Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska,
köszi kérdésedet, bizonyos szempontból könnyebben, más szempontból nem. Az tök jó, hogy éjszaka már tudunk aludni két etetés között, viszont nappal azért elég kevés a nyugalmunk, mert valamelyikőjüknek mindig van valami baja :roll: De nem baj, mert mindig elolvadok, ha mosolyognak. Igaz, néha a bili is kiborul, amikor Lizcsi fél óráig megállás nélkül olyan frekvencián ordít, hogy törnek össze az üvegek, és nem tudunk rájönni, mi baja :? Vagy amikor Barni egy órán át hányja ki a kaját, közben sír és újra meg újra megéhezik... Azért jó gyerekek :lol: Most pl. mindkettő sír, úgyhogy be is fejezem.

KépKép
lili73
 
 


Lányok!
Köszönöm a sok segítséget a szopival kapcsolatban! Folyamatosan próbálkozom, de egyelőre nem nagy eredménnyel! :(
Beveszi a szájába, de csak nyalogatja, úgy próbálom, ahogy Bandika is írta, előtte fejek egy kicsit, hogy még könnyebb legyen, azt le is nyalja, de sehogy nem bírom rávenni, hogy szívja. Aztán amikor már végképp beleun, megfeszíti magát, és sír! Akkor ismét próbálkozom, hátha jobban ráharapna, de nem akar szívni. Továbbra is cicire fogom tenni előbb, de nem tudom, még mit tehetnék. Bimbóvédővel is próbáltam, azt nagyon nem csípi, szinte leszedi, vagy ha a szájába kerül csak forgatja, és kiköpi. Szóval így állunk, pedig tejcsim van szerencsére! :D

Próbálok majd egyre jobban bekapcsolódni, de egyelőre ezekhez a témákhoz nem igazán tudok hozzászólni!

Anikó!
Gyönyörű helyen jártatok! :D

Katyerina!
Nagyon szép helyen laktok. A mi ablakunkból sajnos nem ilyen szép a kilátás!

Egyébként, mennyi idősen alakul ki a végleges szem szín?
donika
 
 


donika,
ne add fel, mindig tedd mellre feltétlenül, még nincs veszve semmi!

Szóval fél év? Szép kilátások. Akkor feltétlenül kell vennem egy gatyát vagy valamit, mert nem jön fel rám semmi. Az egyetlen téli terhesgatyámban járok, ami ráadásul mackóanyagból van. Mivel nem mozdultam nagyon ki terhesen, nem ruháztam be többre.

KépKép
lili73
 
 

 
 

Donika :D
1 éves korra alakul ki a szemszín, nálunk fél évesen Máténak még kék volt, és most zöldes-barna.

Nekem amit leírsz az nagyon klasszikus cumizavarnak tűnik. Ezt lehet orvosolni, de kemény meló, ha érdekel, leírom, mi a módszer.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi!
Köszönjük, de mi már gyógyulatan. pöttyök vannak de az esztétikailga csúnya csak. :)

Jópofa lehet ahogy belecsap a kanálba.Nekem Balázs jelzi ha elég úgy hogy a nyelvét tologatja kifelé és tapsikol. Eszti nem jelez mert az addig enne amíg adod. Ha már kaparom a tányért kukucskál bele van-e még benne. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tök jó lesz nyáron egy kis kikapcsolódás. :) Picik is biztos már élvezni fogják a pancsolást.

Érdekes nekem is viszonyalg kevés a súlykülönbség köztük a legnagyobb a 300 g volt.

Lili!
Én nem tornáztam (időm nem volt rá most meg energiám :? :oops: ) de a szopival elég jól lement a hasam és egyetértek Orsival kb. egy év mire a végleges változatot kapja meg. Nyolc hós volt amikor már egész emberi volt és most nekem mondjuk mindig is volt pocakom van egy pici de ennyi volt szülés előtt is. Bár a szerkezete szerintem már soha nem lesz olyna mint azelőtt.

Kitartás. :)

Donika!
Tudod mi jutott még eszembe vannak ilyen szotatási tanácsadók nem az LLL hanem telefonon lehet hívni őket és bizonyos kórházakban is van ambulancia ott hátha tudnak segíteni. Volt ismerősöm akihez házhoz ment az elején és meg is mutatta neki hogy kell csinálni. Gondolomnem olcsó de megéri.

