Új privát üzeneted érkezett!

Véletlenűl a kajás topikba is felraktam a képeket, bocsi!!! :roll:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Aranyos Márk és már milyen nagyfiú!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Édesek a gyerkőcök nagyon :D

Megjártuk a sebészetet szerencsére semmi komoly,de azért figyelni kell hogyha tályogos lesz vagy valami akkor vissza kell vinni amúgy egy év múlva kontroll.Remélem nem lesz vele gond amúgy meg műtéttel lehet korrigálni ha esetleg mégis változik.Szegény Norbikámnak a fenekén keresztül nézték meg hogy mi van odabent én totál lesápadtam,de ő észre sem vette majdnem röhögött.Érdekelte nagyon az a kb 1m es maci ami a szekrényen volt.El voltak tőle ájulva hogy milyen cuki és türelmes csendes gyerek(na azért eljöhetnének csúcsidőben hozzánk egyből más lenne a véleményük :lol: :lol: )

Anett!
Hogy vagytok?Hercegnő?Biztos jó sokat nőtt pár hét alatt is. :wink:
"kicsit "hiányoztok

Ja Niki annyit beszél már hogy nem győzöm hallgatni,mindig kérdez hogy mi az, ki az, integet az embereknek incselkedik ,hihetetlen kiscsaj.Ha valamit kérdez és nem tudja utánnam elmondani akkor csak annyit szól hogy "igen??"
Este megy a pörgés ezerrel nem hagyja békén a Norbit szóval van hogy egy órát is eljátszanak még este az ágyukban.
Ja és tegnap a Norbi halandzsa nyelven motyogott valamit és én nem értettem erre Niki odaszól hogy "Norbika vizet kér"Teljesen egymáshoz vannak "ragadva" .

Binyek!
Merre vagy? :wink:

Maszek szemészetet tud valaki?

Na eldugultam megyek vasalni... :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Kicsit elvesztem...

Minden szülinaposnak (így utólag) Boldog szülinapot kívánok!!! :lol:

Kajla!
Nekünk Szikin van! :wink:
Miért?

Mindenkinek szép napot! :lol:

Ja! A gyerekek csudaszépek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Enikö! Violának gratulálok!

Zitacicu! de bátor fiad van!! Remélem semmi komoly nem lesz ebböl!

Zita! Tényleg milyen nagy már Márk!

Szilcsi! Köszi.

Fene nekem meg amit dec. mütöttek fogaim (már harmadszor) most 1 hete megint gyullad. :( :( :( :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Enikő :)
Bogi még fokhíjjasan is helyes nőci! :D
Violának gratu! :D

Norus :)
Minket is azzal vígasztalnak, hogy nyáron nagyon gyorsan szobatiszta lesz! Hát remélem...

Szilcsi :)
Bakker, nem írigyellek, hogy napközben nem alszik Lali! :shock:
Noémi nagyon keveset van ébren 2 evés között. (kopp-kopp)
Én is csak ritkán tudok fejni, ha egyszerre lejön nagyobb mennyiség, csak az fagyasztom, a 10-20 miliket nem teszem el.
Boti most két napja nem vetkőzött, de vmi azt súgja nem végleg hagyott fel vele! :lol:
Lali meg az idősebb csajokra bukik?? :lol: :lol: Nagyon helyesek Bogival! :D

Zita :)
Márk nagyon helyes kispasi! :D

Zitacicu :)
Norbi nagyon ügyes volt! Örülök, hogy nincs semmi komoly!!
Édes lehetett Niki, ahogy fordított! :D

Asszem Noémi növekedéskiugrásnál tart, ma megint 2 óránként kajál! Mondjuk nem bánom, jó kis "löket" ez a tejtermelődésnek!:lol:

Mostmár kimerem jelenteni, hogy jobban van a Nőci. Már nem köhög, a nátha se vészes, de néha még kicsit bedugul az orra, de ez már semmiség az előzőekhez képest! Remélem nem kiabáltam el!
A tv mondta tegnap, hogy egyre több a rota fertőzés. Ezért nem engedem Botit továbbra se bölcsibe, beadatom Noéminek az oltást, és csak utána engedem újra közösségbe Botit.
Addigra talán kicsit le is cseng a fertőzés. :roll:

Kép
Kép
zituska28

A gyerkőcök gyönyörűek! :D

Zitacicu! Nagyon ügyes fiacskád van! Az ikrek édesek lehetnek, fél szavakból is megértik egymást. :D

Karmen! Sajnálom... :cry: Nagyon sokat szenvedsz a fogaiddal. :cry:

Zsuzsu! Jól vagytok? Eltűntél mostanában.

Bea! Már akartam írni, hogy cuki pocid van. Hogy repül az idő, már nagyon közel a vége :lol:

Sznanna! Nagyon tündéri a kiscsaj. :wink:

Betty
Kép
rbetty

Zitacicu!

Te nem kicsit hiányzol! :D
Örülök, hogy minden ok Norbival,nagyon ügyes volt.

