Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok, de nem haragszom meg akkor se, ha nem tetszik. :wink: :lol:
Amúgy lehet nem hiszitek el, de amióta "az eszem tudom" úúúúúútálom a pirosat, semmi pirosom nincsen, de ezt a kocsit megláttam és azt mondtam NEKEM EZ KELL! :D

KépKép
dreika

Azta Vera! Már megint laptető.
Szép álmokat!
encike 2

dreika:ha lenne miért elkérném tőled a kocsit nagyon megtetszett :lol:
vera:az a kocsi egy vagyon lehet. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika: Én is igy vagyok a piros színnel. Nekem egy piros dolgom nincs de mint babakocsi nekem is bejön és ha babás leszek mindegy hogy fiú vagy lány lesz nekem biza piros lesz :)

Vera: tetszik a kocsi amit elraktál szép a szine de nekem a piros jön be nagyon.

Kép
csucsu05

Nekem tetszik az erős piros szín. :lol:
Amit régebben kinéztem, a PP Venezia, az piros-kék-szürke összeállításban volt. :lol:

Van a Symbaba nevű babakocsi.Az csodálatos színekben van.Kár, hogy a minősége nem a legjobb...
Vendég

Luca,
nekem is tetszik az erős piros szín. Főleg a mai tesztemen. :oops: :lol:

Nézd mit találtam :D :
Kép

KépKép
dreika

Dreika, lehetne inkább a tesztet kérni? :lol:
Vendég

Sziasztok!
Luca!
Nekem Symbaba volt, de nagyon szerettem, semmi panaszom nem volt. Drapp-v.kék kockás volt, de már eladtam
A sportkocsim viszont piros-drapp Top Rider. Ez is jo, csak olyan keskeny. Először tartottam a pirostol, hogy nem e engedi a szinét vagy meg ne fogja a ruhát, de nagyon klassz.
Tegnap csináltam LH_t, tuti egy csikos. Most használtam először.
encike 2

Vera,
csinálsz holnap tesztet?

Én is csináltam ma megint LH-t, 8. napon, és elég jó kis második csík van rajta, de nem pozitív. Múlt hónapban is már a 13. napon peteérésem volt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca,
tudtam, hogy tetszeni fog a kocsi. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Vera!
Hogy hogy nosztalgiázol?
Jot nevettem azon, ahogy megfogalmaztad a véleményed a kocsirol.
encike 2

Mert újra végig élem a legkissebbem születését holnap 14 óra 2 perckor a tesco pénztárába :lol: :lol: :lol: :lol:
Háát finom voltam mert seggét akartam írni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagy valagát.
De most komolyan. Mást nem lát a földszintes gyerek csak a magasföldszintes hátát meg ha nyakcsavarodást akar akkor oldalra kitegingethet.

harivera
Budapest XXI. kerület

Még ilyen későn is milyen vicces vagy? De tényleg. Akkor megnézed majd az lh-t?

Barátnőimnek nem kell. Csak nekem.
encike 2

encike. Nekem maradt még 8 darab. Ha az elég akkor odaadom neked 165/db-ért. Mert csak jövőhéten tudok menni valamikor. De akkor megint veszek egy 40 darabosat és akkor annak a fele a tied. melyik verzió kell?

harivera
Budapest XXI. kerület

Ez a kazettás ugye? És neked az a 8 most nem kell?
encike 2

nahh közbe olvastam a másik topikba a felém intézett írásodat. Szerintem nem sok ha tudod hogy esetleg még nem bizti hogy sikerál a baba pár ciklusba. De ha meg adj isten sikerál a következőbe, vevő mindig lesz rá.

harivera
Budapest XXI. kerület

Akkor csináljuk ugy hogy elküldessz 28 db-ot. Ráér, mert még szerintem messze van a piri. 2 hét addig tuti nem jön. Privibe küldöm cimem. Igy jo?
Jo, hogy annyi topikban vagyunk.
encike 2

jaja. még jó hogy csak párba vagyunk :lol: :lol: :lol:
Na akkor tisztázzuk. Ugye elmegyek a jövőhéten úgy is venni tesztet és akkor abból te igényt tartanál 20-ra + a maradék 8-ra=28-ra. És a másik 20 is kazettás legyen? Mert a csík az olcsóbb de az 25 darabos a legkissebb és az nem osztható szét mert hengerbe van. De a kazettás az meg zsacsiba minden darab egyesével.