A szemszínre azt mondták nekem a szemészeten hogy egy éves korára De azért vannak változatok ha egy évesen kék akkor az valószínű kék is marad de ha még nem tökéletesen kék lehet zöld is ha viszont akkor már barna pigmentek vannak benne több mint valószínű barna lesz. Amúy azst mondta a szemész volt olyan gyereke a praksziszában aki nek hat évesere az addig zöldes szeme barna lett. Enyémeknek tlaán baran de még mindig nem egyértelmű

Zsuzsi!
Igen én úgy tudom hogy akár mennyit renelsz ennyi a költsége a szállításnak. Én legalábbis mikor rendeltem tőlük több cucc volt és ennyiért hozták.

A tököt ne is mond enyémek imádják (én is) és alig lehet kapni most viszont a Lidl-ben rendszeresn tudtam venni. :) ja most látom vidéken laktok nem tudom ott van-e ilyen áruház

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi

van Lidl, pár órája voltam ott és nem néztem meg :oops: :oops:
úgy voltam vele, ha a tescoban nincs, a lidl-ben biztos nincs. jó logika, mi?
szerintetek a megsütött és lefagyasztott sütőtök és cékla meddig áll el? semmivel nincs összekeverve, csak lepürésítve.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
szerintem fél évig simán odaadható, ha jól zárható dobozban volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Spenótot én csak cukrosan eszem meg...utálom fokhagymásan...
(amúgy miért nem lehet majd adni csak hetente 1x???sóskára is igaz???)

Donika, ne add fel, próbálgasd még, amennyire erőd van!

Zsuzsi, szerintem is eláll vagy fél évig, ezek eléggé tartósak tudnak maradni, ettem már egyéveset is és annak sem volt baja, de gyereknek max fél évig fagyasztanám le....
Vendég
 


lafead írta:(amúgy miért nem lehet majd adni csak hetente 1x???sóskára is igaz???)

mert iszonyú rettenetesen magas a hisztamintartalma, és az gyerekeknél elég rizikós, csalánkiütést tud okozni

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Köszönök szépen minden segítséget!!!!!

Hajni
tej: a mérleget már elraktam a szekrény tetejére, és nem idegesítem magam a méricskéléssel, szerintem eddig nem lett több, de végszükség esetére délután és vacsira is csináltam neki (legkisebb adag) tápit, de nem kellett neki, úgyhogy most mikor sír cicire rakom - mindkettőre, + délután fejtem is - a nagy semmit, nem tudom, hogy miért de nekem nem jó sem az elektromos, sem a kézi, így kézzel sajtoltam még ki a kettőből 10ml, + Ákoskám is jött és neki is kellett mindkét cicijét a mellszívóval fejni :lol:

Orsi
ez a haslemenés igaz az 1 babásokra is?
mert nekem sajna még mindig elég nagy (majdnem akkora mint mikor Ákossal voltam terhes) és a súlyom is lassan már több mint terhesen volt (Áronnal), de addig már nem fogyózom míg Áron szopik, de utána drasztikusan muszály lesz

szemszín: nekem 14-15 éves korom után lett a sötét barna szememből pár év alatt zöldes barna

sziasztok

Erika

nálatok milyen az idő? nálunk egész nap ítélet idő van, sokszor még áram sem volt :cry:

Kép

Kép
erika13
 
 


Andi,
Persze, hogy meg tudjuk oldani a tápit. :D Van egy jóbarátom, aki győri, vele is el tudom küldeni, ha Orsinak mégsem jó!

Orsi,
Köszi a közreműködést, megírod, hogy akkor hol talizzunk? :D

Zsuzsi,
Ezt rendeltem (nem innen ):
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek
Ha az Árzuhanásról szeretnél rendelni, akkor el tudom küldeni a magyar kontaktot. Így nem kell postaköltség se, meg ha vmit meg szeretnél kérdezni, akkor egyszerűbb. Nekem legalábbis az volt, amikor nem volt vmilyen játék, és szerencsétlenkedtem.
A napernyő elveszett vhol az éterben – nemtom hol van… :oops: 8)

Zsebi,
A tököt hogy csinálod? Van olyan, hogy fagyasztott tök? Csak mert én utálom, de lehet, hogy O. megenné…

Lafi,
Én még úgy tudom, hogy oxálsav van bennük, ami segíti a kőképződést, pl. vesekövet okoz.

