Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

megjöttem tanácsadásból, röviden: 2 védőnő volt, dokinénim beteg. fél kilkót híztam 2 hét alatt:) vérnyomás alacsony, pisi negatív, örülök neki.
pont most nem volt a dokinő mikor meg akartam kérdezni mehetek e dolgozni, meg mit csináljak a torkommal, még mindig fáj és ma már a lábaim is(sajnos nálam a láz így kezdődik). erre azt mondták a védőnők hogy kedden úgyis mennem kell AFP-re (15 hét 4 naposan, nem korai?) ne menjek míg fáj a torkom, kedden úgyis hiányoznék délelőtt.
na most akkor mi legyen.?
a gáz, hogy csüt legkésőbb be kell szólnom a munkahelyre, mert akkor visszaállítják az infóórákat az én órarendem szerint., és akkor ugye szólnaka gyerekeknek hogy ne jöjjenek be nulladik órára, h én úgyis leszek fél 1kor.
na most legyek okos.Férjem sem mondott semmit.....
Úgy döntöttem csütörtök délelőttig várok, addig úgyis eldől mi lesz...
szóval én jól elkenődtem, meg már annyira fájnak a lábaim, a nap sem süt ki.......

bocsika mindenkitől, nem akarok rossz hangulatot kelteni, ez ma nekem egy szar nap.
de mindenkinek örülök.
el is dugulok, ledőlök a tévé elé..... csinálok egy finom teát
ja a lényeg, bementem hogy veszek egy két pólót, erre még csak pulcsik vannak, gatyát sem vettem nem tetszett. szerintem eleve úgy állt neki az agyam, hogy ma nem kéne vásárolni. a lényeg egy bugyikát vettem.

pusz mindenkinek!!!!

Kép
andyfekete

Viri
FANTASZTIKUS a hőd!!!!
Tuti baba van bent. nem lehet más! Jajj annyira örülnék!!!

Andy
Várj csütörtökig és meglátod hogy vagy. Addig is pihenj sokat és ha kisüt a nap menj sétálni.

Kép
Kép
nati80

Nati: nekem is tetszik a görbém. Ilyen szépet még sose produkáltam :)

Andy: én korainak tartom az afp-t 15+4 napra. Én annó 16+4 napos koromba voltam. Szerintem erre kérdezz rá a dokidnál, és nem a védőnőtől. Hát a melót meg nem tudom, szerintem hagyd ki még a jövőhetet, mert ha most fáj a torkod, meg úgy érzed lázad is van akkor jobb, ha pihizel.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág:
nagyon szép a hőd, drukk hegyek, hogy baba legyen odabent!!!!

Én is júniusi vagyok :lol: 06.04
Akkor igy jövünk sorban 4-5-6 :lol: :lol: :lol: Márti, Kisvirág, Magdolnam.

Magdolnam:
gyere aztán mesélj milyen volt az új autóval :lol: !

Kép
Kép
Kép
f.marti

http://ticker.7910.org/
ha gondoljátok nézzetek be ide, annyi sok szép és jópofa vonalzót lehet késziteni :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!!

Csak beugottam gyorsan!!
Nati, Lilla!!
A privit továbbküldenétek, iwiweset is nyugodtan!! eGyszer majd meghálálom :-)

majd este ha még lesz eröm jövök!!

Kép

Kép
dbabett

Viri
A másikra is írtam, nem bírtam megállni, hogy a hődre ne reagáljak. Egyszerűen szuper. A tegnapi hőleesésed tuti, hogy valakitől volt. :lol: :lol: Remélem, nem akarom elkiabálni. DRUKKKK!!!

Holka
Ettől a kis kukacostól én sem tudok betelni. Nagyon jó sztárfotó. Szerencséd van, hogy ilyen korán megláthattad a micsődáját. :lol: :lol:

Írja meg mindenki, kinek mi kell Babettről, és küldöm!

Márti
Még nincsenek eredmények? Írd ám meg mindenképp!

