Új privát üzeneted érkezett!

Kölyök, bírod még követni a potyogó bébik tempóját a táblázattal?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jimm, én lehet, hogy megfogtam volna :roll: :oops: :mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

Túloldaliak!
Hogy bírták a mai frontot a bébik?
Mik a bevált-pelus-tapasztalatok?

Ja, és lécci rakjatok fel Ti is pociképet! Engem legalábbis érdekelne, most hogy álltok a visszaalakulással!

Kép
Kép

mpatr

Nikivel most beszéltem, azt mondta, hogy már 3,5 ujjnyi a tágulás Linocsnál, és több mint valószínű, hogy még ma meg lesz a baba :) Azt mondja nekem, hogy mi lenne, ha ő bekukkantana Linocshoz a szülőszobába? A kis vagány Niki, most hogy túl van a császáron, most már bátran merne közelíteni a szülőszobák irányába, na de előtte... :) Mondtam neki, hogy csak maradjon a helyén és Lilla babázzon! ;)

Természetesen Linocsról és babájáról is készítek majd néhány fotót, ha kapok rá engedélyt ;) Baba születés fotózást biztos hogy senkinek sem vállalnék, maradok az esküvő és hasonló fotótémáknál. Örülök, hogy nem ejtettem el a gépet Lilla első felbukkanásakor, akkora volt az öröm és a meglepetés!!! :)

Természetesen gigantikus gratula a Kvasz családnak - hipp-hipp-hurrá!!! :lol:
feri (mni)

Linocsnak nagy drukk!

Ez jó lehet, topik-tali a szülészeten :lol: :lol: :lol: :lol:

Pati
Itt nincs front... Joseph olyan, mint máskor...
Pelus... az otthon ismert márkák közül itt lehet kapni Pamperst, Huggiest...
Szerintem, (2 hetes tapasztalat :lol: :wink: ) a Huggies jobb...
Vendég

Tyűű, gyerekek, Linocs aztán interaktívan szül nekünk ezzel a Kútvölgyis megfigyelőegységgel :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Mommy, okéoké...
NADE a pocifotó???? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Ma délután napsütéses időben érkeztem a kórházhoz. Már félórája bentvoltam, amikor hirtelen jött a vihar és gyorsan be is tört egy ablakot az ötödiken. Olyan szél volt és olyan gáz a kórház szigetelése, hogy csukott ajtók és ablakok ellenére a folyóson is süvöltött a szél.

Haveromékkal meg volt beszélve, hogy ők is jönnek babanézőbe. Egyszer csak hív haver, hogy ők most értek a Kútvölgyi parkolójába, és rohanjak le, mert egymás után törnek össze a kocsik. Lefutottam és mit látok: nyolc egymás mellett parkoló autóból kettő volt sértetlen, az enyém és apósomé. A többi hat autónak 2-3 ablaka is be volt törve.

Gyorsan arrébb parkoltam, némileg biztonságosabb helyre, és mondtam magamban, hogy milyen nagy szerencsém van. 2 órával később, amikor jöttem haza, tolatok hátrafelé az udvarban, és akkor veszem csak észre, hogy a jobbhátsó üveg tiszta pókhálós, vagyis össze van törve, de még viszonylag egyben van. Mint kiderült, kívülről nem volt látható annyira a kár, mert a sötétítő fólia ápolt és eltakart. Na mindegy, szóval egy üvegcsere vár rám a héten, a sok baba-adminisztrációs feladat mellett. Ennyi baj legyen - ez sem tudja elrontani a kedvem. Imádom a kislányom! Gondoltátok volna? :) :) :)
feri (mni)

csatlakoznék én már bármikor...teljes készültségben állok, és már most naponta többeen hívnak, hogy mi a pálya, kezd kissé fárasztó lenni. mi lesz így egy hét múlva.

bár most Attila elment pókerezni meg sörözni (ugyan lelkére kötöttem, hogy csak szolidan... ) szóval lehet, hogy megvárnám mire visszaér a zéró tolerancia szintre

KépKép
judit18

Feri :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Gratulálok én is Évinek sok boldogságot kívánok, külön örülök hogy kis szülővárosomban hozta világra babáját. A szülészet ott szerintem jó hely, és tiszta.

(ha látnátok a kecskemétit :shock: )

Szurkolok Linocsnak, és a többi babához is nagy nagy gratula!!!!!!!
Ez a sok szép baba már nagyon meghozta a babázhatnékomat!