Erika,
Tök jó, ha nem kellett neki a tápi! Elég a tejed!!! :lol:

Szemszín: nemááá, hogy 1 éves korra! :shock: Én azt hittem, már félévesen eldől! :? :lol:

Miket esztek Ti?! :shock: Spenót, sóska, fújjjjjj!!! :twisted:

Éjszakai kajálás: én is hajlottam rá eredetileg, hogy csak megszokás, meg közelség-érzet meg stb. De cáfolom! Az én fiam egy alkalommal van, hogy több, mint 10 percig is kortyol és nyel folyamatosan. Ez nála 200-on fölül van. Ennyit meg nem eszik vki, aki nem éhes! Mondjuk Ő lehet, hogy a nappali nem evését kompenzálja az éjszakai kajcsikkal. :D Bár pár napja jobb a helyzet nappali evés terén is… :D
20140901102739
 
 


Hajni

milyen magyar kontakt?
az árzuhanásról nem lehet csak úgy, simán, utánvéttel rendelni?

spenót, sóska nyamnyam :D azért Olivérnek adjál ilyen finomságokat is!
én a sütőtökkel vagyok így, a hideg futkos a hátamon, amikor megérzem a szagát, de Olivér imádja :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D ,

van egy házaspár a 16. kerületben, akik a hazai terjesztői az Árzuhanásnak. Nekem kényelmesebb volt tőlük rendelni. Ők is feladják postán, de mi elmentünk hozzájuk inkább, mert nem volt kedvem csomygolgatni meg postára cuccolni az ajándékot, ami nem kellett. (A németül beszélő sütifalót pl... ) Ha gondolod megadom a számukat, beszélhetsz velük, hogy neked hogy a jobb. (Postaköltség pl. van-e, vagy hogy van... )
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Csajok,
Penny-ben szoktam venni mindig a fagyasztott zöldségeket,"JÉGKERT"márkája van.Van spenót,sóska és tök is.Röhejesen ólcsó és szuper a minősége!(van zöldbab,borsó is)

Hajni,
előre is köszi,nagyon rendes vagy!

Túlvagyunk a 15 hós oltáson,fiúk nem is sírtak!

Olyan jó linkeket raktok fel,csak lesek!

Andi
Kép
aanda
 
 


Lányok,
ha a nyakinca redőjében kissé berohadt a nyál+tejcsi befolyása miatt és nagyon piros, mit tegyek vele? Hintőpor? Lizcsi észrevétlenül csinálja, mert mindig annyira ügyelek rá...és mégis.

KépKép
lili73
 
 


Lili :D
tök normális, minden gyereknél előfordul.
Első körben töröld ki vizes ronggyal, ekkora lángvörös lesz, ez is normális. Majd hintőpor.
ha krémezni szeretnéd, azt is lehet, pl. ungentum infantum krémmel - ált. szoktak ilyet felírni - vagy bármelyik popsikrém is jó rá, mert mind1ik nyugtat és gyulladást csökkent.
Amíg Lili nagyon folyt, addig én minden fürdetés után behintőporoztam.... de még most is van néha, hogy totál bepirosodik a nyaka.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
csúcs vagy, köszi :!:

KépKép
lili73
 
 


Orsi,

Kukidoki téren nem tudsz segíteni ???

Köszi,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Hajni!
Tököt én úgy készítem hogy reszelek pici vöröshagymát bele a tököt és saját levén megpárolom majd mikor megpuhult kefires lsiztes habarással behabarom és mehet bele a kapor is ja és só. Mi is így esszük, csak tejföllel, de így sem rossz.

Igen van fagyasztott tök is kg-os kiszrelésben szoktam venni, csak mostanában sok helyen nem lehet valamiért kapni.

Andi!
Van is itt nem messze Penny meg fogom nézni mert mostanában tényleg alig találo tököt.

