Új privát üzeneted érkezett!

Szia Trécsi! Most altattam el Fannit, fél óra volt mire le tudtam tenni az ágyába. Akkor a szerdát választanám, ha lehet, mert csütörtökön már programunk van. Akkor még holnap megbeszéljük, hogy hány óra jó neked is meg nekem is. Most elég sűrű lesz ez az utsó itthon töltött hetem. Vegyes érzéseim vannak.... Egyrészt várom hogy menjek dolgozni, mert több, mint fél év itthonlét után, jó lesz. Másrészt megszakad a szivem, hogy Fanni nem fog egész nap rajtam lógni :( Ezt a hetet most nagyon kiélvezem vele!

Trécsi! Jó hogy tudtál beszélni a pároddal. Ha próbál változtatni, akkor mégis szeret még téged!!! Csak ezek a mindennapok valahogy bedarálják az embert, és sokszor elfelejtjük, hogy mi is fontos a másiknak. Kezdetnek már az is jó, hogy próbálkozik!

Armand: nem lehet könnyű senkinek sem. Egyrészről érthető Armand is, mert hát őt nagyon sok változás érte. Még mindig a közös programokat tartom a legjobb ötletnek. Töltsetek együtt minél több időt 4-esben!

6 hónapos ülő babák: ne hogy azt hidd Trécsi! Talán Fannin kivül 3 baba tudott magától ülni, a többieket ki kellett támasztani, vagy csak pár másodpercig ülnek meg, aztán elborulnak. A legtöbb pont annyit tudott, mint Milán... forogtak, és kúszni próbálnak... De képzeljétek, csak Fanni tudott mászni, felállni meg aztán főleg csak ő. A többiek ott csodálkoztak, hogy hihetetlen. Én meg már kicsit kényelmetlenül is éreztem magam... Nem szeretek középpontban lenni, meg kitűnni...

Helga? Még anyukádnál?
Boszi? Kia? Fiora? Nika? :lol:

horvviki

Sziasztok!

Épp elolvastam, amikor Levi ébredt...
Ma már a 2. alvázmosásunk volt :lol:

Most épp a játszószőnyegen eszi a kezét...

A tegnapi mérésünk 6870 gramm :shock:

Láttátok?
Nyertünk a bab.rooom-on :P

Viki
Te megnézted már, hogy milyen?

A fűtésszámlánk nekünk sem kevés..
34343 Ft :shock:
Két családi házat be lehet fűteni vele :?

Fanni aranyos a képeken!
Mennyi pici baba volt a talin :lol:

Fiora
Örülök, hogy minden rendben vaolt az UH-on és a CTG-n.
A 11 kiló pedig tényleg jó - nekem annyi volt az össz hízásom :oops:

Fakidőlés...
Itt is kidől egy hatalmas fa a játszótér mellett :shock:
Jó kis szél volt.

Trécsi
Remélem a Párod megváltozik- megjavul!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Levit beraktam az ágyába.

Itt nyügizett.
Mostanában nagyon sokat alszik.

Szombaton itt voltak a nagyik :P
Levi csak nézett, hogy egyszerre mennyi ember akarja fogni és beszél hozzá :lol:

Mgnézem mit csinál...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

én sem gondoom, hogy túl sokat híztam volna. Bár alapból én se vagyok kicsi (174/70 körül).
A jóslófájások hol fájnak? Olyan mintha a húgycső "szúrkálna"?
A fával várok, hátha raknak a helyére másikat. Bár még el se vitték.

Kép
fiora

Fiora
A jóslókat én "soha nem éreztem" - máig nem tudom, hogy milyen, ha fáj.
Néha keményedett a hasam és ennyi, de nem fájt!

