Új privát üzeneted érkezett!

Monácska,
a gratuláció lemaradt. Szóval házasságkötésetek alkalmából gratulálok, sok örömöt kívánok Nektek!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok Lányok!

Először is sok szeretettel gratulálok a gyönyörű Babácskákhoz! Asszem Feri meghívlak hozzánk fotósnak. TÖkre mint a képeslapok!!! Gyönyörű a kis Lilla. Nosztalgiából megnéztem az én kis elsőszülöttem fényképeit, de nem tettem fel, nehogy bezavarjon és híre menjen, hogy megszültem.
Monácska: Neked is sok-sok boldogságot kívánok! Szép, boldog menyasszony voltál! Jól emlékszem, hogy Te tervezed az otthon-szülést? Még mindig így áll a dolog?
Livcsi: Kedves Druszám! Örömmel köszöntelek én is a klubban!

Én továbbra is csak jósolgatok és pánikolgatok. Tegnap éjjel is volt egy induljak, vagy ne induljak??? állapotom. Olyan volt a hasam, mint egy lufi, ami azonnal durran, ráadásul mindez a tipikus tompa, de aludni nem hagyós mensi szerű fájdalommal. 5 felé aztán elmúlt és reggel megint jöttek az összevissza keményedések, fájogatások. De még egyik sem vészes.

Hétfőn megyek UH-ra, Nst-re, meglátjuk a kis dömper mekkora már. Lehet, hogy eldől a császár kérdés is (tudjátok várható 5 kg-nál azt javasolná a dokim). De én érzem, hogy sima szülés lesz!!! iszom a málnalevelet ezerrel, na meg rákaptam a homeós vackorájra is, legyen már értelme!

Előbb nyomtam egy akkora spárgát kint, hogy azt hittem azonnal mehetek szülni. Eláll a jégesés és kiszaladtam a szeméttel, kár volt szaladni.... csak a sípcsontom bánta, két szép lilaság virít, de ez legyen a legnagyobb bajom.

Ennél is rosszabb, hogy képzeljétek a férjem kórházban van. Ma reggel arra ébredt, hogy iszonyatosan be van dugulva az orra (éjjel elzavartam másik szobába aludni, úgy horkolt, hát ezért.... ), reggel mondja, hogy nem tud nyelni, még a kávét sem kérte (ez nagy szó!) Egy óra múlva közli, hogy alig kap levegőt, de más baja nincs. Elment az ügyeletre, onnan a Fül-orr-gégészeti klinikára. Onnan meg nem is jöhet ki, mert azonnal infúziót kapott, állandó gyógszeradaggal, meg antibiotikumot. Azt mondták, jó hogy nem várt, mert ez nem vicc, egy félórán belül is akár fulladást okozhat, olyan intenzíven fejlődik a gyulladás!
Alig vagyok ám ideges....
Így most kivételesen azt kívánom, ne ma, vagy holnap induljon el a szülés.....!!!
Bocs, hogy ennyit írtam.
(Köszönöm a korábbi érdeklődéseket!)

Livi
Kép
Kép
lusie

Na sziasztok, megjöttem a kéthetes kényszerpihenőről!!!! Most visszaolvasok, pár óra múlva jövök :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hello Lányok és Feri apu! :lol:

Feri, olyan irigyirigy vagyok a gyönyörű képekre! :oops: :( Nekem csak egy kis olcsó csöves gépem van (gyorsan vettem egyet, nehogy képek nélkül maradjunk), de Apa tutira olyan bénán fényképez, hogy a fejünk lemarad. :oops:
(Nem lehet téged megrendelni fotózni??? :wink: )

Jim, úgy néz ki, meggyógyultunk.... Törpinek még híg volt reggel, de már volt bent "anyag" is. :oops: Nekem három napig nulla :shock: , már ettől voltam kétségbe esve. :roll: Apa ma reggelre jött helyre. Talán vége van.