Kép
p__lilla

Ja, elfelejtettem írni, hogy én 05.25-i vagyok, úgyhogy beelőztelek titeket. :lol: :lol:

Magdolnam
Jó vezetést hazafelé. Élmény lesz az új kocsit vezetni. A VW a legjobb kocsi, de csak a Skoda után. :lol: :lol:
Én is imádom a kocsikat. Vezetni is. Nekem Skoda Fabia van. A családunk csak Skodát és VW-t vesz. Úgyhogy ez tuti jó választás. Biztos a babának is tetszeni fog. :lol: :lol:

Kép
p__lilla

Szia Lilla!!
Nagyon köszönöm!!

Csináltam egy vonalzót... lehet, hogy még korai!! De az elözöekböl kiindulva, minden pillanatot szeretném kiélvezni!!

További szép napot!!

Kép

Kép
dbabett

Viri
Az nagyon jó jel, hogy érzed a szúrkákat. Ott van a baba, ahol szúr. Oda épült be. Tegnap óta érzed, ugye? Akkor esett le a hőd, akkor kezdett beépülni. Most már mindennap szúrkálni fog, hogy érezd, ott van. :D

Én sajnos nem érzek semmit, úgyhogy nem hiszem, hogy van nálam valaki. :cry: A hőm meg szerintem siralmas Viriéhez képest. Össze vissza ugrál.

Kép
p__lilla

Babett
De jó a vonalzód! Zavartalan terhességet kívánok neked! Jajj, annyira örülök, hogy sikerült.

Kép
p__lilla

Lilla: én is remélem a baba miatt esett le a hő, és valóban tegnap óta szurkál. :) Már nagyon várom a hétvégét. Nőnapra csinálok egy + tesztet :) Szerintem nem vészes a te hőd se. Nekem volt, hogy jobban ugrált. Úgyhogy ne add fel!!!!
Én is kérem az iwiwes Babettet.

Márti: a babás vonalzómat innen fogom megcsinálni. Nagyon jópofák ;)

Babett: nagyon édi lett a vonalzód. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Babett! Halk gratula!! :lol: :lol:

Viri! Remélem baba van a pocidban :wink: :wink: szurkolok nektek!

Márti! Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly baja Huninak!

Nati! Jó lenne ha neked is sikerülne.

Muffin! Majd sürűbben jövök :P

Én vagyok az első 05-18

Nagyon szomorú idő van, semmihez nincs kedvem, nyomott vagyok :(

puszi

Kép
Kép
odri

Magdolnam! Sajnos még nem tudom. 19-én megyek AFP-re, utána lesz UH, talán megmutatja magát :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

odri!
mikor elmész afp-re pontosan hány hetes és hány napos leszel?
mert én 15 hetes és 4 napos.az jó?
a beutaló szerint
afp, hcg, ue3 meghatározás a terhesség 14 és 20.hete között.
akkor mégsem baj hogy előtte 2 nappal megyek, mint hogy betölteném a 16-ot?
remélem jól számolátk a védőnők.

Kép
andyfekete

Andy!
Mikor megyek AFP-re elvileg 16 hetes leszek. A dokim a baba korát számolja és nem a mensi elmaradásától számitott heteket. Szerdán voltam nyakiredő vizsgálaton, akkor voltam 12-13 hetes. Megmérte a babát és asszerint számolta ki.
AFP-kor nézik a hepatitiszt is.
Szerintem kérdez rá dokidnál ő biztosan jobban tudja, mint a védőnő.

Kép
Kép
odri

Viri
Privi ment.

Kép
p__lilla

Lilla
Elküldenéd nekem az iwiw-es privit?

Kép
Kép
nati80

Nati
Küldtem.

Kép
p__lilla

:oops: :oops: :oops:
Bocsika
Már észrevettem.

Valami tüneted???

Kép
Kép
nati80

Hát én nagyon el vagyok kenődve. Azt érzem hogy ez a hónap nem jött össze. Ugyanazokat a tüneteket érzem mint januárban. Túlzottan beleéltem magam megint. Próbálok + lenni, de nem megy. Most nagyon nyűgös vagyok egész nap, nem tudom mitől, de mensi előtt szoktam ilyen ingerült, feszült lenni.

Kép
Kép
nati80

na itten vagyok, megvan az én kis drágaságom! Nagyon jó kis járgány! Persze a Skoda semrossz :lol: A kutyuskáim meg sem ismertek! Megugattak, olyan édik voltak.
Nati, még ne légy elkenődve. Azzal még ráérsz, de lehet nem is leszel, mert kismami vagy!
Holka, édike a kis fütyised!
Kismamik, nevekkel hogy álltok?
magdolnam

Sziasztok!

