Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem egy csomóan elmentek szülni, mert ilyenkor már pörögni szokott a topic.

Kavics!
Dettó ugyanezek a tüneteim, fetrengés, orrdugulás, hasfájdogálás. Nem baj nem sok van hátra.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Itt is ugyanez...

Remélem is, hogy éjjel már sokan szültek... vagy lehet, hogy ők lefekszenek este 9kor aludni és felkelnek másnap 10-kor????

Kép

KépKép
eszterxx

jóreggelt.
én nem panaszkodom, alszom. én meg attól tartok, hogy ez felkészítés az eljövendő időszakra, tudják ott fenn, hogy nem fogok tudni aludni, ezért megszánnak, hogy akkor hadd aludjon még... ;)
Lassan megyek németórára -ingyenes a férjem cégénél :P - bár tudom már nemsokáig mehetek, de legalább kimozdulok. Hazafelé vásárlás. Délután meg majd csak elugrom a bababoltba, hátha berakják nekem a kocsiba :)
Én úgy izgulok, ki lesz a következő? ;)
Drukkdrukk mindenkinek :)
Judit, én is azt hallottam, hogy nincs összefüggés a pocakbeli aktivitás és a szülés utáni aktivitás között. szval simán lehet egy pocakbeli örökmozgóból csendes nyugodt gyerkőc és fordítva... Vajon kinek milyen gyerkőc adatik? jaj olyan izgi... én nagyon kiváncsi vagyok már :) De tudom, mindenki :lol:

na megyek, mert nem akarom megjátszani mégegyszer azt mint múltkor. a 15perces kellemes sétát a vonathoz 8perc alatt teljesítettem.... azt hittem kiköpöm a tüdőm, de elértem a vonatot. Úgy mentem, najó, togyogtam, mint egy pingvin, akit felhúztak :lol:
vidám napot és akik szülni mennek, könnyű szülést mosolygós babát :)

Kép

Kép
kolyok28

Junag! Mi most éppen "bent-kéne-még-egy-kicsit-tartani"-t játszunk, amit a Magne B6 napi 3x2 db szedésével próbálunk elérni. Lassan több, mint egy hete. Eddig bejött....Ártani meg nem árthat, szerintem próbáld meg, ha nagyon aggódsz a koraszülés miatt. Megbeszéltük a dokival, hogy a málnalevélteát hanyagolom keddig, mert utána már szülhetek, és szerinte ezeknek a teáknak meg homeopátiás szereknek a tényleges gyógyhatása mellett elég nagy adag pszihés eredménye is lehet, és ebben maximálisan egyetértek.

Mindenkinek üzenem, aki rakott fel képeket, hogy ANNYIRA GYÖNYÖRŰEK A BABÁITOK!!!!És én úgy irígykedem...
Tudom, az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és ezzel egyet is értek, de az én párom olyan csúnyácska volt pici babának, és remélem, nem őrá fog hasonlítani... :D

Kérek receptet, hogy hogy vagytok képesek végigaludni az éjszakát!!!Nekem hetek óta nem sikerült. Napközben meg akármikor kezdek elszunnyadni, mindig eszébe jut valakinek felhívni és megkérdezni, hogy hogy vagyok. Ha nem veszem fel, megy a para...

Ma ki lesz soron????

Szerintetek az nem baj, hogy a hasamon van egy tenyérnyi hely, ahol annyira húzodik valami, de nem a bőröm és nem a méhem, hanem a kettő között az izom, vagy a nem tudom mi, hogy néha alig bírok kiegyenesedni....? Azt hiszem, akörül, ahol a vasaló elkapta valamelyik nap...

Kép
pété

Jó regggelt!

Aranykavics!
Úgy sajnálom, hogy ennyire szenvedsz a végére, ráadásul ennyi mindentől... :(

Melinda!
Az jó, hogy most ki tudtad pihenni magad. Akkor ez egy idális nap a szüléshez, így pihenten.

