Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Monyo betennél engem is a tábliba?
Név: Szilvya
Mióta: 2007. 05.
7. cn.
PCO; márc. 19. lapar

Köszi. És drukk a du uhuhoz!
szilvia80

senki nincs? Kép

Kép
monyo83

Gabi, varj meg par napot a teszttel.

Kicsit elkeseredtem, mert kiderult, h a kornyezetemben eleg sokan varnak kisbabat (testverket)... Biztatom magam, h hozzank is eljon a tesoka amikor ugy erzi... Nem konnyu, foleg, hogy most egy honap szunet. Muszaj vegigcsinaljam ezt a meregtelenito programot.

A folsavval kapcsolatban, szoval a 3 mg nem sok. Nalunk (Erdelyben) csak 5 mg-at lehetett kapni, mindenki azt szedte mostanaig, de egy ideje nincs es kiderult, hogy azt mar nem gyartjak, helyette 1,2 mg-os van, de az is mas B vitaminokkal egyutt vagy vassal. En hozattam M.o-rol 3 mg-at es azt szedem/szedtem B komplexxel. Most szunet.
basa31

Monyo, itt vagyok :)
basa31

szilvia beirlak.

basa nalunk is 5mg os van.

Kép
monyo83

Monyo, reg akartam kerdezni, hogy hogy birod a melot?
basa31

basa nem dolgozom,nem jottek be a szamitasaim,meg nem igazan volt nekem valo az a hely.

Kép
monyo83

krevi?melcsi?jelentkezetek,regen voltatok mar!

Kép
monyo83

Az nem jo, mert unalmas lehet otthon egyedul... en majus 10-e utan kezdek. Mar elore felek..
basa31

basa en nem unatkozom,nagyon szeretek itthon lenni.

Kép
monyo83

köszi, Monyo
szilvia80

akkor jo! :) egyebkent en is, csak neha megunom, bar gyerek mellett mindig van mit csinalni, alig erem utol magamat.
Miket szoktal csinalni a takaritas, fozes, stb.-n kivul?
basa31

basa szeretek kerteszkedni,ha jo ido van akkor kint vagyok a kertben.
a parom mindig ad valami kis melot a szamitogeppel is,mi csinaljuk itt dIgitv-et annak a papirologiajat en csinalom,hamarosan inditunk egy honlapot azt is en fogom csinalni.
emelett itthon cukraszkodom,ha van rendeles.szoval elvagyok.

Kép
monyo83

Basa milyen méregtelenítő kurát csinálsz?
Valaki már csinálhatna pozitiv tesztet. Nekem ma ismét negatív lett. Folyamatosan barnázok. Doki szerint megkavart az utrogestan. Úgyhogy nekem biztos nincs baba.
Amikor megjön akkor kell elkezdeni a málna vagy a cickafark teát?
timejka

na en leleptem Kép
nem maradunk bent a varosba igy kb 8korul jovok a hirekkel.

Kép
monyo83

Monyo, ugyi vagy nagyon! :)

Timejka, voltam termeszetgyogyasznal es az irt fel elso korben egy 14 napos beltisztito kurat kapszulakkal, majd maj es vesetisztitast teaval es kapszulakkal, + gyomber es Magne B6. Okonetes termekek, meg nem probaltam. Megcsinalom, legalabb a szekrekedesem elmulik :oops:
Mindket teat ihatod amikor megjon, sot a cickat mar elotte is. En pl. ittam a menszi elott es erdekes modon nem barnaztam, es jo a gorcsoldo hatasa is.
basa31

ok Monyo, drukk neked! :)
basa31

Kisvirág! A lapacha teát hol lehet beszerezni és mennyit ittál naponta? Most elkezdem csinálni én is.
timejka

na megjottem.

bal oldalt van egy 19,5mm es a jobb oldalon 2drb 19mm.
endo 9mm.
szerdan kell megint mennem.
szoval megvartak a tuszoim. Kép

Kép
monyo83

monyo hú de jó gratula a szép tüszőkhöz. Akkor kapd el szépen apát:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szegenykem eppen lebetegedett,de azert nem hagyjuk ki.

Kép
monyo83

sziasztok.

szep jo reggelt mindenkinek Kép

szegeny parom tegnap megkerdezte meddig kell meg akcioznunk,mondtam neki hogy meg 1-2 nap erre rogton ravagta hogy utanna 5het szabit ker :shock: :lol:

veletek mizujs?mindjart rakok tablat.

gabi?remelem jo hirrel josz :lol:

Kép
monyo83

tabla delutan lesz,mennem kell almat pakolni.

Kép
monyo83

Gabi!

Még nem szabad elkenődni! Nagyon drukkolok neked! :wink:

Monyo!

