Új privát üzeneted érkezett!

Niki! NE HAGYD MAGAD!!!! :lol: :lol: :lol: Te vagy az anyja és te tdudo, hogy mit mikor stb.
(Hozzáteszem én mint elsőszámú paramami tutira nem vinném, de ez már megint más kérdés. Azért vagyunk mások, hogy másként neveljük a gyerekeinket.)

Azt a hülye szomszédotokat meg legközelebb jobban ugasd le, mert ez nem az első alkalom, hogy beledumál a dolgaitokba. Hátha akkor legközelebb bőrt húz a szájára. :twisted: :twisted:

A maradék időt pedig töltsétek kellemesen!!! :)

Zsófi! Neked milyen volt a tegnapi barátnőzés???

Mi nagyon szarul aludtunk. :( Nem Tarek miatt, hanem a kedves szomszédok miatt. Majd elmesélem, de most rohanok. Tarek ordít.

fatima

hahó Lányok!!

Nem tűntem ám el, csak nem mertem a szemetek elé kerülni Juliképek nélkül. Az elmúlt napokban fényképeztem ezerrel, íme:

Kép Túrórudi majszol Kép kertitörpe Kép Kép séró Kép Pizzát sütünk Kép Kép

Klári
Kép
ganti

Jajjjjj Klári! Júlia meseszép!!!!!!!!!! :P :P :P Annyira büszkék lehettek rá! Nagyon formás, huncut kiscsaj!!!! Köszönjük a képeket! Megérte rá ennyit várnunk!!! :wink: :wink: :wink:

Na majd jövök még. Anyós nemsokára megérkezik és végre megmenekülünk!!! :D

fatima

Niki kitartás!!! Csináld amit jónak látsz és szard le hogy más mit mond!!! Különben is mit aggódnak helyetted, ha Emma beteg NEKED kell fölkelni éjszaka, orvoshoz vinni, orrot szívni. Akkor meg mit aggódik más???

Melltéma: Hát lehet hogy én szerencsés vagyok, szülés előtt olyan 75-80B volt a méretem, most 80-85 C. És ez nekem se túl nagy, se túl kicsi. Hehe a fenekem is hozzánőtt, tehát arányaiban rendben van minden. És nem lóg különösebben.

Amúgy ne aggódjatok, szoptatás után (mármint mikor totál abbahagyjátok) rettenetesen néz ki, de pár hónap alatt helyrejön kicsit újra megtelik. Én is kiakadtam ezen, de mostanra minden ok vele. Úgyhogy a lógás átmeneti. Jó lehet hogy soha nem lesz olyan mint azelőtt (mármint a formája), de normalizálódik a helyzet!!!

Klári
Kép
ganti

Köszi Fatima!!! :oops:

Klári
Kép
ganti

jaaa és elfelejtettem büszkélkedni hogy ma Juli megint bilibe nyomta (karácsony óta először). Múlt héten ugyanis mondta hogy a jelenlegi bilibe nem kakil mert az "undi", de "új bili" "baba kaki". Úgyhogy beruháztunk egy új bilibe és betartotta szavát, belekakilt. Most követeli a cicás bugyit :lol:

Klári
Kép
ganti

Klári! Milyen ügyes Júlia! :wink: Hajrá-hajrá!!! :)

Melltéma: Ne is mondjátok! :cry: :cry: :cry: Nekem mindig is kicsi cicieim voltak, de legalább formásak voltak. De most! :shock: Nagyon durván plötty az egész!!!! :twisted: Mintha nem is mellek lennének! :( Lehet, hogy a fejés egy kicsit durvábban megviseli a szöveteket stb, de az biztos, hogy nagyon csúnyák lettek. Főleg, hogy nekem az eredeti méreteimhez képest HATALMASRA nőttek a rengeteg tej miatt. Na szóval nem tudom ki írta, de én is hasonlóan tervezem, hogy ha nem normalizálódik év végére, akkor bizony muszáj lesz valamit csináltatni vele. Én így nem élem le az életemet ilyen izékkel. :shock:

fatima

Fatima: tuti normalizálódik!!

