Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

nagyon eltűntem. bocsánat. de azért igyekeztem visszaolvasni.
arra számítottam (naívan), hogy kvaszévivel együtt szülünk az Istvánban, hiszen egy időpontra lettünk volna kiírva....erre tessék. :lol:

minden friss anyukának, aki mostanában szült: HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!

döbbenetes számomra, hogy csak most indult a március és már ennyi baba lett !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én múlt héten voltam az első ctg-n, de elég laposka volt a görbe, úh. nem tudom mikor szülök :roll: :roll:

amúgy mivel én a sokáig húzós -halasztgatós vagyok, az elmúlt időszak nagyrészt a babaholmik beszerzésével meg a gyerekrész kialakítással telt...
szóval most már én fogadóképes vagyok
így a végére :lol: :oops: :oops:

norco

Junag, ez biztos, nem a méhet lazítja, hanem a méhszájat, és a 34. hét előtt épp ezért nem is szabad inni. Neked a méhed keményedik, azért szeretnél lazítót??

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Junag
Keress rá a google-ban :wink:
Ott mindenhol azt írják, hogy a tágulás megkönnyítésére javasolják...
Vendég

Junag
Koraszülés megelőzésére a magnéziumot szokták javasolni...
Szükség esetén orvos javasolhat egyéb gyógyszert is...
Jó izomlazító az alkohol is... (én kaptam azt infúzióban, mikor kórházban voltam)...

Én 35+0-nál szültem... addig sikerült benntartani a kiváncsi fiamat...
Vendég

Sziasztok!
Hatalmas gratula Linocsnak! Sok-sok tejcsit kívánok!

Junag!
Most látom, hogy beköszöntél ide is! örülök neki! éppen most olvastam a másikon a válaszod!

Kép
enikoe182

Linocs és Fruzsi mindenkinek üdvözletét küldi:

Kép

:lol:
feri (mni)

Fruzsi, az óriás baba:

Kép

:)
feri (mni)

De szép ez a Fruzsi baba is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(ennyi szép csj közül nem is tudunk választani :oops: :wink: )
Vendég

A boldog és büszke anyuka, csemetéjével:

Kép

:D
feri (mni)

Köszi a válaszokat,egy könyvben olvastam a teáról és ott azt írta,hogy minden terhességi problémára alkalmazható,sok mindenen segít,egészen a hányingertől kezdve a vetélésig és nem tudom,hogy a doki tud e erről felvilágosítani,mert nem mindegyik ért egyet az ilyen természetgyógyászati dologgal.Nekem is kiírta a megneB6-ot,szedem is 2x,de iszonyú para van bennem a koraszülés miatt és gondoltam kipróbálok még mellé vmit.

Enikő,
pont utánad írtam a másik topikban,de már nem jött válasz és már ma is néztem többször.Mindjárt átlapozok.

Gyönyörű a Fruzsi baba :D :!:

Kép
Kép
Kép
junag

Junag
MagneB6 3x2 is mehet...
És próbálj meg nem nagyon stresszelni...
Már akkor se lenne nagy gubanc, ha megszületik a babád...
Vendég

Feri, köszi a képeket linocsról és Fruzsi babáról!!!!!!

Nem lesz ma pocak fotózásom, engem ma kapott el a front szele, enyhén hibbantam meg. leléptem délután telefon nélkül agyat szellőztetni, most értem haza. Elbuszoztam a Moszkvára, majd metróval az Örs-re....ettem-ittam, jól megáztam...Kisfiam a nyakamba ugrott, Robi meg eltépett itthonról, és azt kiabálta közben, hogy felelőtlen, idióta vagyok :roll: Amúgy tényleg széthasad a fejem. :(

bosek: köszi a szülés történetet, nagyon sajnálom, hogy az arcod még nem jött helyre.

lepihizek, mert kicsit elfáradtam.
Vendég

Lilla Pink Edition :)

Kép
feri (mni)

