Új privát üzeneted érkezett!

Legyekmami, hol vagy, látom be vagy jelentkezve, de még nem írtál.. biztos most pötyögsz:)
Vendég

Nyulasz Laptető!

Lmami mi újság??

Kép

Kép
bellanitta

Jó reggelt

mááár telefonáltam.... :lol:

persze korán :mrgreen:

délben kell visszateloznom

rögvest jövök a hírekkel
Vendég

Elfelejtettem inni, annyia felpuffadtam és görcsöltem jól meg is ijedtem....

de msot beborítottam egy üveg vizet már sokkal sokkal jobb 8)
Vendég

Gerike!
mindjárt itt a péntek, mondjuk biztos baromi nehéz kibirni.

Kis-csillag!
Remélem a fönököd rendes "fazon".Van 1 vendégem aki fönöknő és ő nagyon megértö a kollegákkal sőt ha valaki kismama ő küldi el táppénzre.(ez nagyon ritka mondjuk)De hasonlóan megértö fönököt kívánok mindenkinek.

Tegnap a barátnőm megerösítette a hír kisbabája lesz, aminek én nagyon örülök. van ilyen h gyógyszer után kb 3 hóra valaki teherbe esik?!Tudom h van csak nekem fura mert már 5 éve várok a babóra.
hamarosan lesz nekem is!!!! :wink:

Kép

Kép
bellanitta

[quote="katavirag"]J írta:kataviraga :!: Vikimi a 6. lombikkal lett terhes :!:

Hellóka! :)
a 6 stimuláció,de a 4. beültetésre sikerült a mi kis Mirink!
Ennek pont ma 1 éve!!!!
1 éve ilyenkor még picike sejtes embrió volt, 1 év eltelte után,már egy gyönyörű 7,4kg,és 64,5cm-es kiscsaj! És ez csak 1 év !!!!olyan hihetetlen.

Mindenkinek minden jót!!!! :)
Vendég

Vikimi!

De jóóóó olyan jó ezt olvasni :lol: Remélem egy év múlva nekem is lesz egy ilyen gyönyörűségem...

és persze mindannyiunknak!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Viki!
mit jelent 6 stimuláció?
ha tudnám h én is 1 év mulva babázok abba teljesen belenyugodnék.Sőt biztos lennének társaim is.
csak ez lutri kinek hanyadik sikerül?

Tényleg
aki lombikozik írjátok már meg hanyadik és ki az akinek elsőre
köszi Anita

Kép

Kép
bellanitta

1.kép:2007.03.04: 2 pici embrió(6,9 sejtesek) :)
Kép

2.kép: 2008.03.04:1 pici kiscsaj :)
Kép
Vendég

Bellanitta,
Nekem elsőre sikerült :wink:
Vendég

Nyulasz!
köszi az ölelést. Legalább újra nekikezdhetek! :? 8)

Hanna!
köszönöm, várom a privit.

Brumi!
fej-fej mellett haladunk.. :wink:

Legyekmami!
nagyon várom a híreket! :wink:
dezsina

Legyekmami! :)
hidd el itt mindenki babázni fog 1 év múlva!!!!

bellanitta!:)
szió,üdv itt!
6 stimuláció: 6x kezdtünk bele a lombikba, 6x volt petesejtleszívás,de csak 4x jutottunk el a beültetésig! 1.nekifutásnál a szurik adása idején elkaptam a suliban a gyerekektől a vírusos hányás-hasmenést-szurik begyulladtak,38,5C lázzal feküdtem 1 napig... de a leszívást megcsináltuk(mert azt hittem nem lényeges egy napi láz):3 petesejt lett,de nem maradtak meg :(
a második,esetben ez már nem tudom hanyadik stimuláció is volt 4. vagy 5. 8 tüszőt láttak,de mire a leszíváshoz jutottunk nem volt bennük petesejt,vagy kipukkantak időelőtt,vagy nem hatott a repesztőszuri.... így volt 6 stimuláció,és "csak" 4 beültetés.
Nagyon szorítok neked!!!

