktam már én ettől a nagy jóléttől :)

Na, pussz mindenkinek!

Kép
Kép
robcsi03

Kati: görcsöket sajnálom :-( hajrá kardológus - ahogy a nagymamám mondaná :-D

Robcsikám: megnéztem újra, és még mindig ez a példagörbém :-D Jó pihenést!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

most jovok a dokitol.
nem repedtek meg a tuszoim,de a doki szerint nagyon szepek 22mm 23mm 24mm.ma delutan kapom meg a repiszurit.nyalkahartyam 9mm feletti nem mertuk le.

a doki azt mondta holnap kell egyutt lenunk.szerintetek ha 2 kor kapom a tuszorepit akkor tutira nem reped meg holnapig?felek hogy lekesunk rola(tegnap egyutt voltunk talan marad meg bent kiskatona :roll: )

coca koszi szepen a felvilagositast,asszem ha igy nem sikerul akkor beruhazunk egy ilyen vervetelre.

katica drukkkk.

Kép
monyo83

ZÖLDI: manit utaltam. Ha megkaptad, kérlek jelezzd :!:
kiváncsi vagyok, hogy mennyi ídő alatt megy át :wink:

MONYOOOO: REPEDJ, REPEDJ, REPEDJ :!: :!: :!: :D
surmi
kockasfulunyul

Monyó hajrá hajrá :lol:
Vendég

Helló Lányok!

Alig aludtam az éjjel, bedugult az orrom, nem kaptam levegőt. Nálam a betegség sorrendje nem jött be, nem is értem. Elöször fájt a torkom, aztán köhögtem, most meg náthás vok!!! :roll: És picit fáj az alhasam! Remélem a gyerekeim ágyazódnak be éppen! :wink:

Ma egész nap Rátok fogok gondolni: Coca, Kati, Monyó és Szezso!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tesó: én Balatonfüreden a Hotel Flamingót ajánlom szívből!
http://www.flamingohotel.hu/

snufi

Szezsó Tesó nagyon tuti helyek. a balcsi miatt ez a füredi talán nyerőbb. lehet Pünkösd lesz a kiválasztott cél! :lol:
Vendég

Boniko: kicsit itt - kicsit ott :) vagyok én már mindenhol :) leginkább magamon kívül :D

Szezso: régebben? Hmm.. feszítést, sőt, néha "görcsös" fájdalmat, ami 20-30 perc elteltével magától megszűnt - na most jelenleg ennyire nem volt vészes, mi több ma már semmi sincsen :D :shock:

Katica: drukkolok Neked mára nagyon :)

Érdekes módon a tegnapi esti teszten megjelent egy halovány reménycsík, de az a baj, hogy csak száradás után, mi több, nekem ez a Gábrieles van, ami állítólag nem is olyan megbízható.. :(
Hőt ma meg nem tudtam mérni, mert éjjel fél2 kor feküdtem le, s voltam fent többször az éjjel - de hát aki sok vizet iszik így jár :D Ma is csinálok délután egyet, hát lehet már túl vagyok a pé-n :)

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Nana kis* bárhol, csak magadon kívül ne legyél! :lol:
Vendég

Pedig nagyon jó :):D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

mesélj! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni, én benne vagyok hogy elmenjünk a kiállításra! Balcsi szupi hely, én imádom! :D És tavaly ilyentájt volt az esküvőm is!

Kiscsillag, üdv itt újra! Lh teszten nekem rögtön megjelent a 2. csík eddig mindig mikor volt pém! Sőt nekem csak 1 napig olyan erős aztán rögtön halványodik! Kiváncsian várom a délutáni lh-dat!

Monyó, tüszőidet nem értem, már szombaton teljesen erős volt az lh-d! Én már réges rég túl vagyok a repedésen is! Sőt már görögdinnyéket hordok magamon! :lol:

Szezso, görbédről Robcsi babás görbéje jut eszembe! :wink:

Snufi, a betegséged a kismamiság első velejáró rossz dolga! :wink:

Katica, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Zöldi, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Robcsi, élvezd ki h egy gyerekes vagy!! Nem hiányzik ilyenkor a másik?

Sonjus, mi 10000 Ft fizettünk a genetikáért, ami nem az Istenhegyi Klinika volt, hanem a másik nagyobb Budán, de nem jut eszembe a neve! :oops:

Akit kihagytam annak bocsi.
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?