Zsuzsi!
Ha legközelebb arra jársz nézd meg remélem ott is lesz majd. :)

Kriszta!
Hogy vagy? Lombik?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hol van mindenki? :?: :?: :?:

Andi,
Tényleg nincs mit, én is kaptam! :D Meg hát Orsié lesz a nagyobb meló! :D Ügyik a fiúk! :D Nálunk már meglátja az orvost, attól sír! :(

Kriszta,
Ha esetleg még kellene kuki-doki, én Dr. Veres Gáborhoz mennék. Ő a Rózsakert Medical Centerben rendel, tel.: 20/825-8163, 391-5903.

Zsebi,
Köszi a tök-receptet, de szerintem ez nálunk még korai lenne. Még nem kapott se glutént, se tejterméket.

Képzeljétek, megjött a zebra-hintaló a játsszvelem.hu-ról. Küldtek egy szórólapot is, hogy el lehet menni a bemutatótermükbe játszani. Vagyis 2 órára 5000 Ft-ért odaadják feldíszítve a bemutatótermüket, és ami létező összes Fisher Price játékuk van, azzal játszhatnak a gyerekek. FP cuccokból van berendezve egy baba-mama szoba is. És akár délelőtt, délután, hétköznap, hétvégén is ki lehet bérelni! Tök jó lenne találkahelynek, nem? És nincs is a világ végén: a Visegrádi u. 55-ben van, a Lehel térnél. Meg lehet nézni! Állítólag nem nagy, kb. 10 gyerek + anyukák férnek el kényelmesen. Na, tali? :?:
20140901102739
 
 


Hajni :D
ez jó ötlet.. nekem szimpi!!!
Zebra milyen? én azt nagyobb korban képzeltem, hgy használható.

Kriszta :D
mi a sote 1es sebészetén voltunk, konkrét dokit nem tudok.
de Máté alapján azt mondom, hogy a 2 éves állapot messze nem végleges, akkor meg sem moccant a cuccos, most meg má egész jó, 3 évesen is még épp, hogy csak mocorgott. Levié 3 éves korra teljesen megoldódott minden piszka nélkül.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
még nem bontottuk ki. Egyelőre a járókából a zebra fején lévő zenélő pörgettyűt piszkálja, ahol nincs csomagolás... :D
20140901102739
 
 


Hajni,
Sztem ez nagyon jó ötlet!
És a zebra is tök jó, de én is úgy gondolom, ezt már biztosan kell 'megülni'. :lol:
Mi hétvégén beüzemeltük az igazi hintát, nagyon élvezte Balázs, akkorákat sikongott benne.

Donika,
Nálunk is sokszor volt bömbi a szopizáskor. Mi azt csináltuk, hogy minden etetés előtt próbálkoztunk kb. 5 percig és csak utána jött az cumisüveg. Kitartás, remélem belejöttök! Ha meg nem, akkor marad a cumisüveg, az kicsit macerásabb, de a lényeg, hogy nőjjön nagyra a kiskrapek!:D

Kata,
Mizujs????

Csajok,
Van vmi különbség a fruttapura és a sima gyümis bébiétel között?

Ja és sikerült végre áttennem a képeket a gépről. Egy kis illusztráció arról, hogy állunk mostanában:

Kép Kép és egy mosolygós

Kép
bandika
 
 


Bandi,
csak néztem, hogy milyen komoly kislegény lett Balázsból! Hogy megnőtt! :o És milyen ügyes! :D
A különbségen már én is gondolkodtam, szerintem csak annyi, hogy kisebb a fruttapura kiszerelése, meg nincs belőle nagy választék.

Még a terembérléshez: az ár az 2 órára 5000 összesen, tehát nem fejenként, hanem ennyi az össz pénz a teremért.
20140901102739
 
 


Bandi
gyönyörű a gyermeked és nagyon ügyes!!!

Nyakpiri: az én dokinőm nem ajánlotta a hintőporozást.... inkébb vékony krémréteg...

Sóskát, spenótot imádom!!!!