Csak röviden: a Kedves behozta laptop-ot. Szóval Kútvölgyi-online ;)
Szóval hiába nyomtam-nyomtam tisztességgel a babót, ha rajtunk múlt volna, akkor megszületett volna rendesen, csak a testére tekeredett köldökzsinór minden nyomás után visszarángatta - szóval hiába volt minden tisztességes tolófájás, és így lett császár. Nagyjából minden okés - csak a császár helye fájdogál.
Niki itt vigyorog mellettem a gyönyörű Lillájával, mellettem a kiskocsiban Fruzsi pihizik - van mit kipihennie, és van egy koreai szobatársunk - aki idáig zörgött a mellszívójával :twisted: és most szült meg nemrég.
Majd jövök a születéstörténettel.
Legyetek jók! A nagyon babaváróknak meg gyorsan babát!!!! ;)

Niki is üdvözöl mindenkit!!!
linocs

Bosek!!! Azért nem irigyellek, amin keresztül mentél, de lényeg, hogy már ott a gyönyörű gyereked!

Feri! Nem lehetne azt, hogy minden nap bemész valakihez a kórházba lefotózni? Olyan szépek ezek a képek!!! És te jó ég, mekkora ez a gyerek!!!!!!!! Nem csodálom, hogy nem akaródzott kijönni... (Andris, ne hallgatózz, rád nem vonatkozik ez...)

Junag, én is csak azt tudom mondani, mint a többiek! Koraszülés megelőzésére véletlenül se idd!

Jim, te tényleg tiszta dili vagy. Édesgesd már vissza azt a Robi gyereket, nem véletlenül aggódik érted!

KManna, húzzá bele a lányoddal, mert már tűkön ülve várjuk, hogy jöjjenek a fiaink!!! Nálunk is fogadások vannak, a munkahelyemen a nagyságára voltak, szerintem én fogok nyerni, mert én mondtam a legmagasabb tippet 4.2 kg-val. (akkor még nem tudtam, mekkora lehet)

Kép

KépKép
eszterxx

Jaj, de jó, hogy ott vagytok és online!!!!!!!!!!!! Úúúúúúgy örülünk nektek!!!!!!!!! Mindent-mindent-mindent irjatok!

Millió puszit mind a négyeteknek, hihetetlen, hogy ott vagytok egyx kupacban!!! Tök jó!!!!!!!!!!!!! Meg az is, hogy végül csak kikerült Fruzsi is épen és egsézségesen!!! És ooooolyan szép nagy!!!!!!! Lilla pedig oooooolyan szép kicsi!!!! És az élet szép!!!!!!!

Jaj, tök jó!!!

Egyébként a koreai is lányt szült? Csak egy kérdés, hogy csupa csaj van a szobában?

Kép

KépKép
eszterxx

Bosek, köszi a sztorit, remélem hamar gyógyul az arcod!
nekem punkosan is tetszik Blanka :)

Feri, köszi a képeket!

Linocs, majd ha olvasod - Fruzsi milyen kis nyugis tündérkének tűnik, remélem így marad!

Norco, de jó, hogy előkerültél, akkor most már tudsz többet jönni remélem...

Eszterxx, Pati, valahogy én is így érzem magam, mármint valahogy elfogytak a teendőim és már csak pótcselekszem, hogy úgy érezzem történik valami...

persze az kissé leköt, hogy már MOST naponta leszerelek 3-4 embert, hogy még nem szültem.

Szegény Szilvánusz, neked még keményebb lehet a jóindulatú "zaklatás"

Dany - akartam kérdezni, hogy nálatok mennyit van a pihenőszékben Joseph? mert nekem is van egy ilyenem, de az nem teljesen vízszintes és nem tudom, hogy szabad-e benne sokáig aludnia - jó-e a hátának...?

nálam tiszta nihil, csak az aranyerem jött ki, hurrá, így egy héttel a szülés előtt pont jó, szóval számítok rá, hogy a gátmetszés mellett még ezzel is elkínlódhatok (mert gondolom a szüléstől csak rosszabbodik)

KépKép
judit18

Linocs!
De szép ez a Fruzsi is!!!! Ja reggel találkoztam a vajúdóban a koreaival, nálam ott húzta ki a gyufát, amikor a dokim közölte, hogy mára volt kiírva erre szépen ma reggel el is folyt a magzatvize. :twisted: Szerintetek?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Judit 18, welcome!!! Túl vagy már a fodrász-kozmetikuson is????

