Új privát üzeneted érkezett!

encike várunk nagyon

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monti,
Lina kb. jól vázolta a helyzetet. Sztem sem lesz 74-es még ősszel, ha csak nem vmi giga-baba lesz.

Mi is a 62 és 68-as cuccokat hordtuk jó sokáig, az én fiaim is 1 évesen hordták a 74-eseket. Ők 53-54cm-vel születtek, szóval hordtunk 56-ost is, de azokat tényleg hamar kinövik.

Sztem ha 62-esekből veszel néhányat, az nem lesz mellényúlás. :wink:

Enci, Vera, látom jól elvoltatok tegnap... :D Jó tesztelést!

Vera, milyen volt a meló?

Kép
zmimi

jaj lányok olyan szemét az anyósom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!

Mi a probléma az anyósoddal?

Jaj, csajszik mintha jósló fájásaim lennének...
Nem baj, holnap megyek a dokihoz.
Vendég

szia ppetike:hülye anyósom van.azt mondta a gyerekre hogy zabi gyerek :cry: :cry: :cry:
én meg jól bezgattam neki mert engem meg ringyónak hív.elegem van már :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szerintem a jövőhéten szűlni fogsz,ez csak egy megérzés :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Aki ilyet mond a saját unokájára és az anyukájára az pukkadjon meg ott ahol van! Ne törd magad rajta, tudom, hogy rosszul esik, de az ilyen vénasszony szót se érdemel! Ugye nem vele laktok???

Monti! Örültem, hogy adtál életjelet, annak már kevésbé, hogy eddig miért nem tudtál :?

Ppetike! Hát mostmár bármi lehet, elvégre finishben vagytok!!! :D

Dreika! Szerintem se aggódj a tünetek miatt, van egy könyv, a címe Terhesség félelem nélkül. ebbe van szó szerint: "Nincs meghatározva hogyan "kell" érznie magát egy terhes asszonynak!"
kislibus

No nézzük:

Kép
kislibus

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! :D

Kép
kislibus

Libus:nagyon tetszik a vonalzód :lol:

KépKép
lyndee

kislibus de sajnos vele lakunk egy házba :? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
együtt anyóssal???????????? Húúúúúúúú én tuti nem bírnám. Szerintem anyukámmal sem sokáig, pedig nagyon jóban vagyunk. De hát külön család az külön család...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska mi se akarunk egy házba lenni vele de sajna a ház fele anyósé másik fele a páromé,szóval eladni se tudjuk.de azt tudom hogy én már nem bírom sokáig,kikészűlnek az idegeim :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na sziasztok megjöttem egy talány megfejtésével egyetembe.
Létezik hogy a most csinált lh teszt erősebb legyen mint pé után?
Ez a reggeli első vizeletből csinállt.
Kép
És ez az esti
Kép
ez egy fordított színű de itt is látni hogy amit ma csináltam a lenti az erősebb.
Kép
itt van simán is.
Mért van ez?

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera,
Balázsnak boldog születésnapot! :)
Azt hogy érted, hogy a Tesco pénztárába? Ott szülted meg??? :shock:

Monti,
Én nem vennék a pár hónapos gyereknek pólót. :oops: A fiam – mivel még nem szobatiszta – a mai napig bodyt hord, szerintem télen-nyáron sokkal praktikusabb.
A kisnadrágok azok tuti jók lesznek neki nyár végén is, azokból nem nőnek olyan gyorsan ki, szóval a 62-68as méret okés szerintem.
Beni 1 évesen volt 80cm, most 96cm.

Nita,
Anyóst sajnálom. :(

Alíz,
Jujj de izgi!!! :lol:

Kislibus,
Jajj de szép az új vonalzód!
És amúgy hogy vagy? Nem lelkileg, hanem a fájdalmaid elmúltak?

Vera,
Nem lehet, hogy mégsem volt még péd? :roll:

KépKép
dreika

sziasztok!
Na vagyok ismét, de csak kis időre.

Zmimi!
Igen, tegnap ráértem, egyedül voltam, apa melozott, gyerköcök mamánál.

Ppetike?
Hamarosan a végéd járod, egyben vagy még?

Nita!
Én anyosommal 5 éve nem tartjuk a kapcsolatot. Hosszu történet, de nagyja: nem fogadott el, hogy miért nem tudom. Olyan volt, mintha "szerelmes" lett volna a fiába. Akármit akárhogy csináltam nem tetszett neki. Ő is mindennek elhordott. Türtem, türtem egyszer csak én is kipukkantam. Bárcsak hamarabb tettem volna. Párommal is állandoan vitáztun az anyja miatt. De ő is belátta, hogy milyen és ő se látta 5 éve.
encike 2

Vera,
jaaa! :oops:

KépKép
dreika

Jé most látom, hogy laptetőn vagyok!

Vera!
Mikor kéne amugy, hogy péd legyen? Megkaptad a privim?
encike 2

Na vagyok, csak olvastam anda felvilágositását a másik topikban.
Pedig elküldtem a számom.
encike 2

Vera!
Megint elküldtem.
encike 2

Akkor hivj, ha a ott vagy.Szerintem elég most a 25 db-os csik. Számlaszámodra nem fizethetnék?
encike 2

Lindee! Nekem is teccik, de akkor fog igazán tecceni, ha terhesvonalzóra cserélhetem!