Kis szúrkálások nekem is voltak :? Csak ennyi fájdalom volt... :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

KIa: köszi :)

Kép
fiora

Többiek merre vagytok?
Írjátok le, nektek milyen volt a jósló!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Húúúú sokat írtatok :):):)

Trécsi nem aggódok mert a héten már tuti kifizetjük és bemegyünk személyesen az upc-be hogy akkor most itt van befizettük gyorsitsák vissza.
Nem semmi azért hogy a párod tud normális is lenni de csak akkor ha szólsz neki magától nem jut eszébe:):

Viki tök jó lehetett a tali és ne aggódj hogy Fanni tud a legtöbbet

Kia: gartua a nyereményhez ügyik voltatok :)

BOLDOG 3. HÓFORDULÓT

Csajok a brátnőm képzeljétek hogy járt ikreket várt és kicsit bevérzett ezért egy hétig kórházba volt májusra volt kiírva pénteken hazaengedték szombaton elkezdett görcsölni itt a kórházban nem tudták csillapitani neki felvitték mentővel az egyes nőire ott sem tudták neki csillapitani igy szombaton megcsászározták most már jól van a kisfiú1060g a kislány 990 g azt mondták neki hogy két hét ami kritikus de a babaák jól vannak.ráadásul a párjának lágyéksérve van 17-én műtik nem semmi szegények.

ja a táblát majd akkor teszem fel ha visszagyorsult a net ha nem gond:):):):):):)

nika70
Salgótarján

Jósló: hát én se tudom, hogy nekem volt-e egyáltalán. Néha nekem is szurkált lent a hasam, meg nagyon ritkán keményedtem. De igazából a szülés napjáig nem fájt a hasam. Ezzel gondolom nem sokat segítettem...

itt volt munkatársnőm, most már képben vagyok a legújabb munkahelyi pletykákkal...

Apával mindjárt indulunk vásárolni nekem fekete nadrágokat :lol: Remélem kapok...

Boszi? Olyan még nem volt, hogy Te ne gyere... Mizu???

Fiora: hanyadikára is vagy pontosan kiírva? Már csak 3 hét nem? Nem akarlak ijesztgetni, de most nem irigyellek, hogy mindjárt szülsz :lol: Na de a baba kárpótolni fog mindenért!!! :wink:

horvviki

Nika: reméljük minden rendben lesz az ikrekkel! Nagyon picikék! :shock: Majd irjad mindig, hogy mi van velük!

Kia: még nem néztem meg a honlapot, de készülök rá. Mindig elfelejtettem :oops:

horvviki

Köszi Nika :wink:

A barátnődéknek drukk, hogy minden rendben legyen!
Tényleg nagyon kicsik a babák... de születtek már kisebbek is..

Viki
Biztos lesz olyan fekete naci!

Boszi? Helga? Trécsi?

Megyek főzni, amíg alszik Manó, mert Apa 17-kor végez.

Szép napot!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia! Mi a pontos cime annak a baba room oldalnak? Nem találom :oops:

horvviki

Sziasztok!

Megerkeztunk a hosszuhetvegerol!!! Anyukamek nagyon elkenyeztettek minket, jol ereztuk magunkat nagyon! Korul volt rendesen ajnarozva a kisunoka is :)
Az utazast egesz jolviselte Aron, aludt is a vonaton.

Kovettelek valamennyire Benneteket, de beirni mar sosem volt lehetosegem. Napkozben ha a gepnel ultem, egybol odajott Aron rendelkedni, este meg ha aludt a baba, akkor inkabb nem kapcsoltam be a gepet.

Talalkoztunk tobb baratnommel, rokonunkkal, szoval jo volt otthon!

Szombaton az m1-es hiradoban szerepelt a ferjem, O is meteorologus, nem tudom, latta-e valaki :)

Kar, hogy kimaradt a mult heti osszejovetel, remelem, azert meg sikerul valami hasonlot osszehozni! Jo lett volna talalkozni Gabival es Levivel... de majd!

Viki,
Tok jo, hogy jol sikerult a babatali! Aranyosak a babak a kepeken! Fanni valoban nagyon ugyes, nem kell szerenykedni :) Biztosan jo lesz visszamenni dolgozni, de szerintem iszonyuan fog hianyozni Fanni.....

Nika,
Remelem, az ikrek jol vannak! Amint vannak hireid, irj! Nagyon szoritunk nekik.

Trecsi,
Kitartas! Jo lenne, ha tul tudnatok lendulni ezen a negativ idoszakon minel hamarabb!!!!