Csak mindenképpen olyan melltartó kell, ami rendesen tart pl. push up - nem hagyja lógni és tovább nyújtani a szöveteket, plusz krémezni kell.

Én Ilcsi vérpezsdítő testápolót használok rá, az mg a narancsbőrömet is megregulázta 2 hét alatt :lol:

Klári
Kép
ganti

hahó lányok!

samu kicsit stagnál, reggel rosszabul, délután jobban volt. a napunk elég egyhangúan telt, egész nap itthon. még jó, h esett (már nekünk) így nem fájt a szívünk.

melltéma: nekem a legtöbbet a terhes és szoptatósmelltartó rontott a helyzeten- pont amit klári ír. marha kényelmesek, csak éppen semmit nem tartanak. mostani terhességemnél nem is hesználtam terhesmelltartót. nekem ugye samu után nem ment vissza a mellem, mert 1 hónap volt a szoptatás vége és a teherbeesés között. így aztán nagy dudákkal nyomom a terhességet is, ami azért (is ) szar, mert egy darab régi terhesfelsőm nem jött rám...
de majd jónás megszületik és fél perc alatt hajszálvékonyra fogyok. (nem viccelek- halálkomolyan lefogyok. az esküvőnkre is vasszigorral fogytam)

tegnap nem volt rossz, annyira jó sem.

most kivettünk dvdt apával, vaniliafagyis banánturmixot iszunk majd és bambulunk :) :) :)

juli annyira szép!!! kedvenceim a copfos és a vagesz piros felsős fotók!!!!!!! és nagyon ügyi a bili miatt! hajrá cicás bugyi!!! klári hogy van ez? juli meddig hordott pl bodyt? vagy még mindig? hol veszed ha igen? gyártanak 2 éves kor után?
kerekpocak

Niki: ne hallgass senkire, főleg ne a szomszédra! Mi a fene köze van hozzá?!

Klári: Juli nagyon kis bájos, nekem az első kép a kedvencem!
Gratulálok a bilizéshez. Hát ne izélj már, nem mindegy hogy milyen bilinbe kakil. :D

Fatima: én írtam, hogy ha nem lesz jobb kezdek vele valamit. Tudod én is fejtem végig, és sajnos ez tény hogy a fejés sokkal jobban megviseli a mellet mint a szoptatás. Én sem akarok ilyen cicikkel leélni egy életet. Nagyon gáz.
Klári: neked legyen igazad, bár én már 3 hónapja nem szoptatok, de még nem történt + változás. :(

Nelly

Kép
breeki

Samunak jobbulást!!!

Zsófi: még mindig body-t hord, télen ez olyan jó, nem aggódok hogy kilóg a dereka. Meg az tök jól tartja a pelust.

Ez egyébként probléma is, mert 2 éves kor felett alig van body, de az Auchanban pl. van 3 évesig, és az még nagy is rá. Meg a kenguru boltokban is van, bár azokat annyira nem szeretem.

De pl. múltkor vettem neki Hm-ben egy 6-9 hónaposra való body-t, annyira nagy és rugalmas az anyaga hogy simán jó rá.

Zsófi hajrá fogyás!! Na persze csak szülés után!!

Nelly: hát igen a kisasszonynak igényei vannak. Kék bili nem jó, neki rózsaszín kell :shock:

És köszi mindenkinek a Julidicséreteket, ez mindig jól esik.

Jó éjszakát mindenkinek!!

Klári
Kép
ganti

Én vagyok ma az első?? :lol:

Niki: cicid hogy van? Csomó eltűnt már? Sajnálom, hogy nem jött össze a hétvége eleje :( , a fürdőzés azért jó volt? Nem írtad meg, hogy mi Emma kedvenc kajcija!

Fatima, ne csigázz! Mit csináltak a szoszédok, ami miatt nem tudtatok aludni? :roll: Ma jobb volt az éjszakátok?

Ganti: Júlia képek nagyon szuperek, a piros kabis a legcukibb! Porszívózós nincsen? :wink:
Gratula a bilisikerhez!