Zalán próbálja emelgetni a popsiját, de még nem megy a négykézláb.... Tudom, hogy paramami vagyok, de fura, hogy 2 és fél hónapja van a forgás, és azóta nem látok semmi újat.....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hajni! :)
Szerintem is jó hely lenne a talinak! :)
Mérés: tényleg leszoktam, amikor elutaztunk, aztán szépen lassan vissza... először csak az esti kaját mértem, aztán a reggelit is, a végén meg már a hajnalin kívül mindet. Lehet, hogy gondolok egyet és kölcsönadom a mérleget, hogy ne essek kísértésbe. :oops: :)

Aanda! :)
Én is sokat járok a Penny-be, és a fagyasztott cuccokat is ott veszem. Tényleg jók! Meg én a nedves törlőkendőt is ott veszem (80 db 329 ft). Nekem bevált, pont akkora és olyan nedves amekkora kell.

Más:
Nálunk a dm-ben most olyan akció van, hogy ha bármit veszel (akár egy rágót), kapsz egy 15%-os kupont, amit a következő vásárlásnál lehet beváltani (május 31-ig). Addig tart ez az akció, amíg van a boltban kupon (az itteni eladók szerint még kb. 2 hét). Én mostanában minden nap bemegyek és veszek egy darab bébikaját, hogy gyűljenek a kuponok, aztán majd szépen beváltogatom őket, ha több minden kell. Nem tudom máshol van-e ilyen, de gondolom igen. (Ja, és nálunk már az eladók ajánlják fel azt, hogy ha valaki több dolgot vesz, akkor a legolcsóbbat teljes áron kifizettetik, kap egy kupont, és a többit már ezzel a kuponnal 15%-kal olcsóbban veheti meg.)

Kép Kép
kismokus
 
 


Szombaton áram nélkül maradtunk. :evil: Gyertyafénynél fürdettünk. A csjokat különösebben nem zavarta.
Tegnap meg net nem volt. :evil:

Vasárnap meg megvettük a babakocsit.
Kép :)
tök jó, még én is pillanatok alatt összecsukom és kinyitom. :), fel tudom emelni, berakni a kocsiba. A másikat csak Apa tudta és le is kellett mindig venni egy kerekét, hogy beférjen.
Nézegettem én is azt a csacsit, de végül a tesóméktól ezt fogják kapni.


Kép

Rápróbáltuk őket a brendonban, nagyon élvezték. :)

Hajni!

Ez a játszóházas tali nagyon tetszik! Benne vagyok!

Bandika!

Nagyon jóképű kis legényke Balázs, gyönyörű szemei vannak. elolvadok tőle! :)

Zsebi!

örülök, hogy csak a 3 napos láz volt! Akkor most már hamar rendbejöttök.

Aanda!

Sikerült Siófokon találni apartmant! De jó! Olyan gyorsan itt lesz, mindjárt mehettek nyaralni! :D
Mi Györökre jártunk gyerekkorunkba sokat.

Lili!

A hintőport nekem sem ajánlották, mert összegyűlik a hajlatokban és jobban kidörzsöli a bőrt. Nekem Maja volt ilyen, neki a sudocremet használtam a nyakára és rendbejött.
Most viszont Gaja szája körül katasztrófa.
Egyrészt ömlik a nyál a szájából, másrészt ahogy szopogatja az ujját, a többi ujja hozzáér a bőréhez és, piros pöttyös, meg fényes lett a bőr. Szerintem egy kis gomba is van rajta, úgyhogy én lekentem a boraxglicerinnel, úgy tűnik bejött, mert javul.


Tejterméket, joghurt, túró, kefir, sajt, ti milyet adtok a babáknak.
Beszeretném vezetni.
Ja és szombaton bevezettük a májat. Nagyon izlett nekik.

Apa beiratott vezetni, hétfőn és szerdán járok KRESZ-re, de már most para vagyok a vizsgától. Két napja állandóan vizsgázom álmomban. Ha rajtam múlik akkor még halogatom egy darabig.

katyerina
 
 


Sziasztok!

Bandika,
milyen ügyes a kisfiad!

Kismókus,
Penny-s nedvestörlőt még nem próbáltam,de majd veszek,ha azt mondod,jó!Én a teszkósat és a Pamperst használom.