És mindenkinek szorítok!!!!! nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon!!!!!
Vendég

Megjöttem! :lol:
Voltam bent, minden rendben - na persze kollégák nyüstölnek, de senkinek nem mondtam semmit.
Szerencsére főnököm is jól fogadta a hírt, végülis én tényleg nem tehetek róla.. :roll:
Most már csak a táppénzemet kell intézzem, de a héten ez is meglesz :D Aztán csak várni, várni.. :D

Anitta: nekem is eddig 1-ből 1 sikerült. :roll:

Viki: csodás a Kiscsajszi :D

Legyélmami: szurok-szurok-szurok :) drukkdrukkdrukk :D
Tessék sokat inni és sok fehérje :)

Kértem fogdokihoz időpontot - foghúzásra, mire kaptam időpontot? 13-ára.. Már csak imádkoznom kell hogy addig ne jöjjön ki a fogbélig érő tömés.. Meg addig óvatosan egyek - elrontotta a napomat :cry: Egy foghúzásra várni másfél hetet, főleg hogy problémás fog :( :( :oops: :oops: :evil: :evil:
Elegem van a magyar egészségügyből, de nagyon!!!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Bellanitta

Majd Katica berak egy táblát és abból kiderül számodra.
Vendég

Nyolcan vannak a drágáim :lol:

holnap délben kell telefonálnom időpontért és csütrötökön van a beülti :lol: :lol:

nagyon nagyon boldog vagyok :lol:
Vendég

Legyekmami
Gratula ez nagyon jó hírt...most már a finishben vagy :wink:

Bellanitta
Nekem is elsőre lett a Máté :lol: Aztán azóta 3-szor nem siekrült a tesó :cry: :evil: ....ki érti ezt :roll: :?
Vendég

Legyekmami! :)
ez szuper hír!!!! hurrá-hurrá-hurrá innentől már nem legyek-hanem leszekmami :)
Vendég

Legyekmami!
:D Halamas gratula!!! :!: :wink: Rettentő izgi! Drukkolok :!: :wink:
dezsina

Köszönom

Nagyon nagyon nagyon köszönom, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól szurkoltatok azért lettek ilyen sokan

KÖSZÖNOM :lol:

ha csütröök akkor háynsejtesen kapom vissza őket, milyen állapotban...ehhez nem értek még nem ástam bele magam ...tudnátok segíteni? :lol:
Vendég

helyesírásom izgalmam végett sokott romlott, elhiszitek ugye hogy tudok :lol: :wink:
Vendég

Bellanitta, nekem is elsore sikerult.... :lol:

Lulu, a dokitol nagyon rendes volt, hogy szolt elore a himivarsejtek miatt. Ez ugyanis nem bevett szokas Magyarorszagon.

Legyekmami, szinte elottem van, ahogy mi is telefonaltunk, hogy mekkorak, hany sejtesek, hanyan vannak. Olyan egeszen fura erzes volt. Hiszen csak sejtek. Megis, kis eletek.

Vikimi, te milyen kitarto voltal..... :shock: de megerte.... :wink: Labad mar nem dagad, ugye.

Kiscsillag, sokat gondolok rad :cry: :cry: egyutt indultunk :cry: A Joisten orizze meg a vidam lelkedet orokre es sokasodjatok :lol: :!: A magyar egeszsegugybol kinek nincs elege :?:

Dezsikem, en mindig felszabadultam lelkileg, amikor megjott. Valahogy hormonalisan jobban erzi magat az ember. Uj ciklus, uj remenyek :lol: :!: :!:
katavirag

sziasztok!

legyekmami: gratulálok :lol: drukk tovább+++

julika: szép pocak :wink:

lulu: gyógyulást kívánok a párodnak!

bellanita: ez a vérvétel az altatáshoz kellett. a csillag azt jelenti, hogy ott eltérés van, nem a megadott tartományban van az érték.

dezsi: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelést küldök ((((((((((dezsi)))))))))

vikmi: nagyon édes mira baba :wink:

kis*: örülök, hogy minden oké a melóhelyeden. jaj, fogorvos!

kismamik: hogy vagytok?

