Új privát üzeneted érkezett!

Timit!

Akkor mára is boldog névnapot kívánok Ákosodnak! Ma rájöttem, hogy minden naptáramban máshogy vannak a névnapok a szökőév miatt. Amit tegnap néztem, abban tegnap volt. 8) Az egyikben 24-e a szökőnap, a másikban a 29-e. Nem teljesen értem, de nem is lényeges.

Most fel fogok robban, úgyhogy majd később jövök írogatni, ha lesz időm, mert jönnek anyukámék.
A gyerekszoba jelenleg így néz ki, 3 percre maradtak látótávolságon kívül (épp felmostam) :twisted: :twisted: :twisted:
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi!

Ez nagyon durva!!! Ha Virág pakolni kezdi a ruhákat, tudja már, hogy az tabu, és az első darabnál szól, hogy "Nircsike kivette, nem szabad!!!"

Edith!

Nagyon szépek a lányaid, Boróka kis husi nyuszi! Ne bánkódj a szopin, csak nézz rájuk! Alakul már vissza Kriszta a régi önmagára?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Márti, te egy istennő vagy :) Köszi, hogy nyomoztál jelmezkölcsönzők után, meg is néztem a belinkelt oldalakat, voltak tök jó, még Kisvakond is!, de egyrészt kissé drágálottam, meg most nem is estek útba a helyek.
De: bementem az előbb itt Csepelen egy bababoltba (ma korábban szabadultam) és találtam nagyon aranyos béka jelmezt. Jó ez persze nem repülő vagy vakond, de a békát is egész jól beazonosítja Samu meg szereti is őket, így emellett döntöttem. Ja, és 1500 huf a kölcsönzés (másutt 3-4ezer volt) és itt van a bölcsi mellett, holnap farsang után le is adom...
És nagyon nagy gratula a több mint 700 ml-nyi tejcsihez. Ennyit én sem fejtem soha, nekem a max adag 150 ml volt, de mire annyi kijött - jó sokáig tartott, no....
És Szoni teljesen meghatott :) Üzenem neki, hogy mindenképp megyünk mi is hozzátok Samuval! Egy szép délutánon...
Ja, és a fotóid zseniálisak! Zsombin kész voltam teljesen... :lol:
Zsuzsi, jó hirtelen kellett ezek szerint újra bekapcsolódnod. Drukkolok, hogy Szandi nem legyen beteg.

Timi, örülök, hogy Zsolti jó helyen van és az óvodapedagógus is pozitívan nyilatkozik. persze mindenképp menj el a fogadóórára!

Andi, nem semmi ez a kép! Jól nyomják! :lol: Bár elhiszem, hogy ideges letttél.

Edit, ti hívjátok Virágot Nircsikének, vagy ezt magának adta? Samu magára Samukaként hivatkozik, bár én soha nem mondom ezt neki - a bölcsire gyanakszom...

Edith, hú de nagyon jó képeket raktál fel! Látványosan növekszik-kerekedik a kicsilány! És este üvegből anyatjete adsz nek, vagy tápit?
Krisztához hasonlóan újabban Samu is zsebre teszi a kezeit - menőzik :)

Julcsi, magatokról alig-alig írtál. Meggyógyult a család?

No, most ennyire futotta, aki kimaradt, bocsánat, majd még jövök...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

 
 

Zsandi:szegény TE , de komolyan, én ettől tuti falra másztam volna, mondjuk volt 1 hasonló a minap, ZSombi kipakolta az akasztós szekrényből a ruháikat(jó tudom nem ugyanaz), de megkértem a Szonit és ő visszapakolt!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Voltak itt a Barbiék, mit ne mondjak rég dumáltam ennyit és úgy elrepült az idő, kiscsaj szundított 3 órát :shock: , Julcsiéknál is így nyomta!!!!Gyerkőcök elvoltak mint a befőtt, Ádám tényleg egy diktátor, de édes nagyon, Zsombi el is pantomimezte, hogy hogy mosolyog az Ádám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó kis nap volt, nagyok lent, én meg nyugiban megtiudtam vacsizni mivel a kisasszony ismét alszik, Barbikám gyertek máskor is!!!Ja és az Ádám befalta amit főztem, imádom!!!!! :wink:

Évi:istennő?????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vicces vagy :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Már itthon vagyunk, de nincs sok időm.
Az Ádám egész nap nem aludt egy percet sem, úgyhogy ahogy betettem a kocsiba és beindítottam a motort, szerintem már akkor aludt. Itthon kelteni kellett, na, azóta nyíg. Fáradt, elfáradt a mai napban, de hogy felkeltettem teljesen megzavarta. Még kihúzom ezt az 1 órát 7-ig, aztán fürdés, mert megzakkanok a bömbizéstől.

Mártikám, mi is nagyon jól éreztük magunkat. A kicsi lány egy gyönyörűség, egyre szebb. És megállapítottam, hogy bár vannak édes dolgai a Zsombinak is, a legnagyobb széltoló az az Ádám. Utasít, vezényel és ha nem úgy van valami ahogy ő szeretné...
Jajj lesz neki az oviban, majd ott letörik a szarvait.
De most megint jól járt, a Zsombi is és a Szonó is mindent odaadtak neki, ráhagytak, úgyhogy minden kívánsága teljesült.
Ja, és a Zsombi már egy csomó szót mond, de ha máshogy nem, akkor amit a Márti mond simán elismétli. Nagyon aranyos.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Andi,hogy sikelült a mostani éjszaka?Egyedül maradtatok az ágyatokban,vagy csak beetetés volt az előző éjszaka?

Márti,nálunk is mózesben aludt a Gergő kb 3-4 hónapig,de én egy fotel karfájára tettem éjszakára /az ágyon kizárt dolog hogy elfért volna :oops: /.
Majd ha megyünk hozzátok megtapasztalhatjátok,hogy a Gergő egy szindarabban játszik minek címe/neve a NÉMA GERGŐ/Levente :lol: .De különben itthon kb.ugyanazt csinálja mint a Zsombi :arrow: ,a mondott szavakat ismétli,inkább kevesebb mint több sikerrel :oops: .Ha hajlandó lenne szóba állni mással is ,akkor tuti a Zsombi lenne a partnere.De szerintem csak az ölemben fog végig gubbasztani :cry: .