Livcsi, üdv. köztünk! Linoccsal együtt ki ne hagyjatok majd a babakocsi tologatásból, mert én is XIII. kerületi vagyok, Bulcsú utca.

Linocs, drukk, hogy ne szenvedj már sokat ezekkel a jóslókkal vagy mikkel! :roll:

Monácska, de jó, hogy már ilyen hamar hoztál fotókat! Szépek vagytok, és látszik, hogy boldogok!

Lusie, nagy-nagy drukk nektek, és mielőbbi gyógyulást a férjednek!!!

Kép
Vendég

SZIA BOSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Livcsi,
üdv köztünk! Soha nincs késő csatlakozni! :)

Lusie,
jó, hogy írtál, már azt hittem, talán megszültél. Drukkolok, hogy a férjed hamar meggyógyuljon, hogy ő is ott tudjon lenni a szülésnél!

Zsu,
örülök, hogy jól vagytok! :)

Bosek,
kérünk képeket! Na meg az élménybeszámolót is, amint időd engedi! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Monácska, gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

Nekem eszem ágában sincs megelőzni egy "lehet, hogy ma születek?" vonalzó babáját sem, de sajna a maival együtt max. kettő szombatot szeretnék várni és ott szülni.
Remélem a babáitok észbe kapnak végre.
Lusie, én már tutira vettem, hogy megszültél, de most valóban jó lenne, ha előbb a férjed meggyógyulna. Mielőbbi jobbulást kívánok!

De jó, Bosek hozza a következő szüléstörténetet!

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Nos, mostanra sikerült visszaolvasnom, mert volt egy remek kis áramszünetünk is egy viharral egybekötve! :)

Nagyon köszönöm a rengeteg gratulációt!!!!

Kikó!!! Niki!!!!!

Hatalmas gratulációkat küldök nektek, Feri, neked külön köszönöm a képeket!!!! Vigyázzatok egymásra nagyon!!!! Sok boldogságot a babáknak és az édesanyáknak!!!!!
Vendég

Monácska: nagyon szépek voltatok, különösen TE, nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!!!!!

Lassan megyek be Kikóhoz, remélem láthatom a kisbabát is, már úgy izgulok. Kiváncsi vagyok, Milán hogy fog reagálni a bébire :D

addig is pusszantás mindenkinek.
Vendég

YESSZ!

AKKOR ÉN HOZOM A LEGÚJABB GÓLYAHÍRT:
TESSÉK LEÜLNI ELŐTTE!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

MA DÉLELŐTT 11.40-KOR MEGSZÜLETETT
KVASZ BOTOND MÁTYÁS
47 CM-REL ÉS 2640 GRAMMAL!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Évinek reggel elköszönt a nyákdugesz, majd elkezdett csordogálni a vize, így átugrottak Békéscsabáról Gyulára a kórházba. A fájásmérő semmit nem mutatott, de amikor megvizsgálták, elöntötte a vér: lepényleválás :shock: :shock: :shock: , sürgős császárral azonnal ment a műtőbe.

A mi édes, szeretett Tyúkanyónk és a hajasbaba is jól vannak, állítólag édi pici tappancsai vannak, zabálnivaló, de tovább nem gyötört a részletekkel :roll:
A lényeg, hogy testileg-lelkileg egészségben megúszták a kalandot és a kispasas már szopizott is!
Azt ígérte, küld képet apájukkal, ha kapom, teszem is fel.
Csütörtökig a gyulai kórház vendégszeretetét élvezik :wink: .

Háááát, így múlik el a világ dicsősége... eredetileg Évi hozta volna Norton gólyahírét....
de most büszkén [color=cyan]engedjétek meg, hogy itt is, hangosan, a világba kiáltva gratuláljak ennek a csosálatos kismaminak, nagy szeretettel kívánva neki és párjának, MÁtyásnak sok örömet, jó egészséget, hogy felnevelhessék ezt a kislurkót.
Kvasz Botond! Legyen neked az életed csupa kacagás, egészség, minden sikerüljön, amire csak vágysz!!
[/color]

Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Szisztok!