Bosek!
Köszönjük a beszámolót, aminek nem volt minden részlete fényes. De látszik, hogy Te milyen könnyen veszed az akadályokat, az írásod hangulata még így is a régi. Örülök, hogy már otthon vagytok, biztos nagyon vártad már. Szülés után a vérnyomásod visszaállt? És a víz mennyi idő alatt ürült?

Tündérmanó jólesik, hogy hiányoltál. Igen hétvégén csak kétszer jelentkeztem be, most reggel meg boltban voltam.

Mommy!
Tényleg szépen visszament a pocid. A csíkok meg elhalványulnak elég jól... Vannak rá eljárások amik gyorsítják, de maguktól is rendeződnek idővel. :wink: Meg persze a kisfiad kárpótol mindenért.

Linocs!
Milyen nagylány Fruzsi!!!!Jó hogy túlvagy rajta. Nem lehetett túl jó vajúdás után szembesülni a császárral. DE ezek a dolgok is felejtődnek idővel... :wink:

Lehet, hogy a nemalvók megköveznek. Én egész jól alszom, csak pisilni járok egyszer vagy kétszer, azt is olyan kómásan, hogy ma reggel eszembe is jutott, ha kijött a nyákdugó én simán lehúztam.
Egyetlen problémám, hogy reggelre nagyon zsibbad hol az egyik, hol a másik karom. Nektek is?
Egyedüli aggodalmam a vérnyomásom és annak lehetséges következményei, sokszor agyalok rajta. :cry:
Féltem a baba veséjét a lepényt, hogy nehogy leváljon, nehogy a szülőszobán nagyon megemelkedjen stb....
Azt is tudom, hogy a megszültek közül többen is átestek nehézségeken, így nem is nyafogok, de jó lenne már odaát lenni... :) (ez a kifejezés a mostani életérzésemre nagyon találó, bárki is írta először)

Rimma!
Ha benneteket ennyire nem vizsgálnak a végén, akkor lehet, hogy kis se szűrik, ha valakinek megemelkedik a vérnyomása???

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pété, már betöltött 38 hetes leszel mindjárt, nincs hva aggódnod... Mi már mind nagyon messze vagyunk bármiféle koraszüléstől!!!

Tényleg, az örök rettegő Petránk merre tűnt vajon???

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok,

Panni: igen, még van papír szerint időnk, de én már nem bírok mit kezdeni magammal. Tegnap egész nap nagyüzemet tartottunk apával, rengeteget lépcsőztem, meg sétáltunk ilyen jó időben. A derekam majd leszakad, Bius nyomja a méhszájamat, már már néha azt hiszem, hogy ki is akar jönni, a méhkeményedések gyakoriak, de sehol egy fájás. Majd szerdán a doki megnézi, hogy még mindig zárt vagyok-e.

Linocs: gyönyörű a kisbabád, milyen édes pózt vett fel a kezedben...Tündéri

Feri: Lilla babának a kórházban tették bele a fülbevalót? Nálunk azt mondták már nem lehet ilyent, hanem külön kozmetikus fogja megcsinálni.

Szilvánusz: Még 2 in 1?

Pété: nekem mióta babás vagyok azóta nem sikerül átaludnom az éjszakát, nappal is csak max 1 órát tudok szundítani.

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Mára sikerült 7 órát aludnom!!!! :) Na jó, ehhez az kellett, hogy már fél 10-kor lefeküdjek, de legalább tök jól vagyok! :)

Tegnap itthagytuk az unokákat anyukámra, és elmentünk Krisznek név- és szülinapi ajándékot venni. Anyu keményen állta a sarat, szerencsére Erik is nagyon édesen viselkedett, de így is haza kellett jönnünk másfél óra múlva, mert Laura épp nemalvós időszakában volt, és nagyon sírt. Bezzeg előtte-utána aludt vagy 3-3 órát, úgy kellett felkelteni, mert már fájt a mellem. :) Szóval egyelőre nem nagyon lehet kimozdulnom itthonról, pedig már nagyon csavaroghatnékom van.