Viri :)
Ez nagyon jó hő!!! Sajna én pont aznap nem mértem, amikor volt a beágyazódásos vérzés, mert hajnalban indultunk Erdélybe, és akkor nem akartam megmérni, túl korai lett volna.

Lányok, a Babettal kapcs. dolgokat elküldenétek?? Nem vagyok képben, mi is van vele...

Babett :)
Én is gravi-hcg-t csináltam, (többek között..) és én is este csináltam meg, és rögtön megjelent a két csík!

Nekem még ma is fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni......más tünet egyenlőre nincs! Ja, mell nagy!!

Magdi :)
Gratula a kocsihoz! Én Chevrolet Lacettivel közlekedem! Imádom!

Lilla, Nati :)
A ti hőtök is igéretes!!

Bocs, ha valakit kihagytam, de már igen fáradt vagyok.

Jó éjt!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Nati
Ne add fel a hónapot. Lehet a babától vagy ingerült. Mensi még korai lenne.

Nekem semmi tünetem. :cry: Se szúrka, semmi. :cry: :cry:

Magdolnam
Élmény volt vezetni, mi?

Kép
p__lilla

Lilla
sajnos nem korai hogy megjöjjön, mert általában napokkal hamarabb megérzem és ha most az eddigi átlagot követem akkor hétfőn megjön. Tudom túl korán, de ez van.

Magdolnam
privi ment

Kép
Kép
nati80

Nati
Szerintem jó ez a görbe.
Hétfőig még van ideje beágyazódni.

Kép
p__lilla

Lilla
Az igaz, de ha gyenge továbbra is a sárgatestem, akkor nem marad meg.

Kép
Kép
nati80

Azért bízzál Nati, hátha.
Mit írt Leo a sárgatestre?
A dokid nem adott rá valamit? Vagy mit mondott?

Kép
p__lilla

nem adtak rá semmit. Leo annyit mondott hogy valamivel meg kellene támogatni. Talán a következő ciklusban elkezdem inni a palástfüvet.
Bízok! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Na megyek jó éjt! Lemerült a laptopom, felteszem tölteni és megyek tusolni. Párom sincs itthon, talán kisírom magamból most a bánatom.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok lányok!
Na megvannak az eredmények.Nagyjábol minden ok, csak 2 érték tér el a normálistól, de azt mondják ez sem vészes nagyon...
Az MPV alacsonyabb 6,3 és a minimum 8 kellene legyen, és az eosinofile magas, a max. 3, neki meg 3,990. Ami utal fertőzésre valami parazitáktol, vagyis lehet streptococus...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ditta!
Akkor csak jó lehet ez a Gravis teszt :-)

Nati!!
Összejön a baba!! Ne add fel a hónapot!!!

Lilla!
Neked is nagyon szurkolok!!

Megyek lányok készülök a holnapra... :cry:

Köszönöm a biztató szavakat!!! Sokat segítenek!!

Jó éjt!!
HOlnap lehet, hogy nem jövök... még nem tudom.

Kép

Kép
dbabett

ÁÁÁÁ!!!Ezek a fiuk nem is Thomas rajongók... :wink: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Úgy örülök, mikor raksz fel képet a fiúkról. Olyan aranyosak.
Jó hír, hogy nincs komoly baj. Majdcsak adnak olyan gyógyszert, ami használ.

Babett
Köszi a drukkot. Remélem bejön.
Gyere holnap is, ha van időd.

Kép
p__lilla

Lilla:
én meg mindig félek, hogy megköveztek, annyit dicsekszem a fiaimmal :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt!
Andi, Afpre a betöltött 16.héten küldik az ambert (amit a vonalzód kiír) Ha előbb mész, szerintem eltérő eredmény lesz. De a védőnőkről nem mondok semmit. Az enyém meg akarta magyarázni, hogy a 17.hét végn kell menni. De én 16.hét 4.napján mentem és tökéletes lett az eredményem!

