Új privát üzeneted érkezett!

Jim, ezek után kérjük a részletes sztorit, hogy mi is volt... ;)

Tudjátok én nagyon odavagyok a pingvinekért (az esküvői meghivón, sőt a tortánkon is pingvinek voltak, naggyon édesek :lol: ) és a férjem korábban becézett úgy, de nem gondoltam volna, hogy egyszer tényleg úgy fogok totyogni mint egy pingvin, nem csak viccből, hanem mert másképp nem tudok.... :lol:

ja, és nem is írtam, ha ráveszem magam, hogy megfürödjek, (csak tudnám, a pingvinek hogy totyognak be a kádba, ami 40cm magasan van.... ) szval utána megyünk a bababútorokért :lol: és a bababoltba ha beszabadulok, megveszek minden hiányzó kelléket!!! jupppppééééé

ezért bocsi, hogy délelőtt nem leszek. de ha valaki szülni megy akkor ++++
Szilvánusz? tessék bejelentkezni! Ahogy Judit is!

Niki ma jön haza :lol: tök jóóóóó :)

Kép

Kép
kolyok28

Jim! Hőhullám bejátszik nálam is rendesen!
Eszter! Ha szülés előtt nyugiban kell lennie a gyerkőcnek, akkor én még tutira nem fogok szülni egy darabig...

Lecsót akaroooook! A VIVA-n azt főztek nemrégen. Zimány Linda meg a Márk.
De nincs itthon paradicsom. Nem jár erre valaki a közeljövőben, aki esetleg, ne adj isten, netalántán szeretne nekem hozni egy pár darabot? Előre is köszi! :D

Kép
pété

[quote="szilvánusz"] írta:szilvánusz
[quote="mpatr"]B írta:mpatrosek, kicsit megváltoztál a szüléstől :lol: :lol: :lol: :lol: de jól áll a szemüveg! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igen, én is meglepődtem, írta a Bosek ugyan, hogy a szemén látszik a nyom, meghogy az arca még nem az igazi, de nyeltem kettőt a képet nézve :shock: :shock: :shock: :shock:

Ti tiszta dinkák vagytok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Mommy!

Csatlakozom Jim Írásához.
Nálunk is nehezen ment a szopi, anyám is állította, hogy neki se volt stb... Sokszor volt cicin a fiam egybefüggő etetés volt a nap. Néztem, hogy az ismerősnél 6 hetesen totál beáállt a nappali 3 óránkénti, éjszaka 4óránkénti szopi. A 6. és 7. héten már szinte semmit gyarapodott, és akkor mondta a gyerekorvos vége a kísérletezgetésnek. A tápi miatt persze fokozatosan csökkent a tejem.
Amikor a lányom született, jobb volt már a helyzet, de 3 hónaposan annyira megugrott az étvágya, hogy akkor is 3 hét próbálkozás után se lett sokkal több (etetésenként 15-20 ml-rel), pedig akkor már 220-at evett volna... Már majdnem 4 hónaposak voltunk és a gyümölcstől vártam még a segítségetr, de azt még nagyon nem kultiválta, így megint csak maradt a tápi. Mivel aztán egy hónap múlva megtetszett neki a szilárd kaja is, kevesebb pótlás kellett neki, ő nem szokott le szopásról, így kitartottunk 12 hónapos koráig, de még az utolsó hónapban is fejtem , hogy bírjuk ki egy éves koráig.

Én úgy érzem mindent megtettem, nem mindenkinek egyformán adatik meg, de tény hogy a szopi és a fejés serkenti a tejtermelést. Ezt tapasztaltam, csak egyszerűen nem értem utol a gyermekeim étvágyát. Egyedűl abban tehettem volna esetleg többet, hogy a lányom este 10 körül evett és elaludt éjszakára, felkelt enni 1-és 2 között. Aztán esetleg felkelthettem volna4 óra köorül, de ő mindig csak 6 óra felé kért újra. Akárhogy követelte nappal óránként a cicit., éjszaka csak egyszer kelt fel, meg aztán korareggel. Hamar megtanulta a nappal és az éjszak a közti különbséget.... :wink:

Na a mareggeli monológom is megvolt. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka, egyetlen kérdés... Hogy a fenébe találtál meg minket?????? Mert az áprilisiak még oké, én is nézegetek előre meg hátra egy-kettőt, de mi hogy jutottunk eszedbe? Megnézem, hogy birják, akik ebben a hónapban szülnek???
Vagy hogy volt?????