Kia,
Gratula a nyeremenyhez!

Fiora,
Uh-ban nem erdemes megbizni, nalunk Aront 3,5kg-ra saccolta, pedig 4kg volt szuleteskor. Joslofajasok nem voltak, sot ugye en a szulesi fajasokat is "megusztam" a programozott csaszi miatt. En 14kg-ot hiztam (74kg-mal mentem be), es a szules utan egy hettel mar csak 4kg pluszban voltam, amit azota le is adtam.

KépKépKépKép
thelga

Viki: 20-ra vagyok kiírva, de van egy olyan érzésem, hogy esetleg 1-2 nappal korábban fog jönni

UH: nem mondtak kilót, lehet hogy kérdeznem kellett volna? :oops:
csak annyit mondott, hogy nagy baba. Remélem azért nem óriásbébi :lol:

Kép
fiora

Fiora: nekem az uh papiron mindig rajta volt a becsült méret ha nem is mondta szerintem neked is rajta kell hogy legyen mert már ilyenkor mindig mérik legalábbis nekem mindig nézték:)

OKsika ikrekről beszámolok még én sem tudok semmit de hiszem hogy minden rendben lesz velük :):):)

Nekem nem voltak joslóim igy nem tudok beszámolni róla

nika70
Salgótarján

Megjöttünk csajok a vásárlásból. Kaptam két fekete nadrágot! És képzeljétek 38-as méretűek. Azért ez már haladás! :lol: Viszont sima egyszerű hosszú újjú fehér felsőt nem láttam sehol sem. Mindegyikben van valami csilivili, ami nekem nem tetszik. Meg hát melóban nem csilloghatok...

Még holnap lehet szétnézünk, na meg egy tavaszi melós cipő is kéne, ami kényelmes :roll:

Helga! Akkor most kipihented Te is magad :lol: Legközelebb is belevágtok ilyen útba kettesben Áronnal?

Fiora: hát már bármikor szülhetsz... :roll: És Te érzel jósló fájásokat már?

Na megyek, mert kezdődik a barátok közt :lol: Holnap jövök!

Ja, Boszi hol vagy?????? Csak nincs valami baj???? Te mindig szoktál írni!!!!!!!

horvviki

Sziasztok! :wink:

Kép

Sorry,hogy nem írtam,de apjuk ma se melozott,így pihengettünk együtt! :lol:

Gyors visszaolvasok! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Holnap regálok mindenre,ha nem baj,most megyönk DVD-ni! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

na csajok beszéltem ikrek mamájával bíztatóak a hírek:):):):)
kislány hízott 20g-ot igy ő is átlépte az egy kg-t két kilóra kell majd felhízniuk a kisfiú viszont már lélegeztető nélkül vesz levegőt de vissza fogják tenni rá mert néha kihagy a légzése anyukája meg most fog venni légzésigyelőt mert a koraszülötteknél nagyobb a veszélye a bölcsőhalálnak de nagyon úgy néz ki hogy mindne rendben van :):):):):):) Boszi tényleg nagyon eltűntél aztán holnap beszámolni :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Apa ma is itthon. Ma mi keltünk leghamarabb?

Boszi már azt hittem eltüntél :lol:

Nika: De jó! Drukkolok nekik! De furi lehet két ilyen csöppség :lol:

Délután még el kéne menni vásárolni, de apa tegnap este kijelentette, hogy ma már nincs kedve :( pedig még hiányzik 2 fehér felső, meg egy cipő... Lehet majd délután egyedül bemegyek :roll: (Vagy megpróbálom apát rávenni :wink: )

horvviki

Jaj, Kia, tegnap elfelejtettem Levinek boldog hófordulót kivánni! :oops:

horvviki

Sziasztok,jó reggelt!

Először is Kia gratulálok a nyereményhez nektek!!! :lol:
Levinek boldog hófordulót kívánok én is kicsit megkésve! Rakjál fel róla majd képeket,ha lesz új,olyan csodás kisfiú!