újak: nem szeretnétek táblába kerülni? ha megkülditek az adataitokat, akkor máris táblalakók lesztek :wink:

katica
katica30

Katavirág!
Kép Kép
Igen, tudom hogy együtt - ne pityeregj :D
Majd Te adsz Nekem tanácsokat a jövőben hogy kell bánni egy kiskukissal :) :lol: ÚÚÚgyanis fiút szeretnék, hogy megtörjük a lányuralmat :lol:
Szaporodunk és sokasodunk :)

JA! Egyébként a hétvégén olvasgattam, Vikimi, Pandácska, mindketten fiút vártatok s mégis kispuni lett :D :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Katica!
köszönöm szépen.... 8) Most Te jössz! :wink:

Katavirág!
hát igen, új remények! :P Meglátjuk!
dezsina

Katica!
micsoda sokan vagyunk a táblán :!: :D :lol: :lol:
dezsina

dezsi: köszi. aranyos vagy :wink: igen, túl sokan vagyunk a táblában. jó lenne, ha már csak kéket és a rózsaszínt kellene vezetnem :wink:

katica
katica30

Köszönöm a dícséreteket!

Igen, apa továbbra is énekel, s a kisasszony a jelek szerint naggggyon szereti hallgatni. Még táncol is rá. :lol: Jó páros lesznek ők ketten idekint is úgy érzem.

Gerike - nekünk is sikerült elsőre a beültetés. aztán 22 hetesen elveszítettük az ikreket. Aztán megint sikerült. én vagyok ám itt a nagy mázlista :oops: .

Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok Lányok!

Julika79!

Tényleg szerencsés vagy! :)

Katica30!

Én is szeretnék bekerülni a táblázatba, megírjam itt az adatokat??? :)

Legyekmami!

Gratulálok, nagyon ügyes voltál!!!!:)

Hú lányok mindjárt itt a péntek, be vagyok sózva...nem tudok nem rá gondolni...hiába...
gerike

gerike: itt is megírhatod az adataidat.

rólam: előbb megjött. a lelkem mélyén reménykedtem benne, hogy nem fog, de nem velem történik ilyen csoda. azóta beszéltem a kaálival, csütörtökön megyek ciklusindításra.

katica
katica30

hát lányok, nem semmik vagytok, h mennyit írtok :)

Dezsi, úgy sajnálom :cry: de jó, a hozzáállásod és ez bíztató. tudod, nem szabad depisnek lenni, hanem örülni kell annak is amink van. tudom, hogy mi is megérdemeljük és meg is kapjuk a boldogságunkat :)

Nyulasz, Julika arik vagytok, örülök, h emlékeztek rám :) Julika csodálatosan nézel ki :) (és imádom a házikótokat is)

Legyekmami, gratu és drukkolok a pindúroknak, hogy ügyesen osztódgassanak :) és minél több egészséges sejtesen költözzenek be a pocakodba.

a többieknek is köszönöm a fogadtatást :) arik vagytok nagyon!
hajnóca

Vikimi,
Mircsi nagyon édesen tud mosolyogni. :D :D :D

Rólunk,
8430gramm Bogyika és ..... ma először ült fel egyedül!!! .

Majd még jövök, de már kicsit hisztis, mert éhes. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Lányok!

merre vagytok mindenki pihizik???

:o
gerike

Lmami!

A nyolc az jó és csütörtökre szorítok.

Katica!
Biztos össze fogunk futni mert én hétföre várom a mensit.majd látjuk h mennyi nap lesz köztünk.és összecsuszunk e calamelyik fázisban.
A táblába az adatok 28 éves vagyok kaáli szeged dr.krizsán 1.lombik 4 inszem után. márciusban kezdés ismeretlen (vagy irhatod lelki bajok)

Milyen sokaknak sikerült elsőre.

Kis csillag!
Azt elhiszem h eleged van az egészségügyből!

Ha nem untatlak benneteket leírom ma hogy jártam:
Vállalkozói igazolványt váltok ki (febr18-án adtam be) ma reggel betelefonáltam h készen van -e már mondták h nincs telefon a munkaügyi központba (ahol most írtuk volna alá a támogatást).Délbe felhívnak az okmányirodából h most csinálta volna de volt nekem '99-ben is váll.im akkor az APEH rosszul zárta le és a hibát kb 2 hónap mulva tudják javítani ami azt jelenti még 2 hónapot csúszik a váll-im és igy nem is vagyok biztosítva.Rohantam az Apeh-hoz és papir kitölt visszamenőleg kifizetni a járulékot mióta nem kapok munkanélküli segélyt a mai napig h el tudjuk kezdeni a lombikot és örülhetek ha nem jön a számla a vizsgálatokról.