Kép

KépKép
eszterxx

Pati! Gyere palacsintázni az ÁRKÁD-ba! Epres vanilliás palacsinta fagyival? Hmm?? Na??
Pumperka! Ha abból indulok ki, hogy a minitalinkon megjelentek közül MZX és Niki már megszültek, akkor már csak nekünk kéne jönni, nem? Fej vagy írás?

Kép
pété

Sziasztok!

Már kora reggel pörög a topik. Ez jó, csak én nem tudom most követni. Éjszakám megint pocsék volt.

Pumperka,
jól érzed, már nagyon-nagyon türelmetlen vagyok, hogy mikor jön a bébike!

Melinda

Kép
melinda80

[quote="mommy82"]
írta:
mommy82

Jim
Lassan eljutok oda, hogy nem érdekel... felnő az a gyerek a tápszeren is... jobb neki, mintha egy idegbajos anya szoptatná...

Ugyanezeket a szavakat fogalmaztam meg 8 évvel ezelött az első tápis napunk végén....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonVagyok olyan makacs, hogy előbb hívnék mentőt, mint őt.... :?

Na hát Rólad még ezt is elhiszem. :lol: :lol: :lol:
Az a fránya büszkeség. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pété, üveges lecsó nem jó? nyár végén raktam el vagy 50 üveggel :shock: nyisd az ablakot. Már alig várom a nyarat, én ilyen befőzős vagyok. Pláne a savanyúságokat komálom nagyon, még van egy 30 literes hordó, ami félig van. nyamnyam. Ha vki hasonlóképp működik, megírná nekem, hogy kell télire koviubit elrakni, mert nekem az a favorit. De amit eddig kipróbáltam, nagyon sz@r lett.

kolyok:.......szóval szombaton voltunk a Corában, mert a férjem már régóta akar vmilyen hangfalat, de eddig nem engedtem meg neki, hogy megvegye, mert mínusz százezrekben vagyunk, akkor nem veszünk hangfalat. De szombaton megsajnáltam, mondtam, vegye meg, +- 15 ezer, nekünk már mindegy. Vasárnap meg én akartam corába menni, mert nem volt itthon sajt, tojás, kenyér...meg inkább nézelődni akartam. Ő meg nem. Kezdtem magam rajta túltenni, hogy nem megyünk. Ledöglöttem az ágyra, mondtam neki, kapcsolja ki a TV-ét. (utálom, mikor csak háttérnek megy). Ki is kapcsolta. Majd 5 perc múlva -állítólag véletlenül- bekapcsolta, én meg enyhén agresszívan közöltem vele, hpgy KÖSZI. Ő földhöz vágta a távírányítót, ami szétesett és elviharzott a babaszobába lefeküdni. Én meg felpattantam és leléptem. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Eszterxxxxxxx, Te tiszta dinka, állandóan fáj a szeméremcsontom, de tegnap este még nem volt ilyen vészes. amúgy kb jól leírtad a szitut, ne drágám, ez így nem jó, vár elhelyezkedem, most jó, okés, folytathatjuk.... de komolyan :lol: :lol: úgyse tudtok idáig eldobni köveket, de legalább röhögtök rajtam egy sort. Tegnap mondtam az uramnak, hogy tudja-e hogy ez szülésmegindító lehet, de nem riasztotta vissza.. :lol: én meg arra gondolok, hogy szülés után 6 hétig nem lehet... :shock: :shock: tudom, tudom, túl ifjú házasok vagyunk, de azért nem annyira mint egyesek.... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Jim, ez télleg butaság... milyen lesz már a fókuszban "szellem bekapcsolta a tvt ezért válnak.... " tessék kibékülni! nem ér meg ennyit!!!!!