Mindig olvasom, hogy hol találkoztok, nnézelődtök, sétáltok, már ütném a billentyűket, hogy megyek én is, erre eszembe jutnak a pirinyók, és rájövök, hogy ez most nem fog menni egy ideig. Mondjuk szerintem olyan május vége felé már lehetne egy babás talit összehozni valahol, addigra remélhetőleg Pati és Eszterxx is megszül :wink: !

No megyek, mert nyafi van!

Kép

Kép
mzx

Pumperka, ne agyalj annyit, mertt attól is csak felmegy a vérnyomásod! :?

Kép

Kép
mzx

Amiért még jó lenne nekem megszülnöm a héten, az az, hogy szombatra tök egyedül maradok. Országos Diákolimpia lesz Szentesen karate sportágban. Mivel tavaly a fiam ezen országos bajnok lett súlycsoportjában, nem szeretném, ha ezt kihagyná, mivel egy ilyen fontos verseny van egy évben. Azt se szeretném, ha nem az apja vinné, mert Rá van szüksége, hisz az apja is karatézik, és csak ő tudja maximális önbizalommal a tatamiknra küldeni.... Na meg tanácsot adni. Az edzőnek még sok másik8-10 gyerekkel kell törődnie. Eddig minden versenyén én is ott voltam, de félek már elindulni, a legközelebbi kórház oda Gyula, de Kvasszéva addigra már nem lesz ott, szóval végképp semmi értelme arrafelé szülnöm. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tyűha, de toppon van mindenki.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Csak az unom, a parázok meg a adejólennemár......

Nem szültem.
(nem is fogok mostanság.... :roll: )

Ügynöknő, te mi a fészkest keresel még itt? :shock:
Na mind1.

Tegnap hossssssszú idő után volt egy gyerekmentes napunk apával. HIányzott a kis piszok 5éves, de este beszéltünk vele telcsin. Azé kibírható vót :roll: :lol: :lol: DVD-zés, közös vacsifőzés...
Este megbeszéltem apával, hogy akkor :oops: és azzal a mozdulattal el is aludtam..... :shock: :shock: Hajnalban megyek ki a wc-re, egyszer csak egy pukkanás(!) a hasamból, na már kezdtem is vizionálni a Kismama magazin következő szüléstörénetét..... esküszöm, percekig terpeszben álltam a klotyó felett, hogy oda folyjon ki a víz :oops: :oops: :oops: ... aztán......... a nagy büdös semmi se történt :roll: :roll:
Úgyhogy a reggeli órákban ANYAGbeszerző körutat tettem :oops: :oops:, nagyon jó volt, komolyan, de ennyi. :? :lol:
Asszem én lemondok ezekről a pratikákról. MÁSNÁL remekül működnek.....

Megyek is dógozni.
SZüljetek nyugodtan. Főleg a lista végéről :? :?

Ja, a legfontosabb, Tyúkanyó üdvözli a Csibéit, szerdától anyukájáéknál lesznek Bcsabán, ott van net és ír, ahogy tud. Jól vannak, elég durva dolgot mondott, onnantól, hgy leválik a lepény, kb. 10 percet bír ki a baba :shock: :shock: , szóval elkezdett hinni Istenben..... :wink: De ez tényleg iszonyat durva!!!!
Szóval most már jól vannak, csak ott a császárosoknak nincs rooming in, 3 óránként kapja meg Botondot, akkor elsírja magát :lol: :lol: és gyöyörködik benne. Szopi menne, de sajna teletönik tápszerrel :evil: :evil: így nem éhes... :evil: :evil: De most tényleg ez legyen néhány napig a legnagyobb bajuk!!!
TYÚKANYÓ, VÁRUNK VISSZA!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja és felhívta a régi doktornőjét, aki közölte vele, hogy micsoda felelőtlen emberek, meg kellett volna kérdezni őt (!) hogy elinduljanak-e 200 km-re.... Dehát ha nekik mindegy, hol jön rájuk a szülés
:roll: Szóval ez is hülye.
:evil: :evil: :evil:

Az új dokinő meg végig interurbán a telefonban a műtő dokival a műtőben. :D A műtő doki meg másnap csak ezért bement a kórházba, hogy megnézze Évit és Botondot.