Én most kitaláltam még jövő hétre unaloműzőnek egy manikűrt is, hátha közeli képek készülnek a kezemről... Ja, ha megszületik Andris, akkor ki ne felejtsétek a dicséretből, hogy milyen szép teljesen szőrtelen a kezed, mennyire nincs lenőve a hajad és ezek a frissen manikűrözött ujjak :lol:

Ja, persze ez már április elején, amikor valóban kibújik, nem is lesz aktuális :twisted:

Kép

KépKép
eszterxx

Te, Szilvánusz, ezek a távol keletiek már csak ilyenek... mindent szépen, parancsszóra csinálnak, a megfelelő időre...

Ne aggódj, nekünk vagány magyar skacaink lesznek!!!

Kép

KépKép
eszterxx

nem gondoltam Linocs, hogy ilyen hamar olvashatod!!
úgy irigyellek titeket, hogy együtt vagytok bent,
nekem majd tuti csak egy koreai fog jutni akivel még beszélni sem tudok majd :)

pedig micsoda csaj-buli lett volna!

holnap még lehet, hogy elmegyek jógára, majd elmesélem Rékának mi van veled, ha nem zavar....

KépKép
judit18

Linocs!!! dejóóóóó! gratulálok,szépek vagytok nagyon!!!
képeket nem teszed fel a kútvölgyis topikba is????
vagy majd letöltöm innen, és átviszem hogy lássanak a többiek is :D :D :D nagyon szépek vagytok!!!
sok sok tejecskét neked!!!!!!!
Vendég

Fülbevalós pici baba:

Kép
feri (mni)

eszterxx, kozmetikus megvolt, a fodrászon még gondolkozom, de szerintem már csak pótcselekvés lenne, máskor 3 havonta járok most meg voltam 1 hónapja....

még egy manikűr beugorhat esetleg....

komolyan, már ott tartok, hogy a receptjeimet fogom rendezgetni, ez már a vég...

ma sütőt tisztítottam meg a fugát a fürdőszobában !! ha nem pótcselekvés akkor nem tudom mi

a karszőrtelenítés nem rossz ötlet viszont! van rajta ugyan 3 szál, de mit lehet tudni...

KépKép
judit18

Mommy,
én is ezzel vigasztalom magam,hogy nagy gond már nem lehet.Vehetnék példát a tesómról,ő 29 hétre szült,1500 gr-mal és gyönyörű kislány lett belőle minden mellékhatás nélkül.Csak én ehhez nem vagyok hozzászokva,mert mind a két terhességem túl vittem 6 nappal és most meg idegesít,hogy nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy én szeretném.

Linocs,
hogy érzed magad császár után?Tényleg olyan borzasztó?

Kép
Kép
Kép
junag

én ablakpucolást terveztem holnapra, keddre wc fürdőtakarítást....szerdára....na neeeeeeeeee, az már tényleg sok volna a jóból!!! :roll:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ja,és gyönyörű a kislányod :D :D :!:

Kép
Kép
Kép
junag

Enikő,
ha még itt vagy:írtam neked a másik topikban :!:

Kép
Kép
Kép
junag

Sziasztok.
Bocsi hogy így ismeretlenül bekukkantok de Nagyon nagy gratula minden most született babának és megy a drukk a most születő babáknak és anyukájuknak.
Nekem is eme gyönyörű napon született meg a 4-ik fiam. 04.03.02-án. Tényleg szép hónap ez a március mert én meg 21-én jöttem eme ronda világra. Sok sikert a szülés előtt állóknak és sok tejcsit a friss anyukáknak.

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Gabi!