Eszterxx, nekem annyira tetszik az Andris név, hogy én nagyon drukkolok Neki.... nem lehetne hogy kétnaponta visszatérjen, hogy esélyt kapjon a jóútra (szülőcsatornába) téréshez???
de én drukkolok a mai napnak is!!! télleg!!! Egész nap feléd küldöm a fájásaim, hátha hatnak :lol: csak az a baj, hogy nekem csak a szeméremcsontom fáj... de hátha mire odaér, átalakul rendes, szülőfájássá!!!

Ezek a szoptatás sztorik nem nyugtatnak meg... én hadd legyek naiv és optimista, nem akarok cumiztatni....

Kép

Kép
kolyok28

[quote="pumperka"] írta:pumperka
[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonVagyok olyan makacs, hogy előbb hívnék mentőt, mint őt.... :?

Na hát Rólad még ezt is elhiszem. :lol: :lol: :lol:
Az a fránya büszkeség. :?

Sajna vagyok ilyen idióta :|
Vendég

Jim, én hasonló komoly dolgokon szoktam besértődni! Nyáron voltunk kocsival országot járni, na ott annyira felhúztam magam valamin (fogalmam sincs, hogy min...), hogy kiszálltam a kocsiból, hogy akkor bassza meg és elindultam egy k...va hosszú cigány falun keresztül vissza... Minden valahol Borsodban volt, gondoltam, Miskolcig csak eljutok valahogy... háááát, a falu felénél azért már igencsak rettegtem... és pár óra múlva csak muszáj voltam visszafordulni, nem nézett ám mindenki, hogy megint mi a fenét keres itt ez a bőgő, durcás idegen... na, visszafelé meg azon féltem, hogy mi van, ha közben elment a kocsival, akkor mit csinálok...

Kölyök, Jim is egyben van, nem hiszek én ezekben a szülésmeginditó praktikákban már... meg egyébként is, mióta nyugilabdának használja a hólyagomat, kb. 2 percenként megyek pisilni, de komolyan... multatságos lenne az OOOh, várj egy kicsit szivem, segits felkelni, onnan már tudok szaladni is... oké, akkor hol is tartottunk, folytathatjuk... ja, mégse, megint megcsavarta...

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyök! Még időnként mi is bepróbálkozunk eme szülésmegindító praktikával. :oops:
Te szavaiddal élve még mis tudtunk leszokni róla, de már én diktálom a dolgok menetét egy ideje. :oops: Mi már csak azon röhögünk, hogy így fog majd menni 50-en túl. Ismerkedünk a szituval. :lol: :lol: :lol:

A palacsinta sütés miért indítja meg???? :roll:
Apropó palacsinta!
Pété!
Induljak el az Árkádba, és vigyek paradicsomot, hogy palacsinta után tudjál lecsót enni?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na jó, Kölyök kedvéért két naponta újra ANdris! Melyik napokat választod, a ctg-s kórházban unatkozom hétfő-szerda-pénteket vagy a nem ctg-s egész nap itthon várom, hogy megszülessen kedd-csütörtök-szombat-vasárnapot? :lol:

Amúgy apjuk közölte reggel, hogy akkor ő gyorsan hét közben esténként még kibont egy falat, mert hét végén már el kellene kötni az ottani villanyvezetékeket is. Mondtam, hogy ez kedves, mert akkor ezek szerint úgy tervezi, hogy legelőször hétfőn szülünk?

Nem mondott semmit, de szerintem igen... csajok, háromnegyed 10 és engem még senki nem hivott a Még egyben vagy? szöveggel!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyök!
Mivel a második csecsemőtáplálásom sokkal jobban sikerült, így én is optimista vagyok, hogy a harmadik még jobb lesz... :wink:
Akkor még nem is voltak ilyen fórumok, szóval én csak max a védőnőtől hallgattam az igét.

Nem mintha a mi szavunk lenne az üdvözítő, de majd kollektíve megoldjuk mindenki táplálási problémáját. Punk-tum.
Szóval ne adj lejjebb az optimizmusodból egy percre se....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

2006, savanyúság elrakás a szuterinben:

Kép

koviubi 8) 8) 8)

Kép
Vendég

Jim!

