Új privát üzeneted érkezett!

na, a mai nap már másodjára laptető :shock:
asszem sok lesz belőlem....megyek is vacsit csinálni
palacsinta holnap lesz, mert nincs szénsavas..... :(

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!
Én a csintalan palacsintát tejjel és sima vizzel szoktam csinálni. nekem jobban izlik így, mint szódával.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

JIm!

Hát bejött a 100-as bpd, zárt méhszájjal. A császár nem fix, vagy az időpontja?
Két hete mekkora volt neked a bpd-je?

Mzx!
Hát jól behúzott a csőbe. :lol: :lol: :lol:

Amíg a gyerekek edzettek a közeli Tescoban korzóztam és gondoltam megnézem van-e az a híres Karamal, de nem találtam. :(
Jó fárasztó lehetett az edzés, mert totál hang nélkül punnyadnak a kádban. :roll:

Niki! Jó lehet otthon. Nekem mindig olyan hosszúnak tűntek a kórházi napok...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nekem tetszik a Mandula! Az Iringóval az lenne a bajom, hogy az is mostani divatnév, valószinű pár év múlva már senki nem fog ilyen nevet adni a gyerekének... meg nem szeretem szegény Südit sem...

Kölyök, én még csak szódával csináltam vagy legalább szódabikarbónával...

A többit elfelejtettem...

Ja, és azt akartam még mondani, hogy az április-májusiban irta valaki, hogy az aszalt sárgabarack nagyon jó vizhajtó. Na, időmbe belefért, kipróbáltam, bár én hashajtónak hallottam előtte.... és az előtte való hirek voltak az igazak :cry:

Viszont ha már ennyit beszéltek Daubnerről, akkor csütörtökön, ha rossz idő lesz és nem megyünk ténferegni Patival, akkor én biza elmegyek a Daubnerbe.

Újabb órák mennek el vele és még finom is!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ezt küldöm Pumperkának, akinek köszönhetően rohanhattam boltba, és állhattam órákig a konyhában, mert persze nekem is palacsintát kellett ennem.....

(de így jár, aki mások topicját olvassa :))

ZSu Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

nem lehetne kitiltani a palacsintás képeket :?: :?: :twisted:
merthogy nálunk holnap lesz palacsinta... ez nem ér...
megyek vacsizni - salátát és kenyeret.... - :evil: :evil:

Kép

Kép
kolyok28

Jim!

A Te méreteidhez képest jó nagy a baba :shock: !
Én is ma voltam UH-n de a BPD csak 97, a súly 4 kg.
A váróban megkérdezte egy csaj, hogy ikreket várok? :shock:
Beléptem a vizsgálóba és aki az UH-t csinálja az is megkérdezte, hogy ikrek?? Csodálkoztam, hogy miért? Erre azt mondta hogy nagyon nagy a hasam :shock:

Éééééééééésssss! Együtt voltam Kmannával NST-n :D
Én ismertem meg őt. Előtte egy másik lányra gondoltam, hogy ő az de nem voltam benne biztos. Az a lány felment szülni.....
Aztán jött Anna, úgy gondoltam, hogy ő jobban hasonlít arra a képre (esküvő motorral) és megkérdeztem. Jó nagy kerek pocija van. Lehet hogy mégis egyszerre leszünk kórházban. Nekem hétfőn kell menni, nem engedett a dokim. Ez már csak azért is fáj, mert lehet hogy csak 3-4 napra lesz meg a műtét és Levi nélkül :cry: :cry: :cry: Felügyelet sincs megoldva.... :( :( :(

Szóval volt egy kis minitali. Örülök! Kmanna! Hogy vagy? Du. még nem jelentkeztél!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szépen növögetnek ezek a csemeték :lol:
Csak nem kellene inkább már pocakon kívül növeszteni őket?