Lányok,én most ellent mondok nektek,de szerintem / de ez csak az én véleményem/ egy ekkora gyereket nem szabad felügyelet nélkül hagyni a kertben.Hisz csak gondoljatok bele,még az ovisok mellett is ott vannak a nevelők-nem játszanak velük,de ott vannak,ha bármi baj történik,azonnal kéznél legyenek.Én az Encsinél is és most a Gerinél is azt csinálom,hogy csak akkor megyünk ki ha ráérek.Viszek ki magammal olvasni valót,és hagyom kibontakozni a játékban.Nem ülök mellé,mert akkor az kihívás egy játékra,de a közelében vagyok,hogy lássa,hogy fél szemmel látom,de nem akarok vele most játszani.Persze,ha akarja vagy igényli akkor játszom vele,de nem folyamatosan.
Ha meg az ablakból/ajtóból kukucskáltok percenként,akkor ugyanugy nem csináltok semmit,mert állandóan azon izgultok,hogy mikor esnek el vagy bele pl.egy csavarba,üvegbe stb.
Gondoljátok csak meg,hogy hány éves korában mernétek elengedni a gyereketeket mondjuk ugyanabban az utcában 3-4 házzal arrébb lévő boltba?6-7 éves kora elött szerintem senki.Ugyanigy a játszótérre sem engeditek ki egyedül,nem?
Az Encsi egy szófogadó kisangyal volt,ha elmentünk vásárolni és el kellett engednem a kezét,bátran meg mertem tenni,mert tudtam,hogy még 15 perc múlva is ugyan ott fog állni.Ennek ellenére sem hagytam soha magára még 1 percre sem egyedül a kertben.

Barbi,nálunk a Gergő az APA szót ugy mondja,mintha szerelmes lenne belé,vagy legalábbis ő lenne az isten :lol: .Nálunk az anya helyett mondja azt hogy AGA vagy néha ANGI-t is hallok.
bibolya
 
 


na,elfelejtettem lapozni,igy a mai termést még csak el sem olvastam :oops: :oops: :oops: ,de most mennem kell,mert mindjárt pancsi.
bibolya
 
 


Ibolya, pont ezt beszéltük a Mártival, hogy az egy dolog, hogy beszaladok 1-2 percre a házba valamiért, de mi sem hagyjuk kint hosszú ideig felügyelet nélkül őket.
Nálunk az Ádámnál olyan apróságokra is figyelni kell, hogy megeszi a homokot, leesik a hintaágyról, valamibe mindig talál vizet és pancsol, szóval max. 1-2 perc, de tovább nem merem kint hagyni.

Andi, én nem esek hanyatt a kupitoktól, mi is tudunk ilyet. Ezzel akarsz felvágni? Ugyan már! Sőt, nálunk az egy darab manó csinál ekkora káoszt 1 perc alatt. :lol: :lol: :lol: :wink:

Edith, édesek a csajok. És Boróka hogy nő, szent ég. Most született és már kis figyelmes, érdeklődő hölgyike.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Csajok, azért ezt a kintlétet nehogy úgy értsétek, hogy kicsapom a kölköt az udvarra. De kivezetem a homokózájába, mikor látom, hogy elfoglalta magát, bemegyek a konyhába és mondjuk megpucolom a krumplit. A konyha ablak pont a homokozóra néz, ha látom, hogy elhagyja a terepet, azonnal megyek hozzá. Plusz még ki is nyitom az ablakot, így azt is hallom, mit beszél játék közben. Nálunk az udvaron nincs sem csavar, sem üvegdarab, de szög, se tégla, csak fű, beton, meg homok. Azért a játszótér egészen más téma, mint a számukra kialakított sarok. Nyáron viszont soha nem hagyom egyedül a csípós élőlények (darázs)miatt.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Igen ebben a Barbival meg az Ibolyával értek egyet, én még a Szonit sem engedem ki egyedül, sőt mikor a nővérem gyerekei itt vannak akkor is kint van velük valaki, mert szerintem az egy felnőtt felelőssége ha valahol van a gyereke, jó persze eleshet meg bármi épp ezért vagyok ott.
De most már annyira könnyű ez is Zsombival tavaly még kísérgetni kellett legtöbbször ,azért nálunk nem egyszerű a terep, lépcső meg lejtő meg ilyenek, most már ügyesen jön megy drága!!!! :lol: Nekem fontos, hogy ott legyen velük valaki, persze nem vagyok a nyomukban, és próbálom szívinfarktus nélkül végignézni ahogy Zsombi leszalad a kert végébe, meg Szoni lemotorozik!!!! :lol: :wink:

Edith:nem tudom, hogy az elektromos fájdalommentesebb-e???!!!Nekem van kézi az AVENT, meg vettünk 1 kis elemeset, mindkettő úgy húzza a bimbót, hogy a szemem ketté áll!!!! :shock:
És nem gyorsabb az elemes, sőőőőt még marad benne :shock: :shock: , nekem csak az Avent szívja ki teljesen!!!!Tudom nem üres teljesen a mell sosem, de mikor már az elemessel nem jön akkor a kézivel még 50 ml igen!!!!Azért nem mindegy!!!! :?
A kórházi hálózatról ment, az is jó volt, de az sem volt kellemes.

Valami jó kézkérmet nem tudtok???Már tiszta sebes a kezem, gondolom az egész napos kézmosástól%!!!!!!!! :?