CSak a szokásos adalék, a mennyirekülönbözőekadokik-hoz :wink:

Kép
Kép

mpatr

Na mentem, vár a macsek, illetve azt kötve hinném, de a gazdája vár és nagggggyon jól főz :wink: :wink: :wink:
:oops:
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Valahogy ezt gyanítottam, hogy Évának ott Gyulán lesznek ilyen problémái a szopival.... Fél rokonságom azon a vidéken lakik és egy pár unokatesóm szült Gyulán, hát ez a tápi dolog náluk is bejátszott. Nem egy bababarát kórház...
Az egyik rém amivel az orvos a magasvérnyomi miatt riogatott az a lepényleválás, na nemparázok...., nem parázok....., nem parázok.
De jó, hogy időben elindultak a kórházba.... A mentő biztos nem vitte volna be 10 perc alatt. :?
Inkább szedem a gyógyszert mint a kisangyal. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati!
Kérdezni akartam már, a kutyáknál, macsekoknál millyen arányú bármiféle kopmplikáció a szülésnél??

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

MzX, de jó, hogy előkerültél!!! Ezek szerint van élet odaát is, van csavargási vágy és 3 hét után van alvás is!!!!!!!! Hurrráááá!!!!!!

Május vége még túl korán, még csak pár naposak lesznek a mi fiaink... :cry: Legalább anyák napjára bújjon ki, én már csak ezért reménykedem. Ja, és befenyegettem éjjel, hogy minél később jön ki, annál hülyébb nevet fog kapni. Szombatra már Ödön, vasárnapra Ubul van kilátásban :twisted: :twisted: :twisted: !!!

Pumperka, nem ér ilyen mondva csinált indokokkal beelőzni... nem is maradsz egyedül, mert csak a fiadat irod, hogy karatézik, tehát ott lesz veled Csenge. Rá ki vigyázna, ha szülnél???

Na jó, ha annyira akarod... de akkor húzz bele, ott a ma délelőtt, azt még felajánlom...

Pati, kiváncsi vagyok, hátha az anyag segit mégis. Hajnalban történt, te is megkapod rendelési időben a szülés lehetőségét!!!

Szilvánusz, merre tekeregsz már? Lassan megszül az egyetlen, aki előttem van?????

TYÚKANYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, HIÁNYZOL INNEN NAGYON!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

kopmplikáció :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, foglald el magad valamivel, nem hasonlitjuk össze az emberek és állatok szülési komplikációit!! Nem, ez nem az, amivel még órákat eljátszunk, hogy 11 kutya-macska közül hánynál volt császár és nálunk mennyinél... :lol:

Mennyé el postára vagy valahova, de ne aggódj egyfolytában!

Kép

KépKép
eszterxx

bnesz.eva: igen, ott a kórházban választott egy fülbevalót a Niki és azt gyorsan be is rakták.

Kép

Picit sírt csak a baba, ma reggel viszont sokkal jobban, amikor megkapta a BCG oltást. Niki nem is mert bemenni, kint várt a folyosón. Aztán persze gyorsan megvigasztalta a kishölgyet :)
feri (mni)

Eszter! Én nem parázok, a doki kérte, hogy keddig bírjam ki még, én meg hiszek neki. Igen, mert nekünk kétséges a tuti időpont, mert kezdetektől fogva a vonalzómon megjelenő időpontot mérték, és én majdnem biztosra tudom, hogy az a valós, de a számítások szerint még csak 37 hetes leszek. Gondolom, biztosra akar menni a doki. Amúgy azt mondta, hogy attól még, hogy abbahagyom a magnéziumot kedden, lehet, hogy akár még a 41-dik héten is megyek CTG-re.. :? Hűűűű, de kircsi lenne!!!!