Szilcsi!
Mit mondott a gyógytornász?
20140113113746

Ja,kimaradt!
Zitacicu!
Jól vagyunk amúgy,kicsit köhög Málnus ,tegnap kijött a doki,kapott Sinupret-et meg Nasivin-t,ma már alig köhög,szal jó lesz!

Zituska!

Én iss olvastam, hogy sok a rotafertőzéses mostanában,Kiskunhalason tele a kórház!Igaz mi Szegeden vagyunk!De biztos a tuti,én nagyon megnyugodtam , hogy megkaptuk az oltást!
20140113113746

Anett, tornász jó fej csajszi, csak kötélidegek kellenek a tornáztatáshoz. :roll: Lali úúúúúgy ordított, még a könnye is csorgott szegénynek, én is majdnem bőgtem. :oops: Nagyon fájhatott neki. Le van tapadva az izom baloldalt a nyakában, emiatt nem fordítja balra a fejét, fel kell lazítani, ott van egy csomó. A fellazítás után lehet óvatosan fordítani. Sokat kell hasra tenni úgy, hogy arra legyen a feje, amerre nem fordítja, meg oldalra támasztani a kiságyban, mert jobboldalt deformálódott a koponya, mert ugye mindig azon az oldalán fekszik. 2000 forint egy alkalom, heti egyszer jön, hogy meddig, nem lehet tudni.

A rotát én is hallottam, be is tojtam kicsit, bár mi úgysem megyünk sehova közösségbe, most még nagyon sétálni sem, hogy ilyen taknyos.
Kaptunk antibiotikumot, a szívem szakad meg érte, durva sűrű cucc jön az orrából és köhög eléggé. Zinnatot kell adni neki és nem biztos, hogy megkapja kedden az oltást, attól függ, meggyógyul-e. :( :cry:

Zitacicu, érdekes lehet, ahogy az ikrek elvannak együtt! Tényleg olyan csodálatos, ahogy egymásra vannak hangolva. :D Basszus, a popsiján át vizsgálták azt a csöpp gyereket??? :shock: Szegény... Még jó, hogy ilyen ügyesen tűrte.

Zituska, hát nem bánnám, ha Bogi lenne a menyem! :wink: :lol: (Enikő, te ugord ezt a részt...) Okos, értelmes, szép kislány, bár a korkülönbség miatt fájhatna a fejünk... Mégiscsak ciki, ha a lány az idősebb... :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Amúgy talán az alvás is rendeződik (kopp-kopp), lehet, a betegség miatt nem aludt, ma egész jókat alszik, ma már harmadjára aludt el, igaz, eddig csak 30-40 percet aludt, de jobb, mint ami eddig
volt.

Csajok, a bölcsik is körzetesítve vannak? Vagy oda íratom, ahova akarom? Mikor kell "lefoglalni" a helyét? Másfél-két évesen szeretnénk beadni Lalit bölcsibe. Szegeden van magánbölcsi?Tud valaki infókat erről?

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Bea!!!!!!
Hogy vagytok????????????????????????????????

Beszélt valaki ma Beával????????????????????

Minden baba és mama csodaszép, jó egészséget valamennyiünknek!!!!!!!

Velünk nincs semmi különös, néha elgondolkodom, h valóban babát várok-e.. :)

Ábel hisztis, a délelőtti 3-4órás séta kevés neki, mindennap a hónom alatt cipelem be a házba ordító, rúgkapáló kisfiam....
Villámsebességgel motorozik, én meg rohanok utánna....

Férjecskémnek most a KONSTANTIN név tetsziK....NEKEM AZ áRMIN...Persze TIRZA lenne az igazi....

VIDÁM NAPOKAT MINDENKINEK!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép Vigyorim

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Nyugi, jól vagyok :D Este lefeküdtem, aludtam mint a bunda, csak 2x keltem a szokásos pisijáratra, aztán aludtam tovább nem fájt a hasam, és azóta sem. Úgyhogy tuti a tegnapi hülye front tett be csak. De kímélem magam, ma csak porszívóztam meg mindjárt kiteregetek :)

Zitacicu: Hú, de kis hős volt a kicsi fiad! Tündériek lehetnek az ikrek együtt....külön világ, az tuti :)

Karmen: Sajnálom a fogad :(

Zita: Gréti meglátta Márk képét, és szinte mászott bele a monitorba....úgy kellett leszedni az asztalról... :roll: És kérdezte hogy most mit csinál a kisfiú? :)
Pocakfotóóó?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

KÖSZI!!!!!!!! izgultam kicsit, főleg, h az msn-n sem láttalak... :oops: :oops:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

üdv
Exi:igen költözünk,március 5-én már elvileg ott leszünk.
nemtudom valakit érdekel-e mert sürgőssen elszeretnék adni egy 3-személyes kanapét+2db fotelt olcson,nincs hová rakni a másik lakásban,mert már van butor:-)
ha valakit érdekel irjon,e mailbe küldök képeket:-)

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Bea!
Hát igen, Márk Grétinek van tartogatva!!!!!! :wink:
Náluk pont jó a bő 1 hónap korkülönbség. Pocakfotó ha lesz teszek fel!