Még mindig nincs akcióban a teszkós pelus,kezdek kifogyni!Most vettem Pampers sleep&play-t,de az sem olyan jó,mint a teszkós!

oltás:igaz,hogy tegnap nem volt semmi baj,de ma reggel a Márk már fél 5-kor felkelt és nem tudtam visszaaltatni!Hőemelkedése is volt.Most az Arni nyűgös,szintén hőemelkedés és nem akar aludni!

Andi
Kép
aanda
 
 


Katyerina!
Én is féltem a kresztől még jobban a rutintól a forgalomról már nem is beszéle. De simán vettem az összes akadályt és még élveztem is. Nagyon jó oldalak vannak ahol a kresz vizsgára lehet készülni.Ugyan olyanok a kérdések meg mindten mint ami ott lesz. :) Biztos ügyi leszel.

Jó az új járgányotok. :) Azért egy bergon után nem is csodálom hogy könnyebbnek érzed ezt a kocsit. És a csajok mit szóltak hogy el vannak azért valamilyen szinten választva?

Andi!
Remélem csak az oltás miatt volt ez a reggeli nyügi nálatok. Bár nálunk Balázs még mingi nagyon nagyon nyügs semmi nem jó neki... nehezen viselem ezt én is. :( De csak helyreáll már minden....

Szerintem márciusban tuti akciózni fogják a pelust mert már elég rég volt az utolsó és áltl két havona azért szokott lenni rá kedvezmény.

Bandika!
Nagyon aranyos a kisfiad. :) Imádam én is a sok habtapinakt de meg kellett már válnom tőle mert a kis gazfickóim mindet állandóan szétszedték én meg megutnam a kirakózást vele. :oops: :oops: :oops:

Kismókua!
Én is ki fogom próbálni a Pennys törlőkendőt de illatra milyen nem túl intenzív. Mert a Tescossal pont az a bajaom hogy olyan intenzív az illata és ilyen női parfümre emlékeztető nem kisbabára. Ezt azért nem veszem pedi gamúgy nedvességre méretre, vastagságra marha jó lenne....

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Elég régen írtam, de időnként be-be néztem. Láttam, hogy nemrég írtatok a napi étkezésekről. Ezzel kapcsolatban rendszeres a dilemmám, mert általában fél 8-8 körül kezdjük a napot. Doki szerint fel kellene kelteni 6 kor az első evésre, hogy 3 óránál ne legyen kevesebb az idő ami eltelik két evés között, de egyszerűen képtelen vagyok, amikor olyan jókat alszik és általában magától kel 7-fél8-8 körül. Így eszünk:
- először fél 8 vagy 8-kor tápszert.
- aztán két és fél óra múlva eszünk vagyis 10 vagy 10:30 (mert már nagyon kezd is álmosodni, és hogy ne maradjon ki sokáig evés) gyümölcspépet.
- majd fél 2 kor főzeléket
- kb fél 5-5 kor szintén főzeléket
- és fél8-8 kor ismét tápszert.
Előfordul néha, hogy a fél 5-ös evés kissé kinyúlik alvás miatt(de ez ritkán) és akkor az utolsó főzelék és tápszer evés között is csak 2,5 óra telik el. Mert általában este 8 fél 9-re már elájul vagyis menni kell aludni.

Szerintetek gond hogy nincs meg a 3 óra?? Az orvos nagyon tágra nyitja olyankor a szemét mikor ezt mondom (már 2x jöttem Neki ezzel és már nem is merek) és mindig az ébresztéssel jön, de én sajnálom felébreszteni a gyereket. Kellene???
Segítenétek ebben, hogy rosszul csinálom-e hogy nem ébresztem és a 2,5 órás étkezéssel bajt teszek-e?!

Kispotykánk most 8 hónapos. Nincs valami táblicskutok hogy ebben a korban miket ehet, illetve hogy milyen korban mik mehetnek?
Néha úgy érzem nem elég változatos a kajcsink.

Köszi előre is a segítséget.

Kép
potykamanó
 
 


Potykmanó, az én fiam még nem ilyen idős, de nekem eszembe sem fog jutni felébreszteni!!!!Én úgy állok a védőnő és orvos témához, hogy mindig azt mondom, amit hallani akarnak...mert úgy érzem, én ismerem a gyerekemet...
Vendég
 


Potyka!