Viki látom nagyon jól sikerült a BABATALI! Jó sok baba volt,cukik és minden kép nagyon jól sikerült! :P

Trécsi remélem már jobb a helyzet nálatok,és megoldódik minden. Sokat gondolok ám rátok!
Nálunk se mindig idilli a helyzet,néha van vita,de aztán hamar ki is békülünk,nem szeretünk haragudni! Tegnap voltunk apával a HOBBY boltban,de sajnos nem volt TRANSZVERFÓLIA. Nem tudják mikor lesz,mert a nagykerben sincs sajnos.

Fiora már közel a vége! Izgulsz? Jóslók nekem sem voltak,sőt elején hiába mutatta ki a CTG,én semmit sem éreztem!

Nika
örülök,hogy a barátnőd ikrei jól vannak! Jó helyen vannak,és majd hamar felerősödnek biztos! Párom legkisebb tesója is koraszülött volt 30-31 hétre született,és 1 hónapig kórházban volt. Ma már erős,egészséges nagyfiú lett belőle!

Helga örülök,hogy jól sikerült a kiruccanásotok!!!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Tegnap jó sokat sétáltunk lent,vagy 2 órát,de ebben benne volt a posta,bolt és a gyógyszertár is!
Hát a postán megint felhúztam magam,de nem voltam egyedül. Nem elég,hogy 1 ablak volt csak nyitva a csekkeknek,erre egy pasi jött vagy 40db 1-2Ft-os hengerrel berolnizva,hogy azt is váltani szeretné vagy mit tudom én! :twisted: Na hát mindenki örült nagyon neki! Mire ő bevette,meg számolni kezdte,meg valami papirt is kitöltetett a sor már kint állt. Egy nő szólt is már,hogy nem-e lehetne másik ablakot is nyitni,de a sorból egy másik nő nekiesett,hogy hova siet ennyire??? :evil:
Aztán végül kinyitottak egy ablakot nagy nehezen. Így közel 20 perc után végeztem is. :roll:
A gyógyszertárban is felhúztam magam nem is kicsit!
Kiváltottam Gabikának sok doboz tápszert és a szurit. Kérdezi a gyógyszerész csajszi,hogy kérek-e zacsit. Mondom persze,azt megköszönném,mert nehéz lenne így kimennem. Fél perc múlva közli,hogy sajnos csak kis zacsi van,nagy nincs.
Erre mondtam neki,hogy nem baj,akkor 2 tápszert rakjon csak zacsiba,a többit már a honom alá csapom és kiviszem majd. :P Beletesz 1-et a zacsiba,és akarná a másikat,és nem megy bele. Ekkor már nagyon morgott,és rakta a másik zacsiba a terméket. Amikor a harmadikat zacsikozta,már odavágta úgy nekem,hogy majd szétrepett a doboz. :twisted: Mert neki pocsékolni kell a zacsikat most,mert én azt kértem! :evil: Elnézést kértem,hogy én csak 2-öt kértem,nem 5-öt! De hát ki se tudnám vinni mondta! Minden egyes darabot odavágott nekem szó szerint,hogy nesze te hülye! Csak úgy zengett minden!!! :evil:
Nem tudom,de,ha több,mint 13.000at otthagytam nem kérhetek annyi zacskót,amennyire szükségem van ?Nem arra vannak,hogy gyógyszert rakjanak bele??? Nagyon felhúzott meg is köszöntem a kedves kiszolgálást! :evil: A párom vissza is akart menni,de leállítottam,nem kell vitatkozni hülyékkel. Mondta,hogy el is kérhettem volna a panaszkönyvet is ilyen esetben! :twisted:
Délelőtt meg nem voltam itthon,mert kimentem az Auchanba nyuszira vásárolni és Gabika névnapjára,apjuknak semmit nem kaptam sajnos!
:roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Apjuk mától minden nap egésznapozik 6-19ig,mert egyik kollegájának meghalt a párja tegnap szívinfarktusban! :?

