Új privát üzeneted érkezett!

Pati, nem baj, majd elsütitek ti is nálunk jövő hónapban :):):):):) Drukkolok nektek ám nagyon :) Szülésindító energiáink felétek irányulnak :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

igenigen! Szerintem Milánt holnaptól majd Robi hordja oviba, mert jönnek a kedves anyukák meg ovónénik, hogy jajj már mekkora pocid, jajj már az arcodon is látszik (az már egy ideje torz, amióta dagadtam), mennyi van még vissza....elég frankó lesz, ha a hó végéig kihúzom, még 4 héten át ezt hallgatni, szép is lenne.
Vendég

[quote="zsuzsófi"]( írta:zsuzsófiidejárok röhögni, iszonyat jó a humorotok :) :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: )

Ez a hozzászólás marhára tetszik! :lol: :lol: :lol:

Amúgy SZIA mindenkinek, én sem szülök még, most éppen babakocsit keresgélek a neten, mert az még nincs! :oops: Azért vagyok csak olvasó üzemmódban.

Kép
Vendég

Jim, redbullt nem próbálom, mert mi van, ha én pörgök fel még jobban és nem a gyerek????

Patinak igaza van, sokan készitjük már a kezünket...

Nekem ma elmaradtak a szültél már telefonok, még csak 2 jött eddig. Megpróbálok lefeküdni aludni egyet, akkor tuti hivnak...

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="zsuzsófi"]P írta:zsuzsófiati, nem baj, majd elsütitek ti is nálunk jövő hónapban :):):):):) Drukkolok nektek ám nagyon :) Szülésindító energiáink felétek irányulnak :)

Zsu

BANYEK!
SOS! Azonnal szóljatok a járványügyiseknek :shock: :shock: :shock:
INTERTOPIKÁLISAN is fertőző a hülyeség!!!!! :shock: :shock:
Ez rosszabb, mint a madárinfluenza!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati, pihizz csak, kell holnapra az energy :wink: hogy ezek a macskák ilyen szado-mazók?! :shock:

zsu: Alexa kocsija nem jó már? milyen kocsit akarsz?
Vendég

Jim:ez ismerős...engem is kikészítenek az anyukák meg az óvónénik az oviban hogy:"de lennt van a hasad"..."torz a szád"..."mikor szülsz már??"...."még mindig egyben?"...
Az agyamra mennek :x

Amikor kérdezik,hogy mennyi van még elvileg hátra én mindig többet mondok...hátha így nem cseszegetnek... :shock: :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ügynöknő, jó, ha felhívlak egy fél óra múlva, hogy "SZIAAAA! ALSZOL?"
:twisted: :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="jimmorrison"]h írta:jimmorrisonogy ezek a macskák ilyen szado-mazók?! :shock:

Irigykedünk, cicitapista??? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pati, kéééész vagyok :) Ráadásul itt lóg rajtam a gyerek hogy mondjam már el min röhögök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De hogyan???

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu, a Greco Mirage le van értékelve a Brendonban 34 eFt-ra a márciusi kuponnal. Nekem azt baromi sokan javasolták...

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx: én nem pörögtem fel a redbulltól, még kummantani is sikerült. Mármint itthon aludtam....De a kissrác mit művelt, végig mocorgott meg volt 6 erős összehúzódás is. Most is nyomul, szerintem radar van benne, mert amikor leülök a géphez, olyat játszik, hogy dirr-durr anyám, miért nem inkább vasalsz?!

zsuzsófi: a mi kis topikunkból kiindulva, lesz nálatok is jónéhány márciusi babuci :wink:
Vendég

Na úgy látom többmindenki előkerült. :lol:

Nálam megfőtt a gulyás és mákos nudli. Gulyásból nem ettem, mondván túl fűszeres. A mákosnudlitól én totál álmos a gyerek meg tök élénk lett. :lol: :lol: Lehet, hogy ez is recept a jó ctg eredményhez... :lol:

Bosek!
Édes csöpp lány. Jó husiban van ő is. Szopiztassad csak szépen, tényleg attól marad több tej. :wink:

Pati!
Mostmár én is értem az éjszakai macskazenét.... A férjem volt, hogy a papucsát dobta közéjük amikor egész éjszaka nyávogás volt. Egész megsajnáltam őket. :?