Én még nem tettem fel pociképet, de úgy érzem nem maradhatok ki. Bár az enyém korántsem olyan szép és formás, mint a többieké. A baba 4 kg-on felül, én meg .... :oops: :oops: Kép Kép Kép
Hétvégén Gyulán.................

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Évinek nagy-nagy Gratula!!!

Én pont egy napra voltam kiírva vele...úgyhogy kicsit para van :shock: ...nekem olyan távolinak tűnt még a szülés...
De örülök hogy minden OK velük!!

Linocs!

Hát tényleg elég interaktív a szülésed...követjük ezerrel :wink:
Drukk!!Lehet hogy nagyon hamarosan már babázol is... :wink:

Monácska!

Gartula az esküvődhöz!!Látszik a képeken hogy mindenki milyen boldog!!Ez klassz!!! :wink:

Eszter!

Kivi vagyok hat-e apa ténykedése... :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

de durva Feri, de mitől tört be? nekicsapódott valami a széltől??

jó, hogy nem ma kellett ctgre mennem, biztos örülnének a cégnél ha még egy ilyen kis emlékkel adnám le a kocsit....

na jó, jó, hogy szülésre nem mennél be fotózni (emlékszem, hogy nem rajongtál az ötletért amikor még nem volt a császár téma...) de később a babáról.... ÚÚÚgy sajnálom, hogy nem most megyek be amikor még jársz be és tudnál nekem is fotózni

KépKép
judit18

Mennyei nyugalom. Lehet kint bármi, vihar, szél, jégeső - tudom, hogy anya és apa nagyon vigyáz rám:

Kép
feri (mni)

Lilla baba képeitől annyira feldobódom mindig!! És napról napra jobban Nikire hasonlít.

Juditkecskemét! Sürgősen nézesd meg magad valami pszihoizével, mert súlyos önértékelési zavaraid vannak!!! :shock: Nagyon szép a pocid!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :!:

Kép
Kép

mpatr

Pati
Pocakkép... majd lesz :lol: :wink:
Csak nem akarom itt stresszelni a társaságot...
Vendég

Juditkecskemét, tényleg nem értelek, tök csini a pocakod, biztos, hogy már 4 kgos Nimród??

viszont most ihletet kaptam és én is csináltam fotót. Kép Kép
ugye még nincs lent szerintetek sem?? na jó Linocséhoz képest tuti nem....

KépKép
judit18

Judit18: a repkedő faágak okozták a károkat. Szinte azt se tudtam, hogy hova állják, mert ha távolabb parkolok a fáktól, akkor ott vannak az oszlopok, amik rádőlhetnek az autóra, illetve a kórház borítása is aláhullhatott volna. Szerencse, hogy ennyivel megúsztuk.

A Kútvölgyiben egyébként egyre durvább a helyzet. A nem éppen a múltheti Maldív szigeteki nyaraláson lebarnult, elsősorban Kolompár és Orsós családnevű egyének megszállták az egész földszintet! Ma délután amikor bementem, 10 jól megtermett, fuxos hölgyemény állt az ajtó előtt, bent pedig legalább 25 aranyember ült a székeken az asztaloknál. Ezek már ott élnek bent, napok óta. Iszonyat a bűz! Ha pedig valaki szólni merne nekik, hogy nem ott kellene leélni az életüket, akkor biztos egyből riasztanák az RTL Klub Fókusz stábját, vagy a TV2 Naplóját, akik villámgyorsan összeállítanának egy "mennyire rasszista nép a magyar" riportfilmet. Na mindegy :)
feri (mni)

ez nem mondod komolyan, a Kútvölgyiben???? azok vajon hogy kerülnek oda?? remélem az 5ikre nem nem terveznek látogatást

pont ma mesélte egy barátnőm, hogy amikor ő szült aPéterfyben akkor épp front volt és vagy 10en szültek reggel egyszerre akik közül legalább 4-5 volt etnikum - 16évesek a 3ik gyerekkel
de az egyetlen jó pont az volt, hogy szülés után mondták, hogy mennek is haza, mert este buli lesz ...:)

KépKép
judit18

Judit18: van az a bizonyos sütimennyiség, amivel engem bármikor rá lehet venni egy kis babafotózásra :) Ha nem is a kórházban, de esetleg utána otthon, bár lehet, hogy ha úgy adódik, majd meglátogatunk a Nikivel és a fényképező masinával még a kórházban. Az orvosunk nincs ugyebár a jövő héten és még valamikor ki is kell majd fizetnünk, mert az eddig elmaradt. :oops:

