Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gabci, akkor látom, nem egyedi esett. Ezek még egy fél disznót is beleraknának a cumisüvegbe, egyben! :lol:

Kép
waterlilly

esett=eset

Kép
waterlilly

Azt még akartam, hogy Jutta!

Nem vagy követhetetlen a tápi mizériával. Csak azt nem értem, hogy a gyerekorvos, miért nem küld el benneteket kivizsgálásra?
Vaktában lövöldözés, hogy vmitől csak jobb lesz?! Ha a csökkentett laktóz tartalmú tápi volt a jó, akkor valószínűsíthető a laktóz intolerancia nem? Az okés, hogy kevesebbet egyen Dorka, de attól még nem gyógyul meg teljesen a pocija.
Mi volt a dokinál, mesélj!

Mire vissza nézek ide, mindig elfelejtem mit akartam még... :oops:

Kép
Kép
gabcii

sziasztok!
én vhol elvesztem... nincs semmi időm, mert bár most alszanak az ikrek, de annyi egyéb dolgom van (mint mindenkinek), és vhogy mostanában nincs kedvem a gép előtt ülni sem. meg a séta, meg a takarítgatás, meg az egyebek. DE olvasgatok, Marcellnek boldog hófordulót, Bibikének is, és Timinek vuduzok ezerrel.... +++++++++++++++++++++++ f*ngom sincs, mit kellene tenned, de irtó sz*rul hangzik ez az egész. együttérzek Veled, bár tudom, h ez édeskevés a gyakorlati megoldásban.

hozzátápiban mi most sehol sem tartunk még, mert tök sok tejem van: csak délután kell egy pici (kb 10-20 ml) pótlás Hubának, meg este fürdsé után esznek fejenként 100at, amivel alszanak 9től f6-6ig. az nekem szuper (ha nem dolgozom, annyira azért nem ;) ).

haptapi-takarítás: kb mint Kati, csak ritkábban mosok fel, mint szeretnék. de most indulok is...

uszi: mi csak tervezzük, de még nem voltunk. pedig az esti pancsolások nagyon indokolnák.

na, tényleg el, mert vár a házimunka, és még kedvem is van 8) :roll:
mindenkinek szép szürke napot és Jutta-féle nyugalmat! (szupi!)
:wink: :arrow:

Kép
an°°di

Szép jó reggelt! Most keltünk, igaz 2x-ra. :oops:

Zsu, Panka tényleg hasonlít Ádira ezen a képen, nagyon édes! :D

Gabci, szétröhögtem magam a főzelék cumisüvegből ötletén. Ezek az okos férfiak! Mikor majd ők megmutatják. :lol:
Ha meg Ádi nem eszik húst, akkor bizony vega lesz. :D

Nadinnak utólag is boldog miniszülinapot!
Mi pedig köszönjük a köszöntéseket.

Tegnap este Marci a TT üvegből 5 perc alatt benyomott még a félórás szopi után 100-at. Úgy reménykedtem, hogy ma is folytatódik a széria, de persze reggel már bevágta a féket.
Viszont a cumisüveggel vettünk TT játszócumit is. Hát abban olyan édes! Átlátszó a közepe és látszik a szája ahogy cumizik. Meg kell zabálni. Kicsit nagy, de érdekes módon ezt is szereti. Mégiscsak tud vmit ez a Tomi. :D

Na, későn kelőt várja a házimunka, szép napot nektek!

ukati74

Hello!

Nyugalom átszállt Dorkára is mert 8-ig aludt, utána 10-ig elvolt (ekkor volt egy kis nyügi is, de szerintem a pocija) utána evett gyümit, ásított 2-t, flvittem, énekelem neki, letettem és nyik nélkül 40 percet aludt. :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Hozzátápi, nálunk most marad a gyümi, a HA-s pépet megette, de az tele van laktózzal, szerintem így az is ugrik, majd ha hazajöttünk síelésből próbálkozom főzivel, de nem erőltetem... meg lehet mégiscsak Sinlac lesz, remélem 2x jobban bejön neki (remény van rá, mert a tejpép 3x-ra ízlett neki).

Délben megyünk dokihoz, most tök jó ha ad beutalót, mert éppen nekem nincs fél napom ezen a héten rendelőben ülni (pakolok-vasalok-mosok-meg átgondolom mi is kell 1 hétre Dorkának :roll: ) utána meg megyünk síelni, no majd utána, addig adja a laktózszsegény tápit és csók.