A mákosnudli hatása altt én is próbálok egy picit pihizni... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Eszterxx, akkor én megint rosszul tudtam vmit, mert azt hittem, hogy ha a baba mozgása alatt van fájástevékenység, akkor az már tényleg tart valahol. Tényleg azt mondták, hogy semmi?
Én úgy tudtam, hogy azért kell x db mozgás a ctg alatt, hogy látni lehessen, hogy erre a méh izomzata hogy reagál. Azért is kell a gombbal jelezni, hogy mikor volt mozgás, hogy a baba szívverése és a fájástevékenység összesége együtt adjon egy helyzetjelentést odabentről.
Több mozgás és 100-as fájás is semmi lett volna?
Mielőtt megszülöm a harmadikat légyszi valaki mondja meg, hogy akkor mi is van a ctg alatt, mert több gyereket már nem szeretnék, de azt hiszem ideje lenne felvilágosodnom.

Szilvánusz hajrá!

Én egyébként bejegyeztem most hétvégére a naptárba, hogy szülés. Beírtam az egész heti programomat és arra gondoltam kipróbálom, hátha bejön. Így folyton szem előtt van, mint el nem felejtendő tennivaló.
A következő hét (15-e) nem jó, mert akkor biztos békés gyújtagatások lesznek. Jobb a nyugalom.
Pedig a férjem szülinapja 16-án lesz, de én akkora már itthon szeretnék lenni.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

ugye panny? mintha kedves anyucik elfelejtették volna, milyen idegesítőek ezek a kérdések..... :roll:

megtaláltam közben a szerkezetet, amibe bele kéne dugnom a telóm memóriakártyáját, majd a számítógéphez csatlakoztatni. Viszont nem tudom hol van a telefonban ez a kártya! Sőt, azt sem tudom, hol lehet szétszedni....ÁÁÁ, pedig meg kell oldanom egyedül, mert Robi nagyon mufurc és sértődött, nem vagyok hajlandó puncsolni :D
Vendég

gulyás....nyami! Én ma nem főztem, de most rohadt éhes lettem!

kissani: tetszik a tervezgetésed :wink:
Vendég

Feladom! Kiszedtem a kártyát, beleraktam amibe kell és nem működik! Ráadásul a kártyát meg nem tudom kivenni :cry:
Vendég

Van vmi tippetek, hogy tudnám Boti képeit a gépre rakni?
Vendég

kissani, nekem azt mondták, hogy a ctg babaszívhangos részének az a lényege, hogy lássák, hogy ha mozog arra jól reagál-e a szívverése, márminthogy nyilván akkor másképp ver
az saját összehúzódáshoz nem tom van-e köze egyáltalán

Jim, a szolgáltatód honlapjáról nem lehet letölteni a képet?
nekem Nikitől jött egy mms a minap amit nem tudtam megnézni a telefonomon, de kíírta a linket meg a jelszót és ott meg tudtam nézni, meg onnan le lehetett tölteni

én tiszta mazohista vagyok - ma a táppénzes papírral beugrottam a munkahelyemre, kitéve magam kb 30 ember - jaj még egyben, mikorszülsz, mekkoraahasad, nemishíztálmárannyit stb - ömlengésének - ezek csak azok akik épp arra jártak, pedig próbáltam fű alatt bekúszni

de valamit valamiért....különben nem lesz lóvé

Pati nem ünneprontásnak, de holnaptól mondták a zimankót -10 fok meg ilyenek. csak a állatkertügyben...
jobb lesz ha szülünk inkább

KépKép
judit18

mármint a maihoz képest -10 fok, azért nem jön a jégkorszak

KépKép
judit18

hú, nem tudom Judit. nekem a telefonomra simán ráment az mms, 4 képet küldött Évi, de nem tudom, hogy rakjam rá a gépre. 30-as vagyok amúgy. De ezzel a kártya bedugdosóssal többet nem próbálkozom, kisolló hegyével sikerült kipiszkálnom....maailben nem lehet továbbküldeni vhogy mobilról?
Vendég

Jim, én a telómról emailben szoktam elküldeni magamnak a képeket és onnan mentem át a gépre.