Évinek nagy- nagy gratula! És sok-sok tejcsit kívánok!

Monácska: Gratulálok és sok boldogságot!

Feri: olyan mint, ha rajzoltátok volna Lilla Babát: olyan szép!!!

Linocs: Hajrááááá! Megy a drukk, hogy már legyél túl az egészen és ne szenvedj tovább!!! (Azt mondták nekem, hogy a szülés előtt sokat kell sétálni és lépcsőzni, így könnyebb lesz a szülés meg a tágulás:Ezen meg már te túl vagy!!!)

Livcsi: üdv köztünk!

Kép
enikoe182

Hááát, gyerekek, döbbenés az élet :shock:
Évi így kezdte a babahíres sms-ét nekem: "Tudom, hogy nem ér, de..." :lol: :lol: :lol:
Mindenesetre beígértem neki a seggberúgást a beelőzésért!

Viszont a bébihírt Ügynöknőnek is elküldte, aki állítólag teszi is fel, viszont ahogy nézem, nem tette, és most hívtam többször is, nem veszi fel a telefont.
ÜGYNÖKNŐ?!!!!!
AZONNAL TESSÉK JÖNNI, KÜLÖNBEN ÚGY ÉRTÉKELJÜK, HOGY SZÜLNI MENTÉL ÉS AKKOR MEG MEGY A DRUKK. :wink:

A mai termést hevenyészetten olvastam vissza, úgyhogy egyelőre csak helyzetjelentés: ctg lapos, méhszáj zárt........
Viszont szülőágyon feküdtem miközben a jégesős vihar tombolt kint, ment a ctg, ez a bestia kölök beájult a saját szívhangjától és az istennek meg nem mozdult. Közben ottfelejtettek, mert a szomszéd szobában pont megszületett egy baba, úúúgy sírt, kééész voltam teljesen, közben próbáltam telefonálással elütni az időt, jött Kvaszévi sms-e, szóval az egész legalább annyira élvezetes volt, mint egy élveboncolás.....
Mire Peti értemjött, már zokogtam, hogy csakhazaneeeeeeeeeeee....
Így aztán kikötöttünk a Camponában, ahonnan Apára (taxi) azonnal lecsaptak a külföldiek hogy vigye el őket valami hülye nevű hotelba, Gordon jött, hoyg Anyaaaaaaaajátszóháááááááááááz, én meg felmentem az emeletre és leraboltam az arabok menüjét és egy hatalmasat sétáltam a Camponában.

Végre, mintha elemet cserlétek volna bennem.
Nem érdekel, mikor jön ez a kismanó, újra élvezem a pocim és mosolygok. Jön, ha itt az ideje.

Úgy döntöttem, kiszabadulok.
Holnaptól vezetek.
Ne gyertek ki az utcára :twisted: :twisted:

Ja, a vihart megúsztuk. Nem gyenge látvány volt hazafelé a 6-oson, kitépett táblák, oszlopok, fák, félig ledőlt falak és cserepek mindenfelé. A csúcs a szomszédunk háza, szerencsétlennek szinte "megborotválta" a tetőgerincét a vihar....

Kép
Kép

mpatr

Monácska, még egyszer szeretettel gratulálok! De szépek vagytok!!!! :D :D Látszik rajtatok a boldogság!!!!

Bosek, welcome back!!!!!!

Livcsi, isten hozott, látom, Te is írogatós vagy, nagyon helyes, nagyon helyes!!! :wink: Felhívnám a figyelmedet, hogy a topikba mostanság belépni kizárólag saját felelősségre lehet, a járványosan terjedő hülyeség miatt. Ezen kívül ez a topik felvette azt a jó szokást, hogy a végéről kezdenek szülni és a sorosak bébijeinek esze ágában nincs kidugni amit ki kellene..... :wink:

Jimm, várunk a Kikó-hírekkel.