Ibolya:ne parázz, Zsombi nálunk is csak most kezd mondogatni dolgokat, de szerintem a Szoni hatására leginkább, mert ő egész nap karatttyol!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
AMúgy simán megértem mit akar,- nagy pantomimes a drágám- így meg mindek erőltesse meg magát, mikor írta az Évi a színeket, majdnem röhögő görcsöt kaptam!!!!! :shock: Az én fiam meg a színek fényévnyi távolságra vannak egymástól!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: ÉS a Szoni is csak most kezdi jól felsimerni azokat!!!!! :oops:
Na gyorsan visszabújok az ágyba mindjárt kel a kisasszony,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,gondolom!!!!!!!!!!!! :wink:

Zsuzsi:azért jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Iza?????????????????????????????
Regi???????????????
JULCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsu???????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na ja, a hsz-ben azt elfelejtettem írni, hogy jól vagyunk... :lol:

Andi, nem semmi... hát igen, ezeknek a vacakoknak elég FÉL perc is... Nekem a konyhát kapják szét pár másodperc alatt. A tésztáim vannak nagyon elérhető közelségben... biztos tetszik nekik, ahogy vörösödő fejjel szedegetem a művüket... vagy nem tom...

Edith, csodaszép lánykáid vannak. Boróka meg gyömöszölni való kis husi musi! Neked elfelejtettem írni, de olyan ritkán jutok ide, valakit mindig kihagyok... Szóval! Nincs semmi okod arra, hogy magyarázkodj, hogy miért csak egyik cicit adod neki oda vagy miért csak fejed magad és úgy... Úgyértem semmi okod, hogy emiatt "szégyenkezz" vagy nem tudom rá a jó szót... szóval, hogy negatív dolgot érezz emiatt! Mert a gyerekekenek ELSŐSORBAN kiegyensúlyozott, szerető mamira van szükségük minden más csak ráadás és hab az élet tortáján. Mert akárki akármit mond, igen, jó az anyatej, de nem olyan LÉTSZÜKSÉGLET, mint mondjuk egy szerető ölelés egy boldog anyukától. És ha ezen parázik az ember lánya és aggódik és lelkiismeretfurdalása van akkor ő bizony nem egy kiegyensúlyozott mami. És ez sokkal, de sokkal károsabb a babának mint ha mondjuk tápit kellene kapnia. És amikor elfog a mélabú vagy bármi emiatt, mindig erre gondolj! És ha te a kínok kínját állod ki a cicid miatt etetéskor akkor ráadásul azt is érzi a gyerek, hogy az evés negatív dolog. És tudom, hogy semmiből nem marad ki a tápos gyerek, legalábbis nem olyanból ami miatt több csalódást kellene átélnie életében. A betegségek is ahogy a -példák is mutatják- inkább örökletesek, semmint anyatej/tápszer függő. Örülnöd kell annak, hogy egy ideig ment a szopi, örülnöd kell annak, hogy még van tejcsid, örülnöd kell a szép kis/nagy családodnak és hogy szeretet vesz körül titeket. És hidd el ez számít! És ezt ne csak az agyaddal fogd fel, hanem a lelked legeslegmélyebb bugyrával is, mert tudom, hogy amiket leírtam és még előttem sokan leírtak igazából tudod, felfogod. Csak az aggódó anyai szív... De hidd el, mi így hormonilag tisztán (na jó ez is relaítv...) tudjuk, érezzük amit te nem, mert a hormonok megzavartak... És ez nem csak neked szól hanem a másik Paramaminknak is... Reméljük a a harmadik mami Nyugimami lesz... :lol:
(Ja ha eseteleg X év múlva én is Paramami lennék számítok rátok. Mert szép, hogy ezt tudom és úgy érzem így fogom gondolni majd akkor is, de ugyebár azok a fránya hormonok... Ez az! Fogjunk mindent a hormonokra!)

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Mindig van valami, amiért nem tudok nyugodtan írni. Lehet, hoyg jönnek anyósomék, és még össze kell kapnom a lakást, amíg alszik a kicsi. :roll:

Julcsi, nagyon drága vagy (és persze, mindenki :) ), és igazad van, van/volt egy ilyen kettősség bennem: az agyam tudja, de a szívem nem hagy nyugodni. De hidd el, ez inkább már a múlté. És ezt őszintén mondom. Nem idegeskedem azon, hogy mi van. Kicsit szomorú vagyok amiatt, hoyg még a jó mellből sem szívja ki ő maga a tejcsit egészen, de kifejem és úgyis hozzájut. Szóval, én azt hiszem, kijelenthetem, hoyg most már túltettem magam a szopi sikertelenségén. Szerdán lesz Boróka kéthónapos és még CSAKIS anyatejet kapott, és még egy ideig csak azt fog kapni, mert még van tejcsi, de ha már nem is lenne annyi, még a fagyasztóban várakozik jókora lefagyasztott adag. Tápit nem is tartok még itthon. :)

Évi, ezzel neked is válaszoltam a kérdésedre, hoyg amikor üvegből etetem, akkor a lefejt tejcsit kapja kicsi Boló. :)
Nagyon ügyes Samu a színekkel, gratulálok neki! :) Kriszta ismer néhány színt, úgy értem ezt, hoyg mondja magát a szót, de nem mindig tudja beazonosítani. Amikor karácsony előtt az üvegmatricákat készítettem és ő játszott a színes tubusokkal, akkor mondogatta és a fehéret meg narancssárgát sosem tévesztette el, de azóta szerintem már nem tudja őket.

Andi, őszinte részvétem a kupi miatt. Kriszta már többnyire leszokott a ruhakipakolásról, bár azt sem csinálta túl gyakran. Kupi azért jó nagy van nálunk is, mert a játékokat szórja ugyanúgy szét! :roll:

Most mennem kell, sajnos...
Puszi mindenkinek. :)

JA, még annyit, hoyg Márti, nem jött be az elektromos szívó, kiba...ul fáj, még a leggyengébb fokozaton is. Úgyhogy maradok én szépen a kézzel való fejésnél. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Megint én...