Megyek összedobok egy ebédet,míg a manó alszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hoztam nektek pár képet! :P Ti is rakjatok fel! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

7végén ezt sütöttem :P

Diós piskótatekercs gesztenyekrémmel

Hozzávalók kb. 12 szelethez:
• A tésztához:
• 2 dkg liszt
• 6 dkg darált dió
• 4 tojás
• 8 dkg cukor

• A krémhez:
• 20 dkg gesztenyemassza
• 1/2 dl rum
• 4 dkg cukor
• 2 dl tejszín
Előkészítés: A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lisztet összekeverjük a dióval.

Elkészítés: A tojásokat habosra keverjük, beletesszük a cukrot, és vízfürdőre állítva addig keverjük, amíg a tojás kicsit langyos lesz. Kézi robotgéppel kemény habbá verjük. Óvatosan belekeverjük a diós lisztet, és a sütőlapra kenjük. A sütőben 15-20 percig sütjük. Amikor megsült a tészta, kivesszük. A papírral kihúzzuk az asztalra, 2-3 percet pihentetjük. Ekkor lisztezett deszkára fordítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és feltekerjük, félretesszük. A krémhez összedolgozzuk a gesztenyemasszát a rummal és a cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, a gesztenyéhez keverjük. Megkenjük vele a piskótát, és feltekerjük. Hagyhatunk kevés krémet, és akkor kívül is bevonjuk a süteményt. Díszítjük, felszeleteljük, és tálaljuk.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ti lemostok mindent,ha leesik a szőnyegre,vagy vhova vmilyen játék? Én nem szoktam már,mert mindenhol mászik szinte.
Anyu szerint meg kellene,mert fertőzést kap! :shock:
Ha lent vagyuk nálunk,és kirepül a járókából vmi,már szalad és mossa is le rögtön. Ez a cumisüvegre is érvényes még akkor is,ha nem érintkezett semmivel! :shock:
Szerintem ez túlzás,szerinte viszont kell!
Ha otthon vagyunk szót fogadok,de itthon másképpen csinálom,mert egy babának nem biztos,hogy az a legjobb,ha minden mindig sterilizálsz szerintem! :roll:

Vmint anyu most ki is van eléggé,mert nem tud itt lenni Gabika szülinapján,kirekesztve érzi magát. Sajnos a mamát már nem lehet hagyni,így ő nem is tud szinte hozzánk eljönni,csak mi megyünk majd főleg. Lent is lesz szülinap,csak neki az a rossz,hogy anyósékkal előbb ünnepelek és nem tud itt lenni! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Egész délelőtt szenvedtem Fannival, az istennek sem akart elaludni... Most sikerült leraknom.

Boszi: én is már lazább vagyok, nem mosok le mindent azonnal ha leesik a földre. A mászás során elég piszkot összeszed úgy is...
Az viszont biztos rosszul eshet anyukádnak, hogy nem tud itt lenni a szülinapon. Mikor mentek le Balcsira legközelebb?

Trécsi? Ma voltatok tanácsadáson, nem? Mi volt? Jössz holnap akkor hajat vágni? :wink:

Többiek?

horvviki

Mi sem mosunk le semmit sem hiszen úgyis a szönyegen mászkál stb mondjuk én nem fertőtlenitettem semmit sem (kopp-kopp) és mégsem kapott el semmi fertőzést a gyerek.

nika70
Salgótarján

Viki március 15én megyünk le,és húsvétot is ott töltjük majd.
Apjuk is már itthon! :P Vettek fel ember a hiányzó kollegina helyére,így nem kell másnak megszakadni!

Többiek?

Elég ramaty idő van,voltunk lent! :?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Bocsi lányok,remek hangulatom miatt nem jöttem:(meg mindig jön vmi gebasz..ma pl.hütőt takarítottam.
Amugy tegnap voltunk tanácsadáson,minden ok..Engedélyt kaptunk a gyümire meg főzire :wink:
8370 a súlyunk..

Viki ahogy ígértem,akkor hajvágás holnap!Mikorra beszéljük meg?

Bocsi ha szűkszavú vagyok,de csak olvasni járogattam...