Nelli: Boldog névnapot!!!! :lol:

Ebben a pocsék időben nem tudtuk kipróbálni az új járgányt :( , pedig már olyan kíváncsiak vagyunk rá!
Viszont vettünk Emmának bébitaxit, azt hozza majd a nyuszi! :lol:
Emma újabban nem hajlandó délben főzit enni, gyümit eszik napi 2szer, meg az esti hamikát is benyomja, csak délben nem! :roll: A nagyik szerint azért, mert jön a második fogacska, de szerintem akkor mást sem enne, nem? (Amúgy tényleg jövöget, de akkor mást miért eszik?) Szerintetek mi lehet? Ugyanazokat kapja, amit edig megevett és most mégsem eszi! Ma megpróbálom kicselezni a kisasszonyt: körtés- kruplis husit kap, hátha azt hiszi, h gyümi és megeszi?! :lol: :roll:

Zsu
svs

Hú, Szonja most volt 8 hós, most veszem csak észre! :oops:
Szonjának boldog hófordulót!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

SZONJÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Köszi lányok, aranyosak vagytok!

Zsu, neked külön köszi!!! :D
Tudod, menniyt gondoltam rátok, hogy a szuper új járgányt nem tudtátok kipróbálni a hétvégén?! Húúúú, a bébitaxinak biztos nagyon fog örülni Emma!
Nem tudolm miért nem ehet délben, én egyet értek veled, hogy akkor mást sem enne.

Niki: gyere mesélj, hogy végződött végül a hétvége?

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Szonjának nagyon boldog hófordulót, Nellynek meg nagyon boldog névnapot!!!

Niki! Nehogy már rosszul érezd magad azért, m beszóltál a szomszédnak!!! Mi a franc köze van a te gyerekedhez? Aki beleszólhat azok max a te szüleid és az ő tanácsukat vagy elfogadod, vagy sem. Ezen senkinek sincs joga megsértődni. Te tudod a legjobban, h Emmának mi a jó és mi nem. Ha lázas lenne, biztos nem vinnéd el az élményfürdőbe, így meg szerintem nyugodtan. Ráadásul nekem a doki mindig azt mondja, h a fogzás miatt szörcsög. Ezek szerint amíg ki nem jön az összes fog, addig szobafogság neki...

Klári! Annyira cuki Júlia! Olyan édes ahogy segít főzöcskézni, nagyon ügyesen gyúrja a pizzatésztát! Ő egy igazi kis hölgy, nem tudom miért csodálkozol, h neki a rózsaszín bili a jó. :wink:

Fatima! Szomszédok most csöndesebbek voltak?

Mi i s megvettük az új babajárgányt. Az a 3 kerekű olyan gagyi volt, h csak néztem, még tolni se lehet rendesen, m elég kreténül van beszerelve a 3. kerék. Vagy én vagyok nagyon béna
:oops: Végül olyan lett, m Fatimáéké csak szürke-pirosban. Eddig nagyon jónak tűnik. A lakásban vagánykodtunk vele. Elsőre nagy ordítás volt benne, aztán beletörődött. :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Megkésve ugyan, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked drága Szonja BOLDOG 8. HÓFORDULÓT!!!

Zsu! De kár, hogy még nem tudátok kipróbálni az új járgányt! :( És ma????
A déli nem-evésről szerintem sem a fogak tehetnek. Egyszerűen van ilyen dilijük a gyerekeknek, hogy valamit nem akarnak. :roll: Nikiéknél is most van ez a korszak. Szerintem nincs rá magyarázat. Esetleg nem lehet az, hogy pont unja a megszokott ízeket? Miket szoktál neki adni? Édesek, sósak? Drukkolok, hogy ma ki tudd cselezni! :lol:

Nelly! Csak nem névnapod van/volt? Ha igen, Isten Éltessen!
Úgy látszik egyetértünk cici témában. Én sem fogom egész életemben azt nézni, hogy milyen csúnyák lettek. :( Azt nem tudom mennyi idő kell, hogy visszarendeződjenek, de én se ma hagytam abba a szoptatást (fejést) és mégis gázok még. :cry: :cry: :cry:

Niki! Gyere és mesélj, hogy milyen volt a 7vége maradék része!!

Zsófi! Hogy van Samu? És te? Pocak nem keményedik már?

Elküldöm...

fatima

Na és akkor a sztori...