Na lépek is, mert mosni kellene! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, egy hét síelés? Hol? Lesz valaki veletek, aki besegít a Dorkázásba! Hű, de bevállalósak vagytok! :D
Vagy csak én vagyok túlságosan besz@ri, sehová sem merek elindulni gyerekkel meg fejőgéppel...

Kép
waterlilly

Andi, olyan jó, hogy sok tejed van! Rókica is büszke lenne rád. :wink:
Az meg, hogy ilyen szépen alszanak külön öröm.
Akkor dógozzunk. :D

ukati74

Ja, Prücsi, én meg azt hittem, hogy Ábelnek lesz még egy kistesója :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!!!!!!!!!! Kiri!!!!!!!! Igen ám gyönyörű nagylány, 8) ha nem lennék ilyen számítógép analfabéta :oops: de télleg! akkor tennék fel képeket. De a héten jön a hugom, úgyhogy lesz ez még így se. Most szombaton volt 8 éves. Timi!!!!!! Látod az én Pannim 8 éves és őt is nagyon megviselte hogy megérkezett a kistesó, pedig próbáltam úgy kezelni mint a nagykönyvben leírtakat, de nem igazán sikerült. Sírós lett és érzékenyebb sokkal. Azt is mondta hogy őt már nem szereti senki és hogy anya se foglalkozik vele. Aztán elmúlt. A Te helyzeteden ront hogy Maja pont a dackorszak közepén tart, és én is azt gondolom, nem tom ki írta, hogy ez a pulmonológiai dolog is lehet Nála lelki eredetű, hátha így jobban figyel rám anya és apa. Sajnos pulm. dokiügyben nem vagyok jártas (vagy inkább hála istennek)de a neten tuti van valami. NEM VAGY SZAR ANYA!!!!!!!!! Nekem is kettő van és sokszor gondolom hogy nem vagyok elég jó valamelyiknek. De a szar anyaság nem itt kezdődik én azt gondolom. Tudom nem írtam túl sok okos dolgot pláne ami még használható is lenne, csak Te is olyan ari voltál, mikor a Vivi kajálása miatt pánikoltam. Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puszi Kriszti :wink:

kikuka

Sziasztok!

Boldog hófordulót Petrának, Nadinnak meg Hubának, és Marcellnak!!!

Nálunk most némi hanyatlás van. Amit Vilkó eddig tudott, azt elfelejtette... Most heti 5ször kell csinálni a feladatsort, jövő héten pénteken kontroll a neurológián, hétfőn valszeg uszi!!! Voltunk a BHRG (hidroterápiás alapítvány)-nál, ott is megvizsgálták, értelmileg oké, egyébként ugye el van maradva. De hát ezt tudtuk, csak kellett az uszi előtt.
És 5 napig nem volt kaki :x Aztán glicerines kúp segített, sztem a banán miatt...

Áprilisban megyünk Berlinbe a testvéremhez, ez már tuti, jövő hétvégén Miskolcra rokonyokhoz, azt már nagyon várom.

Úgy vágyom egy jó kis koncertre!!!

És szerintem nem kérdés, h a tv nem jó a babócáknak!
Mindenkinek szép napot! Most már csak jön a tavasz!!

KépKép
1macsek

na mostmár Panni is kapott vonalzót, de hogy a Vivié mért csúszott beljebb?????????????????????????????? :shock: fokhagymám sincs..... :roll: :roll:

kikuka

Macsek izgalomra semmi ok. volt olyan, h Huba sem emlékezett rá napokig, h hogy is kell kúszni (nekünk azt kellett), aztán eszébe jutott, és nem húzta többé a fejét a földön! csak lestünk....