Zsuzsu!
Hű, nem mindennapi neveken agyaltok!!! :wink:
A Tirza nagyon szép, még nem is hallottam róla.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Betty! ha nem elsö fogak lennének már régen kihuzták volna. Hát én igy is erösen gondolkodok rajta, 2 mütét olyan volt hogy semmit nem zsibbadtam el, ne mondjam hogy be vagyok azota tojva. Elvileg az utolsó mütétnél azt csinálták hogy többet nem lesz gond, hát 2 hónap volt :( Meg egy vagyon :( :(

Zsuzsu! Orsi is imádott mindenbe belemászni :lol: Nagyon aranyos a kisfiatok, mindig megállapitom

Hefe! uszni jöttök holnap?

Szilcsi! Igaz én Szegeden 2 éve jártam azt végig hogy Orsit gyakorlatilag azonnal vegyék fel valahova, akkor azt mondták nincs olyan hogy körzetes. Feliratni szerintem minél elöbb, de min. 1 évvel. Én Norbit 5 hósan elöjegyeztettem, biztos ami biztos, de csak 2 évesen fogja elkezdeni. Nagyon bátor vagy a mütétek miatt, örülök hogy nem volt vészes!
Szegény Lalika, de hidd el az hogy idöben kezdtétek a tornát sokat fog használni! Én én ha elvittem volna Norbit Vásárhelyre ott 2500ft lett volna egy alkalom és akkor még nekem el is kellett volna oda utaznom, szoval szerintem reális árat fizetsz

Valaki kérdezett tölem babauszásrol hogy majd ö is járna és nem válaszoltam rá, most meg már nem tudom ki lehetett, bocsi kérdezze meg megint tölem :D

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi :)
Sajnálom, hogy antibiotikumot kap Lali.:(
Noémi is Zinnatot kapott...
Gyógytornász: Bea jár hozzátok is?
Hűű, nagyon el kéne hívnom hozzánk, megbeszéltük, hogy még ránéz Botira, meg a kiscsajt is meg akarom mutatni neki, biztos ami tuti!
Magánbölcsi itt van alattunk 1 szinttel, a sógornőm üzemelteti. :wink:

Zsuzsu :)
Ábel még mindig nagyon helyes kiskrapek! :)
Örülök, hogy jól érzed magad! :wink:

Még mindig ajánlgatom a megmaradt homeopátiás gólyócskákat AJÁNDÉKBA!

cimicifuga racemosa - szülés előtt pár héttel, és szülés közben (segíti a méhnyak megérését, felpuhulását, fájások rendszereződését, hatásosságát.)
arnica montana - szülés után (vérzéscsillapító, sebgyógyító, enyhe fertőtlenítő hatású)
delphinium staphisagria - szülés után, (fájdalom csillapító)

És van még egy üveg Weleda márkájú gátmasszázs olajam, alig hiányzik belőle. Ezt 1000 Ft-ért odaadnám. 2000 Ft körül vettem.

Kép
Kép
zituska28

Karmen, ennyire hamar elő kell jegyeztetni a bölcsit??? :shock: Ez döbbentet, de legalább időben értesültem. :o Te melyikbe íratod Norbit? Amúgy én nem sokallom a torna árát, szerintem is reális.

Zituska, írsz nekem infókat a magánbölcsiről? Ár, létszám, ilyesmik... Köszi! :lol: Ez a Zinnat valami iszonyat büdös. Szegény kölkec, miket meg kell ennie! :(
Bea jár hozzánk is. 8)
A torna jót tett Lalinak, fél négytől fél hétig aludt utána. 8)

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Ilcsi, és melyik napokon megy majd hozzátok a Bea? Helyrehozza Lalibuksit pikkpakk :wink: Gyógyuljatok meg, most! :)
Sztem bölcsibe iratkozzatok fel már MOST (ha lehet)!

Vesm: Köszi a priviben küldött infókat! Jövő héten ha lesz lelki erőm kimegyek a Cserepesre körülnézni (nem szeretem a piacot rá kell hangolódnom :D )

Zituska: Én elfogadnám a homeós golyókat, ha terhes lennék :D De nem vagyok :) Örülök, hogy jobban vagytok :)

Zsuzsu: nagyobb pocakkal, turbós nagytesóval, szükségetek lehet egy hámra pórázzal :D nekünk van, és hálát adok annak aki kitalálta. Szuperjó, rácsatlakoztattam Violát, és esélye se volt legurulni az autóútra vagy előlremenni kilómétereket (képes rá még mai napig amúgy... :roll: )! Sztem szerezz be egyet te is, ha Ábel ilyen motorversenyzős tempóban nyomul :lol:
Nagyon édesen ül ott a dobozban. Én el sem hiszem róla, hogy ilyen eleven örökmozgó gyerek, a képeken mindig olyan nyugiba van :lol:

Szilde: Jobban vagy ma? ( a tegnapihoz képest) ????