Az van, hogy a házban a fölöttünk lakó köcsög szomszéd nem tud viselkedni. Olyan mintha nem is értelmes emberek laknának ott. Vagy csak én vagyok ilyen kötekedős? :roll: :shock: :roll:
Na szóval az napi szinten megy, hogy nem képesek felemelni a székeket stb, ha le akarnak ülni stb. Folyton azt hallgatjuk ahogy húzigálják a bútorokat. Szinte minden 2. hétvégén van náluk valamilyen összeröffenés. Nem brutál házibuli, csak összejövetel. Na de ahol alkohol fogyasztanak, ott egy idő után jön a hangoskodás. Röhögnek, hangosan dumálnak, zene megy, 2 percenként húzzák le a budijukat tsb. SOHA nem mentem még fel ezekért, mert nincsen pofám azt mondani, hogy a saját lakásában ne jöjjön össze a barátaival! Pedig baromira zavar!!!! Erre ,ost pénteken arra ébredek éjjel 3/4 2-kor, hogy a picsa olyan hangosan sikongatva nevetgél, hogy csak na! Persze Tarek felsírt, megetettem és ők is bekussoltak. Másnap este 8-kor miután letettem Tareket aludni, hallom, hogy hangosan szól a zene és kórusban éneklik a szöveget. Mondtam is anyukáméknak (itt voltak a hétvégén), hogy megvárom a 10 órát és felmegyek, mert ma éjjel aludni szeretnék. Így is lett. Felmentem. Kijött egy srác, aki rögtön az órájára nézett és kérdőn nézett rám, hogy mit akarok. Elmondtam neki, hogy pihenni, mert én reggel korán kelek, pici gyerek stb stb. Azt mondta ő fog ezután itt lakni és hogy akkor leveszik a zenét stb. Mondom OK, de tényleg legyenek csendesek. Fél 12-kor még ugyanúgy dübögtek stb. Én kurvára kiakadva felmentem és nyomtam a csengőt ezerrel. Erre kijön egy másik srác, aki a tulajdonosnak vallotta magát és leteremt, hogy én mit képzelek magamról. Ő csak X időközönként bulizik és az jár neki! :shock: :shock: :shock: Mondom neki, hogy én csak éjjel tudok aludni a gyerek miatt stb, erre ő kb azt mondta, hogy ezt ő leszarja. Közölte, hogy nem hagyják abba. Lementem és kihívtam a rendőröket. Azok mire kijöttek már nem volt ricsaj, így hozzám csengettek be, hogy miért tettem bejelentést. Elmondtam, hogy mi volt és ők tök rendesen közölték, hogy mennek és szólnak nekik. Persze a rendőrök távozása után ment még a buli. :twisted:

De most kérdem én: tényleg joga van ehhez egy szomszédnak????

fatima

sziasztok!
CSak roviden ma keszulok intezni a gyed -et persze tok gyomor ideg mert minden intezesnel van valami gond.... kivancsi vagyok hogy eli tul a gyermekem

Cici en is a csinalok valamit mellett voksoltam de Klari azert picit megnyugtattal hatha megis.... egyebkent en is fejtem es szerintem jobban megviseli a cicit mint a szopi :(

Ja Juli meg kell zabalni nagyon edes koszi a kepeket

Klari
hol veszed az Ilcsi cuccokat? illetve mennyibe kerul a testapolo?

Nelly boldog nevnapot es Szonja Boldog Hofordulot hogy repul az ido

Fatima - nalunk ket kamasz lakik felettunk az anyukajukkal akinek hallokeszuleke van...na szoval gorkoritol elkezdve minden van szoval megertelek.... en nem is merek szolni mert szegeny asszony nem is tudom hogy bir veluk igazi rossz csontok... neha felmegy a pumpa vagy nekem vagy Csabinak es a masik mindig lenyugtatja evan
Sajnos ha kozos hazba laksz erre szamitani kell - ha kihivod a rendorokot akkor szerintem meg azert is fogjak csinalni a muveletlen parasztok :twisted:

Niki igazad volt ne szoljon be neked senki majd te eldontod mi a jo a gyerekenek

Zsofi hogy vagytok?

