Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Par napja elkezdtem vizesedni.
Igy a kepen olyan a fejem, mint egy labda.

De meg mindig csak +10 kg-nal jarok. :lol:

Viki, Lego!

Nalatok mennyi + ment fel es mennyi ment le eddig?

Magi
Vendég

Magika!

én ugye 37+3 nál szültem, addig 11 kg ment fel. mikor hazajöttem a kórházból, 6 kg még mindig rajtam volt!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magika: Szép nagy pocód van :lol:

Egy aprócska vicc:
Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.
> Egyik nap megáll mellette egy vadonatúj metálszürke Audi. A vezetője egy
> Armani öltönyös, magabiztos fiatalember. Megkérdezi a pásztort:
> - Ha megmondom magának, hogy hány juha van, nekem ad egyet?
>
> A pásztor ránéz a fiatalemberre, aztán a békésen legelésző nyájra, és
> nyugodtan azt mondja:
>
> Rendben.
>
> A fiatalember odamegy az Audi-hoz, összeköti a mobiltelefonját a
> note-bookjával, az Interneten felmegy a NASA oldalára, GPS
> helymeghatározójának segítségével letölti egy megfigyelő műhold képeit a
> környékről, megnyit egy adatbankot, egy szkennelő programmal összeszámolja
> a juhokat, majd egy 15 oldalas jelentésben kinyomtatja, aztán odafordul a
> pásztorhoz, és azt mondja:
>
> Pontosan 87 juha van itt a környéken.
>
> Igaza van - válaszolja a pásztor. - Válasszon ki egy juhot magának.
>
> A fiatalember kiválaszt egy nem túl nagy, de szép bundájút, beteszi az
> Audi csomagtartójába. A pásztor ránéz, egy kicsit gondolkozik, aztán
> megszólal:
>
> Ha megmondom magának, hogy mi a foglalkozása, visszaadja?
>
> A fiatalember nagyképűen rábólint. A pásztor erre azt mondja:
>
> Maga tanácsadó.
>
> Honnan jött rá? - kérdezi az.
>
> Nem volt nehéz - feleli a pásztor.
>
> Először is: idejön, anélkül, hogy bárki is hívta volna.
>
> Másodszor: egy
> juhot akart fizetségül azért, hogy megmondja nekem azt, amit amúgy is
> tudtam.
>
> És harmadszor:
> fogalma sincs arról, amivel én foglalkozom. Úgyhogy most adja szépen
> vissza a pulit.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Magika nagyon szép kerek a pocakod!!! Nagyon írígykedem ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: Privi ment :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Drága!! Igen privi jött! Neked válasz ment???? :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Jött és ment is megint :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Neked is!! Jött is megint ment is!!!! Figyuzd csak!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

figyuztam és lám, tényleg jött :lol: :lol: :lol: ment megint ám :wink: :wink: menek haza, záróraaaaaaaaaaaaaaaa :!: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Siesss haza!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy ici-pici vicc:

Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!

Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: 8 hetes a bébim :lol: :lol: Hogy repül az idő :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Merre vagytok?

Magi
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk az első tanácsadásról! Eszti 3700 g és 51 cm, vagyis kerek 1 kg-t hízott 3 hét alatt és 4 cm-t nőtt! :D április 8.-án megyünk a 2 hós oltásra, és beadatom neki a rota vírus ellenit is, abból is megkapja akkor az elsőt!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Kata! Hatalmas gratula kis 8 hetes bebidhez! :D

Vettem egy tesztet, mert már nem birtam ki, de azt tuti kibirom, hogy nem csinálom meg!!!! Holnap megyek a tarcsai korházba kardiologiára vizsgálatra! Ez csak egy egyszerü rutin vizsgálat semmi extra!

Amugy mi zu van veletek lányok??

Kép

Kép

Kép
nócika

Még egy vicc:

Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35. házassági évfordulóját
ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...

Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt
mondta "Mivel ennyire különleges házaspár vagytok, és hűek voltatok
egymáshoz ez alatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet,én
teljesítem kívánságotokat!"

"Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel!" -
kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és -
abrakadabra - két első osztályú jegy termett az asztalon a Luxus
utazási iroda világkörüli útjára.

Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt:

"Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer
adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én
kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!"

A tündér és a feleség nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az
kívánság... Így hát a tündér körözött egyet a varázspálcájával és -
abrakadabra - a férj 92 éves lett!

Mi a mese tanulsága? A férfiak hálátlanok, DE a tündérek nők...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Edóci!
Sajnálom a mencsit,ha gondolod várjuk a vonalzót. :wink:

Magi!
Helyes pocód van!Már tényleg nem sok van!!