Te még mindig tartogatsz meglepetéseket. :lol:
Toppmodell, aki nagymamát játszik. :lol: :lol: :lol:

Én is szoktam eltenni ezt, azt. No, de háziasszonyosabban is nézek ki olyankor mint Te bikiniben. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

húúúú Eszterxx, akkor ez megnyugtat, én pont ilyen vagyok!!!! :lol: 8) :wink: képzeld, az előbb felhívott, hogy el akar vinni az orvoshoz :oops: és itt a kedves tanácsaitokra, nagy nehezen kinyőgtem, hogy jó. :oops:

pumperka: szeretném pici betűkkel írni, hess fiúk innen. de nem tudom, hogy kell, azért kipróbálom:
mi már beiktattuk a műizét is, mert azzal könnyeben hozzámfér én meg közben eljátszok az igazival....
Vendég

Eszterxx!

Múltkor a tornaversenyen volt egy kisfiú akit Talánnak hívtak. Ez is lehet jó csalogatónév.
Talán, Talán, Talán, Talán ma?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"]E írta:pumperkaszterxx!

Múltkor a tornaversenyen volt egy kisfiú akit Talánnak hívtak. Ez is lehet jó csalogatónév.
Talán, Talán, Talán, Talán ma?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na én is picivel:
Furcsamód minden nehézség ellenére én most csak arra az igazi teljes közelségre vágyom. Különben is a műizéből semmi nem jönne ki ami megindítaná a szülést, bár már én se hiszek benne.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Létezik ilyen név???????? Oké, akkor ha holnap születik, Talán lesz... bár nem az igazi, mert ez olyan túl bizakodó. Én meg már lemondtam róla, hogy ő valaha ki akarna bújni...

Jim, hihetetlen vagy! A topmodell, aki mellesleg két diplomás, tanácsadó, két gyerekes és nagyikat megszégyenitően befőz... ja, és mint tudjuk, az ágyban is csoda

Mit tudsz még? Már nyugodtan irhatod, teljes a kisebbségi érzés melletted...

Kép

KépKép
eszterxx

hú, alig tudtam elolvasni :wink: hihi, ez mégjobb. Szóval műizé után azért van igazi is ott bent, az ondóban lévő prosztaglandin miatt :)
Vendég

Mit tudok még? Hisztizni, kiakadni, megsértődni, csúnyán beszélni, pattogni :wink:

Ahogy elnézem, elég hülyén áltt rajtam az a fekete bikini, nem lehet levenni? mármint a képet? Ez cicitartó max most a bimbómra lenne jó :lol:

na főzni kéne vmit, éhes vagyok. Vagy előbb reggelizzek? Ráálltam a mérlege és még mindig 76 vagyok, 2 hete nem híztam egy dekát sem :mrgreen:
Vendég

áltt ..... :lol: an tényleg húzzak már el
Vendég

Sziasztok!

Csajok eddig nem volt semmi komoly bajom erre tegnap begörcsölt a bal oldalam, azóta alig élek. Huzatot kaptam...Nem tudok a hátamra feküdni, mozogni is alig. Szúr a szivemnél...szal érdekes lesz, ha még a szülés is megindul.....
Persze orvos még nem látott (Pati doktornő jó lenne, ha megnézne!!! :) úgyis jó távolság Bp-Miskolc legalább telik az idő)
Bevettem egy panadolt tegnap, mert a párom este azért elment gyógyszertárba, ahol volt egy szülész nőgyógyász és ő mondta, h bevehetem. Akkor jobb volt egy darabig. Nem tudtok valami homeos bogyót, vagy valamit gyulladásra?
Nem szeretnék befeküdni a kórházba.

Jim!
A hőhullám az még nálam is mindig van! Ez már a változókor terhességgel egybekötve. Milyen jó, utána már nekünk meg se fog jönni.
Ha hánysz akkor már szülni is fogsz!!! :)))))))))

Kölyök!
Múlt héten nekem is volt ez a szeméremcsontfájás, most jobb, de mitől múlt el, azt nem tudom. :)

Na puszi nektek!

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó!

Ez ijjesztően hangzik. Mikor mész orvoshoz?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hát lányok, hogy én mit röhögök rajtatok! :lol: :lol: :lol:

Nagyon tetszik! Muszáj a hangulatom rendbe tenni, mert a kialvatlanságtól már a zombi határán vagyok.

