Új privát üzeneted érkezett!

hehe, én kerültem laptetőre 8)

Beus: de jó, hogy írsz néha. A te férjed sem piskóta. :lol:
Vendég

Jim!

Hát nempiskóta, szerintem rajtam kívűl senki sem bírná elviselni a hülyeségét!

Ezt a linket nézd meg!
De nem ér nevetni!

http://www.parkettabolt.hu/index.php?op ... &Itemid=53

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

És én hüüüüülye írom, nem ér nevetni és itt hempergek a nevetéstől és folyik a könny a szememből.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus: :D :D :D :D :D :D :D

ezt figyeld, ilyen szépen tudok nézni, mikor elkap a gépszíj:

Kép
Vendég

Jim! Egy vámpirral felérsz!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Az én fotóm alá is lehetne írni, hogy az Ön otthonába is elgurulok :lol: :lol: :lol: :lol: basszus, már nekem is folyik a könnyem!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Beuska!

Úgy se látod, hogy nevetek-e vagy sem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!

Hogy tetszik a mesteremberről a sztárfotó?
Beengednéd a lakásodba?
(Épp rossz volt az autónk és dolgozni kellet menni, hát hol mocival hol pedig biciglivel járt.) Ezt a képet az Oszi csinálta a parkettásboltban, szerintem nagyon vicces!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, még most is sírok a nevetéstől, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:
Vendég

ilyen a Földön nincs! már kiszedtem az elemet a vérnyomásmérőből, mérlegből, távirányítóból...és? Nem működik a fényképezőgép :evil:
Vendég

Jim!
Szerintem is nagyon jó!
De egyébként meg így jár!

Kép

Ha-ha-ha-ha-ha :lol: :lol: :lol: :lol:
Na most már tényleg bedugulok és megyek szakdogát írni!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

JIm!
Nem a mai trendi anyagú a pihenőszék.Viszont vászon, ami nyáron jól szellőzik.
Most ilyesmiket lehet kapni 15000,-ért

Kép

Na ez meg csak ilyen, de nem volt 2000,- postaköltséggel együtt:

Kép

Amint tartja a fejecskéjét nincs szándékomban a 4 kilós autósüllésssel együtt a 4 kiló feletti babát behurcolászni a kocsiból naponta többször. Olyan az autósülés, hogy azt fixen a kocsiba tudom hagyni, ez meg jó lesz a nappaliba, konyhába, teraszra, mégse legyen mindig eldugva az emeleten elbújtatott szobában. Hagy élvezze ő is a nagycsalád nyüzsgő életét velünk minél hamarabb. Kemény a háttámlája, lehet vizszintes és teljesen űlő üzemmódban. :)

Most száradó üzemmódban van. :wink: :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska!

A motort miért viszi magával? :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Tudod mi egy mézga család vagyunk. álunk minden fordítva van.
A parketta csiszolót metrón vagy taxival szálítja. A parkettát szegőlecet ragasztót stb. biciklivel, és utána viszi a motort a kocsival!
Hogy miért így van nem tudom, tőle kérdezd, biztos megtudja magyarázni.

(Egyébként nem vág össze a két kép, a mocit vette a vaterán, de nem volt üzemképes állapotban, így kocsival hozta el!)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim!

Van már elemed?
Ha nincs nyisd az ablakot, küldöm a mi gépünket!
Kiváncsi vagyok, hogy mekkora a pocid!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

pumperka: klassz! Nem is tudtam, hogy van ilyen! Milán az ágyában feküdt, vagy pokrócon a földön....jó ő nyári kölök. A babahordozót én sem szeretem, 1-2szer próbáltam bevinni a lakásba, majdnem sérvem lett! Hülye volt, aki kitalálta, hogy abban lehet gyereket cipelni.
Most vettem játszószőnyeget, talán jó lesz az is, a babaszobában van padlófűtés.

na megyek, hasznossá teszem magam, ha már fotózni nem tudok. Remélem, a méhszájam csukva van, különben meg akar indítani a doki.....majd uh-ni is fog, kiderül, hogy 100 as a bpd-je, hülyét kapok. Szegény eszterxx, tuti ott is csaszi lesz, szerintem 4 kg feletti babát nem lehet kinyomni. Jó, biztos van rá ellenpélda, de azért..... Milánnak a 100-as feje nem jött ki. :cry:
Vendég

Beus, nincs elemem, küldd! Viszont e telefonnal le tudnám fotózni, tudsz mms-t fogadni?
Vendég

közben megtaláltam a régi zárójelentésemet: fájásgyengeség, téraránytalanság volt indok a csaszira.
Vendég

Jim!
Igen tudok mms-fogadni!