Már csak azért is, hogy ne én éjszakázzam egyedül, ne én legyek az, aki szenved a szopival... :cry: :wink:
Vendég

Zsuzsofi!
Az én mezeimhez képest ez egy költemény. :D

Judit!
Valahogy nem lehetne mégis, hogy csak a császár napján, vagy eggyel előtte menj csak be. Így egy hetet is bent leszel.
Az enyémek nagyok, de még őket is nehezen hagynám.... :(

Mommy!
Én már benne lennék, bár nem egyszerre éjszakáznánk. Hány óra az időeltolódás?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Hát, szörnyű, hogy mit indítottatok el! Most pihentetem a palacsintatésztát, fél óra múlva sütöm... :roll: Már Apa is követelte. :D Ti lesztek a hibásak, hogy tovább szaporítom magamon a kínkeservvel leadandó kilókat, eleve mostanában állandóan éhes vagyok én is. :?

Pati én is végig izgultam a történetet, főleg, hogy nagy állatbolond vagyok. Mai napig nagy bánatom, hogy nem állatorvosnak mentem. :cry: Egyébként meg persze vannak kutyáim, macskám. És még egy csomó minden volt. Gyepmesteri telepről mentegettem kutyákat, és az utcán minden rászoruló állat megtalál engem, nem véletlenül és nem eredménytelenül...

Judit köszi az érdeklődést! Hátha bevársz engem és találkozhatunk a Kútvölgyiben. :wink: Az én dokim Gozár doki. A tiéd ki? Én a múlt héten voltam UH-on, nekem szerencsére azért nincs kilátásban óriás bébi. 38 hetesen 3 kiló körülire saccolták a leányzót (a gép 2,8-ra). Én majd kívül növesztem. :D Eleve apróbb termetű lány vagyok.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.07.25 22:53-kor.

biribon

zsuzsófi: nem semmi a pali! Hú, még jó, hogy fagyasztottam le múltkor gofrit, ki is veszek párat 8) 8) 8)

juditkecsk: nekem is mindig azt hiszik, ikrek :D

pumperka, ezek voltak 2 héttel ezelőtt, azaz 34.héten: BPD:96, TAD:99, FL:69, becsült súly 3250 g. Szóval 2 hét alatt nőtt rendesen
:shock: De van vmi klassz is, ugyanúgy 76 kg voltam, így ebből ugye az következik, hogy fél kilót fogytam :lol:

szegény mommy, te tényleg elég gyakran fent vagy éjjel. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Mar jo ideje olvaslak titeket, jokat rohogok a hozzaszolasokon es szoritok az eppen szulni keszuloknek.
Elvileg aprilis 3-ra vagyok kiirva, de bisztos vagyok benne, hogy marciusban szulok a lanyom is 39 hetre szuletett a masodik megitelesem szerint meg elobb fog, de azert remelem nem sokkal. Habar egyre erossebb nyomast erzek a hasam also reszen es a kemenyedesek is egyre surubbek. A dokinom mondta is, hogy kicsit nyitva a mehszaj es hogy ez normalis masodik gyereknel. Azert jo lenne megvarni marcius 16.-at, mert akkor erkezik anyum es legalabb lesz kire hagyni Elisat amig mi szulni megyunk a ferjemmel.
NAGYON SOK BOLDOGSAGOT kivanok a topik minden friss mamajanak, babajanak. A babocakrol keszult kepek gyonyoruek.
Ha nem banjatok csatlakoznek hozzatok, habar nem bisztos, hogy tudom tartani veletek a lepest. Elkepesztoen porog ez a topig.

Udv mindenkinek
Tcis

Kép

Kép
tcis

biribon, de csini vagy! És örülj csak a 3 kg-os babának :wink: elég mókás, hogy világ életemben gebe voltam, és ekkora babát tudtunk csinálni :oops: mondjuk nincs összefüggés, anyukám 47 kg volt 28 évesen, 57-ig hízott velem és 3500 g-mal születtem. Aztán 7 évesen is csak 16 kg voltam...na mindegy, megyek enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ciao tcis :wink: Allora...