Szép méretek! :wink: Asszem ebből a digis dologból jól fogtok kijönni! Itt legalábbis mindenki aki belefogott meggazdagodott belőle! :wink:

Én is 3mg-os folsavat szedtem, napi 1-et, de csak mikor babás voltam. Nem tom alapesetben, nem terhesállpotban mennyi a max. Érdemes utánanézni, mert túl lehet adagolni! :roll:

Lassan elindulok kukucskálni, nagyon kivi vagyok!
Vendég

Monyo! Nagyon szép eredmények, hajrá hancúr! :wink:

Sajna nálam megkezdődött a barnázás tegnap délután, tehát hosszú ciklusra készülhetek, és nem babára. Ha lehet fokozni, még szarabb kedvem lett.
Tegnap egy lelkész mesélte, hogy négy év után jött össze a lányuk, majd utána sose köszöntött be többet a gólya, pedig nem tettek ellene.
tessza76

Sziasztok

monyos sajnos nemjövök jó hírekkel, a teszt negatív.

Hőm 37,2

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 88800_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

hajrá monyoék:)

szépek nagyon az eredményeid és tökéletes a mnyh. is.

krévi nagyon régen volt, monyo tudsz róla valamit?

nálam semmi extra, 22. napon vagyok, tegnap is kaptam egy choragon szurit és jövő hétfőn is kapok.
k.vanda

Köszi Monyó!

Kép

Kép
syl100

hajra Monyo! par nap es ihatod a palastfuteat a beagyazodasra ;)

Vanda, neked is mennek a drukkok!

Gabi, sajnalom a negativ tesztet, de ez meg nem jelent semmit. A homersekleted is magas, szoval, lehet ott meg valami! ;)

ma reggel voltam laborban... pentekre lesz meg a prolaktinszint eredmenyem...

Lanyok, ismertek az aloe termekcsaladbol valamilyen "...makka", vagy nem is tudom milyen termeket? allitolag nagyon jo az is olyanoknak akiknek nem jon ossze a baby. Pontosan nem tudom a nevet, de megprobalok utanakeresni.
basa31

Megtalaltam! Forever Multi-Macca... Ismeri valaki?
basa31

Sziasztok!

Velem semmi extra, várom a 7végét és hogy teszteljek egy +at :)

Gröni: mi volt az uhun?

Basa: sajnálom, hogy nem jött össze :( Nekem is ezt ajánlotta egy aloés csaj. Privibe megírom még miket oks?

Gabi: mizu, teszt?

Monyó: király. Gyönyörű tüszők. Hajrá apázni!

Timejka: sajnálom, hogy barnázol. Akkor most meg fog jönni? :( Hú nekem a kozmetikusom hozta annó a teát és napi fél lityit ittam. http://www.sanovera.com/lapacho.php itt lehet rendelni is.

Gabi: szerintem ne kenődj el! Tök tuti a hőd!

Vanda: hogy, hogy a ciklus végén is kapsz choragont?

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág, ez számomra is furcsa volt, de megkérdeztem a dokit.

a choragon alapvetően tüszőrepesztő hatása, de használják a tüszőrepesztés után a feltételezett terhesség támogatására, vagy a beágyazódás segítésére.
szóval ezért kapok a 21. és a 28. napon is.
ha nincs terhesség,teljesen felesleges ez a sok szuri...

most azért bizakodok, mert 24mm-es domináns tüszőm volt, és 10mm-es mnyh. a 14.napon.
azért ezek nem rossz eredmények.

kicsit már a szerencse is mellénk állhatna, hiszen átjárható mindkét vezetőm, (volt laparom), jól reagálok a clostilra és a páromnak kiváló a sperma eredménye....
k.vanda

Vanda: akkor lehet azért kapod a szurikat, hogy megtapadjon a baba. Drukkok nektek, hogy ez már a ti hónapotok is legyen! ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Gabi!

Egyforma teszteket használtál? Én azért még nem aggódnék ám!

Kisvirág!

Köszi az érdeklődést! :wink: Hát, szépen túlstimuztak. :( Van egy 17mm-es domináns tüszőm a jobb oldalon és rengeteg 14-15 mm-es érésben lévő! A bal oldalon van egy 41x33 mm-es cisztám és két nagyobb méretű tüsző, ami szintén domináns, de lemérni nem tudták. Nagyon drukkolok neked, hogy zebrát pisilj! :wink:
Vendég

sziasztok.

gabi :? azert nem er mar feladni,az hogy eddig kimutatta ilyenkor az nem jelent semmit.tudod minden terheseg mas.

groni :cry: :) menyit szedtel hogy tulstimuztak? :shock:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Nehezen tudom követni az itt történő dolgokat.

Grönland
Mennyit és mit szedtél hogy ennyire sikerült túlstimulálniuk?

Én napi 2 clostil után egy 15mm-es tüszőt hoztam össze. :cry:

Kép
Kép
nati80

nati,nem sertodsz meg ha megkerdezek valamit?
nem vagy veletlenul tulsulyos?
nekem azert kellet 3*1 et szednem mert 2*1 tol csak egy tuszom lett.
a doki azt mondta a sulyfeleslegem miatt,ezt a tajekoztatoban is irja hogy sulyosabb noknel nagyobb dozis kell.
ja en 162/75kg am vagyok.

Kép
monyo83

Monyo, Nati!

Napi kettőt! Hát nem tom lesz-e ebből valaki! Vagy egyáltalán jól jövök-e ki ebből, mert mi van ha nem repednek, oszt sorban cisztásodnak! :roll:

Monyo!

Én sem vagyok egy nádszál alkat, oszt ez lett belőle!( 172/70.) Olyasmi kiállású vagyok, mint te! :lol:

Nati!

Hidd el, hogy egy szépnek jobban örülnék. Lassan már ülni sem tok és akkor nem beszéltem a nagy dolgomról. :oops: Olyan nehezen megy, nyilalgat, mintha a beleim fájnának..... :(
Vendég

Monyo
privi ment!

Grönland
Én csak azért vagyok csalódott, mert valahogy mélyen egy kicsit többet vártam volna. De a nullához képest ez az egy pont elég. Bár most azt érzem nem lett belőle kisfiúnk.
Neked miért írták fel a clostilt?

Kép
Kép
nati80

MOnyo

Nem kapok semmi mást. Pedig annyira gyenge volt eddig a tüszőm, hogy ovu után 9-10 napra mindig megjött. Szerintem kellene valamit szednem hogy a beágyazódás után ne vetéljek el. Most váltok orvost és remélem ő jobb lesz. Mire adják azt a gyogyit? Sárgatest erősítésére? Mikortól kellene szednem?
Megnéznéd a görbéim? aláírásomnál van kettő.

Kép
Kép
nati80

groni,ne izelj mar hogy tulsulyos vagy.
en neked 1 darabot adtam volna kezdesnek :) altalaban 1 el kezdenek es emelik az adagot ha nem eleg.
remeljuk hogy azert sikerul,mert mar mert ne sikerulne? :shock:
elhiszem hogy faj,en tegnap ugy patantam le aparol hogy az csak nezet :shock: olyan erzesem volt mintha a ... ki akarna szurni a hasam :x

nati valaszoltam.

Kép
monyo83

A januári hónapban nem akkor volt ovum, mikor behúzta, hanem 2 nappal később.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Az egy pont elég, persze ha nem akarsz ikreket! Mindegy mennyi van, ha lesz belőle baba! :wink: Persze megértelek, mert valakinek, mint pl Monyonak szinte 3 egyformája van! :wink: Annak is jobban örülnék, mint ennek! :? Pedig nagyon nem akarok ikreket! Kisfiút szeretnétek?

Pár hónapja megkukult a hőm, gondoltam nincs pé-m, elmentem dokihoz, elküldött tüszőkukucsra, nem volt domináns tüszőm csak a jobb oldalon sok apró, akkor felírattam vele! Röhej egyébként, mert múlt hónapban gyönyörűséges szép görbét produkáltam! :roll:
Vendég

Monyo
Így már én is jártam. A titok, hogy nem szabad olyan pózban lenni, ahol párod túl mélyre juthat. :roll:
És persze mikor fájna ennyire ha nem akkor mikor együtt kellene lenni éjjel-nappal.

Kép
Kép
nati80

Grönland

nekem mikor legelőször néztek uhval csak egy 10 mm tüszőt találtak. Nem sok. Nem nagy.
És csak egy petefészkem működik, mert a másikat nem találták meg. :shock:
Én szeretnék ikreket, de csak ha legalább egy fiú van közöttük.

Kép
Kép
nati80

nati a gorbedrol.

oszinten.szerintem keves ez az emelkedes.ha nem lenne ovu elott az a 3 darab 36,7 es ertek akkor azt mondanam hogy szep gorbe.

ha sargatest elegtelenseged van akkor feltetlen kellene valami progipotlas....nem ertem miert nem kapsz :twisted:
hat az hogy ki mikortol szedi az dokifuggo,ugyanugy az is hogy egyaltalan szedeti e a doki.

nekem pe tol kell kezdenem napi 2 darabot kell szednem.

Kép
monyo83

Grönland
Megmutatnád azt a szép görbét?

Kép
Kép
nati80

Monyo!

Múlt hónapban én is megjártam ezzel a mélyre hatolással! :oops: Most persze már röhögök, de olyan fájásaim voltak utána, mintha szültem volna! :shock: Azóta én vagyok felül! :lol: Kiváncsi leszek mennyit kell szednem következő ciklusban, akkor már kapok tüszőrepit is!
Vendég

nati nem a melyseggel volt a gond :oops: a tuszoim szurtak,ez masik stmunal is elofordult masnapra elmult.

gronikem mondtam ugye hogy a mult ciklusban volt tuszod.....abbol letta ciszta :twisted:

Kép
monyo83

Monyo
De most produkáltam életem legerősebb + ovutesztjét. És másnap vagy utána való nap volt ovum. Most nagyon éreztem, íszonyat megkínzott.
Mivel lehet erősíteni a sárgatestet még? Esetleg nem vényköteles cucc?

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?