Kata!
Gratu a 8.héthez,de jó neked!Dokinál még nem voltam,úgy döntöttünk apával,hogy az 1 évet megadjuk magunknak és ráérünk utánna aggódni.

Vera!
Mizu?Hogy vagy?

Viki!
Gratu Eszterhez nagyon szépen fejlődik :lol:

Legó!
Nagyon elvagy tűnve,kérünk képeket és helyzet jelentést,hogy vagytok?

dodó?Betti?borsikát még mindíg hányolom!!

Vikiért ma mentem az oviba már láttam,hogy valami nem stimmel vele.Haza értünk 38,9 volt a hője.Ott még meg is kérdeztem az ovó nénit,hogy nem volt vele semmi.Közölte,hogy vele nem.Erre a gyerek mondja a kocsiba,hogy szólt mert fájt a feje az óvó néni erre azt mondta,hogy most mit csináljak veled?? :twisted: :twisted: :twisted: Talán hőt kellett volna mérni :twisted: :twisted: Én rögtön éreztem amikor puszit adott.Olyan pipa voltam :twisted: Még szerencse,hogy nem egy lázgörcsös típus :roll: :roll: Ez borzasztó komolyan mondom.

nócika!
Mikor csinálod a tesztet holnap??

Kép
Kép
a.ibici

Vera!
NAGYON-NAGYON SZORÍTOK!!!MEGY A DRUKK+++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt mindenkinek!

Vera!
Csuriban mindenem :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A mai viccem:
A pap egy tinédzser ministráns fiút gyóntat:
- Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy
lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást...
- Te vagy az, Tamás fiam?
- Igen, én vagyok, atyám.
- Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány?
- Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére.
- Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz!
- Tudom, de ezt nem.
- Na... Ki volt az? A Kovács Eszter?
- Nem mondhatom el...
- Hát akkor a Szabóék lánya, a Kati?
- Nem mondhatom el...
- A Kis Judit volt innen a szomszéd utcából?
- Nem mondhatom el...
- Nagyon véded te azt a lányt... Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél
évig nem jöhetsz a templomba ministrálni!
Odakinn találkozik a fiú az egyik haverjával:
- Na mi volt a papnál?
- Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Kata!
Gratula a 8 hethez! :lol: :lol:

Viki!
Gratla az 1 kg-hoz!

Ibici!
Sajnalom, hogy ilyen felelotlenek az oviban.
:evil: :evil: :evil:
Vikinek gyors javulast kivanok.

Nocika!
Mikor tesztelsz?

Vera!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Ma milyen lett az LH!
Szerintem neked csak most volt PE-d elotte nem.
Ma mar tuti megint halvany lesz.
Kerdes mikor lett eros + es mikor voltatok egyutt.
Ezt ird le es megtippelem mitek lesz.

En mara elinteztem mindent, mar csak Zoliert megyek majd delutan az Oviba. Addig pihizek.
Most mar be vagyok pakolva. Kesz a szulesre a taska meg a korhazba egy masik kulon.

Most ket ejszaka at is jol aludtam, de barmit csinalok utana hulla vagyok. Na pihizek egy kicsit.

Magi
Vendég

Magika: Vigyázz magatokra! Hivatalosan mikorra is vagy kiírva?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arnyköpések:
Csak akkor üsd meg a másikat, ha nagyon muszáj. / Henriette, 7 éves

Ne vedd el házastársad dolgait. És anyák napján muszáj énekelni, különben iszonyú prédikáció következik. / Tom, 9 éves

Manapság sokkal könnyebb nőnek lenni. Régen máglyán égették el őket. / Benedict, 5 éves

A testvérét az ember utálja is meg imádja is. A testvér az egy olyan iszonyú kedves seggfej. / Filip, 7 éves

Az ember a családjának mindig elmondhatja, amit gondol, és soha nem kell attól félnie, hogy valaki ugyanazt gondolja. / Hökan, 6 éves

Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej. / Tony, 6 éves

A fiúk máshogy játszanak, mint a lányok. A fiúk állandóan csiklandozni akarnak. A lányok többet beszélgetnek, de az nem annyira
érdekes. / Matilda, 6 éves

A fiúk nagyszájúbban születnek, mint a lányok. A fiúk belsejében nagy ordítás lakik, aminek ki kell szabadulnia. A lányok belsejében kis dolgok vannak, nekik elég, ha kicsit nevetnek és futkároznak. / Sofie, 8 éves

Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű. / Ellen, 7 éves

Az együttélés és a házasság majdnem ugyanaz, kivéve, hogy az egyik önkéntes, a másik meg kötelező. / Siri, 7 éves