Mégiscsak sikerült fejnem a géppel. Kicsit figyelmesebben szemügyre vettem és észrrevettem, hoyg nem is a leggyengébb fokozatra volt állítva, csak ott megakadt és azt hittem, nincs tovább. Aztán megembereltem magam :P és úgy, hoyg pár másodpercenként megszakítottam a vákuumot, sikerült csupán enyhe fájdalommal fejni. AMúgy lejött vagy 140 ml, de még biztos lett volna, csak már úgy sajogtak a bimbóim. :oops: Elsőre, gondoltam, épp elég lesz. :D

Kicsim még alszik, úgyhogy Krisztával leszaladok teregetni. Gyönyörű napsütés van. HA felkel Boró és eszik, megyünk sétálni!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Regina, elfogadtalak ismerősnek az iwiw-en!!! :) Örülök, hoyg rámtaláltál!!! :)

Lányok, írjatok!!!


(Üzenet Melinek!!! - bocs', hoyg megint itt üzenek, de a másik topikba már nem tudok írni... :(tudják ők, hoyg miért...
Szóval, hamarosan oda is írok, de megint nincs ablak, és hosszasabb is lenne. De nemsokára pótolok... :D :D :D )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy betolakodok hozzátok, de lenne egy nagy kérésem.
Kislányom szeptembertől Dunaharasztin fog oviba járni. S a közeljövőben el kell döntenem, melyik oviba menjen. De sajnos nem tudok egyikről sem semmit, ezért szeretnék róluk infót gyüjteni.
Kérlek benneteket, aki a Dunaharaszti óvodákat ismeri (Mese Óvoda és Hétszínvirág Óvoda) írjon nekem az e-mail címemre. neras@freemail.hu

Segítségeteket előre is köszönöm.

Erika
akiren
 
 


Ibolya!

Megkaptam a kazikat, köszönöm még egyszer!!!!
Megnézni még nem volt idő, majd beszámolok a fogadtatásról. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Olyan lassan töltödik be a babanet,hogy már majdnem feladtam :twisted: :twisted: :twisted: .

Andi,örülök,hogy megérkezett a csomag,reménykedtem benne,hogy nem fog eltünni./ az elmúlt 2 hétben 3 levelem tünt el :twisted: /.És abban is bizakodom,hogy van is valami még a kazikon,mert már kb.7 éve vettük fel :oops:
A gyerekszobás kupi ismerős nálunk is,csak nálunk a nappali szokott igy kinézni.De a Geri néha!! össze is pakol :lol: kérés nélkül :lol: :lol: :lol:

Mártikám mit csinálsz ilyen nagyon-nagyon hajnali időpontban?Várod a kiscsajszi ébredését,vagy ilyenkor fejsz?Nem maradt meg a jó alvókája?
Tényleg Andi,nálatok?Beetetés volt az az éjszaka?
Kézkrémügyben nem nagyon tudok tanácsot adni,én száraz börre való babatestápolót használok.Ja,most jut eszembe,volt valamikor még itthon nekem szilikonos kézkrém /azt hiszem ez a pontos neve/,a célnak nagyon jó volt,de van egy nagyon nagy hátránya:iszonyú büdös.

[quote="edit74"]C írta:edit74sajok, azért ezt a kintlétet nehogy úgy értsétek, hogy kicsapom a kölköt az udvarra. De kivezetem a homokózájába, mikor látom, hogy elfoglalta magát, bemegyek a konyhába és mondjuk megpucolom a krumplit. A konyha ablak pont a homokozóra néz, ha látom, hogy elhagyja a terepet, azonnal megyek hozzá. Plusz még ki is nyitom az ablakot, így azt is hallom, mit beszél játék közben. Nálunk az udvaron nincs sem csavar, sem üvegdarab, de szög, se tégla, csak fű, beton, meg homok.

Edit,persze gondolom,hogy te sem ugy értetted ,meg szerintem én is másképp értettem az egész szitut..Amilyen szép nálatok a ház,gondolom olyan szép a kert is.Sajnos én ezt nem mondhatom el a sajátunkról :oops: ,ezáltal nem is lehet felügyelet nélkül kiengedni a Gergőt.
bibolya
 
 


Ibolya:9 és fél éves a lánykád!!!!!!!!!!!!!Nagy gratula hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Fejni szoktam ilyenkor, egy nap 6x szoktam, 7 körül kezdem aztán 3 óránként, és így éjfél körül is felkelek 1x!!!!
Kiscsaj nappal nem sokat alszik, 1x alszik 1 nagyot 3 órát kb, aztán csak 1 órákat márha alszik, de éjjel tündér, tegnap is evett este 8kor aztán negyed 3kor aztán reggel 6kor!!!!Egy szavam sem lehet!!!! :wink: Az más kérdés, hogy Szonó pisilni megy 1x, Zsombi átcsörtet hajnalban a kajcsiért azt is prezentálnom kell, de ez van ha 3 gyereke van az ember lányának!!!!!!!!!! :wink:
Az ébredését nem várom, mert van, hogy 1 óra is eltelik :mocorog visszaalszik :shock: , így csak akkor kelek, ha már"hullámzik" rendesen a takaró alatt!!!!!!!! :lol: :lol:

Évi:kisbékáról kérünk majd fotót!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy lett jelmez és ilyen olcsón!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Farsang: Mi nemrég voltunk Minimaxos farsangon. Hááát, tök jó lett volna, a "baj" csak az volt, hogy a Dorka az összes beöltözött kisgyerektől sírva fakadt. De azért megnyugodtam, amikor az Évi írta, hogy ez a 2 éveseknél előfordul az ovónénik szerint is. Amúyg ez a Minimaxos balhé tök jó, csak annyian voltak... A hely az szűk volt, de a szervezés (már mait láttam belőle a bőgő gyerek miatt...) tetszett. A csecsemős korosztálynak is voltak "foglakoztató" helyek. De mondjuk egy zenebölcsi vagy játszóház többet ér... És mint látjátok én is szar anya vagyok, nálunk szokott menni a Minimax, többnyire ha a nappali alvásból az egyik előbb felébred együtt nézzük a meséket, majd a másikkal is hármasban a kómázás idején, összebújva... És még szarabb anya vagyok, mert van, hogy ez a figyelemelterlés amíg pl. kiterítem a mosott ruhát vagy elrakom a tisztát. Mert nem elég a millió játék és én is unalmas vagyok már... ott legalább "jó" zenéje van a meséknek. Meg néhány már le is köti a Dorinát. Szerencsére a "szebbek, igényesebbek". Már amennyire a mai mesék azok lehetnek.