Kép
Kép

mpatr

Hol van má mindenki???
:shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

[quote="kvaszeva"]N írta:kvaszevao, Csibéim!

Búcsúzom. :(
Fogalmam sincs mikor kerülök elő a hétvége folyamán, mert anyós-pajtásnál nincs internet, Anyuméknál pedig meglehetősen meseszerű. Ha tudok, mindenképp jelentkezem. Ha hamarabb nem, akkor hétfőn már itthonról. (Gondolom nem szülök még a hétvégén, de azért biztos ami tuti alapon elpakoltam az összes papíromat és kicsivel több fehérneműt, mint szoktam.) :roll:

Pati, Eszterxx, Jim, Kölyök, Judit18, Linocs, Mzx, Zsu... , és inkább nem sorolom fel az egész topicot, kérek szépen minden fontos, nem fontos érdekes és érdektelen dolgokról sms-ben értesítést kapni. (Még azt is tudni akarom, hogyha Zsu tovább növesztette velem szemben pocakban az előnyét. :wink: :lol: )

Ha valaki szülni megy, akkor kívánok neki problémamentes, csodaszép szülést. :)
Egyébként Mindenkinek alacsony vérnyomást, stresszmentes, napsütéses, vidám hétvégét kívánok! :wink: :D

Ölel, csókol és szeret Benneteket a Tyúkanyó! :lol:

Kép
Kép

mpatr

Ja és tegnap megvett egy doboz Dopegytet fél szem miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!!!!! Igen-igen, sikerült előkerülnöm végre, és én is tudom a jó hirt!!!!!!!!

Neki örültem a legjobban, főleg, hogy a sürgősségi császárt igy sikerült megúsznia!!!!!!!!!!

Most megyek is, mert itt van velem VÉGRE!!!!!!!!!apa!

Lehet, hogy ráveszem egy kis orvosi... :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

ÉVI!
EGÉSZSÉGET, SZERETETET, BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMÖT ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!

Tegnaptól ágynak dőltem. a hasam aljába este akkora csípés szerű fájások jöttek, hogy ma már fel se mertem nagyon kelni az ágyból. Este apa megint szülni készült...
Egész nap sírós voltam tegnap...ma is semmihez semmi kedvem...
Tegnap Ádival is voltunk dokihoz, Sumetrolimot és No-Spa-t írt neki, mert két hete volt ugyanígy megfázva. Estére megint lázas lett.
Ma elvitte az apja...hívom délután, hogy mi van vele, nem lázas-e? Erre ő: megfogtam a fejét és nem éreztem lázasnak. Erre én: lázmérővel kellene lázat mérni...
Az nincs volt a válasz és kiderült, hogy lázcsillapítója sincs!!!!! Na ekkor lettem teljesen pipa, mert úgy engedtük el vele a gyereket, hogy mérje a lázát! Akkor nem bírta kinyitni azt a nagy száját! Úgyhogy a párom munkába menet vitt a gyereknek lázmérőt és lázcsillapítót.
Mi lett volna ha nem hívom fel????? Éjszaka lázgörcsöt kap a gyerek???
Na jól van befejezem a panaszkodást...ne haragudjatok!!!!!!!

Az éjszaka pedig egyedül leszek, na csak most ne szüljünk!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Ügynöknő, aztán szigorúan csak orvosilag :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Bocs Csajok, nincs semmi energiám, holnap biztos több lesz, addig is pár kórházi kép:
Kép Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lusie!
Jobbulást a párodnak!!!!!
Az én párom is most fogja bedobni a törölközőt mert a foga elkezdett fájni, fél, hogy szájzárat kap, meg az összes tömése elkezdett kiperegni!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Bosek!
végre ma ami felvidít!!!!!!
Nagyon szép baba!