Ráadásul látom h szegény anyukám h megy tönkre idegileg (az apám miatt) ami nagyon megvisel de nem kér tölünk segítséget.Sőt azt mondta hívjam fel apukámat h érezze h szeretem és én adjak neki szeretetet az nem baj h esetleg én nem kapok viszonzást.

Bocsánat ez nagyon hosszúra sikeredett de muszály volt leírnom legalább kicsit megnyugszom.Ja ha van valakinek tanácsa szívesen veszem.

Kép

Kép
bellanitta

gerike: itt :lol: olvasós üzemmódban :lol:

Anitta: nyugodtan írhatsz bármennyit :) :wink:
Nem semmi ez a történés :shock: :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

LÁnyok!

Én görcsölök, ez valami rosszat jelent úgye?
gerike

gerike: nem :) én is görcsöltem :)
Nem tudod elterelni a figyelmed?
Tudom mit érzel - sokan átestünk ezen :)
De nyugi, simi, beszélj hozzájuk és

SZUUUUUSZÁÁÁÁÁÁ :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Ez már lehet mensi görcs???segítségetek! nagyon para vagyok
gerike

Kis-Csillag!

Most kapott el a pánik, mert most nagyon görcsölök, mensi görcs lehet már??:(
gerike

gerike: írtam privit :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Lmami! Nagyon ügyesek vagytok! Drukk!++++++++++

Gerike! Mi lesz veled még 8 hónapig? Ne legyél ennyire para mami! Ha görcsölsz, igyál egy pohár bort és magnézium. Drukkolok!++++

Nekem nem lett jó az IR. :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

gerika: írtam még1et.. :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!

Köszönöm!

Hanna30!

Az már más lesz, mert már tudom, hogy itt van és nem lehet gond, most azért ez más...:( azt a 8 hónapot már vidáman fogom viselni.
gerike

Lányok!
Köszi a válaszokat!
Nagyon drukkolok gerikének, legyekmaminak, akiknél épp aktuális a dolog, de persze a többieknek is!
Jövő héten én is visszamegyek a Kaáliba, és utána kezdjük az elsőt! Már alig várom!
lapulevélke

Gerike

nopara!!!! nyugi....minden rendben tuti!!!

Hanna

mennyi az annyi?

nekem még ku..ra fáj mindenem odabnet lepihenek remélem holnapra jobb lesz :lol:
Vendég

Gerike! Én azt nem hiszem el. :lol: Szóval nyugiiiiiiiiiiii!

Lmami! Sok. :cry:
Glucose terhelés 0 perc 4.88 mmol/l
Glucose terhelés 120perc 7.45 mmol/l
Insulin terh 0 perc 12.96 mIU/l
Insulin terh 120 perc 68.53 mIU/l

14.-én megyek dokihoz, akkor többet tudunk és meglátjuk, lesz-e májusi lombik.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Legyélmami
hajrá!
++++++++++++++

Gerike,
a görcsölés jót is jelenthet! :wink:

Hanna,
Úgy látom hál istennek megvan az ok, de szerencsére nem olyan magas az érték. Ez hamar beállítható a megfelelő szintre.

Katica,
Hajrá csütörtök!
Vendég

sziasztok!

hajnóca: drukk+++++

hajnoca: grat a felüléshez!

bellanita: beírtalak a táblába. szólj, hogy mikor fogsz menni a kaáliba :wink:

gerike: drukk++++

lapu: hajrá!

hanna: drukk, hogy minél hamarabb rendeződjön, és jó legyen az érték.

rólam: tegnap óta eléggé fáj a hasam. :( ma megyek kardiológushoz (belgyógyászhoz), már csak ez a papír hiányzik.

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Gerike!
Azt hiszed, hogy ha már tudod, hogy bent van a baba, akkor nem fogsz parázni :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ezt megnézem :lol: :lol: :lol:
Szóval most ne parázz! :!: Nagyon-nagyon drukkolok, és remélem, hogy ez a görcs jót jelent :wink: :!:

Hanna!
köszönöm az infót. és máris kérdezem, hogy ezek az értékek miért nem jók? :shock: :roll: :?:

Bella!
mit mutat meg a IR. Mi derülhet ki belőle :shock: :roll:
Tudom, hogy már kérdeztem :oops: de fogalmam sincs már :oops:
dezsina

Dezsi

IR=inzulin rezisztencia
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?