Kútvölgyis apukáknak (pl.: Attila) csak annyit, hogy amikor közvetlenül szülés után kiviszik a babát megfürdetni és megvizsgálni, na abban a kis helyiségben remek fényviszonyok uralkodnak és talán még kis géppel is jó képek készíthetők ott. Ja és nem lustálkodni, hanem kattingtani szorgosan - én a szüléskor 170 képet lőttem sebtében, pedig én ugyebár a császár miatt nem is voltam bent, hanem csak kint fotóztam a porontyot. :)
feri (mni)

Kép Szülés előtt
Vendég

Judit18: szerencsére nem a szülészetre járnak az etnikum jeles képviselői, de azért mondtam a Nikinek, hogy jobb ha figyel a besurranó emberkékre. Egyébként úgy veszem észre, hogy rengeteg alkoholista is van a Kútvölgyiben, mert mindig ezek vannak a liftben, amikor én közlekedem. Van valami detoxi, vagy pszichiátria a kórházban? Nem tom. Mi lehet a hetediken? Rengetegen mennek oda fel.
feri (mni)

Pati!
Jól esik, hogy ilyet írsz, bár valóságban azért más.. :oops:

Judit!
Már a 33. héten 3300 gramm volt, 4,5-re becsülik a születési súlyát. Kedden megtudom az újabb jóslatot, akkor megyek UH-ra.
Igazából magas vagyok és nagy darab, bennem eddig elveszett a gyerek (mások mondták). Egész a 9. hónapig nem nézték ki hogy terhes vagyok, csak hogy kövér :cry: :oops: :cry: Ezért tényleg voltak kisebbségi problémáim.
A Te hasad igazi várandós poci :D :D :D Szép kerek!

Nekem is márc. 1. volt a vágyam (szülésre). Pont ma 5 éve ismerkedtem meg a férjemmel. Internetes szerelem volt ez, kb. 3 hetet leveleztünk előtte. Már fénykép alapján is remegett kezem lábam.
De 2003. márc. 1-én, a randiról hazafelé, Gyulán ELTÉVEDTEM!!!!
Annyira be voltam zsongva, hogy Keresztapukám jött elém, alig pár száz méterre a házunkhoz. Sötét is volt, és egyszerűen nem tudtam merről jövök, merre tartok. Azóta is sokat nevetünk ezen.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép Szülés után 2 héttel
Vendég

Kép
Vendég

Mommy82: nagyon szépen lement a pocakod, gratula! :wink:

Na jó, én most itthon egyedül árván, keresek valami DVD filmet és lekötöm magam 2 órára. Nincs Lilla, nincs Niki, uncsizom :( Szerencsére délután itt voltak hugomék és jót kártyáztunk, ja meg pár narancsból és grapefruitból közel 1,5 liter itókát készítettünk a gyümölcscentrifugával. Na persze csak azért nem áfonya pálinkáztunk, mert a fiúk sofőrök voltak :)
feri (mni)

Feri, ezt a süti-fotó barter dolgot akkor majd megbeszéljük :)
szerencsére engem eddig elkerültek a kósza alkeszek a Kútvölgyiben ...

Dany, hűde vékony vagy már, elájulok

Judit, de szép sztori, akkor ma volt megemlékezés ugye?

KépKép
judit18

Feri:de mi a sz@rt keres ott a kórházban az etnikum??és ennyien??durva!! :?

Judit:annyira nincs lennt a pocid mint Linocsnak,de fönnt sincs.És elárulok egy titkot,van akinek egyátalán nem látszik annyira leszálltnak a hasa és mégis a végét járja :wink: szal a következtetés,hogy nem mindenkinek száll le a pocíi(pl.nekem se egyiknél se látszott annyira leszálltnak)

Mommy:nem semmi lapos a hasad 2 hét után!!!Szép!!!Bár az első után nekem is ilyen volt(bezzeg a 2.után... :oops: :? )

Juditkecskemét:nem értem mit aggódsz,tök szép a pocid!!!!De tényleg nem látszik, hogy 4 kg fölötti baba lakozik benne. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Igen! Kaptam rózsát, meg felemlegettük a történetet. :wink: Békéscsabán randiztunk, vonattal ment vissza Kecskemétre Feri!
Mikor elbúcsúztunk még nem tudtam lesz-e folytatás. Hazafelé már kaptam egy sms-t, hogy kár hogy nem kapott fel a vasparipájára. Ettől zsongtam úgy be, hogy nem találtam haza. :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Újra itt. Köszi a múltkori válaszokat. Akkor olvastam is azokat. Most a válaszhoz nem volt időm újra átolvasni, de még visszanézek.