Kép
Kép
tündérmanó27

Évi
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Minden szépet és jót kívánunk!
Vendég

Bosek
Nagyon szép :lol:
Apa készítheti a puskát :wink:
Vendég

Lányok, nem hiszek a szememnek! Évi, csúcs vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bosek, végre te is újra itt vagy!Imádnivaló a kis babucid!

Na most már késő van, nem hívom fel Évit, de holnap tuti nem hagyom békén.

Voltam Kikónál, mindenkit puszil. Olyan jókedvű volt , a kicsi Zalán meg hihetetlenül gyönyörű, kis fekete hajasbébi. :D Olyan jó volt látni, én már tök elfelejtettem milyen pici egy újszülött :D Milán is tök meg volt illetődve 8)
Vendég

Mi van Szilvánusszal?

Kép
Kép
tündérmanó27

Hú, teljesen beleborzongtam Évi szülésébe! Micsoda mázli, hogy bementek a kórházba! Mikorra volt kiírva???

Évi, nagy-nagy gratuláció! Remélem picúrka fiaddal együtt jól viselitek majd a kórházi napokat, és alig várjuk, hogy haza gyere!!!

Bosek, gyönyörű baba!!! :)

Tündérmanó, ez a pasi nem komplett!!! :evil:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Drága Tyúkanyó alias Évi!!!
Gratulálok! Majdnem lefordultam a székről. Már mindenkire gondoltam, hogy szült, csak rád nem! :lol:

Bosek!
Ez a baba nagyon édesss! :D Ilyen puffatag pofikát szeretnék én is!!!

Pati!
Örülök, hogy jót tett neked a vihar(?), vagy az arab konyha? Vagy tudomisén! :lol:

Tündérmanó!
Eccercsak kibújik a te gyereked is! :lol:
Tegnap méár nekem is voltak jóslók! Végre. Csak lestem magam.

2 percig tartó 5-6 percenként ismétlődő kompakt keményedés, fájdalommal kísérve!!! (ez utóbbit még sosem éreztem), 1,5 órán kerszetül tartott és kísérte egy egészsen megfoghatatlan derékfájdalom és székelési inger.
Aztán elmúlt. :roll:

Végre kezd egy picit összeállni a kép, hogy mit is kell majd esetleg éreznem!
:lol:

Szép estét mindenkinek! :D
Vendég

hihetetlen délutánom volt, most még tenni kell itthon
de muszáj volt bekuksiznom ide, gondoltam megígértem Évinek hogy ha történik valamit tudosítok....
de leesett az állam........

Ez hihetetlen!!!!!
Hatalmas gratula és nagy nagy ölelés Évinek és legújabb kisfiúnknak, Botondnak!!! Soksok tejcsit és örömöt!!!! Dejóóóóóó :lol:

szegény, gondolom megijedhetett, de a lényeg, hogyminden rendben. jaj, könnyezem....
mennem kell, puszi mindenkinek, majd késő este jövök.

Kép

Kép
kolyok28

tényleg, mi lehet szilvánusszal? :shock:

mai nap rémtörténete: most este összefutottam egy 40-50 évnek kinéző lakóval, aki felettünk lakik, de még nem találkoztam vele. Férjem már dumcsizott vele múltkor, vmi egyetemi tanárnő. Szóval nagy mosolyogva bemutatkozik, hogy mi még nem ismerjük egymást...stb és hogy tegeződjünk, úgyis kb egyidősek vagyunk :shock: na f@sza, ennyire sz@rul nézek ki? Sebaj, végre egy őszinte ember a környezetemben! :lol:

szilikon cici-fogása: tök furcsa, valami olyasmi, mint amikor úgy jól megtelik a normál cici tejjel, olyan kemény, feszes. De a csajszinak nem gáz, mert semmi melle nem volt és 75 B-t csináltak neki, szép, természetes, nem az a mű lufi. Ha az enyém ronda lesz szopi után, nagyon gondolkodom én is a plasztikán. Miló után nagyon szépen visszament, semmi lógás, repedés, de akkor csak 80 C-ig nőtt szopi alatt, most meg már 85 C és még hol a szopi :roll: félek tőle nagyon.