1. Dove abiti? na jó, befejeztem, vár a félig fagyos gofri :D mesélj, hogy kerültél Olaszo-ba!!!!
Vendég

[quote="pumperka"]
írta:
pumperkaMommy!
Én már benne lennék, bár nem egyszerre éjszakáznánk. Hány óra az időeltolódás?

Most délután 2 van itt.... de ha éjszakáztok, akkor éppen tudnánk beszélgetni :wink:
(de gonosz vagyok :oops: )
Vendég

Ciao Jim!

Vicino a Bergamo un paese si chiama Spirano.

A ferjem aki szinten magyar itt el mar 18 eve, en meg fogtam magam es ferjhez mentem hozza, igy 4 eve itt elek. Olvastam, hogy anyanyelvi szinten beszeled az olaszt, na en azert meg nem tartok ott, foleg, hogy 2 evig otthon voltam a lanyommal de azert mostmar en is eleg jol el tudok csevereszni a baratnoimmel. Inkabb a szakszavakkal vagyok kicsit gondban, de ha korulirjak megertek mindent.

Tcis

Kép

Kép
tcis

De jó, akkor a gyermekeid is szépen megtanulnak olaszul :wink: Imádom Olaszországot!!!! Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Elrakom magam holnapra, Milán is már nyűglődik, aztán reggel nem akar felkelni.

Patival mi lehet? Még a végén nem leszek hiteles boszi. Amúgy magamról semmi megérzésem nincs, mármin annyi volt, hogy zárt lesz a méhszájam ma. Szerintem 38+5-re fogok szülni, előbb tuti nem. Kolyok, te húzod végig, 39. hétig tuti.
:wink:

szerintem már csujzi is soron van.
Vendég

Pumperka!
Ez így nem csak egy hét lesz :( :(

Próbáltam mondani, hogy mi a helyzet, de szóhoz sem hagyott jutni. Hétfőn bemegyek, kedden megvitatják (professzor, főorvos stb.), és kiírják az időpontot.
Levivel 10 napig voltam bent mire megtörtént a császár!!!
Mit csináljak??????????
Mni-nek megoldotta az orvosa..... Biztos nagyobb a hatásköre, mint az enyémnek. Szerintem ha akarnál elő lehetne adni, hogy ez vagy az a baj..... :( :( :(

Kicsi még az én Levim és betegeskedik is állandóan, nem tudom hogy bírjuk ki egymás nélkül. Még max. 2 napot volt tőlem távol.....

Jó ez a palacsintasztori! Mindenki megkívánta....Még én is pedig nem is szeretem igazán. A héten mindenképp beiktatom, mert jól jönne a szülésmegindító hatása :D

Szégyenletes dolgot műveltem: megettem majdnem egy fél üveg mogyorókrémet. Egész terhesség alatt nem vetemedtem ilyesmire de most meg nem bírnám abbahagyni. Még mindig kívánom..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ezek után csodálkozok hogy ikreknek nézik a pocaklakómat. :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Inkább legyen 38+3 nekem. a 38+5 már majdnem 39 :lol:
Vendég

ja és a csaszit elfelejtettem, nem fix, hogy csaszi lesz az meg pláne nem, hogy mikor. Szóval a végén még úgy járok, mint Milánnál. Vajúdok fél napig, aztán a végén nyisszantanak. :cry:
Vendég

Jim, oks, én még nem vagyok türelmetlen, kivárom a sorom... ;)
Neked meg hajrá ;)

Judit, ez télleg nem hangzik jól. hogy akár 10 nap is lehet :shock: próbálj meg dumálni az orvosoddal, hogy ha ígyúgyis császár lesz, ez a pár nap nem változtat a gyermeken... jaj úgy drukkolok!!!
jól tetted a mogyorókrémmel :) kellenek az ilyenek, főleg ha ezek a csajok ilyen képekkel íncselkednek....