Nem akarok senkit a gondjaimal traktálni,mkinek van elég..
trécsi

Mindjárt megyünk Armandért,viszem fogdokihoz..
De a válaszért visszajövök este Viki feltétlen!!!!
trécsi

Trécsi! Nekem holnap bármikor jó, hozzád igazodok! De lehet a 13 óra is, megetetjük a babókat és utána. Neked jó lenne a 13 óra? Remélem addig Fannit is el tudom altatni... és Milán is kibirja :wink: De ha nem jó a 13 akkor mondom felőlem bármikor. (Már utálom a hajam :twisted: )

Este még én is jövök, most rávettem anyut, hogy jöjjön el velem vásárolni, addig nagypapa vigyáz Fannira :lol:

horvviki

Elmentem ma szempillát festetni. Nem mertem tovább húzni, hátha a kiscsaj előbb jön. Gondoltam a kórházban ne legyek annyira nyúzott :lol: . A fodrászt már 2 hete elintéztem, mert már nagyon ramatyul néztem ki .
Nem tudom, hogy jóslófájásaim vannak e-, olyan mintha a húgycsövemben lenne nyilalás. Azt olvastam, hogy ez lehet attól is hogy a baba nyomja az idegeket.
A lényeg az, hoyg nem tudom vannak -e jóslóim..... :oops:

Kép
fiora

Hát Fiora én sem tudom... Annyit tudok, hogy amikor már eléggé fájt a hasam bementem a kórházba, de még haza lettem küldve, hogy ezek még nem igazi fájások... Ez volt reggel 9-kor és éjjel 11-kor mentünk vissza, mert egyre jobban fájtam és akkor már mondták, hogy most már maradhatok, mert szülök... :lol: És utóbb rájöttem, az orvosnak igaza volt. A reggeli 9 órási fájások tényleg nem voltak igazi fájások... :wink:
Közhely, de azt tényleg érezni fogod, hogy mikor fogsz szülni! :lol:

Vettem ma egy fekete magas sarkú cipőt :lol: Kb. egy éve nem jártam magassarkúban, kiváncsi leszek hogy fogom birni... Most felpróbálva kényelmesnek tünt, és végülis nem is olyan magas... Ja, és egészségpénztár kártyára vettem a Scholl cipőboltban :lol:

Később még benézek Trécsi, hogy mikor is jössz holnap! Már alig várom a hajvágást! :wink:

horvviki

Sziasztok lányok,szép estét! :wink:

Viki már én is izgalomban vagyok helyetted is,hogy majd milyen lesz újra dolgozni! :wink: Magassarkút én már szülés után nem sokkal vettem,és annyira kényelmes,hogy mindig azt hordanám! :lol: Én is tervezek új rucikat venni,de várom,hogy lemenjen a felesleg! :roll: Annyira utálom így magam sokszor! Sosem voltam 60kg felett. Most meg??? :roll:

Helga te tornáztál sokat ,meg kevesebbet ettél,hogy már le is ment a 4kg? :roll: Szülinapra már gondolom te is nagyon készülsz! :lol:

Én ma kaptam tűzijátékot is a tortára.Kicsit izgultam,hogy már nem lesz,mert szinte mindent bejártunk,de most volt a Sík cukiban! :P

Képzeljétek délután beszélgettünk a szomszéd asszonnyal,és nem lesznek szomszédaink mégsem ! :lol: HURRÁ!!!
Biztos emlékeztek,hogy meséltem,hogy láttam,hogy cigány banda itt költözködik és felújítanak. Az egyik szomszédunk látta,és szólt a közös képviselőnek,mert ez önkormányzati lakás,és tilos kiadni! A Tulaj feketén akarta ezt csinálni! De ki lettek rakva! Szép kis banda volt ahogy kinéztek! :twisted: Jobb is így nélkülük!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hogy én mennyire utálom ezt a kis Vandát a Barátok Köztben! :twisted:
A másik jó,hogy Mónika visszatér! :twisted: A másik kedvencem! :?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Na ja, Vanda :lol:
Nem gyenge kis vád...

Holnap írok Nektek - most csak olvastam.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fiora
Ha jönnek a menstruációs görcsök, akkor már készülhetsz...
Zuhizz le, de előtte mindent pakolj össze teljesen.
Ha erősödik a fájás - tudni fogod, hogy szülsz!