Pumperka! Szerintem egész jók az esélyeid az eheti szülésre... :D

Tegnap elmentünk kocsikázni, de aztán visszafordultunk, mert úgy éreztem, hogy kiesik a pici lány. Úgyhogy aki nagyon szeretne már szülni, ajánlom a következő útvonalat: Örs vezér tér- Éles sarok-Bajcsy Kórház, illetve Mátyásföld egyes utcái, hullámvasút-szerű huppanói. Nekem nagyon bejött, még majdnem hánytam is. Bocsi...

Kép
pété

Eszter!

A lányomat is viszi, ő is karatézik, de ő még nem versenyzik, de tapasztalatszerzésnek jó. Ja és ha mégiscsak szülnék vele sincs gond, hogy hová tegyem.

Jó nem parázom, boltban már voltam, most raktam be a mosást.

Az állatvilágos dolog meg csak pusztán kíváncsiság, mert tényleg semmi értelme az összehasonlításnak ezt én is így gondoltam.

Azért se megyek esőben postára. :lol: Nincs is miért. :lol:

Bocs mindenkitől, ha túlságosan hangosan depiztem, pedig nem is rossz a kedvem, jól aludtam, baba mozog, bár tényleg ritkábban...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bárkinek, akinek panaszkodni van kedve, nyugodtan írjon nekem, én ma hatalmas empátiával rendelkezem. Olyan simán átlendültem az első 8 hónapon, de most mindenem fáj, tegnap reggel nem bírtam megmozdulni az ágyban, annyira fájt a csípőm, 50 m séta után elfáradok, 3 lépcsőfok után lihegek. Állati nehéz ezt elviselni egy olyan embernek, aki hozzá van szokva, hogy a nap 24 órájából legalább 16-ot pörög, dolgozik, stresszel, megy, mint a güzü. Most meg olyan vagyok, mint egy 90 éves anyóka. Pedig 6 kg-ot híztam, úgyhogy a súlyomra sem foghatom...

Szóval rám számíthattok.... 8) Nekem is tele a kis.... ( hócipőm) :?

Kép
pété

Pété!

Hát én is valahogy így látom a terhességemet. Nyolc hónapig semmi panasz. Végül is ennek is örülni kell....Mostmeg már olyan kevés van hátra..... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: ne aggódj, a nyákdugót nem lehet nem észrevenni. Na és ez nem ám olyan okoskodós, könyvből olvasós megállapítás, hanem képzeljétek el, MA REGGELRE FÁJDALMAS BÚCSÚT VETTEM A NYÁKDUGÓMTÓL.:cry:
Egyik darabja tegnap este, másik darabja ma reggel hagyta el a nuneszt. Annyira kocsonyás, hogy nem lehet nem észrevenni!
Na hát ilyen hírekkel szolgálhatok, persze ettől még hetek is lehetnek, de azért 40+2-nél már csak nem. Fájás nuku, méhösszehúzódás a szokásos, na majd meglátjuk, azért drukkoljatok nekem léccilécciléccilécciiiiii :roll:

Pété: nehogy elkezdj most azon parázni, hogy a vasaló kárt tett a gyerekbe! Hihetetlenek vagyunk halljátok, mindent túlparázunk.
Judit18, Kölyök, Juditkecskemét: nekem meg egyfolytában mozog továbbra is a purgyék, na én meg attól kapok agyvérzést, ahogy a lelki szemeim előtt látom, hogy a nyakári tekeri közben a ködökzsinórt. Ja és rendszeresen este 9 és éjfél között megy a műsor, addigra szépen kiveri az összes álmot a szemebemből, ő utána kb. beájul, reggelig egy moccanás se, én meg akkor kezdek parázni, hogy akkor most mi van. :roll: Reggel aztán megint indítja a parádét. Azért az megnyugtató, hogy akár még csendes, nyugodt is lehet utána.
Bosek: köszi a sztorit, szegényke azért nagyon nehéz lehetett, de mostmár biztos rendbejön az arcod.
Eszterxx, sorstársnőm: holnap 40+0?? Na sebaj, látod a cseppfiad megtanít legalább egy kis türelemre. Innentől úgyis minden úgy lesz kb. fél évig, ahogy ő akarja. :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jajajaj, a fájdalmas az persze "fájdalmas", természetesen nem fájt!! :roll:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz!