Gyerekek csak még egy szó a kocsiról.... basszus egész éjjel a kocsival álmodtam, tökre kivagyok :shock: alig aludtam. Apám belémbeszélt sok baromságot. Meg hogy rakassak 86millió zárat bele. NEmtom hogy de elérte, hogy frászban tartson. Így is van benne 2, de nem nyugszom addig, míg nincs benne riasztó és váltózár. Potom 100ropi.... hiphop előteremtem :roll: :evil: Annyira gyönyörű :lol: még após is elismerő szavakat mondott, pedig ő minden autót lefikáz, csak a toyota a jó, mert neki az van.

Hú ma nagyon sok felé kellene mennem :s és jönnek ma teraszt csinálni, hű de várom már
magdolnam

Milyen helyesek a fiúk! Állandóan nagyon vigyorognak :lol: Hülye nyanya, aki leszólta :evil: beszólt
magdolnam

Sziasztok!
Andy
nem jó. Várd ki a betöltött 16.hetet után menj csak. De én nem értem ....csak egy beutalót kaptál a védőnőtől,nem? És az ugyse napra pontosan szól. Ez csak egy vérvétel.... pl. nálunk a laborban veszik le majd a védőnő kezébe kell nyomnom a kémcső vért és ennyi.

Márti
jaj,de jó,hogy nincs nagy baj. Édesek a fiúk és nagyon hasonlítanak egymásra..az orruk,szájuk teljesen...

Nati,Viri,Lilla
hááát én szétizgulom magam miattatok!!!!!!!!!!! Annyira drukkolok nektek!!

Magdolnam
mikor Henit vártuk az esélyes fiúnevek voltak:
Koppány(de mondjuk ezt csak apuja akarta nagyon....én meg nagyon nem :roll: ),Levente és Máté. Most tetszik a Benedek és a Nimród. De igazságszerint fogalmam sincs mi lesz a neve....
bár szívem mélyén már Benedekezem :lol:

Erika
szóval akkor maradtok... te picit jobban vágytál erre a verzióra,ugye? Nektek is megy a drukk ám!! :lol:

Nati
tudom,hogy ezek a legnehezebb várakozás előtti napok. De ha most megjön akkor ugyis megjön ha pedig "bababent" van akkor ne amiatt legyen baj,hogy teljesen bestresszeled magad!!!!!
tényleg icipici pozitív gondolkodás muszáj!!!!!!! Ne haragudj,hogy leírtam....csak olyan rossz olvasni,hogy már most elkenődsz pedig lehet,hogy tényleg megindult már benned egy kis élet!!! Szorítok nagyon!!!
holka

magdolnam
gratula az autódhoz!!! :lol:
holka

sziasztok!

tegnap két ismeretlen védőnő volt, ma felhívtam a sajátomat, abban megbízom. Azt mondta hogy a 14.hétben nem szabad menni, a 15.hetet betöltve már lehet. Ezért küldtek most. végülis 2 nap, mert 15 hetes és 4napos leszek kedden reggel, pénteken tölteném a 16ot.
Nálunk Ajkán külön van a labor....
és külön van külön az AFP-vérvétel a 104es szobában a kórházban. majd azért ott is mondom hogy még csak 15 hetes és négy napos vagyok, aztán csak ráírják a papíromra. vagy hazaküldenek, hogy majd jövő héten.
És azt mondták nekem nyugodtan egyekk. Aztán mondtam a védőnőmnek, hogy éjjel 3-4 felé megébredek mindig és enni szoktam, úgyhogy nem igazán zavar ha reggel 8kor nem eszem, talán kibírom.
szóval akkor ez midnenhol máshogy van. mert nálunk lehet reggelizni és lehet menni a 15.hét betöltése után. azt mondta a nő, hogy a 18.héttől már nem jó, de akkor is megcsinálják, ha valaki nem tud előbb menni, úgyis ráírják hogy hány hetes.
most már nem telcsizek másik időpontért.

amúgy vettem szopogató tablettát, iszom a mézes citromosteát, reggel be is voltam rekedve, egyszer csak elmúli. ja és azt mondt a a védőnénim, hogy maradjak egy hetet otthon, nehogy még valamit összeszedjek a gyerekektől-.

Kép
andyfekete

Márti!
szépek a fiúk, gyógyulást. kaptataok valami gyógyszert? vagy továbbra is antimiotikum.?