... És akkor a pap megkérdezi, akarod-e házastársadul azt, aki melletted áll, vagy valaki mást. Általában nem áll ott senki más,
ezért azt válaszoljuk: akarom. / Emil, 7 éves

Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik. / Pauline, 8 éves

A szegénység és a gazdagság közt nagy különbség van. A szegényeknek nincs semmijük, a gazdagok pedig azt hiszik, hogy nincsen
semmijük. / Ingrid, 9 éves

Ha a tanárok is eljárnának dolgozni, a gyerekeknek nem lenne hova menniük. / Hanna, 7 éves

Nagykoromban rendőr leszek, és mindenkit fejbe ütök a gumibotommal, főleg az öreg, savanyú néniket, akik kiabálnak, ha focizunk. / Henning, 7 éves

Még soha nem láttam angyalt, de láttam már fogorvost! / Mimi, 8 éves

Kétféle angyal van, szokványos, és őrangyal. Az őrangyalt ágyúból lövik ki, ezért kócosabb a hajuk. / Ann-Sophie, 6 éves

Jézus nagypénteken halt meg. Amikor még élt, sürgette a tanítványait, de amikor meghalt, a tanítványok nagyot pihentek. Ezért is hívják
nagypénteknek. Sírtak, de azért örültek is neki, hogy pihenhetnek egy kicsit. / Kevin, 8 éves

Külföldre úgy kell menni, hogy a boltnál balra fordulunk, aztán egy kicsit megyünk egyenesen, majd jobbra. Akkor már külföldön vagyunk,
de megvan az a veszélye a dolognak, hogy Norvégiában kötünk ki. / Oscar, 8 éves

Az Isten keresztre feszítette Jézust, mert egyedül akart uralkodni. / Tilda, 7 éves

A keresztre is akaszthatnánk néhány karácsonyfadíszt, így Jézus is jobban érezné magát, és jó társaságban lógna. / Tomas, 7 éves

Mózes a legklasszabb. Mózes képes a tengerfenéken gyalogolni. Allahnak csak repülő szőnyege van. / Daniel, 7 éves

József nem volt az igazi apja Jézusnak. Volt ott valami dolog a szamárral, de már nem emlékszem rá pontosan, mi. / Sofie, 6 éves

Nem, az úgy volt, hogy amikor József megvette a szamarat, Mária olyan boldog lett, hogy teherbe esett, mindenféle segítség nélkül! /
Jossan, 7 éves

A világűrnek nincs vége. Vagy az is lehet, hogy ott van vége, ahol az Isten háza kezdődik, egészen ott a kerítésnél. / Rasmus, 7 éves

Bocs, hogy ilyen hosszú lett :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szisztok!Szavazatok Zsófimra a www.baon.hu -n gyerek szépség versenyen inditottam :lol: Zsámbóki Zsófia az teljes neve :lol: :lol: Aki szavaz annak nagyon köszönöm!!!!!!

Ibica!Hogy van Viki?Milyen felelötlen óvonő :twisted:

Vera!Akkor lehet ikreid lesznek? :wink: Én nem nagyon értem ezt az LH dolgot :oops:

Magika!Nekünk is megtudod tippelni milyen babánk lesz?Mikor mész UH-ra?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

KAta: Nagyon édes Zsófi ebben az angylakás szerkóban :lol: :lol: (Ugye angylkásat láttam, jól láttam?)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat!Szerencsére most csak hőemelkedése van már a Vikinek gyorsan le is kopogom kopp-kopp,de délben 39,2 volt a láza.Azt hittem rosszul leszek amikor leolvastam a hőmérőt :shock:

Kata!
Én szavasztam volna Zsófira,de nem találtam meg őt.A babaverseny I-ben néztem ott nem volt.

Vera!
Teszt milyen lett?Csináltál?

Nóci!
Helyzet jelentést kérünk!Remélem piri elkerül!!! :lol: :lol: Meg csináltad a tesztet vagy vársz még vele?