Zitacicu: A Deák drnőnek van magán praxisa a József Attila stg-on! Mi eccer voltunk, hogy valóban kell-e könnycsatorna átmosás, aztán ha már ott vagyunk, visszarendelt még egy alkalomra adott szemcseppet hogy kitágítsam nemtom hány napig Vius pupilláját :shock: , de aki ezt be tudja neki cseppenteni annak fizetek :D Úgyhogy nem mentünk vissza....

Zita: Márk nagyon szép kislegény :) Szerettek kint lakni? :D Megszoktatok már? Kistesót kistesónak fogják hívni, vagy neki is lesz neve :D?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zituska!
Ha senki más nem jelentkezik érte, én átveszem a homeos bogyókat is! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!
Ha kislány, márpedig az, akkor maradt az Alexandra. :wink:
Nekem be jött volna még az Izabella, vagy a Bianka is, de apával nem lehetett tárgyalni, marad a Szandi. :wink:
A vonalzót lusta voltam modositani.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hja ilyenem is van eladósorba. Meg akartam tartani hátha lesz 4eske :D de nem fogom addig rakosgatni (mert ha lesz az nem most lesz )
Avent anyatejgyűjtő kagyló. 6 darabos. 4 kagyló és 2 szilikon rész van benne és adok hozzá ajcsiba egy anyatej gyűjtő dobozt is. :wink:

Kép

ceniko
Szeged

Nekünk meg az előző oldalra feltettképen látható babakocsink még mindig eladó!!

Kép
gyanixi

Üdv.

Kajla, hát én sem tudom, hogy működik a rendszer. Mikor lesz meg, hogy Regit hova vették fel?

Enikő, jaj de jó, hogy feltetted a linket! Figyi, váltani hol lehet, hol szoktatok? Gondolom, a forintot nem szeretik, vagy igen?

Zitaa, nagyon nagy már a fiad! Várja a tesót?

Zitacicu, huh, ebbe bele se merek gondolni. De milyen érdekes, hogy Norbi észre sem vette, hogy odabent matatnak...

Zsuzsu, Ábel tényleg kis vigyori!

Mackó, közel lesztek hozzánk. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Na én is megrémültem amikor láttam mi is fog történni Norbival remegett kezem lábam,de mi ez a szondázáshoz képest.A dokink ugyanis azt mondta majd dugnak abba a kis lyukba egy kis szondát és úgy nézik meg hogy mi is van.

Enikő!
Árakat tudsz írni priviben??Mennyibe kerül egy vizsgálat?

Tegnap apósnál voltunk és a gyerekek odaálltak a kutyaház elé.A kis tacsi hozzáért Niki ruhájához aki megsértődött és rászólt a kutyára:"Tacsi ne koszoljad a ruháját a Nikinek." :lol: :lol:
Folyamatosan kérdez és ha ,ár nem látja egy persze a másik felét rögtön elkezd nyaggatni hogy "hol van a Norbi"
Szóval hihetetlenek tényleg ez most egy nagyon szép időszak(na nem mintha eddig nem lett volna az)nőnek a gyerekek már kicsit sem csecsemők és ilyenkor vérzik a szívem hogy nem lesz már több babánk.

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi!
Jobbulást a kicsinek remélem hamar rendbejön.Mi is Zinnatot kaptunk és azt mondta a doki bűn rossz és tuti nem fogják megenni na erre sorba álltak a gyógyszerért...

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Én sem írtam már ezer éve :oops: :oops: :oops:

Zsuzsu :) Ne hari, nem is voltam azóta, hogy olvastam a jó hírt, úgyhogy csak most tudok gratulálni a kistesóhoz! :lol: :lol: :lol: Hát a Konstantin név nekem nagyon komolynak tűnik, az Ármin sokkal aranyosabb sztem :wink:

Karmen :) Mi a baj a fogaiddal, miért kellett már többször műteni?

Enikő :) Nagyon szép kislány Bogi! (Látod, mondtam én anno, hogy kölcsönadom a tejgyűjtő kagylómat... :lol: :wink: )

Dancsi :) Ti maradtatok Újszegeden?

Zitacicu :) Hú, szegény Norbi, ezt még olvasni is szörnyű volt, még jó, hogy őt nem viselte meg :shock: :roll:

Szilcsi :) Jobbulást nektek! Szegény Lali, drukkolok neki, hogy nagyon gyorsan rendbe jöjjön a gyógytornától, te pedig fájdalommentesen túl legyél a másik műtéten!

Kajla :) Az ovis beszámolód elég lehangoló volt :( Végül hova fog járni Regi?

Bea :) Szép nagy pocid van :lol: :lol: :lol:

Gira :) Én nem adnám szeptembertől oviba Rékát, mert mindent, ami elkapható valszeg haza fog vinni. Oké, hogy anyatejes lesz a kicsi, de az sem véd mindentől (lásd pl. Zituskáékat) és nyilván minél kisebb a gyerek, annál inkább el fog kapni mindent. Én januárig vagy az influenza járvány végéig várnék az ovival.

Melinda :) Mégegyszer köszi szépen a segítséget!

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Ja, 2 dolog kimaradt.