Nagyon nagy csodálkozásomra kiderült számomra, hogy ennyi kútvölgyis kismama van itt is? Én is ott fogok szülni. Nagyon felvillanyoztak ezek a hírek a kútvölgyiből.

Nagy-nagy drukk részemről is Linocsnak!
És gratula az új babákhoz!

Feri! Gyönyörűek a Lilla baba képek! Én is imádok fotózni, csak sajna betöréskor elvitték a jó tükörreflexes digitgépemet. Most csak apa fog kis digitgéppel kattintgatni (bár lehet a szülőktől elkérjük a Canon D400-ast).

Két és fél hete amikor édesanyámmal bent voltunk szülőszoba nézésen, meg az első CTG-n, akkor mi is láttunk egy nagy, népes családot lent az aulában kártyázni, beszélgetni. Mire eljöttünk, már ők sem voltak ott. Gondoltuk, hogy megszülhetett a hozzátartozó. De lehet, más osztály miatt voltak ott.

biribon

Ja tényleg a Kútvölgyiben vannak már széfek? :?: Vagy naív kérdés?
Popsi törlőkendőt kell bevinni? Pelusra azt monták, hogy napi 5-re van keretük, így érdemes vinni.

biribon

Niksi hívott, hogy most született egy baba, de még nem a Linocsé, bár ez az anyuka már később érkezett a kórházba mint Linocs, csak könnyebben ment neki, mert második baba. Niki mellett egyébként most ott alszik Lilla, mondtam neki, hogy jó lenne, ha végre ő is aludna... :)

Amúgy Niki szobájában nincs széf, ennyit tudok mondani.

Na megyek vissza DVD-zni, meg kesudiózni, meg kaliforniai rosé borozni! ;)
feri (mni)

sziasztok

mielőtt visszaolvasok, mert sajna csak most sikerült ideülnöm ime az aktuális táblázat:
Kép
Kép

Kép

Kép
kolyok28

sziasztok

jó lenne mindenkinek válaszolni, de már vasárnap van és aludnom kéne....
szval röviden,
Linocs ++++

Monácska, köszönjük a képeket! sok sok örömöt kivánok Nektek! és gyönyörű voltál :)

Bosek, üdv itt újra :) épp gondoltam Rád ma, hogy vajon mikor tudsz újra közénk jönni.... ;) Blanka tündéri, köszönjük a képeket!

Eszterxx, örülök, hogy ma van Apa :) remélem csodásan telt az estétek.

Jim, irigyirigy hogy találkoztál Kikóval. :)

Tündérmanó, remélem jobban van Ádi.

Pati, köszi az infot Éviről :) és óvatosan holnap a kocsival... tudom, nem kell félteni Téged, de azért egy picit ;)

Feri, ez a fránya ablak... de elhiszem, hogy nem tudja elvenni semmi a kedved :) még ha egyedül kell dvdzned...

Juditkecskemét, télleg nem panaszkodhatsz, szép a pocid! :) És aranyos a kismotoros :lol: És ez az évfordulóóó :) szeressétek továbbra is nagyon egymást :)

Judit :) Neked is nagyon csini a pocid. én nem tudom, mikor van lent, nekem egy ismerősöm azt mondta lent van, pedig nem is, mert mindig a bordámat nyomja a kispasas :lol:

Dany, télleg, hová tetted a hasad???:)

rólam annyit, hogy csak pár dologért ugrottunk el délután vásárolni, ebből lett egy babzsák :lol: szép virág kaspóval :lol: babakád :lol: és egy hatalmas TV. igazából ezekért mentünk, csakminden sokáig tartott... és utána még egy esti vendégünk is volt, dumcsiztunk.
szval kicsit elfáradtam, de majd holnap pihizem.
na, vajon Linocs hogy áll?? ;)
és télleg, mi lehet Szilvánusszal.
na megyek aluszni, jóccakát

Kép

Kép
kolyok28

Éjszakai üzemmód! :roll:

Alaposan szemügyre vettem a táblicskut!
Jól megjegyeztem magamnak, hogy kik KELL legyenek a következők.
Azt is megállíptottam, hogy már engem is megelőztek ketten!
De tény hogy én még nem érzem, hogy szülni kellene, vagy szülni akarok. De ha két hét múlva is egyben leszünk, akkor valószínű hasonlóan fogom érezni magam, mint a táblázat első lakói! :lol: :lol:

