Új privát üzeneted érkezett!

Volt amikor azt hittük hogy pé-d volt,de aztán jött rá 2 napra az erősebb csík,nem?

KépKép
lyndee

csak pé lehet most is mert ha orákel akkor 5dpo-nál még be sem ágyazódhatott a babu és 6dpo-nál sem.
Viszont reggeli pisiből pé-t? :shock:

KépKép
lyndee

Vera!
Azta, mennyi teszt?
Egyébként vhol olvastam, hogy lehetséges egy honapban 2-szer pé. Igaz ritka, de van.

Mi az az oráklenok? Bocsi, de ezt még nem hallottam igy.

Nta!
Hála mi sose laktunk anyossal együtt, de igy is sok VOLT belőle. Sőt ő másik városban lakik, mint mi.
encike 2

Most nézem, LAPTETŐn vagy. Ez már jelent vmit!
Akkor én is rosszul irtam, bocsi.
Még felétek is rossz idő van?
A kedvem is olyan, mint az idő. Sz....r.
encike 2

Nálunk olyan szép napsütés van, hogy az csak na...én meg poshadok a lakásban. Nem merek csütörtökig kimenni Lilivel, akkor is majd csak a doktorbácsihoz. Na meg a férjem elvitte véletlen a sluszkulcsomat, úgyhogy ha akarnék sem tudnék hova menni.
Nekem meg fáj kicsit a torkom, remélem nem adok át péntekig semmit Lilinek.

Vera,
UH-n nem szoktad nézetni a peteérést? Akkor egyértelműbb lenne. Mert ugye hiába érik meg, ha nem reped meg. Amúgy lehet, hogy nálad is ez volt, hogy 3 nappal ezelőtt is még csak próbálkozott a szervezeted, de mondjuk most sikerül neki repeszteni. A babatervezők otthonán van egy csomó ilyen görbe is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

zmimi:tudom,hogy nem egészséges de sajna muszály mert új házra nem tellik de használtra se :cry: :cry:
encike:mázlista vagy hogy messze laktok anyósodtól!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
végül is mindegy, a lényeg, hogy eredménye legyen :lol:
Az én hőm már megint karót nyelt. 36.5, néhány nap 36.4, de ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

képzeljétek itt is süt a napocska néha igaz eltakarja egy két felhő de legalább már nem esik és fúj a szél!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera!
Kitöröltem!
encike 2

Itt most sütött ki a nap,annyira jó!Teljesen megválozik a hangulata is az embernek.

Én szerencsésnek mondhatom magam mert nagyon jó a viszonyunk az anyósommal.Nagyon kis szerény anyukája van a férjemnek,még lehet túlságosan is.Semmibe nem szólna bele,és amiben csak tud segítenek nekünk.És amikor elment a babánk és elvetéletem,ő is sírt.
De a sógornőm is nagyon aranyos és a sógorom is :wink:
Azt hiszem ez elég ritka eset :D

KépKép
lyndee

Sziasztok!!

Vera!
Boldog szülinapot Balázsnak!!!!!!!

Nita!
Sok erőt anyósodhoz!! Az enyém normális. Annyit mondott, h szeressem a fiát. Bencének meg annyit rólam, h "fiam, ha te szereted, akkor én is.." Tök normális....

Alíz!
Hogy vagy?? A jósolgatás jó lehet, ha nyílik a méhszáj....én 1 hétig jósolgattam, 10-60 perces időközökkel, elég kemény volt. Kívánom, h nálad mielőbb megszülessen egészségesen a kisbaba!!!!!!!

Kacika!
Hogy vagytok??????

Monti!
A lányok mindent leirtak ruci ügyben. Én is bodypárti vagyok. Nálam a kantáros nacik (rövid-hosszú) a nyerők, abban annyira pasisak! :D :D

Mutatok egy képet, Ábel itt 2 hónapos, az apja szülinapján készült. Ez volt az első kantáros nacink...

Lyndee!

Jövő kedden megyek dokihoz. Már most görcsben a gyomrom. Rossz, h Bence nem jöhet velem.......

Rólunk:
Megvagyunk, nincs semmi különös. Sokat bosszankodom, mert Ábel nem fogad szót. Félek, h ártok az idegeskedésel a pocaklakónak.

Mndenkinek legyen olyan a hete, amilyennek szeretné!!!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
de jó, hogy jelentkeztél!!!
Milyen édi kispasid volt 2 hónaposan, sokkal idősebbnek néz ki a képen, olyan édi.
Nálunk szerencsére nincs gond a szófogadással, alapvetően nyugis lányom van. Nem pakol, nem rámol, símán elérhető magasságban vannak gyógyszerek, vegyszerek, megnézi őket, és visszateszi, sőt, ha máshol vagyunk, megkérdezi, hogy szabad-e játszani azzal, amit kinézett. Pedig kifejezetten nem tanítottuk ilyenekre.