Mérhetetlenül ostoba az az orvos, ne foglalkozz vele! Tök jól esztek!

tábla:
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm
20140901102739
 
 


Sziasztok Lányok!

Potyka!
Örülök hogy hallok felöletek! :D
A multkor azt hiszem Emma tett fel egy jo kis táblázatot!!
Szerintem se keltsd a picikéd mert ez igy tök jo ahogy eszik mg föleg ahogy alszik!!!Én csak tudom (egy éjjszakai pillangoval)!!

Hajni!
Szerintem is szuper ez a hely talinak!!
Nagyon helyes ez a zebra!!!
Én járássegitöt rendeltem még karácsonykor az oroszlánost de nem érdekli sajnos Ágolyot!Néztem én is ezt a zebrát!!! :D
Én olyasmit keresek ami ilyen 3:1-ben kisauto vagy kismotor.Amit én is tudok tolni az utcán (hosszu tolokarja van)és ö meg ül rajta(körbe meg van ilyen kis rész hogy ne essen le rola)késöbb meg át lehet alakitani hogy ö hajtsa!Keresgélek én is neten!

Kismoki!
Nagyon jo az ötlet DM-ügyben!Én ugy szoktam szolni,hogy a matricákat el ne felejtse! :evil:
Mert "véletlenül" mindig lemarad!

Katyus!
Brutál jo a babakocsi!!
Én is leakarom cserélni az esenyöt a bugaboo bee-re!
Én ma adtam Ágolyonak elöször spenotot!
Ette szépen(de elsöre mindent megeszik)!
A májat hol vettétek?
És hogy csináltad?Mibe tetted?

Bandika!
Nagyon édes Balázs!!
Annyira cuki ahogy a kis piskotáival áll!!!


Kébzeljétek,Ágoston két napja felállt!!
A kiságyba elöször és mivel azzal a lendülettel elengedte a szélét olyat perecelt hogy csak na! :?
De probálkozik mindenhol,olyan édes ahogy áll azokon a kis sonkákon!!!A kis térd háj kibuggyan,megzabálom! :lol:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó,

http://www.jatekfutar.hu/altermekcsoportok/babataxi/

http://www.jatek-city.hu/index.php?cPath=592_946_947

De szerintem biztos megszereti az oroszlánost is. Milyen az a b. bee?A zebrát én is későbbre rendeltem, majd "belenő"! :lol: Gratula Ágostonnak. Olivér még csak térdel, próbálkozik felállni, de még nem bírják el a lábai. De így is olyanokat borul, hogy csak úgy koppan a feje! :roll:

Katyerina,
Olivér ma evett először májat! Kecskeméti sütőtök-máj! Az egészet megette! :D Tényleg nagyon szép a babakocsi! Nekem dísznek van a jogsi, újra kéne járnom tanfolyamra, ha vezetni akarok, mert most az első sarkon összetörném magunkat, az tuti!

Andi,
jobbulást a fiúknak!
20140901102739
 
 


Hajni!
Nekem ez most nagyon tetszik és kint meg is tudtam nézni!
Szerintem nagyon jo!
http://www.bugaboo.com/movies/bugaboo_bee/bee_film/

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Nagyon ügyi Ágolyó! :D

A májat én hentesnél vettem, csirkemáj. (magunknak sütöttem). Nekik egy felet megfőztem vízben, a borsópürébe raktam, de nem pürésítettem, hanem csak kis darabokra vágtam és a pürével együtt ment a szájukba.
klassz a kocsi!

Zsebi!

köszi a bíztatást a vezetéshez!

Hajni!

Nekem meg itt az ideje, hogy megtanuljak vezetni. A múltkori fogorvos mizéria után. Apa hazarángatva, hogy vigyázzon a kicsikre, a szomszéd meg elvisz fogorvoshoz, vagy taxi.... és ez 2 hónapon keresztül minden héten kicsit macera. vagy az egész család bepakolva a kocsiba.... muszáj lesz vezetnem.
Csak valahogy túl kell élnem.

katyerina
 
 


potykamanó írta:Doki szerint fel kellene kelteni 6 kor az első evésre,

Szerintetek gond hogy nincs meg a 3 óra??