ja, és nem is írtam, h pénteken voltam sörözni csajszikkal. Nagykátán voltunk a szüleimnél ugye, és a szomszéd faluban lakó barátnőmék pont az utcánk végén lévő pizzériába szerveztek csajbulit. 9kor már aludtak a gyerekek, én 9:05kor már rendeltem is a barnasört (szigorúan tejszaporítás céljából) és 11 után mentem haza! nagyon állat volt! :lol:
na, lépek is, mert éhesek a gyerkőcök, aztán meg séta.
szerbusztok
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, szupi a tej, az átalvás, meg a sör :wink: :lol:
Macsek, csak nyugi, nagyon ügyes Vilkó, és hajrá uszi meg torna! Nálunk sincs tévézés ha Nadin kint van.
Kati, lehet elég Marcinak csak este a tápi?! És boldogot neki! Takarításos válaszokat köszönöm, akkor igyekszem összeszedni magam.
Kikuka, mostmár emlékszem, írtál róla, ő volt az elfelejtett Panni :lol: Kérünk képeket.
Jutta, sielés :shock: Ügyik legyetek, Dorka meg jól viselkedjen. Hova mentek? Én a mostani fizikumommal felcsatolni sem tudnám a lécet, mert nem bírok odáig lehajolni :shock: :oops: Ha ez nem változik, meg a súlyom, akkor kistesó projekt a közeljövőben életveszély...

KépKép
kertikiri

Kép
Kép
Szóljatok, ha valaki kimaradt, vagy frissítés, vagy módosítás kell.

Szép napot mindnekinek!

Sziasztok
Újra itthon.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok

köszi szépen mindenkinek,aranyosak vagytok :-)

pszhiológust egyenlőre még tolom,állítólag fél év a kőkemény dackorszak,nyár végéig várok,ha netán nem változik vagy durvul a helyzet elmegyünk.DE szerintem nem tenne jót neki a pszihomókus,most azt vette fel,hogy mindenkitől fél,mindenkit méreget,pár hete röpült apa,papa karjába most meg itt volt apukám és 3 lépés távolságot tart.Fél az orvosoktól is nagyon.szóval az ha elvinnénk még egy orvoshoz plusz fekete pontot kapnánk Majától.

lélek-fulladás: gondoljátok hogy hörghurutot tud produkálni a pszihé? én ezt nehezen tudom elképzelni

komp:nekünk van de még előre bukik benne,a konyhába abba lesz Bibuli.

forgás:néha forog Bibuli is

játékötlet:lufi

Kikuka
köszi :-)

Anett
megkérdezed tesódat,mik jöttek be hisztire????

köszi

Gabci
igen elötte is hisztis volt,de az csak hisztike volt :-)

naja állandóan mondja anyu ,hogy szörnyeteg voltam

mindig kérdezem Majától?fáj valamid?végigsorolok mindenét de azt mondja nem,kérdezem rosszul vagy?azt mondja nem

amikor ennyire behergeli magát nem lát,nem hall semmit

borzasztóra haragszom

hüle

Bibus is imád börrögni :-)

Andi

köszi neked :-)

örülök a sok tejcidnek

Hajni

most hogy áll Lilla evése?
szerintem is jó a havi hízása,nálunk is azt nézik
nálunk is volt ez hogy majdhogynem fogyott aztán most megint jobban hízik

Zsu

járássegítőnek híják,Maja kb 2 hetet használta :-)

nagyon cuki Panka ,jó az a macsek,látom szereti,pláne a címkét

bizony nektek sokkal könnyebb ,bocsi,de visszasírom amikor Maja volt ilyen picúr,még akkor is ha ő nehezebb baba volt mint Bibus

6-7 éves koráig???na ne már,kis hisztiket elviselek,de ezt nem bírnám addig az biztos

74-esekbe is vannak szép rugikák,lábfejesek is

Jutta
köszi neked is

bukós hát mert nem tudja hol a határ,bár ma nem zabál,lehet rájön hogy tápi mindig vaan :-)
annyira édes ahogy figyeli hogy csinálom a tápit ésúgy fogja az üveget :-) édes nagyon

Prücsi
lesz tesó???

hát nálunk biztos nem :-)

elmondanád hogy és mennyi ideig,milyen időközönkét hisztizik a fiacskád?

én is az oviba bízom :-)

Kati
emlékszel Ferikére?na Maja is így örjöng,csak nem bzél németül közbe

a harcos énem? -) meg van azt hittem tudom tartani magam,végülis sikerült is csak amikor elaludt akkor kifakadt belőlem,akkor írtam nektek.
Vendég

:) :) :)
Zsu!
NAgyon aranyos Panka a képen:)

Ákos már ezer éve forog oda-vissza. Körbe járja a franciaágyat, ugyan elég puha, földön v. járókába jobban megy. Annak ellenére, hogy hatalmas baba (nem kövér, csak nagyobb a korosztályánál), nagyon mozgékony, állandóan mozgásban van.