Penteki tali all meg?

Nagyon szar ido van olyan almos vagyok...

Kerunk fotot az uj jarganyokrol!!!!kivancsi vagyok hogy feszitenek benne a csemetek :D

na puszi
agi

Kép
cica_1

Sziasztok!

Először is; Utólag is utólag kívánunk Szonjának boldog 8. hónapot!
Nelly Neked meg sok boldog névnapot!

Hát döbbenet Fatima, h. emberek mit meg nem engednek maguknak.
És még finom voltál. Mi az, h. ő nem hagyja abba? Mit képzelnek? Hogy Te nap mint nap az ő üvöltésüket akarod hallgatni. Valahogy kicseszhetnél velük. Mondjuk Tarek kakispelusát a lábtörlőjükre tenni, h. jól belelépjenek vagy ilyesmi. Genyó vagyok? :oops: De engem is úgy fel tud háborítani az ilyen.

Köszi Csajok a megértést, hát igen, én tudom a legjobban, h. mi a legjobb neki.
Elmentünk 3-asban végülis fürdőzni, Emma nagyon élvezte. Barátnőmék is eljöttek, úgyhogy volt társaság is:)
Ez volt a hétvége legjobb része, na meg az este, amikor itthon 3-an döglöttünk a nagyágyon és huncutkodtunk. :)

A hétvégi vihar neve: EMMA :lol: :lol:

Még jövök...

Kép
niki30

Utólag is utólag? Jól van Nikike:)
Szóval, utólag kívánok Szonjának....elnézést :oops:

Kép
niki30

Zsófi, Samu hogy van ma?

Zsu, a kedvenc étel: almaszósz banánnal és csirkével:)

Ja, Emmának 4 napja visszajött az étvágya, eszik mindent, úgy mint régen! Hála isten.
Zsu, nekem is azt mondták, h. a foga miatt nem eszik, de én sem értettem, h. akkor a kedvencét meg miért eszi meg? Megmagyarázhatatlan. Válogatós lett? De akkor most meg miért eszik meg mindent?
Annyit mondok: nem marad így! Türelem! Átmeneti!

Kép
niki30

Kakis pelus hahaha - jo otlet

Kép
cica_1

Annának is nagyon boldog hófordulót!!!

A kakis pelus tényleg jó ötlet! Meg is érdemelnék az ilyen köcsögök! Mi az h akkor bulizik amikor akar?

Teri

KépKépKép
pruci

Köszönjük szépen! Aranyosak vagytok, olyan jól esik!

Ági: ne izgulj Annus bírni fogja, és el tudtok majd intézni mindent!

Niki: minden jó, ha jó a vége! Az én családom is elég macerás, így nehéz néha + lenni, de muszály!
Jó ötlet a kakis pelus! :lol: :lol: :lol:
Tök jó, hogy visszajött Emma étvágya, mert már téged kezdett "megenni" az ideg!

Fatima: nálunk is idióta szomszédok vannak. Nem tudom miből vannak a falak, talán papírból? Még azt is hallod hogy mit csinál a wc-n, és mintha melletted ülne. Tök gáz, de ez van. Én is mindig felpaprikázom magam, és a párom nyugtat meg.

Nelly

Kép
breeki

Annának nagyon boldog 5. hófordulót!!!

Nelly

Kép
breeki

ANNÁNAK NAGYON BOLDOG HÓÜFORDULÓT!!!!!!!!!
kerekpocak

BOLDOG 5. HÓFORDULÓT DRÁGA ANNA!!!

fatima

Na, a lányom (szerencsére) nem hülye, a gyümis főzit sem ette jobban! :roll:

Fatima: Elhiszem, h idegesítőek voltak :evil: , tudom, h mennyire áthallatszanak a falak nálatok, de nem tudom vajon van-e jogunk ilyenkor beszólni nekik?? Bár én is tuti beszóltam volna!!!!! Létezik még olyan, hogy csendrendelet?! Ha a rendőrök kijöttek, akkor valószínűleg igen. Na, ezt jól megbeszéltem magammal! :wink: Remélejük, h lenyugszanak ezután!