Én amúgy tök türemlemes várnám, hogy megszülessen ez a csöpp baba, de ez a nemalvás, orrdugulás és pszihés túlstimoltság teljesen kikészít.

Ma beszélek a dokkerral, hogy tud e javasolni altatót, mert már nem bírom.

A tegnap este a párom teljesen kiakadt tőlem. Azt mondta, hogy figyelte a légzésem és szerinte jön az orromon a levegő, akkor meg miért félek az alvástól?

Annyira túl vagyok pörögve, hogy a 90 perces alvásperiódusom (ha össze jön és elalszom) felébredek. Baromi pihentető.

Ma elvitetem magam vadasparkba. Egy picit kimozdulok itthonról, amúgy sem megy az itthon ülés és a járkálás is jót tesz a pocakkeményedésemnek.

Pati!
Mostmár kezdem érteni a türelmetlenséget! :D Hogy mi van a táblázat közepén leledzőkkel???

Ime én!
Tegnap kiderült, hogy 1 cm-re ki van tágulva a méhnyak. Cx: 1111.
A gyerek lentebb van!
A párom szerint a hasam is lentebb van. Ő úgy látja! :?
Na de ettől, akár túl is hordhatom 1 héttel. (tovább nem engedik, a 41-ik héten megindítják a szülést!)

Jim, Pumperka, Kölyök!
Nálunk az ungabunga már rég nem müködik! :? most úgy gondoltam, hogy itt a végén milyen jó lenne összebújni, egy jó kis szülésmegindításra! (bár látjuk, hogy sokaknál nem müködik :lol: :lol: , miért éppen nálunk jönne be?) És most nem tudom, hogy lehet e, ha már 1 cm-re ki vagyok nyílva.
Tudtok Ti erről valamit?

Pété!
Nekem sajnos nincs étvágyam! :( Pedig eddig állandóan azt néztem, hogy mit lehetne felzabálni a hűtőből. Most pedig semmit sem kívánok! :roll:
De azért egy levest legalább magamba fogok diktálni! :?

Jim!
Sokan mondták, hogy a terhesség utolsó hónapja a leghosszabb! Hát érzem mostmár én is! De azért kár a Kedvessel összeveszni! :D
Bár kétségtelen, hogy a pasiknak is elég nehéz egy fúria nőt elviselni. :lol: Látom magamon. :lol:
Vendég

Hát nincs még ma baba?!!!

Szilvánusz merre jársz?

Jim: részvétem a hányás miatt, nekem hetek óta visszejött a reggeli hányinger. Mondtam apának, hogy még a szülőágyon is hányni fogok.

Mommy: nem próbáltál lactoherb teát inni a tejci megindítására?

Amúgy használ valakinek a málnalevél tea? Én nem tudom, hogy igyam-e.

Eszter: Te is finishbe értél!!!!!! És még a front sem hatott rád...

KépKép
bnesz.eva

Pótcselekvésként vettem reggel egy Anyáklapját. Ezt találtam benne:

Kép

Hát van ahol egyszerűen megy az átálás!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka
Péntekig kellene kihúznom!!!! Addig javulni is kellene, mert nem fogok tudni lefeküdni vizsgálathoz, és uh-hoz sem. Még lehet ma kihívjuk a házidokit, ha nem javul. Nem igazán akarok gyógyszert bevenni.

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó, Jim!

Hőhullám nálam is van. Az is néhány napja csak! :D

Én nem értem, mid görcsölt be? Bal oldalad, de hol? :roll:

Azért egy dokinak mutasd meg magad!
Vendég

Ja tényleg anyák lapjáról!! A párom tegnap hozott egy babapatikát márciusit. Nagyon jók vannak most benne, kérjetek a gyógyszertárban ha arra jártok.

Kép
Kép
tündérmanó27

Aranykavics
Az egész először, aztán a lapockámnál szúr egy ponton nagyon át a szívemhez. De a fülem, nyakam, bal kezem könyököm is érzem, hogy kötöttek vagy mik az izmok. Végül is olyan, mintha becsípődött volna valami és kihat az egész oldalamra.

Kép
Kép
tündérmanó27

Aranykavics!