Holnap megyünk Mártiékhoz, mepróbálok fényképezni, nem csak elvinni és hazahozni a gépet... üresen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi, jó bulizást Nektek!
(te legalább elviszed a gépet, én szépen itthon is felejtettem :lol: )

Erika, sajnos nem ismeret az említett ovikat. Még Dunaharasztit sem. :lol:

Edit drágám, ne magyarázkodj, tudjuk, hogy kiteszed a kölyköt az udvarra játszani, te meg szépen lefekszel aludni. Ugye? :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


itt vagyok , kicsit elaludtam :oops: :shock: .............de tegnap úgy lefáradtam :shock: ,Szoni szörnyen hisztis volt, meg rebellis így büntiből nem mehetett le a mamáékhoz, amit elég nehezen fogadott :? , Zsombit kicsit levittük, ő meg itt lobbizott a tesójáért, nem értette miért nem megy ő is!!!!!!!!!!!!!! :shock:
De látom nem nagyon írtatok így húzok aludni!%!!!!Rpland eteti Nini babát!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hiába nagy mázlim van vele!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Erika!

Bocsika,nem akarok kötekedni,de miért nem a Dunaharasztis topicba teszed fel ezt a kérdést??????????
Visszanéztem,legalább 20 különböző topicba tetted fel ezt a kérdést,csak pont az aktuálisban nem,pedig ahogy látom,van ott is élet :oops: :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Márti,hát igen,nagy szerencséd van Rolanddal,hogy még éjjel is felkel veled.Gondolom ő etet,te fejsz.Na , ilyen nálunk soha nem volt.

Mára jó bullizást nektek a Julcsiékkal.

Sajnálom,hogy ennyire messze lakom tőletek,én is szivesen mennék hozzátok.
bibolya
 
 


[quote="bmo"]i írta:bmott vagyok , kicsit elaludtam :oops: :shock: 8)


Mártikám!!!!Mindezt éjjel fél háromkor!!!!!
:P

Lányok,hogy itt mekkora vihar volt egy órája!!!!Még jégeső is volt!!!!

Sajnos Rebi még mindig f..sik,nem igazán tudom diétáztatni,mert nem eszi meg azokat amit ilyenkor szabad!
Most azon nyávog,hogy adjak neki szalonnát! :shock: Mondtam maximum gépsonkát.
Voltak anyuék.2órát,mert a nev.apámnak nagyon fáj a csípője,és nem tud sokat fenn lenni.Meg a volt férjemék is jöttek anyuékkal,mert még ikeázni mentek.Szegény "apám"bizos alíg várja,hogy hazaérjenek,és vízszintesbe kerüljön!Márc.17-én műtik,13 éve volt az első protézis műtétje,de vmit elcsesztek neki,mert sose volt tökéletes.Már pár éve megjósolták,hogy előbb utóbb műtét,már megint csak bottal tud járni!Reméljük most tényleg sikerülni fog,mert eléggé fáj neki!

Julcsi,
de jó neked,ma babázhatsz!!!!!(vagyis babázol)Készíts ám képeket!!!!

Elfelejtettem mit akartam még írni!!! :oops:

Na majd eszembe jut!!!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Zsandi:boldog szülinapot holnapra a manóitoknak, ha nem érnék ide :roll: , Roland mindjárt megy melózni!!!!!

Timi:mármint az éjfélt aludtam el!!!! :lol:

Itt voltak a Julcsiék, jó volt nagyon, én csak kapkodtam a fejemet annyi gyerkőc mászkált itt össze vissza!!!!Mi lesz a talin!!!!!!!!!!!!??????????? :lol: Persze fénykép 1 db nem készült :oops: !!!

Zsuzsi:na mi van drága????Gondolom pihengetsz vagy nem!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Még élünk :)

Azzal kezdődött, hogy behalt a gépünk :( Majd folytatódott egy iszonyat éjszakával, amikoris a Kata úgy köhögött, és fulladt, hogy nem aludtunk egy percet sem. A láza 39,4 volt :( Másnap levitte mdokihoz, aki továbbirányított minket a bethesdába, mert "annyi a zörej, hogy nem tudom mi micsoda". A bethesdában vizsgálat, röntgen, majd soktornéni megkérdez: Anyuka, itthagyja, vagy hazaviszi??? KÉrdezem, mi baja a gyereknek, hát tüdőgyulladása van :( Egy kis asztmával karöltve.

Szerencsére mára már teljesen rendbejött, nagyo nritkán köhög 1-2-őt. De csütörtökön is, és pénteken is vissza kellett mennünk kontrollra, mert ha egy kicsit is rosszabodott volna, akkor ne mengedik haza. Szóval idegeskedtem eleget. Csütörtökre a Bence is elkezdett köhögni-fulladni-hőemelkedni, így aznap már 4-en (na jó, 5-en) aludtunk együtt. Neki tegna peste is volt hőemelkedése, és elég csúnyán köhög, bár közel sem annyira mint a Kata.

Szóval jól bekaptuk megint, szegény uram meg ma fél napot rohangált alkatrészért a géphez, aztán kiderült hogy nem is az a baja, és este lett, mire össze tudta rakni a régi gépünket. Nekem meg már elvonási tüneteim voltak :)

13-ai talira mi is jelentkeznénk, ha szabad :) A délelőtt jó nekünk is, legfeljebb nem mennek oviba-bölcsibe.

Márti, autóval nehéz hozzátok eljutni? Ha nem, akkor elkérem a kocsit.....

Mellszívó: Nagyon kellene majd nekem is, de már látom hogy nem lesz rá pénzünk :( Ha esetleg valakinek van közületek eladó v. kölcsönbe, azt nagyon megköszönném.