Képzeljétek a lányom tud bukfencezni. Teljesen szabályosan, segítség nélkül, egyenesen, ki sem billen a popója oldalra. Hát én olyan büszke vagyok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:Ez már jelent valamit!Igazi kis tornászcsaj lesz Liliből :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee,
mint az anyja :lol: Na ezzel én annyira nem dicsekszem, mert nagyon későn kezdtem, 14 évesen, a középiskolában tornáztam, városi, területi bajnokság szintjén, de van aranyérmem :lol: Utána kézilabda, aztán barlangászat (durvul egy kicsit a sor :lol: ), aztán szülés, aztán meg semmi, csak a hízás :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

húú linácska,nagyon ügyi vagy!Nem hiába,Lili tiszta anyukája :lol:
Milyen érdekes hogy már gyerekkorban látszik hogy ki miben lesz ügyes!
És valószínű hogy nem ez volt élete első bukfence,hiszen a pocidban is sokat gyakorolhatta :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee,
Lilivel születése óta járunk ortopédiára a nagyon laza izületei miatt. A doki azt mondta, hogy bárcsak mindenki ezért járna, és nem azért mert mondjuk kötött a gyerek csípője. Na mindegy, olyan 1 éves kora körül mondta, hogy figyeljünk oda, mert azon kívül, hogy lazák Lili izületei, rendkívül fejlett az egyensúlyérzéke, és ezt később, ha akarja, tuti tudja kamatoztatni. Visszagondoltunk, és tényleg, gyakorlatilag 8 hónaposan, mikor felállt, rögtön elengedte az egyik kezét, hamar megtanult járni, szinte alig esik, végigmegy járdaszegélyeken, szóval lehet valami a dologban. Kár, hogy az én tornatanárnénim már nem tart edzéseket, már vinném is Lilit, ha lehetne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:akkor rengeteg mindenben nagyon ügyes lesz(bicikli,úszás...stb) :D

KépKép
lyndee

Zsuzsi, nagyon édes a képen Ábel!

Mi jól vagyunk, pénteken volt farsang, Petikém sütőtök volt.
Nekem is nagyon sokat keményedik, fájdogál a hasam, tegnap 3 szor 20 perces fájást is mértünk, aztán abbamaradt, és elaludtam.... :roll: :shock:

Anyukák! A gyerekek hogy állnak az orrfújással? Az enyém nem hajlandó, a szájával csinál úgy mintha, úgy bosszant vele.
Így meg amíg nem tanulja megm porszívóssal kell szívni amit útál....de ha muszály :x

Lina, nagyon ügyes Lili, Peti kb 3-4 hónapja tudja csak.
Vendég

Kacika,
Lili tudja fújni az orrát, de még nem olyan erővel, hogy igazán kijöjjön belőle minden, de az orrán fujja. Mi még szívjuk, de azt hagyja szépen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsi!
Édes a baby!

Lina!
Ügyes Lili. Lehet tornász lesz?

Kacika!
Mi ugy tanultuk az orrfujást, hogy asztalra tettem pinpong labdát és csukott szájjal mondta fujjon. Akár papirral, tollal megmutathatod neki. Sok Sikert!
encike 2

encike nem tudtam mire írtad hogy kitörölted és most esett le :lol: :lol: :lol: :lol: nem hallottad hogy mekkorát koppant?
Okkés és a szoftverbázisról meg telepísd fel az msn8.1-et vagy a 8-ast

Lányok talány vagyok. Most már totáll kiváncsi vagyok a holnap reggeli első pisiből levő orákelre mert a délutáni LH tesztem nem olyan erős mint a reggeli. egyértelműen halványabb.

harivera
Budapest XXI. kerület

Igen, amit telcsin beszéltünk. Majd jön a segitség és megcsinálja. Én nem vagyok olyan zseni.
encike 2

lyndee azt hiszem te nagyon mázlista vagy az anyósoddal meg a sogoroddal és sogórnőddel is.
az én anyósom arca csak ugy ragyogott mikor elvetéltem :cry:
zsuzsu:a te anyósod is jó akkor jó neked :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Azért is drukkolok hogy sikerüljön Máténak a kistesó és anyós pukkadjon meg 8)

KépKép
lyndee

lyndee nagyon kedves tőled hogy drukolsz viszont kívánom neked is a mihamarabbi babásodésnak :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az már rámférne,mert nekem még nincs babám :cry:

KépKép
lyndee

majd az én kis angyalkám odafenntről küld neked egyszerre két babát de egyet minimum. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok megjött a menzim :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska?hogy hogy megjött?Hánydik napon vagy?Nem túl korai még?

Neked utánnam jött meg a multkor.

KépKép
lyndee

jövöhét kedden kellett volna megjönnie.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csak 9 nap mulva kellett volna megjönnie. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Érdekel még a Jonás?
encike 2

persze

Kép
Kép