ébressze a doki a sajátját... ekkora hülyeséget én még nem hallottam :evil:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


zseboroszlán írta:Kismókus!
Én is ki fogom próbálni a Pennys törlőkendőt de illatra milyen nem túl intenzív. Mert a Tescossal pont az a bajaom hogy olyan intenzív az illata és ilyen női parfümre emlékeztető nem kisbabára. Ezt azért nem veszem pedi gamúgy nedvességre méretre, vastagságra marha jó lenne....


Zsebi! :)
A Penny-s parfüm-mentes. :) Egész enyhe illata van, bár az is lehet, hogy én már hozzászoktam, és azért nem érzem. :?

Kép Kép
kismokus
 
 


Csajok!
Lányos anyukák!
Van egy nagyon szépséges Next szettem9-12 hoig!
Egy rozsaszin kardigán és egy édes kis fehér gatya hozzá!
A keresztlányomnak rendeltem de elment Amerikába és mire hazaért kicsi lett neki! :?
Ha valakit érdekel szoljon!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


ezt a buga beet én is néztem már, Anikó :) szerintem küldtem is linket róla :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Anikó

csúcs ez a babakocsi, mennyibe kerül? lehet itthon is kapni?

Lányok,

a müllerben a legolcsóbb a törlőkendő, 4X80-as kiszerelés 1200 ft és szuper. előtte níveát használtam, amiből 72 db volt 700 ft és nem volt ennyire jó.

olyan jó játékokat, meg linkeket tesztek fel, nem győzök csemegézni ezeken a honlapokon.

Manó,

szinte ugyanezekben az időpontokban eszünk, kivéve a délit, az nálunk fél 1-kor van. nekem meg se fordult még a fejemben, hogy ébresszem Olivért, inkább oda állok mellé és gyönyörködöm benne reggel, akár fél óráig is. a rekord 3/4 8 volt, hogy felébredt, akkor is hagytam volna aludni akár tovább is.

Zsebi,

kimentem ma megint a lidl-be, hiánycikk ott is a tök. na, akkor a brokkoli jön előbb.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Sajnálom hogy potyán mentél itt tényleg volt ami Dunaharaszti felé van anyukám vette nekem már készert is egymás után.

Megnézem itt merre van Müller mert már olyan sok jót írtatok róla és eza törlőkendő nagyonkedvezményes. Éna DMest szoktam venni imádom azillatát is a minőségét is de az is jóval drágább ennél.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


A müllernek ez a neve hogy müller???mert még nem hallottam róla és annyi minden jó árut hallottam mostanában de nem tudom mi ez a cég pontosan... :oops:
Vendég
 


Müller Pesten csak a ferihegynél lévő stopshopban van, sehol máshol arrafelé

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


köszönöm....hát ritka messzi van... :cry:
Vendég
 


Lányok

eszik valamelyikőtök babája Milupa SOM-ot?
ha igen, szereti a gyerek?

Tényleg, hol van a müller honlapja? csak a németet találtam meg.

Kép
zsuzsi73
 
 


müllernek nincs magyar, csak a német.

a som az szójaalapú, nem???

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


szóval ha nem muszáj szójásat én nem adnék neki.
ha igazolt tejallergia van, az más, de amúgy nem

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


http://www.mueller.co.hu/
ez a honlapjuk, a google-ben ezt dobta ki...
Vendég
 


Orsi!
Nem nekem küldted! :(
Akkor már rég ráröppentem volna! :wink:
Kint láttam az El Corte-ba és megakartam venni,de mondtam a férjemnek hogy eladom itthon az esernyöt és ugy is megyünk május végén Spanyolba és ott megveszem!És akkor nem viszek babakocsit és azt hozom haza!Annyi cuccunk volt most hogy nem akartam egy plusz csomaggal többet! :?

Katyus!
Akkor én is kiprobálom a májat!

Zsuzsi!
Itthon még nem de ami késik nem mulik mivel a Brendon már árul Bugaboot!De még csak a Caméleont!
Hallottál valami jot erröl a tápirol?
Én Similac+vassal adok Ágolyonak!Nagyon szereti!

Zsebi!
Meggyogyult Balázsod?Pöttyök?

KépKépKépKép
aniko24
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: