Új privát üzeneted érkezett!

Ja és azt el is felejtettem írni, hogy elmúlt most minden fájdalom. Reggel még volt mensis görcsöm, de most nincs.
Kismamaik!! Nektek ez hogy volt?

Kép
Kép
nati80
 
 


Ennek már jelentenie kell valamit!!!! Ennyi laptető egy ciklusban!

:roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Andy, Lilla: arik vagytok, hogy hiányoltatok.
Szombaton délelőtt Kendével játszottunk délután meg apósnál voltunk. Vasárnap meg a barátnőmmel csináltunk egy csajos napot. Tök jó volt végre egy kicsit kikapcsolni. Este mikor hazaértem Kende szalad és mondta anya-anya és hatalmas puszikat kaptam. Én meg teljesen el voltam ájulva. Imádom a fiam mondtam már? :)

Most megyek visszaolvasok, hogy kivel mizu :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

 
 

sziasztok!

szia Odri! tényleg nagyon hiányoztál nekünk. írj ha tudsz kcisit többet, hogy viseled a terhességet.

Jenny! örülök hogy a férjed ennyire szerető, kell is most az erő neked. sok gyógypuszit küldök neked. nem korai még visszamenni dolgozni, nem kellene még picit pihenned? bár én nem értek hozzá.
és mért kell a méregtelenítő kúra? ilyenkor ajánlják, vagy miért?

én ma korán 7kor reggeliztem és nem feküdtem vissza, mert a fodrász csak délelőtt ért rá és 9re mentem hozzá. végre rendbetetettem a hajam, már hosszú is volt, meg minden. igaz kinek legyek szép, mikor csak feküdtem egy hónapig, igaz? és megint tetettem melírcsíkokat a hajamba, kicsit feldobja a sápadt arcomat:) a nap meg persze nem süt, mért is ne?
amúgy végig rágcsáltam a fodrásznál, még nem igazán múlt el a reggeli hányinger, de már annyira nem érdekel, jövő héten mennem kéne dolgozni, addig szoktatom magam.
na nem beszélek többet, ti is írjatok többet.

Kép
andyfekete
 
 


natasa!

nekem a 20.naptól voltak felfázásos fájdalmaim, emlékszel még algopirint is vettem be a 24-25.nap körül annyira fájtam este.

Lilla!
Kisvirág görbéjén is szaggatott vonal van!

Kisvirág, jó a görbéd a 36,8-37 között van az jó, nekem is végig ezek között ingadozott az ovu után. örülök hogy kikapcsoltál. én is ma a fodrásznál.
msot nagyon egyedül vagyok, múlt héten szabin volt itthon a férjem, nagyon megszoktam hogy itt sertepertélkedik körülöttem.- és most meg még mosogathatok is...... nincs itthon......:(
na megyek, mert nem jöna bejárónő

Kép
andyfekete
 
 


Majd teszek fel képet. Sajna uh-ot most nem kaptam, pedig már jól lehetett látni a babót. De igérem bepótolom.
Én jól bírom a terhességet, sőt olyan mintaha nem is lennék terhes.
Mielött terhes lettem én nem igazán éreztem semmit... :roll: :roll: de ez mindenkinél más és más.

Jenny, sajnos tudom min mész keresztül. Sok erőt és gyógypuszit küldök :wink:

puszi

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Jenny mélyen átérzem én is min mész/mentek most keresztül.
Nekem az első másfél hónap volt nehéz...utána kezded várni a 3 hó lejártát és az új próbálkozás új erőt ad majd nektek.
Műtét után annyira letisztított a nyálkahártya,hogy gyorsan újra teherbe lehet esni!! Látod én is pont 3 hónapra a műtét után már +at teszteltem!!
Csak nem szabad feladni. Szeressétek egymást a pároddal,gyűjtsetek erőt és nyár végén újra babás leszel!!! Szorítok nektek!!!
holka
 
 


Odri
de jó,hogy jelentkeztél és minden rendben a picikéddel! :D
Képzeld az én kis Pöttömöm megmutatta magát a 4D-n és komoly fütyiszerkezettel bír :lol:

Andy
amúgy az éjszakai kajálás tőlem sem áll távol.Ha este 8-kor vacsizok akkor 11-kor lefekvés előtt ennem kell különben nem tudok elaludni az éhségtől :roll: :lol: ,és bizony előfordult,hogy fél 5-kor,fél6-kor felébredek ennem kell. Nem is kispályásan mert 2dl kakaó és 2 szendvics simán lemegy majd visszafekszem és alszom még 3 órát!! :lol:
szerencsére jó géneket örököltem mert életemben nem fogyiztam és azok az ismerőseim akik láttak februárban csak azt mondták milyen vékonyka vagyok :lol: ..ez van....bocsi....ne kövezzetek meg érte!!!

fodrászolás-kényeztetésre irigyke vagyok!! :lol: :lol:
holka
 
 


Nati
nekem tesztelés előtti 2 hétben szurkált az alhasam sokszor.

Viri
elhiszem,hogy el vagy olvadva Kendétől!!
Képzeld reggel mikor Petim elmegy dolgozni én Heni mellé bújok be és alszunk együtt 9,fél10-ig. És ma reggel mikor felébredt az én kis drágám olyan tüneményesen rámmosolygott majd a 2 kis kezébe fogta az arcom és elkezdte simogatni. :lol: :lol: Olyan hihetetlen szeretetet tudnak adni ezek a drága kis gyerekek!!!
holka
 
 


szia Holka!

örülök hogy írtál. na elmosogattam, de ma már semmit nem csinálok. de egy jó angyot sétálok!!!!
Elolvastatom az uarmmal amit írtál, mert meg van rökönyödve az éhségemtől.
este én is úgy vagyok ha fél 8-8 körül eszem, hajnali 3kor megébredek az éhségre, és akkor ennem kell, reggel 7ig bírom.
ha 9kor eszem, reggel 5ig valahogy bírom.
de én már profi vagyok az ágy mellett a szenya becsomagolva, vagy a kalács.
a tejjel úgy vagyok, hogy tegnap majdnem visszaköszönt. pedig imádom. kakaót nem mertem, de lehet ma 1 dl megiszom, azt is kívánom már.
az alakommal szerencsére nekem sincs gondom, világ életemben poszka voltam, kb 3 éve szedek minden télen béres cseppeket, pár kiló rámjött 172 centimhez vagyok 65 kilo. most 67voltam az utsó tanácsadáson, majd holnap megyek kiváncsi vagyok 2 hét alatt mennyit híztam. de szerintem nem sokat.

Holka te mikor mész tanácsadásra?

Kép
andyfekete
 
 


holka!
Heni jövő hétvégén szülinapos lesz? jól látom? majd csinálj fotókat.

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Nati: kezd szépen alakulni a görbéd. Köszi a gólyát. Elteszem :)

Márti: Hunival mivan?

Ditta: Nekem végülis külső jelei nem mutatkoznak a Pconak. Az arcom igaz néha ragyás, de ez ugye a hormonok miatt. A menzeszem is rendben. Meg most egy kicsit lenyugodtam. Lehet nem is a 21. napi vérből nézik ezt. Ennek még utána kéne járjak, de nem volt rá eddig időm. Sajna nem tudok a kérdésedre válaszolni. Azt hiszem ez Odri területe. Írj neki privit, vagy az iwiwe írj neki. Viszont gyönyörű a zebrád. ;)

Andy: örülök, hogy jobban vagy. Ezek szerint csak egy átmeneti torokfájás volt. :)

Lilla: szerintem ovu után is lehetnek derék-hasfájások. Nekem is szokott lenni utána is.
Én szerintem a ferti az ovut teszi be, a ciklus meg a pét. A szaggatott vonal számomra is rejtély. Megkaphatom Babett privijét én is?

Magdolnam: áthelyezkedett már a baba?

Muffin: szép a pocid.

Babett: kérhetem a privit?

Odri: örülök, hogy minden okés veletek. Azért máskor tessék sűrűbben jönni, mert nagyon aggódott már a banda.

Jenny: sok erőt ennek a szörnyű dolognak a feldolgozásához. Nem lesz könnyű tuti, de muszáj erősnek lenned. És nyáron lesz egy igazi erős babád. Szorítok nektek nagyon!

Holka: gondolom teljesen elolvadtál Henitől. Annyira imádnivalók.

Bocsi kicsit hosszú lettem, de hát vagy 4 oldalt olvastam vissza :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri

Csak nem beágyazódási hőleesésed van??? :wink:

Kép
Kép
nati80
 
 


Április 9-én megyek a védőnőhöz legközelebb.
Addig még AFP is lesz márc utolsó hetében.

Nevettem mikor láttam,hogy elolvastattad pároddal :lol: :lol: .
Amúgy én Petim azt mondja "zabagép" vagyok,múltkor pedig már csak röhögött mikor reggel meglátta,hogy az esti fél csomag kenyér reggelre eltűnt...és ez nem vicc!!! :lol: :lol: De tetszik Petinek,hogy ennyit eszek mert mindig babásodás idején eszek így és mondja,hogy legalább ez mindig arra emlékezteti,hogy hamarosan babánk születik!!:lol:

Igen!! Henci jövő szombaton szülinapos lesz!!! 2 éves az én kis édesem! És tegnap beszéltük meg vele először,hogy kap hamarosan tortát 2 gyertyával. Ma reggel pedig megkérdeztem kinek lesz tortája hamarosan? Mondja "Heni". Kérdeztem hány gyertya lesz rajta? Mondja"Kettő". Össze-vissza puszilgattam,hogy ilyen gyorsan vissza tudta adni azt amit tegnap tanítottam neki!!! :lol: :lol:
holka
 
 


Viri
A két görbédet összehasonlítva ég és föld a különbség. Mit csináltál most, hogy ennyire szép? Teát iszol vagy mi???

Kép
Kép
nati80
 
 


Viri
de a PCO-nál az LH szint általában az FSH 3x-a!! Neked pedig nem volt annyi....

Márti
Kis Huni jobban van?
holka
 
 


Nati: remélem azért esett le a hőm ;) A múlt hónapba és most is iszom a palástfüvet. Szerintem most kezd igazán kijönni a hatása. Én is csodálkozom a szép görbén.

Holka: és hányadik napi vérvétellel nézik meg, hogy valaki pcos? Nekem ez 21. napi volt. Háromszorsa??? Ez akkor jó hír nekem. :) Imádlak :) Van reményem. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Én úgy tudom a női hormonokat a ciklus 3-5 napja között nézik kivéve a progeszteront ez az egyetlen amit a ciklus 2.felében.
holka
 
 


Viri!

nekem is a 23.napon volt egy kis hőleesésem, nézzd!
jaja, remélem lesz mégegy kismamink.


Holka!
tündéri lehet a lányod!!!
én holnap kapok beutalót AFP-re és ha jól számolom a március 17-i hétre kell kérnem időpontot. akkor persze megint hiányzok melóból, de gondolom csak reggel van vérvétel, úgyhogy max az első 2 óráról hiányzom. pont most hívott az egyik főnökhelyettes hogy vagyok.
és hallotta a hangomon hogy rekedt vagyok, hogy ha náthás vagyok biztos nem enged el az orvos dolgozni.
akkor most nem akarja hogy visszamenjek?????
a főnök meg nagyon vár vissza.
amúgy lehet csak kistorokgyulladásom volt, még picit fehér a nyelvem, majd holnap a doki megmondja mi volt, vagy van. amúgy sok negrót eszem déleltőt, meg fertőtlenitenm a torkom, mást úgysem lehet, de szerintem semmi baja a hangomnak, kiabálni meg nem fogok a gyerekekkel, nem idegesítem én magam.

Kép

Kép
andyfekete
 
 


na elmegyek megnézem a sorozatot: melrose place:)
aztán séta, majd késő du jövök
jók legyetek csajok

Kép
andyfekete
 
 


Andy: remélem igazad lesz. Már annyira szeretném én is ezt a pocaklakót. Látom neked többször is leesett a hőd. Reggel kicsit megijedtem, de remélem holnapra feljebb megy megint.

Holka: na akkor pláne nem is nézem ezeket az értékeket, mert nekem a 21 napon vették le a vért. Pont a progi miatt. Csak akkor minek nézték meg a többit is, mikor nem is jó ahhoz a 21. napi vér. :shock: Na mindegy. Most már nem rágom magam rajta. Nem vagyok pco-s és kész :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Nagyon remélem és bízom benne, hogy ebben a hónapban Lilla, Te és Én babásak leszünk. Mindhármunknak szépen alakul a görbéje és remélem fenn is marad a hőnk.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: én most érzek egy kis szurkát. Olyat mint mikor fel vagyok fázva. Középen belehasít. Bár néha menzesz előtt is szoktam érzeni ezt. Remélem most a baba miatt van.
Drukk mindhármunknak. Tök jó lenne, ha együtt babásodnánk.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Ez a szúrka nagyon jó jel. Ma esett le a hőd, ma szúrkál középen = most épül be a baba. Remélem tényleg így van, és a gólya meghozza a várva várt pocaklakót.
Látom lassan tesztelsz.

Nekem mára nagyot ugrott a hőm. Csodálkoztam is, hogy ennyi. És most nem érzem azt, hogy egész nap ég a fejem. Múlt hónapokba ovu után, mikor 36,8 - 37 körül volt a hőm, mindig égett a fejem, majdnem kigyulladt. :lol: :lol: Most meg semmi.
Ja, de mást nem érzek. Szúrka, semmi nincs.

Kép
p__lilla
 
 


viri!

nagyon felfázós tünet tuti baba. ezena görbén nem láccik a sok fájdalmam, mindjárt berakom neked a ciklsu-husat.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 02400_.png

Kép
andyfekete
 
 


szia Lilla!

megyek a mamámhoz, aztán majd este msn, jó?

Kép
andyfekete
 
 


Nekem most kezdett el szurkálni megint a hasam de most bal oldalon csak. Nem mensis fájdalom, valami más.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Az is jó jel. Andynak is a petefészkei fájtak.

Nekem meg semmi. :cry:

Kép
p__lilla
 
 



Kép
p__lilla
 
 


sziasztok!

elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek!

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!!

Lilla!!
Megtennéd, hogy elküldöd a privit annak, aki kéri! köszi!!
Megkaptam a prividet is!


Egyébként nem húztam tovább.... csináltam egy tesztet!! Két csíkos lett :lol:
Még nem kiabálok el semmit, de azért nagyon örülök!!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Babett

GRATULÁLOK!!!!

Olyan szomorúan írtad ezt, hogy + lett, de...
Hány napja volt az ovud?

Kép
Kép
nati80
 
 


Babett
De szuper! Gratulálok! Ennek így kellett lennie. Tudod...
Drukkoltam nagyon, hogy sikerüljön.
Amúgy voltak/vannak terhes tüneteid?
Felrakhatnád a teszted.
Virinek továbbítottam a privit.
Remélem, most már többször jelentkezel itt.

Kép
p__lilla
 
 


Végre megint van új kismamink!

Kép
p__lilla
 
 


Lilla
Ez a hónap nagyon jól indult!!! Most mi jövünk és Viri. Ki is van még?
Van egyáltalán mmég valaki hármunkon kívül aki nem babás? Kihagy az agyam.

Kép
Kép
nati80
 
 


Babett
Te vezettél hőgörbét? ha igen feltennéd?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Igen, most mi jövünk, mind a hárman. Először Viri, mi meg kb. egyszerre.
Nem tudom meddig bírja a pé utáni szakaszom. 12-13 nap szokott lenni. Tehát síelésre kiderül. 11-e lesz a pé+13. napom. Ha aznap nem jön meg, akkor ......... nem síelek.

Kép
p__lilla
 
 


Nati!!

Nem vezettem högörbét! Azt sem tudom mikor volt pontosan ovum.. :roll: nem néztem!!

Lilla!

Egyenlöre nem tudom felrakni a tesztet, de igen erös lett a csík :lol:

Tünetek... hát azóta, ami történt egyfolytában fáj a hasam... talán elötte is szurkált egy kicsit..
Cici kicsit megnagyobbodott... :roll: de nem feszülnek!!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Nati, Lilla, Viri!

Nagyon remélem és szívböl kívánom, hogy Nektek is összejöjjön ez a hónap!!!

Egyik szemem sír, a másik... nagyon örül!!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Babett
Ez nagyon jó!!!! Örülök neked/nektek nagyon!!
A teszted biztos azért lett erős, mert már jóval a nem várt mensi 1. napja után csináltad meg.
Na ezt jól leírtam, de remélem értitek.

Kép
p__lilla
 
 


Babett
Iwiw-en nem vagy fent?

Kép
p__lilla
 
 


Babett
Én azon csodálkozom, hogy bírtad ki edig, hogy nem teszteltél. Én már alig várom a pé utáni 10-11. napot. Fájdogál a hasam, de ez januárban is így volt és baba nem volt, vagy csak a sárgatest miatt elment. :cry:
Még egyszer gratulálok!!!

Lilla
Tényleg nincs hármunkon kívül senki más aki nem babás még?

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla, fent vagyok a wiwen!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Lányok!!

További szép estét Nektek!!
Remélem mihamarabb nagyon jó hírekkel jöttök!!

Jó éjszakát!!

Babett

Kép

Kép
dbabett
 
 


Jó éjt Babett!
Legyen nagyon nyugodt éjszakád!

Én is lefekszem aludni. Elég fáradt vagyok már.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla

Reggel korán fel tudod tenni a hődet? Mielőtt megyek dolgozni szeretném látni hogy alakul a hőd.
Én is felteszem majd, remélem már 37 körül lesz. És persze neked is.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
7, negyed 8 körül tudom feltenni. Remélem még otthon leszel. Én is kíváncsian várom a tied.

Babett
Megírhatnád priviben, hogy vagy rajt iwiwen. Bejelölnélek, ha nem baj.

Kép
p__lilla
 
 


Ja, már el is küldted. Most láttam csak. Bocs.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Babett :)
Gratula!! Milyen tesztet használtál?? És hány napot késett, amikor már megcsináltad?? Nekem egy hete van ma a késésnek, és azóta már 3 különböző tesztet lőttem el.....Tiszta dili vagyok....... :roll:
Ja, és mindhárom 2 csíkos!

Akik tesztelés előtt vannak, azoknak nagyon drukk!!!!!! Nekem semmi furcsa (másmilyen) tünet nem volt, mint egy sima mensi előtt...Ja, a beágyazódásos vérzést kivéve......De ez nem mindenkinél van!

Csak most korán reggel tudtam benézni, mert a melóhelyen dililház, a héten minden nap 6-ig kell lenni, és talán még szombaton is menni kell! :evil:

Puszi nektek!
Edit

Kép

Kép
ditta76
 
 


Jó reggeét!

Jókorán keltél Ditta. Várunk este!

A hőm sajna nem túl magas, de végülis fenn van. Olyan rossz várni.

:cry:

Kép
Kép
nati80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?