Holka! te mikor mséz legközelebb megnézni hogy van e még valami a picurid mellett.?

lányok!
nagyon tetszenek a görbéitek. egy hét és minden kiderül!!!

Kép
andyfekete

úgy gondoltam jövő héten megnézetem a vérömlenyt.
Ma voltam 3/4 órát a városban és nem jött semmi barnás cucc.. :lol: és most olyan nyugodt vagyok.... Már ideje,hogy elmúljon ez a vacakság :roll: !!

Andy
tényleg fura,hogy ahány kórház,annyiféle rendszer... :shock:
holka

Sziasztok!

Viri, tuti sikerült ez a hónap, nagyon szép a görbéd!
Többiek nem elkeseredni!!!
Lilla, az én babás görbém sem volt tankönyvbe illő, cikkcakkos volt az is. Amúgy meg jó az a görbe, ne izgulj!

http://www.mynfp.de/display/view/18973/

Nati, feleslegesen ne parázz! Tudom nehéz, de várd ki ezt a hetet, és utána majd meglátod, hogy feleslegesen idegeskedtél. Tereld el a gondolataidat, kösd le magad valamivel, ne ezen járjon folyton az agyad. Láttad már a praktika magazin húsvéti számát? Készíts húsvéti díszeket! A kézimunka sokakat leköt.

Magdolnam, gratula a kocsihoz! Wolkswagen Polo, ha jól vettem ki a képen?

JA igen, a táblázatot csinálom tovább, ne féljetek, nem lettem befelé forduló és kismamikat gyűlölő. :) Erős vagyok és optimista. :roll:
Egyenlőre...

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást és Holka, nem haragszom hogy megírod a véleményed. Nem tudom mi ütött belém, de most nagyon rossz állapotban vagyok. lehet valami baci lappang bennem.

Tegnap olvastam, hogy ovu utáni fájdalmat a petevezető összehúzódási okozzák, mivel a petesejt így jut a méh felé. Szóval azért éreztem a szurkát és a görcsöket.

A hőm ma is jó.

Márti
Aranyosak a srácok nagyon. Tényleg nagyon szeretik a Thomast.

Jenny
Örülök, hogy itt vagy és + vagy. Figyelemelterelésnek sajna itt a szakdogám. Már alig van rá időm.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Délelőtt itt volt a barátnőm a kislányával. Kende úgy pörögött, hogy egy csomószor rá kellett szólnom, hogy vegyen vissza magából :lol:

Lilla: köszi a priviket. Megy fel a hőd. Juhhé :)

Nati: a te hőd is klassz. :)

Magdolnam: grat a kocsihoz. Vigyázz rá nagyon!

Márti: és most akkor kapott valami gyógyszert Huni? Nagyon jók a pizsik. Éljen a Thomas :)

Holka: én is izgulok ám. Alig várom, hogy reggel mérjem a hőm :)

Jenny: köszi a drukkot. Neked aztán elég cikk-cakk volt a görbéd. Örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz! Sok erő kell hozzá! De te erős vagy!!! ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Hú nagyon szép még mindig a görbéd! Én csak most vettem észre, hogy neked 36.6 on indult ovu után. Nekem rögtön 36.8 volt. Mikor fogsz tesztelni? Már annyira kiváncsi vagyok.

Kép
Kép
nati80

Hát a teszttel várok még pár napot. Elvileg szombaton leszek a 28. napon. Lehet visszaállt a normál ciklusom. Ha szombatig ilyen szép a görbém lehet ellövök egy tesztet is :)

Kép Kép
kisvirág_30

Van jelentőssége annak, hogy ovu után mekkorát ugrik a hő?

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Nem hinném hogy nagy jelentősége van, inkább a ciklus első feléhez van köze, hogy ott mennyi volt a hőd. De neked ahhoz képest felugrott és megy egyre fel.
Én nem tudnék várni, ha a helyedben lennék.

Kép
Kép
nati80

Nati: Én azért várok most. Már láttam sok nega tesztet. Most egy pozitívat akarok :) Meg nagyon tünetem sincs. Annyi hogy kicsit ingerültebb vagyok, meg a derekam kezd fájni, a melleim csak kicsit érzékenyek, és szurkál. De ezek mind lehetnek menzesz előjelek is, úgyhogy most nem élem bele magam semmibe.

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?