Timi!
Detto, nem vag egyedül. Az én jó nevelt, de eleven fiam mostnában. :twisted: :twisted: :twisted: ÁÁÁ álítólag csak a féltékenység jelei. Nem Ákost hibáztatja... csak egyszerűen sokszor bőg, hisztizik. Pottyognak a műkönnyek, világfájdalom az arcán, utcán, boltban, itthon...Nem szoktam panaszkodni, de ma már megint mondtam Mutinak. Szerencsére neki is van benne része, így megérti. Ő azzal nyugtat, hogy lassan elmúlik. Ha van kis és nagy kamaszkor, akkor ez most nagy dackorszak. :) Nincs elenszer, túl kell élni. Anno megkapta a taslit, de ez mikor felhergeli magát nem segít. Rossz, hogy tehetetlen vagyok. Mindent megteszek, nincs hanyagolva, mindene meg van...Nekem az jött be, hogy nem veszek róla tudomást, próbálkom terelni a figyelmét, többször bejön. Amúgy boldog, kedves, érdeklődő gyerkőc. Mindenkivel elbeszélget, udvarias, ha olyanja van. Ma már túl vagyunk egy hisztin. Konkrétan sárosan és vizesen jöttünk haza a játsziról.
Csak azt tudom ajánlani, hogy legyen délutáni alvás. Kikapcsolni mindent ebéd után, ne legyen túl világos a szoba és alvás. Feküdj mellé, mesélj, v. tegyél úgy mintha már aludnál. Más nem, legfeljebb álomba sírja magát. Piszok nehéz az első alkalom. Ákos ilyenkor vagy türelmesen néz minket, vagy már alszik.
Sok sikert és kitartást! Hamarosan jobb lesz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kikuka: nekem is kimaradt a nagylányod. Így, hogy lett vonalzója, könnyebb lesz követni. :wink: Elöbb nem akartatok tesót? Bocsi ha indiszkrét vagyok.
Macsek: usziba javasolták, hogy vigyétek Vilkót, vagy ti szeretnétek? Nem emlékszem rá, bocsi ha volt róla szó, de mitől alakult ki ez nála? Akinek ennyire türelmes és kitartó anyuja van, az sem lehet más. Ügyes gyerkőc Vilkó, a befektetett energia meg fog térülni.
Timi: Majcinak tényleg embert próbáló a viselkedése.
Mikor is megy oviba? Biztos vagyok benne, hogy jót fog neki tenni, ha gyerekek között lesz. ( Majd jól legépeli a fiúkat és levezeti a fölös energiát. :D )
Andi: úgy nézem, TE döntessz, meddig akarsz szoptatni. Vmit nagyon tudhatsz ( mert mint tudjuk, a szoptatás fejben dől el ugye... ).
Sörözés, tök jó. Én nem vágyom ennyire nagy dolgokra. Most azt tűztem ki célul, hogy végre legyen egy szabad estém, és átosonjak a pár házzal odébb lakó barátnőmhöz hajfestésre. :oops:
És, a mai nap fénypontja! Csak 4x börrögött képen kajával Ádi! :D
Ennek örülni kell! Vettem neki új kanalat. Puha gumiszerűt. Nagyon tetszett neki. lehet, hogy a kanállal volt baja eddig?

Kép
Kép
gabcii

Jolka!

Köszi a táblát. Esetleg az édesanya korát ( ha mindenki bevállalja) bele lehetne írni?
Meglepett amit Manóról írtál. Ennyire durva ez a dackorszak? :roll:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Irja már meg valaki ,hogy miért baj ha a gyerek nézi a tévét?

Köszi

Kép

Kép
mogyoland

Timi, Jolka:
hát, kitartást Nektek.
remélem rám nem ez vár. :oops:

Jolka:
köszi a táblát.

Mogyo:
én sem engedek tv-.t nézni, Marci napi 2-3 mesét nézhet és kész, amugy nem is szól nálunk.
Gondolom a szemének a vibráló kép nem tesz jót, avgy nem tom...
sztem ezt Neked kell eldönteni, ha később engeded nézni, akkor nézze, ha meg nem, akkor most se engedd.
Mi kicsinek nem engedtük Marcinak,most ez a napi 2-3 mese ( 1 mese kb 15 perc) van.