Alexa első kocsija tönkrement, a mostani meg nem dönthető teljesen vízszintesbe. Ezért akarok újat.
Eszterxx, kösz a tippet, de még ennyire sem vagyunk eleresztve anyagilag :oops: , úgyhogy csak teszvesz és vatera között mozgok, olcsó, használt, járgányt keresve. :?

Kép
Vendég

zsu: remélem találsz megfelelő kocsit! És a mailt hogy kell elküldeni? :oops: segíts légy szíves, olyan balf... vagyok az ilyen dolgokhoz. Mert ha rámegyek a képre és továbbítás--> címzett, na ott a probléma, mert csak számot lehet beírni, vagy rámegyek a partnerekre, de ott meg a telefonkönyv van :cry:
Vendég

ezer köszönet és örök hála, zsuzsófi felrakja mindjárt Boti képeit, elküldtem neki mms-ben 8) Majd meglátjátok, milyen gyönyörű tyúkanyónk porontykája! Közben el kell zúznom az oviba, majd este jövök, pusszantás.
Vendég

[quote="zsuzsófi"]( írta:zsuzsófiidejárok röhögni, iszonyat jó a humorotok :) :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: )

Nem csak te .. én is :D :lol: :lol:
Mondjuk 10 körül, amikor reggeliztem, épp a nyákdugó-témába sikerült bekapcsolódnom :D akkor annyira nem röhögtem :mrgreen: :mrgreen: arrébb tóltam a kajámat ;) :P

Szorítunk mindenkinek Csajok!

Amúgy sokan vagyunk olvasó üzemmódban az áprilisi topicból, és várjuk a 12. (ha jól számoltam, és ma nem maradtam le valamiről) gyönyörű babát :) ;)

Kép
szösszenet

Helló!

Láttam hiányoltál Eszterxx!
Velem minden ok, de úgy irigyellek amiatt hogy tudsz unatkozni!!!
Nekem folyamatosan van dolgom sajna több is mint kéne, nem győzöm beosztani, és én még úgy szeretnék szülés előtt egy pihizős napot!!!

Te meg jó lenne ha már szülnél unalom helyett, azt hiszem visszasírod még ezt az unatkozós időt!!!!!! :wink:

Amúgy meg beteg a nagylányom úgy hogy megbeszéltem Lizával hogy jövő héten jöjjön csak ki mert most még szülni se leen időm!! :wink: :lol:

puussszzz

pepike

Kép

Kép
pepike

Itt vannak Boti képei :)

Tényleg gyönyörű :)

(a szövegek az mms-ben voltak hozzá)

Az első sztárfotóm:

Kép

Így alszom:

Kép

Csodálkozom a világra :)
Kép

És ilyen mérges vagyok ha nem lóghatok folyamatosan a mami cicijén :)
Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszönjük Zsuzsófi!!!
Tényleg szép babuci!!!
Vendég

Lemaradt, hogy Kvaszévi, mégegyszer gratulálok! Gyönyörű a kislegény!
És mivel tájékoztatást kértél: egyszer s mindenkorra tovább növesztettem pocielőnyömet hozzád képest. :wink: :wink: :wink: :lol:
Vendég

sziasztok
elsőnek is
köszönjük a képeket! (jó kis összmunka volt, hogy ide felkerült, de szuper :) )

Nagyon aranyos a kis Botond!!! :lol:

na visszaolvasok. :)

Kép

Kép
kolyok28

Beje vagyok szejejmesedve ebbe a kökölbe...!!!!!!!!!
Hááááááááááááááát micsoda egy édes minimanó máááá!!!!!!!!