Hú, tényleg! Annát is Isten éltesse!!! :lol:

Teri
, szuper, hogy van új babakocsitok, remélem beválik majd! :wink:

Niki: Vannak képek a fürcsiről? Remélem tényleg gyorsan visszakapom a jóevő lányomat! Nem mintha attól félnék, hogy lefogy…. :wink:

Na most akkor tényleg: Péntek, mondjuk 4ó játszóház? Nekem az állatkerti szimpibb, mert könnyebb parkolni, mint a városban :oops: , de a másik is ok. Szóval? :?: :?:

Zsu
svs

Annának boldog 5. hónapot!

Zsu, képek nem készültek tegnap:(

Visszatérve Fatimáék szomszédjához. Szerintem 10 után csendháborítás van. 10 után ne zajongjanak. Mert az oké, h. egyszer-egyszer szombat éjjel buli van, na de ez....és ez a hozzáállás. Egyszerűen bicskanyitogató.
Pedig én rohad toleráns vagyok ám. :oops:

Kép
niki30

szevasztok!
NA visszajottunk.... a munkaltatoi igazolast itthon hagytam.... ilyen az en formam majd meglatjatok ez teljesen jellemzo ram :( na de kedves volt a neni es elfogadta a kerelmet majd postan potolom

par perc alatt fogadtak is azt latni kellett volna Annat felfektettem az ablakhoz, izadtam mint egy lo es valahogy elokotortam a dosziet es odaadtam a nonek hogy valogassa ki ami neki kell :D de lenyeg hogy hamar megvolt

Koszonjuk a koszonteseket hat igen mindjar fel evesek vagyunk el sem hiszem :shock:

Tenyleg tali nekem mindegy melyik a helyszin parkolni amugy is sz...ul tudok tehat mindegy hogy hol benazok de az idopont az jo lenne picit hamarabb mert 4-kor Anna aludni szokott es ha nem alszik vegig orditani fog azt meg en nem birom

Azt hiszem mar kerdeztem de nem emlekszem hogy barki irt volna barmit is igy megegyszer:

A gyerek egy ido utan uvolt a hordozoba ha nincs mellette senki, elol nem tudom rakni mert a legzsakot nem lehet kikapcsolni ezt hogy oldottatok meg??? :?: :?:

Kép
cica_1

Bizony hogy van csendrendelet!!!! SŐT! Minden társasháznak van házirendje és abban szinte mindig benne van, hogy este 10 után kuss van!!! És ez így normális!
Hozzáteszem világ életemben társasházban laktam, de ilyen primitív szomszéddal még nem találkoztam. Engem is háborított fel a legjobban, hogy ennyire érzéketlen és tapintatlan volt! Mondtam is neki, hogy a helyében nekem lesülne a bőr a képemről, hogy még vitatkozni is leáll egy kisgyerekes nővel, aki semmi mást nem kér, csak azt, hogy hagyják pihenni! De nem hatotta meg semmi. Na sebaj! Nem tudok mit tenni. Max rendőrt hívok. Meg hát az utsó csepp is ez volt a pohárban! A héten utánanézek, hogy el tudjuk-e adni a lakást úgy hogy szocpolt vettünk fel 2 gyerekre erre az új építésű szar lakásra! :roll: Remélem nem szívjuk meg!!!!

Niki! De jó, hogy az élményfürdőzés jól sikerült! És ugye milyen jó hazajönni!!! :wink:

Zsu! Ne is félj attól, hogy Emmus lefogy! :) Ha Tarek túlélte ezt a korszakát, akkor mindenki túléli!!!! :wink: De amúgy miket adsz neki?

Ági! Ügyi vagy, hogy elintézted a GYED-et! :)

Tali- nekünk Ok a péntek délután. És bármelyik játszóház megfelel, csak jó lenne letisztázni, hogy akkor van-e tali vagy sem. :)

fatima

sziasztok lányok!

Szonjának és Annának nagyon boldog hófordulót!!!! :lol: :lol: :lol:

Nelly, boldog névnapot!!
!! :lol: :lol: :lol:

Klári, Juli nagyon cukorka, a konyhás kép és az utolsó a kedvencem!!!!
na akkor lesz bugyi!!!! gratulálok!!!