Gabi!
El vagy tűnve!!Hol vagy???????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

MA SINCS MIKIKE!! Félek, hogy mezizgulok és még sincs semmi! Nem akarok csalodni, de egy ici-picit na jó nagyon zizgulok de igatából magamnak sem merem talán bevallani! Most a héten bizti nem tesztelek! Max hétfön!! 8) Az a legkorábbi idöpont! Apácska meg végre haza jött ugyhogy gyorsan jött és letámadott, hogy na mi ujság??? Szerintem van e ott bent valaki- e vagy sem mert neki jo lenne egy kis himi-humi, de én mondtam neki, hogy szerintem hanyagoljuk most ezt a témát mert ha netán van bent valaki akkor nehogy ártsunk neki! Bár tudom ez hülyeség mert sokan mondták, hogy egy ártatlan kis légyott nem árt semmit! De én azért az elején félek egy kicsit! Azt hiszem ez érthetö! És hálistennek az én drága párocskám meg is értette!!! :D Hát én ezért szeretem ŐT!!!! :D

Vera megy a drukk ezerrel!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ibici! Remélem Viki hamarosan meggyogyul!! De komolyan mondom ez egy nagyon bolond és igencsak felelötlen óvónéni!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ibica szomorkodom, inkább csak olvasgatok.
Kicsit magam alatt vagyok:(

Itt a hőm, de a teszt negatív.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 75200_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ibica jobbulást a lányodnak, én Bettim is beteg, a héten nem volt iskolában.

noci megy adrukk neked is, és Vera neked is, meg mindenkinek.

Kép

gabi1

Gabi: Nehogy elszontyolodj nekem :!: :!: :!: Nagyon kecsegtető a hőd.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Tényleg ne szomorkodj!Még van 3 nap tessék bizni és nem feladni!!!A hőd jó reméljük így is marad!!! :wink: :wink: Köszönöm szépen!Bettinek is jobbulást.Ő is lázas?

Kép
Kép
a.ibici

Nóci!
Irígylem a türelmedet én tuti,hogy nemtudnám megállni,hogy van 1 tesztem nem jön meg időben és VÁRNI!!!!!!!!!!!!!!!De izgi :lol: :lol: :lol: Szorítok neked nagyon!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici próbálok, próbálok, de nehezen megy:(
Nem ő nem volt lázas, viszont nagyon köhög, bevolt dugulva az orra, mos tmár kezd neki felszakadni, meg az orra is megindult, de kapott antibiotikumot, mert annyira nem javult, hanem inkább rosszabbodott.

Kép

gabi1

Nóci: Drukk+++++++++++++++++ Én nem bírnám ki :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa!Igen Ő az :lol: :lol:

Ibica!Nem csodálom én is megilyedtem volnal vitted dokihoz?Babaverseny 3-ba van szerintem mert ma frissitették a képeket.

Gabi!Ne kenyödj el!!!Biztató a hőd!!!!

Nócika!Nagyon szoritok neked++++++++++

Ti hisztek a bio dolgokba?Én ma vettem vegyes gyirákat nagyon finom régen anyukám is vett és már akkor is nagyon szerettem.Kérdeztem a nőt azt mondja ebben sokkal több ásványianyag meg ilyenek vannak és nem hizlal+nagyon egészséges :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
Lehet hogy hülye vagyok,de én nem találom rajta Zsófit! :oops: Már kb huszadjára nézem! :shock: Na de majdcsak sikerül! :oops:

edoci

Sziasztok lanyok!

En sem talaltam Kata kislanyat. :cry:

Gabi!
Nem ertem miert vagy ideges. Szerintem meg nem kell, hogy mutassa a teszt. Szoval no para.

Vera!
:?: :?: :?: :?: :?:

Kata!
Akkor tippelem meg, hogy mi lesz, ha megmondod mikor volt a PE es mikor voltatok egyutt. :lol:
Pentek delutan megyek UH-ra.

Nocika!
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem tesztelsz csak hetfon. :shock:

Edoci!
Irhatnal mar magatokrol is egy kicsit.

Zsuzska!
Aprilis 1. vagyok kiirva.

Lanyok!
Most megint eleg aktiv a kisteso odabnet.
Ma egesz nap csak mocorgott, de olyan fajdalmasan, hogy mikor kinyomja az oldalam, oda kell tennem a kezem es kicsit vissza kell nyomnom, mert majd te kakkantok ugy faj.
Ja es mar nem ugy mozog, hogy itt meg ott dudorodik ki, hanem ha megmozdul, akkor az egesz hasam mozog, illetve ami furcsa, hogy az oldalanal a hatamon is erezni. Apjuk tokre kibukott tole.

Lent meg a mehszajamnal olyan, mintha ezer kessel szurkalnanak ha mozog. Na es ami furi, hogy eddig a vas miatt ugyan nem volt gond a kakkantassal, de mit ne mondjak olyan kemeny volt mindig, most meg hasmenesem van mar ket napja vas ide vagy oda.