Én kézzel sosem tudtam fejni :(

Puszi nektek,

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok,

Az új munkahelyen nem nagyon tudok olvasgatni, ezért nem jártam erre régóta. Persze Julcsitól tájékozódom.

A munka egyébként tetszik, megérte váltani. Változatos, érdekes a meló. Az érdeklődést köszi.

Csináltunk a lányokról a második szülinapjuk kapcsán egy 5 perces powerpoint-os szösszenetet, ami az első két évükről szól, sok-sok képpel. Akit érdekel az alábbi módon töltheti le (a mérete kb. 90MB):

http://rapidshare.com/files/96394143/2.exe.html
Nyomd meg a Free feliratú gombot.
Várd meg, míg visszaszámol pár percet (kb. 1-3) a számláló.
Írd be a megjelent kódot, és klikkelj a Download gombra.

Egy futtatható exe fájl az egész, automatikusan lejátssza, ha van telepítve PowerPoint a gépeteken. Ha nincs, innen letölthető a PowerPoint megjelenítő:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=048DC840-14E1-467D-8DCA-19D2A8FD7485&displaylang=hu
Vendég
 


drev:nekem nem sikerült :( , de nem is csodálkozom olyan antitálentum vagyok :shock: , na majd Rolandkám!!!!

Éjszaka alig aludtam, Zsombi köhögött, meg nagyon nyugtalanul aludt, de gondolom a szél miatt, mert mikor elcsitult akkor már nyugis volt!!!!
Kiscsaj reggel 5től 40 percet aludt egészen mostanáig délben tudtam lenyomni!!!!! :shock: :shock: Tutira nem nyálazta még át a nagykönyvet!!!! :wink: Bár már nézelődik , sasolja ezerrel az aurámat!!!! :shock: :lol: És pár percig elvolt a játszószönyegen is!!!! :shock: Ez nagy szó, mert ő egy igazi ölbebaba!!!! :lol:

Zsandi:mégegyszer boldog szülinapot a drágáidnak!!!!! :wink:
Na már ébredezik!!!! :shock:

Zsu:mennek a gyógymanók!!!!Szegény Kata!!!!! :( Frászt kapok ha tüdőgyusziról hallok!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Tegnap annyira jó volt Mártiéknál! Most délelőtti tali volt, mert Roland ment utána dolgozni. Zsombi egyszercsak kiszolgálta magát és elment aludni. Nissza vicceskedett, sokáig evett, utána nagyokat büfizett... olyan jó volt megint ilyen kis pöttömmel "kínlódni". Sose tudtam mit szeretne, de jókat röhögött rajtam, szóval tuti szivatott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Képek... Mi NAGYON jók voltunk, azért nincsenek képek..., mert itthon hagytuk! (Pedig aksit is töltöttem...) Szóval Barbi üdv a lököttek táborában!

Zsu, nem semmi a kálváriátok! Azért a gyógymanók postázva!

Andi! Üdvözlöm a csemetéket a "nagyok" táborába. Isten éltesse őket sokáig, boldogságban, egészségben, gazdagságban!

KépKép
kgiulia
 
 


Andi, a helyesírási hibáért bocsi!

KépKép
kgiulia
 
 


MARCI, FLÓRA, NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!!!!! :) :) :) Kép ISTEN ÉLTESSEN TITEKET SOKÁIG, SZÜLEITEKNEK PEDIG ADJON SOK-SOK ERŐT, EGÉSZSÉGET A FELNEVELÉSETEKHEZ!!! :D :D :D
Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocs', hoyg az előbb olyan kicsi lett az egyik lap. Remélem, most már jó... :oops: :oops: :oops:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Drága Flóra és Marci!
Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Nektek! Millió puszi.


(szarakodik a billentyűm, most a változatosság kedvéért az Ádám borított bele egy kis kávét, de megölöm az apját, amiért itt hagyta)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi!

"Csöppségeidnek" nagyon sok boldog második szülinapot kivánunk!


Kép
bibolya
 
 


Andi!

Nagyon boldog szülinapot kívánok a manóidnak!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


KEDVES FLÓRA ÉS MARCI!NAGYON BOLDOG 2.SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Kép
Kép

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

csak most keveredtem ide...

Először is Flórának és Marcinak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Márti, sajnos nem volt nálam fotógép a bölcsis farsangon, de majd szerzek képeket - sokan fotóztak...
Mostanában sincs túldokumentálva a gyerköc, mivel Balázsnál van a gép Boszniában.

Zsu, jobbulást a gyerköcöknek! Szívesen odaadnám, de a mellszívómat épp sógornőm használja... Samu unokatesója egyébként úgy nő, mint a gomba, és elkezdett "dumálni": gőgicsél ezerrel. Most hétvégén sok időt együtt töltöttünk.

Timi, és milyen volt a rövidre sikerült családi látogatás? Azért jó volt? Ákos fiad is jött?

Ne haragudjatok, de csak ennyi voltam, engem is levert valami kór a lábamról (masszív köhögés, láz, rossz közérzet).
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Zsu, szörnyen hangzik amit írtál a betegségről. Remélem most már sokkal jobban vannak. Gyógymanók innen is postázva.

Zsuzsikám, legalább egy füstjelet, milyen újra a dolgozó nők táborában. :wink:

Julcsi, hát igen, már csak ilyen lököttek vagyunk. Pedig én is gyorsan feltöltöttem az elemeket, nehogy ne tudjak fotózni. Erre gondosan összekészítve itthon hagytam.

Árpi, jó hogy végre te is előkerültél. Örülök, hogy tetszik az új meló. Most is sokáig dolgozol mint az elején?

Az Ádám is elkezdett taknyizni. Reggel párszor megkellett törölni az orrát, délután már jópárszor. Aztán este előkerült a porszívó is, bár nem jött semmi. Most extra vitamint kap (nem mintha máskor nem), eukaliptusz leng a lakásban meg minden.
Mondjuk sejtettem, nagyon ramaty éjszakánk volt. Milliószor sírt fel és sokáig. És nem hiszem, hogy a szél zavarta, szerencsére az időjárás miatt nem szokott szarabbul aludni. (mert amúgy is szarul alszik :? )

Andi, volt buli? Képek? Mikor cuccoltok át anyudékhoz?