Fatima, elvileg ha van házirend, akkor nincs mese, nem tehetik, hogy tovább buliznak, bár vannak olyan emberek akiket ez nem érdekel :( sajnos ismerős a probléma :( :(
mangó

látom Te is ezt írtad.....
mangó

Ja hogy nem biztos a tali en azt hittem hogy biztos lesz csak meg a reszletek nincsenek tisztazva :roll:

Kép
cica_1

Gyerkőc 1ó40 perce alszik :shock: , már szinte unatkozom, pedig ki is vasaltam! :wink:

Zsófi: megnézted a linket, amit múltkor tettem fel Neked? Vagy már eldöntöttétek, h azt a Graco-t veszitek? Hogy van Samu füle?

Edis: Lucus is nagyon édes, kár, hogy nem tudsz picit sűrűbben jönni és mesélni!

Nelly: végül kapsz Zapp-ot névnapodra? :wink:

Csajok: mi a helyzet nyaralás fronton? Ki mit tervez? Fatima: autó vagy repcsi?
Azt hiszem mi Balcsira megyünk pancsolni- már alig várjuk! :lol:

Fatima: Tényleg, házirendre nem is gondoltam :oops: ! Sztem ne „bosszuld” meg, attól csak rosszabb lesz (meg akkor Te is lealacsonyodnál hozzájuk)! Most komolyan mondod a lakáseladást vagy csak az indulat beszél belőled? Csak nehogy messzire költözzetek!!! :wink:
Uazt (nem) eszi Emmus, amiket eddig, miért?

Ági: nem tudom, neked mennyi (volt) a jövedelmed, de kértél „alkalmazotti adókedvezményt”? Én nem kértem (elk**tam) és most jóval kevesebbet kapok nettóban, mint kéne :evil: . Persze a köv. adóbevallásnál megkapnám a különbözetet, de nekem most van rá szükségem, ezért írtam nekik levelet!

Zsu
svs

Zsu! Nem az indulat beszél belőlem lakáseladás téren. Már régóta latolgatjuk, de most tényleg eljött az ideje annak, hogy lépjünk is. Én nem azért vettem közel 17 milláért egy lakást, hogy bunkóbbnál bunkóbb szomszédokkal éljek együtt. :( :twisted: :(
Szóval mi is nézegetünk tegnap óta. Tényleg! És ti hogy álltok? Megveszitek azt a kérót, amiről a múltkor meséltél?

Anzsi! Hát ez az! Aki paraszt annak sdemmit nem ér a házirend!

fatima

na itt vagyok. tali. azért jobb az arany j u-nál, mert az kisebb. az állatkerti is jó, csak akkor nagyon nehéz beszélgetni, mert samu, meg a járni-mászni tudó babák össze-vissza mennek. az arany j u-i meg kifejezetten kicsiknek van. de! mi nem biztos h tudunk menni . holnap megy samu kontrollra, akkor mondják meg, h még meddig van szobafogság. (ami borzalmas neki és nekem is amúgy).

szóval ha mi úgyse megyünk, akkor nem pofázok bele, hova menjetek! ill. mikor.

samu jobban van, mint tegnap. már fizikailag. lelkileg ez az 5. bezárt nap, szal. ezt szegény nehezen viseli. le kellett az ajtóba szaladnom vele valamiért, ezért ráadtam a sapkáját, annyira boldog lett, szegény azt hitte megyünk vhova... utána percekig keservesen sírt, amikor kiderült, h csak jöttünk-mentünk 2 emeletet.

csend: tudom mennyire borzasztó, mielőtt elköltöztünk volna 1.5 évig FOLYAMATOSAN vki lakásfelújított a régi házban. szóval folyamatosan kopácsoltak, ütvefúróztak stb. és persze volt rendszeresen az egyik lakásnál h egész nap semmi, csak 12-4ig. könyörögtem, h ne akkor, mert a gyerekem aludna, de persze leszarták. a szomszédunk csak ritkán rendezett bulit és mindig elnézést kért és szólt, de akkor mi nem aludtunk. szal iszonyú ez. szerencsére itt csönd van. végre!
kerekpocak