A mi pihenőszékünk ilyen!
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

fotóztam a telcsivel, némelyik igen borzasztó lett. Szóval ki kéri mms-ben? :wink:
Vendég

Főleg a terasz miatt szerettem volna. Jó időben ott szoktunk reggelizni ebédelni, és tudom egy idő után a babák nem szeretik a full fekvő üzemmódot. Ha tök merevés egyenes a hátlap szerintem a gerincének se árt, ha egy picit meg van emelve, de legalább lát minket.

A játszószönyeget szerettük mi is. :wink:

Drukkolok az orvoshoz, csak nem lesz akkora a buksija. :shock: :shock:
Aztán majd ér engem is a hidegzuhany. 19 napja volt az enyémnek is 95-ös bpd-je. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én nem tudok mms-t fogadni. :( :(

Beuska! Igen a tiétek, már egy újjabb változat, de a funkció végül is ugyanaz. :wink:

Jim!
Azt hiszem helyetted is nekiállok palit sütni. Úgy is azt mondta, ha most megkívánnék valamit az inkább édes legyen. A vérnyomival ellentétben a 3,8-as cukor tökéletes.... Hízni meg én se híztam semmit az utóbbi 3 hétben. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tényleg jó ez a pihiszék, majd mondom a családnak, ha nagyon akarnak vmit venni 8)

Beus, elküldtem egy képet!
Vendég

pumperka: jó palisütést! Patinak se híre-se hamva.... na tényleg ellépek, mert itt fogok megszülni a gép előtt. Este jövök a doki-hírekkel!
puszika
Vendég

Mármint az orvos mondta.
Komplett szavakat hagyok ki..... :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

sziasztok,

megjöttünk a bababútorokkal :) viszont nem tetszettek a babaágyneműk, szval a héten keresek más bababoltokban.
Kérdés: kell kis paplan a gyerkőcnek, vagy elég egy takaró, ha úgy is lesz rajta hálózsák. Szval kell venni kicsike paplant vagy sem?
mert ha ne, akkor elég ugye lepedő, meg esetleg fejvédő körbe.

jaj, olyan izgi, este ráveszem az uram, rakja össze a bútorokat :)
a héten megveszek mindent -remélem :lol:

a palacsintára nagyon ráizgultam, csak én nem szeretek annyira palacsintát sütni. De estére lehet hogy sütök... olyan jól hangzik :)

Jim, ez a grimasz... hihetetlen vagy.... és a befőzéssel is, komolyan, eddig is csodáltam, mi minden ki nem derül rólad, de hogy még lecsót is teszel el... hihetetlen....

Beuska, :lol: naggyon jók a képek :lol: :lol: nemcsodálom hogy nincs kedved dolgozatot irni, de ezek szerint már nincs sok hátra?

Kép

Kép
kolyok28

Szasztok!

Maggyógyulot a gépünk, a szombati vihar szétütötte a modemet!
De már jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Köszönöm a gratulákat! :)

Évi, Linocs!!!

Millió gratula nektek és a kicsiknek! Sok tejet, boldog életet és nyugodt éjjeleket kívánok!!!!

Egyre többen vagyunk! Jupppppppííííííííííííííííííí

Ma reggel voltam bent, uh, ctg. Fájáskák vannak, Nóri kb. 3 kiló, a lepényem még mindig csak 0-ás!!!!!! Ez a gyerek sem lesz 4 kiló alatt, komolyan meg vagyok rémülve miatta. És nem holnap fogok szülni, ez mondjuk nem nyomaszt, csak az, hogy addig is hízik odabent, pedig már nem kellene!

Szóval ennyi történt péntek óta!

És álmos is vagyok!
Vendég

A négy testvér:

Kép

A kis Nimike nagyon friss képe. Tegnap voltunk a védőnőnél, megmértük a kislegényt, és meglepődtem. 6 nap alatt 340 grammot hízott. Szinte hihetetlen. Csak viszonyítási alapként, utolsó nap a kórházban 10 grammot hízott.

Kép

beus: az a te férjed?

Nevek:van egy könyv, "Az élet játéka". Abból csak egy kis részlet, amelyben egy kislány meséli a szobalánynak, akinek nem tetszik a saját neve (Nancy), hogy
"...örülhet, hogy nem hívják Hepzibah-nak...akit a férje Hipnek szólított. Szegény sokszor panaszkodott, hogy a férje Hip! Hip! kiáltással hívja. Azt mondja, éppen csak a hurrá hiányzik utána, ő pedig nem szereti, ha kert túlsó vágéből behurrázzák a házba"

Testvérféltékenység: mindenki azzal kezdi, aki hozzánk jön, hogy "Nem irigy (vagy féltékeny) Fanni a pici babára?" szerintetek mennyi idő kell, hogy szuperül beleverjék ezt ??? :twisted: :twisted: :twisted:
Szóval elmesélem erre, hogy NEM, SŐT ARANYOSAN BÁNIK VELE, SIMOGATJA ÉS SEGÍT A PELENKÁZÁSNÁL IS MEG SZERETI. Aztán úgy folytatódik, hogy "ne ugrálj itt mert megütöd..., nem foghatod meg mert..., ne tedd ezt, meg azt mert, ez így meg úgy nem jó a picinek..... :twisted: :twisted: :twisted: " Szóval így kell a nagyobbal megutáltatni a kicsit - ha valakit érdekel ennek a nagyontuti receptje!!!!