Éppen most akartam átteni nektek a fotót a Kútvölgyi topikba, hogy egy kis örömet szerezzek, de BEELŐZTÉL!!!! MÉG TE IS!!!! :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

sziasztok

Feri, köszi a képeket! :)
Linocs! dejó hogy online vagy :) Nagyonnagyon tündéri a lányod! És olyan vidáman néztek ki! Hogy mekkora baba :lol: hihetetlen.... El sem hiszem, hogy ma született....

jelentem az összes kimosott babaruha összehajtogatva a szekrénybe.
Képzeljétek milyen lüke voltam, péntek délután kaptam smst a bababolttól, hogy megjött a megrendelt bababútor, és valami miatt csak szombat este olvastam el... :( Holnap meg csak délután nyitnak, de a párom holnap délután késő estig dolgozik. Tehát vagy elmegyek érte egyedül, és hátha segítenek a kocsiba bepakolni. Vagy marad a kedd... de én már úgy szeretném látni az összepakolt babacuccokat. :)

az ikeába is el kéne menni a könyvespolcokért, hogy végre a könyveket is kipakoljuk.... mert vagy 10 doboz vár még ránk....

Jim, Te télleg jól ráijesztettél az uradra. engeszteld ki valahogy!!!!

Pati, Eszter örülök, hogy korzóztatok :) Szerintem találkozzatok a héten gyakrabban :)

ja, tök jó, ma rendeltünk kaját, egy éttemerből, csirkeszárnyak, sültkrumplik, sör az uramnak, és utánra jégkrém :lol: hmmm fincsi volt :)

na megyek, vidám estét :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szilvánusz, küldtem egy privit!

KépKép
judit18

Sziesztázik az immár 3 napos baba:

Kép
feri (mni)

Évi!

Én is szülnék már hidd el,de nekünk előreláthatóan még van szűk 3 hetünk,igaz?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Láttunk mi már embereket, akiknek előreláthatólag még nagyon sok idejük volt hátra... Meg egyesek sétálni szerettek volna jönni a Gellért hegyre...

Nagyon röhögök csajok a ti kinlódásaitokon is, irja meg mindenki, ki mit talált ki, hadd lopjunk ötleteket!!! Én kb. két naponta ágyneműt is húzok, legalább mindig friss. HÁR át hurrá!!! Lassan bekattanok... ja, és ennyi rejtvényt még életemben nem fejtettem, na de egész nap nem lehet rejtvényt fejteni...

És akkor egy nagggyon fonts kérdés a túloldaliaknak:

MIBEN JÖTTETEK HAZA A KÓRHÁZBÓL?? GONDOLOM, A SZÜLÉS ELŐTTI RUHA MÉG NEM JÖN RÁ AZ EMBERRE, A KISMAMAGATYÓ TALÁN MÁR NAGY.... MI LEGYEN???

Kép

KépKép
eszterxx

Linocs!
Gyönyörű a kislányod!!!!
Nagyon nagyon irígy vagyok!

Jim!
Miért mentél világgá? Nem sok van már hátra, és utána lassan lassan kialakul megint az életünk....
Mondom én aki szintén csinált már ilyet.

Én még ugyan nem vagyok a 40. hétben, de úgy érzem magam....(márcsak a "mini"Nimi miatt is.) Ugyanúgy türelmetlen vagyok, túl akarok lenni a kórházon. Ma végleg elkészítettem a kiságyat, szobát rendeztünk, ablakot tisztítottam, függönyt mostam, Feri porszívózott...
A kórházi pakkomat most kezdem el összepakolni.
Így hogy 10-én kell befeküdni olyan más. Bár kezdődhet hamarabb is!? UGYE????!!

Alig mozog Nimi, már aggódok. Ma kb. 2-3x éreztem fészkelődni egy kicsit. Ti hányszor érzitek egy nap??????

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Eszterxx, bár én még nem jöttem haza a kórházból, de itt azt mondták amikor voltunk ilyen felkészítőn, hogy a kismamacuccokat fogjuk még az első pár hétben hordani, szval olyan hazamenős cuccot készítsünk.