IGAZAD VOLT (SMS), ÉVI,

NEMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D

Kép
Kép

mpatr

hát látom, a hülyeségünk télleg ragályos... ;) az áprilisiak is érzik, hogy közeleg az ő idejük és ezért idejönnek kihúzni a gyufát ;)
És szegények, mit fognak kapni amikor beelőzik -az egész topik egységesen- Eszterxxet .... :lol:
najó, nemis, Eszter, most már télleg szüljél meg, mert egy szempillafestésnek így örülni.... ez már cicababaeffekt lesz...
vagy kérd kölcsön valakinek a gyerekét, pl Pepike, Panny, Beuska, biztos szivesen pihennének egy kicsit helyetted...
wow, itt is hideget igérnek holnaptól....

Bosek, de kis csöpp aranyos a leányzó :)
engem is érdekel, hogy miért kell tápszerezni? ha nem indiszkrét...
ja és nem irtam asszem reggel, hogy nagyon dúrván hangzik ez az arclebénulás... teljesen ijesztő....

Szilvánusz, megy a drukk +++++

mondjuk még nincs itt az idő, de szerencsére én megúszom majd -remélem- a namégegybenvagytok telefonokat, csak külföldre kellett hozzá menni :D az emaileket meg majd nem olvasom el, msnre meg skypera meg felirom, hogyha csak az érdekel egyben vagyunk-e akkor igen. :)

ma sem megyek el a bababutorokért, én buta bevásároltam egyedül.... és a busz csak 45perc múlva jött volna, igy sétáltam.... szval most KO vagyok és pihiztetem a lábam.
meg mindjárt gilmouregirlst nézek.

Zsu, remélem sikerül valami olcsó és jó kocsit találni. :)

Kissani, ezt tök jól hangzik, a hétvégi program. megy a drukk hogy bejöjjön :)

Kép

Kép
kolyok28

[quote="mpatr"] írta:mpatrgynöknő, jó, ha felhívlak egy fél óra múlva, hogy "SZIAAAA! ALSZOL?"
:twisted: :lol:

Tiiiiszta hülye!!! És nem lepődtem volna meg egy pillanatra sem, ha megteszi :lol:

A Kölyök is az, de ott is agyon fogok ám röhögni, amikor tényleg megszületik az első áprilsi baba. Lassan itt lesz az ideje, nálunk is "ugyebár - khmmm-khmmmm- valaki" február 13-i volt az első gyerek.
Lett volna a tervek szerint 15-i, de én úúúúgy lerontm az átlagunkat...

Ja, Kölyök, az sms nem olyan drága külföldre sem, szerintem azt sokan fogják nyomatni. Na, meg majd mi is minden nap megkérdezzük itt :lol:

Mommy hol van, ma ő sem került elő... Lehet, hogy már csavarognak kicsi Joeval?

És ha már Pepikénél bejött, hátha másnál is: TAND, merre vagy?

Olyan gyönyörű Kvaszévi gyerkőce!!!!!! Irigyirigy, de nagyon jóindulatúan!!! És a macskákra is... ha fáj is, de akkor is, legalább csinálják...meg ki tudja, attól még lehet az jó :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!!!!!!

Úristen ez nem semmi, hogy mennyi babó!!!

Kvaszevi, Linocs!!!!

Hatalmas Nagy Gratula Nektek!!!!!
Jó Egészséget, és Sok-Sok tejcsit a babáknak!!!!!!!!!

Bosek!
Nagyon édi Blanka baba!!!! :D
Vendég

Szilvánusz, helyzetjelentést kérünk!!!!

Kép
Kép

mpatr

ÉVI, NAGYON NAGYON CUKORFALAT BOTOND!

látszik, hogy picur, de mégis már olyan tökéletes!

KépKép
judit18

Na, elvileg van babakocsink! Még várom a csaj emailjét, hogy mikor mehetünk érte. Azért ilyet vettem, mert Alexának is ilyen volt az első kocsija, és nagyon meg voltam vele elégedve. Pierre Cardin.