Gira :) Az jutott még eszembe, bár nem tudom, hogy az állami ovikban van-e ilyen, hogy esetleg megpróbálhatnád megbeszélni az óvónővel, hogy az udvari játékok idejére elvinnéd Rékát. A szabadban azért sokkal kisebb a valószínűsége, hogy elkap vmit, mégis gyerekek között lehetne, akikkel ráadásul később egész nap együtt lesz.

Zitacicu :) Szemészeten mi a Hári-Kovács doktornál voltunk a Minikliniken. Ő másféle szemcseppet használ, mint a Deák doktornő, ezért nem kell neked 3 napig csepegetetni, ő cseppent bele a kicsi szemébe kétszer, amíg ott vagytok.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Csajok!
Itt vagyok,minden rendben velünk,csak én még nem igazán tudok hozzászólni ezekhez a babás dolgokhoz,képet se tudok feltenni róluk,mert nincs.Úgyhogy csak olvasgatlak Benneteket.... :D
Az én nagylányom meg már messze van az édi-bédi fényképektől,pláne mostanában meg az édi-bédiségtől is messze van... :evil:
Olyan,mintha nem is az én gyerekem lenne:undok,nem lehet hozzászólni,nem akar velünk lenni,hajtják a hormonok...Még jó,hogy eddig a tanulással nincs gond! :?
Szörnyű ezt így anyaként átélni,hogy a gyerekem,akit a legjobban szeretek a világon,olyan,mintha 180 fokos fordulattal változott volna és ki nem állhat,ellenségének tekint!
Pedig csak próbálom még egy kicsit visszatartani,úgyanis csak 11 és fél éves!!! :cry: De hát ő ezt háborúnak veszi és látom a szemében a gyűlöletet...
Hát nagyjából ennyi rólunk...
Az ikrek jól vannak,10 cm az ülőmagasságuk és esténként már boxmeccseket vivnak.... :lol:

binyek

Binyek!

Nem lehet semmi a csajszi valahol én is ettől "rettegek"hogy nehéz lesz a Mátéval és küzdeni harcolni kell folyamatosan.egyébként mit csinál amit nem szabad??Amúgy meg tuti ezt a korszakot is kinövik és ha a suli jól megy akkor csak türelem kell hozzá.Mondom én.... :roll:
Szép problémamentes terhességet kívánok neked sok pihenést és türelmet.Gondolom már jó nagy a pocakod :wink: :D Hja és amúgy pocakos képet is tehetsz ám fel.

Kép
Kép
zitacicu2

Timika,
igen, maradtunk a környéken, csak kicsit kintebb mentünk :)

nyugi van, nincs forgalom, nincs közvetlen szomszéd, szuper a hely, de autót igényel, ez az egy hátránya

busz, bolt 1500 méter

bölcsibe MOSTANÁBAN kell jelentkezni ha jövő tavaszig (2009) bezáródóan akarjátok vinni a gyereket
hülye rendszer, ki tudja, hogy mi lesz egy év múlva??????????
Vendég

Szilcsi!

Köszi, jól vagyok, bár ma megint kidobtam a taccsot egy kakis pelus rendezésénél :oops: AFP-re nem tervezek menni, de 10-én megyek a centrálisba, a védőnők végre fogadnak :lol: Akkor majd átbeszélem velük az igényeimet, (meg ami nem igényem), és kisül valami ;)

Timika!

Köszi, én is pont ezen hezitálok. Az biztos, hogy mindenképp beíratom, csak nem tudom mikor vigyem. Kb 1 hetes lesz a kicsi, amikor kezdenénk az ovit :roll: Ez egy kicsit meredek... De ha később viszem, vajon nem marad-e le egy csomó dolgoról??? Ilyenekre gondolok, hogy a többi gyerek akkorra már tud egy csomó éneket, mondókát, szabályt, ő meg kívülállónak érzi majd magát... vagy rosszul gondolkodok?
Vendég

Gira!

Szerintem ha egy kicsit később megy nem lesz neki gondja a beilleszkedéssel.Mondókázni meg otthon is tudtok addig.Máté nem volt fogékony az énekre(most sem az),de az ikrek nagyon hamar megtanultak egy csomó éneket mondókát amit utánna a bölcsiben is hallottak.Szerintem semmi gáz nem lesz.Máté ovijában is volt olyan aki jóval később került a csoportba.Rugalmasak nagyon még ezek a minik. :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Exi!
Április 7-8-ig van a beiratás, aztán gondolom pár nap múlva lehet érdeklődni!

Timika!
Még mindig nem döntöttem, igazából több bölcsi is szimpi, de félek csak a körzetbe veszik fel. Talán Hunyadi tér vagy Petresi utca...

A.T. Zita!
Márk szerintem nagyon hasonlít rád! Gyönyörűek a szemei! És milyen nagyfiú már!

Ilyen körlevelet kaptatok az iwiw-en?