Juditkecskemét, akartam is kérdezni, hogy a várhatóan óriásbébire való tekintettel nem lehet hamarabb elinditani a szülést? Ugye jól emlékszem, hogy császár lesz? (ha nem, akkor tud be a kismama szenilisségemnek :P )

nekem nagyon sokat mocorog Maszat, de most az elmúlt 2 napban nagyon "érzékeny" helyeken is. egyszerre fent és lent és olyan kemény a mindene... popsiját kidúgja, a bordámhoz, és mellette az édes kis éles könyökét vagy térdét... :lol: egyszerre aranyos de ugyanakkor érzékeny....

na megyek vacsizom ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!
Jól emlékszel, császár lesz. Kicsit előbb lesz meg mint a 40 hét, de max egy héttel. :(
Úgy vannak, hogy vészhelyzet nincs, az meg hogy a derékfájástól létezni alig bírok az nem veszélyezteti a babát. Szóval max. 1 hét engedményt kapok, ha nagyon panaszkodok....

Most akkor még jobban aggódok, hogy nem mozog. Bár helye sincs....Keddig kell kibírnom az aggódást, akkor UH, NST.

Jó éjt mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, jaj, ne vegyél engem mércének, Maszat mindig nagyon sokat mocorgott!!! És én nem rohangálok egy 2éves nagygyerkőc után, szval sokkal inkább tudok a pocaklakóra figyelni!!!!
Szval ne aggódj, ha érzed néha mocorogni, tuti minden rendben van Vele. És azt se felejtsük el, hogy az én kisfiam kb 2.6kg becsült, neki több helye van, ahogy elnézem a Te pocakodat és hogy Nimi nagy baba, nemcsodálom, hogy nem mocorog annyit!!! szval nyugi! :)

Sajnálom, hogy nem hozzák előbbre a császárt...
Tudom, biztos mondtam már, de nekem úgy tetszik Levi mosolya a vonalzód mellett :) és annyira hasonlít a Te mosolyodra a képeden. Ezért is olyan furcsa, amikor szomorú vagy, mert bár nem ismerlek személyesen, de a kép, amit felraktál, olyan mosolygós :)

Kép

Kép
kolyok28

Én amikor aggódtam, akkor 4 napig alig mozdult meg. Olyan napi 5-6, de nagyon-nagyon apró mozdulatok voltak. Gondolom, azért is, mert egyre jobban pánikoltam, meg egyfolytában azt figyeltem. Aztán amikor megnyugtattak, meg láttam meg minden, na onnantól beindult újra a nagyüzem és szétrúgja mindenemet, de már csak boldog mosollyal nyugtázom.

Fúúúú, hétfőhöz egy hétre neked már tuti lesz egy pici fiad, Judit!!!! Azért ez tök jó!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx!

Neked hamarabb lesz :D :D :D Ja és 10-én befekszek de aznap még nem valószínű a műtét...
Nekem Nimi végig nagyon keveset mozgott (Levi is), de azért ez a napi 2-3 kicsit kevés...Mindenesetre jelzem kedden.

Kölyök!

Köszi, amit Leviről írtál. Nagyon kis mosolygós, aranyos kiskölök!!!
És nagyon anyás. Miatt próbálom magamat tartani, de nem könnyű. Apukám megint vészhelyzetben van, Anyukám kiborult idegileg....
A derékfájást már megszoktam, nélküle viszont sokkal vidámabb lennék (voltam)...
Egyszer csak véget ér, bízok a kezelésekben, tornában, tudományban...

Most a lényeg Nimi, akit nagyon várunk :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Judit!
Részvétem a derékfájdalmad miatt!
Én eddig annyira lazán vettem minden panaszt.
Aztán most beleestem én is. Igaz kicsit más jutott, de elég kellemetlen ahhoz, hogy negatív legyek!
Én a nemalvás miatt írtózom az éjszakától. Fáradt és kialvatlan vagyok! :?

Holnap megyek dokihoz elpanaszolom neki. Bár szerintem érdemben ezzel semmit sem lehet kezdeni! :?