Zolinal ugyan ez volt szules elott egy hettel.
Kessel dofkodes es hasmenes.
Bar jobb lenne ha kivarna a jovohet szombatot.
A magneb6-ot mar egy hetig sem szedem. Utana tuti kileszek, mert igy is sokszor erzem, hogy eppen nem gorcsol be a vadlim, mert felugrok es megrazom es maszirozom magamnak, amennyire a hasamtol elerem.

Magi
Vendég

dolgoztam lányok dolgoztam :lol: :lol: :lol: én nekem nincsen időm itten trécselgetni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most jöttem haza nem rég.

magika
most nekem a meglepetés (ha) pé-nél előszőr pozitív igazán 4-ikén lett de még ma is erős sőőt erősebb. Íme a reggeliek
Kép
és a délutáni is erősebb de azt most nem tudom lefotózni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Magika!

Én is úgy voltam, hogy hétfőn vettem be az utsó magnéziumot, és csütörtök reggel meglett Eszti! :wink:

Vera!

Megy a drukk ezerrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

HCG tesztet is probalj ki.
Ha ilyen eros az LH akkor annak is mar mutatnia kell.

Viki!

Akkor ha kedden veszem be este az utolsot akkor Szombatra lesz meg. Na kivancsi leszek.
De legjobban az UH-ra penteken.

Zoli ma lefekveskor ramnezett es kerdezte, hogy mikor jon mar ki a kisteso ugy szeretem es olyan jo lenne ha mar hazahoznatok.
De hogy ezeket honnan veszi? :shock: :lol:

Magi
Vendég

Vera!
Megy a drukk.Ez jó ötlet amit Magi mond,hogy a HCG-s teszt akkor már mutatná :lol: :lol: de izgi++++++++++++++++++++++++++

Magi!
Honnan veszi Zoli?Biztos,hogy az oviban is beszélgetnek róla az óvo nénivel.Sőtt valahol feladata is :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Vera!

Nalam igy nezett ki!

Lh! 07.12 es 13 ejjelen volt PE!
Kép

LH josteszt!
Kép

HCG teszt
Kép

LH josteszt es a HCG teszt!
Kép

GAbi!
Az elozot neked is a figyelmedbe ajanlom, hogy ne idegeskedj.

Ibici!
Van egy konyvunk, ami azt irja le, hogy jon a kisteso es hogy lesz a kisteso, hogy kerul a mama pocakjaba, hogy no es szuletik, illetve milyen lesz majd itthon vele.
Minden este azt kell neki olvasni.
Szerintem innen veszi, de olyan furi, hogy igy varja mar.
Minden reggel koszon neki, ad puszit is, olelgeti stb...
Oviba elkoszon tole es koszon neki ha megyek erte.
Este is joejt puszit ad neki is.
Remelem megmarad ez a fene nagy szeretet, ha megszuletik akkor is.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi
Kitartást! :wink: Rólunk:holnaptól egy pár napig nem leszek,elutazunk,először Pécsre,aztán Szekszárdra. :D
Édes Zoli hogy így várja a kistesót! :lol:

Ibici
6 nap a tesztig?De izgi! :lol:

Viki
Majd leslek ha Pécsen leszünk! :lol: (bár kicsi az esély hogy összefussunk) :lol:

edoci

Sziasztok!
Edoci!
Pihizni mentek vagy rokon látogatás?Várunk vissza!!Meddig nem leszel?Igen már nekem sem sok van hátra a ciklusból a cicim az majd szét durran.Ez mindíg ígyvan úgy,hogy........majd meglátjuk.

Magi!
Ne csodálkozz akkor,hogy honnan veszi.Teljesen jól felvan készítve a tesó születetésére és már biztos nagyon kíváncsi :wink: :lol:,hogy milyen lesz!Nem hiszem,hogy gondlesz,ha ennyire várja!Meg marad a szeretet. :lol: :lol: Ha jól számolok PÉ után 19.nap lett igazán pozitív a teszted?28-as volt a ciklusod?

Kata!
Bio dolgok:hiszek benne,hogy jó.Nagyon drága :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt mindenkinek!

Milyen szép tesztek :lol: :lol: :lol: :lol: át én is nagyon szeretnék már ilyeneket produkálni végre...... főleg HCG-ből :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ibici
Pihizni megyünk! :lol: Sajnos csak vasárnapig maradunk! :(
Drukkolok hogy baba miatt "durranjon" a cicid! :lol: :lol: :lol:
Most már nekem is jó lenne összeszednem magam! :lol:
(egyébként nem enged 2 vonalzót feltenni,azt írja hosszú) :shock: :twisted: (bár nem értem miért)

Zsuzsa
Drukk,drukk,drukk! :lol:

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?