Évi, gyógyulj meg!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Andi, nagyon boldog születésnapot kívánok Marcinak és Flórának!

Drev: nekem sikerült megnézni, nagyon jó!!

Zsu: jobbulást Katának, remélem, hamar meggyógyul.
Nekem nincs fejőm, én is kölcsön kaptam.

Márti: dehogy pihentem, takarítottam, mostam stb. tegnap egész nap egyedül voltam a Szandival, estére már hulla voltam.
Mára meg olyan nagyon sz@rul lettem, fáj a torkom, fejem, mindenem. Bár az is lehet, hogy csak munkaundor. :wink:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Zsu,gyors gyógyulást Katának,azért a jövő heti talira remélem meggyógyultok.
Azért az nem semmi,hogy ilyen magas lázzal,tűdőgyulladással és egy kis asztmával megspékelve hazaengedtek titeket a korházból.Hát ha csak abba gondolok bele,hogy a Mártiékat kérdés nélkül bentfogták és ugye milyen sokáig :roll: :roll: .Hát tényleg remélem,hogy minden szövödmény nélkül ki tudod otthon kezelni.

Mellszívóm nekem már nincs,nekem egy kézi Medelám volt,de ezt nem ajánlom venni /ára elfogadható/ ,iszonyú nehéz volt vele a fejés.Vagyis inkább a kezem fáradt el hamar.Késöbb béreltem olyat, amit a korházban is használnak,na az nagyon jó gyors volt,de hát annak meg ugye elég komoly bérleti ára van.

Márti,remélem nálatok sincs semmi komoly Zsombival.Nissza meg nem lehet,hogy erre a hülye szélre reagált igy?

Évi,hú nem irigyellek-most betegnek lenni,mikor egyedül vagy Samuval.Tömd magad sok c vitaminnal,igyad ezeket a forró italokat /coldrex és társai/,ezek állítólag csodákra képesek.

Andi,hogy sikerült a buli?

Csajok-csajok,ugy látom egyikőtökre sem lehet bizni egy fényképezést :lol: :lol: :lol: .Reményeim szerint majd ÉN megmutatom nektek,hogy kell elvinni és használni is a gépet :oops: :oops: :oops: ./nem is vagyok ugye nagyon beképzelt :lol: :lol: :lol: /.
bibolya
 
 


Barbi:
Rettenetesen nehéz újra dolgozni. A munka tök jó, élvezem meg minden (sőt már 1 hétre fizut is kaptam, tők jó érzés :lol: ). De utána hazajönni és még itthon is helytállni, hát elég nehéz. Bár a Ferkó ahol tud segít, még így se könnyű.
Ráadásul folyton lelkiismeret furdalásom van, hogy alig látom a gyereket, de amikor itthon vagyunk se kedvem, se erőm vele játszani. :oops:

Remélem ez a hét már könnyebb lesz. Legalább a koránkelést már megszoktam.

Ádámnak jobbulást, remélem az orrfolyáson kívül nem lesz más.

ZSuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Ezt muszáj megosztanom veletek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a lyány :wink: az anyjára üt. Én is csak akkor ijedtem meg mindig, amikor már le kellett volna mászni a fáról. Felkapaszkodni könnyebb volt. :P
http://www.videoplayer.hu/videos/play/139489

Bővebben holnap... Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith: ez nagyon aranyos!! :lol: :lol: És milyen gyönyörűen beszél Kriszta!!
"Anyucika" ezért nagyon irigykedem, nálunk csak apuci van, engem nem becéz ilyen szépen. :(

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!


ZSANDI! MANÓKNAK ÉN IS NAGYON-NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!


Timi, szerintem azért engedtek haza, mert nem volt kiterjedt gyulladás. És kop-kop, egyiknek sincs semmi baja már :)

Fejő: Hát most nincs rá 10e ft-om, az a baj, pedig nekem tuti kellene majd :( De hát ez van, én vok a hüle, amiért eladtam anno Kata után. De hát ki gondolta volna? :)

Viszont remélhetőleg csütörtökön megyünk a babakocsiért, alig várom már :)

Ja és ezzel a betegséggel már péntek helyett szerdán nem mentem dolgozni :) Ennek köszönhető szerintem hogy kismanónk minden rucija ki van mosva, ki van vasalva, és be van téve a szekrénybe :) Jó érzés hogy ez is megvan :)

Ibolya, a kislány azért volt kérdőjeles, mert egyszer mondták csak hogy lány, és ugye sose lehet tudni. A mostani uh-n sem látták :)

De nagyon remélem hogy nem növesztett oda semmit azóta :)

Zsu, drukkolok hogy gyorsan belerázódj a munkába, tudom hogy nem könnyű, Ferkó segít? Mert nekem azért nem volt vészes, mert ha Tamás szabad volt, akkor megcsinálta a házimunkát ő, amíg én dolgoztam.

Barbi, Ádámnak jobbulást, remélem nem lesz semmi komoly :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :)

ZSu, örülök, hoyg jól vannak a gyerkőcök! :) És nagyon ügyes vagy, hogy már készen vagy a ruhákkal. Akkor most már nyugisabban telhet a hátralevő idő. Azért a csomagodat még pakold össze.
Nem tudom, nekem nem jönnek be a mellszívók, ez az elektromos, amit kölcsönkaptam se jó, pedig most már megszoktam, nem fáj annyira, de úgy megszívta a bimbómat, hoyg belilult tőle. :shock: Úgyhogy maradok én a jól bevált kézi fejésnél, ami pont olyan hatékony (ha nem hatékonyabb) és eléggé hamar is megy. Talán egy cserélhető derék kellene hozzá :lol: , de már csak kibírom. :)

Zsuzsi, István megmaradt apukának, őt nem becézi agyon. :P Igaz, volt egy időszak, amikor főleg Iszvánkának nevezte, de már visszatért az apukára. Én kezdetektől fogva anucika vagyok. :D VAgy még Szütő (azaz Sütő) Anucika. :lol: :lol: :lol: :lol:
Különben tényleg mindent beszél, értekezni lehet vele. Azért még mond néha egy-egy érdekeset, egyik nap a szemöldöknek azt modta: szem-köldök. :lol: :lol: :lol: :lol:

Julcsi, Árpi, nagyon szép volt az összeállítás. Jól megmosolyogtam egy-egy képet, de meg is könnyeztem egyet-egyet. :oops: Nőjenek nagyra a lányaitok! :) Gyönyörűek. Amúgy amikor a szülinapi képeket meg a mostaniakat néztem jöttem rá, hoyg ti nagyon régen mutattatok képet róluk. Rengeteget változtak.