Március 10-én befekszel! :D
Akkor Te már látod az alagút végét! :)

A családodban történő eseményeket borzasztóan sajnálom :(

Eszter! Kölyök!
A gyerekek huncutok ám.
Van, hogy én is sasolok, hogy nem mozog! Nem mozog! Miért nem mozog??? :roll:
Megbögdösöm. :oops: Megmoccan: Haggyál már! Fellélegzek!
De ez azért van gí mert egy örökmozgó van a pocakomban és nagyon furcsa, ha nem hajlandó megmoccanni az anyja kérésére! :lol: :lol:

Norco!
Hehe, akkor te most kényelmesen hátra is dőlhetsz és a gyerek jól megváratja magát???? :lol: :lol:

Judit!
Ez a szőrtelenítés nagyon tetszik.
Én magam intézem, holnap muszáj lesz, mert dokilátogatás.
A karomról el is feledkeztem. A héten azt is megejtem! :lol: :lol:
Kozmetikushoz is kellen időpontot kérni. Egy kis arc szépítés miatt!
fodrászt már beiktattam hetente, hogy valami kinézete legyen a fejemnek. A körmeimet magam intézem! :lol:

Linocs!
Gyönyörűséges ez a baba! És milyen nagy! :lol: Édes buksija van!
Vendég

ma reggel hajnali 4től én is azon paráztam, hogy miért nem mozog... szegényt erősebb simogatásokkal sikerült addig csesztetnem amíg megmozdult végre, de már teljesen leizzadtam, pedig csak egy óra volt kb.

nekem iszonyú sokat mozog alapvetően, de ennek van jó meg rossz oldala is (ezt a logikát figyeljétek...)

1. így még jobban bízom, hogy nem lesz down-kóros, mert ugye nekem az afp óta ez a parám és állítólag nekik sokkal gyengébbek az izommozgásaik

2. állítólag hasonlóan élénk ilyenkor mint születés után, tehát lehet, hogy nem lesz egy nyugis, jóalvó baba

esetleg az utóbbit megerősíthetnék/cáfolhatnánk a gyerekesek, tényleg jellemző, hogy olyan lesz a természete mint a pocakban volt??

KépKép
judit18

Kavics!
Én sem alszom éjszakánként és szörnyű a virrasztás. Csak gondolkozok, gondolkozok, gyötrődök, parázok, forgolódok, stb....
Már én is nagyon unom. Pedig én tudom, hogy hónapok fognak még (esetleg 1 év is) eltelni, mire aludhatok egy jót...

Judit!
Nekem Levi is alig mozgott, volt hogy egész nap semmit (már azzal viccelődtem hogy az NST-n az kellene hogy legyen: ZZzzZZzz :) , és mikor megszületett, nyugtalan, nem alvó baba lett belőle. Most is kevesebbet alszik jóval mint a kórtársai, bár az éjszakát már 1 éve átalussza. Mondjuk éjfél előtt nemigen alszik el, és reggel 7-8-ig alszik. Du. viszont 3 órát.
Sok barátnőmnek akinek a hasában egész nap mint az őrült úgy mozgott a baba, viszont nagyon nyugodt jó alvó babája lett.
Éjszaka 12 órákat, alszanak, du. is 3-at.
Egyik barátnőmnek most 3 hónapos a babája, de szinte állandóan alszik. Eszik, alszik. Azt mondja, olyan könnyű így....Elhiszem....
Levi evett, üvöltött.....néha aludt is másfél órát...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs,
gyönyörű a kis Fruzsi!!! Mots beagyaltam, hogy akkor Pankababa is kb. ekkora lesz...hmmm...iszonyú szépek ezek a kiscsajok!
Ja, és Lillán nem semmi az a cuki kis fülbevaló!!!!!