Egyébként tényleg aranyosan bánik Fanni Nimróddal, aki délután, miután Fanni hazajön a bölcsiből szinte láthatatlan. Szinte mindig alszik. Csak 7-8 körül kerül elé egy kis szopi-mopira - persze mindebben nagy szerepe van anyumnak aki utána átvesi a kis lurkót. Így Fannival talán még többet foglalkozom (talán túl tudatosan is), mint annak előtte.

Kép Kép Kép
fanetta

Jim, hajrá a dokinál, remélem minden rendben lesz ++++

Kép

Kép
kolyok28

Fanetta, nagyon édesek a gyerkőcök együtt!! A két nagyobb féltesók?

mi lesz már, szüljön valaki, szeretnék táblázatot felrakni!!!!!

meg sok minden mást is szeretnék, de most megyek mosogatni. :P

Kép

Kép
kolyok28

Na Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!!!
Mi az, hogy nincs baba???????????? Kéretik szülni!!!
Pati??? Eszterx???
Csináljatok már valamit!!
Tényleg Nukiék ma mennek haza!!! Juj de jó nekik!!!!!!!!!
Vendég

Bocsánat! Nikiék :oops:

Fanetta! Tényleg nagyon édesek a gyerekek!!!! :lol:
Kolyok! Én is ezt mondom!!! :lol:
Vendég

Fanetta!!!
Tökéletesen igazad van!!!! Csak azt nem értem, hogy mások, tudom, tiszta jóindulatból ugyan, de miért is "nevelik" a Te lánykádat???? Jól csinálod, én is így tennék, szerintem komoly gond nem lesz!!!!

Kölyök!
Gratula az új bútorhoz! :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk még szárad a festék a kiságyrácson, de ma-holnap sikerül végre összerakni majd a kiságyat is! Aztán már csak a mama-pakk, és jöhet Nóra!

Nagyon fáradt vagyok, de ha lefekszem aludni, akkro tutkó, hogy éjjel fogok bagolykodni!
Vendég

Fanetta!
Igen, miért ismered? Találkoztál már vele? Nagyon cuki a kisfiad!

Kölyök!
Igen már nem sok van hátra, összegzés, tartalomjegyzék beszámozása, illetve az irodalomjegyzék! 64. oldalnál járok és most szedtem még ki egy pár oldalt, mert szerintem nagyon sok!

Jim!
Nem kaptam meg. Jó helyre külted? Inkább vegyél elemet délután és este dobj fel egy pár képet.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus, az már jó, amikor a végén az utolsó simitások vannak. gratula!
Nem semmi igy pocakosan két gyerkőc mellett szakdolit írni. (ugyanígy le a kalappal Pepike előtt. :) )

mosogatás helyett ebédeltem. de igy csak a mosatlant szaporitottam...
csajok, nem panaszkodom, de ez a szeméremcsont ülve is állva is fáj.
és ilyenkor az uram nem érti, miért szeretném minél hamarabb rendben tudni Maszat kiságyát, ruhácskáit, ágyneműjét...
télleg, kérek választ a kérdésemre, miszerint kell kis paplan vagy sem :?:

Monácska, igen, lassan nekem is össze kéne pakolni a mamapakkot... :oops:

Márti, mért csak gyors bekukk? még mindig ottvan anyóspajtás? :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Igen Kolyok!!!!
De nem panaszkodom, mert már én is unom!
Csak tudod ha belegondolok, hogy mire én még megszülök, az
2 hét, és még utánna marad 2 hétig, utánna jön anya!
Vááááááááááá!!!
De majd csak kibirom valahogy! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lassan már én is csak röhögni fogok bejárni, mert ehhez a sok hülyeséghez nem tudok hozzászólni! Nem semmi reggeli termés!!!
:lol: :lol: :lol:

Kölyök, szerintem elég a hálózsák.

Kép
Vendég

Ezt most találtam:

- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.