Andi:
sörözés. dejóóó Neked. Rád is fért. :)

Csajok:
ez most nem reklám, csak Ancsi írt pü-t a tupper pohár miatt.
Ha valakinek kell én tudok neki rendelni....

Timi:
most eszik Lilla, reggel 190 ml, délelött 150 ml pép, 2kor 80 ml pép.. meg ebből a pohárból iszik, ma is 40 víz, 40 tea. :)

Kép
Kép
h@jni

Ági!
Miért baj?
Hát....
:)
Pl. ha nem sík képernyős ,akkor még a szemét is rontja. Dokinéni anno viccesen megjegyezte, hogy ha veszünk plazmát, akkor nézheti. :)
Komolyan. Állítólag elég infot kap még a külvilágtól, elég azt megemésztenie.
De a tv-ben nagyon sok mindent lát-hal, még, ha csak mese is. Sok info egyszere. Nehezen emészti meg. Főleg éjszaka, alvás közben álmában, próbálja feldolgozni. Nem biztos, hogy jól sülne el. Érti? :);)
Másik oldal, hogy nagyon sok mindent is kap a tv-től. Főleg mi, egy kis nyugalmat. Manó választékosan beszél, sok olyan szava van, amit tuti nem tőlem hallott. A minimax mesék többsége tanulságos, életszerű. Hasonló mint a régi klaszikus, van jó és rossz, mindig a jó győz. De ami szerintem ok, hogy valóságos, vagyis haonlít pl. Sam a tűzoltó... De egyik sem erőszakos mese, nem lövöldöznek benne...Másik oldal, imádja a Piroska és a farkast. Sok könyvünkben butitva van meg. MÉg szerencsére meg vannak a diáim. Tehát Ő inkább a "horror" változatot ismeri. :)
Ákos is nézi a tv-t. De Őt még nem a történet érdekli, szerintem, hanem a színek és a hangok.
Manót majdnem másfél éves koráig nem érdekelte. Vagyis pár hetesen igen, de sok melléolvasás után, nem engedtük....Pedig szegény állandóan a hang irányába fordult. Aztán mikor terhes letem, és pihi kellett, jöttek a mesék. De még nem minimax, hanem dvd, de azokat is részleteiben nézte, hamar megunta. Aztán beraktuk a jégkorszakot, akkor volt az első olyan esett, hogy az ágyon ülve végig nézte. Imádta/imádja. De máig játszik tv melett, nem gubaszt előtte. Ismerősök gyerkőcének a reklám volt a minden. Ha nyűgös volt a gyerek éjszaka, az előre felvett reklámokat berakták, és hamarosan alvás volt. :)
Mindenki ki-ki dönti el mit enged a gyerekének, ha millió energiád van, és türelmed, akkor ki lehet kapcsolni a tv-t. :wink:

Gabcii!
Régiek életkora meg van, de kérek frissítést, mert azóta egy év eltelt. ;) Szívesen berakom.
Dackorszak. Nem durva, túl lehet élni, csak vannak nehéz pillanatok, na meg a gyerkőc vérmérségletétől függ. Van akinek nincs, van akinek van. Valakinek hamar, valakinek később lesz, vagy egyáltalán nem lesz. Nem baj, ha van, legalább mi is erősödünk, és nem kamaszkorban tépjük ki az össes hajunkat. ;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mogyó, azér' mer' kocka lesz a gyerek feje, azér' 8)

én 30 vagyok. most épp kb 27nek érzem magam ;)