Judit(kmét),
hát ha így haladunk (mármint és s gyermekem) akkor mi is minitalizunk itt, a kecskeméti szülészeten! A mozgás miatt szerintem se aggódj, biztos, hogy már alig van helye szegény "picurinak" (nálunk detto a helyzet)

Eszterxx,
igyekszem-igyekszem belehúzni!!! Csak a nagy igyekezettől valahogy még nem indult meg a szülés.....Pótcselekvés???? Hát az van bőven! Én már kimostam minden textilt a házban (törölközők, köntösök, konyharuhák - ami csak kezembe akadt), plusz már legyártottam a húsvéti asztali dekort(múlt héten!), nagyon kis pofás lett és van már barkából tojásfám is!! mit "van"?, lassan el is virágzik...na, pótcselekvésnek elég jó, nem?????

pusz!Manna

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Most végre átaludtam az éjszakát, nem volt talán front? Asszem a következő holnap jön.
Én is észrevettem, hogy Dóri mostanában jóval kevesebbet mozog, biztos már kevés a helye. Azért csuklani napjában többször szokott, akkor érzem, hogy minden oké. :)

Szilvánusz,
elég gáz, hogy a kórházban a szülésznő a mi topikunkat olvasta. :shock:
Sajnálom, hogy még zárt a méhszáj, drukkolok, hogy napokon belül kint legyen a babád!

Bosek,
köszi, hogy megosztottad velünk a szüléstörténeted. Remélem hamarosan meggyógyul az arcod!

Dany,
nagyon édi Joseph, ahogy szundít! :)

Linocs,
tündéri Fruzsi baba! :)

Niki,
Lilla pedig olyan bájos! :)

Harivera,
köszönjük a drukkokat!

Melinda

Kép
melinda80

Na mi van, ma senki nem irt még sms-t, hogy szül? Pedig a 03.03. is jól hangzik szerintem.

Én mindenesetre kinéztem magamnak egy útvonalat, ahogy gyalog eljutok a kórházba, mára még úgyis melegfrontot mond, úgyhogy én azt tervezem, igy legalább sétálok oda-vissza legalább háromnegyed órát.

Kvaszévinek is az volt a fia előtt az utolsó sétája, hátha ez bejön... és akkor feltesszük a szülésbeinditó babonák közé. A következő pedig az lesz, hogy igyál ricinusolajat, utána menj sétálni a kórházig, ha nem megy ,futva is jó lesz :lol:

Kölyök, hihetetlen ügyes vagy a nagy pakolással!!!Minden nap annyi mnident csinálsz és úgy irigyellek, hogy van még mit csinálnod. Látod, mi miket művelünk itt :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Szilvánusz!!!!

Neked már minden hajnalban jelentkezned kell, mi újság van???????????

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Hosszú napok óta ma hajnali kettőtől fel voltam...fél ötig. Csak forgolódtam. Este pociban mostmár rendszeresen judoedzés kb fél órán át egyfolytában. Ez már elég kényelmetlen!!!!!!

A négy falat már én sem bírom, pedig nekem még papír szerint van időm!!!!!

Pumperka merre van?

LINOCS!
Fruzsi baba is milyen szép!!!!! Látszik, hogy anya mennyit aludt előtte, mert ő is szundizik jól! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxA következő pedig az lesz, hogy igyál ricinusolajat, utána menj sétálni a kórházig, ha nem megy ,futva is jó lesz :lol:

Azért ezt megnézném! :lol: :lol: :lol:
Csak laza nadrágot, hogy tudjon lefolyni a lábad szárán! :lol: :lol:
Mire besprintelnél a kórházba már a beöntéstől és kúptól teljesen eltekinthetnek! :lol: :lol:

Jajj lányok!

Ezzel a nemalvással nem vagyok egyedül??? :?
Azt hittem csak én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy nem alszom, kínlódok és kínlódok.

Keményedik a pocakom, székelési inger. Étvágy semmi!
Sírhatnékom van!

Minden bajom van!

Nem bírom a frontokat!
Az orrom is dugul.
Kész vagyok! :?

És akkor ránézek a páromra, aki tegnap este 7-kor lefeküdt és ma reggel 5-ig aludt (akkor spontán kellt és ment dolgozni!).

Én is ilyen voltam. Hol van ez ma már??? :roll:

37+5

... még 15 nap ...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?