No, mennem kell, mert Borónál tiltakozik a belügyminisztérium! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Szép jó reggelt!

Zsu,
nem én kérdőjeleztem meg a hazabocsájtásotokat kórházügyben,hanem Ibolya.De szerintem is furcsa,hogy asztmás tüdőgyuszival még egy éjszakára sem tartották benn Katát,bár írtad,hogy naponta vissza kellett vinned,de egy fulladásos roham bármikor előjöhetett volna.Örülök,hogy inkább javult a csajszi állapota,és megúsztátok a kórházat!Mennek a gyógymanók!

Zsuzsi,
gondolom/tudom milyen lehet az elején belerázódni a munka és a háztartás,gyereknevelés munkakörbe.Azért sokat számít,hogy Ferkó segít,és majd te is beleszoksz(milyen szép szó)ebbe a helyzetbe.

Évi,
a villámlátogatás jól sikerült,anyu nagyon aranyos volt.Hiába,amíg nem kérek tőle segítséget,és nem panaszkodom,addig semmi baj nincs kettőnk között! :roll: :shock: Áki jött és még a volt férjemék is! :roll:
Ákit jó volt látni,de már nem olyan kisfiú....Nem lehet puszilgatni,ölelgetni,ez azért olyan rossz érzés.(nem csak nekem nem engedi,mindenkivel ilyen,hisz ő már kamasz!!)
Nem sokat tudtunk beszélgetni,mert a gyerekek is rajta lógtak,játszott velük,meg régi fényképeket nézegettünk,amikor még ő is kicsi volt.Suli jól megy neki,szinte kitünő(ének,rajz négyes),matek,biosz versenyekre jár.Tesi órán eltörte a kezét 2 hete,a balt,és ő bal kezes,de azon izgult most hogy fog így írni.A tanárok feleltetik,ha doga van,de a biosz tanár elküldte a versenyre,mert ő a legjobb.Azt mondta neki,hogy az írását majd csak ki tudják olvasni. :roll:
De mind emellett a kamaszkor is benne van.Haverokkal lóg,kicsit felesel is,de azért tudja hol a határ,és a tanulást nem hanyagolja el.
A foci is jól megy neki,már várja a jó időt,hogy a nagy füves pályán játszanak!

Barbi,
Ádámnak jobbulást,reméljük semmi komoly,csak ez a hülye idő!

Edith,
nagyon édes Kriszta,annyira aranyosan beszél!!!!Bárcsak Hanna is itt tartana.......

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Drev,Julcsi,
sajnos tegnap nem tudtam letölteni az összeállítást,mert a gépem sz@rakodott!Most ismét nekiállok,remélem több sikerrel! :roll:
Nagyon kiváncsi vagyok rá!!!
timiban
 
 


Sziasztok!

Edith, ez nagyon jó! És tényleg szépen beszél Krisztalány!
És a mellszívók valóban elég szadista találmányok, de nekem kézzel nem ment a fejés. Pedig próbáltam...

Drev, Julcsi - zseniális ez az összeállítás a csajokról, meg persze rólatok. Nagyon szépek vagytok. És így visszamenőleg, meg tudom különböztetni a lányokat egészen pici koruktól :) Ha nem baj, akkor koppintok: most szombaton jön a család Samut köszönteni és annyira megtetszett ez az ötlet, hogy valószínűleg mi is készítünk egy kis mozit erre az alkalomra :)

Balázs itthon van, szombaton érekezett és most legalább egy hetet marad, de lehet, hogy tovább is... lassan vége ennek a projektnek. Szerencsére a munkahelye (pontosabban a főnökei) nagyon elégedett vele, bár ha ez azt jelenti, hogy sokat kell ilyen helyekre mászkálnia, akkor az nem lesz vicces.

Zsuzsi, elhiszem, hogy nehéz újra dolgozni, de bele fogsz rázódni hamarosan. Én a házimunkából adtam alább könnyen, inkább szaladjon a lakás, de próbálok Samuzni. Hétközben max egyszer felmosok, meg 1-2x megy a mosógép. Főzni elég minimálisan, max valami gyorsat. És éjjel szoktam vasalni. Így persze a hétvégén sokkal többet kell megcsinálni a házimunkából, de ez van...

Barbi, Ádámodnak jobbulást! remélem, hogy tényleg csak egy könnyű nátha.

Mennem kell, munka van.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok szülinapi jókívánságot, átadtam a manóknak! :)

Tegnap délután volt a buli. A tavalyi akkora káosz volt szerintem, hogy idén kicsit másképp szerveztük. Tavaly rengeteg ember volt, alig bírtunk mozdulni, a gyerekek fáradtak voltak, így idén nem ebédre hívtunk senkit, hogy tudjanak ebéd után nyugiban aludni, így délutánra "hirdettük" meg a gyertyagyújtást, és mindenkire rábíztuk a megjelenést. Így nagyon jól sikerült. A torták, a gyertyák és az ajándékok is nagy sikert arattak.



Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:tündériek a gyerkőcök és milyen nagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsoltinak milyen volt az első nap?????Volt meló gondolom???!!!Tegnap Rolandék sem unatkoztak!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?