na, el enni

Kép
an°°di

Jolka:
24

Kép
Kép
h@jni

Tv-re visszatérve.
Sajnos rabaji vagyunk. A megszokás, sorozatok rabja. Ne meg kell egy alaphang itthon. ;)
Andiiék éltvitelével értek egyet. Ugyan Ő anno dvd-el kompenzálta. :)
De most már jobban meggondolom, főleg, hog most jött meg a Áram különbözet, 45eft. :twisted:
Ezentúl, nem megy a tv magának, inkább elemmel müködő rádiót hallgatok, hanyagolom a mosogatógépet, felmondok neki, kézzel verem fel a habot...:);)
NYáron amúgy tök jó volt, hogy nem volt a nyaralás alatt tv, nem hiányzott. Gyerkőc is olyan ügyesen elaludt. Ha nem kapcsolmo be itthon, nem is igényli, bezzeg én. :) De most sem megy, megyek is millió dolgom van.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:) :) :) igen, kocka feje, és kerek pocakja. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hehe, Jolka én is a kerek pocakra gondoltam. most nem gáz, de a kövér kis/nagy gyerekeknek nem túl vicces az élet az oviban meg a suliban 8)
dvd... most is jöhetne, de elalszunk vagy 18as karikázunk :oops:
aztán majd az ovival jönnek a pokémonok, de az egy másik életérzés ;)
na, el mert uzsonna van meg énekelés

Kép
an°°di

Maja szitterkedik,mondom mit csinál a baba?azt mondja megfordította magát :-)

ma még csak reggel nyomott egy light hisztit :-)

Jolka
lehet nem tudod elképzelni,de Maja az istenért nem alszik napközbe,még este se akar,úgy kell lelőni.Ő amikor beteg még akkor sem fekszik el.Napközbe kb 3*5 percet ül a többiben mozog,játszik.Már mesét se néz újabban.Képtelenség elaltatni,de ha gondolod felrakom a vonatra aztán te megtanítod neki,hogy kell aludni :-)

bocsi,de jól esik ,hogy Manó is :-) de persze neki nem ilyen súlyos a hisztizője :-)

ő most eszik jól?hogy dícsérjeim is,Maja most eszik szépen,ma még a főzit is megette,gyümi ,husi csúszik neki

és a kedvenc játéka:játékseprűre ül és megy a banyabálba

Mogyó

tvtől szerintem nem lesz semi baja kölkeknek.Persze nálunk nem megy egész nap,de volt rá példa,volt simi manós korszakunk,teletubbie,majd elmo,de most abszolut semmi nem érdekli Maját.Viszont ne lehet tőle helyszínelőket nézni,ez kicsit érzékeyen érint,egyszer próbáltam kamuzni,amikor pucolták ki a halott nő körme alól a cuccot hogy kipucolják a körmét,de tetszett neki és csak nyomta a többi kérdést azóta nem nézzük :?

ez egyébként olyan mint a csoki,minél jobban tiltod anná nagyobb örömmel veszi ha megkaparintja

sikonyál Bibu megnézem

na még a mesékről a minimax megy csak a cntől jetixtől hánynom kell,de hát a klasszikusok is mind horros,elkezdtüka hófehérkét ,de nem bírja a lányom,fut a vadász elöl ez a riadt némber a kés meg a kezébe,hogy kivágja a szívét :shock: a banya meg azt mondja eltemeti élve ilyenke,durva

Andi
karika?ilyenkor?tudtok élni :-)

Hajni
örülök,hogy bejött a tupeer nekünk is az van :wink:

hát akkor Bibus most szeritem többet eszik mint Lilla 8) de figyu már nem hízhat mindig annyit mint eddig akkor nagyon puffi lenne :-)

Gabci
sajnos csak augusztusba lehet beszoktatni ,már nagyon várom :-)májusba vizsgálatok,június orrmandula kivétel,július szünet az oviba,nyaralás és augusztusba kezdi,nagyon várja,meg én is :-)
Vendég

hehe, a fél2-es kaja után fél4kor Lilla jelezte, h enne. 190 tejpépet benyalt és utána 40 teát. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Miss hiszti és Miss Bibus aki ismét hajvágáson esett túl hétvégén,most oldalt is Kép
Kép
Kép
Vendég

dehogy ilyenkor :shock: :lol: Timi, Gyula itthon sincs, teeeeee
most szieszta van/lenne :?

Kép
an°°di

Timi:
nagyon szépek a lányok. Bibu hatalmas lett.

Zsu:
akartam írni, nekünk is van olyanállatos labdánk, Lilla is szereti. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Atyám, Bibus sérója :shock:
Tv nálunk nem megy ha ébren van Nadin, és hamarosan a nappaliból is eltüntetjük. A hálóban azért marad, bár eddig meg onnan volt kitiltva :lol:
Hajni, örülök h eszik Lilla. Tuppert honnan rendelted? Én még vacillálok, hátha lesz türelmem megtanítani pohárból, és akkor kihagynánk a csőröst. Nadin még nem is iszik szinte semmit, se vizet, se teát. Szerintetek kéne szopi/tápi mellett, vagy csak ha már eszik szilárdat is, akkor az mellé??? Köszi előre is.