zsu: néztem, de ez így egymásmelletti babakocsi szerű lesz. ráadásul marha drága. és az elférés problémáját nemtom, h megoldja e? mármint, h rohadt széles, nem? kár h nem lehet kapni, csak megrendelni. akkor kipróblnám. mondjuk sztem ezzel bkvzni totál lehetetlen. meg bemenni hivatalokba. nem? babakocsiilag nincs semmi eldöntve, ahhoz próbálgatni kellene, nem bezárva itthon kuksolni. eddig "legalább" esett az eső. de most ráadásul jó is az idő és nem mehetünk ki.... várom apát, én tuti lelépek vhova.
kerekpocak

Zsófi! Drukkok, hogy holnap jót mondjanak a kontrollon. Amúgy megértem, hogy nagyon szar bezárva lenni. Én is utálom. Na hátha vége a szobafogságnak!

Na de akkor ki ér rá talira?

Gyorsan számoljuk már össze, hogy ki ér rá.

fatima

én

Kép
cica_1

csak az idopont necces nekunk mert pl most tettem le Annat aludni vagyis 4-kor meg alszik. ha meg felebresztem vegig ordit a kocsiba es ott is annak meg nem sok ertelme van :roll:

Kép
cica_1

Zsu - igen en kertem mert barmennyit is kerestel azelott a gyed az maximalizalva van tehat jogosult az ember lanya adokedvezmenyre...

Nyar - az elejen hazamegyunk anyosomekhoz, ferjecskem csak kb. 1 hetre de mi lehet tobbet maradunk Annaval aztan egy horvatorszagi kiruccanast tervezunk. Jart mar valaki babaval ott nem tudtok ajanlani valami jo helyet nem tul messze??? :?: Ezenkivul pedig nekunk is Balaton Keszthely kornyeken leszunk... szokott valaki ott Balcsizni??? :?:

Kép
cica_1

Hu Zsofi most latom milyen klassz uj vonalzoid vannak na meg a kep is tok jo

Samunak boldog hofordulot, de gondolom nala mar az eveket szamoljatok hat O mar nagyfiu :wink:

Kép
cica_1

Köszönjük a köszöntéseket!

Mi Balcsira megyünk nyaralni, Szabadi-sóstó,és valószínőleg Szepezd lesz majd, de meglátjuk.

Tali nekünk jó, bárhol is lesz!

Zsu: ti is lakáscserét terveztek? Mire cserélitek, Hol?

Zsófi: annyira rossz a bezártság, együttérzek veletek. Reméljük minden ok lesz a holnapi kontrollon!

Nelly

Kép
breeki

csak szerdán megyünk kontrollra, autóilag így tudjuk megoldani.
én holnap dolgozom, így kicsit kitörök a 4 fal közül :)
kerekpocak

Zsófi: persze, tudom, h ez állandóra széles lenne így. Arra gondoltam, h talán pl, bevásárláshoz, bkv-záskor motorral megy Samu, hosszabb sétánál meg elférnétek ezzel- és tudod használni a kis kedvenc járgányt is. (Én tuti lusti lennék le-felszerelni, talán Te nem vagy az :wink: ) :roll:

Tali: nekem jó a péntek! :lol:
Tehát: Fatima, Nelly, Zsu OK
Többiek?

Zsu
svs

Bocs Ági, kihagytalak! :oops:
Tehát: Fatima, Nelly, Ági, Zsu OK

Zsu
svs

Klári ne haragudj, hát teljesen elfelejtettem reagálni a képekre, pedig nem siklottam ám át felettük.
Szóval nagyon trendi a kisasszony, nagyon szép kislány. Dehát élőben már lecsekkoltam, hihi.
Nekem az a pizzakészítős kép tetszik a legjobban.
És milyen frankó kis etetőszéketek van. Bejött ez a fa, szeretitek?
Szépek a virágaid a konyhában:)

Nekem a tali még nem százas, inkább nem ígérem meg. Ok? :oops:

Kép
niki30

nekem ok de az idopontrol meg nem beszeltunk lehetne-e egy kicsit korabban?

Autos anyukak kinovi a gyerek az orditast a kocsiba?

agi

Kép
cica_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?