itt voltak ma anyósomék, tök meglepődtem, Milán kapott húsvétra 20 rugót :shock: mármint azért meglepő, mert ugye nem a nagyszülei, gondolom próbálnak elejébe menni a saját unoka születésének. Mindenesetre jól csinálják :wink: :D
Vendég

Sziasztok!!

Megint leesett az állam!!!!!!

Először a kis Lilla baba láttán aki gyönyörű baba!!

Aztán Boseknek hatalmas gratula ehhez a szép nagy babkóhoz aki nem mellesleg nagyon édeske!!!!!!

És Évi????
Hát ez az amire egyáltalán nem számítottam. De szerintem ő se!

Sok tejcsit és sok boldogságot a kis trónörököshöz!!

pepike

Kép

Kép
pepike

hűha, mik történnek itt, még vissza sem olvastam mindent, csak a váratlan nagy híreket!!!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉVI TYÚKANYÓNANK!!!

ez ám a meglepetés!!!

és nekem is van annyi hírem a Kútvölgyis belső informátoromtól, (Niki persze) hogy Linocs már bent van és állítólag még ma meglesz a baba!!!

KépKép
judit18

mégiscsak hat a front??

KépKép
judit18

persze nem bírtam ki, írtam Évinek, olyan édes, jól van, már vacsizhatott, ivott sokat. Puszil mindenkit és nagyon örül, hogy szorítottatok neki. Azt mondta 9-kor viszik még neki Boti bébit szopira, aztán próbál tentizni. :D :D :D

húúú, bosek ++++++++++++++
Vendég

És Évi nyerte meg a topik azaz a márciusi babák első helyezését!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Monácska, neked is nagyon sok boldogságot, neked aztán sorozatban jön a pozitív energia!
nagyon fess pasijaid vannak! hihetetlen, hogy Ákos is mekkora!

Bosek, nagyon tündér a csini frizurás kiscsaj!! :)

télleg, hol van Szilvánusz! mindenki az első 5-10ben naponta jelentkezzen be!! különben izgulunk.

aztán pláne nehogy csak én maradjak le a Kútvölgyis csapatbuliról!!

KépKép
judit18

Évi!!!!!!!! Itt örömködtem Apának, hogy jééé, megszületett az Évi kisfia, tök váratlanul, majdnem leestem a székről... :)
Gratulálok a picikéhez, minden jót kívánok! :D

Bosek,
nagyon szép a kislányod! :)

Linocsnak megy a drukk ezerrel, kiváncsi vagyok, hogy mai vagy holnapi bébike lesz! De izgi! :)

Melinda

Kép
melinda80

Jujdejóóóóóó!!
Linocs, megy az ezer drukk :!: :!: :!: :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
nagyon szurkolok neki, hogy ez a hosszas előkészület egy röppenés gyors szülést hozzon!!!
Lehet, hogy akkor Nikivel egy szobába kerülnek? Lesz mini-topiktali??? :lol:
Judit18 dobd a hírt, ha kint a csemete!!!!!

Kölyök, beszéltem Évivel 2-3 óra körül. Ahogy a szavaiból kivettem, megijedni nem volt idejük, ahogy rossz lett a kicsi szívhangja+vérzés, tolták is a műtőbe. Amikor beszéltem vele, tök jó kedve volt. Egyszerűen csúcs a csaj!!!!! (Asszem ma lenne 37 hetes, állítólag el se vitték a gyereket, szóval érett, egészséges baba).