Kép Kép

Tand legutóbb a székesfehérvári topicot látogatta meg, remélem azért minket sem felejtett el.
Vendég

Tenyérnyi szeretet:

Kép

feri (mni)

Végre, Lilla babának is van vonalzója :)
És milyen édes :)

Kép

Kép
kolyok28

Zsu, gratula a babakocsihoz :)

Kép

Kép
kolyok28

Bizony van ám Lillának saját vonalzója! :) Most már annyit fórumozok én is, hogy nem hagyhattam ki ;) Mondjuk ha holnaptól itthon lesz a kedvenc feleségem, majd visszatérünk a normál kerékvágásba, vagyis, hogy Niki olvassa-írja, én pedig csak olvasom a topikot.

Amúgy délelőtt sikerült üveget szereznem a hétvégén viharkár áldozatává vált Mondeo-ra, amit délután lefóliáztak és be is szereltek, így már semmi akadálya annak, hogy holnap délelőtt hazafuvarozzam a kis családomat. :lol:

feri (mni)

:) ez gyorsan ment, ügyes vagy! :)

és kérlek, ígérd meg, hogy nem csak olvasni fogsz!!! olyan jó olvasni Téged és mindannyiunkat érdekel, hogy milyen egy új család élete apa szemmel, ugyanúgy ahogy érdekelt a várandósság kispapaszemmel és a szülés apa szemmel :)

Kép

Kép
kolyok28

Nálam semmi változás. Szólok, ha van valami és köszi a drukkokat.
Feri: hányra mész értük? Mert nekem 9.30-ra kell mennem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kölyök, köszi! (Arcpirítóan olcsó volt. :oops: :D ) Csütörtökön már itthon lesz, házhoz szállítja az eladó. :lol:

Feri, Kép , már nagyon várjuk Nikit!
Vendég

Feri, ez nem ér, neked is milyen hosszú szempillád van!!!!!!!! Amúgy a kép nagyon szép :wink:

én meg fájogatok, de rendszertelenül ismét. Kezdem unni :roll:

tand eltűnése engem már régóta aggaszt, de nem merek neki írni.

Meli és te merre jársz?
Vendég

Feri!
Ne tessék tévedésbe esni, az, hogy Niki ír, nem a normál kerékvágás, hanem az, hogy többször ír nekünk! De attól még, hogy apuka lettél, nem ér potrohos sörpocakot ereszteni és csupáncsak olvasgatni minket.
Na jó, a potroh is engedélyezett, ha írsz :wink:

ZSu!
Mennyire különbözőek az ízlések! Nekünk is az első kocsink PC volt, hogy én azt mennyire utáltam!! :roll:
Aztán a BKV megszponzorálta nekünk a Gracot, miután egy köcsög sofőr a Népligetnél rámcsukta az ajtót, a kocsi kereke beszorult az ajtó és az ajtón lévő kapaszkodó közé és letörött... :shock: a gyerek a kocsiban, telefon apának, jöjjön a másik végállomásra ütlegelni :lol: végülis a BKV elismerte a hibát és megszponzorálta a szép új babaautót :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jimm, nekem is fájdogált a hasam meg a derekam délután, de NEM ELÉGGÉ és az is elmúlt. :roll:

Gorka hazajött!!!! :D

Kép
Kép

mpatr

Sehol egy újabb baba :roll:

Unatkozó kismamik, hessssss szülni! Vagy megdöntitek az elefánt terhességének idejét :roll: :wink:

Nagyon szépek a csemeték
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltunk a gyerekorvosnál... a mérleg szerint is kell tápszer Joseph-nek... :cry:
Vendég

Pati és ebből akkor hogy lesz holnap szülés??? :wink:

nekem is PC volt Milánnál és én is utáltam, de lehet hogy a mostani modellek már jobbak. Baromi nehéz volt és nyikorgott a kereke.

Képzeljétek, a férjem annyira meg van sértődve, hogy már legalább 2 órája itthon van és még egy mukkot sem szólt hozzám. Sőt, még nem is köszönt :x kezdem unni. Szerintem kicsit túlzásba viszi, pláne, hogy azért volt előzménye, hogy tegnap "világgá mentem".
Vendég

lányok, én elmegyek aludni, úgy érzem magam, mint akit agyonvertek.
jó éjszakát!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?