KépKép
kertikiri

Hajni: most, milyen időközönként eszik Lilla? Ez a mennyiség, már nagyon renben van! :wink: Örülök, hogy bejött a tupperes pohár.
Timi: te vágod Bibu haját? Nagyon jó lett a frizije! Majának meg tök jól áll, hogy nincs frufruja. Szépek ezek a lányok!

Tv: nem vagyok ellene. Bár azt sem szeretném, ha másból nem állna ki a nap, mint hogy a gyerek elötte ül.
Nekem egyébként nem hiányozna, ha nem lenne. Napközben be sem kapcsolom.

Ma nagyon figyeltem és megértettem, mit mondogat Ádi. "eggye, eggye, eggye". Mindezt hol cincogva, hol sikítozva, hol kiabálva. És közben úgy artikulál. Nagyon cuki! :D

Kép
Kép
gabcii

Kriszti!

Ha már eszik szilárdat Nadin, akkor kéne csak innia sztem.

Kép
Kép
gabcii

Kerti:
Tuppert akkor lehet csak rendelni, ha ilyen partira vagy mire elmész.
Én anyum barátnőjétől rendeltem, nekem sok cuccom van tőlük, szeretem.
anyumnak meg szinte mindene, ami katalógusban. :lol: :lol: :lol:
szval tőle tudok rendelni ha kell valakinek és esetleg nincs olyan ismije, akkor ezzel foglalkozik...
eddig lilla sem ivott ugye semmit. sztem amíg nem eszik pépeket addig nem baj, ha nem iszik... de nekünk már csak 2-3 tápi van, a pépek mellé meg azért kell kis folyadék..

Gabcii:
hát ma fél7 190 ml, fél10 150 ml sinlac, fél2 80 ml sinlac, fél4 után 190 ml tejpép. meg gondolom este fog majd olyan 8 körül tápit.
ma én is elégedett vagyok, főleg, h iszik is, eddig kb 140 ml-t. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

:? :twisted: Huba 15 perc sírás után elaludt. komolyan, ez a délutáni szieszta... valahol, sztem a költözés táján, kissé elrontottuk. pedig olyan szuperül ment régen. na, majd megtanuljuk újra. még jó, h Petra nem ébred fel az üvöltésre (bár nem értem, hogyan csinálja). nem bánom, ha nem alszik, félreértés ne essék, de a nyűglődés, ami egész este megy.. az vmi durva.

tuppert, ha jól tudom, pl a westendben is lehet, a folyosón található kis árusbódék egyikében. garanciát az infóért nem vállalok ;)

na, Hajni, de jó (hallottam, h leesett a kő :D )

Kép
an°°di

A TV-re azt mondta a védőnéni, hogy az idegrendszert károsítja. Bár én nem hiszem, hogy napi 10-15 perc, amennyit elcsíp belőle a kis cseles különösebb kár okozna. Mondjuk az ajánlók meg a reklámok villódzásától én is idegbajt kapok néha.
Egy ismerős kislány kajakra raklámfüggő. Anyósomnál vendégeskedett, próbálta megetetni, de közölte, hogy amíg nincs reklám a tv-ben, addig ő sose szokott enni. Úgyhogy bevonultak a szobába és kivárták a reklámot. :D

Hajni, tök jó. :D Ha esetleg visszaesik az étvágya, akkor se essél kétségbe, mert a hullámzás ilyenkor már normális. Főleg, hogy néztem mennyivel született, bizony ő már régen duplázott. Viszont ha szereti a poharat, akkor legalább szét tudod választani az itatást az etetéstől és biztos nem lesz folyadékhiánya.

Kriszti, szerintem ha Nadin szomjas, ráveti magát a cicire és kész. :D Én is csak azért adok kamilla meg gyerekteát, hogy ne mindig olyan csinos kecskebogyókat kakiljon. Ha elkezded a gyümölcsöt, arra 10-20 ml-t biztos szívesen megiszik majd Nadin is.