Igyál citromfűteát elalvás elött fél órával. Terheseknek szabad, és nagyon jó alvásjavító idegnyugtató.....

A méhszájad nagyon jól áll sokakhoz képest. Ebből bármikor lehet már szülés. :wink:

Hogy meddig mehet az ungabunga ez nekem se teljesen tiszta. Nekem még csak a külső volt megnyílva utóbb, de hát az már 2és fél hete volt. Állítólag a nyákcsap távozása után nem ajánlják, mert akkor lesz nyitott az út a kórokozóknak. De mint tegnap írtam, én a lányomnál nem voltam tanúja a nyákom távozásomnak. Szóval passz...

Lehet, hogy Te leszel a kövi befutó :?: :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nem ér!!!!!!! Én nem tudom elolvasni az ekkora betűket!! Na mingyá túljárok a szégyellős, kicsinyítős némbereken, és kimásolom Word-be, és jóóóóóóól felnagyítom!

Eszterxx, és órák múlva is ott állt??? Mármint az autó... :oops:

Jim, csúcsok vagytok, jó kis latin temperamentum! :wink: Nálunk a párom nem vevő ezekre. :roll: Ha pukkadozom a méregtől, és próbálok vele veszekedni, akkor fogja magát, és szó nélkül elvonul játszani a "dühöngőbe", ami a dolgozószoba hivatalos neve itthon, mert csak akkor látott "dolgozást", amikor nekem kellett hazahozni valami melót. Már többször próbáltam dühüsen lelépni vagy válással fenyegetőzni, de állandóan olyanokat mond, hogy " ez elég gyerekes, nem gondolod", meg hogy "majd ha már nem vagy mérges, akkor meg fogod bánni, ha ilyeneket mondasz", meg hogy " Ok, mit szeretnél, mit csináljak?". Basszus, már dühöngeni sem lehet??? :evil:

Kép

Kép
mzx

Tündérnanó!

Nekem szülés elött egy nappal a bokám bicsaklott ki. Azt hittem ágyhoz kötve vajúdok, de volt az a pont amikor a bokámat már nem éreztem és járkáltam. Persze utána jegelték....

Na neked azért semmi pluszz tüneted ne legyen a szülésre. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, a cikk után már nem is kérdezünk semmit. Én már elmosogattam ma, de tegnap este mostam, akkor most mit csináljak?????? Ja, persze, megint átaludtam, éjszaka kellett volna megszületnie...

Kép

KépKép
eszterxx

Pumperka! Ha valamikor előre tervezetten az Árkádba jársz, szólj, benyomhatnánk egy palacsintát... Paradicsommal.... :D

Holnap jön a védőnő családlátogatásra. Eddig bújkáltam előle. Mit fog nézni? Hogy milyen vastag a por a szekrény tetején? :roll:

Jim! Én már kb. 5 éve tervezem, hogy rakok el savanyút, meg lecsónak valót, de mindig megnyugtatom magam, hogy aki lakótelepi lakásban él, az ritkán főz be ilyesmit, meg hát helyem sincs, hol tároljam, stb...És akkor ezzel elhesegetem még a gondolatát is...

Eszter! Engem már hívott az anyósom! Én nyertem...
Amióta én nagy hülye elmondtam a családnak, hogy a kiscsaj ki szeretne már jönni, azóta vigyáznak, nehogy elteljen 1-2 óránál több, hogy valaki ne érdeklődjön, félnek, hogy nem szólunk nekik, ha indulunk a kórházba. Pedig ha tudnák! Tényleg nem fogunk szólni.... :wink:

Kép
pété

[quote="mzx"]N írta:mzxem ér!!!!!!! Én nem tudom elolvasni az ekkora betűket!! Na mingyá túljárok a szégyellős, kicsinyítős némbereken, és kimásolom Word-be, és jóóóóóóól felnagyítom!