Nita! Az akkor kegyetlen. Legalább el vagytok választva valamilyen szinten??? Párod meg szokott védeni vele szemben???

Dreika! Szerencsére most nincsenek olyan dúrva mellékhatásai a tablettának mint múlt hónapban. Ennek nagyon örülök. Cicifájás van, de csak estére, az is viselhető. Asszem hozzá kellett szokjon a hormonhoz a szevezetem .

Vera! Szerintem ez az LH normális. Valamennyi Lh kibocsátás van végig a ciklus folyamán és van akiknél magasabb az alapszint. Egyébként ilyennekem ciklus végén volt mindíg. Szerintem ok-s.

Kép
kislibus

Oké Vera, értettem.
Na márol eltesze magam, hosszu volt a tegnap este.
Szép álmokat!!!
encike 2

kislibus okké én is erre gondoltam mert még nagyon korai valamilyen következtetést levonni. Majd a hét végén már tuti biztos lesz hogy van e valaki vagy nincs.
amúgy tegnap nem tudtam a hasamon aludni mert úgy fájt a cickóm
Jó éjt neked is encike én is menek filmet nézni. Sziasztok

harivera
Budapest XXI. kerület

jóreggelt lányok.encike:legalább ti már nem laktok vele. :lol:
kislibus,megszokot védeni

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

és mi a feső szinten vagyunk a házba ő meg lent de ez nem nagy távolság :? :? :? :? :? :? :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:ne is törődj Vele,szerintem nem normális aki a saját unokájára ilyeneket mond.Mert az ok hogy a menyét nem szívleli,de az unokája azért csak más dolog...nem?
Ugyis visszakapja az élettől,hogy ilyen csúnyán bánt veletek!

Be is tenné neki a kaput ha születne még egy unokája? :lol:

KépKép
lyndee

Zsuzsu:Hogy vagytok?Közeledik az időpont a dokihoz :wink:

Linácska:Remélem a jövőhét péntek már a végső időpont lesz :wink:

KépKép
lyndee

Vera,
akkor csak lehet abban valami, hogy a legerősebb vonal után 24-36 órával van a tüszőrepedés, ha a ferti is két nappal későbbre tette. nekem a héten lesz valamikor, legalábbis nagyon remélem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyndee:az biztos,hogy vissza fogja kapni az életől azokat a bántásokat amiket velünk tesz.
a mostani vetélésemnek is úgy örűlt láttam egy pillanatra az arcát míg vártuk akkor a mentőt :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera erre én nem tudok gombot varrni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :wink: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera:Ez nem semmi!!!!Orákel lenne?vagy egy újabb pé? :shock:

KépKép
lyndee

lyndee elméletileg oráklénak használtam mert ugye reggeli első pisi de most már tuti csinálok délután is mert ha az halvány akkor..........
és a cicim szétrobban áááááááááááá. nem akarok reménykedni így pének veszem.

harivera
Budapest XXI. kerület

orákelnek is korai lenne,hacsak nem volt még a pé előtt is egy pé-d :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee,
hát remélem nem jövő hét péntek, hanem e hét péntek lesz :lol: Már csak 4-et kell aludni :lol:

Vera,
hát nem tudom mi ez, mert ugye LH-t nem reggeli vizeletből kellene mutatnia, legalábbis nem ilyen erősen, meg erősödően. De még be sem ágyazódhatott az a babócska, szóval hcg-t se nagyon. Miért nem csináltál egy 10-es hcg-t is?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska:bocsi,e hetet akartam írni. :?

KépKép
lyndee

Ppetike, MIZU???? :shock:

Vera, hát én ehez nem értek...
v újra peteérésed van
v nem tom, mert hcg-t 5-6 dpo-n kimutasson azt nehezen képzelem el, bár lehet h én vok a szkeptikus...
Úgy legyen, ahogy szeretnéd!

Nita, nem egészséges dolog az anyóssal élni, még akkor sem, ha nem olyan primitív mint a tiéd... már bocs.

Kép
zmimi

Vera,
elvileg ugye nem lehetne újabb peteérés, mert a sárgatestnek ezt meg kellene akadályozni, bár ugye csodák mindig vannak. Nekem Lilivel ottmaradt egy 25 mm-es tüsző, olyan 25. hétre szívódott fel. Majdnem ikreim lettek :lol:

Lyndee,
gondoltam ám, hogy e hetet akartál írni :lol: Nagyon számolom vissza a napokat, de még sok van péntekig. Bár tulajdonképpen a csütörtök reggel a lényeg, hogy műthetőnek nyilvánítsák. Már van egy 1-es sorszámunk. Ez a mi dokibácsinknál nagy kincs, mert 20-40 percig vizsgál egy gyereket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera:ha ez egy újabb pé,akkor te rengeteg esélyt kaptál ebben a hónapban.3 pé-ből egy csak sikerül majd :lol:

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?