Sötét világ: 2008 Február 29-én 19:55-től 20:00-ig

Kapcsolj le minden lámpát és lehetőleg minden elektromos berendezést
hagyd lélegezni a Földet

Ha elég sokan csatlakoznak, az energia-megtakarítás óriási lehet.
Csak öt perc, lássuk, mi történik.
Igen, öt percre sötétben leszünk, meggyújtunk egy gyertyát, és nézzük a lángot.
Lélegzünk és hagyjuk a bolygót is lélegezni.
Emlékezz, az összefogás erő, az internet nagyon hatásos tud lenni és
nagy dolgokra képes.

Kép
kajla

Dancsi,igen ápr. lesz a beíratás!!!!!
Én tavalya,márc. írattam be a Barnit,és most ápr. kezdi a bölcsit!!! :wink:
Ha meg esetleg nem megy a bölcsibe,még mindig lehet szólni!!!
Máj. megyek vissza dolgozni,ha minden igaz!! :wink:
1 kicsit be vagyok röccsintve,mert megint,(vagy még mindig)anyás korszakát éli a gyerekem..............

Gira,a helyedben ha bírsz 3 gyerkőccel,én nem vinnném oviba.
Nehogy új járjatok mint Zituskáék...............
Én nem bánom ,hogy most kezdi majd a Barni a bölcsit,mert a többi gyerkőc már beszokott,és jobban tudnak a gondozónénink foglalkozni vele.............

Lányok ha ilyen jó idő lesz,jövőhét kedd de. tali a Máltai(Csillag téri )játszón 9-től ????

Zita,nagyot nőt a Márk!!!!
Te hogy vagy???
Márknak tetszik a bölcsi???

Binyek,gyűlőlet a szemében???
Nem lehet hogy az "csak" dűh???

Zsuzsu,nagyon édi Ábel???
Te hogy vagy??
Nem vagy nagyon fáradt???

Szilcsi,milyen nagy Lali baba is!!!
Kedden ti is kisétálhatnátok a játszóra!!! :wink:

Bea,hihetetlen számomra,hogy mindjárt szülsz!!!!!!!!! :D :D

Tegnapelőtt tele volt a busz emberekkel,nem volt űlőhely,de a kisfiam hangossan elkezdett kiabálni.
-Anya,én le akarok ülni
persze előszőr senki nem adta át a helyet(hozzáteszem tele volt a busz fiatatl kamasz gyerekekkel)
Barni megint.
-anya,nem hallják,én még kicsi vagyok,LE AKAROK ÜLNI!!!!!!!!!
Erre felállt 2 fiatatl srác,röhögve,és átatták nekünk a helyet!!
Barni:
-na végra már,hogy leülhettek,köszi!!! :lol:

Kép
bibi226

JAj,elkezdtük a miért-es korszakunkat!!!!
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁT,ha naponta 1000 nem hallom,akkor egyszer sem...................... :shock: :?

Kép
bibi226

bibi,
a bölcsi miatt ne aggódj sztem

Boldizsár a leganyásabb kiskölyök, akit valaha ismertem :)
a beszoktatás simán ment, az alvással voltak gondok kezdetben, de pár kemény, nem alvós nap után megadta magát :)

reggel tiktakozik többnyire, meg sír is, de pár perc után megnyugszik amikor otthagyjuk

én áprilisban kezdek, a hátam közepére nem kívánom, de muszáj :?
Vendég

Zitacicu! mi is a Miniklinikben voltunk a Hári-Kovácsnál. Idöpontra mentünk, semmit nem kellett várni. És nagyon türelmes, kedves volt Orsival, aki ugye nem tud sehol ülni 2 percnél többet. De itt gyakorolták elöbb a villát hogyan kell "olvasni"

Na Norbikám is tud hisztizni. Ö azt szokta hogy négykézlábra áll, aztán a fejét lehajtja ugy a földre és rettentöen sir ha valamit nem engedek neki :lol:

Timi! Mert ujra és ujra mindig begyullad. De elsö fog igy marad a mütét és probáljuk tünetmentessé tenni, immár 12 éve. Eddig pár évig mindig jol elvolt,de most ugye dec. elején volt megint mütét és már gyullad :(

Szilcsi! Bölcsit 1 éve ált. elég elöjegyeztetni de ha korábban az sosem baj :lol: :lol: Én biztosra akartam menni. Orsi Szegeden járt, Norbit ugy tünik ide fogom Morára adni mert itt jár Orsi is oviba és egymás mellett van a 2. De még filozok hogy most gyosan Szegeden is felirassam-e hogy másfél év mulva kezdhesse ha mégis ott akarnánk.

Gira! Neked engedik hogy AFP ne legyen? Nekem a doki majdnem hátast dobott, én meg mivel pecsét töle kellett muszájból végül elmentem.

Kajla! Én csak nagyon remélem több ismerösöm már nem fog körlevelet irni, ezt még nem tudom megkaptam-e :lol: (irtóra haragszok a körlevekre, leginkább azokra ahol a nagy okos üzenet küldöje elfeledkezik arról, hogy az email cimem privát dolog és felsorol egy listában másik 30 emberrel akiket nem is ismerek).
Ez bunkóság, ilyen alapon az illetö megérdemelné és gondolkozok legközelebb ugyanazon cimzetteknek irok vissza mindnek hogy X.Y lakcime, tel.száma meg ez és ez.
Amugy jo aki kitalálta ezt az idöpontot, tuti már sötét van, és elég késö is ahhoz hogy mi már fürödjünk, feküdjünk :) igy nem fér bele 5 perc gyertyázás :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

4 kölköm van (1 kölcsön) csak gyors.... Exi nekem apukám szokott váltani :oops: :D
Az ovibeiratás után 1 hónappal levélben értesítenek hova nyert a gyerek felvételt.