Bosek, kész vagyok a csajszitól :lol: :lol: :D Ez a frizura nem jön szembe :lol:

Jimm, ez gáz :shock: :lol:
Ja, a motoros spinkónak is megfogtad a mellét? :wink:

Tényleg, SZilvánusz???????

Jimm, képet nem hoztál Zalánról?

Tündérmanó, pasik :roll: :roll: :roll: a teremtés koronái :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

milyen cuki lehet Botika, kis icipicike :D kikó babája 1 kg-val több és még is olyan csöpp, meg tudtam volna zabálni!!! Most megint szülni akarok -az elmúlt napokban valahogy nem volt kedvem 8) -

judit: jövő héten tuti befutó vagy!!!!!
Vendég

PAti, nagyon kevés ideig voltunk bent, mert pici volt a szoba, még volt 2 anyuci Ildi mellett, bent volt a párja is, meg mi is benyomultunk 3-an, szóval nem akartunk zavarni. Vittem neki nasit, adtam 2 puszit, 5 percet gyönyörködtünk és jöttünk is. Ha nem sárgul be Zalán hétfőn mehetnek haza és akkor rak fel képeket. De olyan szép volt Ildi is, látszott rajta, hgy kicsattan a boldogságtól, olyan jó volt látni őket!!!!

(a motoros csajét nem fogtam :wink: )
Vendég

Jimm, kedden megyek este a szülésznőhöz ctg+méhszáj, az ugyebár 39+4. Vigyek majd csomagot, banyuska? :wink:

Holnap csavarogni fogok. Ha apa nem társul (csak az esti programhoz :oops: :oops: ) velem tart valaki?

Kép
Kép

mpatr

Pati, vigyél csak :wink:

Hova akarsz menni csavarogni?
Vendég

most hívott Niki, állítólag fél 5 körül ment be Linocs, be is cuccolt Niki szobájába, szóval tényleg topic mini-tali :)

már eléggé szenvedett szegény, de mégcsak 1 ujjnyira volt kitágulva, akkor még azt mondták, hogy csak holnap hajnalra lesz baba, de az új info szerint még ma mégis...

írok rögtön (ha épp nem alszom) ha jön friss hír

jaj úgy örülök, hogy Évinél minden rendben ment én tuti szívrohamot kapok ha vidéken ilyen történik velem váratlanul...

KépKép
judit18

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonMost megint szülni akarok -az elmúlt napokban valahogy nem volt kedvem 8) -

:lol: :lol: :lol: fetrengek!!! :lol: :lol: :lol:

Ahogy szotyognak a babók egyre inkább érzem, hogy énis énis! :D
Azt élvezem a legjobban, hogy bármi történik, minden ismeretlen lesz! :lol: Szeretem a kihívásokat! :D

Linocs!
Drukk-drukk.

Nem tudom még meddig leszek gépközelben. Vajon ma megszületik? Remélem igen! :D

Én a március 18-al úgy gondolom még maradok a segedelmemen és nem illik szülni! :lol:
Vendég

ez hihetetlen, mindenkinek a szüléstörténetében van ilyen csavar, hogy először valami fényévekre lévő időpontot jelölnek meg, aztán egyre közelebb hozzák.... de miért?! számomra talány...

Feri, ha mész, akkor kérünk szépen majd a minitopiktalisokról közös képet is!!!!!
Judit, Te mikor is készülsz csatlakozni? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Linocs!
Az összes méhszáj tágulós energiám feléd árrad! :D
Vendég

[quote="aranykavics"]L írta:aranykavicsinocs!

én meg most ezen fetrengek :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="aranykavics"]L írta:aranykavicsinocs!

ilyet én is kéééérek, ha jut!!!

Egyébként, nyugodtan megszülhetsz Te is, Kavicska. Mink itten az elején megszokjuk lassan, hogy alattunk telik be a táblázat... :roll:

Szösszenet! Van még kiadó hely az április-májusi topikban? :lol:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?