Szerintem már Linocs babája is megszületett. Csak nincs éjszakai tudosítás! :lol:

Feri!
Ha nagyon babonás lennék, akkor azt mondanám, hogy az üvegtörés szerencsét hoz! :lol: És pénzt visz! :? :lol:
Csodaszép kislányotok van! :)

Judit(Kmét)
Szerintem is nagyon szép a pocakod! Szép gömbölyű. És ki az a bunkó, aki azt mondja neked, hogy nem is látszik, hogy terhes vagy, hanem inkább kövérnek látszol??? :shock: :x Az ilyen embert agyoncsapnám. Aki egy kismama lelkébe így belegázol.

Nagyon jó az eltévedős sztorid! :lol: :lol: Hát erre mondják, hogy szédült tyúk (de a te esetedben még csak csirkéről beszélhettünk). No, szerelem első látásra! Így kell ezt! :D

Judit18!
Gömbölyű vagy Te is! :) Nagyon tetszik. Kb. az enyém is ekkora. Bár fotokról elég nehéz megállapítani! :lol:
Engem meg azzal riogattak, hogy kicsi a pocakom (aztán kiderült, hogy UHn megfelelő nagyságú a kisfiam). Megnyugodtam.

Mommy!
Így visszamegy a pocak? :shock: :D
Ez jól hangzik, de mivel eddig az összes nadrágomat cipőkanállal tudtam csak felvenni, nem számítok semmi jóra, hogy szülés után bármelyik is rámjönne majd! :lol:
Marad a kismama nadrág és a szabadidő naci!

37+5

... még 16 nap ...
Vendég

Nagyon-nagy gratula az új babókhoz!!!!
És Monácska Nektek is!!! Sok-sok boldogságot!!!!

A 7vége eddigi tanulsága:
- lassan tényleg mindenki beelőz a tábliban!!!!!! Linoccsal egy napra voltunk kiírva :shock: :shock:

- nagyon-nagyon "terhes" vagyok már én is! meddig kell még várni??? Vagy a hajamat tépem már türelmetlenségemben, vagy (ez a ritkább) buddhai nyugalommal vigyorgok, hogy de jóó, márciusi lesz a babsz, napokon belül anyuci leszek, stb....

- a széltől én is kiakadtam, majdnem levitte a ház tetejét! De a jó hír: kedves gyermekem ezek szerint nem érzékeny a frontokra :)

- Pati, Eszter: nem tudom, hogy álltok a spermabankkal, de: kipróbáltuk, és a szülésmegindító azon túl, hogy jóóóóóó! :D ,semmit az égvilágon nem használt!! Vagy én vagyok immunis ezekre a hatóanyagokra???

pusszant!!!! Manna

KépKép
kmanna

Szép jó reggelt.
kmanna: bírd ki, max 1 hét és a te babád is outside lesz. :wink:

mommy: nagyon jó, hogy így lement a hasad, és a kilókkal hogy állsz? (Hédi egyszerű világa :oops: )

jaj, mi lehet linoccsal! Remélem, hamarosan kapunk híreket!

juditkecsk: tök jó a randis storyd, nem is gondoltam, hogy az ilyen internetes kapcsolatokból esküvő, gyerekek lesznek! Nem semmi!!! Ne legyenek komplexusaid a súlyod miatt, te ilyen alkatú voltál előtte is, nekem azért nehéz elfogadni a lassan 80 kilómat, mert 50 felett is nagy ritkán voltam, max 52 kg. És vagyok hozzá 169 cm, szóval most előbb lehet átugrani, mint körbejárni...A poci fotót meg kimondottan szép és abszolút nem látszol rajta kövérnek, szerintem én vastagabb vagyok!

judit18: a te pocid is szépséges, de annyira nincs még lent. Ott a rekeszizom környékén érzel némi nyomást? Ha igen, akkor még nem illeszkedett be. Nekem mindenki azt mondja lejjebb van, pedig nincs, a szegycsontomnál van vége a méhemnek, érzem.
Vendég

Nekem ezek a márciusi dátumok tetszenek: 1,5,6,8,11,15,21

nekem március 11-én lesz, hogy megismertem Robit. (pedig már 2 éve egy évfolyamra jártunk, de nem láttam soha, volt ilyen egyetemi buli és melléültem.... :mrgreen: )
Vendég

[quote="jimmorrison"]
írta:
jimmorrison
mommy: nagyon jó, hogy így lement a hasad, és a kilókkal hogy állsz? (Hédi egyszerű világa :oops: )

:lol: ez tetszik! :lol: :lol:

[quote="jimmorrison"]
írta:
jimmorrison a szegycsontomnál van vége a méhemnek, érzem.