Jolka, én áprilisig még 33 vagyok, de asszem nyugodtan beírhatsz 34-et. :( :D

Timi, láttam a Ferikét. Tudom, hogy tud úgy örjöngeni, ugyanis én is nagy hisztizsák voltam, az exem szerint az is maradtam. :lol: Szerencsére drága férjemnek még nem sikerült kihozni belőlem a Ferikét. :D

ukati74

Ferike és Bibuli köszöni a dícséretet :-)

Kati
a reklámok valóban lekötik a kölköket volt pl lufis na az nagyon bejött anno Majának

Gabci
igen én vágom,egyet innen kettőt onnan :-)

mennem kell nyüszik a piszike
Vendég

Hajni
neked akartam mondani,hogy Marci csudaédes :-) elfogadnám kis vőmnek :-)
Vendég

ki az a Ferike? :roll:

körkérdés: mi a szitu, Csajok, a bárányhimlő elleni oltással? csak paráztatás, h olyan komoly mellékhatásai vannak, amilyenek a mi gyerekkorunkban nem voltak, vagy ...?

Macsek, látom, beszereztetek Vilmosnak egy-két szuper satyekot. a turbánszerűben kimondottan fickós! és egyre vagányabb a srác, komolyan 8)

tévé: azért olyakor-olykor elbambulnék egy barátok köztön...
szerzek is dr house-t :lol: vagy vmi született feleségeket.

Kép
an°°di

Andi, Ferike TV sztár egyik régi Naplóból. Akkor ezek szerint róla már lemaradtál. :D
A bárányhimlőnek szerintem olyan mellékhatásai vannak mint régen, a komolyabb mellékhatással ijesztgetés az oltás marketingjének része tippem szerint. :D
Nekem azt mondták 4 évenként ismételni kell, és ha nem ismételi aztán felnőttkorában kapja el az ember, sokkal súlyosabb lefolyása van. Én ezért még fontolgatom.

ukati74

Andi
én beadatom,mindenhol azt olvasom hogy ajánlják,mert egyre tbb szövődménye van.Vérmérgezés,tüdőgyulladás stb. persze tudom mindennek van de úgy gondolom hogy egyet kitudok védeni vagy könnyebbé tudom tenni megteszem.Azt mondják ,hogy ha a szervezet nem is védekezik totál ellene az oltás után ,mégis elkaja a gyerek sokkal kevesebbel átlag 10 pöttyel jön ki rajta.Maja megkapja a prevenárral ha végre meglesz az a rohadt egészségkártya :evil:

Ferika?egy csúcs,a naplba volt régen hogy Ferikét megszállta az ördög,hörgött,idegen nyelven beszélt stb. próbálták ördögötűzni aztán kiderült Ferikének beígérték a monten biket és azért csinálta :-)megpróbálom megkeresni neten :-)
Vendég

Vendég

na jóóóóóóó Maja azért nem ilyen :-)))))))))))))))
Vendég

Timi:
ehhh, ez nagyon gáz

Kép
Kép
h@jni

Szia Mindenki!!!!!!!!!!!!!! Na Timi azé valamivel jobb lehet a hangulatod már ami a hozzászolásokbol kiderult. Na bakker nem lehet lenyomni a hosszú o-t és a rövid ut. Szoval most majdnem ékezetek nélkul nyomom egy darabig :( :oops:
Gabci!!!!!!! Hát nem egészen így terveztem, de így adták fenntről. Olyan öt éves lehetett Panni mikor gondolkodtam a dolgon. Két évig akárhogy akartuk nem lett baba, aztán már lemondtam rola és láss csodát. :lol: A korkulönbségnek eddig csak előnyét láttam, mert anyáskodik felette, már pelust is cserélt neki :shock:
Tévé: én sosem tiltottam, de nem is vitte túlzásba. Előszor a reklámokrol nem lehetett elkapcsolni, aztán jöttek a mesék. és nyugodtan kövezzetek meg de Panninak saját tévéje is van a szobájában. Csak este néézi kb egy orát, meg 7végén valamivel többet már ha itthon van. Szerintem csak szabályozni kell egy picit hogy ne ussön vissza. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezek az ékezet nélkuli szavak... tiszta cinkes.... :oops:
Korom: háááááááááát tavaly novemberben múltam 30. Akkor az még harminc, vagy már harmincegy? :lol:

kikuka

pár kép:
Kép
hasizmozok:
Kép
Kép
Kép
csá:
Kép
folt:
Kép

Kép