harivera
Budapest XXI. kerület

Igen ketten kiteszünk 1-et ilyen este. Szoval te kazettásat veszel, ami felezhető plusz a 8. 28szor165=4620 plusz posta.
Ha a 25db-at veszem az mennyi is?
encike 2

Most olvastam végig a topikokat. Találtam olyat, hogy Huncutka LH, HCG. Te láttad?
Olvass bele és oda vannak irva az árak. Tudsz viszonyitani?
Megvárom mig elolvasod.
encike 2

A cimeknél görgözz lejjebb, de ha 135-ért tudod az jo.
encike 2

A témáknál van, Jonásosnál lejjebb.
encike 2

Most olvastam vissza, hogy te is akkor irtál, mint én.
Lh Hcg...rendelhető, gyertek! Megtaláltad vagy elmentél aludni?
encike 2

Na amelyik olcsobban kijön az kell. Jo a csik. Mindjárt küldöm a telcsi számom. Iwiwen fennt vagy?
encike 2

ha megyek alukálni elköszönök úgy is. Nem hagylak csak így itt ha már 11 órakor itt nyomjuk ketten.
Nost a hcg-s nekem is 10-es erősségű de az lh az 40-es. De szerintem ez pont azért jó hogy lhba gyengébb mert akkor pozitívat tuti a peteéréskor fog adni.
Itt az ami az enyim. a kazettás.
Kép
De jónak tűnik az amit árul. meg hogy érzékenyebb.

harivera
Budapest XXI. kerület

Elküldtem a telcsi számot. Atyavilág mennyi!!!!
Minnél kisebb erősségű, annál jobb?
encike 2

Hááát igen mert az tutira kimutatja. Látod nekem amikor pozitív lett épp hogy olyan erős mint a kontrol csík. Az érzékenynél meg a teszt csík lesz erősebb a kontrolnál.
Na figyi holnap megnézem a telószámodat de most tényleg el kell tegyem magamat holnapra.
Így én most elbúcsúzom és majd holnap este folytatjuk.
Szia és jóéjt.

harivera
Budapest XXI. kerület

Egy nap 2-őt is csinálsz?
Tényleg jol látszik a csik.
encike 2

oké, jo pihit és holnapra jo munkát!
Ha ezt holnap végig olvassák!!!!
encike 2

Na ki lesz a laptetőn?
Mostmár én is alszok.
Vera!
Majd ird meg a neved és bejelöllek az iwiwen.
encike 2

Viszlát holnap! Vagyis ma.
encike 2

Sziasztok!

A tapasztalt anyukákhoz fordulnék: nagyon jó kis nyári babarucik vannak a C&A-ban elfogadható áron, de nem tudom milyen méretig vegyek. Ha június elején születik Marci mondjuk egy 52-es mérettel, akkor augusztus végéig kb. mekkora lesz? Elég lesz a 68-as, vagy vegyek inkább 74-est? Vagy olyan gyorsan azért nem nő? Bodyknál, meg a rugiknál mindegy, mert azt itthon is tudja hordani, de olyan édes kis rövidnadrágok meg pólók is vannak, amit télen nem tudnék ráadni, még a lakásban sem.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana,
Gyerekenként változó.
Nekem Lili 52 cm-rel született, de egy évesen is 73 volt csak. Még most is csak 86-ost hordunk két évesen. A kislány, akivel egy napon születtek, még csak 80-ast, viszont egy kisfiú, aki két nappal idősebb, már 104-110-est. De szerintem két hónapra elég az 56 meg a 62, esetleg 68. Amúgy a C&A-ban mindig vannak jó kis gyerekruhák.

Vera,
az LH csúcs után 24-36 órával van a tüszőrepedés, nem? Mikor tuti pozitív a teszt, ott még van 1-1,5 nap, mire reped. A tüszőrepi szuri is ugye egy nagy adag LH, de arra is az van írva, hogy beadástól számítva ennyi idő után reped, és talán 36 óra múlva, meg még utána nap kell együtt lenni tutira.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

dreika:nekem nagyon tetszik az a zöld és 3 kerekű,nagyon poénos babakocsi.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak bekukkantottam, de este leszek.
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X