:roll: :roll: :roll:
Vendég

Márti, szegény :? télleg nem értem, hogy ez miért jó neki.
nálunk szerencsére az anyósomék is úgy gondolják, hogy elsőnek a saját szüleim tudnak többet segíteni, no nem azért mintha az anyósomék nem tudnának, hanem olyankor mégiscsak a lányos szülők jobban ismerik az ifjú anyukát. Nálunk abban van a "nagy" nézeteltérés, hogy a szüleim úgy gondolják, hogyhamár az uram itthon tud maradni akár két hétig is velünk a szülés után, akkor ők nem jönnek ki azonnal, nem mintha nem lennének nagyon kiváncsiak ránk, hanem hogy legyünk kicsit 3asban, az olyan jó. szerintük elboldogulunk, de ha nem akkor jönnek amikor mi akarjuk. Anyósomék szerint meg nem fogjuk birni, mert rengeteg nehézség van az első héten, és igenis kelleni fog a segítség. Mondjuk kicsit valszeg az is bennük van, hogy akkor két héttel később jöhetnek ők... de nem tudom.
úgyis az lesz amit mi akarunk :) szerencsére. szval nem irigyellek.
Gyere gyakran ide :) és akkor felviditunk :)

Kép

Kép
kolyok28

Zsu! köszi az infot, én is ezt gondoltam, de nem voltam benne biztos...

:lol: ez jóóóó :lol: farkas póz, ezt mondani fogom az uramnak, hogy a szülés után 6hétig a farkaspóz lesz :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

ÉLJENEK A 40+OSOK!!!!

Na de komolyan lyányok, nem gondoltátok, hogy szültem??????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó vicc, móric!!mindjárt bepisilek a röhögéstől. A mai ctg-men így 40+3-nál megjelent az első komolyabb jóslófájás. Juhéééééjjj, márcsak hetek kérdése és elkezdődnek a 20 percesek, onnan meg márcsak 48 óra vajúdás és kezemben tartom a kisfiamat.
Viszont találkoztam Nikivel és Lillával, Linoccsal és Fruzsival is, ami tökre megszépítette a napomat és kicsit le is csillapított, hogy mostmár tényleg ki kell bírni...
Beuska: ez komolyan a férjed, nagyon vicces, kiköpött Szalacsi.
Patr: Vonalzód!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Köszi Kolyok!
És nagyon irigyellek!

Zsu!
Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilvánusz, nemér már, nem akarjuk tudni, hogy meddig lehet túlhordani egy gyereket! jobban mondva, akarjuk, de azt majd Eszterxx prezentálja.
Szval tessék már szülni!!!!
najó, bocsi, ha kicsit erős voltam :roll:

hogy láttad Nikit és Linocsot illetve a két újszülött kiscsajt, irigyirigy... erről beszélek, hogy jó Nektek, akiknek van esélyetek együtt szülni, együtt babázni vagy csak látni a másikat mikor beugrotok a kórházba....

Na de mégkomolyabban, ++++

vajon Pati és Eszterxx merre csavarog? csaknem egy spermabank közelében? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Hazaért a kis család, Lilla már birtokba is vette óriási ágyát, mely akkora neki, hogy akár még bújocskázhat is benne! :)

Kép

feri (mni)

Monácska!
Jó hogy meggyógyult a gépetek. :)
Ilyen meggondolásból már én se alszom nappal, max ledölök olvasni... Tegnap engedélyeztem volna magamnak egy pici szundit, de nem is jött össze.

Fenatta!
Jó, hogy Fanni ilyen jól fogadta a kistesót.

Márti!
Kitartás! :wink:

Kölyök!
Mi viszont legalább egy éves korukig egyiknél se használtunk paplant. Kis könnyű steppelt takaróval takargattam őket. Általában volt mindig volt kettő, ha az egyiket mosni kellett, plusz még egy két plédecske a babakocsiba. A hétvégén vettem most egy kis steppelt takarót az Ikeában, egy másikat meg varrtam pár hete. Lenne több is, de a lányom nem hajlandó lemondani a bébitakarójáról. Épp hogy csak suliba nem viszi. :wink:
2-3 évesen állandóan figyelnem kellett, hogy el ne hagyjuk valahol. Aztán a kedvencet 3 és félévesen a repülőtéren valószínűleg egy futószalagra rárakta egy "pillanatra", többet nem láttuk. :lol: Géprongy lett belőle. :lol:
A másikat mai napig használja. Nem volt szívem elvenni tőle az öcsinek.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

24 C fok, csend, nyugalom, békesség, szürcsögés, mocorgás és mi egyéb... ;)

Kép

Kép

feri (mni)

Feri!
Erre még nagyon emlékszem. Milyen is volt először lefektetni őket a "pici" birodalmukba......

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Feri, nagyon édes.... köszönjük!
Nagyon örülünk, hogy otthon vannak a lányok!!! :)

Kép

Kép
kolyok28

Pumperka, Neked is köszi az infot, ezek szerint nem kell paplan. Takarója már van egy -még az uramé volt, még az ovis jele is bele van himezve :lol: - meg akkor egy kistakarót veszek még, hogy legyen csere. Vagy majd ha nagyon nem akar kibújni kötök :)

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?