A többit majd holnap....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszi a köszöntéseket...
De most már tényleg megyek.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

ja vandácskának kicsit érdekes szerepe van csak az a baj hogy tényleg vannak ilyen csajok az életben is.
Boszi tök jó hogy legalább a szomszédok lesen vannak és mernek is tenni:)
Táblához nem volt ídőm mert hogy újra gyors a net kicsit kevés időm volt mert apap ült itt de ígérem holnap felteszem :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Bocsi Viki,de tegnap már nem tudtam visszajönni:(
Nekünk is jó a 13ó kb..
Akkor ebéd után megyünk!Remélem ellesznek a törpék:))

Nyugi,már csak fél nap és új Viki leszel!)))
Addig találd ki h mit hogy szeretnél!

Később jövök még,csak melóznom kell picit.
5kor keltem,de nem volt lelkierőm ideülni..Milán kicsit kikészített éjjel:(nem tudom mi volt vele..Majd nem 2 órén keresztül 10 percenként keltett.Azt se tudtam reggel,merre van arccal előre:)
trécsi

Jó reggelt!

Boszi,
Az az igazsag, hogy en nem tornazom :oops: Pedig beharangoztam, hogy jarok majd, aztan semmi :( Nagy elannal elkezdtem a Rubint Reka fele baba-mama tornat, de Aron kiabranditott, mert amint a foldre raktam, egybol elment :) Aztan voltam itt a kozelben egy fitness teremben aerobikozni, de az se tetszett. A Club Fitnessbe szeretnek majd menni, de meg arra sem volt lelki erom. Ugyhogy le a kalappal elotted, hogy akar naponta tobbszor is tornazol :)
Valojaban a szoptatas vitte le a kilokat. Legalabbis ezt mondjak, de nem mindenkinel jon be ez sem.

Gabikanak hany napra elegendo az a tapszermennyiseg, amit vettel a patikaban???
Ja, es orulok, hogy megsincsenek szomszedok :)

BK: hat en a negativ szerepeket, szereploket csipem jobban, mert felkavarjak kicsit az allovizet :) Mondjuk, ahogy Nika irja, inkabb az a gaz, hogy a valo eletben is vannak ilyen tipusu lanyok :shock:
Ja, es en Norat nem kedvelem annyira.....

A Lost-ot latta valamelyikotok?? En csak az elso reklamig birtam.... aztan hivott Aron, es ott is ragadtam mellette.

KépKépKépKép
thelga

Ja, es majd az uj frizurol kerunk am kepeket!!!!

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Viki igen az új frizuról kérünk képet! :lol:

Helga akkor szerencséd van,hogy a szoptatás így levitte. Én nekem 6 hóig volt tejem,de semmi nem ment le vele! :oops: Én se tornázom minden nap,tegnap is kimaradt,mert nem volt kedvem. Az a baj sokszor,hogy 1 hét alatt akarok vagy 5-8kg ot leadni! :lol: Hamar szeretnék látványos eredményt nagyon!

A tápszer,amit írtam 5 hétre elegendő nekünk. 1 doboz 1 hétre elég! :P

Na megyek beágyazok,mert még pizsiben nyomom,Gabika meg még alszik! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga láttad,hogy a vonalzónk egyforma idős?
Na most melyik téved 1 napot? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Lányok aki veszi a MICIMACIS újságot,amihez tányér volt múltkor is,annak üzenem,hogy megjelent a 2.szám! Én tegnap vettem meg. Ez már 990Ft.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika most kelt,és már nyomja befele a reggelit! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!)

Milánom mindjárt ébred,csak bekukucs:)

Boszi!Mi van az újságba most?
Jóétvágyat gabikának!)

Helga örülök h újra itt!)
Olvastam h sikeresen hazaértetek...és jól éreztétek Magatokat..

Próbálnék mkinek írni..,de sovány az agyam..Lemaradtam pár körrel)

Jóslófájás:nekem egyik gyerkőcnél se volt.
trécsi

Trécsi most mély tányér van kanállal az újságban! :P
A következőben pedig kis kulacs lesz majd! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?