Ez akkor már mindenképp előrehaladás!
Én a fiamnál, ha nem világosban megyek el pisilni,és nem nézek bele a klotyómanóba nem vettem volna észre a nyákdugót annó. Hiába kocsonyás nekem akkor egyben belepottant a Wc-be.
:lol:

Nagyon drukkolok! Nekem akkor 12 órán belül megindult a szülés. Hajrá :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

a és, ha nem látom az se gond. A lányomnál viszont nem is találkoztam vele. Valószínűleg az utolsó hét sűrű, fehéres -átlátszós váladéka volt az kiisé elfolyósodva.

Ezek fránya nyákdugók, márcsak ilyen cselesek. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Férfiak hesinnen egy kicsit!........................Igen Pumperka az is lehet, hogy nekem azért volt könnyebb mert fennakadt a drágám a papíron. :oops:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz! Milyen, ha több részletben távozik a nyákdugó? Kicsi, észrevehető, milyen színű, milyen érzés, utána hamarosan szülés?
Csak ennyi kérdésem lenne... :oops:

Kép
pété

Szilvánusz, nem éééééér! én is!!! (na jó ilyet nem mondhatok egy 40+2-esnek...)

ott fogok magányosan tengődni a szülészeten jövő héten már látom!!!

KépKép
judit18

Pété: hát semmi küli, azért kirepülni nem tud, tehát jobb esetben valahol fennakad és észreveszed. Nem annyira kicsi, olyan mint egy erősebb folyás, csak még attól is kocsonyásabb. Nekem nem volt véres, tehát színtelen, kicsit tejfölös. Utána semmilyen érzés, minimális alhasi fájdalom, de inkább említésre sem méltó. Hogy mikor indul, valakinek hetek a Linocsnak 3 nap volt, látod Pumperkának meg 12 óra, szal bármi lehet.
Judit18: ne aggódj, eddig se kapkodta el a drágám, meg még a Biribon is befigyelhet nálad.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pété!
Nekem először eléggé egybenmaradt, és enyhén barnás pirosas volt, de másodszorra csak utólag az orvos mondta, hogy az a sűrű folyás volt az. Mert utólag reklamáltam, hogy én azt miért nem láttam. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszterxx: hihi- érdekel kicsalogatási taktikáid vannak!!!!!! Kíváncsi vagyok, mennyire jön be!!! És legvégső esetre milyen rémneveket tartogatsz??? Vagy az Ubul a legnemcsúcsabb variáció?

Szilvánusz: izgulunk érted, és szorítunk!!!!!!

Húúúú Linocs: milyen érzés itt, a túloldalon lenni????

Kép Kép Kép
fanetta

szilvánusz: +++++++++++++ de jóóóóóóóó!!!!!!!!

hogy jártam, viszem Milót oviba és rohadt nagy dugó volt az utakon, mert vmi fa kidőlt a Budakeszi úton. Ez mind OK, csak nekem kellett mennem ctg-re, be is értem a Jánosba 1 óra alatt....új redbull reklám főszereplője én leszek: ülök szépen a váróban, pocaklakó tenttizik békésen, nesze neked, legurítottam egy redbullt és no lám, szárnyakat kapott a bébi, majdnem szétesett a ctg gép. Még jó, hogy nem fektettek be. :oops: közben írt tyúkanyónk is :D

íme Évikénk sms-e:

"ma reggel belövellt a tej is. 5-kor 20, 9-kor 30 grammot evett, ami a csecsemősök szerint tökéletes egy ilyen picitől. Annyira boldog vagyok! Sokszor puszilom a topic minden régi és új, pici tagját."

És kaptam csodaszép képeket Boti babáról mms-ben, csak balfasz módon nem tudom felrakni a gépre :evil: HA hazajött Robi -feltéve ha már szóbaáll velem- azonnal rakom fel a sztárfotókat!!!! Nagyon cuki a kis Boti, el is sírtam magam.
Vendég

Eszterxx: volt bent ctg-én egy kismami, aki mára volt kiírva, nuku fájás, semmi. Ott poénkodtak, hogy menjen inkább 1 emelettel feljebb, az újszülöttek láttán hátha kedvet kap a szüléshez 8) Én holnap megyek Jencinkhez, kivi vagyok mit mond, ha meglátja a papíromat, pláne, hogy ugye most megy szabira. :shock:
Vendég

Na sziasztok!!!!!