Aztán ide ne másold jó nagyban, mert lehet, hogy jön éppen a lapteteje. :lol: :lol: :lol:

Mostmár én is valami hasznos teendő után nézek, de azért időnként frisssítek. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pété!
Szinte bármikor benne vagyok du 4-ig. Úgyis csak nyűglődöm, aházimunka meg belefér a nap másik felébe is. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyázó vagyok... :oops: :roll:
http://www.nol.hu/cikk/483789/

Kép

Kép
mzx

Mzx, a kocsi csak azért állt ott, mert a párom rettenetes türelmes ember és a kutyával benn ültek a kocsiban addig, amig én elő nem kerültem. TUdod ki birta volna ezt???

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok kismamik!

Olvasom, hogy ti is nehezen bírjátok már így a végét, de lassan csak meg születik minden topik baba.
Mi ma voltunk NST-n, uh-on meg dokinál.
Az NST elég jó kis fájásokat mutatott.
Az UH-on minden rendben, csak annyi a bibi, hogy a drága kislányunk med.végű fekvésben van.Több mint valószínű, hogy császár lesz, és azt mondta a doki, hogy teljesen fejlett baba, tehát bármikor beindulhat a szülés. A súlya kb. 3100 g teljesen átlagos.
Ha császár lesz azért egy kicsit parázok.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Juhé!

Ami megfűszerezte a napomat:

Megérkezett a pihenőszék, amire a kereskedj.hu licitáltam potom 1150,-ért Csak azért ennyi mert, mert valaki rámlicitálni, így még egy 100-ast rá kellett szánni. Semmi hibája, kicsit kisuvickolom...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

mzx, Eszterxx, de jó, hogy nektek ilyen türelmes párotok van! Mi Robival jól egymásrataláltunk, talán én egy fokkal őrültebb vagyok. Most hogy így visszaolvastam, min vesztünk össze, ég a pofám. :oops:

Megmostam a hajam, megfürödtem, friss vagyok és illatos.

Pati hol van? lehet ovi után kedvet kapott szülni 8)

bnesz.éva: te ugye Pécsett szülsz?!

tündérmanó: rossz lehet az a fájdalom, amiről írsz :cry:

kavics: a hársfatea is nyugtató. Edzed a kis szervezeted az éjszakázásokhoz. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hát az biztos, hogy ez a topik szinte csak lökött nőkből áll.
Sajnos csak félig olvastam bele, de ez is elég volt.

Jim!
Hozzám képest kispályás vagy. Én már nem is veszekedem. Nálunk renszeresen a biztosíték vágódik le a férjem jóvoltából. Rühelli a számítógépet főleg a netet. Na most ez nem lenne gond, ha nem a dolgozataim írásának kellős közepette tenné. De sajnos igen és ez gáz. Én nem zólok felállok teszek két kört a lakásban, pakolok mosogatok stb. és viszaülök. Ő meg tépi az agyát, úgy hogy közben a Tv-t bámulja és kapcsolgatja. Én így utálok Tv-t nézni, hiszen mindenből csak 1 percet látok.

Helyzetjelentés:
ISTVÁNOSOK ne menjetek szűlni, mert a kórházban teljes a káosz. Teltház van. A vajúdó kismamák utcai ruhában a vajúdóban. Szülőszoba nuku, osztályon üres ágy nincs. Közben potyognak a babaák reggel míg ott voltam 4 gyerek született. Az egész szülőszoba és vajúdó a hangos visitásoktól megszínlelt orgazmusoktól hangos.

Jelentem én még nem szülök. Méhszáj hátul és zárt. Doktor úr kérdi: Bea mikor akar szülni? 20-a előtt nem. erre a doki, de remélem húsvétkor sem. Mondom neki, hogy nem én döntöm el, de még 2 hetet maradjon bent. Doki: Jó akkor 21-e.

Na húztam szakdolit írni!

Pati!
Én bevállalom a palacsintasütést, ha csütörtökig nem szülsz meg! Nálunk ez már rutinból megy a kis családomnak mindig tripla adagot kell sütnöm, mi az nekem néhány terhes nő pocakja, utána meg viszelk benneteket az Istvánba.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

mommy: Texasban milyen idő van? Nagybátyjám telefonált anyu szülinapján, náluk 10 centis hó van. Igaz, ők Utah-ban laknak...

rima te is eltűntél!

pumperka: milyen az a pihiszék?

Na megyek pocit fotózni a tükör elé, nyugi felöltözöm. 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?