Huhh, ez elég kellemetlen lehet! :roll: Kétségtelen, hogy a testmagasságtól függ, mert az én méhem fundusa 4 ujjnyira van a köldököm felett! Rám nem lesz az érvényes, hogy ha befér a tenyerem a mellem és hasam közé, akkor ereszkedik a has és szülök. Mert nekem folyamatosan befér.

Manna!
Türelemjáték a vége! :D
Már nincs sok hátra és babázhatsz! Addig is minél több pocakfotot tessék készíteni! :D :lol:

Linocs????!!!
Vendég

meg kéne ezeket a számokat játszani a Skandináv lottón :D

utálom, hogy a családom férfi tagjai alszanak még, asszem csinálok vmi fincsi reggelit, melegszendvics...és akkor az illatokra előjönnek 8)
Vendég

kavics, de jó neked, akkor te normálisan levegőt is kapsz. Nekem rendesen felér a mellemig, na majd ma lefotóztatom magam. (de hol lehet az a több kilós gyomrom is, azért úgy megnézném magam belülről, hogy rendeződtek át a szerveim :roll: mondjuk van sejtésem, de az nagyon gáz lehet, csoda, hogy még élek :D )
Vendég

A Kútvölgyis Besúgóktól várjuk az infókat LINOCSRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Nem ér tentizni, amikor mások itt izgulnak!!!!!!

SZILVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNUSZ?????????????!!!!!!! :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

kezdek már nagyon izgulni.
semmi hír a Kútvölgyiből. írtam egy órája Nikinek smst de még nem válaszolt.

majd Szilvánuszt is megkérdezem mi a pálya, ő amúgyis ma menne be ctg-re

KépKép
judit18

Köszi az aggódást, tegnap egész nap nem volt netünk!!! :evil: Természetesen még egyben vagyunk, most csak gyorsan bekukkantottam, mert mennem kell a dokihoz. Remélem Linocs babát is meg tudom már kuksizni, ha megjöttem és addig nincs híretek, mindenképpen hozok :)

Éljenek a 40+-osok!!!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Most már aztán én is kezdek izgulni, hogy mi lehet Linoccal, meg Szilvánusszal :!: :roll:
Mi továbbra is egyben.

Juditok,
formás, kerek pocitok van! :)

Dany,
nem semmi, mennyire lement a hasad! :shock: :)

Jó lenne már lassan megszülni, mert türelmetlenségemben nyakalom a Nutellát, a végén úgy kell majd begurítani a kórházba...
Naivan nekiállok takarítani, hátha ma beindul valami, aztán szép tisztaság legyen, mire hazajövünk. :)

Melinda

Kép
melinda80

Szilvánusz,
de jó, hogy írtál! Kiváncsi vagyok, mit mond majd a doki, mikorra várható a bébid. Linocsról is jó lenne híreket kapni!

Melinda

Kép
melinda80

Bekukkantottam, van-e már márciusi babánk! Ezt a meglepit!

Kvaszévi, nagy-nagy gratula Nektek, és sok boldogságot Botond babához!

Kép

Úgy látom, már egy fél napot sem szabad kihagyni az olvasásban, mert annyi minden történik!

Linocsnak nagy drukk!!!

Csujzi, nagyon boldog névnapot! Kép És 38. hét!!!

Szép Napot Csajok! Délután majd jövök!

Kép
Vendég

SMS LINOCSTÓL!!!!

"MA 0.35-KOR MEGSZÜLETTEM 4250 GR-MALM 57 CM-REL.
NEVEM: BENE FRUZSINA TAMARA. A SZÜLEIM IS JÓL VANNAK."

NAGY HURRÁ MEGINT!!!!

KépKép
judit18

De jó, hogy mégsem léptem még ki!!!

Linocs, az előbbi drukkal már elkéstem :wink: , úgyhogy most akkor nagy gratula a kis Fruzsihoz!!!

Kép
Vendég

Gratula Linocsnak és a kis Fruzsinak!!!!!

Szép nagyra növesztette magát a pociban a kiscsajszi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?