Most volt itt a háziorvos meg a védőnő, sikeresen egyszerre jöttek :evil:, meg a nagypapám is szegény, nem is tudtam vele beszélni, úgy elhúzott, mikor meglátta milyen bolondokháza volt itt. :cry:

A vérnyomásom tök jól lement 120 és 140 között van, bár most a dokinéni 150-et mért, amin nem is csodálkozom, úgy ugráltattak. Egyből felírta a vérnyomáscsökkentőt, nem tudom minek. Csak nyugalom kell. :wink: Víz még van, kb. feleannyi. :cry:

Hédi! tegnap rávetettem magam a mérlegre és jelentem kilenc kiló minusz van, már csak nyolcat kell ledolgozni, de annak még egy része a víz, úgyhogy jó a hangulatom mostanában :D :D :D

Az éjszaka tök király volt, jó sokat szunyáltunk!! Kaja 11, 4 és 8-kor. Négykor nem adtam cicit, úgyhogy negyed óra alatt lezavartuk az egészet. :D Sajnos rá kellett jönnöm, mennyivel egyszerűbb, fájdalommentesebb és időspórolósabb a tápszer a cicinél, de hősiesen kitartok és nem adom fel!!!!! Reggelre már eláztattam a pizsamám is, úgyhogy nem vagyok elkeseredve :wink: :wink: Különben is nálunk olyan munkamegosztás van, apáé a cumi, anyáé a cici, így felváltva etetjük. Éjszaka meg apa döglik, csak addig fogja, amíg kimegyek a tápiért.

Nekünk is a kórházban tették be a fülbevalót!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szilvánusz DRUKKK +++++++++++++++++++ és irigyirigy :oops:

Pumperka, a szülési kompmopmpompompom az fajtafüggő. Cicáknál eleve viszonylag(!) rikább, az ebucik közül van olyan, amelyik nem is tud segítség nélkül szülni, sőt párzani sem, tehát mesterségesen fenntartott fajta...

Megjöttem a melóból, egy ismerősöm kandúrjából csináltam dur-t... :oops:

Jimm, te tényleg nem vagy semmi!!! Redbull :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ügynöknő, gyere velem holnap úszni, vagy legalábbis partszurkolni.

Ki jön szerdán délelőtt állatkertni? Szülés előtti rokonlátogatás :wink: Viszem Gordont. Ha ott jön rám a szülés (hja, peeeeersze :roll: ) akkor a kocsimat valamelyik családtagom visszaszállítmányolja, én meg taxizom a Szentimrusba.

Bosek, de édi :D :D :D :D :D

Jimm, erőszakold meg az uradat, ha ez az ára a Kvasz Botond képeknek!!!! Évi nekem is ajánlgatta, de a telcsim nem mmms fogadós... :(

Beszéltem a szülésznővel, állítólag mostanában elég sok a túlhordás, több, mint évekkel ezelőtt. Mi lehet az oka??

Kép
Kép

mpatr

Rájöttem, ez az uccsó hét ez pontosan olyan, mintha egy időzített bombán ülne az ember, ami tuti felrobban, csak nem tudni, mikor.
NAGY ÉLMÉNY :shock:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok,

Hú mennyi poronty bújt ki mostanság. Mindenkinek gratula, nem jegyzeteltem, csak a képeket futottam át :oops: :oops: :oops: Annyira édes mindegyik csöppség!!

Megint semmi időm, ezért asszem szüneteltetem magam. Kezdődik a jó kis zh/vizsgaidőszak, minden erőmöm azon vagyok, hogy nehogy előbb jöjjön Ketteske, április 3 lenne az ideélis, próbálom rábeszélni, remélem sikerül....