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Bea!
Hogy vagytok??? Az msn.com-ra végződő emiled él??? :D

A.T.Zita!
Egyszer régen vigyáztam egy kislányra, Őt hívják Tirzának. Nagyon megtetszett a név, azóta vágyom egy saját kislányra :D Az uramnak is tetszik a név, így nincs vita :) Amúgy a Tirza név jelentése: öröm, báj, kedvesség....
Jó egészséget Szandinak is!!!!!!!!!!!!!

Kármen!
Ebbe a dobozba gyűjtöttük a száraz leveleket. Ábel elfoglalta :D :D

Zituska!
Én szeretnék majd homeós golyókat, de korai még :lol: :lol: :lol:

Enikő!
Kérlek mutass képet arról a hám-pórázról! Köszi! Képet nagyon nehéz csinálni a gyerekemről, itt éppen az apja szórakoztatta. AMúgy lehetetlen fotózni... :) :o

Ági!

Hogy vagytok?? Birod a munkát?? Peti?????????

Timi!
Köszi! Kiharcolom az Ármint ha úgy adódik :D :D
Kristófról nem irtál, kérlek mesélj Róla!!!

Bibi!
Mindig megnevettetsz Barni beszólásaival. :D :D Már lesem, mikor irsz olyan jó olvasni, ahogy dumál a fiad! Irigykedem persze! :D
Köszi még birom. Amikor alszik akkor én is pihenek. Fél óra alvás és jobban érzem magam. "Természetesen" várom a hétvégéket, akkor a férjem sokat segít és könnyebb. Én nagyon mennék a játszóra, de úgy tudom elromlik az idő :cry: :cry: Nem tudom mit csinálunk, ha eső lesz, megőszülök itt a házban örökmozgómmal :lol:

Csajok!
Tudom, h butaság, de olyan ostoba gondolataim vannak...pld. nagyon kislányt szeretnék és mi van ha fiúcska?? Tudom majd szeretni vagy folyton Tirzusra gondolok??? Ábelért rajongok, kimondhatatlanul szeretem, vajon fogom-e tudni így szeretni a tesót is??? A férjemet is nagyon szeretem!! :D
Szerintetek ezeket a gondolatokat a hormonok okozzák???

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu: Msn-en megírtam az e-mail címem. Él emez is, de nem használom :)
Én tesónál is lányra voltam hangolódva :) De valahogy mégis éreztem kezdettől fogva hogy fiú lesz. Csak hessegettem a gondolatot, mert hogy lehet nekem fiam, meg mit kezdek egy fiúval meg hasonlók :) Aztán mikor kiderült hogy tényleg fiú, lassan megszoktam a gondolatot :) És rájöttem az előnyeire (mármint hogy különböző neműek lesznek a gyerkőcök), és most már nagyon fiúra állt az agyam. Hidd el, teljesen mindegy lesz hogy mi lesz, egészséges legyen és a többi meg jön magától.
A "hogyan tudunk szeretni több gyereket"-re is azt mondják a tapasztaltak hogy a szeretet nem feleződni fog hanem hatványozódni. És nyilván soha nem fogod egyformán szeretni a 2 gyereket, és nem is szabad egyformán kezelni őket majd! Aszongyák...én egyenlőre csak könyvből okosodok a többgyerekes létről, aztán majd jön a pofáraesés :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi: Mindjárt azért még ne szüljek, még 1 hónap minimum :) Amúgy számomra is hihetetlen.
Barni jól kioszotta a népet a buszon..... :lol: Félelmetes a fiad :)

Timika: Ti hogy vagytok? Kristóf?

Karmen: Körlevelekért én is haragszok, ahogy megkapom, már törlöm is kifelé.

Gira: Akik nem töltik be szeptemberig a 3-at hanem később, azok is később kezdik az ovit. Szerintem nem marad le semmiről.

Zitacicu: Hihetetlen hogy már Niki is így beszél. Igazi nő, ami a dumáját illeti :)

Bogi és Lalibaba is nagyon bájos :)

Szilde??? Remélem minden rendben....egy szót csak, hogy minden oké....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsu!

Én Rékát végig fiúnak vártam, fiút is akartam. Megszületett, közölték, hogy "milyen szép kislány!" Köpni-nyelni nem tudtam. De amikor a hasamra tették, el se tudtam volna képzelni, hogy fiam legyen. Sírtam örömömben, hogy lány, hogy van egy lányom :) Soha többé eszembe se jutott, hogy fiút szerettem volna :)
Vendég

Már régen tettem fel képet :)
Kép A lányaim fürdés előtt
Vendég

Bea!