Tcis, üdv köztünk :)

gyorsan megnéztem a telefonom, mert Csujzi nekem igért smst, de semmi....
Pati?
ma sem kellett még táblázatot szerkesztenem, csajok ne csináljátok már....

node most megyek, hátha összerakjuk a bababútorokat :) és akkor holnap pakolhatnék és gyönyörködhetnék :)

Kép

Kép
kolyok28

Nimiről még nem tudok képet feltenni :( de Levivel dicsekszem egy kicsit. Ő az én kis lovagom, akitől ma is többször kaptam virágot. Százszorszépet. (szerinte hóvirágot) :wink: Kép Kép Kép Kép
Legalább telik az oldal... Annyira eltűnt mindenki. Biztos a palacsinta. Vagy a szülés indult be, vagy a gyomorrontás. :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

ja a képeken tele van a szája almával... :D

Igen Kölyök Levivel két hetet bent voltam. :(

Én nem merek már telefonálni, könyörögni....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, én is ilyen kisfiút szeretnék :) olyan mosolygós a szeme :lol:
és milyen pisze orra van :lol: az látszik a kis orcáján, hogy valamivel telitömte :lol:

én még hiszek a csodákban, hátha megindul valami miatt jővő héten hétfőn a szülés és akkor nem tudnak mit tenni.... drukkdrukkk

Kép

Kép
kolyok28

Judit

Szerintem probalj kicsit eroszakos lenni a dokiddal, hatha sikerul kicsit halasztanod a befekvest vagy elorebb hozni a mutetet. Ha 3-4 napra lesz mutet + nehany nap utanna. En sem voltam meg tavol Elisatol 1 napra sem es teljessen megertelek, nem is tudom mi lenne velem, velunk ha annyi idore el kellene valnunk.
En is az utobbi 2 napban nagyon rakaptam a nasira, epp most vagtam be 1 kinder pinguit.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok,

Ügynöknőnek beígértem egy esti szópárbajt, de koki vagyok, most jutottam géphez és tele a papucsom. A privit elküldtem viszont.

Csak röviden:
A méhszájam hátul, fent, zárt (ujjnyi, mint eddig), a baba feje megint nincs beilleszkedve, e fenti kép alapján akár simán túlhordhatom.
Nem lenne most értelme semmiféle indító technikának, egyszerűen éretlen a méhszáj és nem kész a gyerek.
Pénteken ctg+doki, aztán várunk még kb. 1 hetet, ha semmi, 1 hét után kitaláljuk, mivel robbantsuk ki.
Szent Imrében 10 nap után befektetés, 14 nap után indítás tablettával.
Most először félek. Az indított szüléstől.

Kicsit viszont alábbhagyott a türelmetlenségem. (legalább holnapig ki is fog ez tartani :roll: :lol: )

Szóval szüljetek szép, kövér kisdedeket, én egy időre (legalábbis a potenciális szüléslehetőségtől) visszavonulok. Ti jöttök.

Ja, az igaz, hogy ez másodszor szülőnél pillanatok alatt megváltozhat és az is, hogy a burok is kipukkanhat.
Végülis :roll:
a remény hal meg utoljára.

Edömér anyukája felteszi nektek a papásat.
(Ügynöknő, állllllat a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ja a macska jól van. A kutya is.
Én meg megyek regenerálódni.
Sok volt.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati, a 14 nap túlhordás még nagyon messze van, szval az inditás szóba sem jöhet, megindul az majd magától.
örülök hogy az állatok jól vannak.
vérnyomid hogy van?
najó, menj inkább pihizni

Kép

Kép
kolyok28

vérnyomi okés
csak eléggé el vagyok kencéződve...

JIMM, NE MENJ JÓSNAK, A MODELLKEDÉS JOBBAN MEGY. :wink:
de azért szeretlek :wink:

Vagyis a kölök 17 napon belül a kezemben, tehát 21-én legeslegkésőbb. Na ez a legrosszabb eset, innentől csak jobb lehet...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

kihunyok reggelig....