Kitartást a finisben lévőknek!!!!

Szép napot,
Anita

arizona

Sziasztok,

Jelentem, megjöttem dokitól, vérnyomás 120/80, fehérje 0, mozgás 0, fájás 0. Aludt a gyerek végig, mind a két gépre feltettek, a végén, másfél óra után únta el, akkor mozgott egy picit, aminél egyből 100 felettire ugrott ki a fájás.

Még közel-távol nem látszik semmi szülés, szerdán megyek újból, akkor majd ott megcsinálom a nővérke adóbevallását is. Legalább ismét történik valami.

És holnapra bejelentkeztem szempillafestésre, újabb negyed óra eltelik :lol:

Szilvánusz, ez tök jó!!!!!! Legalább tuti történik valami, most már egész biztos!!!!!!
Megy a drukk ezerrel, meg arra is, hogy valaki szüljön már ma is, ez igy olyan uncsi...

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxxMég közel-távol nem látszik semmi szülés, szerdán megyek újból, akkor majd ott megcsinálom a nővérke adóbevallását is.

hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülyeeeeeeeeeee
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

BOSEK!

Nagyon édes a babátok ahogy hason szundizik!!

Figyi,miért adsz neki tápot ha van tejed??Bocs csak egy kérdés...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek ez engem is érdekelne! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Aludtam egy órácskát, szó szerint hasamra sütött a nap. 8) Pati, te holnap szülsz, úgyhogy ne akarj állatkertbe menni :wink:

tényleg Pati, hogy is van a macskák párzása? Egyszer volt egy kandur macsekom, kiheréltettem, jött házhoz a dokibácsi és a konyhaasztalon meg is műtötte. Mesélt közben vmit, hogy szegény macskáknak fájdalmas a sex, mert vmi tüskék vannak a kukin és az a hüvely falát karcolja? :shock: csak viccelődött vagy tényleg így van? Amúgy szegény macs már alulról szagolja az ibolyát, mert ugye nekem szőr-allergiám is van, anyám elpaterolta mamámhoz a cicát, a gonosz meg sunyiban eltetette láb alól :evil:
Vendég

Jajjj lányok, nem hallottátok még?

Repülőgép még fenn, gyerek még benn nem maradt :):):):)

Babók nagyon szépek :) Csak így tovább :)

Bocs a belekottyért (idejárok röhögni, iszonyat jó a humorotok :) :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: )

Zsu az áprilisiaktól

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonPati, te holnap szülsz, úgyhogy ne akarj állatkertbe menni :wink:

Tényleg??? Tuti????? :shock: :D :D :D :D

Nem gond, kedden szülcsi, szerdán zoocsi... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Eszterxx: redbull??? :wink:

bosek: a tápit én is akartam kérdezni. nem akarok okoskodni, de jobb többször ciciztetni, még ha nyűglődés is, mert akkor termelődik több. Tudom, miről beszélek, sajnos mi így rontottuk el Milót, mert ugye suliba jártam, ott nem tudtam mindig fejni, apja otthon táppal pótolt, így 4 hónaposan meg már szopni sem akart, 2 kézzel, szó szerint lökte el a mellem :cry: Pedig a kórházban volt, hogy 100-at szopizott, aztán minél kevesebbszer került cickóra, annál kevesebb lett a tej és végül elapadt.
Vendég

Zsu ezért a poénért (a másik az egybenvagymég telefonok) itt többen a sorosok közül ütnek már :roll:
:wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Jimm, tüskés! :shock:
A macsek reflexovulálós, ami azt jelenti, hogy a párzás erős ingere váltja ki az ovulációt. Ahogy húzza ki a kandúr, a tüskék okozzák a fájdalmat a nősténynek, aki hallott már macskanászt, az sejti, hogy milyen iszonyatot élhet át a delikvens csajcica. Na emiatt ovulál és akkor jönnek össze a kiscicák.

Megyek én is alszom egy kicsit, amíg Gordont nem hozza anyu.
Ja, meg pihennem kell holnapra :wink: (peeeersze! :roll: :roll: )

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?