Niki csaj a javából "kiabál"is ha látja hogy rosszat csinálnak a fiúk.folyamatosan fegyelmezi őket olyan édes.Amúgy meg minden másik kérdése hogy mi az ki az stb...Én is 1000 szer hallom egy nap.

Gira!
Gyönyörű szeme van a csajaidnak.

:!:

Zsuzsu!
A férjemnek is volt ilyen gondolata hogy fogja e úgy szeretni a tesókat mint a Mátét és persze úgyanúgy szereti őket.Nyílván amig egy gyerek van addig ő a világ közepe és nehezen tudja elképzelni az ember hogy "megossza" magát.Ez teljesen normális reakció.A lány témában megértelek nagyon vágytam egy csajszira és tényleg teljesen más mint egy fiú.

Norbika is beállt a vetkőzők sorába de ő egyenlőre csak a zoknit veszi le magáról.Mondjuk amikor még hidegebb volt de már nem volt fagy akkor képes volt totál levetkőzni az udvaron.Se sapi se kabát....a hálózsákot is képes levenni magáról így fordítva kell ráadni,mert ha sikerül levennie akkor egy perc alatt kimászik az ágyból(a Niki ágyán keresztül)Amúgy a csaj is mostanában egyre gyakrabban kijön ha nem akar aludni de a szobában marad ott pakolászik...Aztán ha rányitok csak úgy ugrik be az ágyba.. :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

gira: de szépek! :D

zsuzsu: hát persze, hogy fogod tudni szeretni, még akkor is, ha fiú! :lol: Ugyanúgy nem, akkor sem, ha fiú! Ugyanannyira igen, de nem egyformák, nem lehet őket ugyanúgy szeretni, szerintem. Én sem tudtam elképzelni másodszorra, hogy fiam legyen, aztán próbáltam ráhangolódni, hogy ne érjen csalódás, ha kiderül, hogy fiú (amikor Marcsi neme kiderült, kicsit csalódott voltam), és ez sikerült is, tényleg mindegy volt, de utána mégis örültem (Apával együtt), hogy lány a második is. Persze ha fiú lett volna, akkor se lett volna másképp, de ez valahogy olyan megnyugtató volt, ismerős terep. :wink:

Ezek a dumák, amiket írtok, nem semmi! Marcsi tegnap azt mondja nekem: „Anya, de ügyesen fújod az orrodat!:lol: Ma meg egyedül fektettem le őket, mert apa edzésen volt, olvastam a szokásos könyvből (Bartos Erika: Anna és Peti sorozat, nagyon szeretjük), és megkérdezte: „Apa hol van?” Én azt hittem, a könyvbeli Apáról van szó, mert ő épp nem szerepelt az aktuális történésekben, és elkezdtem magyarázni, mire ő: „Nem azt mondtam! Az az Apa, aki tornázik a bácsikkal, aki itt szokott lakni!” Ja, hogy a saját apádra gondolsz drágám! :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Mostanában Marcsi hűtőmágnes-állatkákat kapott, ha szólt, hogy kaki van a pelusban. Csakhogy az a gyakoribb, hogy nem szól, mondtuk neki, hogy az állatok szomorúak. Egyszer csak leszedte őket a hűtőről, hozta a kis kezében és odaadta nekem, hogy Anya tedd el őket, mert nem szóltam. Majdnem elbőgtem magam, olyan aranyos volt...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nórus: Anna és Peti nekünk is nagy sláger, megvan mind a 4 része (a másik 2 még úgy tudom nincs kiadva), Gréti 5-6 mesét szóról szóra tud, nézi a képeket és meséli őket, lapoz ahol kell, betűről betűre mondja a szöveget. Félelmetes. A többi mesét nem tudja szóról szóra, de az érdekes kifejezéseket megjegyzi és gyönyörűen el tudja mesélni mindnek a történetét. Szerintem nagyon jól eltalált könyvecskék ennek a korosztálynak!

Gira: Gyönyörűek :)

Zitacicu: Gréti is mindig kioszt mindenkit. Ciki amikor családi ebédnél közli a nagyszülőkkel pl., hogy: Tata, nem beszélünk teli szájjal, hányszor mondjam?!?!?! :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy ti mikor kezdtetek el mesélni a gyerekeknek?amikor én kezdtem el mesélni akkor kivették a kezemből a könyvet.Máté más dolog de a monoton olvasást nem szereti vele úgy szoktam hogy nézzük a mesét a tv-ben és közben kommentálom :lol: :lol: A kicsiknek már szeretnék mesélni ,mert úgy veszem az ének mostanában nem nagyon jön be nekik... :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Gira!

Nagyon szépek a csajok!

Zitacicu!

Én pár hetes kora óta olvasok Málnusnak szinte minden nap,eleinte jókat aludt rajta meg nézte a képeket,most lapoz folyamatosan és dumál közben,így nem hiszem, hogy sokat hall a meséből,de szereti,miko hozom a mesekönyvet már vigyorog.Szerintem sose lehet elég korán kezdeni az olvasást és a könyv szeretetét!

2 kép tegnap estéről:
Kép

Kép
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?