Kép
Kép

mpatr

Pati, elhiszem hogy kész vagy amúgy is, pláne a mai nap után.
kivánok szép álmokat, nyugodt éjszakát!

Kép

Kép
kolyok28

ja, Znikusz, nyugodtan menjetek 1-2 hetes külföldi babacsinálós utazásra a Zuraddal.
Nem fogsz lekésni semmiről :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Kölyök, édes vagy, köszi!!!!
Holnapra jó palacsintázást nektek, mára meg jó ungab....

Na jó, most TÉNYLEG elég volt belőlem :?

Kép
Kép

mpatr

Tcis!
Nem megy, már finoman próbáltam hatni rá....Valahogy túléljük...

Kölyök!
Köszi a drukkot én is abban reménykedek, hamarabb történik vmi. Feri szerint márc. 15 előtt csak megcsinálják. Bár már annyit benn lenni is sok.
Örülök hogy tetszik Levi, szerintem jó pasi lesz. 2 méter magas, erős, izmos, fekete hajú...Pont ma mondtam a férjemnek, hogy biztos sok lány megfordul majd nálunk. Persze azt is mondtam, hogy: "de ő engem fog szeretni a legjobban" - azonnal rájöttem, hogy hülyeséget mondtam :wink: :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Végre mindenki lenyugodott nálunk, és a konyhát is rendberaktam. Gondolván ciki, ha éjszaka menni kell, a gyerekvigyázót meg a mosatlantenger fogadja.

Judit!
Próbáld egy kicsit könyörgősebbre fogni a dolgot. Muszáj vagy kiállni a fiadért és magadért, ha semmi indoka nincs annak,hogy ilyen hamar befektessenek. Drukk, hogy estleg addig induljon meg magától.

Melinda is napjában többször be szokott jelentkezni. Vele mi lehet????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Azon kívül, hogy elmondtam neki nincs ki vigyázzon Levire, meg nem szeretném ennyi ideig magára hagyni (apukám betegségéről is tud), mit mondhatnék még?
Neki is van egy egyéves lánya, tehát bele tud gondolni ha akar. Valakitől nagyon függhet....(a kórházban).

Te hogyan fogalmaznál szemtől szemben vele?
Köszi előre a segítséget!
Nekem valahogy inamba szállt a bátorságom, olyan határozottan mondta,hogy hétfő 3/4 8 és punktum...Azt mondta hogy egy hetet minimum rá kell szánni az ÜGYRE!?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni sem jelentkezett, meg Kmanna sem. Melinda volt itt a mai nap folymán.
Bár Niki szerintem el van foglalva igencsak.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Visszavonom, tényleg ami érvet elmondhattál azt elmondtad. Mi az ami miatt rá kell szánni egy hetet az ügyre??? Erről beszélt?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Arra meg hogy azt mondtam neki, hogy akkor várjuk meg amikor magától elindul, azt felelte: "hogy azt meg miattam ne tegyük"
Most itt arra gondolok, hogy nem akar mondjuk az éjszaka közepén császármetszést végezni (amikor ugye nem is biztos, hogy van elég segítség - altatóorvos, gyerekorvos stb..-)

:?: :?: :?: :?:
Lehet, hogy az nekem sem lenne a legjobb ha kapkodna...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ügyre=szülésre, bennlétre

