Sziasztok!
Solya
Néha meglepődünk magunkon, rólam is azt tartották sokáig hogy nem igen értek efféle / és más féle/ kézügyességet igénylő dologhoz, de az idő múltával bebizonyosodott, hogy esetleg mégis…..vannak rejtett tartalékaid!
Nyuszimanó
Jajj, szegénykém, nem lehet könnyű, mindenképp vacak, tényleg terhes az utolsó pár nap/hét , de nálad még ez a viszketés is…..
Miért kellett a bőrlebeny vizsgálat? Mit mondanak mit lehet várni az eredménytől?
Majd szugeráljuk mi is, jó sokan vagyunk itt, a pindúrodat hogy nézzen szét a kinti világ is elég érdekes!!!!
Azzal többnyire teljesen egyetértek hogy megszületnek ők amikor elérkezett az idő, de ez a 41+3 hét túl soknak tűnik, jól írtad?
Az én dokim 40 + 2 hetet mondott de ebből már az utolsót kórházi ellenörzés alatt, tehát napi NST és UH is legalább +egy.
Szerintem ezt is épp elég kivárni.De a spontán szülés fájdalom szempontjából sokkal elviselhetőbb, mint ha oxitocint adnak.
Drukk hegyek hogy ne keljen kipróbálni meddig várnak!!!!!!!!!!!
Gorsi
Érdekes látod Napocs meg babakocsiban nem alszik el, csak ha már teljesen ki van, pedig kényelmes.
Nálunk az jön be, hogy lehúzom a redőnyöket, nem szól semmi, /TV, rádió stb./ lejebb veszem a nagyobbakat is /ez nehezebb/ és lefekvés, oda fekszem mellé és nincs párdon alvás van. Rászólok határozotan ha el akar menni, nincs játékstb. Így egy ideig magyaráz nekem, felül, rám mászik, aztán elalszik. Ja és én közben szépen úgy csinálok mint aki alszik, szem becsukva pihi, tehát látja hogy anya fáradt és alszik /ez a példa/ .
Borcsa
Köszi a névnapit és a dícséretet is bár némiképp tulzó, jól esett!
Ha egyszer valami elromlik…nekem is ez az egyik rémálmom.
Lucának gyógyikák mennek a náthához gratula az orr fújáshoz, már Napocs is próbálgat!
Cory
Kitartás használd ki ha alszank mind a ketten, még pár hónap és remélhetőleg csak rosz álom lesz ez a kómás állapot, tudod nőnek!!!
Rebi
Köszi neked is a dícsérgetést és Mátém is a névnapi!
Fantasztikussak Csengu szösszenetei!
Jókat derültünk!
Ne agódj még mindig variálhatnak a baba korával, szerencsére egy hétről van szó,Napocsnál vagy háromszor írták át, sőt még a szülés előtti héten is átírta a dokim a papíromat, egy héttel fiatalítva leényzót, nem mintha pindurka lett volna.
Ó és kérem vigyázni, kedvenc babákra, szőrmikre stb. a barátokat ugyebár nem szoktuk ott hagyni Nagyinál, főleg az alvósokat!!!!!
Zafi
Réka meg félálomban is beszélget, csúcs ez nő, a motorozással és a túló-dulival.
Gondolom a kérdésed csak elméleti jellegű volt, de az az igazság hogy én úgy gondolom, hogy pont attól egyedi a szoba, hogy másnak nincsen ilyen, mert senki más nem tudja pont ugyan így lefesten még ugyan azt a képet sem.
Egyébként ebből nálunk még sértődés is volt mert jöttek az unokatsesók hogy akkor nekik ez meg ez a mesehős kellene, én meg nemet mondtam. Ennyit tudok adni a gyerekimnek ez legyen csak az övék, nem?
Másrészt elég sokáig tart mert azért nagy a felület amire felrajzolom, utána legalább kétszer átfesteni, mint amikor az alapot fested, ez mind mind idő amíg nekem ott kell lennem valahol. Sokszor éjjel rajzoltam, ők már aludtak nem zavartam meg az álmukat, de festeni csak akkor lehet ha szellőztetni is.
És azért az sem elhanyagolandó hogy mi van ha nem tetszik a művem? Vagy elrontom, a sajátodnál ilyen gond nincs.
De köszi nagyon jól esett hogy érdemesnek találnál a család otthonának legfontosabb részének a díszítésére, ez megtisztelő!!!!!
AFP mindig ráérős ahogy látom, de nekem is azt mondták hogy bármi gond van azonnal szólnk, csak akivel minden rendben azt papírozzák lassan, tutira minden rendben.
Rebi és Zafi is lassan félidősek már, hogy megy az idő, majd figyelünk ezerrel melyik baba lesz a befutó !
Tikk
Hanna meg számol, én meg csak figyuszolok mit nem tudnak a manókák itt az osztályban, igazán ügyeske!!!!
Szerintem még a közösséget dolgozza fel álmában azért nyugtalanabb és ezért kell anya inkább neki, valószínüleg nemsokára letisztázódik benne és jobban alszik majd!.
Köszi a linket bekukkantottam jó ötlet volt attól aki indítota.
Képzeljétek ma elindultunk BP.-re bútort nézni, már bent voltunk a városban amikor Napocska hányt egy embereset úgy hogy fordulhattunk vissza. Képzelhetitek!!!!
Napocs száj:
-Babi---BANDZSI
Pussz: Dzsili