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ebben is igazad van, de az egy hét akkor is nehezen érthető. :?
A legjobb az lenne, ha még most hétköznap valamelyik reggel megindulna. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hát lányok a mai termést végigolvasni?!!! :shock: :shock: Na köszöni szépen az ember lánya!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lassan én is nyugovóra térek....
Jó éjszakát!
Aki szülni szeretne annak hajrá!
Éjszakai szoptatóknak, jó társalgást!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csujzi akkor Te is megvagy!!!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mi ma voltunk nst-n és uh-n! Szegény drágám jól bealudt, míg vártunk az nst-nél, ugyhogy több mint egy órát ültem és nyomkodtam (volna) a gombot, mire nagynehezen elkezdett mocorogni!
Uh szerint a méretei:
-BDP:88 mm
-THQ:93 mm
-FL:75 mm
Lepény helyzete:fundush falon, érettsége 2-3!
Hogy ez mit jelent pontosan nem tudom, de a doki azt mondta, hogy kicsi a kisdrágánk, de nem baj, majd itt kinn megnő! És azt is mondta, hogy azért nagyobbacska a pocakom, mert magzatvíz van bőven, ugyhogy a kiscsillagom még lubickol!

Ja és hétfön kell befeküdnöm, ugyhogy én csak hétfőig leszek, utána meg majd sms megy ha megvan a csöppünk!

Röviden ennyi rólunk, szép éjszakát mindenkinek!
Vendég

Igen még megvagyok, és még 2 in 1 állapotban!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát igen, sok az egy hét! Meg először azt mondta hogy 10-én befekszek és másnap császár! Erről ennyit :( :( :(
Lehetne megértőbb!
Jó éjt mindenkinek!
Én virrasztani fogok, mint már hetek óta mindig. :(
Várom az újabb babát, már 2. hajnal óta sehol semmi!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, csak azt nem értem az érvelésből, hogy ugyanúgy lehet hogy amig bent vagy addig éjszaka indul be a szülés és akkor hirtelen kell császározni ugyanúgy nem?
najó, nem akarok okoskodni, az a baj, hogy orvosokkal nem lehet nem érdemes vitatkozni.... :?
szval marad az, hogy hétfőig induljon be magától a szülés. drukkdrukk

Kép

Kép
kolyok28

Csujzi, az nem baj ha kicsi, legalább nem lesz nehéz megszülni -remélem ;) csak a magasvérnyomiddal ne legyen gond...
úgy látom mindketten hétfőn mentek a kórházba... megy mindkettőtöknek a drukk...
télleg, Judit, megvan kinek küldesz smst, ugye?

Kép

Kép
kolyok28

ja áll a kiságy :) a pelenkázó komódot is lehet hogy összeállítjuk még ma, de majd meglátjuk, az bonyisabb :? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Köszi Jim!
Te egyébként honnan tudsz anyanyelvi szinten olaszul? Én is olaszos vagyok. Olasz szakon végeztem az egyetemen, de már elég régen nem foglalkoztam olasszal. :(

Na tessék, nálunk ez lett :roll: :wink: :
Kép

biribon

Sziasztok!

KÉÉÉÉÉÉÉÉSZEN vagyok! Mindenhogy!
1. Kész a dogám átküldtem, még lesz egy kis dolgom vele, de arra még van 2 napom.
2. Én is kész vagyok!
3. Jól összevesztem az urammal! JIM-ez neked szól.
Megint gyogyó volt. Utálom ilyenkor. Hogy nekem mindig vigyázba kell álnom!

Hú a palcsik nagyon guszták!

Tcis!
Üdv. kösztünk!

Judit!
Tényleg nagyon helyes a kisfiad!

Pat!
Szegény macs! Remélem tényleg nem lesz semmi baja.

Kölyök!
Jaj de jó, hogy ti is alakultok. Én is szeretném már, hogy rendbe legyen minden, de hát az uram az olyan kényelmes, csak engem cseszeget állandóan. Pedig kidolgoztam magam a hétvégén rendesen.

Pepike!
Reggel káosz volt a szülészeten, de olyan 10 óra körül már kezdett rendeződni a helyzet. Nem tudom mikor kéne szülni. Hihetetlen, hogy amikor én megyek mindig teltház van.

Ha valaki szülni megy az ISTVÁNBA vagy a KLINIKÁKRA az küldjön nekem sms-t, mert meglátogatom!

Na jó éjt mert reggel kelni kell!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?